Er Ethereum en god investering, og bør jeg investere i ETH?

Investering i Ethereum: Komme i gang

Hvis du er ny i verdenen av Ethereum-investering, lurer du kanskje på om Ethereum er en god investering, eller skal jeg investere i ETH ?. Vel, la oss bryte alle Ethereum-relaterte myter som sirkulerer online før du vurderer å investere i Ethereum.

Så, hva er Ethereum?

Ethereum er en av de mest populære open source-plattformene som bruker blockchain-teknologi.

Faktisk er Ethereum den nest største kryptoplattformen etter markedsverdi etter Bitcoin. Ethereum brukes til eter, sin egen kryptovaluta, som er et godt investeringsalternativ. Ethereum støtter ikke bare valutaen, men forskjellige tokens, for eksempel ERC-20.

Når det er sagt, har Ethereum mange applikasjoner utover kryptovaluta. Ethereum er ikke bare en desentralisert plattform, men også et programmeringsspråk. Det kan lage desentraliserte applikasjoner eller dApps som kan hjelpe brukere å gjøre avtaler og betalinger direkte med hverandre uten en tredjepart. Faktisk er Ethereum kongen av smarte kontrakter.

Komme i gang med Ethereum Investing

For å begynne å investere i Ethereum må du først registrer deg online med en børs som lar deg kjøpe og investere i Ethereum. En børsmegler er en online plattform som lar deg kjøpe og selge Ethereum, så vel som annen kryptovaluta som de har oppført.

Hvis du vil kjøpe og investere i Ethereum raskt og enkelt. med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Er Ethereum en god investering?

Ettersom Ethereum er den nest største blockchain-plattformen, mener mange kryptoeksperter at Ethereum er en god investering sammenlignet med andre kryptoer. Til tross for alle oppturer og nedturer i Ethereums historie, mener analytikere at Ethereum-prisen kan vokse videre på lang sikt.

En av faktorene som vil påvirke investering i ETH er Ethereum 2.0, den andre iterasjonen av Ethereum.

Ethereum 2.0 vil fokusere på energieffektivitet og innsats i stedet for gruvedrift. Vær oppmerksom på at bevis på innsats involverer aktiv transaksjonsvalidering og nettverksstøtte ved å holde midler i en krypteringslommebok for å sikre sikkerhet.

En annen grunn til å vurdere å investere i Ethereum er den økende bruken av blockchain-teknologi, som tiltrekker seg stadig mer vellykkede kryptohandlere. Slik teknologi kan lette online betalinger, lånedistribusjon og handelsvare.

Bør jeg investere i Ethereum?

er ethereum en god investering

Hvorfor bør jeg vurdere å investere i Ethereum? vi vil. Ethereum er en nyskapende teknologi som kan forandre hele verden. For å være mer presis, har Ethereum introdusert dApps og smarte kontrakter som tillater brukere å gjøre transaksjoner uten mellommann. Takket være innføringen av smarte kontrakter kan Ethereum revolusjonere dataprogrammering og digitalt eierskap som helhet.

Folk vil kunne kjøpe forskjellige eiendeler fra hele verden uten å forholde seg til banker og byråkrati. Ethereum kan gi folk tokenisering av kunstverk, patenter, pantelån, person-til-person-transaksjoner og til og med stemmerett.

Ingen overraskelse at ifølge data levert av World Economic Forum, opptil 10% av det globale bruttonasjonalproduktet globalt vil bli tilrettelagt via blockchain-teknologi innen 2025-2027.

Ethereum kan støtte ikke bare enkeltpersoner, men bedrifter over hele verden ved å tilby forbedret samtrafikk. Denne teknologien kan fremme innovasjoner, for eksempel krypto samleobjekter, blockchain-baserte helseposter, bærekraftig energideling, og så videre og videre.

Fordi Ethereum er desentralisert, antas det at Ethereum også kan hjelpe folk med å målrette sensur og kjøre usensurerbare apper for å holde samfunn informert..

På toppen av det er Ethereums kryptokurverets eter en av kryptokurvene som stiger i popularitet. Den gode nyheten er at i motsetning til Bitcoin er Ethereum ikke avgrenset. Det er rundt 107.715.579 eter i omløp, og disse tallene øker.

Her skal vi merke oss at programmerere også kompenseres i etermynter for å kjøre protokollen på datamaskinene sine og hjelpe nettverket å være trygt og effektivt..

Sist men ikke minst, diversifisering er viktig i handelsverdenen, noe som er nok av en grunn til å investere i Ethereum. Tross alt er Ethereum ikke bare en kryptovaluta, men en innovativ plattform for smarte kontrakter, poletter og desentraliserte apper.

Bør jeg investere i Bitcoin eller Ethereum?

Ethereum er den nest største valutaen etter Bitcoin, og som forklart ovenfor er det mange grunner til å investere i Ethereum i stedet for Bitcoin. Selv om både Ethereum og Bitcoin bruker distribuerte hovedbøker og tokens, har Ethereum noen fordeler i forhold til Bitcoin, som tiltrekker seg handelsmenn fra hele verden.

Som nevnt ovenfor er det flere poletter i omløp enn bitcoin, og det er lettere å få eter på kortere blokkeringstid. For å være mer presis tar det opptil 15 sekunder å få eter, sammenlignet med bitcoin-transaksjoner som tar mellom 10 minutter og en dag.

Fordi Ethereum har sitt eget programmeringsspråk, brukes det ikke bare som en valuta og transaksjoner, men som en måte å kjøre desentraliserte applikasjoner, tjene penger på og gi eierskap. Den unike strukturen for å kjøre smarte kontrakter er faktisk en av de viktigste aspektene som gjør Ethereum til et godt investeringsalternativ.

