ETH-prisforutsigelser – Kan Ethereum nå $ 50000?

Den digitale valutaen har gitt store gevinster for vekstinvestorer, men kan Ethereum nå $ 50.000? La oss ta en titt på ekspertpriser.

Ethereum (ETH) nådde nye høyder i den tredje uken i februar 2021, men har ikke klart å opprettholde sitt bullish momentum den siste uken i samme måned. På grunn av enormt utsalg av investorer og en dukkert i form av moderkrypto, Bitcoin, som har påvirket hele kryptostratosfæren, har Ethereums pris falt og handelen til en nåværende pris på $ 1558 har økt med 23,43% det siste døgnet.

Etter at Bitcoin krysset $ 50 000 for første gang i februar, tror mange investorer og eksperter at ETH må oppnå samme høyder. Med andre altcoins som Binance Coin (BNB) som konkurrerer sterkt i det desentraliserte finansområdet, vil Ethereum være den andre kryptoen som når $ 50000?

“Ethereum kommer til å styrke sin plass som fremtidens substrat for den globale digitale økonomien ved å tegne verdenskontrakter i 2021”, var ordene til kryptoanalytiker Andrew Keys i desember 2020. Analytikeren anser Bitcoin (BTC) som digitalt gull og Ethereum ( ETH) som digital olje. Det ser ut til at hans spådommer var i orden da BTC krysset $ 50 000 og Ethereum krysset $ 2000 i februar 2021 med en lys fremtid fremover som et resultat av markedspotensialet..

Ethereum står overfor en vanskelig uke, men et slikt scenario ble forventet etter at kryptoaktiva steg til nye prismiljøer. Den digitale valutaen har ført til enorme gevinster for vekstinvestorer og erfarne handelsmenn, så vel som nybegynnere som kjøpte ETH for måneder eller år siden som en del av en kryptohandelsforsøk med målet om å se at kryptovalutaen vokste til hundrevis av dollar en dag.

Hver investor har et kursmål som de er villige til å la en investering gå fra. Heldigvis for disse investorene, krysset i Bitcoins (BTC) pris kombinert med den umettelige interessen til handelsmenn med hensyn til Decentralized Finance (DeFi), krysset ETH-prisen $ 2000.

Mange av dem brukte gull som en mal for desinvestering da metallet også krysset $ 2000 og slo seg ned til en heltidspris på $ 2.067,15 den 7. august 2020 og har handlet under prismilepælen siden. Når dette prismålet ($ 2000) var nådd, var det beste å gi slipp på en eiendel når dens etterspørsel eller interesse overgikk behovet for fortsatt å holde fast i den i en uforutsett fremtid på grunn av volatilitetstrendene i det hele kryptorom.

Ethereums dip i sin bullish form har blitt tilskrevet et stort salg i markedet. Åpenbart påpekte i et intervju med Bloomberg Television, administrerende direktør for kryptovalutautveksling, Kraken, Jesse Powell, at “Et stup på mer enn 50 prosent i Ether-prisen ikke var forårsaket av en funksjonsfeil på handelsmotoren, men av ekstrem salg”. Han la til at det er en stor sjanse for at en flere Ether-innehavere som ikke kunne tro den enorme ufallet Ethereum hadde brakt ham eller henne, bestemte seg for å selge det hele, konvertere det til fiat-valuta og fortsette med livet sitt ”.

Å selge av Vitalik Buterins nye mynt som brukes til å gjøre transaksjoner på Ethereums plattform, lukker handelsmannens sinn ved å avskjære handelsfølelser eller følelser av FOMO (Fear of Missing Out) på en enorm prisstigning på et senere tidspunkt. Selgeren frigjorde seg for et påfølgende prisfall som kunne ha ført til spørsmålet, hvorfor lot jeg ikke det gå så snart som mulig?

