Regulering av kryptovaluta over hele verden i 2019 rangert!

Regulering av kryptovaluta over hele verden varierer betydelig.

I noen land er kryptovaluta fullstendig utestengt, i andre kan det bli anerkjent som penger, men ikke akseptert som valuta.

Noen land har til og med lover om hvordan kryptovaluta skal beskattes og defineres.

Mange land advarer mot deres bruk, men overlater til folk å bestemme. De peker på hvor risikabelt det er å handle eller til og med eie kryptovalutaer.

Dette kan i stor grad være at de bare er klar over de dårlige nyhetene rundt kryptovaluta, og er ennå ikke i ferd med å se det fulle potensialet det har å tilby.

Vanligvis myndighet regulering reagerer sakte på endringer. Det kan ta flere år før den tar igjen hva kryptovaluta er i stand til.

Ulike land refererer til kryptovaluta ved hjelp av annen ordlyd og de kan også ha en policy for forskjellige typer kryptovaluta.

Mye av kryptovaluta-reguleringen som allerede er på plass, er designet rundt Bitcoin og ikke kryptovaluta generelt.

Noen kritiserer myndighetsintervensjon i kryptovaluta og sier at det vil stoppe veksten for tidlig.

Regulering av kryptovaluta bør være løs for å la industrien vokse, men stram nok til å fange dårlige skuespillere.

Fra et handelsperspektiv kan regulering av kryptovaluta imidlertid sees på som en god ting fordi det betyr at du er mer beskyttet hvis ting går galt, teoretisk.

I denne artikkelen vil vi se på hvert lands politikk for kryptovaluta, og vi vil også innlemme dem sikkerhetsrang fra cointobuy.io.

Vil du lære å handle kryptovalutaer som en proff? Ta vår kryptokurs!

Contents

Regulering av kryptovaluta over hele verden, hvert eneste land er oppført!

Afrika

I store deler av Afrika opererer kryptovaluta fremdeles i et grått område med ikke mye regulering av kryptovaluta ennå på plass.

Noen eksperter har imidlertid bemerket at interessen for kryptovaluta i Afrika er sterk. Dette gjelder spesielt personer som jobber i utlandet og vil sende penger hjem til familien.

Ofte står slike mennesker overfor heftige remitteringsgebyrer.

Generelt sett er det mer sannsynlig at nordafrikanske land forbyder kryptovaluta og implementerer strengere lover og straffer for bruk.

I motsetning til dette forblir Afrika sør for Sahara stort sett uregulert med noen få nasjoner der kryptovaluta har en juridisk status.

Noen av de lavest rangerte nasjonene når det gjelder adopsjon av kryptovaluta er basert i Afrika.

Algerie

Sikkerhetsrang: 1.3

Algerie er ekstremt streng på kryptokurver, og forbyr all bruk i landet deres. Kjøp, salg, bruk og besittelse av kryptovaluta er straffet av loven siden 2018.

Det anbefales på det sterkeste at du ikke driver forretninger med kryptovalutaer i Algerie.

Angola

Sikkerhetsrang: 2.0

Angola blir ikke sett på som et flott sted å være involvert i kryptovaluta fra og med 2019.

Statusen på Bitcoin og kryptovaluta på dette tidspunktet er kontroversiell, og det er ingen spesifikke lover om kryptovaluta i Angola ennå.

Tre ICO-er har forbudt folk å delta i ICO-er fra Angola.

Benin

Sikkerhetsrang: 2.5

I Benin er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ikke noen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset folk fra Benin som deltar.

Botswana

Sikkerhetsrang: 2.5

I Botswana er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset deltakere fra Botswana.

Burkina Faso

Sikkerhetsrang: 2.0

I Burkina Faso er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset deltakelse fra Burkina Faso.

Burundi

Sikkerhetsrang: 1.2

I Burundi er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

18 ICO-er har begrenset folk fra Burundi som deltar, et betydelig antall.

Kamerun

Sikkerhetsrang: 2.1

I Kamerun er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset folk fra Kamerun som deltar.

Kapp Verde

Sikkerhetsrang: 2.8

På Kapp Verde er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Når det er sagt, har ingen ICOer så langt forbudt folk fra Kapp Verde å delta, noe som er et lovende tegn.

Den sentralafrikanske republikk

Sikkerhetsrang: 1.2

I Den sentralafrikanske republikk er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ikke noen formell regulering av kryptovaluta på plass.

17 ICO-er har begrenset personer fra Den sentralafrikanske republikk som deltar, et betydelig antall.

Tsjad

Sikkerhetsrang: 2.4

I Tsjad er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset folk fra Tsjad som deltar.

