Er Ethereum en god investering, og kan du tjene på ETH i 2021?

Ethereum kan være en god investering for deg hvis du er en langsiktig investor!

Cryptocurrency er anonyme, blockchain-baserte digitale penger. Du kjenner kanskje til de vanligste Bitcoin- og Ethereum-variantene, men ifølge Coinmarketcap er det over 8000 kryptovalutaer.

Du kan investere i kryptovalutaer, men nå er det også mulig å kjøpe standardprodukter og tjenester med kryptovalutaer. Selv om kryptovaluta er ny og interessant, kan det være risikabelt å investere, så du må gjøre massevis mer analyse før du investerer i kryptoaktiva..

Eksperter har blandede synspunkter på kryptovalutainvesteringer. Fordi krypto er en risikofylt investering med potensial for intense prissvingninger, er visse finansrådgivere skeptiske når det gjelder investering i krypto.

Imidlertid har mange mennesker vanskelig for å bestemme hvilken kryptovaluta de skal gå med. Som sagt ovenfor er det mer enn 8000 kryptovalutaer. De fleste kjenner allerede Bitcoin, men noen vil begynne å diversifisere og se etter større muligheter, for eksempel Ethereum.

Ethereum er en av de største kryptovalutaene i markedet, og det er en kryptovaluta som fungerer veldig unikt sammenlignet med andre kryptovalutaer. ETH bringer med seg noen nye og spennende muligheter.

Ethereum Investing: Hva er det??

Initiert i 2015, med smarte kontrakter og distribuerte apper, er Ethereum et åpent og desentralisert rammeverk for databehandling. ETH eller Ether er plattformens lokale blockchain. Ethereum er nå verdens mest populære blockchain. Etter Bitcoin er Ethereum den nest største blockchain i aksjekursen over hele verden.

Investering i Ethereum kan være en investering i finansens fremtid. Den intelligente kontraktsplattformen ble bygget for å erstatte den utdaterte foreldede historien til Wall Street og har allerede begynt å erstatte aksjer og obligasjoner med intelligente kontrakttegn innen visse selskapstransaksjoner.

Kapasiteten til Ethereum er kanskje mye mer utrolig enn Bitcoin, som fungerer som et forum for utviklere å fortsette å utvide og innovere. Det siste DeFi-mønsteret er et eksempel. Et ambisiøst nytt initiativ og utvidelse av finansieringsverdenen bryter ny vei nesten hver nye dag og forvandler markedet for alltid. Det bidrar til moderne kryptomotiver som "avkastning landbruk" og ”sammenslåing av likviditet."

Mange andre kryptovalutaer er bygget på Ethereum blockchain. For eksempel er et nytt ERC-20-token kalt Yearn Finance eller YFI blitt bygget på Ethereum. De intelligente kontraktene ble bygget for å ha digital knapphet for varen og bare 30.000 poletter. Mange har varierende forsyninger og helt andre tilfeller av behov. Ethereum er et av de mest fremtredende kryptovaluta-prosjektene, så investering i Ethereum nå kan føre til stor økonomisk gevinst og investeringsavkastning.

Les mer: En nybegynnerveiledning til etereum og tips for investering i ETH

Er Ethereum en god investering? Hvordan det fungerte i 2020?

På grunn av Covid-19 var 2020 et år med utfordringer for verden. Kryptovalutaer, inkludert Ethereum, falt i verdi i mars på grunn av pandemien, men senere begynte de å øke i prisene.

På den siste dagen i 2020 nådde Ethereum $ 750-merket, som var det høyeste nivået siden mars 2018. Videre nådde Ethereum sin heltidshøyde på $ 1826 bare nylig 10. februar 2021.

De siste prisindikatorene antyder at den nest største kryptovalutaen i verden forventes å teste nye topper i 2021. ETHs siste Beacon Chain-implementering og nettverksoppdatering førte også til en rekke institusjonelle investorer som er interessert i å sette Ethereum 2.0 for å gjøre mekanismen mer effektiv. ETH har for tiden en markedsverdi på $ 190,57B.

