Finn de beste kryptovalutaene du kan handle – Cryptocurrency Pairs to Trade

Topp kryptovalutapar å handle

Beste kryptovalutapar å handle: Introduksjon

Hva er de beste kryptovalutaene å handle?

Topp 9 mest verdifulle kryptovalutaer å handle

 1. Monero (XMR)
 2. Ripple (XRP)
 3. Fantastisk
 4. Bitcoin (BTC)
 5. Ethereum (ETH)
 6. EOS
 7. Litecoin (LTC)
 8. Binance (BNB)
 9. Basic Attention Token (BAT)

Topp fem alternative kryptovalutaer å handle

 1. ChainLink
 2. VeChain
 3. NEO
 4. Tether

Beste kryptovalutapar å handle

Hvorfor & Hvordan kan jeg begynne å handle kryptovaluta-par?

Viktige punkter

Ofte stilte spørsmål

Beste kryptovalutapar å handle: Introduksjon

Leter du etter de beste kryptohandelsparene der ute? Leter du etter de mest verdifulle kryptovalutaene du kan handle? Da er denne artikkelen bare for deg! Ta en titt på topp 9 mest omsettede kryptovalutaer og lær mer om kryptohandel.

Men først, la oss svare på et annet spørsmål som kan holde hodet på deg om natten … “Hva er kryptohandel, og hvorfor skal jeg begynne å handle kryptovaluta i utgangspunktet?”

Vel, kryptovalutahandel, definert som prosessen med å kjøpe og selge kryptoer eller spekulere i prisene deres, er et attraktivt investeringsalternativ..

Videre, hvis du finner verdifulle kryptovalutapar å handle, kan kryptohandel potensielt gi høy avkastning over tid. Bare se på noen av de mest vellykkede kryptoinvestorene der ute!

Det er ikke bare penger som motiverer kryptohandlere. Det er mange fordeler med kryptohandel som får folk til å investere i topp kryptovalutaer.

For en start – selv om kryptokurver kan være svært ustabile – fremveksten av kryptovaluta og blockchain-teknologi i områder langt utenfor finanssektoren er en stor motivator for kryptohandlere. Ingen overraskelse noen eksperter mener at kryptovalutahandelsvolum og aktiviteter vil fortsette å øke til tross for den pågående pandemien.

Verden for kryptovalutahandel er preget av høy likviditet også, noe som er en annen faktor som tiltrekker seg mennesker fra hele verden.

Kryptovalutahandel gir også investorer viss uavhengighet, ettersom det ikke er behov for å stole på banker eller andre finansinstitusjoner. Kan du forestille deg å leve i en verden med helt desentraliserte finansielle systemer?

Og det er ikke alt! Å investere i de beste kryptovalutahandelsparene er noe eksperter verdsetter på grunn av viktigheten av porteføljespredning.

Mens det er noen beryktede svindel og negative holdninger til kryptoer, er kryptohandel en investeringsnisje som er verdt å utforske.

Du kan begynn å handle noen av de beste kryptoparene med så lite som $ 100. Så trenger du virkelig flere grunner til å begynne å handle kryptovalutaer?

Vi i Trading Education kan hjelpe deg med å lære mer om kryptohandel og de beste kryptoparene der ute. Bare registrer deg for et av våre online kurs som vil hjelpe deg med å mestre kryptohandel.

Når du har skaffet deg nok kunnskap om kryptopar og handelsstrategier, kan du begynne å handle noen av de beste kryptovalutaene raskt og enkelt – bare sjekk ut eToro Exchange!

Hva er de beste kryptovalutaene å handle?

Nå når du er kjent med fordelene med kryptovalutahandel, det er på tide å lære mer om de beste kryptoene å handle.

Det er ikke en hemmelighet at verden av digitale valutaer har transformert ikke bare finansnæringen, men hele verden.

Kryptovalutaer, sett på som et alternativ til nasjonale valutaer i tider med usikkerhet, kan til og med hjelpe samfunn løser økonomiske kriser.