“Til tross for hva de siste tre virkedagene med handel har gjort mot kryptorommet når det gjelder å utslette store gevinster, har det ikke avskrekket investorene en eneste bit,” sier Lynn Thomasson fra Bloomberg. Hvorfor vil folk være redd for når de har tjent mye på å øke prisene på krypto de siste månedene? Kommentarene hennes er bekreftet av Mr. Powell fra Kraken-kryptokursutveksling som ser en økning på fem ganger i antall nye kunder som har begynt å nedlatende digitale eiendeler på plattformen hans.

Samlet sett må du som investor grundig gjøre din egen forskning og forstå hva blockchain-teknologi og dens protokoller er før du bestemmer deg for å investere en enorm sum av pengene dine for ikke å lide store tap. Selv om markedet ser litt nede den siste uken i februar etter en så sterk start på måneden, handler dette om kryptohandel.

Enhver investor som er sjokkert over valgdeltakelsen (gevinster i dag og deretter tap neste dag) har ikke fulgt mønsteret med investeringer i digitale eiendeler på lenge. Crypto handles i spekulasjoner, og “riktig timing” er alt du trenger å vite som investor.

Anta at et stort selskap kunngjør de siste dagene av februar, akkurat som Elon Musk og Tesla gjorde med deres investering på $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin (BTC), en eiendel de har vedtatt for å bli brukt som et ekstra betalingsalternativ for sine produkter, at mynter går for å samle seg, og dette vil spre seg over hele finanssektoren.

Slik spredning viser nivået på tillit handelsmenn har for en digital mynt. Hvis flere organisasjoner som har fått grunnlag i virksomheten kaster enorme summer i en mynt, betyr det at det er et potensiale i den kryptovalutaen de (som småhandlere) eksperimenterer med. Dette endrer eiendelens prismønstre, og snart vil tap umiddelbart bli slettet.

Foreløpig har “selgere kontroll over markedet siden de er villige til å la eiendelene gå til en pris som vil tilfredsstille deres økonomiske mål”, ifølge Nick Cawley fra Daily FX. Dette følger lovene om etterspørsel og tilbud, hvor jo større tilbudet til et produkt (ETH), desto mindre er etterspørselen etter det (til den handelsprisen på $ 2000 eller mer), noe som har resultert i et fall i prisen (handel mellom $ 1400 og $ 1600). Store mynter har mistet mer enn 20% av verdien på grunn av det kryptomarkedets bearish utsikter.

I og med at en slik trend ser negativ ut for amatørinvestorer, er den ekstremt positiv for erfarne handelsmenn. Ettersom prisene faller til korreksjonspunkter, vil digitale eiendeler bli relativt billigere for kjøp. Etterspørselen etter ETH som en del av de 210 DeFi-protokollene som kjører på blockchain kombinert med gassgebyrer for Ether-transaksjoner som har nådd en ny høyde på $ 39, vil se flere gevinster registrert på lang sikt. Dette vil sette blockchain med det høyeste antallet DeFi-protokoller på vei mot forskjellige milepæler med $ 50.000 som hovedmål..

https://trading-education.com/is-ethereum-a-good-investment-this-year

Hva bestemmer Ethereums pris?

Ethereum, i motsetning til Bitcoin BTC, som vanligvis ser at prisene bestemmes av kreftene i etterspørsel og tilbud (uansett hvilken pris folk er villige til å betale), avhenger det smarte kontraktsnettverket i stor grad av flere faktorer, som for eksempel handelen med sin nye token “eter” som er brukes til å betale gassgebyrer som trengs for behandling av transaksjoner.

I tillegg, som en del av Decentralized Finance (DeFi), kontrollerer Ethereum 94,6% av hele plassen med 210 prosjekter som kjører på nettverket. Populært blant disse er desentraliserte finansutvekslinger (Uniswap og SushiSwap), desentralisert forsikringsplattform (Nexus Mutual), desentralisert utlån (sammensatt), avkastningsaggregator (etterlengtet finans) og betalingsløsning og tjenesteleverandør (Celer Network).

I skrivende stund, ifølge data hentet fra Etherscan, var antallet transaksjoner som ble behandlet på nettverket de siste 24 timene, 1.303m. Mer enn 37 milliarder dollar i verdi har blitt låst i Decentralized Finance (DeFi) applikasjoner og hele Ethereums digitale økonomi i henhold til data hentet fra analytiske DeFi-protokollen “DeFi Pulse”.

