Investering i kryptovaluta – En trinnvis guide til investering i kryptovaluta i 2021

Å investere i kryptovaluta i 2021 kan være ganske vanskelig med kryptomarkedets ustabile og dynamiske natur. Med den nylige revolusjonen innen digital valuta og behovet for digitale finansielle plattformer for å møte dagens valutakrav, er investering i kryptovaluta en av de mest lønnsomme måtene å tjene.

Her er en omfattende trinnvis guide til investering i kryptovalutaer i 2021. Denne guiden vil hjelpe deg med å investere i kryptovaluta som nybegynner.

Start med forskningen

Det første trinnet er å gjøre leksene. Før du investerer i kryptomarkedet, må du begynne å studere det. Hvis du er en amatør som går inn i sonen for første gang, må du forberede deg godt på øvelsen. Du bør vite hva du går inn i, så start med grunnleggende forskning. Du kan gjøre dette ved å hjelpe deg med det grunnleggende fra internett, eller du kan legge til rette for deg med noen slags guider eller kurs tilgjengelig online eller offline.

Flere plattformer kan være nyttige for å skape en grunnleggende forståelse av kryptovaluta. eToro er en slik plattform som kan hjelpe deg med å investere i kryptovaluta og gi deg en trinnvis veiledning for å investere i kryptovalutaer i 2021. Å investere i kryptovaluta kan være veldig enkelt hvis du tar godt tak i grunnleggende kunnskap om kryptomarkedene. Sørg derfor for at du har gjort den første undersøkelsen for å forstå hvordan du kan investere i kryptovaluta.

Foreløpige tips

Før du begynner å investere i kryptovaluta, bør du vurdere følgende trinn:

1. Gjør investeringer i henhold til overkommelige priser.

2. Unngå å ta lån til investeringene dine.

3. Forsikre deg om at du har gjort investeringene grundig.

4. Unntatt realistisk

5. Ta kalkulerte risikoer

Disse konkrete ideene vil hjelpe deg med å sette sterke grunnlag for din investering i kryptovaluta.

Hvor mye å investere?

Det første spørsmålet som du kommer opp i tankene når du har bestemt deg for at du skal begynne å investere i kryptovaluta, er hvor mye man skal investere som nybegynner? Det er ingen regel i bøker om investeringsbeløpet.

Det anbefales alltid å begynne i det små og ta skritt om gangen. Siden Bitcoin er delbart med opptil åtte desimaler, bør man se opp for å kjøpe en liten brøkdel på en innledende basis.

Kjøpe kryptovalutaen du velger

Markedet blomstrer med digitale valutaer dag for dag; bør du utforske kryptografene for å velge kryptovalutaen du er interessert i å investere i. Med mer enn 8000 kryptovalutaer i markedet med ustabile og dynamiske verdier, er det en mulighet for en kryptohype "krypto-mani" i 2021. T

kryptograferne observerte at prisene på kryptovalutaer svingte dynamisk for året 2019-20. Ulike valutaer tegner forskjellige grafer for markedsverdiene hvert sekund. Du må studere disse grafene for å ta din beslutning om valget av kryptovaluta.

Som nybegynner bør du sjekke opp ulike plattformer som registrerer kryptovalutas verdier som en tommelfingerregel. Disse plattformene vil hjelpe deg med å lage en klar skisse av definitive kryptovalutas vedvarende verdier og deres markedskonkurranser. eToro kan være en slik plattform for å hjelpe deg skjerm verdiene til kryptovalutaer. Etter en rimelig forståelse kan du bestemme hvilken valuta du vil investere i.

Leter du etter en egnet utvekslingsplattform

Neste trinn er å velge den mest passende utvekslingsplattformen. Du bør velge utvekslingsplattformen som passer bedre til omfanget av investeringen din, hvilken type kryptovaluta du har, og som letter deg i din region. Du bør prøve å finne en utvekslingsplattform med de største handelsverdiene for kryptovalutaen du har valgt. Du bør vurdere fondets kilde, siden alle utvekslingsplattformer ikke tillater deg å gjøre innskudd via fiat. De fleste plattformene vil begrense deg fra å sette inn kun i form av Bitcoin.

I denne forbindelse bør du undersøke mye og se etter en plattform som letter kjøpet via fiat; Som nevnt før, har hver plattform sine fordeler og ulemper. Du bør velge en utvekslingsplattform i henhold til dine tilpassede behov.