Teknologien bak kryptoer (enten blockchain eller dens alternativer) er også imponerende, noe som forbedrer utviklingen av flere og flere mynter å handle. Interessant nok, ifølge CoinMarketCap, er det nå flere enn 5000 kryptovalutaer der ute.

For å hjelpe deg med å navigere i den imponerende verdenen av kryptovalutahandel og finne de beste kryptovalutaparene du kan handle, Vi presenterer de 9 mest verdifulle kryptovalutaene å handle. Du kan gå gjennom dem i ditt eget tempo for å ta en informert beslutning om kryptoparet du er interessert i.

Topp 9 mest verdifulle kryptovalutaer å handle

For å hjelpe kryptovalutahandlere og investorer med å bestemme hvilke kryptopar som skal handles, diskuterer vi 9 store kryptovalutaer og deres potensielle kunder nedenfor:

1. Monero (XMR)

Klar til å lære mer om de beste kryptovalutaene å handle? La oss starte med Monero – en av de mest interessante og verdifulle altcoins å handle i år.

Monero ble lansert i 2014 med fokus på desentralisering og personvern. Faktisk blir denne kryptoen ofte referert til som den eneste sanne personvernmynten. I motsetning til Dash-transaksjoner kan Monero-overganger for eksempel ikke offentliggjøres. Historien til myntene er heller ikke kjent, så ingen kan fortelle kilden og målet for transaksjonene.

På grunn av sitt potensiale og unike struktur tiltrekker Monero mange handelsmenn over hele verden. Ok, ok, du har rett – personvernmynter kan tiltrekke ondsinnede mennesker. Men til tross for sin bruk i ulovlige aktiviteter, for eksempel handel på Dark Web, er Monero en av de beste kryptoene å handle. Monero rangerer nr. 15 på CoinMarketCap, med en markedsverdi på $ 2.266.674.057 og handelsvolum på $ 1.552.301.913 USD per 13. oktober 2020.

2. Ripple (XRP)

Ripple er en annen revolusjonerende og verdifull krypto å handle. For å være mer presis, er Ripple et av de eldste kryptokurrencyprosjektene, med Ripples XRP-token som en av de største myntene etter markedsverdi.

Ripples likviditet på forespørsel gjør at XRP kan sendes direkte og raskt for å bytte to forskjellige globale valutaer. Faktisk ble Ripple opprinnelig designet for å legge til rette for banktransaksjoner til lave kostnader.

Selv om de ledende aktørene hovedsakelig er store finansinstitusjoner som flytter penger verden over, er peer-to-peer-transaksjoner også mulige, med mange investorer med små kontoer som tiltrekkes av symbolets lave pris ($ 0,257064 i skrivende stund).

Er du interessert i Trading Ripple?

3. Stellar

Hvis du leter etter fantastiske kryptoer å handle, sett Fantastisk på listen din. Stellar er en av de mest lovende investeringsalternativer for kryptovaluta i 2020, ifølge CoinMarketCap.

Opprinnelig basert på Ripple Labs-protokollen, var Stellars hovedformål å legge til rette for transaksjoner over landegrensene. Noter det Stellars opprinnelige krypto er Lumen (XLM). Lumens utvinnes ikke ettersom systemet ikke bruker bevis for arbeid.

I motsetning til Ripple fokuserer Stellar ikke bare på store økonomiske organisasjoner, men også på individuelle kunder. Og gjett hva? Hver transaksjon koster bare 0,00001 XLM.

Gitt at plattformen letter transaksjoner på tvers av grenser og kobler sammen betalingssystemer og kryptohandlere, er det ingen overraskelse at mange handelsmenn fremdeles hevder at dette er en av de beste kryptoene å handle nå.

4. Bitcoin (BTC)

Kanskje du ikke er overrasket over å se Bitcoin på listen vår. Mer enn et tiår siden den ble lansert, er Bitcoin fortsatt en av de mest innflytelsesrike kryptovalutaene over hele verden.

