Hvordan kjøpe Bitcoin i Australia – trinnvis guide

Vil du hoppe rett til svaret? Du kan kjøpe BTC i Australia på eToro.

Hvis du er basert i Australia og ønsker å kjøpe Bitcoin – er prosessen veldig enkel. Alt du trenger å gjøre er å finne en regulert megler på nettet som tilbyr konkurransedyktige avgifter, sette inn penger med debet- / kredittkort, og bestemme hvor mye du ønsker å kjøpe.

Bitcoin fortsetter å være den ledende kryptovalutaen. Det blir ofte referert til som "Kongen av kryptovalutaer", "Digitale penger" eller "Ny type penger". Bitcoin er kjent for sin ustabile natur.

Naturen til kryptokurver i seg selv er komplisert fordi kryptokurver etter alder stort sett er nye. Det er derfor noen mennesker fortsatt sliter med å forstå dem. Selv i dag, hvis du spør folk hva Bitcoin er eller hva kryptovaluta er, vil mange ikke vite. Men populariteten til Bitcoin har vokst uten tvil, spesielt i det siste med store finansielle selskaper som ble med i kryptosfæren.

Hvordan kjøpe Bitcoin i Australia

Ønsker du å kjøpe Bitcoin i Australia akkurat nå, men aner ikke hvor du skal begynne? I så fall følger du den enkle trinnvise gjennomgangen som er beskrevet nedenfor.

Kjøp Bitcoin i 4 enkle trinn:

1. Åpne en konto med en regulert Bitcoin-børs i AU

2. Sett inn midler med debet- / kredittkort eller e-lommebok

3. Gå over til kryptovalutahandelsområdet og velg Bitcoin

4. Kjøp Bitcoin

Bitcoin i Australia

Bitcoin er fortsatt den mest anerkjente og mest foretrukne kryptovalutaen for å investere i Australia.

Kryptovaluta i Australia har funnet støtte fra regjeringen i landet som tar sikte på å fjerne enhver mulig barriere som vil være til hinder for deres utvikling.

Kryptovaluta øker ettersom mange prestisjefylte finansielle selskaper blir med i kryptoverdenen. Australia følger også trender siden nylig Reserve Bank of Australia har inngått samarbeid med Commonwealth Bank, National Australian Bank og Perpetual og ConsenSys Software for å se mulighetene for å skape en digital form for valuta utstedt av regjeringen..

Dermed blir Bitcoins vei banet til rock and roll. Hvis du er noen som bor i Australia og er villig til å starte Bitcoin-investeringer nedenfor, viser vi deg de enkleste måtene å gjøre det på.

Vil du vurdere å investere i Bitcoin BTC?

Måter å kjøpe Bitcoin i Australia?

Leter du etter en bestemt måte å kjøpe Bitcoin i Australia som vi ikke helt har dekket i denne artikkelen? I så fall sjekk ut alternativene som er oppført nedenfor som du også har til din disposisjon.

1. Kjøpe Bitcoin gjennom en kryptokursutveksling i Australia

Dette er faktisk den mest populære metoden du kan bruke enten du er ny eller en erfaren investor. En kryptovaluta-utveksling er en nettstedsplattform der du kan kjøpe kryptovalutaer med fiat-valuta som AUD.

Kryptobørs er tilgjengelig over hele verden, men noen land har sine egne børser for å gjøre prosessen enklere for brukerne.

Noen av de populære kryptovaluta-børsene i Australia er:

 • eToro
 • CoinSpot
 • Coinbase

Det australske transaksjonsrapporterings- og analysesenteret (AUSTRAC) uttalte i 2018 at kryptokursutveksling må oppfylle nye regler. (AUSTRAC) har vært streng på grunn av mange svindel og hacks som dukket opp gjennom årene som fungerte som ekte børser. Alle kryptovalutaene som er nevnt ovenfor, må registrere seg hos AUSTRAC, identifisere og autentisere brukere, holde oversikt og overholde myndighetsrapporteringsbehov.

Du kan velge hvilken som helst av børsene som er nevnt ovenfor. Kjøpsprosessen er enkel. Bare åpne en konto og fortsett med kjøpet av Bitcoin eller annen kryptovaluta du foretrekker med kreditt- eller debetkortet ditt. Etter kjøpet trenger du en lommebok der du skal oppbevare myntene dine.

2. Kjøpe Bitcoin via en minibank i Australia

Automated teller machines (ATM) er en annen effektiv og enkel måte å kjøpe Bitcoin i Australia. I motsetning til tradisjonelle minibanker som er koblet til banker, er kryptominutter koblet til internett og lar brukerne kjøpe Bitcoin med kontanter. Byer som har Bitcoin-minibanker mest i Australia er Sydney, Melbourne, Adelaide og Brisbane.

Det australske markedet har forskjellige Bitcoin ATM-modeller som SkyHook Bitcoin ATM, Genesis Coin ATM og Lamassu. Alle modellene brukes ofte. Å kjøpe Bitcoin gjennom en av disse minibankene er veldig enkelt og effektivt, men ulempen er at gebyrene generelt er 5% høyere enn de samlede markedsprisene når du bruker en minibank..

Videre har nettverket for håndhevelse av økonomiske forbrytelser (FinCEN) har satt noen regler som Bitcoin-minibanker må overholde, i Australia. De har gjort det klart at alle som ønsker å kjøpe Bitcoin via en minibank, må identifiseres. Derfor er det ingen måte å kjøpe Bitcoin med en minibank i Australia anonymt.

