Hva er ZCash? En nybegynnerveiledning til Zcash og tips for investering i ZEC

Når man kaster kryptovalutaverdenen, kan man ikke avverge den økende berømmelsen til Zcash, og overholdelsen av makten den har opplevd de siste årene. Det har utviklet seg fra noen få utviklers store hoder og har nå blitt en gigant i blockchain med bevis på arbeidet med kjedestyring..

Zcash tilbyr muligheten til å handle privat på den private blockchain. Videre tilbyr den noe som ikke mange kryptovalutaer for tiden er i tråd med, og derfor fungerer den som unik og spesiell i det nevnte hierarkiet..

Mens det stadig tiltrekker seg en overflod av oppmerksomhet fra mennesker over hele kloden, forblir Zcash for mange individer et mysterium og et ukjent fenomen. Det er ganske enkelt å manøvrere med, og det er enda lettere å investere i; når det gjelder fortjeneste, er det bundet til å gi tilbake en god investering. Det er ganske lett å forstå, og gjennom de kommende avsnittene vil vi gi deg en samlet oversikt over hvor Zcash står.

Her er en kort biografi om Zcash: Hvor den startet, hvordan den fungerer – og hvordan invester i det.

Hva er ZCash?

hva er zcash

ZCash er en kryptovaluta som har en desentralisert blockchain, som hovedsakelig opererer gjennom å tilby fullstendig privatliv for de som bruker den. Hvis du er kjent med Bitcoin, kan du forestille deg at ZCash er ganske lik den, men begrunnelsen for personvern er der de skiller seg fra hverandre. Nivået på anonymitet ZCash gir i blockchain kan ikke sammenlignes med det som Bitcoin tilbyr på noen grunn siden den tidligere er mye mer storhet. En annen stor forskjell er når det gjelder spørsmål om soppbarhet.

“ZCash fikk nettopp et stort løft. Gjennom en prosess kjent som ‘wrapping’, er en syntetisk versjon av Zcash nå tilgjengelig på Ethereum som er kompatibel med alle de viktigste lommebøkene og applikasjonene. Dette betyr at Zcash er mye mer tilgjengelig enn for noen uker siden. ” kommentarer Forbes’Cryptochain-forfatter Steven Ehrlich.

I følge Investopedia, “Kontanter øker brukernes personvern ved å bruke null kunnskapssikkerhet (zk-SNARKs) for å validere transaksjoner uten å avsløre informasjon som kan kompromittere brukerens personvern.” Dette er det som hovedsakelig sikrer de anonyme begrunnelsene for brukere av ZCash. Den krypterer hva de skjermede transaksjonene ser, og siden betalingsinformasjonen er kryptert, bruker protokollen en ny kryptografisk metode for å realisere og se gjennom gyldigheten.

Historie bak ZCash

Det hele startet for rundt 8 år siden som et prosjekt initiert av Matthew Green. Det var utrolig vellykket, og det endte med å skaffe mer enn tre millioner dollar fra investorer. Det var her Zcash opprinnelig ble født. Videre skjedde den første gruvedriften tre år etter lanseringen, og den ble møtt med uvanlig stor etterspørsel fra handelsmenn og gruvearbeidere fra alle verdenshjørner. Lanseringen av Zcash ble fulgt av initiativet til Zcash Foundation, som er en ideell organisasjon som samler inn penger til velvillige formål.

Nå står den som en hegemon blant digitale valutaer, og berømmelsen er i en hyperbolsk økning helt siden den kom ut i 2013. Selv om Bitcoin er pioneren i kryptovalutaverdenen, satser ZCash på å nå de samme høydene gjennom bruk av soppfunksjon.

Mens det finansielle systemet fortsatt ligger på reisen med fullstendig digitalisering, er det forutsett at det kan skje i nær fremtid. Kryptovaluta over hele verden blir stadig utviklet, alt i visualisering av en digital morgendag. I tillegg har pandemien skapt et stort gap med den fysiske og digitale verdenen, og folk trekker mot den siste hver eneste dag..

I løpet av et tiår vil det økonomiske riket komme over mange endringer, en av dem er situasjonen med online valutaer mot fysiske pengeverdier. Enten det er gull eller fiat-valuta, kan du alltid bytte den mot andre mengder godt, men om førstnevnte vil bli fullstendig avskaffet, ettersom en idé ennå ikke er vitne til.

