Grunnleggende oppmerksomhetstoken: Hvorfor blir hver handelsmann gal på BAT?

Basic Attention Token, eller som det ofte kalles BAT (det er tickersymbol), er en favoritt blant mange i kryptovalutahandelen.

BAT er en kryptovaluta du sikkert ikke vil glemme, og det er ikke bare på grunn av det morsomme navnet.

Det er der ute til revolusjonere hvordan digital annonsering fungerer, innføre et nytt system som de sier er mer rettferdig.

I denne artikkelen skal vi se på hva som gjør BAT så spesiell, og om det er et godt valg for kryptovalutahandlere eller ikke.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Hva prøver BAT å oppnå?

I likhet med mange andre gode kryptokurrencyprosjekter er deres mål ikke bare å erstatte tradisjonell valuta, de prøver også å fikse et annet viktig problem.

BAT er målretting mot annonseringsnisje, noe som ikke har blitt utforsket for mye i kryptovaluta og gir BAT et konkurransefortrinn og potensielt til og med et monopol.

Kort sagt, den BAT prøver å måle brukernes oppmerksomhet på digitale annonser mer effektivt ved å tjene penger på det til fordel for både bruker (publikum) og forlegger (innholdsskapere).

De gjør dette på to måter:

  • For det første får brukerne betalt i BAT-tokens for å ta hensyn til annonser.
  • For det andre betaler annonsører BAT-tokens til utgivere for å få brukernes oppmerksomhet.

Den beste forklaringen på hva BAT gjør er BAT-nettsted:

“The Basic Attention Token er det nye symbolet for den digitale reklamebransjen. Det betaler utgivere for innholdet og brukerne for deres oppmerksomhet, samtidig som det gir annonsørene mer tilbake for annonsene. “

Effektivt, BAT ønsker å desentralisere nettet og få til web 0,3; et mer desentralisert nett der kontroll er i hendene på innholdsskapere og ikke i kraftverk som Facebook og Google.

De synes det er urettferdig at internettgiganter blir rike mens utgivere går ut av virksomheten.

Angivelig, Google og Facebook ta opptil 73% av alle inntekter fra reklame og 99% av all vekst.

Videre til det, ifølge BAT, “digital reklame blir overkjørt av mellommenn, trackere og svindel”, som gjør digital reklame til en ineffektiv industri, noe som er dårlig for virksomheten..

Denne ineffektiviteten har en direkte innvirkning på brukerne, ettersom BAT også hevder at for mye av ressursene våre blir brukt til reklame og at dette ikke er rettferdig for brukerne..

De hevder det opptil 21% av telefonens batterilevetid tas opp av annonser og så mye som 50% av mobildata er annonser. Men det er hele toppen av isfjellet.

Ved å opprette en belønningsmekanisme kan annonsører se tydeligere hvilke utgivere som er mer effektive. Det vil også hjelpe dem å målrette publikum bedre.

BAT prøver også å bekjempe svindel og skadelig programvare for å beskytte brukerens personvern.

BAT ledes av Brendan Eich, som også er skaperen av JavaScript og medskaperen av Mozilla Firefox.

Hvordan fungerer BAT?

Grunnleggende oppmerksomhetstoken

BAT er et ERC-20-token, noe som betyr at den ikke har sin egen blockchain og i stedet er bygget på Ethereum blockchain. Og som med alle andre ERC-20-tokens, BAT er desentralisert og åpen kildekode.

Dette medfører en rekke fordeler og ulemper. Den klareste fordelen er at BAT bruker Ethereums ressurser og kan øke hastigheten på utviklingsprosessen.

For eksempel trenger de ikke å bekymre seg for å lage og vedlikeholde en helt ny blockchain. De kan i stedet fokusere på å forme BAT til det de vil ha det.

Å bruke Ethereums blockchain betyr også at BAT lett aksepteres av mange andre kryptovaluta-lommebøker, noe som kan øke bruken og populariteten.

Imidlertid kan bruk av Ethereum være problematisk hvis teamet bak BAT ønsker å utvikle kryptovalutaen på en annen måte.

Det mest åpenbare problemet er at Ethereum bruker fortsatt et bevis på arbeidsalgoritme, som mange anser som ineffektiv, spesielt i forhold til bevis på innsats.

Brukere, utgivere og annonsører

Det er tre hovedkomponenter til BATs system, brukeren (som ser på innhold), annonsøren (som ønsker å markedsføre produkter) og utgiveren (som lager innhold).

BAT-tokenet kan utveksles mellom brukere, utgivere og annonsører i BATs foreslåtte økosystem.

Brukere kan donere tokens til favorittnettstedene (utgivere). BAT-tokens kan også brukes til premium-tjenester og innhold på BAT-plattformen.