3. Gruve Bitcoin i Australia

Mining Bitcoin betyr i utgangspunktet å opprette nye bitcoins. Gruvedrift Bitcoin er lovlig i Australia.

Gruvedrift er en prosess for å løse kompliserte matematiske problemer som gruvearbeidere blir belønnet med Bitcoin for. Selv om gruvedrift er veldig givende, er det en kostbar prosess, siden du trenger spesialutstyr og programvare som bruker så mye energi. Hvis du har råd til utstyret, kan du sette opp en kryptodrift i huset eller leiligheten din. Dette var veldig populært i begynnelsen av Bitcoin. Videre kan du også drive skymining på forskjellige nettsteder, noe som er mye enklere siden det ikke krever vedlikehold av utstyr.

Bitcoin gruvedrift utvides over hele verden. Gruvebruk med kryptovaluta er basert i mange land over hele verden. Nettopp fordi det er dyrt, gjøres gruvedrift av bitcoin nå gjennom sentraliserte gruvearbeidere, ettersom de har større budsjetter.

4. Handle Bitcoin for varer og tjenester i Australia

Nå som kryptokurver øker, kjøper mange forskjellige produkter ved hjelp av kryptokurver som et betalende verktøy. Dette er også mulig i Australia. Hvis du har en virksomhet, eller hvis du er noen som vil selge noe og vil at kjøperen skal betale med Bitcoin, kan du også gjøre det. Derfor vil du være en Bitcoin-eier.

Relatert: Topp kryptovalutaer å investere i Australia i 2021

Hvor skal du lagre din Bitcoin?

Akkurat som de vanlige pengene du har i lommeboken eller banken din, trenger du et sted å beholde kryptovalutaene dine.

Cryptos holdes i såkalte lommebøker.

Det finnes to typer krypteringslommebøker, varme og kalde. Hot er programvareplattformer der du lagrer kryptovalutaene dine etter at du har kjøpt dem. Vanligvis har de fleste børsene du bruker sine egne kryptobokser, og i det øyeblikket du kjøper mynten din blir den automatisk lagret i lommeboken..

Men det andre alternativet er å bruke hardware lommebøker. Hardware-lommebøker er USB-formede, og du kan lagre myntene dine der. De skiller seg ut for mer sikkerhet fordi de ikke er koblet til internett, noe som gjør dem uskadelige.

Klar til å investere i Bitcoin BTC?

Kjøp kryptovalutaer på eToro i Australia

eToro er utvilsomt den beste sosiale handelsplattformen i verden for kryptovalutaer, valutaer, råvarer, aksjer, ETFer eller indekser.

Hvorfor kjøpe Bitcoin på eToro?

 • Billigere enn andre børser. Null provisjon
 • Du kan prøve før du kjøper.

  eToro tilbyr en virtuell porteføljefunksjon, hvor du kan spille rundt i markedet med en demo på $ 100 000.

 • Lær av andre handelsmenn.
 • Det er en flott plattform for nybegynnere.

Det er forskjellige plattformer du kan velge, men her er tre grunner til at du bør bruke eToro Australia:

 • Den har "Kopihandel" funksjon som gjør at du kan kopiere din foretrukne forhandler.
 • Den har de beste sosiale funksjonene der du vil kunne diskutere den siste utviklingen innen handel og alle ting som opptar deg med andre handelsmenn..
 • EToro-plattformen er veldig enkel å bruke. Den er designet for nybegynnere og erfarne handelsmenn. Dette er også en av grunnene til at eToro er en slik plattform som brukes i Australia og over hele verden.

Som nevnt tidligere, må kryptobørs i Australia overholde reglene fastsatt av AUSTRAC. eToro har Australian Financial Services License (AFSL) utstedt av Australian Securities and Investments Commission.

Det er også verdt å nevne at eToro skiller seg ut for sikkerheten den gir brukerne, så hvis du vil investere i Bitcoin med eToro Australia, er du helt i trygge hender.

eToro – Beste plattform å kjøpe Bitcoin i Australia

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Bitcoin ble utgitt i 2009 av Satoshi Nakamoto.
 • I 2017 nådde Bitcoins pris sin høyeste tid på $ 20.000.
 • På grunn av COVID-19 i de tidlige dagene i 2020 traff Bitcoins pris nesten $ 3000.
 • Bitcoin er fortsatt den foretrukne kryptovalutaen for å investere i Australia
 • Du kan kjøpe Bitcoin gjennom en kryptokursutveksling i Australia.
 • Det er Bitcoin-minibanker i Australia hvor du kan kjøpe Bitcoin.
 • Du kan bryte Bitcoin i Australia eller godta det for varer og tjenester.
 • Når du har kjøpt Bitcoin, må du lagre den i en varm eller kald lommebok.

Vi håper virkelig denne artikkelen har hjulpet deg og i det minste gitt deg en ide om hvor du kan kjøpe Bitcoin i Australia. Nå som du vet hvordan du kan kjøpe Bitcoin i AU, har du ikke noe annet valg enn å starte med din første investering. Enten det er Bitcoin eller annen kryptovaluta, ønsker vi deg lykkelig investering!

Les mer:

Er Bitcoin en god investering i 2021?

Hvorfor Bitcoin kommer til å eksplodere i 2021

10 fettslagsprognoser for Bitcoin for 2021

Bitcoin-pris for å eksplodere utover $ 100.000, sier en kjedelig beregning

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me