Faktisk blir Bitcoin – en av de beste kryptoene som handler med stort markedsverdi og handelsvolum – ofte referert til som kongen av kryptovalutaer.

Siden Bitcoin er preget av høy likviditet, trading BTC er et flott alternativ selv for nybegynnere. Til tross for den pågående pandemien, ifølge toppeksperter, er investering i Bitcoin fortsatt en av de beste alternativene for handel med kryptovalutaer.

I tillegg, da bitcoins er begrenset, er de veldig fristende. Noter det bare 21 millioner bitcoins kan noen gang eksistere. Det er allerede utvunnet mer enn 18 466 006,25 BTC, og mer enn 900 BTC utvinnes per dag. Selv om disse tallene endres hvert 10. minutt når nye blokker legges til, forventes det at den siste bitcoin vil bli utvunnet rundt 2140.

Det er god tid til å investere i Bitcoin, så ikke nøl med å legge til denne toppmynten i handelsporteføljen din!

Er du interessert i Handel med Bitcoin?

5. Ethereum (ETH)

Kanskje du ikke er overrasket over å se Ethereum på listen vår. Ethereum er den nest største blockchain-plattformen etter markedsverdi etter Bitcoin, som gjør det til en av de beste kryptovalutaene som skal handles. I motsetning til Bitcoin er det ingen øvre grense forsyning på Ethereums eter, som tiltrekker seg mange investorer over hele verden.

Vi bør merke oss at i 2016, Ethereum ble delt inn i Ethereum (ETH-mynt) og Ethereum Classic (ETC-mynt), så sørg alltid for at du vet forkortelsen til mynten du vil handle.

Den gode nyheten er at Ethereum har mange applikasjoner utover kryptohandel. Ethereum støtter smarte kontrakter og lar utviklere lage desentraliserte apper, som kan støtte råvarehandel, bedrifter, stemmegivning, spill og interoperabilitet i vitenskap.

Ikke rart at sprøytenarkomanen rundt Ethereum fremdeles er imponerende. Faktisk er en av de viktigste og forventede hendelsene lanseringen av Ethereum 2.0, som vil fokusere på innsats i stedet for gruvedrift. Denne hendelsen kan til og med sikre høyere nivåer av åpenhet og sikkerhet og kan tiltrekke seg flere kryptohandlere til å investere i Ethereum i 2020 og årene som kommer..

Er du interessert i Trading Ethereum?

6. EOS

EOS er en annen verdifull kryptovaluta for handel som kan hjelpe handelsmenn å øke sin formue over tid. Merk at EOS er drevet av EOS.IO blockchain-protokollen, som på samme måte som Ethereum lar brukerne lage smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner. For å være mer presis, EOS.IO ble opprinnelig opprettet for å løse problemer med hastighet og skalerbarhet i Ethereum og Bitcoin.

På grunn av sin innovative teknologi, i 2017, nådde EOS opprinnelige mynttilbud en ny rekord i kryptovaluta og samlet inn mer enn 4 milliarder dollar. Nå tiltrekker EOS stadig flere handelsmenn fra hele verden.

Hvis du lurer på hvilken mynt som er et bedre handelsalternativ, kan du lese vår komplette guide Er EOS bedre enn Ethereum? for å hjelpe deg med å bestemme om du skal handle EOS eller ikke.

Er du interessert i Handel med EOS?

7. Litecoin (LTC)

Til tross for alle virtuelle valutaer og kryptoprosjekter der ute, må vi innrømme at Litecoin fortsatt er en av de beste kryptoene å handle. Litecoin er fortsatt en trygg kryptohandel, en av de 20 største kryptovalutaene etter markedsverdi.

