Hvordan handle Dogecoin: En trinnvis guide

Omfattende guide til handel med Dogecoin i 2021

Leter du etter et inngangspunkt i den spennende verdenen av handel med dogecoin? Vi hjelper deg med det.

Dogecoin-handel er ganske grei når du først har fått tak i det.

Den populære kryptovalutaen, Dogecoin, har hatt en begivenhetsrik periode de siste ukene. Siden begynnelsen av 2021 har den digitale eiendelen forvaltet gevinster på over 1350%.

Som sådan er den digitale valutaen nå rangert som en topp 15 krypto – når det gjelder markedsverdi. Hvis du vil dra nytte av disse prissvingningene, kan det være riktig tidspunkt å lære hvordan du handler Dogecoin.

Du kan handle mynten mot fiat-valutaer som USD, så vel som andre krypto-eiendeler som Bitcoin.

I vår omfattende How to Trade Dogecoin Guide – har vi satt sammen alt du trenger å vite om denne digitale eiendelen.

Vi starter med handelsgrunnlaget, de forskjellige ordrene du bruker, risikostyring, og hvordan du kan finne en megler for å handle denne eiendelen online..

Innhold

Hvordan handle Dogecoin i 5 enkle trinn

Hva er Dogecoin Trading?

Hvordan fungerer Dogecoin-handel?

Hvordan handle Dogecoin online – Sette opp en handel

Hvordan tjene penger på handel med Dogecoin

Hvordan handle Dogecoin 2021 – trinnvis gjennomgang

Hvordan handle Dogecoin Guide – dommen

Vanlige spørsmål

Å handle med denne skinnende digitale valutaen er ingen enkel prestasjon – det er derfor vi har satt sammen en grundig veiledning om hvordan du kan handle Dogecoin i 2021. Innenfor forklarer vi detaljene i hvordan denne investeringsscenen fungerer, hvilke risikoer og fordeler du må vurdere, og hvordan du kan begynne å handle Dogecoin i dag.

Hvordan handle Dogecoin i 5 enkle trinn

For å handle DOGE, er det første trinnet å åpne en kasse med en regulert børs, deponere midler, velge Dogecoin fra plattformlisten og til slutt Kjøp Dogecoin (go Long) eller selg DOGE (go short).

Denne veiledningen om hvordan du handler Dogecoin vil bryte ned alt i Laymans betingelser slik at du ikke handler blindt. Men hvis du ikke helt har tid til å lese det hele veien gjennom, er dette hva du trenger å gjøre for å handle Dogecoin nå.

Trinn 1: Åpne en konto hos en regulert kryptomegler

Steg 2: Finansierer kontoen din med debet- / kredittkort, e-lommebok eller bankoverføring

Trinn 3: Velg hvor mye Dogecoin du vil handle

Trinn 4: Kjøp DOGE (gå lang) eller selg DOGE (gå kort)

Trinn 5: Bekreft handelen

La oss komme i gang med å lære å handle Dogecoin i 2021!

Hva er Dogecoin Trading?

Dogecoin (DOGE) er et digitalt aktivum som gjør det enkelt å sende og motta midler.

Den digitale valutaen ble lansert som en vits i 2013, og satiriserte vanviddet rundt kryptokurver på den tiden. Som sådan er det ingen unike egenskaper eller egenskaper som skiller denne mynten fra hverandre.

Dogecoin har imidlertid siden forbedret sitt image for å bli et vennligere alternativ til Bitcoin. Takket være sosiale medier nevnt av kjente støttespillere som Elon Musk, har myntens verdi opplevd en bratt bølge de siste månedene.

I dag blir det ansett som et springbrett for kryptoverdenen.

Som med de andre kryptovalutaene, varierer verdien på Dogecoin hele dagen – noen ganger, til og med i løpet av den andre. Når du handler Dogecoin, er målet ditt å spekulere i prisen på DOGE-mynter i fremtiden.

Hvis det er høy etterspørsel fra Dogecoin, vil prisen på den digitale valutaen stige. Hvis flere og flere handelsmenn prøver å tjene ut sine Dogecoin-beholdninger, vil prisen på mynten falle. Å kunne forutsi disse prissvingningene er hvordan du tjener på når du handler Dogecoin online.