På grunn av den økende interessen for Ethereum 2.0, begynte en rekke kryptokursutvekslinger, inkludert Binance, å tilby ETH-innsatsstjenester. Finance Magnates uttalte tidligere støtte for ETH-nettverket for den nye oppdateringen fra Gemini-kryptokursutvekslingen.

Ettersom innsatsen reduserer antall mynter i omløp, vil Ethereums pris kunne øke hvis leverandører synker og etterspørselen forblir høy. Lanseringen av Ether fremtidig handel er en annen forklaring du kan vurdere å være en vellykket innsats. I 2021 har det som mål å starte Ether-futureshandel gjennom CME Group, verdens største handelssted for derivater.

Selv om Bitcoin er kjent som “digitalt gull”, betraktes Ethereum som “digital olje” på grunn av sitt enorme potensial. Den mest brukte blockchain er Ethereum. Mange kryptoprosjekter på nettverket er utgitt. For desentraliserte økonomiske applikasjoner var Ethereum spesielt vanlig.

Nettverket gikk gjennom en revisjon som vil gjøre kryptovirksomheter mer effektive og tiltalende. Etter oppdateringen kunne Ether se den bredere aksept som ville øke prisen.

Med den nye oppdateringen til Ethereum-nettverket er Ether-staking tillatt. Deretter vil det være en anstendig investering for de som søker etter andre former for å tjene penger ut av virksomheten for deres kryptoinnehaver.

Samlet sett var 2020 et godt år for Ethereum ettersom det hadde en betydelig prisøkning og utgivelsen av Ethereum 2.0 markerer et avgjørende punkt i Ethereums fremtid.

Investere i Ethereum i 2021? Er det en god idé?

I følge kryptoeksperter anses Ethereum som en god investering. En forskningsartikkel gjort av økonomen indikerer at Ethereum er langt mer sannsynlig å utvide i fremtiden. Prisen på Ethereum forventes å nå $ 5000 innen utgangen av 2021, basert på "Langvarsel" prediksjon.

å investere i Ethereum har vist seg å være en god beslutning. I 2019 var gjennomsnittsprisen på Ethereum $ 125. Prisen fra og med februar 2021 er $ 1 820. På to år økte verdien av ETH 15 ganger. Så hvis du hadde investert $ 10.000 i Ethereum tilbake i 2019, ville du akkurat nå ha rundt $ 150.000 i Ethereum.

Men å vite om det er en veldig god ide å investere i Ethereum, bør en grunnleggende betydning av selve Ethereum blockchain undersøkes først..

Ethereum 2.0 ble lansert i flere faser fra fase 0. ETH er symbolet på Ethereum blockchain. Ethereum er virkelig et verktøy for å sikre besparelser hvis Bitcoin bare er en betalingsmåte. Mange av dem er teoretisk gode valg innen langsiktig investering.

Ethereum blockchain er protokollen basert på matematikkregler. I sammenligning med en sentralbank eller regjering som raskt og plutselig kan endre kontantforsyningen, blir den distribuerende Ethereum-mynten skrevet til en fritt lesbar og konsensus koding. Denne digitale varen, i stedet for et gull- eller regjeringsløfte, støttes av de ubrytelige ukrystalliserte blokkjedene og den matematiske virkeligheten..

Måter å investere i Ethereum på

Inngangshindringene for å starte investeringer er svært lave for kryptokurrency. Noen som ikke er kjent med området, vil raskt få tak i ETH og begynne å spare ved å henge på det og håpe på forståelse.

Videre kan en person potensielt foreta en investering i Ethereum og begynne å tjene penger på ETH på en rekke måter.