Komorene

Sikkerhetsrang: 2.2

På Komorene er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset folk fra Komorene som deltar.

Elfenbenskysten

Sikkerhetsrang: 1.3

I Elfenbenskysten er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptovalutaregulering på plass.

Syv ICO-er har begrenset folk fra Elfenbenskysten som deltar, et betydelig antall.

Den demokratiske republikken Kongo

Sikkerhetsrang: 2.8

I Den demokratiske republikken Kongo er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptokurrency på plass.

Imidlertid har ingen ICO-er begrenset folk fra Den demokratiske republikken Kongo som deltar, noe som er et godt tegn.

Djibouti

Sikkerhetsrang: 2.0

I Djibouti er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptokurrency på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra Elfenbenskysten som deltar.

Egypt

Sikkerhetsrang: 2.3

I Egypt er statusen for kryptovaluta for tiden ulovlig. Sentralbanken i Egypt har sagt at bare papirnotater utstedt av sentralbanken er lovlig betalingsmiddel.

Videre til det advarte det også innbyggerne om farene ved å handle kryptovalutaer, og islamske lovgivere har sagt at kryptovaluta er forbudt i henhold til islamsk lov..

Til tross for dette har tre ICO-er blitt lansert fra Egypt, selv om syv har forbudt egyptere å bli med.

Ekvatorial-Guinea

Sikkerhetsrang: 2.2

I Ekvatorial-Guinea er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra Ekvatorial-Guinea som deltar.

Eritrea

Sikkerhetsrang: 1.0

I Eritrea er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

24 ICO-er har begrenset folk fra Eritrea som deltar, noe som er veldig alvorlig. Rangeringen av Eritrea gjør det ikke anbefalt å drive kryptovaluta-relaterte virksomheter i deres land.

Eswatini (tidligere Swaziland)

Sikkerhetsrang: 1.8

I Eswatini er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptokurrency på plass.

Sentralbanken i Swaziland har uttalt at kryptokurver ikke har status som lovlig betalingsmiddel og ikke er regulert, og gir en advarsel til de som bestemmer seg for å bruke den.

To ICO-er har begrenset folk fra Eswatini som deltar.

Etiopia

Sikkerhetsrang: 0,8

I Etiopia er kryptovaluta fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

52 ICO-er har begrenset personer fra Etiopia som deltar, noe som er veldig alvorlig og kanskje det høyeste på denne listen.

Etiopias rangering gjør at det ikke anbefales å drive kryptovaluta-relaterte virksomheter i deres land.

Gabon

Sikkerhetsrang: 2.3

I Gabon er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptokurrency på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra Gabon som deltar.

Ghana

Sikkerhetsrang: 2.5

I Gabon er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptokurrency på plass.

For tiden anbefaler Bank of Ghana folk å ikke involvere seg i kryptovaluta, da slike aktiviteter ikke er sanksjonert av regjeringen.

To ICO-er har begrenset folk fra Gabon som deltar, men to er også lansert fra landet også.

Guinea

Sikkerhetsrang: 1.4

I Guinea er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Seks ICO har begrenset deltakelse fra Guinea.

Guinea-Bissau

Sikkerhetsrang: 1.6

I Guinea-Bissau er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

10 ICO-er har begrenset folk fra Guinea-Bissau som deltar, selv om en har blitt lansert fra landet.

Kenya

Sikkerhetsrang: 2.1

I Kenya er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Central Bank of Kenya har utstedt en offentlig kunngjøring som advarer folk om å holde seg borte fra kryptovaluta, og siterer at de kan brukes til hvitvasking og finansiering av terrorisme..

To ICO-er har begrenset folk fra Guinea-Bissau som deltar, selv om to har blitt lansert fra landet.

Lesotho

Sikkerhetsrang: 1.8

I Lesotho er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Sentralbanken i Lesotho har advart publikum om bruk av kryptovalutaer, og siterer det faktum at de ikke har tilsyn med dem.

Lesotho anerkjenner ikke kryptovaluta som lovlig betalingsmiddel eller til og med utenlandsk valuta. Hvis folk bestemmer seg for å handle kryptovaluta, gjør de det på egen risiko.

To ICO-er har begrenset personer fra Lesotho som deltar.

Libya

Sikkerhetsrang: 0,7

I Libya er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptovalutaregulering på plass.

37 ICO-er har begrenset folk fra Libya som deltar, noe som er veldig alvorlig.

Madagaskar

Sikkerhetsrang: 1.9

På Madagaskar er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset deltakelse fra Madagaskar.

