Hvordan handle Ripple 2021: En trinnvis guide

Hvordan handle Ripple: Omfattende guide til handel med XRP i 2021

Trading Ripple og andre digitale tokens online er nå mer populært enn noensinne.

Som du sannsynligvis vet, er Ripple navnet på både det åpne betalingsnettverket og den digitale valutaen, XRP. Teknologien sikrer øyeblikkelige og praktisk talt gratis transaksjoner, på global skala.

Fra 2021 er XRP fortsatt den tredje største kryptovalutaen når det gjelder markedsverdi. Dette fremhever at Ripple er attraktivt for investorer og handelsmenn i alle former og størrelser.

Interessert i å lære å handle Ripple selv, men ikke sikker på hvor du skal begynne?

I denne Ripple Trading Guide skal vi dekke alt du trenger å vite.

Dette inkluderer en enkel gjennomgang av hvordan XRP-handel fungerer, tips for å tjene penger, potensielle risikoer og nyttige strategier å bruke.

Derfor har Trading Education satt sammen en liste over 5 trinn for å begynne å handle XRP.

Så uten videre …

Hvordan handle Ripple i 5 enkle trinn

For å handle XRP er det første trinnet å åpne en konto hos en regulert megler eller bytte, sette inn midler, velge Ripple XRP fra plattformlisten, og til slutt Kjøp XRP (Go Long) eller selg XRP (Go short), og sjekk handelen rekkefølge.

Trinn 1: Åpne en konto med en regulert børs

Steg 2: Finansierer kontoen din

Trinn 3: Velg hvor mye XRP du vil handle

Trinn 4: Kjøp XRP (gå lenge) eller selg XRP (gå kort)

Trinn 5: Bekreft handelsordren

Hva er Ripple Trading?

Når det gjelder Ripple-handel, må du prøve å forutsi om prisen på XRP vil gå høyere eller lavere enn den er nå. Prosessen er den samme, enten du tilfeldigvis handler aksjer eller utenlandsk valuta.

Høres enkelt ut, ikke sant? Selvfølgelig tjener du bare på handelen din hvis du spår riktig – hvis ikke, taper du penger.

Det sier seg selv at jo mer penger du risikerer, jo høyere kan belønningen din bli hvis du spekulerer riktig.

La oss se på et raskt eksempel på hvordan en Ripple-handel fungerer i praksis:

 • Du ønsker å handle Ripple mot amerikanske dollar
 • Dette er representert av paret XRP / USD
 • Paret er for tiden priset til $ 0,60
 • Du føler at denne prisen kommer til å øke
 • Med dette i tankene oppretter du en kjøpsordre verdt $ 1000
 • Dager senere er Ripple verdt 15% mer til $ 0,69
 • Når du lukket XRP / USD-handel, oppnådde du gevinster på $ 150

Som eksemplet ovenfor illustrerer, handler XRP ikke annerledes enn å kjøpe og selge andre finansielle eiendeler. Du var i stand til å tjene penger i vår hypotetiske handel fordi du korrekt spådde at paret ville øke i verdi.

Men selvfølgelig, hadde prisen på Ripple beveget seg i den andre retningen, ville du ha lukket handelen med tap.

Hvordan fungerer Ripple Trading?

Som vi nevnte, er Ripple-handel sterkt sammenlignbar med andre aktivaklasser. På den annen side er det verdt å huske at sammenlignet med markeder som har eksistert i hundrevis av år, er kryptovalutahandel et ganske nytt fenomen.

På grunn av at XRP i seg selv bare har eksistert siden 2012, er det viktig at du har en klar forståelse av hva du gjør og hvordan markedet fungerer.

Se nedenfor en liste over viktige beregninger for Ripple-handel å være klar over.

Ripple Trading Price Movements

Prisen på en finansiell eiendel er tilbud og etterspørsel i markedet. Når følelsen av markedet er positiv overfor XRP, eller noe aktivum – vil kjøperne overstige selgerne. Dette vil vanligvis føre til en prisøkning.

