Hva er Cardano og er det verdt å investere i Cardano i 2021?

Hva er Cardano og er det god idé å investere i Cardano ADA?

Hva er Cardano? Er det en kryptovaluta? Er det lik den mest populære kryptovalutaen der ute, Bitcoin?

Det korte svaret vil sannsynligvis være “nei”.

Cardano er så mye mer enn det.

I dag vil vi introdusere Cardano og forklare hvordan og hvorfor det forventes å bli en av de viktigste kryptovalutaene over hele verden. Vi vil også prøve å svare på følgende spørsmål – Hva er Cardano? Er det en god investering?”Og”Bør jeg investere i Cardano i 2021?”

Hva er Cardano?

Cardano er en desentralisert plattform som lar folk utføre transaksjoner utenfor landegrensene og distribuere smarte kontrakter og desentraliserte apper (dApps). Cardano ble lansert i 2017 for å gjenopprette tillit til økonomier gjennom integrering av teknologi og også for å la ikke-bankede få tilgang til finansielle tjenester.

Interessant nok, Cardano-grunnleggerne Jeremy Wood og Charles Hoskinson jobbet med Ethereum-økosystemet, men da splittet teamet.

Når det er sagt, er ikke Cardano din gjennomsnittlige digitale eiendel. Det er definert som en tredje generasjons kryptovaluta med potensiell implementering innen sporbarhet og styring av forsyningskjeden.

Dette betyr at Cardano kan gå forbi Bitcoin, en første generasjons kryptovaluta, ved å løse problemer med skalerbarhet; Cardano kan også innhente Ethereum, en annen generasjons kryptovaluta, ved å tilby en tryggere peer-reviewed plattform for smarte kontrakter..

Som Cardano-utviklere uttalte, forsøkte de å “gi et mer balansert og bærekraftig økosystem som bedre tar hensyn til brukernes behov, så vel som andre systemer som ønsker integrasjon.”

I tillegg differensierte Cardano seg fra andre kryptoer da det tiltrukket professorer og forskere å innlemme fagfellevurderte og akademiske prinsipper i designen..

Ingen overraskelse at Cardano klarte å skaffe $ 62 millioner i løpet av sitt Initial Coin-tilbud (ICO) og begynte å samarbeide med selskaper på høyt nivå i FinTech og akademiske sektorer.

Hvordan fungerer Cardano?

Cardano er en tredje generasjons mynt som har som mål å forbedre skalerbarhet, interoperabilitet og bærekraft for å nå storskala blockchain-adopsjon.

Dens utvikling har hittil blitt støttet av tre forskjellige organisasjoner: Cardano Foundation som fører tilsyn med utviklingen av Cardano-samfunnet; Input Output Hong Kong (IOHK) som bygger blockchain; og EMURGO som tar seg av markedsføringen av Cardanos kommersielle applikasjoner.

Vær oppmerksom på at Cardanos utvikling er planlagt i fem stadier eller epoker: Byron, Shelley, Goguen, Basho og Voltaire, med Goguen planlagt til i år.

Et unikt trekk ved Cardano er de to lagene: Cardano Settlement Layer (CSL) brukt som en balanse for å gjøre opp transaksjoner og Control Layer brukt til smarte kontrakter. Denne separasjonen lar organisasjoner skreddersy utformingen og personvernet til sine kontrakter.

Her skal vi merke oss at Cardano var i stand til å behandle bare 10 transaksjoner per sekund, mens det nå er i stand til å behandle rundt 257 transaksjoner per sekund. Hydra, Cardano’s Layer 2-skalering, kan hjelpe Cardano med å behandle over en million transaksjoner per sekund i fremtiden.

En annen unik funksjon er konsensusmekanismen Ouroboros. Ouroboros er en kjedebasert proof-of-stake-protokoll, som har matematisk verifiserbar sikkerhet for å redusere cyberangrep.

Cardano er også avhengig av en desentralisert autonom organisasjon (DAO) for å godkjenne nye initiativer og forhindre splittelser.

Her er det verdt å nevne at det er forskjellige Cardano epoker som består av spor, med sporledere som blir valgt gjennom en myntkastingsprotokoll.

Hva er ADA?

Cardanos innfødte mynt kalles ADA. ADA er en av de beste digitale eiendelene i 2021.

