De 15 beste grunnene til å investere i kryptovalutaer

Hvorfor du bør begynne å investere i kryptovalutamarkedet i dag forklart

Topp 15 grunner til å investere i kryptovalutaer: Introduksjon

Er krypto en god investering?

Kryptovaluta og blockchain-teknologi har tatt hele verden med storm, så det er ingen overraskelse at flere og flere mennesker henvender seg til kryptoinvestering.

Det er forskjellige grunner til at folk investerer i kryptoer for å oppfylle sine økonomiske mål.

Imidlertid er det de som investerer i kryptomarkedet av feil grunner.

Her er de 15 beste grunnene til at hver investor skal ha kryptovalutaer i porteføljen.

15 grunner til å investere i kryptovalutaer

1. Kryptovalutaer har revolusjonert verden vår

Det har gått litt over et tiår siden lanseringen av Bitcoin – den første kryptoen noensinne. Og likevel har tusenvis av tekniske fremskritt, innovasjoner og endringer allerede skjedd i den dynamiske verdenen av kryptovalutahandel.

Med sin desentraliserte natur, kryptokurver har endret tradisjonelle finansielle systemer til et punkt uten retur, legge til rette for transaksjoner utenfor landegrenser til lave kostnader og raske behandlingstider.

Den store nyheten er at behovet for sentralbanker er redusert til et minimum, noe som gir investorer betydelig frihet og kontroll over deres økonomiske data og penger.

Og gjett hva! Kryptoinvestering er ikke et tusenårs innfall, men en realitet: kryptokurver er kommet for å bli og er verdt å investere i. Antall kryptoprosjekter øker, og ifølge data, det er over 5000 kryptoer å investere i der ute.

2. Kryptovaluta er merket av høy likviditet

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om kryptohandel er noe for deg, har vi en annen gyldig grunn til å investere i kryptoer i år. Verden for handel med kryptovaluta er preget av høy likviditet, noe som betyr at det er enkelt å kjøpe og selge kryptoer.

Når det gjelder Bitcoin, er det for eksempel alltid stor etterspørsel etter kongen av alle kryptoer. Data viser at antall crypto lommebøker i 2020 har økt til mer enn 54 millioner.

Det er ikke bare ambisiøse investorer og store bedrifter som er klare til å kjøpe og selge kryptovaluta. Kryptohandel i dag er svært tilgjengelig.

Tross alt er kryptovalutahandel ikke en slags rakettvitenskap eller et mystisk foretak forbeholdt de store hvalene i næringen. Du kan også bli en del av verden av kryptoinvesteringer i dag!

3. Kryptovalutainvesteringer kan føre til høy avkastning

Kanskje den viktigste motivasjonen for folk å investere i kryptovaluta er muligheten for å tjene penger. Lik det eller ikke, penger får verden til å snurre og er en av hovedårsakene til å investere i kryptovaluta.

Selv om kryptohandel er relativt ny, kan kryptoer føre til høyere avkastning sammenlignet med andre eiendeler, for eksempel aksjer. Kryptovalutaer er svært ustabile, noe som betyr at man potensielt kan oppnå høy avkastning fra en enkelt handel.

La oss ikke glemme at volatilitet også betyr at handelsmenn kan miste alt på et sekund. Så vurder alltid potensielle risikoer! Ettersom kryptovalutainvestering kan være svært krevende, er et av de første trinnene til suksess å utvikle en effektiv strategi for risikostyring for å begrense tap.

4. Kryptovaluta gir deg uavhengighet & Fleksibilitet

grunn 4 til å investere kryptovaluta

Enten du bestemmer deg for å investere i Ethereum eller Tezos, er kryptopengene dine bare dine. Som nevnt ovenfor stoler ikke kryptokurver på banker som har ublu gebyrer bare for å holde pengene dine.

Dessuten, kryptomarkedet er åpent 24/7, slik at du ikke trenger å bekymre deg for åpningstider; du kan velge når og hvordan du vil kjøpe og selge. Er det ikke en god nok grunn til å investere i kryptovaluta?