Alt starter med å kjøpe og holde. Dette er en av de vanligste strategiene for å investere i kryptovaluta. Kjøp og beholdning av en kryptovaluta er en enkel og generelt vellykket måte. Strategien for å kjøpe og beholde er en fin, grei løsning, men det kan forårsake usikkerhet ettersom kryptovalutaområdet er kjent for sine priseksplosiver. Kryptovalutaer har en ustabil karakter, på grunn av hvilke mange investorer har skuffet unna. Men for noen har det vært en av de mest verdifulle faktorene som kryptokurver er preget av, og det har tiltrukket dem å investere.

En annen måte å investere i Ethereum er gjennom gruvedrift. Cryptocurrency mining er en matematisk løsningsmetode. Gruvedrift er i utgangspunktet ryggraden i mange kryptovaluta-nettverk da de bruker tiden sin til å løse matematiske problemer med datakraft og for å gi nettverket “proof-of-work” som verifiserer transaksjoner med Ethereum (ETH). Lanseringen av Ethereum 2.0 med sikte på overgang til “proof-of-stake” kan være en bekymring for gruvearbeidere, men PoW-gruvedrift forventes å være fortsatt praktisk frem til rundt 2023.

Kryptovalutahandel inkludert Ethereum har begynt med konvensjonelle handelsmenn ved å dykke inn i eksisterende markeder. Det finnes også en rekke handelsalternativer som ETH-futures, som gjør det til en av de bedre måtene å investere i Ethereum på..

Derivathandel gjør det mulig for handelsmenn å høste like godt fra ulemper i oppadgående mønstre. Handlere kan dra nytte av lange eller korte posisjoner uavhengig av hvordan etterspørselen beveger seg.

Klar til å investere i ETH?

Fordeler og ulemper med Ethereum

Som alle eiendeler, er det en liste over fordeler og ulemper for Ethereum.

Fordeler med Ethereum:

Hva er fordelene med å investere i Ethereum?

Mange kryptoanalytikere mener at Ethereum har en stor fremtid, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for kryptoinvestorer.

Her er de beste tingene med Ethereum:

✅ Pålitelighet:

De siste tre årene har Ethereums etablerte nettverk og program vært konsistent. Teamet bak Ethereum legger ned en enorm innsats som gjør Ethereum til et av de største prosjektene i kryptosfæren.

✅ Desentralisering:

Den desentraliserte strukturen er muligens en av de viktigste fordelene med Ethereum. Som nevnt er kryptovaluta-teknologi, opprinnelig utviklet for å gi et alternativ til konvensjonelle bankprosesser, desentralisert og gjennomsiktig. Decentralized Finance (DeFi) er en av faktorene som kryptokurver er preget av, og Ethereum er på toppen av DeFi.

✅ Flere bedrifter forfølger Ethereum:

Ethereum støttes av flere store virksomheter, og Ethereum Enterprise Alliance er en ledende Ethereum-sporingsorganisasjon. Når tredjepartsforhold fjernes, investerer Ethereum-investorer mer. Finansguruen Andreessen Horowitz er en av de viktigste personene som er involvert i Ethereum. Til sammenligning er det faktum at Ethereum også er et pro i finans (ICO). Tokene ERC-20 regnes også som standarden for innsamling og ICO.

✅ Ether er ikke begrenset:

I motsetning til Bitcoin er Ether (ETH) ikke begrenset og er nyttig. Transaksjoner inkluderer kontrakter for selvdrift og korte oppgjørstider. Interessant, når skaperen Vitalik Butterin sa at Ethereum raskt kunne håndtere mer enn en million transaksjoner per sekund.

Ulemper med Ethereum

Her er de svakere delene om Ethereum:

❌ Kritikk for langsom vekst

Ethereum har blitt kritisert for langsom vekst. På randen av DeFi ekspansjonsanalytikere har stilt spørsmål ved om Ethereum kan lykkes under vekt av DeFi. Dette indikerer at fremgangen var treg og forsinket med å innføre nettverksendringer.

❌ Ulempen med første motor:

Den første flyttefordelen er ervervet av Ethereum. Standardbæreren er fortsatt det eldre nettverket. Alle nye oppstartsbedrifter lærer også av personalet og er tilstrekkelig smidige for å gi raskere vekst og resultater. På lang sikt kan dette være en ukjent fare. Også velstående virksomheter vil ha nytte av feil i Ethereum og kanskje etablere forbedrede nettverk.

