Investering i TRON: Hva vil føre TRX-prisen i 2021?

En analytisk guide til investering i TRON i 2021

Hvor vil TRX-prisen gå i 2021?

Hva vil skje med Tron-prisen i 2021? Siden kryptovalutaer er desentraliserte, har tradisjonelle investorer alltid lurt på: Hva driver Tron-prisen?

En av de mest fremtredende nye kryptovalutaene: Tron etablerte sine røtter tilbake i 2017 som en gyldig digital mynt for å motregne handler, forretninger og andre økonomiske forhold. Etter å ha hatt en brattere svingning siden dannelsen, sikret Tron seg alltid verdien i de 20 mest essensielle kryptovalutaene for den tiden. Navnet dreier seg om de store kryptovalutaene som Bitcoin, Tether, Stellar og XRP.

Helt i starten av reisen gjorde Tron sin posisjon ved å sikre seg en verdi på 2-4 cent og fortsatt dreier seg om den. Dette var relativt bra selv om det er en fremvoksende valuta med en yngre konsernsjef.

Til lunsj i 2019 la Justin Sun, grunnleggeren av Tron-kryptovaluta-plattformen, et stort bud på $ 4,6 millioner på lunsj med Warren Buffett, en av de mest vellykkede investorene i verden. Denne ekstravagante lunsj ga Tron øyeblikkelig anerkjennelse og fikk investorer til å heve øyenbrynene for å investere i denne store muligheten.

Dette øyeblikkelige løftet viste seg å være veldig gunstig for de som gleder seg til å investere i kryptovalutaer. Enten det er deg, meg eller noen andre rundt oss, har Tron potensialet til å fange noens oppmerksomhet nå.

Så langt som Trons spådommer går på internett, forventes det noe å ha et enormt løft til 10 cent innen 2021.

Ved å få et kort innblikk i det ovennevnte omdømmet og statistikken om Tron, kan vi sannsynligvis konkludere med at Tron definitivt er kryptovalutaen som fortjener din oppmerksomhet.

Hvorfor TRON?

Kryptovaluta hadde god tid i rampelyset som den nye, varme tingen for investorer, men har siden tatt et kritisk treff på deres verdier. Den mest populære av gjengen, Bitcoin, falt fra svimlende 19 000 dollar til snaue 7 000 dollar. Volatiliteten i kryptovaluta-investering er ikke for svak av hjertet.

TRON-plattformen ble opprettet i Singapore i 2017, og målrettet mot underholdnings- og innholdsområdet. Med det dristige målet om å desentralisere nettet, tar det sikte på å fjerne mellommennene, som til slutt vil tillate innholdsskapere å lade lavere og likevel tjene høyere.

TRON er drevet av TRX-kryptokurrency, som er klar til å eliminere behovet for mellommenn også i finanssektoren, noe som muliggjør mer friksjonsfrie transaksjoner.

Tron er raskt i gang for å være en av de ti beste kryptovalutaene, ifølge noen kilder. Det er for tiden rangert som det sekstende med en markedsverdi på 1,7 milliarder dollar.

Det er for øyeblikket ikke den beste kryptovalutaen, så hvorfor blir den populær i en slik eksponentiell hastighet? Investorer viser økende interesse for Tron, siden det er litt mer unikt enn andre kjente kryptovalutaer som Bitcoin. Mens Bitcoin har tenkt seg å transformere det elektroniske betalingssystemet globalt, har Tron begynt å transformere innholdsskaping. Trons økosystem fungerer for tiden som en innholdsdelingsplattform.

I Tron-økosystemet blir registrerte brukere belønnet i Tron-mynter når de lager innhold. Dette unike systemet sikrer gjennomsiktighet i inntektsgenerering, spesielt i forhold til andre populære sosiale medier.

Tron-økosystemet er på vei til å styrke innholdsskapere ved å eliminere mellommenn som Apple Play Store og Google Play Store. Trons økosystem markedsfører desentraliserte apper og leder markedet.

Økosystemet har også gitt regjering til innholdsskapere i motsetning til selskaper som Google som har for mye makt og kontroll over nettet. Tron økosystem oppretter en direkte kobling av kjøpere og leverandører av innholdsskapere; dette vil resultere i kostnadskutt på grunn av eliminering av mellomledd.

TRON-økosystemet er utformet slik at det virkelig støtter TRON-stiftelsens visjon om et desentralisert nett. Det kan behandle opp til 2000 transaksjoner på bare et sekund. Mest av alt tilbyr TRONs plattform null transaksjonskostnader. Dette hastighetsnivået og praktisk talt ingen transaksjonskostnader gir TRON noen fordeler.