Her er et praktisk eksempel for å fjerne tåken:

 • La oss si at Dogecoin er verdsatt til $ 0,0560.
 • Du finner dette betegnet som DOGE / USD på kryptovaluta-plattformer.
 • Tro på at Dogecoin er undervurdert, legger du inn en kjøpsordre på $ 1.000.
 • Det går et par måneder, og den digitale eiendelen er verdsatt til 0,0700 dollar.
 • Dette betyr en verdiøkning på 25%.
 • Du legger inn en salgsordre for å avslutte handelen med fortjeneste.

I dette eksemplet så vi prisen på Dogecoin øke fra $ 0,0560 til $ 0,0700 i løpet av to måneder. Dette gir deg et overskudd på $ 250 på din $ 1000 innsats.

Enkelt sagt – hvis du spekulerer riktig, kommer Dogecoin-handel med potensial med høy fortjeneste. På den annen side, hvis spekulasjonene dine er feil, så er det en annen historie helt – noe som fører til tap på handelen.

Derfor, før du begynner å handle Dogecoin online, er det avgjørende at du blir informert om innholdet i dette spesifikke markedet..

Hvordan fungerer Dogecoin-handel?

handel med dogecoin

Hvis du allerede er kjent med å handle konvensjonelle eiendeler som aksjer og råvarer, har du ingen problemer med å lære tauene til Dogecoin-handel.

Den bemerkelsesverdige forskjellen er imidlertid at i motsetning til tradisjonelle omsettelige eiendeler har digitale valutaer bare vært i et tiår eller så. Som sådan er faktorene som bestemmer prisskiftene deres også litt forskjellige.

For eksempel, sammen med tilbud og etterspørsel, må du også vurdere blockchain-utvikling og regelverk pålagt forskjellige markeder.

Med dette i tankene vil denne delen av How to Trade Dogecoin Guide gå gjennom noen av handelsgrunnlagene for å fjerne tåken.

Dogecoin Handelsprisbevegelser

For å kunne handle Dogecoin vellykket, må du ha en god forståelse av hva som driver prisen på den digitale eiendelen.

I disse dager kan du finne Dogecoin oppført på de fleste kryptovaluta-plattformer. Hvis flere handelsmenn går lenge på eiendelen, vil dette reflekteres med en samlet økning i prisen på mynten.

Tvert imot, hvis den generelle følelsen overfor den digitale valutaen skal gå kort, vil verdien av mynten også gå ned.

Som du kanskje legger merke til, kan prisen på Dogecoin variere litt på forskjellige kryptovaluta-plattformer. En megler kan sitere $ 0,0594 dollar, mens en annen kan mynten være priset til $ 0,0596.

Denne forskjellen er imidlertid ingenting å være bekymret for og vil ikke påvirke din evne til å plassere lønnsomme handler på noen måte.

Dogecoin-handelspar

Som vi omtalte i innledningen, blir Dogecoin-handel tilrettelagt gjennom kryptopar. Du kan handle den digitale eiendelen mot både fiat-valutaer og andre kryptovalutaer.

La oss starte med ‘crypto-fiat’ par – et begrep som du vil komme over ganske mye i Dogecoin handelsområdet.

 • For eksempel, når du ser et DOGE / USD-par, betyr det at Dogecoin handles mot den amerikanske dollaren.
 • I dette tilfellet er DOGE ‘krypto’ og USD er ‘fiat’.

Den amerikanske dollaren, som er benchmark-fiat-valutaen, brukes mest når du handler kryptovalutaer.

Når det er sagt, vil noen nettmeglere også gi deg tilgang til andre krypto-fiat-handelspar som DOGE / GBP (britisk pund), DOGE / EUR (euro), DOGE / CAD (kanadisk dollar) og til og med DOGE / JPY (japansk) yen).

Handel med Dogecoin mot fiat-valutaer innbyr også til fordelene med høy likviditet og stramme spread. Videre er det lettere for handelsmenn å kvantifisere fortjeneste og tap, samt spekulere i valutakursen.

Av denne grunn anses crypto-fiat-valutaer som et mer passende alternativ for nybegynnere.