Malawi

Sikkerhetsrang: 1.5

I Malawi er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

Tre ICO-er har begrenset personer fra Malawi som deltar.

Mali

Sikkerhetsrang: 1.0

I Mali er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

11 ICO-er har begrenset deltakelse fra mennesker fra Mali.

Mauritania

Sikkerhetsrang: 2.0

I Mauritania er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra Mauritania som deltar.

Mauritius

Sikkerhetsrang: 2.9

På Mauritius er kryptovaluta fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra Mauritius som deltar, men åtte har blitt lansert, noe som er et godt tegn.

Marokko (inkludert Vest-Sahara)

Sikkerhetsrang: 0,9

I Marokko er kryptovaluta ulovlig. Det marokkanske børskontoret har sagt at de som håndterer kryptovaluta kan bli bøtelagt eller få straffer.

14 ICO-er har begrenset deltakelse fra Marokko.

Mosambik

Sikkerhetsrang: 1.5

I Mosambik er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

Mosambikanske Federal Reserve Bank har advart borgere om at den ikke regulerer eller overvåker Bitcoin, og den er ikke ansvarlig for noen innvirkning det kan ha.

De sa også at selskaper eller organisasjoner som bruker Bitcoin ikke er regulert av dem.

Tre ICO-er har begrenset folk fra Mosambik som deltar.

Namibia

Sikkerhetsrang: 4.5

I Namibia er kryptovaluta lovlig.

Bank of Namibia har sagt at kryptovaluta ikke regnes som lovlig og ikke regulert, og at folk som handler kryptovaluta gjør på egen risiko.

To ICO-er har begrenset personer fra Mosambik som deltar.

Niger

Sikkerhetsrang: 1.6

I Niger er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra Niger som deltar.

Nigeria

Sikkerhetsrang: 5.7

I Nigeria er kryptovaluta lovlig.

Fire ICO-er har begrenset personer fra Niger som deltar, men 23 ICO-er har blitt lansert i landet, noe som er et godt tegn.

Republikken Kongo

Sikkerhetsrang: 1.5

I Republikken Kongo er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurveringsregulering på plass.

14 ICO-er har begrenset folk fra Republikken Kongo som deltar, selv om en har funnet sted der.

Rwanda

Sikkerhetsrang: 1.0

I Rwanda er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurveringsregulering på plass.

Åtte ICO-er har begrenset deltakelse fra Rwanda.

São Tomé og Príncipe

Sikkerhetsrang: 1.7

I São Tomé og Príncipe er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ikke noen formell regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra São Tomé og Príncipe som deltar.

Senegal

Sikkerhetsrang: 1.7

I Senegal er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra Senegal som deltar.

Seychellene

Sikkerhetsrang: 2.7

På Seychellene er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Mens seks ICO-er har begrenset personer fra Seychellene som deltar, er 40 basert der, samt en kryptovaluta-utveksling.

Sierra Leone

Sikkerhetsrang: 1.0

I Sierra Leone er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

Åtte ICO-er har begrenset folk fra Sierra Leone som deltar, selv om en er basert der.

Somalia

Sikkerhetsrang: 0,3

I Somalia er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ikke noen formell kryptokurrencyregulering på plass.

49 ICO-er har begrenset deltakelse fra Somalia, noe som er veldig alvorlig.

Sør-Afrika

Sikkerhetsrang: 5.7

I Sør-Afrika er kryptovaluta lovlig, noe som er et stort pluss, men de har ingen status som valuta. I stedet blir de sett på som eiendeler.

Foreløpig ligger kryptovaluta i et grått område der det ikke er regulert, men noen mener at det i fremtiden kan komme noen form for regulering av kryptovaluta inn i bildet..

Det er 39 ICO-er som ligger i Sør-Afrika og to børser, men syv ICO-er har ikke fått lov til sørafrikanere.

Sør-Sudan

Sikkerhetsrang: 0,6

I Sør-Sudan er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptovalutaregulering på plass.

23 ICO-er har begrenset folk fra Sør-Sudan som deltar.

Sudan

Sikkerhetsrang: 0,2

I Sør-Sudan er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptovalutaregulering på plass.

77 ICO-er har begrenset folk fra Sør-Sudan som deltar. Sudan er et av de lavest rangerte landene i verden.

Tanzania

Sikkerhetsrang: 0,9

I Tanzania er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Ni ICO-er har begrenset folk fra Tanzania som deltar, men en ICO og en utveksling er basert der.

Gambia

Sikkerhetsrang: 2.0

I Gambia er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset deltakelse fra Gambia.