Et av høydepunktene i kryptovalutaen er definitivt den unge og livlige konsernsjefen. Konsernsjefen, Justin Sun, har tatt på seg ulike anstrengelser, og det er hovedsakelig gjennom hans innsats at TRON har vært under søkelyset i ganske lang tid, selv om det kanskje ikke har vært like bra som noen andre kryptovalutaer.

tron prisdiagram

Data med tillatelse fra Crypto.com

Fasene til TRON

Den første fasen av TRON, kalt Exodus, er innholdsdelingsplattformen som direkte kobler innholdsskapere med kjøpere. Plattformen bruker ikke blockchain-teknologi. Teknologien er rettet mot å bli innlemmet i neste fase, Odyssey. Odyssey var planlagt å ta over i begynnelsen av 2019, men det gikk live i midten av 2018.

Odyssey-programvaren har siden den gang hatt mange oppgraderinger, fra Odyssey til Mainnet Odyssey 2.0 til Odyssey 3.0. Odyssey tilbyr ikke den konvensjonelle visningen eller klikkgrunnlaget for insentiver, men snarere er systemet designet for å gjenskape konseptet “tipping”.

The Great Voyage, også kalt TRON 4.0, kom i drift 7. juli 2020. TRON 4.0 er oppgradert med den første smarte kontrakten personvernprotokoll, som utvilsomt er den sikreste og sikreste. Mindre oppgraderinger til TPOS ble gjort, noe som ytterligere reduserte bekreftelsestiden for blokker og resulterte i forsterket sikkerhet.

Ettersom TRONs visjon ikke bare er desentralisering av nettet, er det ikke alt; Great Voyage har også noe for finansinstitusjoner og forretningsutviklere som vil bidra til å styrke den økonomiske infrastrukturen. Tilbudet deres er en blockchain-løsning som kan tilpasses i henhold til behovene til forretningsutviklere og finansinstitusjoner.

TRONs reise slutter ikke her. Den neste fasen er rettet mot å bli lansert et sted i midten av 2021 og vil bli kalt Apollo. Innholdsskapere vil kunne bygge merkevarene sine og tilby Initial Coin Offering, tilsvarende Initial Public Offering, til publikum.

Videre forventes Star Trek (TRON 6.0) å bli lansert i 2023, og Eternity er 2025. Den endelige & siste etappe er rettet mot å oppnå visjonen om desentralisering og ta spillindustrien til neste nivå. Bortsett fra å være i stand til å lage sine egne spillplattformer, vil skaperne ha tilgang til prediktive markedsplattformer og til og med innsamlingsmuligheter.

Foundation har allerede kartlagt hele TRON-reisen, og uansett hva fremtiden har for kryptovalutaen, er det ganske åpenbart at noen av oppgraderingene kommer til å rocke bransjen til sin kjerne..

Vil du vurdere å investere i TRON TRX?

Hva som driver TRONs pris?

TRXs prisutvikling viser jevn vekst siden starten, men den tok seg opp i 2019 med flere faktorer som påvirker verdien. Oppkjøpet av det populære torrentnettstedet BitTorrent bidro til å sette TRX på kartet og bidro til selskapets planer og prosjekter.

Andre faktorer som påvirker TRX-prisen inkluderer velplasserte partnerskap for å utvide TRONs rekkevidde, sammen med PR-ene publisert av den gåtefulle sjefen for selskapet Justin Sun. Nesten alle hans tweets hypes opp et nytt partnerskap eller et nytt prosjekt ber om en prisøkning for TRX.

For eksempel, da Sun donerte millioner av dollar til en veldedighetsorganisasjon som eies av Warren Buffet, steg prisen på TRX betydelig da TRON var posisjonert til å ha en betydelig sosial innvirkning. På samme måte så TRX en prisøkning da TRON var knyttet til Keystore, et Samsung blockchain-prosjekt.

Å forstå det vanskelige markedet for kryptovalutahandel er ikke en enkel oppgave. Mange faktorer er på spill samtidig, som til slutt bestemmer prisen på kryptovalutaer.

Blant andre faktorer er det to nøkkelfaktorer som driver TRONs pris:

 • Markedskrefter
 • Gjennomførbart investeringsmiljø

Her på Trading Education analyserte vi disse to og noen andre faktorer som driver TRONs pris. Nedenfor utdypet vi det vi fant ut.

