Hvordan kjøpe Tezos – Beginner’s Guide

Hvordan kjøpe Tezos i 2021: En trinnvis veiledning

Vil du hoppe rett til svaret? Du kan kjøpe Tezos på eToro.

Fortsett å høre om Tezos og lurer på hvordan du kan kjøpe Tezos? Les vår nybegynnerveiledning om hvordan du kjøper den i dag!

Tezos er et desentralisert nettverk, som andre blockchain-plattformer. Det er massevis av opp-potensial på denne digitale valutaen, og prosjektet har for tiden en markedsverdi på bare 2 milliarder dollar.

I motsetning til noen digitale valutaer er denne i stand til å ‘selvjustere’. Dette kutter ut behovet for å pakke i to separate blokkjeder.

Som sådan, denne guiden om hvordan du kjøper Tezos vil fortelle deg alt du trenger å vite. Vi diskuterer hvilken megler du bør vurdere å bruke for å kjøpe Tezos og trinnene som kreves for å komme i gang med et kjøp i dag.

Ønsker du å lære deg hvordan du kjøper Tezos selv? Les videre.

invester i teos

Hvordan kjøpe Tezos i 5 trinn

Finn en 5-trinns oversikt over hvordan du kjøper Tezos nedenfor:

1. Registrer deg med en online megler som tilbyr et marked på Tezos

2. Sett inn midler på den nye kontoen din

3. Velg Tezos (XTZ) fra rullegardinlisten over tilgjengelige mynter

4. Angi mengden Tezos du vil kjøpe

5. Bekreft at informasjonen du har skrevet er riktig – Tezos-myntene blir lagt til i porteføljen din.

I denne nybegynnerveiledningen beskriver vi det grunnleggende ved å kjøpe Tezos hjemmefra. Dette inkluderer prosessen med hvordan du velger en online kryptomegler, og potensielle gebyrer og provisjon å vurdere.

Vi dekker også populære investeringsplaner og hvordan du bestiller kjøp av Tezos på en risikovillig måte.

Trinn 1: Velg en online Tezos Megler eller Exchange

Som det fremgår av vår 5-trinns demonstrasjon – anbefales det å gå ut på kryptovalutaeventyret ditt via et meglersted.

Ved å bli med på en plattform som eToro for å kjøpe Tezos vil du kunne kjøpe de digitale myntene direkte.

Ikke bare det, men du kan være sikker på at du gjør kryptovalutainvesteringer i et sikkert miljø. Dette er fordi eToro er regulert av flere reguleringsorganer.

Det er viktig å merke seg at mens du kan velge å kjøpe Tezos på en kryptobørs, bør du unngå det, spesielt for nybegynnere..

Tredjeparts utveksling er oftere enn ikke under ingen reguleringsregler. Dette betyr at det ikke er myndighet til å holde et øye med hvordan klienter blir behandlet.

Vi nevnte at eToro er regulert av flere organer. Disse inkluderer FCA (Storbritannia), CySEC (Kypros), ASIC (Australia). Megleren er også godkjent av FINRA, en regulator for finansielle tjenester i USA.

Viktige faktorer du bør vurdere før du velger en Bitcoin-børs eller en megler:

1. Forskrift

Det er hundrevis av tredjepartsbørser og meglere hvor du kan kjøpe Tezos. Som sådan er det lurt å holde seg til de som har lisens. Beskyttelses- og sikkerhetsreguleringen som tilbys handelsmenn og investorer er uvurderlig.

Regulatoriske organer ble opprettet for å holde meglere på nett, slik at kryptoplattformer driver sin virksomhet på en profesjonell måte. For ikke å nevne å sette universelt anerkjente standarder innen kundebehandling og åpenhet.

Uregulerte børser er utsatt for hacking av nettkriminelle, og noen ganger taper millioner.

På den annen side kan du kjøpe Tezos fra en børs og lagre myntene selv i en privat kryptolommebok. Men å passe på dine egne Tezos-mynter kan høres enkelt ut, men det kommer med stort ansvar.

Hvis du bestemmer deg for å ta vare på dine egne krypto-eiendeler, må du ta vare på dine lange private nøkkel- og sikkerhetskopifraser. På grunn av utbredte krypto-lommebokhack, velger mange å velge forsikrede lommebøker. Imidlertid er ikke alle kvalifiserte, og dekningen er begrenset.