Det andre alternativet er å handle Dogecoin mot andre kryptovalutaer som Ethererum eller Bitcoin. Dette krever imidlertid å ha solid kunnskap om både de konkurrerende myntene og deres respektive markeder. Som du kan gjette, kan dette være komplisert for nye handelsmenn.

For å oppsummere – enten du velger å handle Dogecoin mot en fiat-valuta eller andre kryptovalutaer, må du bevæpne deg med detaljene til de aktuelle eiendelene..

Lang- eller kortsiktig handel

Før du begynner å spekulere i Dogecoin, bør du først vurdere hvilket finansielt instrument som passer best for dine handelsmål. Du har to alternativer foran deg – å investere i kryptovaluta på lang sikt eller handle på eiendelen på kort sikt.

For eksempel, hvis du føler deg sikker på at Dogecoin har en lovende fremtid framover, kan du vurdere å investere i digital mynt på sikt. I dette tilfellet vil du kjøpe mynten i tradisjonell forstand og lagre dem i en kryptolommebok.

På denne måten kan du holde på Dogecoin i flere måneder eller år – til du tror det er riktig tidspunkt å utbetale og samle inn fortjenesten. I kryptovalutaverdenen er denne strategien populært kjent som ‘HODLing’.

På den annen side krever kortsiktige strategier en sterk forståelse av teknisk analyse for å støtte beslutningsprosessen din. Spesielt for nye handelsmenn vil dette være en utfordrende oppgave.

Å lære å lese diagrammer og andre tekniske indikatorer vil ta lang tid. Derfor, hvis du er en nybegynner – vil en “kjøp og hold-strategi” være en enklere tilnærming.

På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for kortsiktig volatilitet i Dogecoin-markedet.

Når det er sagt, hvis du heller foretrekker ideen om å oppnå beskjeden fortjeneste med jevne mellomrom – vil en kortsiktig strategi være mer til din smak. Hvis dette er tilfelle, er det best at du holder deg til væskepar som DOGE / USD eller DOGE / BTC.

Handel og egen Dogecoin

Som vi diskuterte i forrige avsnitt, hvis du vil handle Dogecoin på lang sikt – kan du vedta en “kjøp og hold-strategi”. Når du ønsker å kjøpe denne digitale eiendelen, er det best å kjøpe mynter direkte gjennom en online megler i stedet for en kryptokursutveksling.

Du kan finne en mengde online meglere som tilbyr Dogecoin på deres plattformer. Men det er alltid best å velge en regulert megler å jobbe med – som vi vil diskutere nærmere i de senere delene av guiden vår.

Langsiktig investering kan være godt egnet for både nybegynnere og erfarne handelsmenn – da det eliminerer behovet for å bekymre deg for de kortsiktige prisutsvingene på mynten.

Dogecoin-handel

For de som foretrekker å handle Dogecoin på kort sikt ved hjelp av ‘swing trading’ eller ‘day trading’ strategier – vil du finne en online megler som tilbyr Dogecoin CFD-er (kontrakter for forskjeller).

Her er en oversikt over hva CFDer handler om:

 • CFD er finansielle instrumenter som sporer verdien av den underliggende eiendelen – i dette tilfellet Dogecoin.
 • Handel med CFD-er kommer med fordelene ved lave avgifter og gearing.
 • CFD-er lar deg spekulere i både stigende og fallende priser på Dogecoin – ved å gå lenge eller kort på den digitale eiendelen.

Før vi fortsetter, er det viktig å merke seg at CFD-instrumenter er forbudt i USA – på grunn av den ekstra risikoen som er involvert. I Storbritannia vil du ikke ha problemer med å få tilgang til CFD-er på konvensjonelle eiendeler, men CFD-er fra kryptovaluta er ikke lovlige lenger.

Men hvis du vil få tilgang til levererte Dogecoin-markeder fra et land der de er ulovlige, kan du gjøre det gjennom en tredjeparts kryptovalutautveksling. Imidlertid er det stor sannsynlighet for at dette er uregulerte rom.

I tillegg vil du ikke ha muligheten til å finansiere handelskontoen din ved hjelp av fiat-valutaer som USD eller euro. Som sådan vil du handle DOGE / USDT i stedet for DOGE / USD.

For de som ikke er klar over – USDT er en digital valuta som heter Tether, med en verdi som tilsvarer en dollar.