Her skal vi merke oss at Litecoin er en av de første altcoins eller alternativene til Bitcoin; plattformen ble opprettet i 2011, og fortsatt fortsetter den å vokse. Interessant nok har Litecoin en forsyningsgrense på 84 millioner mynter eller fire ganger mer enn Bitcoin.

Ettersom Litecoin også har høye likviditetsrater, mener eksperter at denne kryptovalutaen ikke vil miste handelsverdien de neste årene. Vær oppmerksom på at LTCs pris er $ 50,33 USD med et døgnåpent handelsvolum på $ 2.455.796.537 USD, i henhold til CoinMarketCap. Så ikke nøl med å legge til Litecoin i porteføljen din.

Er du interessert i Handel med Litecoin?

8. Binance (BNB)

Verden for kryptohandel endrer seg stadig, med Binance-mynt som en av de beste myntene i bransjen. Faktisk tror mange handelsmenn at Binance er en ekte spillveksler, da den støtter operasjoner på Binance-børsen.

La oss ikke glemme det Binance er en av de mest pålitelige krypto-til-krypto-børsene over hele verden, med transaksjoner som gjøres med Binance-mynter.

Denne kryptoen er preget av høy likviditet, med mange handelsmenn som kjøper og selger Binance-mynter. Ingen overraskelse Binance er en av de mest omsettede og raskest voksende kryptoene! Så ikke nøl med å legge Binance til listen over de beste kryptoene du kan handle.

Investering i BNB kan til og med bli en lønnsom satsing, spesielt hvis du allerede har erfaring med andre eiendeler som Bitcoin og Ethereum.

Er du interessert i Trading Binance?

9. Basic Attention Token (BAT)

Selv om det forventes å eksplodere forskjellige kryptovalutaer i 2020-2021, la oss snakke om BAT, en av de beste kryptoene som handles i dag.

BAT er et ERC-20-token støttet av Brave Browser; Hovedmålet er å løse problemet med elektronisk annonsering og online innholdsskaping.

Et problem? Ja, en stor en! Det er ikke en hemmelighet at noen mobilannonser kan føre til dårlig brukeropplevelse og batteritap, og som et resultat vender mange brukere ofte til annonseblokkering (noe som er et stort hinder for bedrifter). For å løse slike problemer kan BAT brukes til å belønne brukere som ser annonser og tipser online skapere.

På grunn av potensialet, BAT har blitt et attraktivt investeringsalternativ, spesielt for unge handelsmenn og nettskapere over hele verden.

Er du interessert i Trading BAT?

Fem alternative kryptovalutaer å handle

Verden av kryptohandel er som et voksende univers av teknologiske innovasjoner, økonomiske regler og investeringsmuligheter. Dermed er det vanskelig å holde oversikt over alle myntene der ute og applikasjonene deres.

For å hjelpe deg med å finne de beste kryptovalutaene du kan handle, presenterer vi fem alternativer som har fått fart og er kommet for å bli.

1. ChainLink

Hvis du leter etter mer verdifulle mynter å handle, kan du sette ChainLink på listen din. ChainLink er et innovativt orakel som tar sikte på å bygge bro over gapet mellom blockchain-teknologi og den virkelige verden (inkludert farmasøytisk forskning, vitenskap og oppdrett) ved å koble virkelige data til smarte kontrakter.

Gitt sine revolusjonerende applikasjoner er det ikke overraskende at ChainLink tiltrekker seg flere og flere handelsmenn fra hele verden.

Merk at LINK er kryptoen hjemmehørende i ChainLink-plattformen, med en pris på $ 11,45, et døgnåpent handelsvolum på $ 1 877 017 944, og en økning på 2,04% det siste døgnet..

2. VeChain

VeChain er en annen verdifull mynt å handle på, som – til tross for opp- og nedturer – har sterk støtte fra samfunnet.

Opprinnelig en gaffel av Ethereum blockchain, VeChain har utviklet sine unike applikasjoner, med fokus på forsyningskjeder, produktadministrasjon og tingenes internett.