Vil du vurdere å investere i Zcash?

Tidlig bruk av ZCash

I følge CoinGecko, for øyeblikket er Zcash $ 147. Den har en sirkulerende forsyning på 11 millioner ZEC-mynter og en maksimal forsyning på 21 millioner. Men historien om de første transaksjonene kan ikke gå ubemerket hen, med de tidligste som dateres tilbake til 2013.

For en handelsmynt for å oppnå høydene har ZCash steget til innen en periode på åtte år, er en undervurdert prestasjon. Mens Bitcoin har mange feil når det gjelder personvern, er ZCash en leder innen feltet, “Zcash bruker en nullkunnskapssikker konstruksjon kalt zk-SNARK, utviklet av vårt team av erfarne kryptografer basert på nylige gjennombrudd innen kryptografi. Disse konstruksjonene gjør det mulig for nettverket å opprettholde en sikker balanse uten å opplyse om involverte parter eller beløp. ” som kommunisert av CoinGecko.

Bekymringer over ZCash

Bekymringer dreier seg ikke bare om ZCash, men nemlig hver digitale valuta der ute. Dette området av online transaksjoner er fremdeles ganske nytt for verdenspublikummet, og det er derfor det alltid vil være en skepsisluft rundt.

ZCash som digital mynt er for det meste laget for Linux-brukere og er strengt begrenset til CPU-gruvedrift. Den kan også brukes på Windows eller MAC, men gruvedriften er definitivt ikke noe av det beste for fortjeneste. Dette er en av ZCashs største utgaver oppdatert.

Hvorfor investere i ZCash?

zcash investering

Investopedia har listet ZCash som en av de tryggeste og mest private kryptovalutaene, sammen med Monero, DASH, Verge, Horizen og Beam.

Når ZCash definerer seg, holder seg til følgende uttalelse og baserer argumentet på de gitte fakta, “Hvis Bitcoin er som HTTP for penger, er Zcash HTTPS," understreker forbedrede sikkerhets- og personvernfunksjoner.

Zcash har implementert et kryptografisk verktøy kalt Zero-Knowledge Proof og gir deltakerne muligheten til å skjerme transaksjoner. Det lar deltakerne gjøre transaksjoner uten at noen av dem avslører adressene sine til de andre. Null kunnskapsbevis tilslører også transaksjonsbeløpet. ” På et annet notat blir Zcash utvunnet på en lignende måte som de fleste andre kryptovalutaer.

Når investorer ønsker å kanalisere pengene sine i den virtuelle verden, er personvern en av prestasjonene de ikke kan gjøre uten. Derfor forblir ZCash som en kryptovaluta en pålitelig operatør, og den avleder mange ondsinnede hackingsforsøk på grunn av kryptografien den er bygget på. Videre er alle transaksjonene skjermet og kan ikke trenges gjennom av ukjente brukere.

Vi er alle vitne til økningen av kryptoværdier det siste tiåret, spesielt etter COVID-19-pandemien. Adopsjonen av Bitcoin øker jevnlig, og den kan fortsette å øke gjennom hele året 2021. De siste oppdateringene forbedrer derimot bare dette faktumet, for eksempel Tesla-investeringen på $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin. Fra nå av stimulerer dette bare banker og institusjoner til å ta affære og delta i disse nydannede omstendighetene.

Kompatibiliteten til de ovennevnte fakta sammen med den godt utførte forskningen som ZCash bygger på, viser alle interesserte investorer at det ikke er noen skade i å kanalisere pengene sine på denne måten. Det sikkerhetsspesialiserte ingeniørteamet med ansvaret for hegemonen som ZCash i det siste har blitt, sørger for at denne plattformen er trygg for alle involverte parter, og at det ikke venter tap av penger.

Gyldigheten av informasjonen som selskapet stiller sammen med sikkerhetslinjene, gjør det til et flott investeringssted for fremtidsrettede tenkere som ønsker å bli en del av kryptoverdenen.

Digitalcoin spår at Zcash-prisen kan øke i 2021 og gå opp til $ 216. Det er enda mer optimistisk når det gjelder langsiktige prognoser, og forutsier at ZCash vil nå $ 439 i 2025.

Stigmaet angående kryptokurver er nødt til å ligge på til hackingsforsøkene blir redusert eller i det minste hørt om på en liten måte. På den annen side er ZCash som en kryptokanal fortsatt en av de sikreste fra de nevnte ondsinnede forsøkene, og en av kryptovalutaene med det høyeste vekstpotensialet i henhold til prognoser..