Det samme gjelder omvendt. Faktum er at tilbud og etterspørsel av denne populære digitale eiendelen kan påvirkes av forskjellige faktorer, som relevante nyheter, verdien av Bitcoin, tung XRP ‘hval’ aktivitet og mer.

Kryptovalutaer som Ripple kan handles 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Vær oppmerksom når du gjør dine egne spådommer, at prisen på XRP vil svinge mange ganger i løpet av en enkelt handelsdag.

Dette er bare markedets natur, noe som gjør det perfekt for handel på kort sikt.

Les mer: Ripple Price Prediction: Hvor mye vil det være verdt i 2021 og utover?

Ripple-handelspar

Når det gjelder Ripple trading par, kan du sammenligne dette med forex trading. Dette er fordi du i utgangspunktet handler to forskjellige valutaer i et par – mot hverandre.

Det er to måter du kan handle XRP-par på.

En måte er å handle den digitale valutaen mot en fiat-valuta. Den mest handlede fiat-valutaen globalt er amerikanske dollar, så det er fornuftig at folk flest velger å handle Ripple mot den.

Som nevnt tidligere er dette paret representert av XRP / USD.

Hvis du har lyst til å handle XRP mot det britiske pundet, den kanadiske dollaren eller en annen fiat-valuta, er det bare å sørge for at den valgte megleren kan tilby deg disse parene.

Som vi holder oss til, holder de seg til XRP / USD, men det er flere nisjealternativer tilgjengelig via noen handelsplattformer. Det er viktigere at du forventer å se mye lavere likviditet og handelsvolum denne ruten.

Et annet alternativ er å handle Ripple mot en annen krypto-eiendel, som Bitcoin (XRP / BTC), Litecoin (XRP / LTC) eller Ethereum (XRP / ETH). Dette kalles vanligvis krypto-til-kryptopar, eller kryptokorspar.

Begge måtene å handle Ripple kan gi deg mange lønnsomme muligheter, avhengig av følelsen av markedet.

Å eie CFD-er

Når du snakker om lønnsomme muligheter, vil du kanskje vurdere om du vil kjøpe XRP eller handle den. Å kjøpe den digitale valutaen vil indikere at du ønsker å handle på mellomlang sikt, og hente håpet på verdien som stiger senere på linjen.

Alternativt, har du tenkt på å handle Ripple CFD-er? Du kan handle CFD-er uten å måtte eie den underliggende eiendelen, så alt du trenger å gjøre er å spekulere riktig i parets fremtidige prisretning.

Vær oppmerksom på at hvis du er amerikansk statsborger, vil du ikke bli tilbudt Ripple CFD av en regulert megler. CFTC har utestengt alle CFD-er for den saks skyld, og innflytelsen kontraktene innbyr til.

Handel og egen krusning

Skulle du bestemme deg for at du helst vil eie XRP, kan du gjøre dette via en handelsplattform som eToro. På denne måten eier du de digitale tokens til du bestemmer deg for å selge dem videre.

Avgjørende, hvis du er en helt nybegynner og ikke aner hvordan du skal handle Ripple, kan det hende du finner det å eie det et enklere alternativ.

Årsaken er at du ikke trenger å være opptatt av et svært volatilt marked på kort sikt, og du trenger heller ikke å bruke timer på å gi mening om teknisk analyse.

En annen rute er å komme inn på markedet via en kryptokursutveksling som tilbyr masser av par. Selv om du ønsket å handle XRP mot den amerikanske dollaren, ville du faktisk bli tilbudt XRP / USDT. Dette er en digital valuta kjent som Tether som er knyttet til verdien av den amerikanske dollaren like-for-like.

Ripple-handel via CFD-er

Deretter på det nevnte Ripple CFD-alternativet. For de uvitende, kan kontrakter for forskjeller gjøre det mulig for deg å handle XRP uten å eie eller lagre det.