Å gå

Sikkerhetsrang: 1.5

I Togo er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

To ICO-er har begrenset personer fra Togo som deltar.

Tunisia

Sikkerhetsrang: 0,2

I Tunisia er kryptovaluta fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er har begrenset folk fra Tunisia som deltar. Tunisia er den nest lavest rangerte nasjonen når det gjelder adopsjon av kryptovaluta.

Uganda

Sikkerhetsrang: 0,4

I Uganda er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

Bank of Uganda har advart ugandere om at det å ta del i handel med kryptovaluta er veldig risikabelt. Uganda har vært spesielt vokal mot svindelen OneCoin.

25 ICO-er har begrenset folk fra Uganda som deltar. Uganda er en av de lavest rangerte nasjonene når det gjelder adopsjon av kryptovaluta.

Zambia

Sikkerhetsrang: 1.1

I Zambia er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptovalutaregulering på plass.

Når det er sagt, har Zambia Securities and Exchange Commission, mens den ikke forbyder kryptovaluta, gitt en advarsel til de interesserte, og sier at kryptovalutaer stort sett er uregulerte..

Tre ICO-er har begrenset deltakelse fra Zambia.

Zimbabwe

Sikkerhetsrang: 3.8

I Zimbabwe er kryptovaluta lovlig.

Når det er sagt, har Reserve Bank of Zimbabwe sagt at kryptovaluta ikke er lovlig betalingsmiddel og forblir uregulert.

Reserve Bank of Zimbabwe siterte også at kryptovaluta kan brukes til ulovlige formål, som hvitvasking og finansiering av terrorisme.

Mens 17 ICO-er har begrenset folk fra Zimbabwe som deltar, er to ICO-er lokalisert der.

Asia

asia land kart

Asia er et veldig komplisert kontinent å oppsummere fordi det er så mangfoldig og så stort. På grunn av dette kan noen nasjoner være veldig forskjellige i hvor langt de kan komme til å akseptere kryptovaluta.

Afghanistan

Sikkerhetsrang: 2.0

I Afghanistan er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptovalutaregulering på plass.

38 ICO-er har begrenset folk fra Afghanistan som deltar, selv om fem ICO-er ligger der.

Bahrain

Sikkerhetsrang: 2.9

I Bahrain er kryptovaluta, spesielt Bitcoin, ulovlig, men borgere kan investere i kryptovaluta utenfor landet.

Central Bank of Bahrain har også sitert at ingen finansinstitusjoner anerkjenner Bitcoin.

Ingen ICO-er har begrenset folk fra Bahrain som deltar.

Bangladesh

Sikkerhetsrang: 2.7

I Bangladesh er kryptovaluta ulovlig, siden den kan brukes til hvitvasking eller finansiering av terrorisme.

Angivelig har politistyrker i Bangladesh hatt møter om å jakte på de som bruker kryptovaluta. De som blir fanget kan få juridiske konsekvenser.

28 ICO-er har begrenset folk fra Bangladesh som deltar, selv om en befinner seg der.

Bhutan

Sikkerhetsrang: 2.6

I Bhutan er kryptovaluta fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ikke noen formell regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er har begrenset deltakelse fra Bhutan.

Brunei

Sikkerhetsrang: 2.6

I Brunei er kryptovaluta fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

Så langt har sentralbanken i Brunei, Autoriti Monetari Brunei Darussalam bare rådet borgerne ekstrem forsiktighet når de arbeider med kryptovalutaer.

To ICO-er har begrenset deltakelse fra Brunei.

Kambodsja

Sikkerhetsrang: 4.1

I Kambodsja er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

I mellomtiden har Kambodsja bedt bankene om å forhindre at folk gjør transaksjoner med kryptovaluta, men det er ikke strengt ulovlig å eie kryptovaluta..

Interessant nok har National Bank of Cambodia signert en avtale med et japansk selskap om å lage en blockchain-basert teknologi for interbank transaksjoner.

Fire ICO-er har begrenset personer fra Brunei som deltar, selv om tre er der.

Kina

Sikkerhetsrang: 6.0

I Kina er lovligheten av kryptovaluta veldig komplisert. Noen områder relatert til kryptokurrency blomstrer mens andre områder er forbudt eller begrenset.

De fleste begrensningene som er på plass er å luke ut hvitvasking av penger og ‘dårlige skuespillere’.

I det store og hele ser det ut til at Kina ønsker å ha full kontroll over kryptovaluta. Alt som ser ut til å true denne kontrollen, blir sett på som mistenkelig.

People’s Bank of China lager sin egen kryptovaluta som vil erstatte yuanen, men det er lite kjent om hvordan dette vil se ut.

