Investering i Bitcoin – 5 grunner til å investere i Bitcoin i 2021

Grunner til å investere i Bitcoin i år

Bitcoin er en digital valuta uten utskriftsregninger og ingen mynter. Det er desentralisert – ingen administrasjon, institusjon eller annen absolutt makt (som en bank) begrenser det.

Eierne er anonyme; Bitcoin kobler kjøpere og selgere via krypteringsnøkler i stedet for å bruke navn, skatte-identifikatorer eller personnummer. Og den sendes ikke ut som tradisjonell valuta ovenfra og ned. I stedet er Bitcoin det "utvunnet" av kraftige nettilkoblede datamaskiner. I denne artikkelen ser vi på noen av grunnene til å investere i Bitcoin.

Hvordan ble Bitcoin oppfunnet?

I 2009 oppfant en person (eller gruppe) ved navn Satoshi Nakamoto Bitcoin. Hans uttalte mål var å skape "et helt desentralisert elektronisk kontantsystem uten servere eller sentrale myndigheter." I 2011 overførte Nakamoto kildekoden og domenet til andre i Bitcoin-samfunnet, etter kultivering av konseptet og teknologien, og forsvant deretter.

Videre har Bitcoin opplevd en enorm vekst den siste tiden. Nedenfor presenterer vi deg fem grunner til å investere i Bitcoin i 2021:

1. Bitcoin-aksept godtar seg

Bitcoins verdensomspennende aksept blir varmere. I 2020 har antall brukere av blockchain-lommebøker, for eksempel, sakte økt og har blitt akselerert siden i november i fjor. I løpet av de siste 12 månedene har Bitcoin-lommebøkene vokst fra 43 til mer enn 62 millioner.

Det er fortsatt et økende antall mennesker som kjøper BTC gjennom Cash-appen. Bitcoin-salget av Cash App økte til $ 1,63 milliarder dollar i løpet av tredje kvartal 2020, og i samme periode var driftsresultatet $ 32 millioner.

Videre har PayPal raskt overvåket deres crypto-roll og kan nå anskaffe, distribuere og beholde Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin for sine brukere. Kryptotransaksjoner er begrenset til $ 20 000 i uken, dobbelt så mye som $ 10 000 opprinnelig rapportert på grunn av uventet kundebehov. PayPal’s 26 millioner selgere vil omfavne krypto som betalingsmiddel som begynner en gang i Q1 2021.

Hvis Bitcoin-oksemarkedet fortsetter å varme seg, kan detaljister og institusjonelle investorer følge dette momentet med mange ramper. Hvis etterspørselen fortsetter å øke, kan markedssvingningene fra tidligere Bitcoin-sykluser også være enda mer eksplosive.

2. Utility Proposition of Bitcoin er ideell for det finansielle systemet

Den globale finanskrisen i 2009 ga opphav til Bitcoin. Bitcoin ble hemmelig distribuert i naturen i bakgrunnen av konkurser, regjeringens redning og kvantitativ letthet, der alle ble glemt, bortsett fra et lite, men voksende samfunn av idealister..

Et tiår tilbake og med ytterligere oppgjør, relativt lave renter og utvidet kvantitativ lettelse, ser vi den nåværende finanskrisen.

Det er økende anerkjennelse av Bitcoins unike verdiforslag blant enkeltpersoner og bedrifter, og hvor Bitcoin er posisjonert i denne makroinnstillingen. Paul Tudor Jones, en fremtredende makrohandler i 2020, sa at Bitcoin minner ham om gullverdien på syttitallet. Han diskuterer at hans Tudor BVI-fond har investert mellom 1 og 2% av eiendelene sine i Bitcoin Futures-kontrakter i et papir kalt The Great Monetary Inflation.

"COVID-19 er et enestående virus som har utløst et enestående politisk svar globalt," sa Tudor Jones.

"Det har skjedd med en slik fart at selv en markedsveteran som meg ble målløs. Akkurat siden februar er det totalt skapt en samlet sum på $ 3,9 billioner (6,6% av det globale BNP) gjennom kvantitativ lettelse. Vi er vitne til den store monetære inflasjonen (GMI) – en enestående utvidelse av alle former for penger, i motsetning til noe den utviklede verden noen gang har sett," han la til.

Satoshi Nakamoto ser ut til å ha skapt Bitcoin for denne situasjonen som et potensielt alternativ. Egentlig er det mange investorer som nå vurderer Bitcoin som et fristed og en sikring mot inflasjon.

3. Bitcoin fortsetter å bevise feil med Naysayers

Det anbefales ofte å gjennomgå det historiske prisdiagrammet før du investerer i kryptovalutaer. Gjennom hele livet har de sett flere opp- og nedturer. Bitcoin ble også gjentatte ganger rapportert som "død" av skeptikere. Imidlertid har Bitcoin nylig overskredet sin historiske høyde. Det er ikke nødvendig å forvente at det ikke vil gjenta seg. Det kan være et heldig år i 2021.

Bitcoin nådde sin heltidshøyde på 41.941 dollar 8. januar 2021. Ifølge analytikere senere i 2021 kunne Bitcoin overgå rekordet som ble satt i januar. Det er til og med spådommer som Bitcoin kan nå $ 100K mark i 2021.

Bitcoin-prisbevegelser. Kilde: TradingView

4. Varierte interessenter

Hvis du mener at institusjoner er de eneste investorene som bruker pengene sine i Bitcoin, tar du feil! Selvstyrte superfond, pensjonsfond og et betydelig antall mennesker investerer nå i Bitcoin. Det er anslått at innen 2021 øker antallet investorer. For selvstyrte superfond og pensjonsfond er Bitcoin en passende investering, da den kan tjene best som et langsiktig investeringsalternativ.

