Hva er de beste kryptovalutaene å handle i 2021?

Beste kryptovalutaer å handle i 2021

Vil du hoppe over lesningen og komme rett til toppvalgene våre? Den beste Cryptocurrency å handle er Bitcoin eller Ethereum.

Planlegger du å handle kryptovaluta i 2021? Med mer enn 6000 kryptovalutaaktiva er det ikke en lett oppgave å velge de beste kryptovalutaene som skal handles i 2021. Frykt ikke, vi i Trading Education har satt sammen en liste over de 10 beste kryptovalutaene som kan handles i 2021

Hvis du har planer om å starte handel med kryptomarkedet i 2021, har vi gode nyheter for deg! Ifølge mange kryptoanalytikere vil 2021 være det beste året for å handle kryptovalutaer.

Markedet for kryptokurver har vært gjenstand for interesse i en god stund nå med den raske utviklingen av digitale plattformer. Handel med kryptovaluta har vært interessant fruktbar i forhold til å handle tradisjonelle eiendeler som varer og aksjer.

Derfor har vi satt sammen en liste over de beste kryptoene å handle i 2021 for deg.

Så uten videre …

De 10 beste kryptovalutaene du kan handle i 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Ripple

4. Litecoin

5. IOTA

6. Bindestrek

7. Cardano

8. Ethereum Classic

9. Fantastisk

10. Neo

Hva er de beste kryptovalutaene å handle i 2021?

I tilfelle noen planlegger å handle, er kryptokurver definitivt de beste eggene i kurven. Siden markedet har et stort antall på rundt 1000 forskjellige typer mynter, kan det være amatører som er litt forvirrende å velge de rette valutaene for å bruke verdiene sine..

Her er en titt på de 10 beste kryptovalutaene du kan vurdere å handle i 2021:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin har fått tittelen gull av kryptomynter, selv om den gikk gjennom en stor fallgruve tilbake i mars 2020 på grunn av utbruddet av pandemi som resulterte i et tap på $ 4000 per mynt. Bitcoin har som vanlig vist raske utvinningsgrader, og mynten har blitt priset opp til $ 16000, og markedsverdien ble markert som 199,62 milliarder dollar, som også anslås å vokse.

Prognosene om økningen i Bitcoin-markedene forutsier at omveltningen i prisene kan skyte så høyt som $ 100,00 i 2021. Det ble indikert av Citibank at markedsverdiene kan høye grafene så høyt som $ 300 000, noe som er 15 ganger større enn dagens verdier.

Hva driver Bitcoin-prisen?

Faktor 1: Tilbud og etterspørsel

Faktor 2: markedskonkurranse

Faktor 3: Regulering og adopsjon av Bitcoin

Les mer: Hva vil drive Bitcoin-prisen i 2021?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum er nummer to på listen over kryptovalutaer med solid markedsplass. I det siste har kostnadene for Ethereum vært svingende, med prisen til $ 579 i forhold til siste kvartal 2020.

Oppgradering til Ethereum 2.0 med mer desentraliserte rammer er den mest overbevisende grunnen til å handle Ethereum. De viktigste fordelene ved handel med Ethereum inkluderer nest mest flytende og dynamisk valuta, opprettholder en smart og smart kontrakt, og tar hensyn til desentraliserte bærbare applikasjoner, dApps.

Hva driver Ethereum-prisen?

Faktor 1: Krav fra utviklerne

Faktor 2: Triangular Arbitrage of Ethereum, Bitcoin og Ethereum Classic

Faktor 3: Lønnsomhet for gruvedrift

Les mer: Hva vil drive Ethereum-prisen i 2021?

3. Ripple (XRP)

Denne myntens betydelige fordeler inkluderer den utrolig lave konverteringsskalaen og det øyeblikkelige systemet for varsler for børsene dine på grunn av valideringsprosessen som går utenfor nasjonalbanken. På samme måte bruker Ripple sine administrasjoner for å hjelpe banker og andre pengestiftelser, noe som følgelig bidrar til dets pålitelighet..

Den beste og ideelle muligheten til å kjøpe Ripple er for øyeblikket, mens kostnaden fortsatt er veldig lav og rimelig, spesielt i motsetning til forskjellige mynter som er tilgjengelige i dag: $ 0,637. I tilfelle du vurderer kjøpet i basen og selger i toppstandard, på det tidspunktet, er valget veldig greit.

Hva driver Ripple-prisen?

Faktor 1: teknologi

Faktor 2: Hyper Drift

Faktor 3: Holders Of Ripple

Les mer: Hva vil drive Ripple XRP-prisen i 2021?

4. Litecoin (LTC)

Det har vært en økning i Litecoin-prisen, og det har nylig vist lovende forbedring. Den samlede markedstoppen for Litecoin er hevet til $ 8,710,194,389 med 66,245,618 LTC per nå. Utviklingen som har skjedd det siste døgnet viser at $ 17176121273 verdi av LTC har blitt byttet ut. LTC-kostnaden har potensielt økt, og med estimeringen av at den ville nå $ 230 ved utgangen av året.