En av de mest attraktive aspektene er at denne plattformen sikrer gjennomsiktighet i økonomiske data. Som et resultat jobber store selskaper som Mastercard ofte i partnerskap med VeChain.

Merk at plattformen tilbyr to tokens: VeChain Token (VET) brukt til betaling og VeChainThor Energy (VTHO) brukes til å kjøre smarte kontrakter på Thor blockchain.

3. Cardano

Cardano er en annen kryptovaluta verdt å investere i i 2020. Siden lanseringen i 2017 har denne blockchain-plattformen og dens krypto ADA fått høy popularitet. Akkurat som Ethereum, muliggjør plattformen apper og smarte kontrakter og bruker bevis på innsatsen.

Cardano er beskrevet som “en blockchain-plattform for forandringsskapere, innovatører og visjonærer, med verktøyene og teknologiene som kreves for å skape muligheter for mange, så vel som få, og skape positive globale endringer”. og mer desentralisert.

Med forskjellige børser som tilbyr ADA, det vil ikke være vanskelig å begynne å handle Cardano i dag.

4. NEO

I dagens kryptohandelverden presser vi på nye kryptovalutaer og investeringsalternativer, NEO er en av de mest verdifulle kryptoene å handle.

Ofte referert til som Kinas Ethereum, plattformen bruker bevis på innsatsen og lar brukerne utvikle apper og kontrakter på blockchain. Det beste er at plattformen fortsetter å utvikle seg, noe som tiltrekker seg flere og flere handelsmenn.

Vi bør merke oss at det er to tokens: NEO og GASS. NEO er investeringstoken, mens GAS brukes til å betale gebyrer for betalinger på blockchain. Gitt potensialet er NEO en mynt du bør se på.

5. Tether

Sist men ikke minst, la oss snakke om Tether (USDT) – en av de mest interessante stablecoins å handle. Merk at stallmynter er designet for ikke å være flyktige og en Tether-mynt er nesten lik en dollar.

Hovedårsaken til at Tether ble opprettet, var å hjelpe store selskaper med å øke hastigheten på transaksjoner og flytte penger rundt om i verden. Selv om Amerikanske dollar er en ledende fiat-valuta, USAs utveksling kan innebære mye tid og regulatoriske komplikasjoner, så Tether har rett og slett blitt mer fordelaktig.

Og det er sikkerheten som gjør Tether til en av de beste kryptoene å handle, for tiden en av myntene med høyeste volum å handle, of $ 49.702.023.783, og en markedsverdi på $ 15.759.080.769.

Myntene presentert ovenfor er blant de beste kryptoene å handle.

Når det er sagt, er dette bare toppen av isfjellet; det er mange flere verdifulle kryptovalutaer å handle, og mange flere undervurderte mynter du bør se på.

Fra Tron til Bitcoin Cash har handelsmenn forskjellige muligheter for å kjøpe og selge mynter, så gjør din forskning før du begynner å handle kryptoer.

Beste kryptovalutapar å handle

Nå når du har bedre forståelse av kryptomarkedet, er det på tide å velge et par. Mens det er et bredt utvalg av kryptovalutaer å handle, la oss ikke glemme at vi i handelens verden alltid handler par.

Enten du bestemmer deg for å handle krypto-til-fiat- eller kryptokorspar, bør du utforske potensialet til hver mynt for å gi kort- og langsiktig avkastning.

Merk at den nåværende hastigheten på en kryptovaluta ikke er den eneste indikatoren du bør vurdere. Rett og slett fordi disse indeksene er svært ustabile!

Det er viktig å vite det handelsvolum og likviditet er to av faktorene som også påvirker populariteten til ethvert kryptopar. Derfor bør kryptohandlere vurdere forskjellige markedsfaktorer og datamønstre, inkludert markedsverdi.

Her skal vi nevne at høy markedsverdi betyr en stor mengde mynter i omløp. Når det gjelder likviditet, har toppmynter som Ethereum og Bitcoin noen av de høyeste likviditetsrentene, noe som viser faktisk etterspørsel.