❌ Det er vanskelig å skalere Ethereum:

Mens de forskjellige funksjonene kan være et fristende aspekt, er noen investorer bare nølende med å investere i ETH. Til sammenligning skal Ethereum ennå løse problemer relatert til skalering og nettverksforsinkelse for å trekke ytterligere investorer i kryptovalutaer.

Konklusjon: Så er Ethereum en god investering?

Ethereum er en av de beste kryptoene å investere i, ifølge analytikere. Den berømte mynten er lovende, og ettersom DeFi fortsetter å vokse med Ethereum på toppen, kan prisen sveve høyt i nær fremtid..

De fleste investeringer kommer ned til risikofaktoren. Med andre ord oppveier de potensielle fordelene de mulige konsekvensene av risikoen?

Enkelt sagt er Ethereum investering med lav risiko med mange potensielle fordeler. Det er noe du absolutt bør undersøke før du vurderer å legge til ETC i porteføljen din.

Så er Ethereum (ETC) en god investering? Ethereum har faktisk mange fordeler som mange andre kryptovalutaer ikke har. Det at Decentralized Finance (DeFi) er en av faktorene som kryptokurver er preget av og Ethereum er på toppen av DeFi, betyr at det er mye rom for vekst i Ethereum-prisen og gjør det til en god mynt å investere i.

Å investere i Ethereum er en klok beslutning. Hvis du vil være en del av DeFi-utvidelsen, er Ether det rette valget for porteføljen din.

Nå vet du at Ethereum kan være en god investering. Hvis du føler deg inspirert nok til å begynne å investere i ETC, eller hvis denne artikkelen har gitt litt ekstra innsikt i din eksisterende kunnskap, kan du være glad for å vite det eToro gir muligheten til å investere i kryptoaktiva.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Cryptos

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Cryptocurrency er anonyme, blockchain-baserte digitale penger.
  • Det er også mulig å kjøpe standardprodukter og tjenester med kryptovalutaer, men du kan også investere i kryptovalutaer inkludert Ethereum.
  • Ethereum er en av de største kryptovalutaene i markedet, og det er en valuta som fungerer veldig unikt i forhold til andre kryptovalutaer..
  • Investering i Ethereum kan være en investering i finansens fremtid.
  • Ethereums kapasitet er kanskje mye mer utrolig enn Bitcoin, som fungerer som et forum for utviklere å fortsette å utvide og innovere.
  • Et forskningspapir gjort av The Economist indikerer at Ethereum er langt mer sannsynlig å utvide i fremtiden.
  • Du kan investere et hvilket som helst beløp i Ethereum. Du kan starte med så lite som $ 25 for eksempel.
  • Ettersom DeFi fortsetter å vokse med Ethereum på toppen, kan Ethereum være en av de beste investeringene man kan gjøre i kryptomarkedet akkurat nå.

FAQ

Er det verdt å investere i Ethereum?

Basert på den praktiske tilgangen til detaljhandelskjøpere og de fortsatte vekstutsiktene, gjør Ethereum en fremragende investering.

Hva er minimumsbeløpet for å investere i Ethereum?

Det er noen plattformer, for eksempel eToro, som lar brukerne sette inn så lite som $ 25 for å komme i gang i Ethereum.

Bør jeg investere i Ethereum nå?

Når du vil investere i hvilken som helst kryptovaluta, bør du alltid gjøre din egen undersøkelse. Ethereum er en av de beste kryptovalutaene med potensial til å vokse i pris i nær fremtid.

Hvor du kan investere i Ethereum?

eToro er det mest innbringende alternativet. Den prestisjetunge prisutdelingsplattformen gjør det mulig for handelsmenn å lage en portefølje som fungerer som en one-stop-shop for handelsmenn som finner eksponering for kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me