Er Tezos en god investering, og bør jeg investere i Tezos?

Investering i Tezos: Komme i gang

Bør jeg investere i Tezos? Er Tezos en god investering?

Vil Tezos innhente andre kryptoer, som Ethereum, EOS eller Cardano?

Hvis du er interessert i Tezos og dets investeringspotensial, er denne artikkelen bare for deg. Vi i Trading Education er her for å gi svar på alle dine økonomiske spørsmål.

Så, hva er Tezos og er Tezos (XTZ) en god investering? Hvorfor er Tezos en av de raskest voksende kryptovalutaene, og hvorfor er så mange investorer nysgjerrige på Tezos?

Fortsett å lese for å finne ut mer om XTZ-investering, og bestem selv om det er verdt å investere i Tezos!

Hvis du er ny i verdenen med Tezos-investering, lurer du kanskje på om Tezos er en god investering, eller skal jeg investere i Tezos ?. Vel, la oss bryte alle Tezos-relaterte bekymringer før du vurderer å investere i Tezos XTZ.

Komme i gang med Tezos Investing

For å begynne å investere i Tezos og / eller andre kryptovalutaer, må du først registrer deg online med en børs som lar deg kjøpe og investere i Tezos. En utvekslingsmegler er en online plattform som lar deg kjøpe og selge Tezos så vel som annen kryptovaluta de har oppført.

Hvis du vil kjøpe Tezos raskt og enkelt, med 0% provisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Tezos?

Hva er Tezos i utgangspunktet? Tezos er en open source blockchain-basert plattform som kan brukes til utførelse av peer-to-peer-transaksjoner og smarte kontrakter..

I likhet med andre kryptovalutaer har Tezos som mål å desentralisere finanssektoren og gi lik tilgang til mennesker fra alle samfunnslag.

Her skal vi merke oss at selv om Tezos ble foreslått i 2014 av Arthur og Kathleen Breitman som et unikt desentralisert økosystem, plattformen ble gitt ut noen år senere; Tezos ble lansert i 2018.

Merkelig nok sa grunnleggeren av Tezos en gang at Tezos er det gamle greske ordet for smarte kontrakter. Og mens opprinnelsen til navnet er tvilsom, var den første suksessen til Tezos ikke en vits. I mindre enn et par år, Tezos har etablert seg som et av de ledende blockchain-prosjektene i kryptovaluta-investeringssektoren.

Nå er Tezos en av hovedkonkurrentene til Bitcoin og Ethereum, og som nevnt ovenfor har Tezos – akkurat som andre kryptovalutaer – som mål å redusere behovet for sentralbanker og myndigheter.

Det er ikke alt! Tezos går et skritt videre og tilbyr en avansert infrastruktur som kan endre seg og utvikle seg uten å risikere forekomsten av en hard gaffel. La oss ikke glemme at harde gafler refererer til drastiske endringer i nettverksprotokollen. Det beste ved Tezos er at brukerne kan stemme på forslag til oppgraderinger og utvikling av selve blockchain-teknologien.

Den unike vrien kommer av det faktum at brukere og investorer kan delta i nettverkets styring gjennom en prosess kjent som baking. For å sikre at denne prosessen er ærlig, må hver deltaker foreta et depositum og stake XTZ, en rull på 8000 XTZ.

Bakere kan stemme på foreslåtte endringer i en flertrinnsprosess som tar opptil 23 dager, med endringer som blir implementert fullt ut først etter at de har blitt støttet av et superflertall.

Som utviklere uttrykker det, “tar Teos en helt annen tilnærming ved å lage styringsregler for interessenter for å godkjenne protokolloppgraderinger som deretter distribueres automatisk i nettverket … Når en utvikler foreslår en protokolloppgradering, kan de legge ved en faktura som skal betales ut til adressen ved godkjenning og inkludering av oppgraderingen. ”

Ingen overraskelse at takket være den effektive og demokratiske styringsprosessen, Tezos definerer seg selv som en “sikker, oppgraderbar og bygget for å vare” -plattform som vil “forbli toppmoderne lenge inn i fremtiden” – en plattform det er verdt å investere i.