Hvordan handle Dogecoin online – Sette opp en handel

Når du lærer å handle Dogecoin, er det viktig at du er kjent med de forskjellige typene handelsordrer. Enkelt sagt, disse ordrene brukes til å formidle til megleren hvilken posisjon du tar på eiendelen.

Her har vi en liste over de mest brukte ordrene når vi handler Dogecoin.

Kjøp eller selg ordre

Uansett hvilken eiendel du handler, er det obligatorisk at du bruker en kjøpsordre eller en salgsordre.

Oppsummert:

 • Hvis du forventer at prisen på Dogecoin vil stige – vil du opprette en kjøpsordre.
 • Hvis du forventer at prisen på Dogecoin vil falle – vil du opprette en salgsordre.

Hver Dogecoin-handel du gjør, trenger både kjøps- og salgsordrer.

For eksempel, hvis du åpner en Dogecoin-handel ved hjelp av en kjøpsordre – vil du avslutte den med en salgsordre. Tvert imot, hvis du åpner posisjonen din med en salgsordre – trenger du en kjøpsordre for å avslutte den.

Inngangspris

Kjøp og salg er bare den mest grunnleggende av handelsordrer. For å være en vellykket trader, må du også ha en inngangsstrategi på plass.

Når du handler på Dogecoin, må du spesifisere for megleren din hvordan du vil komme inn på markedet. Du har muligheten til å velge mellom en markedsordre og en grenseordre.

La oss gi deg en forklaring på hver:

1. Markedsordre:

En markedsordre vil indikere til megleren din at de skal utføre til den nest beste prisen.

La oss for eksempel si at Dogecoin for øyeblikket er priset til $ 0,050. Du vil sikre deg denne prisen med en gang – så du legger inn en markedsordre. Megleren din utfører handelen umiddelbart.

Imidlertid kan du se en liten forskjell i prisen ordren faktisk blir utført til – på grunn av prisudsving.

2. Grenseordre:

Disse ordrene brukes når du vil komme inn på markedet til en bestemt pris. La oss si at Dogecoin er verdsatt til $ 0,050.

Du vil vente til Dogecoin stiger til $ 0,055. Så du oppretter en begrensningsordre på $ 0,055 hos megleren din. Bestillingen forblir i påvente til prisen er oppnådd eller du avbryter bestillingen.

Som du ser, tillater begrensningsordre deg å ha mer kontroll over posisjonene dine – og foretrekkes av handelsmenn på alle nivåer.

Slutt strategi

I tillegg til inngangsstrategier, bør du også vurdere hvordan du planlegger å avslutte handelen. Det er her du benytter deg av ordrer med “profit-profit” og “stop-loss”.

 • EN overskuddsordre tillater det deg for å avslutte handler på et bestemt profittnivå. For eksempel. Hvis du har et overskuddsmål på 3% på din Dogecoin-handel – vil du sette en fortjenesteordre til 3% over eller under inngangsprisen. Når prisen på Dogecoin oppfyller det forhåndsbestemte prisnivået, vil megleren automatisk stenge handelen.
 • Stop-loss-ordrer brukes til å begrense tapene dine på handler. La oss si at du ikke vil risikere å miste mer enn 1% på din Dogecoin-handel. Du vil legge inn en stop-loss-ordre på 1% over eller under inngangsprisen.

Når prisen på Dogecoin treffer ditt spesifikke stopp-tap-prisnivå, blir handelen din automatisk stengt.

La oss gi deg et annet eksempel for å demonstrere dette konseptet:

 • La oss anta at du vil delta i en DOGE / USD-handel til en inngangspris på $ 0,05500.
 • Du tror at prisen på Dogecoin vil stige snart – så du legger inn en kjøpsordre.
 • Hvis din Dogecoin-posisjon gir et overskudd på 2%, vil du avslutte handelen.
 • Så du legger inn en fortjenesteordre på $ 0,05610.
 • Samtidig vil du stoppe tapene dine med 1%.
 • Derfor oppretter du en stop-loss-ordre på $ 0,05445.

