Hvordan bli en vellykket Cryptocurrency Trader i 2020

Hvordan bli en vellykket Cryptocurrency Trader

Interessen for kryptovaluta har økt betydelig de siste 10 årene, med flere og flere som ønsker å bli vellykkede kryptovalutahandlere. Fra kryptohandel til blockchain-spill, flere og flere bransjer tar i bruk kryptovaluta-transaksjoner og teknologi. Interessant nok, ifølge data, nå er det mer enn 47,14 millioner blockchain-lommebokbrukere fra hele verden.

Likevel kan det være vanskelig å bli en vellykket kryptovalutahandler i 2020. Det er mange utfordringer som blockchain-teknologi og kryptohandel må overvinne, med 2020 som en av de mest alvorlige testene for verdensøkonomien.

Hvis du er en nybegynner, ikke nøl med å registrere deg for kurset vårt for kryptohandel. Hos oss kan du lære å overvinne hindringene som kryptovalutaindustrien står overfor i dag og bli en vellykket kryptovalutahandler i 2020!

Denne artikkelen vil avsløre de viktigste tingene du må forstå hvis du vil bli en vellykket kryptotrader. Så la oss se på de største utfordringene for kryptovaluta og kryptohandel i 2020, utfordringer som vil påvirke både nybegynnere og erfarne kryptohandlere..

Smarter_way_USA

Den ultimate guiden om hvordan du kan bli en vellykket kryptotrader

Vellykkede kryptovalutahandlere vet det grunnleggende i Cryptocurrency World utenat

For å bli en vellykket kryptovalutahandler i 2020, bør du investere nok tid og ressurser til å forstå kompleksiteten i kryptohandel. Det er ikke en hemmelighet at kryptovaluta, definert som virtuelle penger, er et fenomen som allerede har revolusjonert hele finanssektoren. Som kryptovalutaer styres av datalgoritmer, ikke sentralbanker, flere og flere mennesker henvender seg til kryptovalutaer og kryptohandel.

Det er ikke en hemmelighet det kryptovalutamarkedet er svært ustabilt. Ta bitcoin, som for eksempel har en fast mengde BTC! For å bli en vellykket kryptovalutahandler, må man forstå at volatilitet er et viktig risikomål, som kan hjelpe handelsmenn å tjene en formue.

Vi bør også merke seg at den mest brukte kryptovalutaen fortsatt er bitcoin, lansert i 2009. Potensialet med bitcoin inspirerte til et bredt spekter av kryptovalutaer, kjent som altcoins. En dyp forståelse av bransjen og de beste kryptovalutaene som vil eksplodere i 2020, kan bane vei for kryptohandelssuksess.

Grundig kunnskap og analyse er avgjørende for å hjelpe kryptohandlere med å utvikle en konsistent handelsstrategi. Tross alt er konsistens nøkkelen til suksess! Analyser bevegelsene dine, lær av feilene dine, og fokuser på langsiktig suksess i stedet for rask fortjeneste.

For å bli en vellykket Cryptocurrency Trader i 2020, bør du omfavne fordelene med Cryptocurrency Trading

fordeler med kryptovalutahandel

Lurer på hvorfor verden av kryptovalutaer har utviklet seg så mye, og hvorfor blockchain-teknologi er en stor ting? Vel, kryptovalutaer har forskjellige fordeler, inkludert deres desentraliserte natur – fordeler som vellykkede kryptovalutahandlere allerede har omfavnet.

Kryptovaluta kan tilby inflasjonsbeskyttelse i 2020 og eliminere behovet for tredjeparts betalingsbehandlere. På toppen av det bruker alle kryptovalutaer blockchain-teknologi for å sikre brukernes privatliv og sikker handel. Faktisk er personvern og sikkerhet viktig i vår teknologidrevne verden.

Videre, for å lykkes, må en kryptovalutahandler forstå utviklingen av kryptokurver gjennom årene, noe som er imponerende. Fra juni 2020, ifølge kilder, det er mer enn 5300 kryptovalutaer der ute. Noen kryptovalutaer kan byttes mot fiat-valutaer, noe som kan føre til en økning i krypto-til-fiat-betalingsplattformer.