Selv om denne kryptoen bare har vært på markedet i noen år, klarte den å bli en av de mest omsettede myntene i kryptofeltet. Vær oppmerksom på at det er en maksimal forsyning på 45 milliarder ADA-mynter.

I skrivende stund har ADA en markedsverdi på $ 11,011,583,971 og et døgnåpent handelsvolum på $ 2,619,111,256.

Blant de forskjellige fordelene er ADA også en av kryptovalutaene med de beste brukssakene. Det har mulige applikasjoner på tvers av helsetjenester, landbruks- og detaljhandelstjenester. Den kan brukes til produktidentifikasjon og sporbarhet i forsyningskjeden.

På toppen av det samarbeider Cardano Foundation med forskjellige land i Afrika og andre steder for å forbedre bærekraftig vekst og åpen tilgang til finansielle tjenester..

Er det verdt å investere i Cardano i 2021?

Ja, gitt sin sterke utviklingskart og høye markedsverdi, er det ingen tvil om at Cardano er verdt å se i 2021.

Noen av faktorene i Cardanos favør er dets sterke team av datautviklere og forskere. La oss heller ikke glemme at Cardano støttes av tre organisasjoner, noe som forbedrer adopsjonen og utviklingen.

IOHK, klarte for eksempel å åpne et forskningslaboratorium ved Wyoming University for å utvikle et krypta-autentiseringsmikrochip som kan gi opplevelser som ligner på å bruke fiat-penger uten å koble til Internett.

Cardano er også verdt å vurdere på grunn av visjonen om å løse skalerbarhet og forbedre bærekraft og sikkerhet.

Dessuten gir Cardano en sterk og sikker lommebok for å lagre ADA, Daedalus.

Når det er sagt, til tross for alle disse løftene og teknologiske fremskrittene, kan ikke ekspertene si om Cardano er en god investering for deg. Kryptovaluta er fortsatt ustabil og risikabel!

Vil du vurdere å investere i Cardano ADA?

Hvor mye vil Cardano være verdt i 2021?

Selv om prisforutsigelser forblir spekulative, tror mange eksperter at basert på tidligere og tekniske analysedata vil ADA-prisene fortsette å vokse.

Den gode nyheten er at ADA har overvunnet mange milepæler og har vokst betydelig gjennom årene. Vær oppmerksom på at Cardano var $ 0,021 da den ble lansert og nådde $ 1,22 4. januar 2018, som er en avkastning på 6000% på få måneder. I samme periode vokste markedsverdi fra 0,56 millioner dollar til over 31 milliarder dollar.

Ser jeg tilbake, hentet Cardanos team over 63 millioner dollar under Cardanos ICO og som nevnt ovenfor, ADA nådde heltidshøyder på nesten $ 1,22 i januar 2018.

Første halvdel av 2019 var også positiv, med kjøpere som viste interesse og presset ADA til $ 0,10 3. april 2019. I desember 2019 fant Cardano støtte til $ 0,03 prismerket.

Cardano startet 2020 klar for en bull run, som var ettervirkningen av konsolideringen i 2019. Ved utgangen av februar 2020 handlet ADA til over $ 0,07.

Likevel opplevde Cardano et dramatisk fall i mars 2020 da den pågående koronaviruspandemien forårsaket den første bølgen i bjørnemarkedet.

Mange eksperter tror at myntenes pris vil nå sin høyeste verdi på $ 1,2 i 2021.

Cardanos utvikling kan presse masseadopsjon videre og påvirke prisene fremover. Ifølge Capital vil ADA nå $ 1 innen utgangen av 2021.

Noen analytikere mener at ADA vil handle til $ 0,72 og når $ 1,73 i begynnelsen av 2022 i august 2022.

DigitalCoinPrice antyder for eksempel også en oppadgående prisbevegelse og hevder at ADA vil handle på rundt $ 0,20 innen 2026.

CoinFan, på den andre siden, sier at ADA vil handle $ 0,45 i 2025.

Ettersom Cardano fortsetter å skryte av et av de mest støttende samfunn av kryptohandlere og blockchain-entusiaster på tvers av fora og plattformer, er det ingen tvil om at Cardano er her for å bli lenge etter slutten av 2021.

Hva vil påvirke ADA-prisen i 2021?