Denne handelen kan gå på to måter:

 • Skulle verdien av DOGE / USD stige til $ 0,05610, vil megleren din utføre ordningen med fortjeneste. Fortjenesten din vil være 2%, og handelen din blir stengt.
 • Skulle prisen på DOGE / USD falle til $ 0,05455 – utfører megleren stopp-loss-ordren. Ditt tap vil være begrenset til 1%, og handelen vil bli stengt.

Som du kan se, kan du plassere ordrer med gevinst og stopp-tap på hver side av inngangsprisen. Som sådan, uavhengig av retningen markedet beveger seg, vil megleren automatisk stenge handelen til de prisene du har forutbestemt.

Hvordan tjene penger på handel med Dogecoin

tjen penger på å handle dogecoin

Bruk av handelsordrer kan tillate deg å automatisere handelsprosessen i en grad. Imidlertid er disse strategiene ikke tilstrekkelige for å sikre at Dogecoin-handler vil være lønnsomme.

I denne delen vil vi se på de andre hensynene som spiller en avgjørende rolle i profittpotensialet til dette populære krypto-aktivet.

Hvordan kan du tjene penger på å handle Dogecoin?

1. Innsats

Når du er grundig med handelsgrunnlaget til Dogecoin, må du vite hvor mye du vil satse på den digitale mynten.

I handelsnæringen er innsatsen beløpet du er villig til å risikere på en omsettelig eiendel. Jo mer din innsats – jo høyere er avkastningen din, men også tapene.

La oss gi deg et eksempel.

 • For eksempel, hvis du satser $ 500 på Dogecoin og tjener 5% – får du et beløp på $ 25.
 • Hvis du øker innsatsen din til $ 1000 – vil fortjenesten din fra samme handel utgjøre $ 50.

Innsats er imidlertid ikke så enkelt og greit – spesielt når du kan bli følelsesmessig revet med av handelsbeslutningene dine.

Derfor er det vanlig at handelsmenn bruker en bankstyringsstrategi for å redusere risikoen.

Enkelt sagt, vurderer du hvor mye du har råd til å tape på hver Dogecoin-handel. Mange handelsmenn velger å satse maksimalt bare 2% av handelsfondene om gangen.

 • For eksempel, hvis du har en saldo på $ 5000 på kontoen din – vil du ikke satse mer enn $ 100 på en enkelt Dogecoin-handel.
 • Hvis du har $ 10.000 – vil det maksimale beløpet du spiller være $ 2000, og så videre.

Ikke bekymre deg, det er mange meglere der ute som lar deg handle Dogecoin for mindre innsatser.

2. Dogecoin Trading Leverage

Før vi forklarer hvordan gearing fungerer, bør vi igjen nevne at CFD er ikke tillatt for innbyggere i USA.

Hvis det er lovlig å handle Dogecoin CFD-er i ditt land, kan du øke gevinsten din ved å bruke gearing. Vær oppmerksom på at hvis du spekulerer feil om den fremtidige verdien av DOGE, kan utnyttelse også forsterke tapene dine.

Her er et eksempel på hvordan gearing fungerer:

 • La oss si at du vil plassere en kjøpsordre verdt $ 1000 på DOGE / USD.
 • Du bruker gearing på 1: 5
 • I løpet av få timer øker verdien av DOGE med 5%.
 • Uten gearing – din fortjeneste på denne handelen vil være $ 50
 • Med innflytelse på 1: 5 vil inntektene dine nå bli forstørret til $ 250.

Som det er tydelig, kan gearing øke fortjenesten din på Dogecoin-handler betydelig.

Av denne grunn vil du komme over nettmeglere som tilbyr innflytelse så høyt som 1: 100 – noen ganger mer.

Men vær oppmerksom på at slike plattformer mest sannsynlig er uregulerte. Hvis du handler gjennom slike farlige områder, vil du overlate kapitalen din til en megler som ikke er forpliktet til sikkerheten til pengene dine.

Avgifter for å handle Dogecoin Online

Enten du velger å handle Dogecoin på lang eller kort sikt, må du betale gebyrer med noen beskrivelse. De spesifikke provisjonene og andre prisene som kan betales, vil variere fra en online megler til en annen.

Før du forplikter deg til en online megler, bør du være oppmerksom på de potensielle gebyrene som er involvert i handelsprosessen.