Hva er XTZ?

Den opprinnelige kryptovalutaen til Tezos er XTZ eller tez. Med andre ord er tez definert som verktøyet som brukes til Tezos økosystem. I skrivende stund, det er 750 982 516 XTZ i omløp.

Merk at utviklere ikke har kunngjort den totale mengden XTZ som er planlagt å bli utgitt. Mens noen hevder at mangel på knapphet er skadelig i investeringssektorene, mener utviklere at denne måten Tezos aldri vil nå sine kapasitetsgrenser.

Et viktig faktum er at Tezos hadde et veldig vellykket Initial Coin Offering (ICO), som startet 1. juli 2017. Tro det eller ei, totalt ble 65 681 BTC og 361 122 ETH samlet inn, verdt $ 232 millioner på den tiden.

Til tross for suksessen ble frigjøringen av Tezos imidlertid forsinket på grunn av juridiske tvister mellom investorer og grunnleggere om uregistrerte verdipapirer.

Likevel hadde prisen på XTZ en dramatisk økning mellom oktober 2019 og februar 2020:

tezos prisdiagram

Kilde: CoinMarketCap

Den gode nyheten er at man kan kjøpe XTZ fra en anerkjent plattform som eToro.

Er Tezos en god investering?

Ja, selvfølgelig, Tezos XTZ er en god investering. Spesielt for investorer som føler seg lidenskapelig om sin demokratiske og desentraliserte tilnærming. Selv om Tezos er en relativt ny kryptovaluta

På grunn av sin unike struktur og fleksible styring, Tezos er nå en ledende konkurrent til Ethereum, NEO, og Cardano i distribusjon av desentraliserte apper (dApps) og smarte kontrakter.

Videre bruker Tezos en konsensusmekanisme for flytende bevis på innsats (en oppgradering av det delegerte beviset for innsats) og en flerspråklig tilnærming (tvingende og funksjonell) for å sikre både fleksibilitet og sikkerhet.

Denne strategien forbedrer også transaksjonshastigheten, med XTZ i stand til å utføre omtrent 1000 transaksjoner per sekund.

Med en eierandel på over 80% fordelt på 13 000 delegatorer og 450 validatorer, er Tezos en av de mest desentraliserte plattformene. Som sådan vil Tezos sannsynligvis fortsette å øke i popularitet, spesielt hvis desentraliserte økonomiprosjekter (DeFi) -prosjekter og proof-of-stake-kryptokurver klarer å forårsake neste kryptotyremarked.

Det er ikke bare de selvstyrende eiendommene og den fortsatte utviklingen i kjeden som tiltrekker seg investorer; den fortsatte positive økonomiske utviklingen av XTZ er en annen faktor som får Tezos til å skille seg ut.

I skrivende stund, ifølge CoinMarketCap, Tezos er rangert som nr. 18 og har en markedsverdi på $ 1,898,382,096.

Vil du vurdere å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Hvor mye kan Tezos være verdt?

Selv om Tezos er en velegnet ressurs for fremtiden for investering i kryptovaluta, er det spekulativt å lage prisforutsigelser. La oss ikke glemme at ingen kan forutsi den fremtidige prisen på kryptovalutaer.

Prisene avhenger av forskjellige faktorer, som tilbud og etterspørsel, tekniske innovasjoner, kryptonyheter, og markedssentiment.

Selv om den fremtidige veksten avhenger av tekniske innovasjoner og støtte, bør vi også se på tidligere data for å komme med prisforutsigelser. Med toppnivåer på nesten 300% i 2019 har Tezos blitt en attraktiv investering og et kryptonyhetsmirakel.

Det er også et faktum at Tezos har klart å overleve bjørnemarkedet utløst av den pågående pandemien og sakte kommer seg etter den globale helsekrisen.

Ser jeg tilbake startet Tezos også som en høyt profilert virksomhet, noe som er en stor fordel i finanssektoren. Som rapportert av CoinDesk, i 2020 planla franske Societe Generale å ansette Tezos for å eksperimentere med en sentralbank digital valuta. Store børser og innflytelsesrike investorer, som Winklevoss-brødrene, støttet også Tezos.