Ethereum kjører på diversifisering av protokollene som har “høy brukerinteresse” basert på handelsvolum. Prisfallet på en eiendel betyr ikke at hele Ethereum-nettverket er i ferd med å gå i utryddelsesmodus.

Åpenbart i løpet av det siste døgnet, Index Coop. som har over 116,1 millioner dollar i låste midler, handlet til 23,31 dollar og hadde kastet 4% av prisverdien de siste 24 timene.

Andre eiendeler har ikke opplevd Index Coops skjebne, og i løpet av det siste døgnet har Aave økt med 13% til $ 387,65, Compound handler til $ 443,73 med 19%, Maker er opp med 17% og handler til $ 2 355,45, Nexus Mutual (NXM) har økt med 7,5% og handlet til $ 62,62, hadde Yearn Finance økt 6,47% fra $ 29,882.97 til $ 35,133.22. Desentraliserte børser SushiSwap hadde økt med 6,94% og handlet til $ 14,75, mens Uniswap var opp 7% etter å ha slått 24 timers laveste pris, og den handles for øyeblikket til $ 26,31.

Ettersom planeten jorden kjører på kontrakter og Ethereum gjennom sitt blockchain-nettverk tillater kontrakter å bli digitale, vil hver fiber i den globale økonomien snart digitaliseres. Ethereum i dette scenariet har en stor mulighet i en ikke så fjern fremtid til å oppgradere hele verdensøkonomien og ikke bare et eneste sett med eiendeler.

Lanseringen av Ethereum 2.0 gir flere funksjoner når det gjelder skalerbarhet (gjennom point-of-stake) som behandler flere transaksjoner på få sekunder, kompleksitet (som øker sikkerheten) og interoperabilitet fra smarte kontrakter.

Vi er på randen av å se en eksplosjon av lag 2-løsninger som tar hele blockchain-rommet til et annet spill i finansverdenen. Heldigvis, som en ETH-handelsmann, vil eiendelen din spille en integrert rolle i hele prosessen.

Bindevævet i verden er kontrakter, og hvis medisinske resepter, høyskoleaksepter, forsikringer, salgskontrakter, ansettelsestilbud og ikke-avsløringsavtaler kjører på blockchain-teknologi, vil Ethereum revolusjonere ikke bare telekommunikasjon, juridiske, sosiale medier, helsetjenester, utdannings- og e-handelsnæringer, men hele transaksjonsøkonomien. Dette plasserer ETH på en bane der kryptoaktiva vil overgå BTC for å bli den digitale oljen og gullet til digital finansiering og overgå $ 50.000 prismilepæl som foreldrekrypto, Bitcoin.

Les mer: Hva vil drive Ethereum-prisen i 2021?

Prisforutsigelser: Kan Ethereum nå $ 50.000?

Ethereum er klar til å nå en rekke prismål. Strategister for Fundstrat Global Advisors LLC, David Grider, har sagt at “Ethereum er det beste risikoen / belønningen i krypto”. Hans synspunkter stammer fra de mange funksjonene Ethereum utfører der den ikke trenger å stole på sin nye “eter” eller en enkelt protokoll for å bestemme hele prisen på den digitale eiendelen. Mr. Grider forutser Ethereum å klatre mer enn sju ganger til $ 10 500 etter å ha nådd rekordhøye i den tredje uken i februar 2021.

Simon Dedic, som er medstifter av Blockfyre og Managing Partner i Moonrock Capital, anslår at “I en ikke så fjern fremtid vil Ethereum være verdt mer enn $ 9000”.

I en artikkel publisert på Times of India, som ble nøye overvåket av Trading Education, administrerende direktør (CEO) for ZebPay, sa Rahul Pagidipati at “Normalt har Ethereum en tendens til å følge Bitcoin”. I sin tolking av uttalelsen ser Pagidipati at prisen på ETH øker til høyden på BTC, siden andre altcoins følger samme retning som eldre kryptosøsken i tyrkjøringer og bearish nedgang. Han la til at “Nesten 3 millioner ETH, som er representert i fiat-valuta som 3,8 milliarder dollar, har blitt låst opp for langsiktig innsats, og fjernet dem fra den kjøpbare forsyningen”.