Over på eToro kan du kjøpe Tezos uten provisjon – pluss at den nybegynnervennlige megleren vil lagre den for deg. Best av alt – på et trygt og regulert sted – gratis.

2. Betalingsmåter

Når du tenker på hvordan du skal kjøpe Tezos, bør du ikke ha noen problemer når det gjelder betalingsmåter.

Hadde du interessert deg for kryptovaluta de første årene, var bankoverføring vanligvis det eneste tilgjengelige alternativet. Som du sannsynligvis vet, er dette alternativet alltid en av de tregeste betalingsmåtene for meglere å behandle.

Hos eToro kan du kjøpe Tezos med en rekke raske og brukervennlige betalingsmåter. Dette inkluderer debet- og kredittkort som Maestro, Visa / Visa Electron og Mastercard.

Når det gjelder e-lommebøker, aksepterer plattformen Skrill, Klarna, PayPal, Skrill og Neteller. Alle er trygge og raske.

Du kan også kjøpe Tezos på eToro ved hjelp av den nevnte bankoverføringen, hvis du ikke har noe imot å vente dager på å kjøpe.

3. Gebyrer og provisjoner

Før du kjøper Tezos online, anbefales det at du er fullstendig klar over eventuelle provisjoner og gebyrer som kan forventes av deg.

Ettersom en megler er en virksomhet som alle andre, må selskapet tjene penger for å gi deg tilgang til markedene for digital valuta. Dette oppnås vanligvis ved å kreve avgifter, som så lenge de ikke er dyre – passer alle.

Tross alt trenger du megleren for å få tilgang til Tezos-markedet, og megleren trenger virksomheten din for å holde hjulene i bevegelse.

De aller fleste online kryptotilbydere belaster klienter en prosentandel av uansett hvilken posisjon posisjonen er, mens noen tar et fast gebyr.

La oss tilby et eksempel på en variabel prosentavgift for å tåke tåken.

 • Crypto-plattform Coinbase tar et gebyr på 1,49% – ved inn- og utreise
 • Hvis du kjøper digitale mynter til en verdi av 500 dollar, må du betale 7,45 dollar
 • Hvis stillingen din var $ 1000 – ville Coinbase-avgiften være $ 14,90 – og så videre

For å tåke tåken vil du se nedenfor et enkelt eksempel på hvordan denne avgiften kan påvirke Tezos-kjøpet ditt.

 • Du legger inn en Tezos-kjøpsordre på $ 1000
 • Du må betale Coinbase 1,49%, som tilsvarer $ 14,90
 • Når det er på tide å ta ut penger, er XTS-myntene dine verdt $ 2000
 • Som sådan må du betale ytterligere 1,49%, som tilsvarer $ 29,80
 • For å kjøpe og selge Tezos på Coinbase, betalte du 44,70 dollar i provisjonsgebyr

Som det fremgår tydelig av eksemplet ovenfor, mens 1,49% høres ubetydelig ut – avgifter som dette vil snart gi deg fortjeneste.

Hadde du i stedet registrert deg på eToro i dette scenariet, ville du ha spart $ 44,70 i avgifter. Årsaken er at denne populære megleren tilbyr en 100% provisjonsfri måte å kjøpe Tezos på.

Noen plattformer krever kunder et gebyr for hvert innskudd. For eksempel, på Coinbase er dette 3,99% hvis du finansierer kontoen din via debetkort. I vårt eksempel ovenfor ville det ha kostet deg $ 39,90 bare for å komme inn på markedet.

Over på eToro er avgiften 0,5% for innskudd, som bare belastes hvis du betaler i en annen valuta enn amerikanske dollar..

4. Andre viktige faktorer

Vi har ledet deg gjennom det grunnleggende om hvordan du kjøper Tezos, som regulering, gebyrer og innskuddsmetoder.

Likevel er det noen andre faktorer vi mener er verdt å vurdere før du registrerer deg hos en megler.

La oss ta en titt på noen andre viktige beregninger å tenke på når vi vurderer hvordan du kan kjøpe Tezos online.

