Kan du faktisk tjene penger på Cryptocurrency Market i Australia?

Kan du tjene penger på å handle kryptovaluta i Australia?

Ønsker du å tjene penger på kryptovalutamarkedet i Australia? Kanskje tviler du fortsatt på mulighetene for å tjene penger i kryptomarkedet i AU. Vi tok en titt på kryptovalutamarkedet i Australia, og her fant vi ut.

  1. Langsiktig investering
  2. Kortsiktig handel
  3. CFD-handel
  4. Sette kryptovalutaer
  5. Gruvedrift

Metoder for å tjene penger på nettet eksisterte allerede før Bitcoin kom, som innledet en tid med valutadigitalisering, en tid som fortsatt er i begynnelsen.

Folk som ennå ikke var involvert i å tjene penger på nettet, var i tvil om at noe slikt var mulig. Men kryptokurver fjerner all tvil, og dessuten er de nå det viktigste verktøyet og eiendelen for å tjene penger online.

Australia har den ideelle infrastrukturen for handel med kryptovalutaer

Bitcoin godtas ikke overalt. Noen land har delvis akseptert kryptovalutaaktiviteter, og andre har utestengt kryptovalutaer helt. For eksempel, i Algerie, Egypt eller Marokko, kan man ikke utføre noen kryptoaktivitet overhodet, da kryptovalutaer er fullstendig utestengt i disse landene. Dette har skjedd fordi regjeringene i disse landene har sett kryptovalutaer som en trussel mot det sentraliserte banksystemet, med tanke på deres desentraliserte natur..

Men dette er ikke tilfelle med Australia hvor kryptokurver fikk mye støtte fra landets myndigheter. Kryptovaluta i AU er fullstendig legalisert, og det er ingen barrierer i det hele tatt hvis du vil tjene penger i kryptomarkedet.

2017 – Et viktig år for Crypto-sfæren i Australia

Fram til 2017 var det en massiv debatt i Australia om hvordan man beskatter kryptovalutaer. Inntil da ble kryptokurver dobbeltbeskattet under Australias varer og tjenester skatt (GST). Samme år, under kryptobommen, kunngjorde den australske regjeringen at kryptokurver ble behandlet som en eiendom og som underlagt kapitalgevinstskatt (CGT). Dette var et sentralt øyeblikk og gode nyheter for alle handelsmenn og kryptovalutaentusiaster i Australia. Derfor begynte kryptoøkosystemet å vokse, og folk begynte å bli mer kjent med kryptovalutaer og investere mer.

Kryptomiljø i Australia blir bare bedre

Den australske regjeringen har kommet med en rekke beslutninger for å øke kryptoutviklingen i landet. Nylig tildelte de 800 millioner dollar til utvikling av digital teknologi, inkludert 6 millioner dollar bare til Blockchain-teknologi. Som en del av National har Blockchain Roadmap Australia dannet to arbeidsgrupper for å øke hastigheten på Blockchain-adopsjonsprosessen i landet. Disse gruppene vil bli fokusert mer for å implementere Blockchain-teknologi i forsyningskjede og legitimasjon ledelse.

Ved å ta disse beslutningene har den australske regjeringen uttalt at målet er å fjerne alle barrierer for implementering av Blockchain og å skape et best mulig miljø for utvikling av kryptovalutaer i Australia..

Videre har BTC Markets, som er en børs basert i byen Melbourne i Australia, hevdet at interessen til mennesker i Australia for å jobbe innen Blockchain-teknologien har økt. Konsernsjefen, Caroline Bower, har sagt at børsen nylig har ansatt fire programvareingeniører og en prosjektleder.

Den australske fyren som ble pensjonist 26 år takket være fortjenesten han tjente på å investere i kryptovalutaer

Rowan Hill var en kullgruver i Australia til han tjente enorme fortjenester takket være sin investering han hadde gjort før kryptobommen. Hill er en snowboard-elsker, og han legger ofte ut bilder mens han reiser verden rundt. Når han snakket for media, advarte han kryptoinvestorer om ikke å selge til feil tid.

“Mange mennesker tåler ikke prisendringene” i kryptokurver, sa Hill, “Den gjennomsnittlige personen selger bare, og de taper,” la han til..

Hill prøver å motivere folk til å investere i kryptovalutaer og ta det første skrittet for å oppnå drømmene sine. Dessuten er Hill bare en av individene blant mange andre i verden som har tjent millioner i kryptovalutamarkedet.

Derfor må vi merke oss at det sitter mye penger i kryptomarkedet i Australia. Spesielt nå, siden de fremdeles er i sitt tidlige utviklingsstadium.

Hva er de 5 mest lønnsomme strategiene for å begynne å handle kryptoer i Australia?

Det er forskjellige kryptoinvesteringsskjemaer du kan lage i kryptomarkedet i AU. Investeringsmetoden du velger, avhenger av handelsopplevelsen din. Her er noen av strategiene du kan bruke hvis du bestemmer deg for å starte kryptoinvesteringseventyrene dine.

1. Langsiktig investering

Denne metoden er den enkleste å investere i kryptovalutamarkedet i Australia. Det er annerledes referert til som kjøp og hold-strategi, da du vil investere en spesifisert mengde penger i din foretrukne mynt, vent på at verdien på mynten øker og deretter selge eiendelen. Mange investorer hadde store overskudd under kryptovaluta-boom i 2017. Bitcoin hadde nådd sin heltidshøyde på $ 20 000, og de som hadde investert år før da prisen var langt lavere, tok sjansen og solgte myntene sine og fylte lommene med penger.