Det er mange faktorer som påvirker Cardano-prisen, inkludert kryptonyheter, teknologisk utvikling, etterspørsel og tilbud og markedssentiment.

Som nevnt over, Cardano har klart å overvinne forskjellige milepæler og skryte av et pulserende samfunn. Cardano flyttet til Shelley-tiden i juli 2020, med sin desentralisering og delegasjonsprinsipper.

Goguen-piken, planlagt å lanseres rundt mars 2021, er en annen milepæl som kan påvirke prisene. Merk at Goguen har som mål å forbedre smarte kontrakter og dApps-funksjonalitet, som også vil utvide brukssaker.

Dette vil bringe Cardano et skritt nærmere å etablere seg som en ekte Ethereum-drapsmann.

En annen faktor som vil øke ADA-prisene er det faktum at Cardano Foundation utvider og ønsker nye medlemmer og forskere velkommen. For eksempel har Cardano gått sammen med Wolfram Alpha, den største beregningskunnskapsmotoren globalt.

I tillegg publiserte Cardano sin stemme-app Catalyst i Google Play Store, som muliggjør masseadopsjon.

Det er ikke alt! Cardano planlegger å etablere minibanker for ADA i Japan – og det ville vært enormt! Japan er faktisk en av lederne innen aksept og regulering av blockchain og krypto.

Så, basert på det sterke teamet og den overlegne teknologien, ser ADA-spådommer for 2021 bra ut. Tro det eller ei, ifølge Smartereum, hvis ADA fortsetter med sine tekniske forbedringer som en tredje generasjons mynt, kan den slå $ 10 i løpet av de neste fem årene.

Bør jeg investere I Cardano?

handel cardano

Med forskjellige tekniske fordeler, en sterk utviklingskart og en rekke brukssaker, blir Cardano ansett som en god investering.

Hvem bør vurdere å legge til Cardano ADA i porteføljene?

  • Krypto-investorer som tror at ADA vil nå nye høyder utover 2021;
  • Kryptodagshandlere som ser potensial i ADA og dets høye handelsvolum på kort sikt;
  • Blockchain-entusiaster som tror at ADA som tredje generasjons krypto vil overhale Bitcoin og Ethereum i årene som kommer;
  • Store institusjoner og online-tjenester som støtter ADA-brukssaker og masseadopsjon.

ADA er også et godt valg for investorer som bare vil diversifisere porteføljene og redusere risikoen. Ikke rart at antall ADA-lommebøker øker. 5. januar 2021 ble for eksempel 4000 ADA-lommebøker registrert.

Når det er sagt, selv om kjøp og handel med Cardano er forlokkende, forblir kryptokurver flyktige, og investorer kan risikere alle pengene sine uten mulighet for å returnere dem.

Derfor må du alltid undersøke deg før du investerer i en eiendel og bestemme selv om mulig avkastning oppveier potensiell risiko. Hvis du bestemmer deg for å komme i gang med Cardano-investering, husk en viktig regel: invester aldri mer enn 2% av midlene dine på en gang.

Klar til å investere i Cardano ADA?

Viktige punkter

  • Cardano er en av de beste kryptoene når det gjelder markedsverdi og teknologiske fremskritt.
  • Den to-lags arkitektur og Ouroboros-mekanismen gjør Cardano unik. Merk at Cardano blir vurdert tredje generasjons krypto.
  • Cardanos opprinnelige mynt er ADA. Interessant nok øker antallet ADA-lommebøker.
  • Goguen-piken, planlagt å lanseres rundt mars 2021, er en av milepælene som kan påvirke Cardano og prisene i 2021.
  • Basert på tidligere ytelses- og tekniske analysedata, samt Cardanos utviklingskart og visjon for fremtiden, mener eksperter at ADA-prisene vil nå nye høyder de neste fem årene.

Hvis du bestemmer deg for å investere i Cardano i år, kan vi i Trading Education hjelpe deg med å lære mer om kompleksiteten i kryptomarkedet og etablere en effektiv handelsstrategi og handelsvaner.

eToro – Beste megler å kjøpe Cardano ADA

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Hvis du fant artikkelen vår Hva er Cardano & Er det verdt å investere i Cardano i 2021 interessant og informativ, vennligst del den med alle som kan være interessert i kryptoinvestering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me