I tillegg kan blockchain-teknologi påvirke hele verden langt utenfor finanssektoren, så folk er gale på å handle kryptovaluta. Ulike felt, inkludert spillindustrien, helsetjenester, romforskning og musikk, har vendt seg til blockchain-teknologi for å øke brukersikkerheten og interoperabiliteten. Alt som kan resultere i høyere aksept av kryptovaluta-transaksjoner og handel.

For å bli en vellykket Cryptocurrency Trader, bør man lære å overvinne de største utfordringene med Cryptocurrency i 2020

Til tross for den økende populariteten til kryptovaluta og blockchain-teknologi, må vi være enige om det året 2020 har vært dystert i mange bransjer. Så la oss se på de største utfordringene for kryptovaluta i 2020 som vellykkede kryptovalutahandlere må overvinne.

 • Kryptovaluta og COVID-19

handel med kryptovaluta i 2020

Fra global arbeidsledighet til helsetjenester over hele verden, har COVID-19 forvandlet vår verden til et punkt uten retur. Den pågående koronaviruspandemien holder utfordrende økonomier over hele verden. Verden for handel med kryptovaluta er ikke noe unntak! Faktisk, IDCs Worldwide Blockchain Spending Guide spår en avmatning av blockchain-løsninger på kort sikt.

Når det er sagt, kan blockchain-industrien på lang sikt spille en viktig rolle i online betalinger, forsyningskjeder, helseovervåking, lånedistribusjon og til og med e-avstemning. Som eksperter hevder, Å vende tilbake til det normale vil ikke være et alternativ etter pandemien, så kryptovalutaindustrien kan bare hjelpe oss med å tilpasse oss en post-coronavirus-verden.

Dermed må vellykkede kryptovalutahandlere investere tid i grundig analyse og se på det større bildet. Kurs og workshops i kryptovaluta kan hjelpe handelsmenn med å få oppdatert informasjon og få kontakt med andre handelsmenn.

 • Kryptovaluta og kryptoregulering

kryptovaluta regulering

Til tross for fordelene som blockchain-løsninger kan tilby i 2020, er det mange usikkerheter og ingen klare globale regler om bruk av kryptovalutaer og kryptohandel. Derfor må kryptovalutahandlere som ønsker å erobre kryptoverdenen gjøre seg kjent med alle disse detaljene. Tro det eller ei, selv om mange land innrømmer at kryptohandel ikke er ulovlig, har ikke kryptohandel heller ikke blitt legalisert over hele verden.

Ingen tvil om at en av hovedutfordringene for kryptovalutaverdenen er antallet nye regninger i 2020. EUs femte direktiv om bekjempelse av hvitvasking eller 5AMLD, er for eksempel en av de største endringene i kryptofeltet. Merk at 5AMLD krever kryptoplattformer for å identifisere sine klienter for hvitvaskingsformål.

I USA diskuterte Cryptocurrency Act of 2020, utløst av Facebooks Libra-prosjekt, krever også mer digitale avklaringer for å forhindre kriminalitet på nettet og skatteunndragelse. Så, som nevnt ovenfor, må vellykkede kryptovalutahandlere følge nyhetene og analysere alle faktorene som kan påvirke deres handelsbevegelser.

 • Kryptovaluta og kryptoinfrastruktur

kryptoinfrastruktur

For å bli en vellykket kryptovalutahandler i 2020, eller til og med neste kryptokonge, bør man være kjent med kryptoinfrastrukturen. Til tross for alle juridiske ukjente i kryptohandelverdenen, kryptovalutamarkedet utvides. Med den økende etterspørselen etter blockchain-løsninger og kryptotransaksjoner, må plattformer imidlertid forbedre infrastrukturen for å imøtekomme flere og flere mennesker.

Skalerbarhet blir en stor bekymring for å tiltrekke seg nye kryptovalutahandlere i 2020 og garantere hyggelig brukeropplevelse og sikkerhet på samme tid.

Når det gjelder brukeropplevelse, bør vi merke oss det brukervennlighet er også et stort hinder for kryptovaluta. Nybegynnere og brukere som ikke akkurat er teknisk kunnskapsrike, kan handle om kryptotransaksjoner, spesielt for mulige daglige betalinger.