Faktor 1: markedskreftene

I følge Adam Smith, far til Economics, the "usynlig hånd" er i spill i markedet. Denne usynlige hånden er det som bestemmer prisene. Den usynlige hånden er i utgangspunktet markedskreftene til etterspørsel og tilbud. Knappheten på et element øker verdien. Jo mer knapp Tron er, jo høyere vil prisen være.

Siden tilbudet på hver kryptovaluta er begrenset, presser en økning i etterspørselen prisene opp for å tilpasse seg det begrensede tilbudet. I økonomiske termer, det vi kaller etterspørselstrekningen.

Men når på grunn av faktorer, faller etterspørselen, så er det et overskudd av tilbudet, som trekker prisen nedover. I tilfellet Tron, med opprettelsen av digitalt innhold fortsetter å vokse, vil etterspørselen øke.

Disse markedskreftene kan manipuleres for å justere markedsprisene på Tron gjennom forskjellige tiltak.

Faktor 2: Gjennomførbart investeringsmiljø

Ikke bare for kryptovalutainvesteringer, men alle slags investeringer, et gunstig investeringsmiljø er et must. Regjeringer over hele verden har som mål å fremme miljøer som oppmuntrer investorer.

Tilsvarende for kryptovalutaer vil et gunstig miljø oppmuntre til investeringer. Når det gjelder Tron, da Tron retter seg mot den digitale underholdningsindustrien, ser miljøet ut til å være gunstig.

Verden går mot globalisering, og det forventes at den digitale underholdningsindustrien vil vokse eksponentielt i nær fremtid. Og med det unike tilbudet fra Tron som eliminerer mellomledd & mellommenn og gir mer kontroll til innholdsskapere, Tron vil utvilsomt få grep i nær fremtid.

Selv om COVID-19 har ført til mange usikkerheter med seg selv, og til og med verdens mest avanserte økonomier lider veldig. Så miljøet er kanskje ikke akkurat snill mot investorer for tiden.

Andre faktorer

I investeringsverdenen har jungeltelegrafen større betydning enn det burde. Hva hotshot-investorene investerer i, og hva påvirkere mener om en bestemt kryptokurrency sprer seg som ild i bål.

Dedikerte nyheter gir oppdateringer og spådommer om kryptokurrencypriser. Mange investorer, spesielt amatører, blir bytte for de kontroversielle og overdrevne nyhetene fra disse etablerte utsalgsstedene. Investorer i kryptovaluta følges blindt av nybegynnere, og etterspørselen drives oppover.

Ettersom det ikke er mange kontroller på plass, er handelsmanipulering også en veldig vanlig praksis. Prisene kan også manipuleres gjennom pumping og dumping. Med misvisende eller overdrevne uttalelser driver noen investorer prisene på kryptoer opp bare slik at de kan selge myntene sine når prisstigningen. Noe som da fører til markedskrasj.

I en tid med markedsføring har administrerende direktør, Justin Sun, utnyttet markedsføring veldig effektivt. Han har vært aktivt involvert i å markedsføre Tron, og det er gjennom hans innsats at Tron har fått popularitet.

Klar til å investere i TRON TRX?

Er TRON On Ethereum Network?

Tron antas å være veldig lik Ethereum, så mye at Tron først ble lansert på Ethereums nettverk. Men Ethereum har vært her lenger enn Tron og dermed mer populært. For varer spiller vikarer en viktig rolle i deres etterspørsel. For Tron spiller Ethereums pris og etterspørsel en viktig omvendt proporsjonal rolle. Etter hvert som Ethereum blir mer populært, vil Tron miste etterspørselen. Bortsett fra Ethereum, påvirker også andre konkurrerende valutaer Trons etterspørsel.

Hvorfor bør du investere i TRON?

Trons nåværende pris er $ 0,024168. Ettersom Trons pris er i desimaler, vil til og med en liten prisendring ha betydelige konsekvenser for Trons investering. Spådommer fra DigitalCoinPrice viser at prisen på Tron kan bli toppet til $ 0,09. Deres estimater er veldig håpefulle, og om sju år kan Tron nå prisen på $ 1.

tron pris prediksjon diagram

Data med tillatelse til DigitalCoinPrice

WalletInvestor.coms spådommer viser også at prisen kan være begrenset til rundt $ 0,7 til $ 0,8.