Faktisk, Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Tether er blant de beste basisvalutaene du bør vurdere når du velger et kryptohandelspar – et faktum forstørret av den høye etterspørselen etter disse valutaene. Som et resultat er noen av de mest populære kryptoparene å handle på tvers av forskjellige børser BTC / ETH, USDT / BTC, ETH / LTC, LTC / USDT og BTC / LTC.

For å bestemme seg for et kryptopar, må man ikke bare forstå lønnsomheten angående andre eiendeler, men dens utvikling gjennom årene. For å gi et eksempel, mens Bitcoin Cash og Ripple var blant de beste basisvalutaene å handle i 2018, var det i 2019 EOS og Binance Coin som hadde de høyeste handelsvolumene..

Lurer du på de beste kryptovalutaparene å handle i 2021? Vel, til tross for de globale problemene over hele verden, fortsetter kryptovalutahandel å utvide seg, med USDT / BTC, EOS / USDT, EOS / LTC, EOS / BTC USDT / XRP og USDT / ETH er blant de beste handelsparene med høye handelsvolumer.

Hvorfor & Hvordan kan jeg begynne å handle kryptovaluta-par?

Den desentraliserte naturen i kryptovalutaverdenen tiltrekker seg mange handelsmenn som er interessert i forskjellige kryptopar. Som forklart tidligere, kryptohandel kan til slutt gi store avkastninger og er en fin måte å diversifisere sin portefølje på.

På toppen av det, bruken av kryptokurver eliminerer administrative ulemper, høye gebyrer og langsom behandlingstid – problemer knyttet til tradisjonell bank- og fiat-valuta. Med andre ord omgår kryptokurver mellommannen og gir handelsmenn viss uavhengighet.

Å, og la oss ikke glemme det kryptomarkedet er åpent 24/7, slik at handelsmenn kan være fleksible og handle kryptoer enten heltid eller deltid.

Før du bestemmer deg for et kryptovalutapar å handle, bør du imidlertid investere nok tid og ressurser i handelsutdanning, analyse, vellykkede handelsstrategier og emosjonell selvkontroll. Handelspsykologi spiller faktisk en avgjørende rolle for suksessen din når du handler populære kryptopar eller undervurderte mynter.

For å handle topp kryptovaluta-par, må man være klar over alle de politiske og økonomiske endringene, så sørg alltid for at du er oppdatert med de siste kryptonyhetene og kunngjøringene.

Så hvis du er interessert i å handle topp kryptopar, kan vi i Trading Education hjelpe deg med å komme i gang og bli en ekte kryptotrader..

Registrer deg på et av våre online kurs for å forstå kompleksiteten i kryptovalutahandel og bestemme om et kryptopar å handle. Lær mer om hvordan du kan bli en vellykket handelsmann her.

eToro – Beste kryptovalutautveksling & Sosial handelsplattform

etoro megler

Nå vet du hvordan du finner de beste kryptoparene du kan handle. Hvis du føler deg inspirert til å starte kryptovalutahandel, eller denne artikkelen har vært til litt ekstra hjelp for din eksisterende handelskunnskap, kan du være glad for å vite at eToro gir deg sjansen til å handle kryptoaktiva og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer. Kryptohandlere som bruker eToros tjenester, kan bygge en diversifisert portefølje og begynne å handle de mest populære myntene der ute i dag.

