Hva er fordelene med Ethereum-handel?

Ethereum-handel gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om prisen på Ethereum vil stige eller falle i verdi, uten behov for å ta eierskap til ETH.

Ethereum er kjent for å hjelpe enkeltpersoner til å jobbe med å bygge desentraliserte applikasjoner. Programmer som er inkludert er stemmesystemer, sikkerhetsprogrammer og betalingsmåter. I likhet med Bitcoin opererer Ethereum fritt og eies ikke av noen sentral myndighet som en regjering eller en finansinstitusjon.

Vitalik Buterin er personen bak ideen som vekket liv i Ethereum-prosjektet. I 2015, med hjelp fra sine samarbeidspartnere, ble den første versjonen av plattformen lansert. Siden den gang har den opplevd en jevn popularitetsvekst mens den også har fungert som en plattform for å bane vei for nye Bitcoin-alternativer.

Hvorfor handle Ethereum?

Trading Ethereum har vist seg å være lønnsomt. Ethereum-handel gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om ETH-prisen vil stige eller falle i verdi, uten å ta eierskap til den.

Det er mange fordeler når du vurderer å handle Ethereum, og her er noen få som vi har funnet.

Fordelene med handel med Ethereum inkluderer:

1. Ethereum kan være fremtiden

2. Populariteten øker

3. Ethereum har også funnet sin bruk i kjøp av varer

4. Verdivurderinger øker

5. Ethereum kan handles i de fleste børsene

6. Dens tilgjengelighet

7. Ethereum er DeFi-kongen

1. Ethereum kan være fremtiden

Ethereum, Bitcoin og forskjellige andre digitale valutaer har et veldig høyt potensiale, og de kan ende opp med å transformere det finansielle systemet som Uber og Airbnb har gjort i sitt respektive felt og har samme enorme innvirkning i deres respektive bransje. Med tillit til at tradisjonelle markeder blir lavere om dagen og i overgangsperioden etter finanskrisen som skjedde for et tiår siden, blir stadig flere interessert i den online markedsverdenen.

2. Dens popularitet øker

I løpet av de siste par årene har Ethereum i økende grad etablert seg som den nest største digitale valutaen. Ideen ble oppfylt av Vitalik Buterin som fant på den i 2013 da han bare var 19 år. Det antas at millioner av mennesker på det nåværende tidspunkt setter opp denne kryptovalutaen på sine krypto-lommebøker. Det kan imidlertid hevdes at det viktigste elementet er det faktum at nettverket kan kjøre forskjellige tredjepartsapplikasjoner.

3. Ethereum har også funnet sin bruk i kjøp av varer

Antallet organisasjoner som vil begynne å omfavne Ethereum forventes også å øke i løpet av de neste årene. For eksempel kunngjorde nettbutikken i nærheten av Salt Lake City Overstock.com i løpet av sommeren at kunder kunne kjøpe fra butikken sin, inkludert sengetøy, møbler, DIY blant annet, og bruke betaling for kryptovaluta. Ethereums blockchain utvides og blir adoptert vidt. Dette vil bare ha en positiv innvirkning på prisen og kan derfor være til fordel for handelsmennene.

4. Verdsettelsene øker

Verdsettelsen av Ethereums valuta, kjent som Ether, på lignende måte som Bitcoin, har steget de siste månedene da folk har begynt å omfavne verden av digitale valutaer. Eters utstedelse er begrenset til 18 millioner per år, og den digitale valutaen har blitt handlet offentlig siden 2016, og for øyeblikket er en Ether verdt $ 1233.

Les mer: Ethereum-prisanalyse for 2021

5. Du kan handle Ethereum i de fleste børsene

Ethereum tilbys som et utvekslingsalternativ på plattformer for et stort antall kryptokursutvekslinger, så du har valgfriheten i denne forbindelse. Ethereum er oppført fra de mest fremtredende kryptobørsene til de minst kjente. Du kan handle Ethereum på eToro også, som er den beste sosiale handelsplattformen over hele verden.

6. Dens tilgjengelighet

I motsetning til Bitcoin har Ether ikke en forsyningsgrense. Dessuten kan Ethers tilgjengelighet svinge over tid, ettersom mange Ether-enheter vil fortsette å bli lagt til og tapt i løpet av en bestemt tid.

7. Ethereum er DeFi-kongen

Desentralisert økonomi (DeFi) vokser eksponentielt, og Ethereum er på toppen av det. Mens DeFi-adopsjonen fortsetter å utvide seg, kan det derfor påvirke prisen på Ethereum ettersom det kan være mer etterspørsel etter å investere i kryptovalutaen. Dette er en positiv faktor for handelsmenn da det kan være mer likviditet.

Skal jeg kjøpe eller handle med Ethereum?

Det er viktig at du helt forstår forskjellen mellom de to før du bestemmer deg for å kjøpe eller handle Ethereum.

Du kan være interessert i å kjøpe Ethereum hvis …

 • Du vil ta fullt eierskap av mengden Ethereum du kjøper
 • Du betaler gjerne kapitalgevinstskatt på fortjeneste
 • Du vil være eier av kryptovalutaen som er på toppen av Decentralized Finance (DeFi)
 • Du vil være en del av det store HODLer-kryptosamfunnet
 • Du er en troende på Ethereums blockchain-oppdrag (desentralisering)

Du kan være interessert i å handle Ethereum hvis…

 • Du er interessert i krypto som har lavere avgifter. Ether sine transaksjonsgebyrer er generelt lavere enn for Bitcoin.
 • Du trenger fleksibilitet ettersom Ethereum er en komplett pakke som gjør det enkelt å lage komplekse nettverk og kontrakter for ulike tjenester og produkter.
 • Du leter etter en blockchain med en klar veikart, ettersom Ethereum inneholder en solid veikart med klare standarder for utviklingen og også forbedringer som forventes i løpet av det kommende året. Mange andre kryptokurver mangler dessverre denne funksjonen.
 • Bedriftsinteresse er et element av interesse ettersom mange selskaper nå jobber med Ethereum for å forbedre økosystemet. Et lignende støttenivå oppstår bare med få andre blokkeringer.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen for handel med Ethereum

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter:

 • Ethereum-handel gjør det mulig for handelsmenn å spekulere i om prisen på Ethereum vil stige eller falle i verdi
 • Ethereum er kjent som en digital plattform som gjør det mulig for enkeltpersoner å jobbe med å bygge desentraliserte applikasjoner.
 • Ethereum opererer fritt og eies ikke av noen sentral myndighet, for eksempel en regjering eller en finansinstitusjon.
 • Ethereum er avhengig av blockchain-teknologi for å fungere, og det er en åpen programvareplattform. Mange datamaskiner over hele verden er vert for denne blockchain, noe som gjør den til en desentralisert plattform.
 • Ethereum-blockchain deler mange likheter med Bitcoin; for eksempel holder den transaksjonshistorikken registrert.
 • Ethereum brukes til å kjøpe varer akkurat som Bitcoin.
 • Ethereums blockchain-adopsjon fortsetter å utvides, noe som bare kan gå til fordel for handelsmenn.
 • Ethereum, Bitcoin og forskjellige andre digitale valutaer har veldig høyt potensiale og kan transformere det finansielle systemet.
 • I løpet av de siste par årene har Ethereum i økende grad etablert seg som den nest største digitale valutaen.
 • Ethereum blir akseptert som betaling av et økende antall organisasjoner – og etter hvert som folk blir mer kjent med kryptovalutaer, forventes også antall organisasjoner som vil begynne å omfavne Ether å øke de neste årene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me