Fordeler og ulemper ved å investere i TRON

Som enhver annen kryptovaluta som har fordeler og ulemper med å investere i den, har TRON sin egen. Nedenfor presenterer vi dem for deg.

Fordeler med å investere i TRON:

✅ Tron fokuserer på utvikling av underholdningsinnhold. Tron har et profesjonelt, dedikert team som har som mål å skape en desentralisert underholdningsplattform. Denne plattformen vil dekke områder som betaling, streaming, videohotell og spillportal. Derfor er Trons fremtid veldig lovende.

✅ Tron støttes av utviklere som har sterk bakgrunn. Noen av dem var spesialister på Ripple Labs før de begynte i Tron.

✅ Tron har ekstremt lave transaksjonsgebyrer. Hvis du foretar en transaksjon med Tron, må du betale 0,000005 dollar, noe som er ekstremt lavt.

✅ Tron kan behandle 2000 transaksjoner per sekund, noe som betyr at plattformen kan håndtere et betydelig antall applikasjoner som kjører.

Etter hvert som underholdningssektoren blir mer digital, kan Tron bli den første til å bruke blockchain-teknologi i bransjen. Følgelig kan plattformen ha mer oppmerksomhet i fremtiden, og prisen på TRX kan øke.

Ulemper med å investere i TRON:

❌ Omtrent halvparten av TRX-tokens er lagret på et lite antall adresser, noe som har gjort plattformen for sentralisert. Derfor kan eierne av disse adressene være i stand til å påvirke prisbevegelsen til TRX.

❌ Plattformen er fortsatt i sin spede begynnelse. Selv om nettverket allerede eksisterer og den første delen av blockchain-lanseringen har funnet sted, er Tron-plattformen fortsatt i sine tidlige utviklingsstadier, ikke helt klar til bruk, og det er for mye sprøytenarkoman allerede.

Maximum Maksimal tilførsel av TRX er 101 milliarder, som anses som høy og en ulempe, da det vil ta litt tid å nå tallet.

❌ Tron har hatt noen skandaler gjennom hele sin eksistens og skadet omdømmet. Noen programmerere la merke til elementer av plagiering på Tron-papiret, som ble nektet av administrerende direktør Justin Sun. Slike skandaler har ikke gjort Tron noe bra, noe som gjør investorer motvillige til å investere i TRX.

Klar hopp inn i TRON TRX investere?

Begynn å investere i TRON med eToro

trading tron

eToro skiller seg ut for sin sikkerhet og "Kopier handel" funksjon, som lar deg kopiere favoritthandleren din. Siden den beste sosiale handelsplattformen eToro også skiller seg ut, er det enkelt å bruke nettstedet, slik at nybegynnere enkelt kan starte investeringene. Hvis du vil investere i kryptovalutaer i eToro, kan du starte med å velge noen av de 90 kryptovalutaene som plattformen tilbyr.

eToro – Kjøp TRON med 0% provisjon

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • TRON-plattformen ble opprettet i 2017 i Singapore, og målrettet underholdnings- og innholdsområdet.
 • TRON er drevet av TRX-kryptovaluta, som er klar til å eliminere behovet for mellommenn også i finanssektoren, noe som muliggjør mer friksjonsfrie transaksjoner.
 • TRON kan behandle opptil 2000 transaksjoner på bare et sekund uten transaksjonskostnader. Dette hastighetsnivået og praktisk talt ingen transaksjonskostnader gir TRON noen fordeler.
 • Den første fasen av TRON, kalt Exodus, er innholdsdelingsplattformen som direkte kobler innholdsskapere med kjøpere.
 • Odyssey-programvaren er designet for å gjenskape konseptet “tipping”.
 • The Great Voyage, også kalt TRON 4.0, tilbyr en blockchain-løsning som kan tilpasses i henhold til behovene til forretningsutviklere og finansinstitusjoner.
 • TRON vil lansere ytterligere tre etapper: Apollo, Star Trek og Eternity.
 • Det er to nøkkelfaktorer som driver TRONs pris: markedskrefter og gjennomførbart investeringsmiljø.
 • Spådommer fra DigitalCoinPrice viser at prisen på TRON kan bli toppet til $ 0,09. Deres estimater er veldig håpefulle, og i løpet av syv år kan TRON nå verdsettelsen av $ 1.

Forhåpentligvis føler du deg litt motivert for å starte investeringsreisen etter å ha lest denne artikkelen. Hvis du har likt det, gi oss en like og del den i tilfelle det er noen andre som ønsker å dra nytte av det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me