Det forventes så mye fra Litecoin, siden det nå er verdens syvende største digitale penger. Dette gjøres på grunn av at de endret sin teknologi.

Litecoin har gjort sin egen anerkjennelse på grunn av at den informerer om konfidensielle transaksjoner med slitasje på soppproblemet. Dette var et stort sprang for å få Litecoin til å ha sin egen personlighet. Denne typen konfidensielle transaksjoner vil løse problemet med hva produktet eller produktet har blitt brukt til, noe som har vært karakteristisk i åpne blokkjeder..

I en uttalelse av Orakletid, proffen med å ha Litecoin sammenlignet med Bitcoin vil fange oppmerksomheten til mange seere. Prognosen deres for Litecoin innen utgangen av 2021 er $ 1000, men det kan gå opp til $ 2000.

Det er en annen projeksjon fra Investingpr at flere handelsmenn kan handle i Litecoin bare fordi de vil utforske andre alternativer i stedet for Bitcoin, slik at de kan redusere risikoen..

Hva driver Litecoin-prisen?

Faktor 1: Konkurransedyktige mynter

Faktor 2: økning i adopsjon

Faktor 3: Post Covid – 19 Crisis

Faktor 4: appetitten for risiko

Les mer: Hva vil drive Litecoin-prisen i 2021?

5. IOTA (MIOTA)

Ved å vurdere fortiden til IOTAs markedsverdi, var markedsverdien alltid nede til 2020; denne kryptovalutaen begynte å forbedre og øke formuen mot slutten av 2020. IOTA gikk inn i 2020 med en markedsverdi på $ 446 millioner, og på slutten av 2020 overgikk denne mynten allerede $ 900 millioner fra 19. desember 2020, og fikk over 100%, selv om veien var steinete og fylt med vanskeligheter.

Årsaken til at denne mynten er forskjellig fra andre, er deres teknologi som bruker IoT. IOTA, som alle andre kryptovalutaer, kan akkurat nå sikte på å lage et massivt hode & Skulder trippel bunn, med høyre skulder som gir ut de neste to årene. Denne mynten kan øke igjen og få markedsverdi, men for øyeblikket kan prisen på IOTA holde seg under 37 cent, men etter å ha bekreftet mønsteret, kan det gjøre et comeback som det gjorde i kryptobommen i 2017.

I 2017, på den tiden, samlet IOTA ut av alt altcoins en enorm mengde markedsverdi og volum som hjalp mynten med å heve markedet og skyte i været til en heltidshøyde på over $ 5 per MIOTA-token..

Hva driver IOTA-prisen?

Faktor 1: Oppmerksomhet på media

Faktor 2: Bedriftspartnerskap

Les mer: Hva vil drive IOTA-prisen i 2021?

6. Dash (DASH)

En forklaring på hvorfor mange tekniske elskere legger ressurser i mynten, er at den skiller mellom porteføljene deres og kan sees på som en støtteapparat mot Bitcoin, etableringen av krypto..

2021 kan være et veldig produktivt år for Dash-handelsmenn siden investorene etablerer forbedrede partnerskap med betalingssystemleverandører. Dash er en mer gjennomførbar og praktisk valuta, tilbyr mer funksjonalitet, og derfor er det enkelt å bruke.

Funksjonene som gjør dash standout inkluderer

 • Spork
 • Kjedesperre
 • PrivateSend-protokoll
 • InstSend-protokoll

Disse høydepunktene kan hjelpe krypteringsmynten til å skaffe seg en mye større kostnad på $ 2000 per mynt. I tilfelle stasjonen for praktisk krypto fortsetter til 2021, kan kostnadene til og med se et illustrativt trekk.

Hva driver Dash-prisen?

Faktor 1: konkurransedyktig kant

Faktor 2: Adopsjonshastigheter

Les mer: Hva vil føre til DASH-prisen i 2021?

7. Cardano (ADA)

Cardano ADA-mynt har en rekke attributter som kan gjøre det til et stort handelsritt de kommende årene. Kryptovalutaen har en tydelig oversikt over funksjonalitet, for eksempel betalingsmetoder og stemmeverktøy for innehavere av ADA. Cardano gjør det mulig for brukerne å opprettholde sikkerheten ved å opprette en transaksjonsbekreftelse på blockchain. Cardano kan lagres og byttes på en rekke valuta lommebøker, og det har en ganske desentralisert tilnærming. Cardano har en egen lommebok som heter Daedalus, som hjelper brukerne med å holde investeringene og fungerer som et verktøy for handel. Det gagner også brukerne ved å gi dem belønninger, og innehaverne kan tjene mynter.

De viktigste funksjonene som gjør at Cardano skiller seg ut i ligaen med kryptovalutaer er:

 • Et progressivt team for utvikling og oppgraderinger
 • Potensialet for å gi ubegrenset skalerbarhet
 • Raske og billige transaksjonssystemer
 • Desentraliserte applikasjoner

Hva driver Cardano-prisen?