Noen av de største gruvebassengene er basert i Kina, samt en rekke store kryptovaluta-prosjekter.

Til tross for de harde restriksjonene på ICO, er 50 fortsatt i Kina, samt 19 børser.

Hong Kong

Sikkerhetsrang: 6.7

I Hong Kong er kryptovaluta lovlig og betraktet som en ‘virtuell vare’, og er mye mer avslappet i forhold til Kina..

Imidlertid er kryptokurrency ikke regulert, men det er planer om å regulere den i fremtiden, mest av bekymring for hvitvasking av penger og ulovlige aktiviteter.

Til tross for det ovennevnte har Hong Kongs Securities and Futures Commission gitt en advarsel til potensielle investorer som har med ICO å gjøre, og noen er regulert og definert som verdipapirer.

31 ICO-er har blitt begrenset til mennesker i Hong Kong, men 149 er der, samt ni børser.

India

Sikkerhetsrang: 4.5

I India klassifiseres ikke kryptokurver som lovlig betalingsmiddel, men det er ingen juridiske rammer på plass for å regulere dem, selv om regulering av kryptovaluta snart kan bli på plass.

Reserwebank of India har gitt advarsler til indiske borgere om deres bruk og har gitt varsler som forbyr banker, långivere og andre finansinstitusjoner å håndtere kryptovalutaer..

I mellomtiden har den indiske regjeringen anerkjent fordelene med blockchain-teknologi og ønsker å utforske hvordan den kan brukes.

Mens 13 ICO-er er begrenset i India, er 49 ICO-er basert der og to sentraler er lokalisert der.

Indonesia

Sikkerhetsrang: 4.2

I Indonesia er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

Indonesias sentralbank, Bank Indonesia, har uttalt at kryptokurver ikke blir sett på som lovlig betalingsmiddel og derfor ikke tillates brukt som betaling i Indonesia.

Dette betyr imidlertid ikke at folk ikke bruker det.

Ni ICO-er har begrenset folk fra Indonesia som deltar, selv om 16 ligger der som to sentraler.

Iran

Sikkerhetsrang: 2.5

I Iran er finansinstitusjoner og banker forbudt å håndtere kryptovalutaer, dette er i stor grad for å bekjempe hvitvasking av penger.

Når det er sagt, er det ingen formell lov om enkeltpersoner som håndterer kryptovalutaer.

Noen har antydet at å ta opp kryptovaluta kan være veldig gunstig for Iran, da det vil være i stand til å overvinne amerikanske sanksjoner.

191 ICO har begrenset folk fra Iran som deltar.

Irak

Sikkerhetsrang: 0,6

I Irak er kryptokurver helt ulovlige, og brukere kan bli straffet av hvitvaskingslover.

78 ICO-er har begrenset folk fra India som deltar.

Israel

Sikkerhetsrang: 5.7

I Israel er kryptovaluta lovlig og klassifisert som en økonomisk eiendel, og alle som søker å tilby tjenester relatert til kryptovaluta i Israel, må skaffe seg en lisens.

Bank of Israel har imidlertid advart publikum mot å håndtere kryptokurver på grunn av farene forbundet med dem, for eksempel svindel, hvitvasking av penger og finansiering av terrorisme..

Bank of Israel uttalte også at den ikke klassifiserer kryptovaluta som faktisk valuta, og at det var vanskelig å utarbeide regulering av kryptovaluta for å overvåke risikoen knyttet til den..

Kryptovaluta i Israel er underlagt kapitalgevinstskatt, og skatteetaten krever dokumentasjon av dine handler.

12 ICO-er er begrenset til israelere, men 33 er der og en sentral.

Japan

Sikkerhetsrang: 6.3

I Japan er kryptovaluta lovlig, og Bitcoin er anerkjent som lovlig betalingsmiddel, men ikke som en valuta, og kryptovalutafirmaer er regulert.

På grunn av måten kryptovalutaer er klassifisert på, ser det ut til at banker og verdipapirinstitusjoner ikke har lov til å håndtere dem.

Angivelig er Japan verdens største Bitcoin-marked og er generelt vennlig mot investorer. Fremtiden ser bra ut for kryptovaluta i Japan.

Når det er sagt, opererer anonyme kryptovalutaer som Monero og Zcash fortsatt i et grått område.

Inntekt opptjent fra handel med kryptovaluta betraktes som diverse inntekter og ikke kapitalgevinster.