Det er riktig! Det er helt opp til deg å organisere tid og handelsrutine. Du kan handle enten heltid eller deltid; Du kan også handle kryptovaluta mens du reiser. Hvor kult er det?

5. For porteføljediversifisering

Leter du etter flere grunner til å investere i kryptovaluta? Selv om du ikke er en kryptoentusiast, er det et flott alternativ å investere i kryptovaluta for å diversifisere porteføljen din.

Hva er porteføljediversifisering? Det er rett og slett en flott metode for å redusere risikoen ved å spre investeringene dine og utforske forskjellige eiendeler. Som folk sier, skal du ikke legge alle eggene dine i en kurv, ikke sant?!

Fordi kryptokurrency vanligvis ikke beveger seg med eiendeler, som obligasjoner og aksjer, er investering i kryptovaluta en smart måte å etablere deg som en vellykket handelsmann i dagens dynamiske og stadig skiftende finansverden..

6. Ubegrenset utvalg av mynter

Selv om ingen stiller spørsmål Bitcoins autoritet i verden av kryptoinvestering, sannheten er at det er tusenvis av altcoins å kjøpe og selge der ute. Du har et ubegrenset utvalg av mynter for å hjelpe deg med å diversifisere porteføljen din og potensielt øke formuen din.

Mens noen undervurderte mynter kan være en vanskelig investering, fortjener andre din oppmerksomhet og er en god grunn til å investere i kryptovaluta. Eksperter mener at noen av topp kryptoer til eksplodere neste år er Ethereum, Ripple, Tezos, Tether, Monero og Bitcoin Cash.

Du trenger ikke å begrense alternativene dine til å kjøpe og selge kryptoer. Du kan også handle et bredt spekter av krypto / crypto og crypto / fiat trading par, med BTC / USD, ETH / USD og LTC / USD er blant de mest populære krypto-fiat-parene som skal handlese.

7. De fremtidige kryptovalutaene ser lyse ut

Trenger du flere grunner til å investere i kryptovaluta? Her er vår grunn nr. 7: Fremtiden for kryptovaluta virker lys. Mens vi alle vet at kryptoer er svært ustabile, å investere i kryptovaluta kan være et tryggere og mer lovende alternativ sammenlignet med andre eiendeler.

Ta for eksempel Bitcoin. Bitcoin har hatt en ujevn historie og har til og med blitt erklært tapt flere ganger. For eksempel nådde Bitcoin for eksempel nye heltid på $ 20.000 i 2017, mens den i 2018 falt under $ 5.000. Likevel har Bitcoin overlevd sine oppturer og nedturer – og fortsetter å trives under den pågående pandemien (med en nåværende pris på $ 15 826) – så investorer er ganske positive til fremtiden.

Faktisk tror mange at det er tryggere å investere i Bitcoin i tider med økonomiske usikkerheter. Som Snappa (Canadas ledende programvareselskap) medstifter, Gimmer, sa: “Vil du heller spare penger i en valuta hvis tilbudet øker hvert år? Eller vil du heller spare i en valuta hvis terminalforsyning er programmatisk løst? … Heldigvis tror jeg vi nå har en langt overlegen spareteknologi tilgjengelig for oss. Den teknologien er Bitcoin. ”

Vil du vurdere å investere i kryptomarked?

8. Kryptovaluta tilbyr sikkerhet og gjennomsiktighet

Selv om mange fremdeles forbinder kryptovaluta med ulovlige aktiviteter og beryktede svindel, som OneCoin, er det en lovende satsing å investere i kryptovaluta, med flere og flere som setter sin lit til i kryptoer i stedet for fiat-valutaer.