Faktisk nådde Tezos nye høyder i 2020. Statistikk viser at XTZ nådde $ 3,24 12. februar 2020 – en økning på 25% på bare 24 timer, noe som gjør Tezos til et av de raskest voksende blockchain-nettverkene og mest lønnsomme topp 20 kryptoer , i henhold til CoinMarketCap.

Utsiktene for Tezos er også positive. I følge noen optimistiske spådommer gitt av WalletInvestor, kan XTZ være en lønnsom investering på lang sikt. Basert på prognosen deres, hvis man investerer $ 100 i dag, kan de få inntekter på + 352,73% om fem år.

I henhold til spådommer fra DigitalCoinPrice kan Tezos nå $ 8,83 innen 2026 og til og med slå $ 10 i løpet av de neste seks årene.

Coinpedia går et skritt videre og foreslår at Tezos kan nå en pris på $ 20 de neste fem årene, som potensielt gjør Tezos til en lønnsom investering på lang sikt.

Investerer i Tezos risikabelt?

Investering i Tezos og annen kryptovaluta kan være risikabelt.

Til tross for potensialet til Tezos og dets innovative styring på kjeden, er kryptokurrencyprisene svært ustabile og spekulative, så investorer bør utvise aktsomhet.

Det er ikke noe som heter en 100% trygg investering, så risiker aldri mer enn du har råd til å tape. Den beste måten å investere i Tezos er å tildele et beløp du er komfortabel med å investere.

Eksperter foreslår at du kun investerer rundt 5% i kryptoer for å diversifisere porteføljen din, etter en viktig regel: aldri risikere mer enn 1% av kontoen din på en enkelt handel.

Bør jeg investere i Tezos?

invester i teos

Tezos er en mynt det er verdt å vurdere. Selv om kryptovalutainvestering ikke er risikofritt, er det verdt å investere i Tezos. Rett og slett fordi Tezos har et stort og voksende økosystem, rangert som nr. 18 i kryptovaluta-sektoren!

Etter at du har analysert Tezos risikobelønningsprofil, bør du bestemme om du er interessert i dagshandel eller langsiktig investering, lage en effektiv strategi og åpne en konto med en anerkjent børs som eToro.

Ikke glem det med Tezos, du kan også tjene passiv inntekt ved å satse.

Husk at du ikke trenger å legge alle eggene dine i en kurv, så diversifiser porteføljen din og utforsk andre sterke eiendeler, som Bitcoin, Ethereum, Ripple og EOS.

Her skal vi merke oss at kryptokurver (spesielt de som overlevde bjørnemarkedet i 2018) vanligvis er undervurdert sammenlignet med andre investeringer, men kan være svært lønnsomme investeringer.

Hvem skal inkludere Tezos XTZ i porteføljene?

Faktisk kan Tezos være en god investering for:

  • Kryptodagshandlere: Som enhver annen krypto, gjør Tezos en stor dagshandelsmasse og har blitt en av de største innsatsene basert på volatilitet.
  • Langsiktige investorer: Gitt sin positive fremtid, ifølge noen kilder, gjør Tezos også en flott langsiktig investering.
  • Finansinstitusjoner: Ettersom Tezos tillater tokenisering av reelle verdipapirer og er blitt adoptert av store finansinstitusjoner, er det ikke overraskende at det har et stort økonomisk potensial. Noen av selskaper forbereder seg på å introdusere sine egne tokens på Tezos er Dalma Capital, tZERO, Alliance Investments og BTG Pactual.
  • Kryptoentusiaster: Ettersom Tezos er i stand til å oppdatere seg selv gjennom sin “metakonsensus” automatisk og demokratisk, er det en verdifull ressurs blant kryptoentusiaster og de som tror på fremtiden for desentralisert finansiering.