Ripple CFD overvåker i stedet prisendringene i den virkelige verden av den digitale valutaen. Enda bedre, CFD-er gjør det mulig å høste fordelene ved å gå kort.

Så enkelt sagt, selv om verdien av Ripple faller, kan du fortsatt tjene penger. Dette er selvfølgelig hvis du korrekt forutsier nevnte verdifall.

I tillegg tillater Ripple CFDer deg å handle ved hjelp av gearing – noe som betyr at du er i stand til å øke kjøpekraften din.

 • La oss for eksempel si at du er i Australia og vil gå inn på markedet med AU $ 1000.
 • Via din Ripple trading megler kan du handle med opptil 50% (eller utnytte 1: 2)
 • Dette betyr at du bare må dekke AU $ 500 selv, mens saldoen dekkes av megleren.

Vær oppmerksom på at ikke bare amerikanske statsborgere er utestengt fra å handle CFDer med kryptovaluta, men også de som er basert i Storbritannia. Dette er fordi FCA implementerte et forbud som startet 1. januar 2021!

Klar til å dykke inn i Ripple XRP marked?

Hvordan handle Ripple Online – Sette opp en handel

Du må finne en megler før du kan sette i gang en ringhandel, og vi har noen tips om den prosessen senere.

Men foreløpig skal vi gjennomgå XRP-ordreprosedyren. Dette vil gi deg en ide om det grunnleggende, og hva du kan forvente når du har funnet en flott Ripple-handelsplattform

Kjøp eller selg ordre

Du vil alltid måtte opprette kjøp eller salg av ordrehandel Ripple online. Dette forteller den valgte megleren hvilken vei du tror markedene sannsynligvis vil gå.

La oss se på et enkelt eksempel.

 • La oss si at XRP / USD er priset til $ 0,6068
 • Hvis du mistenker at prisen vil stige – legg inn en kjøpsordre via Ripple-handelsstedet
 • Hvis du derimot tror prisen vil falle – legg inn en salgsordre

I henhold til ovenstående illustrerer en kjøpsordre ganske enkelt at du tror prisen på Ripple vil øke, mens en salgsordre betyr det motsatte.

Når det er sagt, vil hver eneste Ripple-handel du gjør, kreve både en kjøps- og salgsordre. Hvis du for eksempel skrev inn en salgsordre, ville du avslutte handelen med en kjøpsordre. Dette fungerer på samme måte som du hadde angitt med en kjøpsordre, men du ville lukke med en salgsordre!

Inngangspris

På dette tidspunktet når du setter opp en Ripple-handel, må du indikere for din valgte handelsplattform om du vil plassere en markedsordre eller en begrensningsordre..

Se nedenfor for en rask forklaring av begge deler.

 • Hvis du ser verdien av XRP og synes det er en god pris, er sjansen stor for at du vil at handelen din skal utføres med en gang. Det er her markedsordren spiller inn. Din Ripple-megler skal utføre posisjonen din umiddelbart, og sikre at du kommer den så nær som mulig den prisen. Tatt i betraktning svingende karakter av digitale valutaer, vil det være en liten forskjell i prisen bestillingen din blir utført på..
 • Tvert imot, med begrensningsordrer – hvis du ikke liker prisen som tilbys, kan du spesifisere en pris som handelen din vil bli utført på. Hvis du for eksempel blir sitert $ 0,50 på XRP, vil du kanskje ikke engasjere deg før den når $ 0,65 – derfor er det din grenseordreverdi

Hvilken ordre du bruker vil avhenge av hver enkelt handel. Som vi er sikre på at du kan forestille deg, kan begge være veldig nyttige når du tenker på hvordan du skal handle krusning.

Det kommer virkelig an på om du vil utføre XRP-handelen umiddelbart til gjeldende markedspris eller spesifisere din egen. I tilfelle av begrensningsordrer, vil din XRP-posisjon forbli ventende til prisen er nådd.