 • Brukervennlighet: Det bør betraktes som en prioritet å registrere seg hos en online megler hvis nettsted du synes er lett å navigere. Hvis plattformen er nybegynnervennlig, vil du finne opplevelsen av å velge å kjøpe Tezos sømløs og stressfri. eToro er kjent for å være enkel å bruke for uerfarne investorer.
 • Minimum investering: Når du tenker på hvordan du skal kjøpe Tezos, bør du tenke på minimumsinvesteringene som kreves av online megleren. For eksempel, hvis du er ny i verden av flyktige kryptovalutaer, er det lite sannsynlig at et $ 500 minimum er et realistisk alternativ. På eToro kan du kjøpe Tezos fra bare $ 25!
 • Oppbevaring: Når du tenker på hvordan du skal kjøpe Tezos, er det viktig at du vurderer lagring. Som vi nevnte, hvis du tilfeldigvis er ny i spillet – får uregulerte rom best en bred køye. Et flott trygt sted for nybegynnere er regulert megler eToro. Her kan du både kjøpe og oppbevare myntene dine på et sikkerhetsbevisst sted, under regelverket.

Trinn 2: Kom med en investeringsplan

De aller fleste investorer som ønsker å kjøpe Tezos velger å komme med en investeringsplan. Når du innser hvor ustabilt dette bestemte markedet kan være, er en plan en fornuftig idé.

Selv om en investeringsplan ikke er noen idé for nybegynnere, er den også nyttig for erfarne investorer. Planlegging er tross alt uunnværlig.

Hvis du liker lyden av å lage en investeringsplan for å kjøpe Tezos – ta en titt nedenfor for litt innsikt i ofte adopterte strategier.

1. Langsiktig eller kortvarig

Når du overveier hvordan du kjøper Tezos – tror du det er sannsynlig at du vil bli en langsiktig eller kortsiktig investor?

For de uvitende, kjøper kortsiktige kryptovalutainvestorer Tezos og selger deretter myntene sine i løpet av minutter, timer eller dager. Ideen er å dra nytte av kortsiktige prissvingninger, innløse når de oppdager en mulighet for å tjene penger.

Dette bestemte markedet er svært volatilt, for ikke å nevne spekulativt. Faktisk har noen digitale mynter skiftet i verdi med så mye som 5 ganger i løpet av en uke.

I et nøtteskall prøver kortsiktige investorer å tjene liten, men hyppig fortjeneste ved å komme inn og ut av markedet til rett tid. Dermed, hvis du er i stand til å spekulere riktig i retning av Tezos ‘verdi, kan du gjøre en ryddig fortjeneste.

Du kan imidlertid også velge en langsiktig investeringsstil for å kjøpe Tezos. Kjent som en “kjøp og hold” -strategi – dette vil se deg gjøre kjøpet og holde på eiendelen.

Langsiktige investorer har en tendens til å holde på sine digitale valutaer i flere uker, måneder eller år. Dette kan være et mer behagelig alternativ for nybegynnere, som ennå ikke helt forstår teknisk og grunnleggende analyse.

Årsaken er at du ikke lenger trenger å bekymre deg for kortsiktige prisstigninger når du kjøper Tezos online.

2. Mål Tezos-pris

En annen strategi for å legge til investeringsplanen din er en ‘mål Tezos-pris’. Hvis du aldri har kjøpt kryptovalutaer før, vet du kanskje ikke hva dette betyr.

For å forklare videre – Tenk deg at du kjøpte Tezos til $ 2,50 og ønsket å doble investeringen din. For at dette skal skje, må myntene øke i pris til $ 5.

Hvis du derimot ønsker å firedoble investeringen din, vil Tezos trenge å øke i verdi til $ 10.

Selv om dette høres usannsynlig ut, bør du vurdere at Tezos så en heltidsnivå på $ 0,3504 i desember 2018. Deretter, bare 2 år senere, opplevde den digitale valutaen en høyde på $ 4,44. Det er en prisøkning på over tusen prosent.

3. Vurder vanlige investeringer

En veldig populær strategi for folk på alle nivåer av kryptovalutaopplevelse er vanlige investeringer.

Som det er krystallklart, skiftes kryptokurver i verdi dramatisk, for det andre. Dette er alt på grunn av tilbud og etterspørsel i markedet.