Her er en liste over de viktigste Dogecoin-avgiftene du sannsynligvis vil møte på handelsplattformer.

Dogecoin Trading Commission

De fleste meglere belaster deg med en handelsprovisjon hver gang du legger inn en kjøps- eller salgsordre hos dem. Dette er vanligvis betegnet i prosent med størrelsen på innsatsen din.

 • For eksempel krever en rekke kryptovaluta-børser 1,49% for å handle Dogecoin.
 • Dette betyr at hvis du satser $ 1000 på Dogecoin, må du betale en provisjon på $ 14,90.
 • Da, når du avslutter handelen, vil megleren belaste deg 1,49% igjen.

Som du kan se, må du betale provisjonen en gang når du kommer inn i markedet og deretter igjen når du avslutter den.

Når det er sagt, vil du også komme over nettmeglere som lar deg handle Dogecoin på null provisjon. I dette tilfellet trenger du bare å vurdere spreads – som vi vil diskutere neste.

Dogecoin Spread

Spredningen blir ofte sett på som et indirekte gebyr som belastes av online meglerplattform. Det er gapet mellom budprisen og priset på den digitale eiendelen.

Hvis det er et større gap mellom de to prisene, vil du betale mer når det gjelder spredningen til din kryptomegler. Derfor vil du se etter strammere spreads slik at du kan beholde mer av din potensielle fortjeneste for deg selv.

For å gi deg et eksempel – hvis megleren belaster deg 1,9% via spreadet, starter du handelen med et tap på 1,9%.

Det betyr at du må tjene 1,9% i fortjeneste bare for å bryte utbyttet. Alt over disse 1,9% vil bare regnes som et overskudd.

Andre Dogecoin-handelsavgifter

I tillegg til de ovennevnte kostnadene, vil du sannsynligvis også komme over noen andre gebyrtyper når du handler Dogecoin online.

Dette inkluderer:

 • Innskudd / uttak: På noen plattformer må du også betale transaksjonsgebyrer for å behandle innskudd og uttak. For eksempel på Binance belastes det et gebyr på 2% for hver kreditt- / debetkortbetaling. Mens du er på Coinbase, er innskuddsavgiftene enda høyere på 3,99%.
 • Inaktivitetsgebyr: Dette er en annen type avgift som er vanlig hos kryptomeglere. Gebyret blir vanligvis belastet hvis du ikke oppfyller minimum handelsaktivitet på kontoen din – ofte i en varighet på 12 måneder. Gebyret vil bli tatt direkte fra saldoen din hver måned til du tar ut midlene eller begynner å handle igjen.
 • Overnattingsgebyr: Hvis du har tilgang til CFD-er der du bor lovlig, vil du også være ansvarlig for å betale et finansieringsgebyr over natten. Gebyret belastes for hver stilling som er åpen over natten. Noen plattformer belaster deg også en høyere avgift i helgene.

Alt i betraktning bør vi understreke at det er viktig at du sjekker hvilke avgifter og provisjoner du trenger å betale til din online Dogecoin-megler før du registrerer deg på plattformen..

Hvordan handle Dogecoin 2021 – trinnvis gjennomgang

Hvis du har lest How to Trade Dogecoin Guide fra start til slutt, har du nå en grundig forståelse av hvordan ting fungerer.

Hvis du føler deg klar til å begynne å handle Dogecoin, er det bare å sette opp handelskontoen din. Følg trinnvis gjennomgang vi har beskrevet nedenfor, og du vil kunne handle Dogecoin på få minutter.

Trinn 1: Velg et Dogecoin-handelssted

Det første på sjekklisten din er å finne en passende handelsmegler. Det er dusinvis av online plattformer som konkurrerer om oppmerksomheten din, og som sådan kan prosessen virkelig være overveldende.

Her er noen av faktorene du må vurdere når du leter etter en megler som passer dine behov:

 • Regulering: Har Dogecoin-megleren lisens fra regulerende organer som FCA, CySEC eller ASIC?
 • Avgifter: Hva vil du være ansvarlig for å betale i form av provisjon, spread og andre handelsavgifter på meglerområdet?
 • Betalinger: Hvilke betalingsmåter støtter nettstedet?
 • Minimum innskudd: Er det et minimumsinnskudd og innsats som kreves for å begynne å handle Dogecoin?
 • Dogecoin-par: Hvilke Dogecoin-handelspar som tilbys?
 • Handelsplattform: Er handelsplattformen enkel å bruke?
 • Mobilapp: Er det en mobilapplikasjon tilgjengelig?