BAT tar også personvern veldig seriøst og beskytter brukernes data mot å bli avslørt for utgivere eller annonsører.

Brukerens oppmerksomhet måles når brukerne ser annonser i aktive faner og beregnes basert på varighet og piksler i forhold til relevant innhold.

Teamet bak BAT utvikler fremdeles flere metoder for å måle brukernes oppmerksomhet mot annonser.

Er BAT en omsettelig eiendel?

BAT hevder ikke å være en digital valuta, sikkerhet eller vare, men selvfølgelig vil dette ikke hindre folk i å se og bruke det på den måten. Hvis det kan byttes, kan det handles.

Det er en total forsyning på 1.500.000.000 BAT-tokens, i skrivende stund er det imidlertid allerede 1.457.527.137 i omløp.

Det er mulig at BAT kan øke tilbudet for å fortsette å bevege seg, eller det kan møte problemer i nær fremtid.

Imidlertid bør det nevnes at å lage nye tokens kan ha en negativ innvirkning på prisen.

Det er også verdt å nevne at prosjektet fortsatt er under utvikling, sannsynligvis mange andre kryptovalutaer, så hvordan det definerer seg selv i dag kan være veldig forskjellig fra hvordan det definerer seg selv i morgen.

For å forstå mer om hvordan BAT fungerer, kan du lese stortingsmeldingen her.

The Brave-nettleseren

BAT er sterkt bundet til Modig nettleser, som hevder å være raskere, sikrere og mer privatlivsorientert enn andre nettlesere.

Så langt er Brave den eneste nettleseren som BAT jobber med, og på grunn av dette kan BATs suksess eller fiasko avhenge av hvor vellykket Brave-nettleseren er.

Hvis Brave blir mer populær, vil det sannsynligvis ha en positiv effekt på BAT, men hvis den ikke klarer å ta igjen, kan effekten være ødeleggende.

Det er også viktig å vurdere muligheten for at BAT blir adoptert av en annen større og mer kjent nettleser, som Google Chrome, Safari eller Mozilla Firefox..

En slik hendelse kan virkelig akselerere BATs fremgang, men vi er sannsynligvis langt borte fra dette punktet for øyeblikket.

Det skal også nevnes at for å tjene BAT fra Brave, må brukerne melde seg på sine ‘personvern-respekterende’ annonser. Brave-nettleseren fungerer for Windows, Mac OS og Linux.

Hvor bra har BAT prestert?

BAT-ytelse

I skrivende stund er BAT den 32. største kryptovalutaen som er oppført på CoinMarketCap, med en markedsverdi på $ 302449916.

For øyeblikket vil ett BAT-token koste deg ca $ 0,20, men det har nådd en topp på rundt $ 0,98 tilbake i januar 2018.

Et sentralt poeng å gjøre er at BAT er relativt stabil sammenlignet med andre kryptovalutaer. Dette gjelder spesielt de siste månedene. For noen handelsmenn er dette veldig tiltalende og en fin forandring.

Imidlertid på grunn av mangel på volatilitet, BAT kan være en bedre langsiktig investering enn en kortsiktig aktiva for daglig handel.

En annen viktig ting å påpeke er at siden mars 2019, BAT har økt voldsomt i handelsvolum.

Dette er flott fordi det betyr at flere handler det, og det betyr at det blir lettere å handle det.

Det er mindre sannsynlig at handler mislykkes fordi megleren ikke klarer å koble deg til en kjøper eller selger.

Videre til det kan det bety at det i hemmelighet kan vokse i popularitet.

Vanligvis vil vi ikke anbefale å handle en kryptovaluta så liten, men BAT har vist store løfter de siste årene og er definitivt en å se på.

Hvis BAT når topp 10 når det gjelder markedsverdi, bør det være på alle handelsradarer.

En viktig ting å påpeke er imidlertid at BAT er knyttet til prisen på Ether. Så hvis prisen på Ether stiger eller faller, vil BAT det også gjøre. Hvilket betyr at handelsmenn som er interessert i BAT, også bør se på Ethereum.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • BAT betaler utgivere for innholdet, brukerne for deres oppmerksomhet, og gir annonsører mer tilbake for annonsene sine. For dem er dette en mye mer rettferdig fordeling av midler i digital reklame.
  • Brendan Eich, skaperen av JavaScript og Mozilla Firefox leder prosjektet. Med en stor teknisk ledelse viser BAT stort løfte.
  • BAT er sterkt knyttet til den modige nettleseren. Suksessen kan godt være knyttet til Braves suksess.
  • Så langt har BAT vist seg å være et relativt stabilt valg. I skrivende stund har BAT en markedsverdi på $ 302.449.916.

Lær å handle kryptovalutaer med kurset vårt for handel med kryptovalutaer

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset for kryptovalutahandel!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me