Staking er en prosess der innehavere av mynter (i dette tilfellet ETH) deltar aktivt i en prosess som kalles transaksjonsvalidering som ligner på gruvedrift på en proof-of-stake blockchain. Under en slik blockchain velges innehavere av mynter som oppfyller minimumskravene til en bestemt kryptovaluta og har rett til å validere transaksjoner.

Du har kanskje hatt en annen definisjon av innsats (spill, pengespill eller omsetning), men du har blitt grundig utdannet til “innsats” som et begrep under paraplyen med kryptohandel og investering. Fjerning av det kjøpbare tilbudet kommer med høyere priser siden etterspørselen overstiger tilbudet.

Ethereum når visse milepæler for pris før de treffer $ 50.000. James Todaro fra Blocktown Capital er av den oppfatning at “En dag vil Ethereums verdi overstige $ 9000”. Todaros analyse er hovedsakelig sentrert på grunnleggende faktorer som kan se at smarte kontrakter blockchain blir den andre kryptovalutaen som overgår $ 1 billion markedsverdi ved å dra fordel av sin desentraliserte økonomitrend gjennom protokollene som har en enorm brukerbase..

Konsernsjef (CEO) i BuyUcoin, Shivam Thakral er av den oppfatning at “Bitcoin konsoliderer og dette er hovedårsaken til at Ether berører rekordverdivurdering. Investorer ser på ETH som den nest mest populære og etter markedsverdi for å gi god avkastning på sine investeringer på lang sikt..

Brian Schuster er grunnleggeren av Ark Capital og er av den troen at “Ethereum som et resultat av sin kontroll over DeFi-verdenen og potensialet for å revolusjonere den digitale verden vil slå $ 100.000 innen 2024.

Bilde: Prime XBT

Crypto Valley-medlem, Prime XBT, har rapportert at det vil være enorme gevinster de neste årene, og en bearish sesong som det som skjedde med BTC, vil også komme ETHs måte og se kryptoen skyrocket til nivået handelsmenn aldri trodde var mulig.

Ifølge handelsselskapet kan Ethereums pris ved utgangen av 2021 være $ 25 000, øke til $ 27 000 i 2022, gå gjennom en baisse periode og falle til 52 ukers lavpris på $ 7 200 i 2023. Med en prisnedgang vil ETH falle inn i prisnivået til flere investorer og den større etterspørselen etter den mest dominerende blockchain i DeFi-rommet, vil se prisen skyrocket og treffe en ny milepæl på $ 100.000 i 2025.

I prosessen vil det bli den første kryptoen som oppnår den prestasjonen og bli den største kryptoen ved markedsverdi på grunn av den begrensede forsyningen, som er mer enn fem ganger den maksimale tilgangen på Bitcoin..

Ikke gå glipp av: Ethereum Price Prediction

Er det nå en god tid å kjøpe Ethereum?

Det er ikke en bedre tid. Det er mange handelsmenn som ser på gjeldende pris på BTC og begraver ansiktet i hendene. Hvordan kan dette være mulig? Hvorfor valgte jeg bort da det handlet rundt 3800 dollar i mars 2020? Det er nybegynnere, semi-profesjonelle, profesjonelle, klassehandlere og eldre (ekspert) handelsmenn, og noen av dem skaffet tårer her og der, selv om de hadde stor fortjeneste på investeringene sine..

Ethereum er kongen av desentralisert økonomi (DeFi), og ettersom flere protokoller legges til plattformen i nær fremtid, som har en sterk brukerbase som vil gjenspeile seg i enorme antall volum, vil prisen på kryptoaktiva øke enormt i prosessen.

I mange år har det vært mange Layer One (1) blokkjeder som har blitt utviklet, og dessverre for de amatørutviklerne, markedsført seg selv som “Ethereum Killers”. Mange av slike blokkjeder lovet en raskere og sofistikert smart kontraktsplattform, men forsvant i vinden, da idékonsept og utførelse ikke er den samme.