Som sådan, hvis det ser ut til at Ripple-handelsordren ikke samsvares, må du kansellere den manuelt.

Slutt strategi

Hvis du er en nybegynner, må du merke deg – ordrer med stopptap og fortjeneste er uvurderlige når det gjelder litt skadebegrensning og å opprettholde en viss kontroll over Ripple-handler.

Enkelt sagt, når du har lagt inn en kjøps- eller salgsordre og markedsfører eller begrenser ordren, kan du avslutte XRP-handelen når du vil.

Men når du bruker stop-loss og take-profit ordrer, ber du din Ripple-megler om å lukke handelen automatisk når en av to tilfeller oppstår..

Stop-loss-ordren, som navnet antyder, lar deg begrense tapene på din Ripple-handel. La oss si at du ikke vil miste mer enn 2% av innsatsen din – du legger inn en stop-loss-ordre til det spesifikke beløpet.

Når det gjelder overskuddsordrer – vil du kanskje tjene ikke mindre enn 5% fortjeneste. I dette tilfellet må du sette verdien på din overskuddsordre til 5% i forhold til den nåværende posisjonen.

For å fjerne tåken, la oss se på hvordan det kan se ut når du handler Ripple gjennom en online megler.

 • I dette eksemplet er XRP / USD sitert til $ 0,7010
 • Du vil gå lenge, så velg å legge inn en kjøpsordre
 • Som vi sa ovenfor, vil du begrense tapet ditt på denne handelen til 2%
 • Med dette i bakhodet, må du sette stopptapet til $ 0,6869 ($ 0,7010 – 2%)
 • Vi nevnte at du vil ha ikke mindre enn 5% fortjeneste
 • Som sådan må din fortjenesteordre oppgis til $ 0.7360 ($ 0.7010 + 5%)

I ovennevnte scenario vil 2% stopp-tap-ordren bli utført hvis Ripple faller til $ 0,6869. Hvis den digitale valutaen stiger til $ 0,7360, vil din Ripple-megler handle med din 5% profit-ordre for deg.

Vil du vurdere å handle Ripple XRP?

Hvordan tjene penger Ripple

Et av de første spørsmålene som blir spurt når folk begynner å handle digitale valutaer, er “Hvordan kan jeg tjene penger?”

Det er ikke noe fasitsvar på dette spørsmålet – men det er et godt sted å begynne å lære innspillene til Ripple.

Tross alt vokser det ikke penger på trær, så det er viktig at du kommer inn i markedet med åpne øyne. Det samme gjelder for forex, aksjer eller andre omsettelige eiendeler.

For nybegynnere der ute har vi listet opp noen vanlige faktorer å være klar over når du handler Ripple online.

1. Innsats

Fra og med innsatsen forteller denne verdien i hovedsak megleren din hvor mye du vil risikere på din Ripple-handel. Jo mer du satser, jo høyere kan fortjenesten være hvis du spekulerer i verdien av XRP riktig.

På et hvilket som helst online Ripple-handelssted vil det være et minimumsinnskudd, og også et minimumsinnskudd. Dette kan variere fra megler til megler, men regulert plattform eToro lar deg begynne å handle XRP fra så lite som $ 25!

En populær strategi blant Ripple-handelsmenn er å aldri risikere mer enn 1% av kontosaldoen din. For eksempel, hvis du hadde $ 10 000 på kontoen din, ville du ikke satse mer enn $ 100 – og så videre.

Ettersom handelsbalansen sannsynligvis vil endres regelmessig, er dette en enkel måte å beregne din maksimale innsatsstrategi på nytt.

2. Gevinst i prosent

Fortjenesten din fra å handle Ripple bestemmes ikke bare av hvor sjenerøs innsatsen din er. Selvfølgelig spiller det spesifikke prisskiftet til den digitale valutaen også en rolle.