Som Satoshi Nakamoto – den mystiske figuren bak Bitcoin – en gang sa: “Rotproblemet med konvensjonell valuta er all tilliten som kreves for at den skal fungere. Sentralbanken må stole på å ikke forringe valutaen, men historien til fiat-valutaer er full av brudd på den tilliten. Bankene må stole på at de holder pengene våre og overfører dem elektronisk, men de låner dem ut i bølger av kredittbobler med knapt en brøkdel av reserven. “

På toppen av det er mange kryptoer basert på blockchain-teknologi som anses å være nesten uhackbar. Blockchain-transaksjoner er kryptert, signert av en privat nøkkel og bekreftet av en offentlig nøkkel. Samtidig tilbyr teknologien høye nivåer av gjennomsiktighet – noe som er en annen viktig grunn til å investere i kryptovaluta.

9. Blockchain-teknologi kan transformere verden

grunn 9 til å investere kryptovaluta

Leter du etter flere grunner til å investere i kryptovaluta? Man trenger ikke være en blockchain-utvikler for å se potensialet i kryptovaluta og blockchain utover kryptohandel.

Med den økende bruken av smarte kontrakter og desentraliserte apper, kan blockchain-teknologi være til fordel for forskjellige sektorer, inkludert spill, medisin, bedrifter og stemmegivning. Bare spør enhver spiller om de imponerende innovasjonene blockchain-basert teknologi kan bringe inn i verden av spill og digitalt eierskap!

Spesielt under den pågående pandemien henvender flere og flere seg til blockchain og digitale betalinger for å redusere risikoen for nye utbrudd. Data viser en økning i nedlastingen av kryptoapper under COVID-19-låsen i 2020. Nå er selv skeptikere og strenge regjeringer mer positive til kryptoer, med regelverk som blir mye tydeligere.

10. Alle går krypto, til og med Wall Street

Med den økende interessen for kryptovaluta over hele verden, blir flere og flere organisasjoner krypto. Ripple er for eksempel en imponerende mynt som brukes av mange store økonomiske organisasjoner. La oss ikke glemme det i motsetning til det nåværende SWIFT-systemet som brukes for internasjonale betalinger, lar Ripple brukere sende penger utover grensene til lave kostnader og raske behandlingstider.

Tro det eller ei, to av de ledende kryptobørser i hele verden, Tvillingene og Coinbase, er nå bankkunder av Amerikas gigantiske JPMorgan.

Regjeringer omfavner også kryptovaluta og går krypto. Mens mange prøver å utvikle sine egne sentrale bankers digitale valutaer, har andre (som Italia) anerkjent Bitcoin-arv. Interessen for kryptoinvestering øker også i fremvoksende markeder, som Kenya og Sør-Afrika.

Og gjett hva? Store kjøpmenn som Virgin Galactic og Microsoft godtar også betalinger i Bitcoin. Trenger du virkelig flere grunner til å investere i kryptovaluta?

11. Lær nye ferdigheter

Enten du bestemmer deg for å kjøpe Bitcoin eller handle forskjellige kryptopar, er sannheten at du trenger det invester i riktig handelsutdanning for å mestre kunsten å investere i krypto.

Selv om du ikke blir millionær ved å investere i kryptovaluta, vil læringsreisen din ha en positiv innvirkning på dine handelsferdigheter og økonomiske beslutninger. Fra strategier for handel med daghandel til tips om handel med psykologi, er det mer enn verdifullt og verdig å lære om kryptoinvestering.

I tillegg mens du prøver å forbedre dine økonomiske ferdigheter, vil du være i stand til å forbedre din disiplin, følelsesmessige selvkontroll og vaner også. Tross alt er læring en livslang reise.

12. Crypto-investering har aldri vært så lett

Og grunn nr. 12 til å investere i kryptovaluta er at … Det har aldri vært så enkelt å investere i kryptovaluta. Dagens teknologidrevne verden lar folk fra alle samfunnslag lære om kryptovaluta. Fra online kurs til tradingpsykologibøker kan man lære kryptohandel gratis.