Fremtredende plattformer inkluderer eToro, Binance, Kraken, Changelly. Prøv å se etter en utvekslingsplattform som lar deg investere i flere kryptovalutaer og altcoins, noe som gir et bredere omfang. Dette vil hjelpe deg med å diversifisere porteføljen din og ha eksponering i større skala i kryptomarkedet. eToro kan være ganske nyttig for å investere i kryptovaluta som nybegynner.

Velge riktig lommebok

Etter å ha investert i kryptovaluta, er neste trinn å skaffe en digital lommebok eller en kryptolommebok. En lommebok er akkurat som nettbank; det hjelper deg med å vedlikeholde kryptoaktiva, bytte dem og gi deg en plattform for å organisere dem alle på ett sted.

Typer lommebøker

Det finnes forskjellige typer krypteringslommebøker, avhengig av hvordan de fungerer. De vanlige typene er:

1. Hot Wallets

Dette er mobile eller stasjonære lommebøker som letter dagtransaksjoner av kryptovalutaer. Hot lommebøker kan være praktisk å lagre et lite antall verdier bare fordi de hjelper daglig utveksling. Hot lommebøker er ganske trygge for kortsiktige investeringer.

2. Cold Wallets

Kalde lommebøker brukes til langsiktige investeringer. Skaff deg en kald lommebok når du planlegger å investere i en større periode i større skala. Kalde lommebøker er ikke proaktivt koblet til internett. Kalde lommebøker kan være ytterligere papirlommebøker eller harde lommebøker.

 • Hardware lommebøker – En maskinvare lommebok; som navnet antyder, er en enhet som praktisk talt lagrer kryptovalutaen din i maskinvaren. Det er et par harde lommebøker i markedet, som Ledger Nano og Trezor. Lommebøkene kan kobles til internett. Det anses å være den sikreste måten å lagre kryptovalutaen din på.
 • Papir lommebøker – Papirlommebøker er papirkvitteringer for passord og koder. Selv om de anses som trygge, er papirlommebøker sårbare for slitasje og tap.

Grunnleggende om å investere i kryptovaluta som nybegynner

Det er et par grunnleggende taktikker som kan være veldig nyttige når du begynner å investere i kryptovaluta som amatør. Dette er de grunnleggende måtene å tjene rimelig avkastning på investeringer i kryptovalutaen din.

1. Crypto CFD

En differensekontrakt eller CFD er et verktøy for handel med investeringer som faller i T + 0-margin. Dette hjelper med risikable investeringer som viser høy innflytelse med lav innskudd. Det hjelper også å screening kryptovalutaer uten å kjøpe dem.

Daghandel

Denne typen handelsstrategi krever, og gjør kryptobørs flere ganger om dagen. På grunn av kryptovalutas ustabile karakter, kan denne typen kryptotransaksjoner hjelpe deg med å komme i gang på en første basis.

Dagshandel kan skape en øvelse for deg å kontrollere kryptomarkedene konsekvent og gi deg en omfattende forståelse av kryptomarkeder som nybegynner. Ulike plattformer som eToro og Coincap kan hjelpe deg i dagshandel.

2. Bitcoin Mining

En annen veldig smart investering kan være Bitcoin Mining. Gruvedrift er en annen form for investering. I utgangspunktet kan det være vanskelig å tjene penger Mining Bitcoin, men det er mer lønnsomt når det gjelder avkastning.

3. Arbitrage

I denne formen for investering kjøper investoren en kryptovaluta fra en børs og selger den til en annen. Det er ganske øyeblikkelig, men ikke mye fortjeneste sammenlignet med andre måter å investere i kryptovalutaer.

4. Kryptokraner

En annen veldig effektiv metode for å investere i kryptovalutaer er kryptokraner i tilfelle du prøver å hente fortjeneste fra småskalainvesteringer. Crypto Kraner kan defineres i form av dryppende kraner på noen nettsteder som realiserer en begrenset mengde kryptokurver i løpet av en viss tidsperiode.

Flere plattformer kan gjøre det lettere for deg å praktisere disse metodene for å investere i kryptovaluta. Du kan velge ditt i henhold til dine behov og omfanget av investeringene.

Lage din investeringsblanding

Du må lage din blanding for handel i kryptovalutaer. Det er avgjørende å skifte strategiene for å investere i kryptovaluta i henhold til dine investeringer og markedsdrift.

Det beste i denne forbindelse er å studere mønstrene til kryptomarkeder veldig nøye. Jo mer du forstår kryptomarkedet, jo større vil fortjenesten din være. Noen få betraktninger når du lager kryptomiks kan være som følger:

1. Valg av kryptovalutaer

Velg kryptovalutaene dine med omhu. Velg kryptovalutaene som er ustabile og har en tendens til å skape fortjeneste konsekvent. Bestem deg i henhold til overkommelig pris og terskel for risiko.