44 ICO-er har blitt begrenset til mennesker i Japan, og 44 ICO-er er basert der, samt ni børser.

Jordan

Sikkerhetsrang: 2.8

I Jordan er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Sentralbanken i Jordan har advart mot deres bruk og uttalt at de ikke betraktes som lovlig betalingsmiddel.

Seks ICO-er er begrenset i Jordan.

Kuwait

Sikkerhetsrang: 2.7

I Kuwait er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og Finansdepartementet anerkjenner ikke kryptokurver for offisielle kommersielle transaksjoner.

Videre forbyr sentralbanken i Kuwait banksektoren å handle kryptovalutaer. Når det er sagt, er det ingen spesifikk cryptocurrency-regulering for enkeltpersoner.

Sentralbanken i Kuwait sa imidlertid også at den er i ferd med å lage sin egen ‘e-valuta’ som vil bli overvåket av den kuwaitiske regjeringen..

Ingen ICO-er er begrenset i Kuwait, og en ICO er lokalisert der.

Kirgisistan

Sikkerhetsrang: 4.4

I Kirgisistan er kryptovaluta lovlig, og nasjonalbanken vil ikke hindre utviklingen av den, og ingen regulering av kryptovaluta er ennå på plass.

Imidlertid har de uttalt at borgere som handler kryptovaluta gjør på egen risiko.

10 ICO-er har begrenset folk fra Kirgisistan fra å delta, men en ICO er basert der.

Laos

Sikkerhetsrang: 1.3

I Laos er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

10 ICO-er har blitt begrenset i Laos, men en ICO ligger der.

Libanon

Sikkerhetsrang: 3.8

I Libanon er kryptovaluta lovlig, men det regnes fortsatt som farlig da det er uregulert.

Interessant nok har Banque du Liban uttalt at den vil lage sin egen ‘nettvaluta’, og merke seg dens betydning i fremtiden, og vil overvåke bruken direkte.

24 ICO-er har begrenset folk i Libanon fra å delta, selv om en er basert der.

Macau

Sikkerhetsrang: 1.4

I Macau er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Monetary Authority of Macau har advart finansnæringen og publikum om farene ved kryptovaluta, og siterer at den kan brukes til hvitvasking og finansiering av terrorisme.

Fire ICO-er er begrenset i Macau.

Malaysia

Sikkerhetsrang: 5.4

I Malaysia er kryptovaluta lovlig, men det er ikke anerkjent som lovlig betalingsmiddel.

Allmennheten anbefales av Bank Negara Malaysia å være forsiktig med risikoen forbundet med kryptovaluta og ICO.

Mest regulering av kryptovaluta i Malaysia fokuserer på børser som må identifisere og verifisere personer som bruker dem.

Åtte ICO-er har begrenset personer fra Malaysia som deltar, men 20 er der.

Maldivene

Sikkerhetsrang: 2.3

På Maldivene er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Én ICO har forbudt folk fra Maldivene å delta.

Mongolia

Sikkerhetsrang: 2.2

I Mongolia er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptokurrency på plass.

To ICO-er har forbudt folk fra Mongolia å delta, selv om den ene er der.

Myanmar

Sikkerhetsrang: 0,7

I Myanmar er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurveringsregulering på plass.

26 ICO-er har forbudt folk fra Myanmar å delta.

Nepal

Sikkerhetsrang: 0,8

I Nepal er kryptovaluta ulovlig. I 2017 arresterte politiet syv personer for angivelig å ha drevet en Bitcoin-børs.

20 ICO-er har begrenset deltakelse fra Nepal.

Nord-Korea

Sikkerhetsrang: 1.6

I Nord-Korea er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptokurrency på plass.

To ICO-er har forbudt folk fra Nord-Korea å delta.

Oman

Sikkerhetsrang: 1.8

I Oman er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen formell kryptokurrencyregulering på plass.

Central Bank of Oman har erklært at det ikke er noen retningslinjer for kryptokurver og at innbyggerne bør være forsiktige.

To ICO-er har forbudt folk fra Oman å delta, selv om en er der.

Pakistan

Sikkerhetsrang: 1.4

I Pakistan er kryptovaluta for tiden ulovlig, og regjeringen har startet operasjoner mot enkeltpersoner som bruker den.

Federal Revenue Board undersøker om kryptovaluta kan brukes til skatteunndragelse og hvitvasking av penger.

Til tross for alt det ovennevnte har ingen spesifikke lover blitt satt på plass angående kryptovalutaer ennå.

26 ICO-er har begrenset personer fra Pakistan som deltar, selv om to er baserte der samt en utveksling.

Palestina

Sikkerhetsrang: 2.3

I Palestina er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Ingen ICO-er har begrenset folk fra Palestina.