Mengden handelsinformasjon i dag er imponerende. Flere og flere nettsteder og fora gir verdifull kryptoinformasjon og avslører raskt svindel. Man kan enkelt finne en trener eller lære av de beste i feltet. Bare se på noen av kryptokongene og deres suksesshistorier!

Online plattformer og smarte enheter gjør kryptovalutainvestering enkel; alt du trenger å gjøre er å åpne en konto, sette inn penger og begynne å handle.

eToro – Den beste Cryptocurrency Exchange Platform for både handelsmenn og investorer

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

13. Terskel med lav inngang

Mens noen typer investeringer, som aksjer og eiendom, krever mye startkapital for å begynne å investere, har kryptovaluta en lav inngangsgrense. Er det ikke en god grunn til å investere i kryptovaluta?

Den gode nyheten er at mange plattformer der ute ikke krever store summer for å begynne å kjøpe og selge kryptoer. Du kan begynn å handle kryptovaluta med så lite som $ 100.

Og nei, det er ikke behov for kompliserte og tidkrevende prosedyrer og belastende papirarbeid.

14. Børs er svært sikre og tilbyr verdifulle verktøy

grunn 14 til å investere kryptovaluta

Mens vi alle husker den tragiske historien om den beryktede japanske utvekslingen Mt. Gox, den gode nyheten er at dagens utvekslinger er sikrere og til og med kan erstatte ofre i tilfelle hack.

I dag kan en næringsdrivende finne en pålitelig børs som lar dem begynne å kjøpe og selge digitale eiendeler; en handelsmann kan også finne en pålitelig megler som hjelper dem med å handle CFDer (et flott alternativ for nybegynnere).

Handelsverktøy er mye mer brukervennlige enn før, og kryptosider hjelper investorer å holde seg oppdatert på kryptonyheter og store begivenheter i bransjen. En god grunn til å investere i kryptoer, ikke sant?!

15. Aldri for sent til å investere i kryptovalutaer

Enten du er en vellykket Bitcoin-investor eller en kryptoentusiast, er det aldri for sent å begynne å investere i kryptoer. Selv om noen mener at tiden for å tjene millioner (som noen av de tidlige adoptere i bransjen) har gått, sannheten er at kryptoinvestering fortsatt er et hett tema.

Egentlig har kryptovaluta og blockchain en lang vei å gå, så selv i 2021 kan du fortsatt bli ansett som en tidlig adopterer. Følelsen av å investere i noe så innovativt er rett og slett overveldende!

15 grunner til å investere i kryptovaluta: viktige poeng

  • Kryptovalutamarkedet er åpent 24/7 og kommer med tusenvis av kryptovalutaer som eksisterer.
  • Investering i kryptoer er en fin måte å øke formuen din, diversifisere porteføljen din og lære nye økonomiske triks.
  • Nedgangen i aksjemarkedsinvesteringene kan føre til en økning i prisen på kryptovalutaer og gull, og derfor er kryptoer den perfekte investeringen å gjøre hvis du vil diversifisere porteføljen din.
  • La oss ikke glemme at blockchain-teknologien har imponerende applikasjoner utenfor finanssektoren, så flere og flere regjeringer vurderer å investere i kryptoer for å redusere utbrudd under den pågående pandemien..

Det er aldri for sent å investere i kryptovalutamarkedet. Så slutte å lete etter flere grunner til å starte kryptovaluta-reisen.

Med eToro, du kan begynne å kjøpe og selge kryptoer, eller handle CFDer, på over 90 kryptovalutaer.

Å investere i kryptoer er verdt å vurdere.

Glad investering!

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er svært ustabil. Kapitalen din er i fare

Handelsanalyse er ikke en pålitelig indikator for gjeldende eller fremtidig ytelse, ettersom omstendighetene kan endres over tid. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du søke råd fra uavhengige finansielle rådgivere.

eToro er en plattform med flere aktiva som tilbyr både investering i aksjer og kryptoaktiver, samt handel med CFD-er.

75% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me