Som det er tydelig, er det mange aspekter du må holde øye med når du velger din Dogecoin-megler. Ved å gå gjennom sjekklisten vår, vil du kunne luke ut plattformene som ikke er verdt tiden din.

Trinn 2: Åpne en Dogecoin-handelskonto

Når du har identifisert megleren du vil handle Dogecoin med, kan du fortsette å åpne en konto hos dem. Alt du trenger å gjøre er å oppgi grunnleggende informasjon – for eksempel ditt fulle navn, adresse, e-postadresse og kontaktinformasjon.

På regulerte meglerplattformer må du også bekrefte identiteten din. Nettmegleren må vite hvem du er i henhold til KYC-normene. Du kan fullføre dette trinnet ved å oppgi en foto-ID som passet ditt.

Trinn 3: Innskuddsmidler

En av fordelene med å velge en regulert Dogecoin-megler er at du kan finansiere handelskontoen din med fiat-valuta.

De beste kryptomeglerne på nettet tilbyr deg ulike betalingsmåter å velge mellom. Disse inkluderer bankoverføringer, kreditt- / debetkort og e-lommebøker som PayPal.

Trinn 4: Velg Dogecoin Trading Market

Med din handelskonto finansiert, kan du velge det spesifikke markedet du vil handle.

Som vi diskuterte tidligere, kan du handle Dogecoin mot en fiat-valuta eller andre kryptovalutaer.

Hvis du allerede har et bestemt marked i tankene, kan du bare søke etter det på meglerområdet.

Trinn 5: Plasser Dogecoin Trade

Når du har funnet det valgte markedet, må du sette opp handelsordrene. Hvis du trenger å gjennomgå igjen, kan du sjekke vår forrige seksjon lenger opp i How to Trade Dogecoin Guide.

Når du er klar, kan du plassere din første Dogecoin-handel. Basert på prediksjonen din, kan du legge inn en kjøps- eller salgsordre.

Hvordan handle Dogecoin Guide – dommen

For å oppsummere kan det ta tid å lære å handle Dogecoin. Men gitt omstendighetene, er det et handelsdomene det er vel verdt å vurdere.

Dogecoin fortsetter å få mer interesse fra kryptovalutaentusiaster over hele verden – og det blir spennende å se hvor den digitale mynten er på vei videre.

Når det er sagt, er det avgjørende at du holder deg til en regulert megler når du handler Dogecoin online.

Sørg for at du krysser av for de forskjellige parametrene vi har nevnt i guiden vår, og du vil kunne finne en topprangerte megler som kan hjelpe deg med å nå dine handelsmål.

eToro – Topp kryptovaluta-plattform

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor trygt er det å handle Dogecoin online?

Å handle Dogecoin online er trygt – gitt at du bruker en regulert megler til å utføre dine handler.

Hvor kan jeg begynne å handle Dogecoin?

Det er ganske enkelt å handle Dogecoin online. Alt du trenger å gjøre er å finne en respektert megler på nettet og åpne en konto hos dem.

Kan du bli rik ved å handle Dogecoin?

Hvis du er i stand til å spekulere riktig i de kortsiktige prisbevegelsene til Dogecoin – vil du tjene penger. Tvert imot, hvis du spekulerer feil – vil du tape. Som sådan er det best å ta i bruk en bankstyringsstrategi for å ta kalkulerte risikoer.

Kan du handle Dogecoin lovlig i USA?

Ja, du kan handle Dogecoin i USA. Du kan imidlertid ikke få tilgang til krypterte krypto-CFDer.

Er det mulig å handle Dogecoin med innflytelse?

Ja det kan du. Når det er sagt, avhengig av hvor du bor, kan det være begrensninger for å handle Dogecoin med innflytelse. I USA og Storbritannia er for eksempel ikke utnyttede kryptovalutaer tillatt – så du vil ikke være i stand til å oppnå innflytelse gjennom en regulert megling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me