Er Ethereum en god investering i 2021? Finne ut

Investorer har strømmet til Ethereum, er det et kjøp?

Kryptoeksperter mener at ETH er en god investering i år sammenlignet med andre digitale eiendeler. Kryptoanalytikere tror at prisen på Ethereum vil vokse videre i 2021 og når nye høyder.

Ethereum er en fellessentrisk kryptokurrency som ble foreslått første gang i 2013. Utviklingen av mynten ble crowdfunded i løpet av 18 måneder, med nettverket som ble satt i drift i juli 2015. Ved lanseringen ble rundt 72 millioner mynter forhåndsutvunnet på Turing-komplett system, som er i stand til å utføre skript og kjøre helt desentraliserte applikasjoner.

Mens ETH kanskje har fått en treg start, har den i løpet av de siste seks årene stadig etablert seg som den nest største kryptovalutaen bak Bitcoin. Markedsverdi for mynten har oversteget 31 milliarder dollar, og den står for øyeblikket for å drive den nye deregulerte finansrevolusjonen..

Ethereum har allerede begynt å infiltrere en rekke store næringer, noe som igjen har betydd at interessene til mange tradisjonelle investorer har blitt vekket de siste tolv månedene. Spekulanter mener nå at ETH får den nødvendige trekkraften for å bli en konkurrent for den første kryptoinvesteringen i 2021.

Vil Ethereums pris stige i år?

Hele planeten er nå et år i koronaviruspandemien. Den økonomiske volatiliteten som COVID-19 har forårsaket over hele kloden, har påvirket krypto generelt, og løftet statusen over hele verden. Som sådan lurer mange nå på hvordan man kan investere i ETH, og om Ethereum er verdt å investere i.

Ifølge eksperter kan prisen på ETH øke til et nytt høyt nivå på $ 3.500 innen utgangen av 2021. Påkjøringseffekten har vært at interessen for Ethereum er på et høyeste nivå, med investorer som ønsker å lære å handle Ethereum. Beviset er at antallet aktive ETH-lommebøker har økt med 50% i løpet av bare ett år.

I henhold til sin projeksjon kan Ethereum slå $ 3500 per mynt og sende markedsverdien over 500 milliarder dollar før 2021 slutter..

Vent: Ikke brukte Ethereum nylig?

Selv om det er sant at aktive lommebøker dyppet til to måneders lav mot slutten av 2020, kan dette forklares med:

Tidlige investorer utbetaler.

Investorer etter låsing som går tilbake til heltidsarbeid.

Feriesesongutbetalinger.

Til tross for denne roen, forblir eksperter uberørte, ettersom de langsiktige grunnleggende forholdene til ETH forblir i solid stand. Bulls vil fortsatt svare på spørsmålet “er Ethereum en god investering?” med et rungende “ja”.

Skiftende modeller

Gjeldende Ethereum-investeringsnyheter ser ut til å peke mot ideen om at Ethereum 2.0 bare er over oss. Dette innebærer et skifte i forutsetningen for valutaen til en stake-modell i motsetning til en proof-of-concept-modell, som påvirker brukervennligheten og prisen på Ethereum når hastigheten og mengden av transaksjoner forbedres.

Etter hvert som DeFi-revolusjonen (deregulert finans) utspiller seg, vil antallet Ethereum-transaksjoner øke eksponentielt. Fra utenforstående kan DeFi-verdenen virke ganske kjedelig (tenk logistikk og lagerstyring), men et skifte mot likviditet i bransjemodeller betyr at kapitalen som brukes i DeFi-transaksjoner kan lånes ut som kreditt. Dette betyr at eiere av ETH vil motta total risikofri renteavkastning på all kapital som brukes i slike systemer.

Ethereum og den fjerde industrielle revolusjonen

Når verden forbereder seg på å skifte til en automatiseringsavhengig modell i post-pandemietiden, er det klart at blockchain-teknologi kommer til å spille en viktig rolle i Industry 4.0. Applikasjonene til Ethereum har allerede etablert det som en viktig del av dette seismiske skiftet i hvordan logistikk vil fungere under nye teknologiske plattformer..

Hele forretningsmodeller blir gjennomgått og designet basert på de sammenkoblede og sikre tjenestene Ethereum kan tilby. Når Industry 4.0 kommer i gang, kan vi forvente å se et stort opptak i distribusjonen av Ethereum-løsninger i stor skala i tre teoretiske bølger: bevissthet, eksperimentering og transformasjon.