I 2020 bør vellykkede kryptovalutahandlere beskytte deres sikkerhet

Selv om blockchain-teknologi regnes som uhackbar, datarettigheter og sikkerhet er fortsatt noen av de største utfordringene for kryptovalutahandel i 2020.

For eksempel kan kryptovalutaer som tilbys i bytte mot fiat-valutaer bli et mål for angrep på nettet. For å gi et eksempel, tapte Trinity Wallet 2 millioner dollar etter at hackere hadde målrettet mot betalingsprosessorsystemet Moonpay. Når det gjelder fremtidige daglige betalinger, bør kryptovalutaeksperter også tenke på hvordan man skal løse mulige tvister mellom kjøper og selger.

Kryptovaluta-svindel er en annen utfordring som vellykkede kryptovalutahandlere bør takle. Fra falske apper til e-post-svindel, kryptovaluta-svindel er overalt. Her kan du lære mer om Bitconnect og OneCoin – to av de største kryptosvindlene noensinne.

Derfor, for å bli en vellykket kryptotrader i 2020, bør du vurdere å finne en hederlig megler for å beskytte din sikkerhet!

For å bli en vellykket Cryptocurrency Trader i 2020, bør du ikke vende blinde til miljøproblemer og globale økonomier

For å bli en vellykket kryptohandler i 2020, bør du være oppmerksom på alle de miljømessige, økonomiske og sosiale problemene der ute. Det er ikke en hemmelighet at kryptodrift krever mye energi. Tro det eller ei, den Bitcoins gruveindustri bruker mer kraft enn hele Danmark! Ikke rart at Bitcoin-halveringen i 2020 vil påvirke gruvearbeidere og handelsmenn.

Interessant nok, ifølge statistikk, var 44% av Bitcoins og 52% av Litecoins gruvedrift i 2018 i Asia-Stillehavsområdet. For å gjøre kryptovaluta-teknologi mer miljøvennlig, eksperter foreslår å redusere gruvebelønning eller bytte til forskjellige gruvedriftsalgoritmer. Å takle slike miljøutfordringer, sammen med klimaendringer og forurensning, er viktig for samfunn å trives og kryptohandlere skal lykkes.

Verden av digitale valutaer endrer seg hele tiden, så enhver vellykket kryptohandler bør være klar over hvordan verdensøkonomien fungerer. En av de største utfordringene for kryptovaluta i 2020, for eksempel, er økningen av nye bitcoin-lignende digitale valutaer.

Interessant nok har Kina gitt ut en stor plan for å bytte til digitale betalinger for å ta på seg bitcoin og deres avhengighet av amerikanske dollar. Ingen tvil om at denne prosessen vil påvirke kryptohandel over hele kloden, så vellykkede kryptohandlere bør holde seg informert i 2020.

For å bli en vellykket kryptovalutahandler i 2020, bør du temme følelsene dine og forstå de sosiale holdningene til kryptohandel

kryptovalutahandler

Selv om kryptovalutaindustrien kan endre hele verden, må vi innrømme at kryptovalutamarkedet er skjult av misforståelser. Som et resultat, sosiale holdninger til kryptohandel og blockchain-plattformer er fremdeles ganske negative. På grunn av dårlige regler, sikkerhetsproblemer og høy volatilitet, anser mange mennesker fortsatt kryptohandel dodgy.

Siden kryptovalutaer har blitt brukt til ulovlige aktiviteter på det mørke nettet, nekter mange å tro at kryptovalutaverdenen allerede er en viktig del av vår virkelighet. Likevel bør en kryptotrader som ønsker å lykkes i 2020, fokusere på handelsutdanning, analysedata og konsekvent handel – ikke på sosiale holdninger.

På toppen av det, bør kryptohandlere kontrollere følelsene sine for å bli vellykkede. Det er ikke noe sted for hevn, frykt eller overdreven tillit i handel. Ikke glem at handel ikke er gambling!

Bare lag en hyggelig arbeidsrutine, finn en balanse mellom arbeid og privatliv, og hold deg til planen din om kryptohandelssuksess!