Når du lærer deg hvordan du kjøper Tezos, vil det være nyttig å legge til regelmessige investeringer i planen din for å holde deg på sporet.

Dette innebærer å foreta hyppige investeringer. For eksempel kan du bestemme deg for å investere hver lørdag eller i slutten av hver måned. Dette gjør at du kan bygge opp din digitale valutaportefølje sakte og på en risikovillig måte.

Som lyden av å ta en langsom og jevn tilnærming til å kjøpe Tezos? Husk så, på regulert megling eToro kan du kjøpe Tezos fra $ 25 og oppover!

En så liten minimumsinvestering gjør at vanlige investeringer kan oppnås for de fleste budsjetter.

Vil du vurdere å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Trinn 3: Åpne en Tezos Megler-konto

Hvis du tilfeldigvis har investert i varer eller valuta før, vil det umiddelbart være kjent å åpne en konto.

For de som ikke har handlet en dag i livet – gå til det offisielle meglernettstedet og velg å registrere deg.

Ettersom eToro er regulert, må du oppgi grunnleggende informasjon om hvem du er. Dette er en del av KYC-prosessen (Know Your Customer) og bidrar til å bekjempe økonomisk kriminalitet.

Du blir bedt om å oppgi fullt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato. Deretter blir du bedt om å laste opp en klar kopi av et myndighetsutstedt bilde-ID, som passet ditt. Igjen, dette er alt industristandard i et regulert økonomisk rom.

For å bekrefte hjemmeadressen din, må du oppgi en kopi av en nylig kontoutskrift eller regning. Brevet / regningen må være fra et offisielt selskap og oppgi navn, adresse og datoen brevet ble utstedt.

Med en uregulert megler eller børs kan du kanskje kjøpe Tezos anonymt. Likevel, som vi sa, etterlater dette deg i en veldig sårbar posisjon.

Ikke bare står du i fare for å bli hacket, men mangelen på regulering betyr at selskapet ikke har noen standarder å opprettholde. Sannsynligheten er at uten lisens vil du ikke vite om en megler var legitim – før det var for sent.

Som vi sa, hvis det er sikkerhetsnettet til regulering du leter etter – får eToro en A-stjerne. Plattformen er regulert i flere jurisdiksjoner og tar disse standardene på alvor.

Videre vil eToro ha deg registrert og i stand til å kjøpe Tezos på mindre enn 10 minutter. Dette er takket være bruken av den moderne automatiserte fintech som brukes til å validere ID-informasjonen din.

Trinn 4: Sett inn noen midler

Etter å ha lest dette hvordan du kjøper Tezos nybegynnerveiledning så langt – har du uten tvil sørget for at megleren er kompatibel med din foretrukne betalingstype.

Du kan nå fortsette og sette inn penger på den nye kontoen din for å kjøpe Tezos. Denne prosessen er relativt rett frem.

Den raskeste betalingsmåten er utvilsomt kreditt- / debetkort og e-lommebøker som PayPal.

På eToro kan du kjøpe Tezos med et stort antall betalingstyper, som tidligere nevnt. Når det gjelder digitale e-lommebøker, kan du velge mellom Skrill, Rapid Transfer, Neteller, PayPal, Sofort Banking og mer.

Du kan også kjøpe digitale valutaer ved hjelp av tradisjonell bankoverføring, men husk at behandlingstiden er treg. Som sådan vil du ikke kunne kjøpe Tezos umiddelbart.

Avgjørende er at du må sjekke hva minimumskravet til innskudd er på plattformen du har valgt. Dette kan variere fra ingenting til hundrevis av dollar.

Trinn 5: Sett opp en handelsordre

Forhåpentligvis har du nå en god forståelse av det grunnleggende når det gjelder hvordan du kjøper Tezos online. Etter at du har finansiert den nye kontoen din, må du legge inn en bestilling.

Hvis du er en helt nybegynner, bør du vite at megleren ikke vet hva din holdning til kryptoaktiva er uten å legge inn en ordre..

Derfor vil det være uvurderlig å lære deg å lage ordrer når du velger å kjøpe Tezos.

Kjøp ordre

Først opp er kjøpsordren, som har en tendens til å være måten du kommer inn på markedet.

I hovedsak, hvis du tror at prisen på Tezos kommer til å stige – opprett en kjøpsordre hos online megleren.