 • La oss for eksempel si at du la inn en kjøpsordre på $ 500, og XRP-verdien økte med 10%
 • Gevinstene dine ville være $ 50 ($ 500 + 10%)
 • Hvis du plasserte en salgsordre på $ 1000 på Ripple, og verdien falt med 15%
 • Du vil tjene $ 150 ($ 1000 + 15%)

Ved å bruke kalkulatoren ovenfor kan du enkelt kvantifisere fortjeneste og tap.

3. Ripple Trading Leverage

Dette gir oss glatt innflytelse. Som vi berørte tidligere, gir gearing Ripple-handelsmenn muligheten til å bruke ‘margin’. Selvfølgelig er ikke XRP CFD-er på bordet for innbyggere i USA på grunn av streng regulering.

Vi har også nevnt begrensningene for kryptokurver andre steder – for eksempel EU, som er begrenset til 1: 2. Fra april 2021 vil også Australias være begrenset til 1: 2.

Hvis du er basert andre steder, er det stor sannsynlighet for at du vil få mye høyere grenser når du handler Ripple on margin.

Likevel, se nedenfor et eksempel på hvordan bruk av gearing til din Ripple-handel kan se ut.

 • Du oppretter en salgsordre på $ 500
 • Du bestemmer deg for å bruke 1: 2-giringen som tilbys av din Ripple-megler
 • Verdien av XRP faller med 15%
 • Normalt ville dette ha resultert i et overskudd på $ 75 fra din $ 500-innsats
 • Imidlertid, med innflytelse på 1: 2, økes fortjenesten til $ 150

Som vi sa, er det viktig å være oppmerksom på at selv om gearing kan være en fin måte å forsterke gevinstene dine på, vil det også øke tapene dine..

Fess to Trade Ripple Online

I likhet med alle finansielle tjenester vil det være gebyrer å betale for å handle Ripple. Disse avgiftene vil variere fra megler til megler. Når det er sagt, er det en liste over vanlige avgifter du bør være oppmerksom på.

Ripple Trading Commission

Fra og med Ripple trading provision, selv om ikke alle meglere tar dette, vil de som gjør det vanligvis via en prosentandel av innsatsen din..

For eksempel krever tredjeparts handelsplattform Coinbase 1,49% for hver krypto-til-krypto-handel. Hvis du skrev inn XRP / USD med $ 1000, betaler du $ 14,90. Når du lukker denne posisjonen, vil du bli belastet med ytterligere 1,49% av hva verdien er på det tidspunktet.

Det er anerkjente plattformer der ute – som eToro, som lar deg handle Ripple med 0% provisjon. I dette tilfellet, vær bare oppmerksom på spredningen som tilbys av megleren, da dette sannsynligvis vil være der plattformen tjener pengene sine.

eToro – Trade Ripple XRP med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Ripplespredning

Spredningen er gapet mellom kjøpesummen og salgsprisen på Ripple. Ved handel med forex vises spredningen i pips, så en kjøpesum på 0,6010 og 0,6005 salgspris vil indikere en spredning på 5 pips.

Når du handler kryptomynter som Ripple, er det lettere å beregne spredningen i prosent. For eksempel representerer en kjøpesum på 0,5929 og en salgspris på 0,6183 et spredning på 4,28%.

Spredningen kan sammenlignes med et indirekte gebyr. Hvis spredningen er 4,28% som eksemplet vårt ovenfor, begynner du din XRP-handel 4,28% i rødt.

Hvis du tjener 4,8% på handelen din, bryter du like. – så noe over dette tallet vil være fortjeneste. Den gode nyheten er at noen Ripple-broker tilbyr supertette spreads. eToro, for eksempel, er i gjennomsnitt 0,75% på store par som XRP / USD.

Andre gebyrer for ringhandel

Selv om provisjon og spread er de viktigste avgiftene du må passe på når du velger en god Ripple trading-megler, er det andre.