Filippinene

Sikkerhetsrang: 5.5

På Filippinene er kryptovaluta lovlig, men er ikke klassifisert som lovlig betalingsmiddel.

Tjenester som driver forretning med kryptovaluta må registreres hos Bangko Sentral ng Pilipinas – Filippinens sentralbank. Bedrifter som ikke kan møte straffer.

Seks ICO-er er forbudt på Filippinene, selv om 16 er lokalisert der, samt en utveksling.

Qatar

Sikkerhetsrang: 2.1

I Qatar er kryptovaluta ulovlig, og banker er forbudt å gjøre forretninger med kryptovalutaer.

Supervision and Control of Financial Institution Division i Qatars sentralbank har også uttalt at handel med kryptovaluta innebærer høy risiko og volatilitet, og kan brukes til å lette kriminalitet.

Én ICO har blitt begrenset fra å delta i Qatar.

Russland

Sikkerhetsrang: 6.6

I Russland er kryptovaluta lovlig og anerkjenner dem ikke som utenlandsk valuta.

Utveksling av kryptovaluta for russiske rubler er kun tillatt gjennom lisensierte operatører.

Gruvedrift behandles som en gründeraktivitet, og på grunn av dette kan det skattlegges, og bare kvalifiserte investorer har lov til å delta i ICO.

Noen mener at Russland sannsynligvis vil innføre harde lover på kryptovaluta eller kanskje til og med forby den i nær fremtid.

Åtte ICO-er har begrenset folk fra Russland fra å delta, selv om 318 er der og syv sentraler.

Saudi-Arabia

Sikkerhetsrang: 3.6

I Saudi-Arabia er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Det saudiarabiske pengebyrået har advart borgere om farene ved kryptovaluta, da den ikke er regulert eller støttet av noen myndighet.

Til tross for dette piloterer Saudi Arabian Monetary Agency et prosjekt for å lage en digital versjon av Riyal (Saudi Arabias valuta), men den vil bare brukes blant banker.

Tre ICO-er er begrenset for personer som bor i Saudi-Arabia.

Singapore

Sikkerhetsrang: 5.6

I Singapore er kryptovaluta lovlig, og ICO er regulert av Monetary Authority of Singapore, når det anses å være verdipapirer.

Imidlertid er ikke kryptovalutaer teknisk regulert, selv om regjeringen ikke har problemer med at folk og bedrifter bruker kryptovalutaer for å gjøre transaksjoner med hverandre..

Regulering av ICO er i stor grad på plass for å forhindre hvitvasking av penger og finansiering av terrorisme.

243 ICO-er har blitt begrenset til mennesker i Singapore, men 471 er basert der, samt fire børser.

Sør-Korea

Sikkerhetsrang: 5.1

I Sør-Korea er kryptovaluta lovlig, men noen av regelverket for hvordan kryptovaluta kan håndteres er ganske stivt.

Regulering av kryptovaluta er i stor grad på plass for å oppdage potensielle ulovlige transaksjoner, men i de fleste tilfeller kan folk gjøre transaksjoner med kryptovaluta uten bekymring..

Når det er sagt, i 2018 har sjefen for Sør-Koreas finansielle tilsynstjeneste sagt at regjeringen vil støtte kryptovalutahandel og oppfordrer finansinstitusjoner til å gjennomføre transaksjoner med kryptovaluta..

Det skal også påpekes at interessen for kryptovaluta i Sør-Korea er stor. Det anslås at opptil 30% av det totale kryptovalutamarkedet er bidratt av Sør-Korea.

120 ICO-er har begrenset folk fra Sør-Korea som deltar, men 20 er lokalisert der, samt fem børser.

Sri Lanka

Sikkerhetsrang: 0,8

På Sri Lanka er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen kryptovalutaregulering på plass.

47 ICO-er har begrenset deltakelse fra Sri Lanka, selv om to ICO-er er basert der.

Syria

Sikkerhetsrang: 1.0

I Syria er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt tema, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Fem ICO-er har begrenset folk fra Syria fra å delta.

Taiwan

Sikkerhetsrang: 3.6

I Taiwan blir kryptokurver betraktet som ‘svært spekulative virtuelle varer’, og tokens involvert i ICOs blir sett på som verdipapirer.

Taiwans finansielle tilsynskommisjon forbød banker og finansinstitusjoner å bruke kryptovaluta eller kryptovaluta-relaterte tjenester.

15 ICO-er er begrenset til mennesker som bor i Taiwan, men 19 er der og to sentraler.

Tadsjikistan

Sikkerhetsrang: 1.1

I Tadsjikistan er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen formell regulering av kryptovaluta på plass.