Ikke gå glipp av: Zcash Price Prediction Forecast

Hvordan investere i ZCash?

En av måtene folk alltid går tilbake på er å kjøpe ZEC gjennom en kryptobørs. Der kan du ZCash og andre kryptovalutaer, og til og med bruke forskjellige typer fiat-valutaer for kjøpet.

Når du er ferdig med kjøpet, bør du søke etter måter å fullføre transaksjonen med tanke på sikkerhet og lagre din ZEC. Kjøpere bruker digitale lommebøker eller fysiske. Crypto-lommebøker er en favoritt-gadget for kryptohandlere over hele kloden, men alt kommer ned til personlig smak og preferanse.

Klar til å investere i Zcash?

Tips før du investerer i Zcash

1. Vurder å bruke en sikker lommebok

Som vi nevnte ovenfor etter å ha kjøpt mynten, trenger du en kryptolommebok for å lagre den. Det er viktig å velge en sikker lommebok da du vil holde myntene dine sikre. Spesielt hvis du skal investere en stor sum penger. Det er best å bruke tofaktorautentisering og en PIN-kode. Du kan bruke en programvare eller en maskinvarepungebok, avhengig av hva du foretrekker.

2. Invester bare det du har råd til å tape

Alderen på kryptovalutaer gjelder for alle slags investeringer, spesielt myntene som er nevnt i hele teksten som ZCash og Bitcoin. Prisen deres går konsekvent gjennom en oppadgående parabel av pris, og svinger ofte nedover. Kryptovaluta, inkludert ZCash, har vist seg å være lønnsom under oksemarkeder, men bjørn kan noen ganger være hensynsløs. Invester derfor bare det du har råd til å tape.

3. Tenk langsiktig

Som med de fleste kryptovalutaer kan ZCash også beskrives som flyktig. Daghandlere liker volatilitet, da det gir dem muligheter for fortjeneste. Men med mindre du vil komme i dagshandel, investere langsiktig og HODLing skaper mindre risiko. Derfor, hvis du kjøper ZCash og prisøkningene etter kjøpet ditt, vil du tjene fortjeneste hvis du bestemmer deg for å selge det etter å ha kjørt det i en viss periode.

4. Se på kryptomarkedet

Det er viktig å holde deg oppdatert hvis du vil foreta investeringen til rett tid. For eksempel går vi gjennom et okseløp, og de som investerte før okseløpet fant sted, tjener fortjeneste nå. De fleste kryptovalutaer er korrelert med Bitcoin, så hvis Bitcoin vokser i pris, vil også de andre. Men det er viktig å holde seg oppdatert, ettersom ulike arrangementer rundt om i verden kan ha innvirkning på kryptovalutaprisen. Du vil ikke kjøpe på det høyeste. Husk alltid regelen; Kjøp lavt, selg høyt!

5. Vær oppmerksom på skatteforpliktelser

I USA er kryptokurver skattepliktige. Du må være klar over at du er ansvarlig for kapitalgevinstskatt når du selger valutaen med fortjeneste. Hvis du bruker det og prisen har verdsatt siden du kjøpte den, er du ansvarlig for kapitalgevinstskatt. Så sørg for at du registrerer transaksjonene dine.

eToro – Beste megler å kjøpe Zcash

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Man kan ikke avverge den økende berømmelsen til Zcash, og overholdelsen av makten den har opplevd de siste årene.
  • Hvis du er kjent med Bitcoin, kan du forestille deg at ZCash er ganske lik den, men begrunnelsen for personvern er der de skiller seg fra hverandre..
  • For en handelsmynt for å oppnå høydene har ZCash steget til innen en periode på åtte år, er en undervurdert prestasjon.
  • Stigmaet angående kryptokurver er nødt til å ligge på til hackingsforsøkene blir redusert eller i det minste hørt om på en liten måte.
  • En av måtene folk alltid vender tilbake på er å kjøpe ZEC gjennom kryptovalutautvekslinger.
  • Digitalcoin spår at Zcash-prisen kan øke i 2021 og gå opp til $ 216.
  • Digitalcoin er enda mer optimistisk når det gjelder langsiktige prognoser som forutsier at ZCash vil nå $ 439 i 2025.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me