Utveksling og krav

Se kontinuerlig etter kravene til forskjellige kryptovalutaer i markedene. Studer etterspørsels- og tilbudskartene for endelig kryptovaluta. Før du investerer i kryptovaluta, bør du studere den konkurrerende trenden i kryptomarkedet. Dette vil hjelpe deg med å ta smartere valg om å investere i kryptovaluta.

2. Varighet av handel & Fondskategorisering

Du bør velge en viss varighet for forskjellige typer investeringer i kryptovalutaer.

Langsiktig

Investeringer kan være langsiktige over lengre tid. Disse kan gjøres for mindre flyktige kryptovalutaer som har mindre bratte grafer.

Kortsiktig

Kortsiktige investeringer har en tendens til å være ustabile og gjøres for kryptovalutaer som viser dynamiske verdier.

Middels sikt

En annen tilnærming kan være en middels investering. Disse typer investeringer kan være fruktbare for å ta kalkulert risiko mens du investerer i valutaen som amatør.

Spesialister foreslår å investere i kryptovaluta perspektivisk i henhold til markedets krav.

3. Grunnleggende investeringsstrategier

Det kan være et par investeringsstrategier som kan hjelpe deg med å investere i kryptovaluta.

Lang / kort egenkapital

I denne typen bør finansiereren se om kryptovalutaen er undervurdert eller overvurdert og følgelig plassere den i langsiktige eller kortsiktige investeringsgrader. Høyre hensyn resulterer i påfølgende gevinster og tap.

Markedsnøytral

I markedsnøytrale investeringer setter du halvparten av investeringene dine i langsiktige eiendeler og den andre halvdelen på kort sikt. Tanken er å oppnå en beregnet markedsnøytral gevinst oppnådd av den totale gevinsten av investeringene dine.

Global makro

Denne teknikken understreker følgende av markedstrender. Dette er ganske kortsiktige investeringer.

4. Risikostyring

Mens du investerer i kryptovaluta, er risikostyring den viktigste egenskapen du bør vurdere. Du bør nøye se etter faktorene som påvirker risikografene til investeringen din. Sørg for at du er klar over grensene for risiko du har råd til. Å bruke et risikostyringsverktøy for dette formålet kan også være en smart tilnærming.

Klar til å investere i kryptovaluta?

Pareto-prinsippet

Pareto-prinsippet til 80/20-regelen gjelder også i kryptomarkedene. Når du investerer i kryptovaluta, bør du vite at toppinvesteringene gir de høyeste andelene av inntektene dine.

Følg opp kryptomarkedene

Når du er ferdig med alle trinnene ovenfor, skal du nå nøye følge med på kryptovalutamarkedene. Sørg for at du holder deg oppdatert med den nyeste markedstrenden. Se etter de forskjellige hovedstedene i hver kryptovaluta. Hver kryptovaluta vil ha henholdsvis sin lave, høye eller mellomstore markedskapital.

eToro – Den beste kryptovaluta-plattformen

eToro er en smart plattform som letter prosessen med å investere i kryptovalutaer. Plattformen tilbyr et bredt spekter av kryptovalutaer som gir brukeren et elegant og brukervennlig grensesnitt

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Det er veldig viktig å studere og forstå kryptovalutaer før du investerer.
 • Forsikre deg om at du er klar over den overhengende risikoen i kryptomarkedet, og at du har en god forståelse av hva du går inn i.
 • Beslutningen, hvor mye du skal investere, skal være basert på omfanget av investeringen du er villig til å legge ut.
 • De foreløpige trinnene for å investere i krypto inkluderer valg av kryptovaluta, å få en plattform for handel og skaffe en kryptolommebok.
 • Det er fire typer lommebøker for å oppbevare myntene dine: varme lommebøker, kalde lommebøker, maskinvarelommebøker og papirlommebøker.
 • Du kan velge ulike strategier for å investere i kryptovaluta i henhold til etterspørselen fra kryptomarkedet.
 • Det er fem hovedformer for investering i kryptovaluta: krypto CFD, dagshandel, Bitcoin-gruvedrift, arbitrage og kryptokraner.
 • Når du investerer, velg kryptovalutaene som er ustabile og har en tendens til å skape fortjeneste konsekvent.
 • Pareto-prinsippet om 80/20-regelen i kryptovaluta betyr at når du investerer i kryptovaluta, bør du vite at de beste investeringene gir de høyeste andelene av inntektene dine..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me