2. Kortsiktig handel

Dette er forskjellig kjent som “Day trading”, og det brukes mer av profesjonelle handelsmenn. Så langt som langsiktig investering stort sett alle kan gjøre det, men når det gjelder kortsiktig handel, er det litt annerledes ettersom det krever mer kunnskap og erfaring. Hvis du vil handle kryptokurver daglig, må du lære deg kjernen i handel. Lesing av diagrammer og å kunne foreta teknisk analyse er to komponenter en daglig handelsmann må ha. Vi lærer det på kursene våre her på Trading Education.

3. CFD-handel

Ikke alle land tillater det, men i Australia kan du også gjøre CFD-handel. CFD-handel betyr å spekulere i prisendringene til en underliggende eiendel. CFD står for “Contract For Difference”. Hvis du ønsker å gjøre CFD-handel, betyr det at du må lage en kontrakt med en megler, i stedet for å handle alene. Det gode er at eToro tilbyr CFD-handel i Australia.

Merk: CFD er komplekse instrumenter og har høy risiko på grunn av gearing

4. Innsette kryptovalutaer

Staking betyr å holde kryptokurver i en lommebok i en bestemt tid og deretter tjene fortjeneste på interessen. For å få en bedre ide, er det bare å sammenligne det med å tjene penger, mens du holder pengene dine på bankkontoen. Det er verdt å merke seg at innsats er et utmerket alternativ for å generere langsiktig passiv inntekt.

5. Gruvedrift

Gruvedrift av kryptovaluta er sannsynligvis den minst foretrukne metoden du kan bruke, da det krever sofistikert utstyr, og det bruker mye strøm. Bitcoin-gruvedrift er lovlig i Australia. Du må imidlertid ha ditt eget datasystem. En annen metode for å utvide kryptovaluta kalles sky mining, noe som reduserer kostnadene når gruvedrift skjer gjennom en sky, og det er mindre innsats som trengs for å vedlikeholde utstyret.

Et siste ord om å tjene penger i Cryptocurrency Market i Australia

Ja, du kan tjene penger i kryptomarkedet i Australia. Med alle beslutningene som den australske regjeringen tar til fordel for utvikling av krypto og Blockchain som nevnt, og med kryptovalutaer som blomstrer, er det ingen grunn til hvorfor du ikke kan tjene penger på kryptomarkedet i Australia, uansett hvilken strategi du bestemmer deg for å bruke.

Regjeringen og finansinstitusjonene i Australia er ikke strenge overfor kryptovalutaer. Tvert imot forbereder de bakken for å utvikle kryptovalutaer og Blockchain-teknologi videre.

Lær å handle kryptovalutaer i Australia med handelsutdanning

Her på Trading Education har vi forberedt handelskurs der du vil finne det veldig enkelt å forstå det grunnleggende ved handel. Kursene våre er et produkt og en kombinasjon av eksperter innen kryptohandel.

Kryptovalutaer fortsetter å utvikle seg raskt i Australia og over hele verden. Så, å lære den rette måten å investere i dem nå, som om deltid eller heltid, avhengig av ditt ønske, er den perfekte ferdigheten som kan gi deg store fortjenester i fremtiden.

Viktige punkter

  • Australia er blant land der krypto- og blockchain-utvikling støttes enormt
  • I 2017 kunngjorde den australske regjeringen at kryptokurver ville bli behandlet som en eiendom og som underlagt kapitalgevinstskatt (CGT), og dermed ikke dobbeltbeskattes lenger
  • Australias myndigheter ønsker å fjerne alle barrierer som kan hindre krypto- og Blockchain-utvikling
  • Rowan Hill var en kullgruver i Australia og trakk seg tilbake på 26, da han tjente store fortjeneste på å investere før kryptoboom ankom.
  • Langsiktig investering, dagshandel, CFD-handel, staking og gruvedrift av kryptovalutaer er 5 effektive metoder for å tjene penger i kryptomarkedet i Australia.

Begynn å handle Cryptos med eToro Australia

eToro er den beste megleren med det mest fremtredende rykte, ikke bare i Australia, men over hele verden. I Australia må kryptovalutautveksling overholde reglene satt av Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

eToro har oppfylt disse reglene og har Australian Financial Services License (AFSL) utstedt av Australian Securities and Investments Commission. Så du trenger ikke å nøle med å investere i kryptokurrency ved hjelp av eToro fordi du er i trygge hender.

eToro – Den beste Crypto-handelsplattformen i Australia

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Med eToro, den ledende sosiale handelsplattformen, kan du koble til, dele strategier og diskutere kryptoinvestering og CFD-handel med millioner av brukere. Det gir også fleksibiliteten som gjør det mulig å kopiere topphandlere med proporsjonal nøyaktighet, automatisk i sanntid. Kopiering av erfarne handelsmenn er en flott måte for nybegynnere å begynne å handle kryptoer.

Vi håper denne artikkelen har motivert deg litt og gjort det klart at å tjene penger er mulig i kryptomarkedet i Australia. Hvis du likte det, gi oss en like og del denne artikkelen, hvis noen andre vil ha nytte av å lese den.

Husk: CFD er komplekse instrumenter og har høy risiko på grunn av gearing. 75% av private investorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å miste pengene dine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me