Gjennom årene kan ytterligere investeringer i Bitcoin sees av detaljistinvestorer, noe som kan få fortjeneste ettersom Bitcoin-prisen kan vokse i fremtiden. Kryptovaluta har overgått alle aktivagrupper de siste månedene av 2020. Denne veksten forventes å fortsette i 2021 og utover, noe som gjør det til et passende investeringsår.

5. Store investorer går inn i Bitcoin

Som det fremgår av grafen nedenfor, var Bitcoin den mest produktive aktivaklassen i 2020. Derimot har gull og aksjer blitt knust.

Bitcoin var den mest produktive aktivaklassen i 2020. Kilde: Case Bitcoin

I februar 2021 investerte Tesla 1,5 milliarder dollar i Bitcoin, og kan begynne å akseptere kryptovalutaen som betaling i fremtiden. Da nyheten kom, gikk prisen på Bitcoin øyeblikkelig opp med 14% til mer enn $ 44.000 per mynt.

I august 2020 rapporterte MicroStrategy, et markedsinformasjonsselskap, at 250 millioner dollar er brukt på Bitcoin til å kjøpe 21.454 Bitcoin i form av kapitalpolitisk distribusjon. Firmaet løftet sin totale Bitcoin-eierandel til 1,125 milliarder dollar fra august.

"Denne investeringen gjenspeiler vår tro på at Bitcoin, som verdens mest adopterte kryptokurrency, er en pålitelig butikk med verdi og en attraktiv investeringsressurs med mer langsiktig verdsettelsespotensial enn å ha kontanter. MicroStrategy har anerkjent Bitcoin som en legitim investeringsformue som kan være bedre enn kontanter, og har følgelig gjort Bitcoin til hovedandelen i sin treasury reserve-strategi," hevdet Michael Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy.

Hele eksistensen av Bitcoin var preget av dramatiske prisforskyvninger, “akkurat den typen ting som opprettholder en langsiktig trend,” sa Citibank-analytiker Thomas Fitzpatrick, som inneholdt et Bitcoin-kart og brukte tidligere TA til å vurdere en Bitcoin-målpris på $ 318 000 innen desember 2021.

"En frakobling av gull fra fiat-valutaer, COVID-19-pandemien, og ønsket om at sentralbankene skal føre aggressiv kvantitativ lettelse, kan føre til fremtidig eksplosiv prisvekst i Bitcoin," hevdet Fitzpatrick.

Klar til å investere i Bitcoin?

Bitcoin-prisforutsigelse

Bitcoin er en utrolig uforutsigbar valuta, og den fremtidige prisen er en risiko å forutsi pålitelig. Gjennom det meste av myntferden hadde vi mange opp- og nedturer; det falt nesten 50% i januar 2018 og gjenopprettet deretter mye bedre mot midten av 2019;

I 2020 klarte det å dekke mindre enn $ 10.000 og gikk til og med lavere enn $ 4000 i midten av mars kollaps, og mynten har forbedret seg veldig bra siden.

Topp Bitcoin-prisforutsigelser:

1. Jeremy Liew – Lightspeed Investment Partners, en første aksjonær i Snapchat og en innflytelsesrik investor i forretningsinnsider i mai 2017, har gitt tillit til Bitcoin og forventet at BTC ville slå $ 500 000 innen 2030, med Peter Smith, administrerende direktør og Blockchains medstifter, godkjent sitt estimat vi vil.

2. Mike Novogratz – En tidligere hedgefondhandler og fan av kryptokapital forventet at markedsverdien til Bitcoin kunne overstige 7,5 billioner dollar markedsverdi.

3. Wences Casares – Administrerende direktør og grunnlegger av Xapo, stoler også på Bitcoin. Han investerte faktisk i BTC i 2011. Under New York Consensus Conference i 2017 spådde han at Bitcoin ville krysse 1 million dollar om 5-10 år, som bare ville være 2022 eller til slutt 2027.

4. Chamath Palihapitiya Er medeier av Golden Government Warriors og grunnlegger av Social Capital. Hans lidenskap for Bitcoin begynte med sin investeringsoppdrag tilbake i 2012 da han var eieren av 5% av Bitcoin på ett stadium av sirkulasjonen. I sin prognose på kort sikt antas Bitcoin å nå $ 1 million innen 2037.

eToro – Beste megler å kjøpe Bitcoin

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

  • Bitcoin er en digital valuta uten utskriftsregninger og ingen mynter.
  • I 2009 oppfant en person (eller gruppe) ved navn Satoshi Nakamoto Bitcoin.
  • Hvis Bitcoin bull markedet fortsetter å varme, selger og institusjonelle kjøpere vil følge dette momentet med mange ramper.
  • Fem grunner til hvorfor du bør investere i Bitcoin er: Bitcoin-aksept aksjerer, nytteproposisjonen til Bitcoin er ideell for det finansielle systemet, Bitcoin fortsetter å bevise naysayers feil, varierte interessenter og store investorer kommer inn i Bitcoin.
  • Den globale finanskrisen i 2009 ga opphav til Bitcoin.
  • Ifølge analytikere kan Bitcoin snart overgå det høyeste nivået i januar.
  • Bitcoin var den mest produktive aktivaklassen i 2020. Derimot har gull og aksjer blitt knust.
  • Bitcoin er en utrolig uforutsigbar valuta, og den fremtidige prisen er en risiko å forutsi pålitelig.
  • Ifølge Chamath Palihapitiya er Bitcoin spådd å nå $ 1 million innen 2037.

Les mer:

Kan Bitcoin nå prisen på $ 100 000 i 2021

Prediksjon av Bitcoin: Hvor mye vil det være verdt i 2021 og utover?

Hva vil drive Bitcoin-prisen i 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me