Fremover er det mange utviklere og investorer som vil komme inn på handlingen og dra nytte av de mange mulighetene som er tilgjengelige gjennom Decentralized Finance (DeFi). Naturligvis vil dette føre til at Ethereum mister en liten prosentandel av kommende prosjekter. Som Andrew Keys fra CoinDesk uttrykker det, “Selv når nye åpen kildekode-økosystemer dukker opp rundt disse andre protokollene, vil alle veier føre tilbake til Ethereum som basisoppgjørslag”.

Med den vellykkede lanseringen av Ethereum Futures i 2021 på den største derivatbørsen i verden (Chicago Mercantile Exchange), blir den digitale eiendelen bare den andre Commodity Futures Trading Commission-registrerte kryptovarer, og dette i en ikke så fjern fremtid rydder vei for Ethereum Exchange Traded Fund.

Dette er riktig tidspunkt å kjøpe Ethereum fordi det handler på et prisnivå som gjør det rimelig. Ifølge Brian Schuster fra Ark Capital, vil den digitale eiendelen som et resultat av dens kontroll over DeFi-verdenen og potensialet for å revolusjonere den digitale verden slå $ 100.000 innen 2024.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvor kan jeg investere i Ethereum?

Bill Gates sa en gang: “Hvis virksomheten din ikke er online, vil virksomheten din snart være ute av drift”. Til tross for de mange spørsmålene folk har stilt med hensyn til å drive virksomhet på nettet, visste en av de rikeste mennene tidlig at fremtiden til verden var på vei online gjennom kraften til digitalisering..

Det er mange individer som er for konvensjonelle til å omfavne forandring og føler at kryptoinvestering bare kan sees i inkognitomodus eller på en Internet Protocol-adresse som ikke kan spores. Dessverre inneholder denne uttalelsen ikke vann, da krypto kan handles på flere online meglerhus som har mottatt forretningssertifikater og lisens for drift av regjeringer i USA, blant annet Storbritannia.

En slik megling vi i Trading Education vil anbefale for deg er eToro. Plattformen har levert finansielle tjenester innen handel og kopiering siden 2006 og har nærmere 1000 ansatte. eToro har kontorer i Australia, Storbritannia og USA.

Å opprette en konto og foreta ditt første Ethereum-kjøp på eToro er en relativt enklere prosess sammenlignet med andre plattformer.

Først og fremst, “REGISTRERE SEG”Er begrepet som brukes online når du oppretter en profil.

Neste trinn er å oppgi ditt fulle navn, e-postadresse og telefonnummer som er NØDVENDIGE DETALJER nødvendig for å konfigurere kontoen din. Forsikre deg om at informasjonen du oppgir bekrefter din identitet siden flere anonyme personer prøver å kompromittere høyfrekvente handelsplattformer i form av hacking. Du vil bli verifisert grundig.

Etter at du har oppgitt de riktige detaljene, vil du bli ledet til å laste opp dokumentasjon som beviser informasjonen du legger inn i selskapets system, som en del av selskapets policy. Denne prosessen kalles “Kjenne kunden din” (KYC), og alle meglerhus samt spillnettsteder er avhengige av denne prosessen. Dette er for å sikre at det ikke forekommer kredittkortbedrageri eller kompromittering av kontoer til kunder som brukte online betalingssystemer som PayPal, Skrill, Neteller og Rapid Transfer for å laste opp midler.

Etter å ha gått gjennom en vellykket bekreftelsesfase, er neste trinn å DEPOSITUM (fiat valuta) inn på kontoen din. De foretrukne betalingsmåtene er kreditt- / debetkort, PayPal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, iDeal, Klarna / Sofort Banking, Bankoverføring og lokal nettbank..

Når innskuddet er fullført, navigerer du bare til Ethereums side og GJØR DIN FØRSTE ETT KJØP som blir behandlet og satt inn på kontoen din.

Klar til å investere i Ethereum ETH?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me