Du vil kanskje legge merke til at noen kryptotilbydere tilbyr muligheten til å ‘short-sell’. Dette betyr at hvis du tror at prisen på Tezos vil falle, kan du legge inn en salgsordre hos megleren din.

Som sådan, hvis spekulasjonene dine stemmer, vil du tjene penger på verdifallet.

Begrens eller markedsordre

Det er andre ordrer å bruke i dette ustabile miljøet, og de er ‘grenseordrer’ og ‘markedsordrer’. Som vi nevnte, ser kortsiktige investorer ut til å gi små, regelmessige gevinster av den volatiliteten.

Den enkleste av de to ordrene er ‘markedsordren’. Dette forteller plattformen at du er villig til å akseptere den nåværende markedsprisen som tilbys.

Med andre ord, dette indikerer at du vil at Tezos-ordren skal utføres umiddelbart.

På grunn av de nesten konstante prisendringene, vil du se at prisen du får vil avvike noe fra prisen du ser på bestillingsskjemaet.

For eksempel kan du slå ‘markedsordre’ til $ 2,45, men få $ 2,44. Som du kan se, er dette uunngåelig og vanligvis ikke noe å bekymre seg for.

Deretter en ‘begrensningsordre’. Denne bestillingen bør velges hvis du vil velge ditt eget spesifikke prispunkt der du vil komme inn på Tezos-markedet.

Du vil se nedenfor et praktisk eksempel på hvordan en grenseordre fungerer når du ønsker å kjøpe Tezos:

 • Tezos er verdsatt til $ 2,45, men du vil gå inn i markedet til $ 2,55
 • Med dette i bakhodet plasserer du en begrensningsordre på $ 2,55 hos megleren din
 • Skulle Tezos øke i verdi til $ 2,55 – vil bestillingen din bli handlet på dine vegne
 • Avgjørende er at denne posisjonen forblir til du avbestiller begrensningsordren din, eller myntene stiger til $ 2,55

Som du kan se, er markedsordrer øyeblikkelige og enkle å opprette. Begrensningsbestillinger gjør at du kan kjøpe Tezos til en bestemt pris.

Innsats

Hver bestilling du oppretter, må ha en innsats spesifisert. Med andre ord, hvor mye Tezos vil du kjøpe (eller selge)?

Det er viktig å gjenta at det beste alternativet for nybegynnere er den “lille og ofte” tilnærmingen – det vil si å foreta regelmessige investeringer i Tezos.

Med meglere som eToro som lar deg kjøpe Tezos fra $ 25 og oppover, trenger du ikke å sette deg i en sårbar situasjon ved å kaste alt du har på en kjøpsordre.

Bekreft ordre

Når du har sjekket gjennom informasjonen du har angitt, og er fornøyd med kjøp / salg, marked / grense og innsats – bekreft bestillingen din.

Hvis du går over til kontoen din, vil du se at Tezos-myntene dine er lagt til i eToro-porteføljen din – uten provisjon!

Trinn 6: Lagring av Tezos

I sterk kontrast til fiat-valutaer som amerikanske dollar som er håndgripelige og lagret i banker = kryptokurver er sikret ved kryptografi og holdt på desentraliserte hovedbøker.

Som vi nevnte tidligere, hvis du vil kjøpe Tezos via en børs, kan du – men gjør det på egen risiko.

Å ha ansvaret for å ta vare på din egen crypto-lommebok innebærer å beskytte private nøkler og sikkerhetskopifraser fra nettkriminelle. Dette anbefales ikke for amatører ettersom utvekslingstyveri er utbredt.

Hvis du fullfører investeringsprosessen med eToro, kan du kjøpe Tezos provisjonsfri og deretter lagre myntene på plattformen.

Denne forskriften kommer fra anerkjente organisasjoner i sektoren, inkludert FCA, CySEC og ASIC. Den populære megleren er også registrert hos FINRA i USA.

Som vi sa, kutter regulering behovet for å bekymre seg for haier i rommet!

Trinn 7: Selge Tezos

Som du nå vil være helt klar over – hele poenget med å kjøpe Tezos er å selge myntene på et senere tidspunkt for mer enn du opprinnelig betalte.