Faktor: 1 desentralisering

Faktor: 2 Antall DApps

Les mer: Hva vil føre Cardano-prisen i 2021?

8. Ethereum Classic (ETC)

Handel med Ethereum Classic kan være ganske uforståelig siden en online prognosetjeneste heter "Long Forecast ”spår at Ethereum Classic kan fortsette å møte kamper i år 2020 og anses å være priset til $ 8,44.

Dette ville være 30% større enn de tidligere prisverdiene. Anslagene sier imidlertid at sluttprisen på ETC kan være rundt $ 5,62.

Hva som driver Ethereum Classic-prisen

Faktor 1: Adopsjon av Ethereum Classic

Faktor 2: Angrep av nettverk

Les mer: Hva vil drive Ethereum Classic-prisen i 2021?

9. Stellar (XLM)

Tilknytningen av Stellar til IBM og dets brede bruk i Sør-Stillehavet, hvor det nå er ansvarlig for 60% av avdragene i detaljhandelen, gjør XLM verdt det. I den kortere tidsperioden har Stellar Lumens vært i en synkende kurveverdi som falt med 2,28 prosent mandag 27. oktober. XLM dyppet under det primære signifikante opposisjonsnivået på $ 0,0815 til den lave dagen på $ 0,0798. Etterpå kom Stellar tilbake gjennom $ 0,0815 opp til $ 0,8226 akkurat nå. Følgende betydelige hindringsnivå å se på er $ 0,083.

Hva driver Stellar-prisen?

Faktor 1: Samfunnets innvirkning

Faktor 2: markedskonkurranse

Faktor 3: Adopsjonshastigheter

Les mer: Hva vil føre den fantastiske prisen i 2021?

10. Neo (NEO)

Kapasiteten til NEO er ganske imponerende siden dens særegne trekk gjør at den skiller seg ut i markedet sammenlignet med andre kryptovalutaer. Plattformen gjør det mulig for brukerne å registrere, konsumere, selge, overføre og utveksle en rekke kryptoaktiver. Det NEO utelukkende gjør, er at det gjør det mulig for brukerne å koble fysiske eiendeler med digitale avatarer i nettverket. Verdisynet for NEO er imidlertid noe tvilsomt.

Foreløpig bør du håpe å vurdere uforutsigbarhet siden sårbarheten som omfatter kryptovalutaens fremtid. På mellomlang til lang sikt kan situasjonen være ganske ortodoks fordi den kinesiske regjeringen vil starte et fullstendig angrep på digitale former for penger, i så fall bør du håpe å se NEOs verdi gjennom en stor krise..

Hva driver NEO-prisen?

Faktor 1: Konkurrenter

Faktor 2: Oppmerksomhet på media

Les mer: Hva vil føre NEO-prisen i 2021?

Begynn å handle de 10 beste kryptovalutaene

eToro tilbyr en blanding av kryptovalutaer for handel. Handlere kan lage en diversifisert portefølje med 14 av de mest populære myntene. Noen av dem er Bitcoin, Ripple og Ethereum, men i tillegg EOS, Iota, Tron og Tezos. Nettstedet til eToro og den allsidige applikasjonen er nesten ikke å skille, forlokkende spredt og enkle å utforske. Handelsmenn kan oppfatte hva andre på scenen gjør og følge forslagene fra bestemte personer som tillater deg å duplisere utvekslingen.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Grunnleggende kryptovalutaer for handel i 2021 blomstrer akkurat nå.
 • De beste kryptovalutaene å handle i 2021 er Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar og NEO.
 • Bitcoin skiller seg ut i markedet som den viktigste kryptovalutaen.
 • Ethereum etablerer solide rammer for handel.
 • Den ideelle muligheten til å kjøpe og handle er Ripple XRP.
 • Litecoin er tilbake i en sunn konkurranse med Bitcoin.
 • IOTA begynner også med teknologiske fremskritt.
 • Eksklusive funksjoner i DASH gjør det til et godt valg.
 • Cardano ADA er også et påvist produktivt handelsmiddel.
 • Ethereum Classic fortsetter å være et levedyktig alternativ for handel.
 • Stellar holder også sin posisjon som en levedyktig handelsopsjon.
 • NEO er den neste moderne kryptovalutaen for handel.

Blant alle valutaene som har blitt handlet, har Bitcoin selvsagt tydeligvis hersket over markedene som en fremtredende mynt, det er definitivt ikke den eneste valutaen med effektive avkastningskurser. Det er blitt rapportert i spådommene fra XRP-prisforutsigelser for 2021, kryptovaluta blir et sterkt interessepunkt for handelsmenn, og dermed planlegger bevisste nye grafer som et resultat av disse spennende investeringene..

Andre ledende kryptovalutaer som handles i 2021 inkluderer Ripple, Ethereum, Litecoin og IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me