Til slutt er det ingen ensartet tilnærming i kryptoinvestering, så du bør selv bestemme om Tezos investering er for deg eller ikke. Det avhenger av dine mål, kunnskap og kompetanse; alltid utvise due diligence.

Klar til å kjøpe Tezos XTZ?

invester i teos

Tezos Investing forklart – Viktige punkter

  • Tezos er en av de raskest voksende kryptovalutaene; i skrivende stund er Tezos rangert som nr. 18 i kryptosektoren.

  • Tezos er definert som en open-source blockchain-basert plattform som kan brukes til utføring av peer-to-peer-transaksjoner og smarte kontrakter..
  • Tezos tar ikke bare sikte på å desentralisere finanssektoren, men å tilby en avansert infrastruktur der brukere kan stemme på oppgraderinger uten å risikere forekomsten av en hard gaffel.
  • Gitt sin demokratiske natur, er det ingen overraskelse at Tezos hadde en imponerende ICO – totalt 65.681 BTC og 361.122 ETH ble samlet inn, verdt $ 232 millioner på den tiden.
  • XTZ er den opprinnelige kryptovalutaen på Tezos blockchain, med en handel på $ 2,53.
  • Selv om kryptovalutainvestering er en risikabel finansiell satsning, kan Tezos ifølge noen prisforutsigelser være en lønnsom langsiktig investering som kan nå $ 20 per mynt de neste årene.

eToro – Invester i Tezos, kjøp XTY med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Hvis du likte å lese artikkelen vår Er Tezos en god investering & Bør jeg investere i Tezos vennligst del den med andre kryptoinvestorer og blockchain-entusiaster.

Vanlige spørsmål

Hva er formålet med Tezos?

Tezos er en blockchain-basert plattform som tar sikte på å legge til rette for betalinger over landegrensene og lage smarte kontrakter og applikasjoner ved å eliminere behovet for tredjeparter. Det er også en plattform som letter formell verifisering ved å forbedre sikkerheten; en plattform som gir en demokratisk infrastruktur der brukere kan stemme på endringer uten å risikere forekomsten av en hard gaffel.

Hva gjør Tezos unikt?

Det faktum at Tezos tillater brukere å delta i beslutningsprosesser, er det mest unike aspektet ved Tezos. Som nevnt ovenfor er Tezos en selvendrende og demokratisk blockchain-plattform som kan oppdatere seg selv uten forekomsten av en hard gaffel, noe som gir fleksibilitet og sikkerhet på samme tid.

Er Tezos bedre enn Ethereum?

Når det gjelder markedsverdi, klarer Ethereum seg bedre enn Tezos, med mange kryptoinvestorer som hevder at Ethereum er kongen av smarte kontrakter og den virkelige konkurrenten til Bitcoin. Samtidig kan vi si at Tezos er bedre enn Ethereum når det gjelder teknologi. Tezos er en kryptokurrency som bruker en delegert proof-of-stake konsensus (DPoS) eller den såkalte flytende proof-of-stake, noe som gjør den mer robust enn den nåværende tilstanden for å skape nytt Ethereum. På toppen av det hevder forskere at Tezos er mer desentralisert og gjennomsiktig enn andre DPoS-blokkjeder.

Hvor mye trenger du for Tezos-baking?

For å begynne å bake trenger du en rull Tezos. Opprinnelig var hver rull 10.000 XTZ, men det nødvendige beløpet ble senket til 8,00 XTZ for å gjøre avstemningen mer tilgjengelig og desentralisert. Hvis du ikke har nok kapital, kan du delegere andelen din til en baker som vil bli valgt tilfeldig blant andre bakere.

Er det å bake Tezos lønnsomt?

Ja, det kan være lønnsomt å bake Tezos. Ifølge data levert av Messari er avkastningen for å sette Tezos høyere enn lignende mynter. I tillegg tilbyr Tezos den høyeste avkastningen sammenlignet med andre PoS-kryptoer, med mer enn 7,3% per år. Ingen overraskelse at Tezos er en av de mest innsatte eiendelene, med brukere som baker 495 millioner dollar XTZ eller 75% av den nåværende forsyningen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me