Vi har listet opp flere avgifter å være oppmerksom på nedenfor:

 • Transaksjonsgebyrer: Noen meglere belaster klienter for innskudd og uttak. Dette kan avhenge av betalingsmåten, og noen ganger beløpet du etterspør.
 • CFD-avgifter: Hvis du har tenkt å handle CFDer med Ripple, må du være oppmerksom på kostnadene de overnatter over natten. Bytteavgifter, som de noen ganger kalles, vil bli belastet for hver dag du lar en XRP-stilling være åpen over natten.

Kostnadene varierer avhengig av megleren din, så sjekk alltid pristabellen før du registrerer deg for en ny online Ripple-plattform.

Hvordan handle Ripple 2021 – trinnvis gjennomgang

På dette tidspunktet bør du føle deg trygg nok til å komme deg ut og begynne å handle denne populære kryptomynten.

Vi har dekket alt fra XRP-parkategorier og ordretyper – til strategier, og å få tak i beregningen av risiko og belønning.

Hvis dette høres ut som noe du vil komme i gang med med en gang – sjekk ut vår enkle How to Trade Ripple trinnvis gjennomgang nedenfor!

Trinn 1: Velg et Ripple-handelssted

For å begynne å handle XRP på farten eller hjemme, trenger du en god Ripple-handelsplattform for å utføre disse ordrene for deg. Det er noen veldig gode meglere på nettet, men også haier med haier.

Med dette i bakhodet er det viktig at du i tillegg til å lese guider som vår, også utfører din egen forskning. Gjør dette før du registrerer deg og overleverer bankopplysningene dine.

For å gjøre prosessen med å sortere hveten fra agnet litt enklere for deg – finn nedenfor noen viktige betraktninger når du leter etter en Ripple trading megler.

 • Regulering: Er Ripple-megleren regulert og lisensiert?
 • Avgifter: Hvor mye koster handelsplattformen i provisjon og andre avgifter?
 • Betalinger: Hvilke betalingsmåter aksepteres?
 • Konto Minimum: Hva er minimum innsats og innskuddsbeløp som kreves?
 • Ripple Pairs: Hvilke Ripple-par vil du kunne få tilgang til via denne online megleren?
 • Handelsplattform: Er meglerens nettsted enkel å bruke?
 • Mobil: Er det en mobilapp tilgjengelig slik at du kan handle Ripple på farten?

Som du kan se, vil det ikke være en tur i parken å finne en god megler – og det er mye å tenke på. Hvis du er en komplett nybegynner for XRP-handel, anbefaler vi eToro.

Megleren betjener over 13 millioner kunder og er sterkt regulert av flere jurisdiksjoner, inkludert FCA, CySEC, ASIC og mer. Amerikanske handelsmenn er også dekket, siden plattformen er registrert hos FINRA.

Ikke bare det, men som vi nevnte – handel med Ripple er helt provisjonsfri her.

Du kan også velge å handle XRP-par passivt ved å velge å bruke eToro Copy Trader-funksjonen. Dette gjør at du kan investere minst $ 200 i en pro trader, og eventuelle posisjoner de plasserer reflekteres automatisk i porteføljen din.

Trinn 2: Åpne en Ripple-handelskonto

Når du har funnet en Ripple-megler du liker utseendet på, må du registrere deg. Denne prosessen er vanligvis veldig enkel og kan ta noen minutter.

Du begynner vanligvis med å bli bedt om å fylle ut et enkelt registreringsskjema. Dette inkluderer vanligvis det grunnleggende som navn og adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-postadresse.

Hvis Ripple-handelsplattformen er regulert, vil du mer enn sannsynlig måtte gi en kopi av din myndighetsutstedte ID.

Selv om det gjelder eToro, trenger ikke dette å gjøres umiddelbart – med mindre du setter inn $ 2250 eller mer. Du må imidlertid oppgi de forespurte dokumentene før du kan gjøre en uttaksforespørsel.