Et klart eksempel på betydningen av Ethereum er innovative Ethereum Blockchain as a Service, presentert av Microsoft Azure og ConsenSys. Det gjør det mulig for finansielle tjenester og utviklere å ha et fleksibelt og trygt skybasert blockchain-miljø.

Interessant nok er mange kryptospill også basert på Ethereum, noe som gjør dem til et attraktivt investeringsalternativ. Et av de mest populære spillene er CryptoKitties som lar spillere avle og handle med digitale katter.

Ikke gå glipp av: Bitcoin vs. Ethereum: Hvilken bør du kjøpe?

Hvor mye kan Ethereum være verdt?

Gitt at Etheres hovedformål ikke er å bli et alternativ til globale valutaer, men å legge til rette for smarte kontrakter og applikasjoner, mange eksperter ser et stort potensial i Ethereum. Noen eksperter spår at et ETH-token kan nå $ 10.000 og over en billion dollar markedsverdi.

Selv om det er vanskelig å lage kryptoprognoser, får etterspørselen etter desentralisert finansiering eksperter til å tro at Ethereum kan øke igjen. Basert på prisfremskrivninger og Fibonacci-utvidelser, hevder Ethereum-eksperter at det kan nå ekstreme høyder de neste fem årene.

For eksempel antyder noen spådommer at Ethereums potensielle høyde mellom 2023 og 2025 kan være $ 50.000, mens den potensielle lave kan være $ 3.500. Som et resultat kan mange kryptohandlere dra nytte av slike prissvingninger.

Hvem bør inkludere etereum i porteføljene?

  1. Daghandlere: Ethereum har vært kjent for å ha flere prosent svinger på en dag, noe som gjør det til et godt alternativ for daghandlere som tror de vet hva dens kortsiktige bevegelser vil være.
  2. Kryptovalutahandlere: Ethereum er den andre kjente kryptovalutaen, og derfor kjøper mange kryptohandlere den som en del av deres kryptovalutaportefølje.
  3. Blockchain-entusiaster: Siden Ethereum er den andre store applikasjonen av blockchain-teknologi, kan de som har tro på teknologien og dens potensielle innvirkning på teknologi- og finansnæringen, vurdere å kjøpe ethereum.
  4. Forex-handelsmenn: Kryptomarkedet oppfattes av noen som et fristed for når tradisjonelle valutaer blir for ustabile. Siden Ethererum er mer skilt fra vanlige markeder enn annen krypto, kan det bli den nye gullfarlige havnen for noen handelsmenn.

Investerer i Ethereum risikabelt?

investere i etereum

Til tross for løftene som Ethereum viser og støtten til kryptoutviklingsverdenen, er det ikke en hemmelighet at det er mye press fra regulatorer og banker angående kryptohandel. Faktisk er det regulatorisk press rundt de såkalte innledende mynttilbudene som kan få enhver kryptovaluta til å synke betydelig.

En annen hindring er det faktum at blockchain-teknologi kan være vanskelig å forstå for folk som ikke er handelsmenn eller utviklere. Noen kan også bli offer for kryptosvindel.

Derfor er riktig utdannelse i kryptohandel viktig for å hjelpe deg med å forstå hva Ethereum er og hvordan du kan investere i Ethereum. Et online kurs er en fantastisk mulighet til å forstå det grunnleggende om kryptohandel, finne en hederlig megler, og etablere en vellykket handelsstrategi.

Konklusjon: Er Ethereum en god investering?

Å investere i Ethereum er verdt å vurdere.

For mange har Ethereum-investeringer vist seg å være en god beslutning. I 2017 var prisen på ett Ethereum $ 25. Prisen fra og med februar 2021 er $ 1 820. På fire år økte verdien av ETH 72 ganger. Så hvis du hadde investert $ 1000 i Ethereum tilbake i 2017, hadde du akkurat nå hatt rundt $ 72 000 i Ethereum.

Så er Ethereum en god investering? Akkurat nå, Ethereum regnes som en god investering. Og hvis du ønsker å investere i det, vil det være en god tid å gjøre det.

Selv om ingen investeringer er risikofrie, har investering i Ethereum generert mer enn 7000% avkastning de siste tre årene. Enten du er nybegynner av å investere i Ethereum eller bare er nysgjerrig på hvordan du får mest mulig ut av investeringen din, er det viktig å forstå hva du skal vite før du investerer i Ethereum..

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av Ethereum-prisprognoser i 2021, 2022, 2023, 2024 og 2025 tilbudt av tekniske analytikere og bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 2400 1100 dollar
2022 $ 3,300 $ 455
2023 $ 6200 2200 dollar
2024 $ 5150 $ 2,865
2025 $ 9.500 $ 3.560

Til slutt kommer den endelige avgjørelsen ned til deg. Hva slags investor vil du være? Finn ut svaret på det spørsmålet, du vil definitivt vite om Ethereum er en god investering!

Hvis du føler deg inspirert til å begynne å investere i Ethereum, du kan være glad for å vite det etoro gir muligheten til å handle med Crypto-eiendeler og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro – Beste plattform å kjøpe Ethereum

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Videre lesning:

Ethereum vs. Bitcoin: Er Ethereum en bedre investering enn Bitcoin?

Fordeler og ulemper ved å investere i Ethereum

Ethereum dominerer krypto med ERC-20-tokens: Slik gjør du det

En nybegynnerguide til stablecoins

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

Mest populære kryptovalutaer i USA

Hvis du likte artikkelen vår Er Ethereum en god investering, og bør jeg investere i ETH?, vennligst del den med alle som kan være interessert i Ethereum.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me