Viktige punkter

 • For å bli en vellykket kryptovalutahandler i 2020, bør du investere mye tid og ressurser i handelsutdanning. Tross alt har kryptovalutaverdenen utviklet seg betydelig det siste tiåret.
 • Året 2020 har utfordret økonomier og samfunn over hele verden, og kryptohandel er ikke noe unntak. Hvis blockchain-teknologi klarer å overvinne noen av utfordringene med den pågående pandemien, kan verden med kryptovalutahandel vinne samfunnet vårt.
 • Et av hovedproblemene med kryptovaluta i 2020 er uklar kryptoregulering. Volatilitet, sikkerhetsproblemer og brukervennlighet er også store problemer som vellykkede kryptohandlere bør vurdere.
 • Vellykkede kryptovalutahandlere bør ikke holde øye med miljøet og alle økonomiske trender og sosiale problemer over hele kloden for å holde seg foran markedet.
 • For å lykkes i 2020, bør enhver kryptovalutahandler lære å kontrollere følelsene sine og holde seg konsistent.

Til slutt – selv om blockchain-teknologi og virtuelle betalinger gir mange fordeler – er kryptokurver fortsatt ikke allment akseptert. Året 2020 med sine turbulente hendelser kan avgjøre fremtiden for hele kryptoverdenen.

Hvis du er nybegynner i den fascinerende verdenen av kryptovalutaer, er vi i Trading Education her for å hjelpe deg med å utforske verden av kryptohandel. Bare registrer deg for kurset vårt for kryptohandel å bli proff i 2020!

Begynn å handle Crypto med Etoro

Det er ikke vanskelig å begynne å handle kryptovaluta, og du kan begynne med en demo-konto fra etoro på få minutter. Ganske enkelt opprett en handelskonto og begynn å handle! Når du er trygg på din handelsevne, kan du bytte direkte til en live konto og sette inn pengene dine og begynne å handle kryptovalutamarkedene i sanntid.

Hvorfor være en kryptovalutahandler med Etoro?

Å handle kryptovaluta med Etoro har visse fordeler, for eksempel muligheten til å:

 • Kjøp og selg eller gå lange og korte CFD-er, noe som betyr at du potensielt kan tjene på både stigende og fallende markeder.
 • Handle med et veletablert, sterkt regulert selskap, inkludert regulering fra USA, Storbritannias Financial Conduct Authority, Australian Securities and Investments Commission, Cyprus Securities and Exchange Commission.
 • Få tilgang til et bredere utvalg av topp kryptovalutaer: Som en global pioner innen kryptovalutahandel tilbyr eToros plattform allerede mange av verdens mest populære digitale valutaer, med planer om å fortsette å legge til nye i fremtiden.
 • Vær en del av et større kryptosamfunn: Vi har funnet Etoros kryptohandlere å være innovative, kloke og progressive tenkere som er like begeistret for blockchain-fremtiden som vi er! eToro er ikke bare en plattform for investering – det er også det ideelle stedet å engasjere, koble til og dele kunnskap med hverandre.
 • Oppdag den smarteste måten å investere i kryptovalutaer: Den innovative CryptoPortfolio ™ er et første av sitt slag finansielle instrument: en diversifisert og balansert portefølje av topp ytende kryptovalutaer, profesjonelt administrert av eToros investeringseksperter for optimal investering.
 • La erfarne kryptohandlere jobbe for deg: eToros eksklusive CopyTrader ™ -teknologi gjør det mulig for kunder å sammenligne topphandleres ytelse og velge å replikere handelsaktiviteten sin automatisk og i sanntid..

Er du klar til å lære hvordan du kan bli en vellykket Cryptocurrency Trader i 2020 på ekte? Hva holder deg tilbake? Gi oss beskjed i kommentarene.

Handelsanalyse er ikke en pålitelig indikator for nåværende eller fremtidig ytelse, ettersom forholdene kan endres over tid. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du søke råd fra uavhengige finansielle rådgivere.

eToro er en multi-asset-plattform som tilbyr både investering i aksjer og kryptoaktiver, samt handel med CFD-er.

Vær oppmerksom på at CFD er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å miste penger raskt på grunn av gearing. 62% av private investorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren.

Cryptoassets er ustabile instrumenter som kan svinge mye i løpet av en veldig kort tidsramme, og er derfor ikke passende for alle investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me