Viktige punkter

 • Handel med kryptovaluta øker i popularitet fordi den tilbyr høy likviditet og uavhengighet fra tradisjonell bankvirksomhet.
 • Bitcoin, kongen av kryptovalutaer, er den første virtuelle mynten som tilbyr et alternativ til tradisjonell bank- og pengeoverføring.
 • Andre store kryptoer å handle inkluderer Ethereum, Monero, Stellar, EOS, Binance, BAT, Litecoin og Ripple.
 • Enhver kryptohandler bør vurdere å diversifisere sin portefølje ved å velge alternative virtuelle mynter, som NEO, Tether og Cardano.
 • Merk at blockchain-teknologien har mange applikasjoner langt utenfor handel. Blockchain-baserte plattformer, for eksempel, kan muliggjøre bruk av smarte kontrakter og desentraliserte apper for å lette eiendoms eierskap og gjennomsiktighet.
 • Mens det er forskjellige kryptovalutaer å velge mellom, krever kryptohandel mye kunnskap og praksis for å skape en vellykket handelsstrategi.
 • Gjør undersøkelsene dine før du velger et kryptovalutapar å handle. Vurder alltid risikoer og analyser faktorer, som prisindekser, markedsverdi og likviditet.
 • Sist men ikke minst, hold styr på markedsnyhetene og global handel for å få en bred forståelse av finansverdenen.

Er du klar til å begynne å handle kryptovaluta? Hvilke av de ni beste kryptovalutaene vil du velge å handle? Hvilket kryptopar vil du investere i? Vil du vurdere å handle alternative kryptoer?

Hvis du likte artikkelen vår Beste kryptovalutapar å handle. Finn de 9 mest verdifulle kryptovalutaene du kan handle, vennligst gi oss en like og del den med alle som er interessert i kryptohandelspar.

Ofte stilte spørsmål

Som er den raskest voksende kryptoen?

Selv om kryptoverden er full av innovasjoner og nye kryptoprosjekter, som BAND og COMP, er kanskje en av de raskest voksende toppkryptoene Tether. Tether er nesten lik en dollar og gir stabilitet og tiltrekker seg flere og flere handelsmenn, noe som øker handelsvolumet og likviditeten.

Hvilken krypto har den lyseste fremtiden?

Verden for kryptovaluta og blockchain-teknologi er kommet for å bli, med Bitcoin og Ethereum som er blant kryptoene med det høyeste potensialet. Når det er sagt, på grunn av sine unike funksjoner som støtter smarte kontrakter og desentraliserte apper, er Ethereum kanskje kryptoen med den lyseste fremtiden med tekniske innovasjoner.

Hvilke kryptovalutaer vil stige i 2021?

Selv om kryptohandelverdenen er preget av høy volatilitet og endringer, mener eksperter at noen av de beste kryptoene som vil stige i 2021 sammen med Bitcoin og Ethereum, er Litecoin, Bitcoin Cash, TRON, Ripple, Cardano, Tezos, IOTA og Zcash.

Hvordan handle kryptopar vellykket?

Mens grunnleggende og teknisk analyse spiller en avgjørende rolle i kryptohandelsuksess, må man investere i handelsutdanning, praksis og disiplin for å kunne handle kryptopar med suksess. Eksperter anbefaler å diversifisere investeringene dine for å redusere risikoen og handle bare det du har råd til å tape. Gjør alltid undersøkelser og lær å oppdage svindel. Se på det lange bildet når du har mellomlang og lang sikt, og sett stopptap for dine kortsiktige hold – vær nøye med Bitcoin. Invester aldri av frykt for å gå glipp av eller grådighet, og ikke la feil og tap motløse deg på vei til suksess.

Hva er de mest pålitelige børsene der ute?

For å kjøpe og selge kryptoer vellykket, sørg for å velge en trygg og pålitelig utveksling og ta hensyn til tickersymboler. Med det sagt, eToros utveksling er en av de sikreste børsene som gjør det mulig for handelsmenn å kjøpe, lagre og selge kryptoer, med mer enn 90 kryptovalutaer tilgjengelig på plattformen. Merk at eToro er kjent for å være en avansert sosial handelsplattform som også passer for nybegynnere; en plattform som lar handelsmenn også spekulere i priser og handle med CFDer.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Vær oppmerksom på at CFD er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å miste penger raskt på grunn av gearing. 62% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me