For tiden er vi vitne til skiftet fra bevissthet om applikasjonene til Ethereum til eksperimentering (bevis på konsepter innen spesifikke digitale bransjescenarier som logistikk). Etter hvert som eksperimenteringsfasen fortsetter, vil det bredere potensialet til Ethereum bli realisert, og den utbredte implementeringen vil finne sted – på hvilket tidspunkt vil prisen sannsynligvis gå gjennom taket.

Mot slutten av 2010-tallet begynte verden å forstå at Bitcoin hadde en egenverdi som en deregulert valuta – en slags digitalt gull, hvis du vil. I løpet av de neste par årene vil verden begynne å forstå Ethereum på en lignende måte – som en “digital olje”, eller et substrat som er formbart og nyttig for et nesten ubegrenset utvalg av applikasjoner innen de digitale næringene. Når Web 3.0 og Internet of Things tar opp tempoet, vil de praktiske anvendelsene av ETH som en katalysator for å skape et intelligent, tilkoblet online rom bli tydeligere..

Som sådan anser mange spekulanter akkurat nå å være noe av en “gullalder” for ETH-investering. Dette er fordi det fortsatt er rimelig for tilfeldige investorer, rett før et forventet sprang inn i den økonomiske stratosfæren. Til syvende og sist er det ingen tid som i dag for de som ønsker å få mest mulig ut av ETH-investeringene.

Hva med Ethereums prisbevegelser?

Volatiliteten i Ethereum-prisbevegelser er noen ganger nok til å sette forsiktige investorer av. Mens tradisjonell konsensus forteller oss at volatilitet er lik ustabilitet, er det verdt å huske at ETH er langt fra en tradisjonell investering. Når du vurderer om du skal investere i Ethereum, eller krypto generelt, bør ikke volatilitet være den eneste faktoren å vurdere.

Selv om det er sant at det har vært noen kraftige sammentrekninger i ETH-verdien nylig, bør potensielle investorer ta en titt på Ethereums årlige nedturer for å få et innblikk i om investering er fornuftig eller ikke.

Volatilitet og betydelige verdifall har vært en vanlig forekomst. Til tross for dette fortsetter ETH-prisen på årsbasis å klatre jevnt. Som alle markeder, tok kryptomarkedet en første hit i mars 2020, da verden forberedte seg på å låse seg, og satt på litt over $ 110.

Seks måneder senere presset ETH imidlertid mot et motstandsnivå på $ 400, før den endelig presset gjennom i midten av august samme år. Det kan ha vært noen karakteristiske dråper underveis, men for det meste har de naysayers blitt stille.

Spol frem til februar 2021, og enhver negativitet eller fiendtlighet har blitt blåst helt ut av vannet. Ethereum ligger for øyeblikket på litt under $ 1.900, med spekulanter som forventer at det vil nå $ 2500 i løpet av noen måneder. Ja, du kan forvente fall – men hold ut for de høyeste og forvent å bli belønnet pent.

Ikke gå glipp av: Ethereum Price Prediction

Så er Ethereum en god investering akkurat nå?

Uten tvil er det eneste som står i veien for at Ethereum blir verdens fremste krypto, er hvor mye suksess den opplever for tiden. Selv om det kan høres ut som et paradoks, la oss forklare:

Etter hvert som adopsjonsraten hopper og prisene og transaksjonsgebyrene øker, blir Ethereums konkurrenter tvunget til å reagere og fange markedsandelen som blir presset fra ETH som et resultat av disse økningene. For øyeblikket har ingen av disse konkurrentene klart å få noe reelt grep. Imidlertid, hvis ETH får noen tilbakeslag mens du skalerer opp, vil alternativene være klare og venter på adopsjon.

For de som kan overse den nåværende markedsvolatiliteten, kan den middels og langsiktige økningen i verdien av Ethereum rett og slett ikke ignoreres. DeFi representerer et enormt oppadgående potensial for Ethereum, med bemerkelsesverdig opptak de siste månedene fra noen av verdens største multinasjonale selskaper, inkludert Coca-Cola og Visa.

For øyeblikket svever summen av lokale i DeFi-transaksjoner tett mot $ 5 milliarder dollar, som er omtrent 4% av den totale verdien av ETH. Fortsatt interesse fra store selskaper antyder at dette beløpet sannsynligvis vil skyte i været det neste året.

Det er også verdt å merke seg at ETH nylig passerte milepælen på 1 billion dollar i totale transaksjoner. Når volumet av transaksjoner øker, øker også bredere aksept av ETH som en legitim investering – og hvis Bitcoin lærte oss noe, er legitimitet gode nyheter for enhver kryptovaluta.

Fra nå av er krypto i sin natur fortsatt en risikabel investering – men for de som kan ri på bølgene av risiko og volatilitet, er belønningen som skal hentes fra Ethereum-investeringene enorm.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me