Trinn 3: Innskuddsmidler

Når den nye Ripple-handelskontoen din er bekreftet (som vanligvis tar mindre enn 10 minutter), kan du fortsette og finansiere kontoen din.

Hvis du handler via en megling i stedet for en børs, bør du kunne sette inn penger med din egen valuta.

Sjekk de aksepterte betalingsmåtene på et hvilket som helst Ripple-meglerside før du registrerer deg – spesielt hvis du har noe spesifikt i tankene.

Trinn 4: Velg Ripple Trading Market

Deretter må du bestemme deg for et Ripple-handelsmarked. På eToro kan du få tilgang til forskjellige krypto-til-fiat-par som:

 • XRP / USD
 • XRP / EUR
 • XRP / CAD
 • XRP / CHF
 • XRP / GBP
 • XRP / AUD

Hvis du liker å handle krypto-til-kryptopar, er det også et utvalg av disse. Hvis du vil ta en titt, kan du gå til ‘Handelsmarkeder’ -delen på eToro, og du vil se hele utvalget av par under fanen ‘Crypto’.

Trinn 5: Plasser Ripple Trade

Nå har du bestemt deg for markedet – du må opprette en ordre. Hvis du trenger et sammendrag av hvordan du bestiller eller hvilke du bør bruke – bla opp til seksjonen vår om å sette opp en handel.

Når du er fornøyd med Ripple-handelsordren din, må du bekrefte den. Ved å gjøre dette vil din online XRP-megler gjøre resten!

Klar til handel Ripple XRP?

Hvordan handle Ripple Guide – dommen

Å mestre kunsten å handle Ripple, eller andre eiendeler for den saks skyld, kan ta lang tid. Ved å holde ut og bygge opp kunnskapen om den digitale valutaen, kan du imidlertid høste fordelene av dette noen ganger ustabile rommet.

Ripple har tilbrakt mesteparten av sin eksistens som den tredje største kryptovalutaen når det gjelder markedsverdi. Til tross for populariteten er det fortsatt viktig å velge en respektert og lisensiert megler for å utføre handler for deg.

eToro er et ypperlig eksempel på en pålitelig megler. Nettstedet er provisjonsfritt og har massevis av XRP-par på tilbud. Ikke bare det, men den sosiale handelsplattformen er regulert av forskjellige organer som ASIC, FCA og CySEC.

Vanlige spørsmål

Handler Ripple trygt?

Ja, handelsring er trygt. Imidlertid bør handel med Ripple via uregulerte meglere for enhver pris unngås. Hold deg til regulerte Ripple-meglere som eToro, slik at du blir dekket av slike som FCA, ASIC og CySEC.

Hvordan handler jeg Ripple?

Trading Ripple har aldri vært enklere. Registrer deg med en passende megler online, sett inn penger, og avgjør om den digitale valutaen vil øke eller redusere verdien. Deretter bestemmer du bare hvor mye du skal satse og legger inn kjøps- eller salgsordren.

Kan du bli rik ved å handle Ripple?

Det er ingen magisk kule. Noen XRP-tradere gir anstendige gevinster, andre gjør tap. Den beste måten å tjene penger på er å lære deg hvordan du handler Ripple og lære å utføre teknisk analyse.

Er Ripple-handel lovlig i USA?

Ripple er lovlig i USA. Du bør imidlertid være oppmerksom på at hvis du er amerikansk statsborger, har du ikke lov til å handle Ripple CFD-er. Du kan imidlertid investere i Ripple ved å kjøpe XRP på eToro – uten provisjon!

Kan du handle Ripple med gearing?

Ja, du kan handle Ripple med innflytelse. Imidlertid kan de som er basert i USA og Storbritannia ikke. EU og australske statsborgere er begrenset til 1: 2. Andre nasjonaliteter kan være i stand til å få enda høyere grenser – avhengig av sted og megler det gjelder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me