Enkelt sagt, hvis du tar tid på markedet og tar ut penger i rett øyeblikk – står du for å tjene penger på investeringen din.

Hvis du valgte å kjøpe Tezos via en kryptobørs, vil du sannsynligvis bli bedt om å sende dette til den uregulerte lommeboken på plattformen. Deretter vil du sannsynligvis trenge å endre XTZ-myntene dine til noe som Bitcoin – etterfulgt av å gjøre en uttaksforespørsel.

Tilbake til eToro, gjør denne megleren end-to-end-opplevelsen av å kjøpe Tezos til en enkel og sikker prosess. Dette er fordi du bare trenger å logge inn på kontoen din og trykke “selg” ved siden av Tezos (XTZ) i porteføljen din.

I henhold til KYC-reglene vil megleren sende pengene til den første betalingsmåten din – når du ber om uttak.

Klar til å investere i Tezos XTZ?

invester i teos

Andre måter å kjøpe Tezos i 2021

Det er nesten alt i dette hvordan du kjøper Tezos nybegynnerveiledning. Det er imidlertid andre måter å kjøpe denne spekulative eiendelen – som vi har listet opp nedenfor.

1. Kjøp Tezos debetkort

De fleste av oss har brukt et debetkort for å betale for ting, så det er fornuftig at du også kan kjøpe Tezos på denne måten.

eToro godtar debetkort for å kjøpe kryptovaluta og gjør prosessen superenkel. Bare skriv inn kortopplysningene dine og hvor mye Tezos du vil kjøpe – klikk på Bekreft, så er det alt.

2. Kjøp Tezos kredittkort

Hvis du foretrekker å kjøpe via kredittkort, kan dette også oppnås. Bare gå til eToro og fyll ut kredittkortopplysningene dine, med hvor mye Tezos du vil kjøpe.

Vær oppmerksom på at noen leverandører belaster det som kalles en ‘kontant forskuddsavgift’ når du bruker kredittkortet ditt på et handelssted. Du kan kanskje gjenkjenne dette fra kredittkort-minibankuttak. Noen selskaper tar hele 5%.

3. Kjøp Tezos Paypal

PayPal er et populært og praktisk alternativ når du ønsker å kjøpe Tezos. Selv om ikke alle plattformer er kompatible med denne betalingsmåten, er eToro det. Som sådan kan du kjøpe Tezos med Paypal uten provisjon!

Hvordan kjøpe Tezos 2021 – The Verdict

investin i teos

Ved å lese dette hvordan du kjøper Tezos nybegynnerveiledning, er du uten tvil trygg på å komme inn på markedet.

Når det er sagt, anbefaler vi å gjøre det via en respektert og regulert megler. Hvis du er usikker på hvor du skal henvende deg, betjener eToro over 18 millioner kunder, og du kan kjøpe Tezos på 100% provisjonsfri basis.

Videre er kryptotilbyderen sterkt regulert av CySEC, FCA og ASIC, og registrert hos FINRA.

Registrering tar mindre enn 10 minutter, og nettstedet er utrolig brukervennlig, noe som gjør det ideelt for nybegynnere.

eToro – Beste megler å kjøpe Tezos XTZ

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Vanlige spørsmål

Hvor enkelt er det å kjøpe Tezos?

Det er veldig enkelt å kjøpe Tezos. Gjør leksene dine, registrer deg hos en regulert megler, og legg inn en bestilling.

Hva er den tryggeste måten å kjøpe Tezos på?

Den tryggeste måten å kjøpe Tezos på er et regulert sted. eToro er høyt respektert og regulert av FCA, CySEC, ASIC. Den populære megleren er også registrert hos FINRA i USA.

Kan jeg kjøpe $ 100 av Tezos?

Ja. Du kan kjøpe $ 100 av Tezos. Vi anbefaler imidlertid å inkludere vanlige investeringer i handelsstrategien din. På eToro kan du kjøpe Tezos fra $ 25

Kan du tape penger på Tezos?

Ja. Hvis du utbetaler til feil tid, og forutsier markedet feil – vil du tape penger. Hvis du tid på markedet riktig, vil du tjene penger.

Hva som er mest Tezos har vært verdt?

Det mest Tezos noensinne har vært verdt var $ 4,44, som det nådde i august 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me