National Bank of Tadzjikistan har advart publikum om å bruke kryptovaluta, og sier at den er sårbar for nettangrep, og kan brukes til hvitvasking av penger og finansiering av terrorisme..

Tre ICO-er har begrenset folk fra Tadsjikistan fra å delta.

Thailand

Sikkerhetsrang: 3.8

I Thailand blir kryptovalutaer i stor grad sett på som lovlige, og det er en eller annen form for regulering av kryptovaluta på plass.

Mest regulering gjelder med hensyn til kryptovaluta-utveksling og ICO. Thailand søker også å kreve kapitalgevinstskatt fra kryptovalutaer.

Bedrifter som håndterer kryptovaluta-transaksjoner, må også registreres hos relevante myndigheter.

Åtte ICO-er har blitt begrenset fra mennesker i Thailand, men 21 ICO-er ligger der og en sentral.

Timor-Leste

Sikkerhetsrang: 1.9

I Øst-Timor er kryptokurrency fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Én ICO har vært begrenset i Øst-Timor.

Turkmenistan

Sikkerhetsrang: 1.9

I Turkmenistan er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er er begrenset i Turkmenistan.

Tyrkia

Sikkerhetsrang: 6.0

I Tyrkia er kryptovaluta lovlig og ikke regulert.

Så langt virker regjeringen mer interessert i å få inntekter fra kryptovalutaer enn å forby dem.

Interessant, den tyrkiske regjeringen har utarbeidet det de kaller ‘Turkcoin’ som en dag kan være en nasjonal kryptovaluta.

To ICO-er har blitt begrenset til folk i Tyrkia, selv om 14 er basert der og en utveksling.

De forente arabiske emirater

Sikkerhetsrang: 6.8

I De forente arabiske emirater, selv om det ikke er strengt kryptovalutaregulering på kryptovalutaer, kan det være vanskelig å få tak i så mange banker ikke vil jobbe med bedrifter som arbeider med kryptovaluta.

Så langt ser landet ut til å være ganske gunstig overfor kryptovaluta og kryptovaluta ser ut til å være lovlig.

56 ICO-er ligger i De forente arabiske emirater.

Usbekistan

Sikkerhetsrang: 4.0

I Usbekistan er kryptovaluta lovlig og regulering av kryptovaluta kommer sakte på plass.

Imidlertid har sentralbanken i Usbekistan uttrykt troen på at kryptovaluta kan brukes til å finansiere terrorisme og annen kriminell virksomhet, og derfor ikke bør tillate at kryptovaluta-transaksjoner skjer.

Tre ICO-er har begrenset folk fra Usbekistan fra å delta.

Vietnam

Sikkerhetsrang: 3.2

I Vietnam er kryptovaluta teknisk forbudt og brukere som bryter dette kan bli bøtelagt. Imidlertid ser det ut til at regulering av kryptovaluta snart kan bli på plass

23 ICO-er har blitt begrenset til folk i Vietnam, selv om ni ICO-er ligger der og tre sentraler.

Jemen

Sikkerhetsrang: 0,1

I Jemen er kryptovaluta fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er ingen regulering av kryptovaluta ennå på plass.

60 ICO-er har blitt begrenset til personer basert i Jemen. Jemen er rangert lavest når det gjelder adopsjon av kryptovaluta.

Europa

Generelt er det meste av Europa vennlig overfor kryptovaluta med noen få mikrostater og land i den østlige halvdelen som ikke har mye i veien for kryptokurveringsregulering..

Selv om EU har en politikk for kryptovaluta, har ikke alle land i EU de samme lovene om bruk og skatt.

Europa er kanskje det mest regulerte kontinentet for øyeblikket, men kryptovaluta-regulering kan variere betydelig avhengig av hvordan kryptovaluta er definert.

Andorra

Sikkerhetsrang: 3.6

I Andorra er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er foreløpig ingen kryptovalutaregulering på plass.

Tre ICO-er er basert i Andorra.

Albania

Sikkerhetsrang: 2.9

I Albania er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ingen kryptovalutaregulering på plass.

Bank of Albania har sitert at på grunn av anonymiteten til kryptovaluta kan den brukes til kriminelle aktiviteter, som hvitvasking, finansiering av terrorisme og smugling.

Én ICO har begrenset personer fra Albania som deltar.

Armenia

Sikkerhetsrang: 2,5

I Armenia er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Foreløpig har regjeringen i Armenia bestemt at det ikke er tilrådelig å vedta noen lov om kryptovaluta, da de fleste ledende land anbefaler å ikke bruke dem..

To ICO-er ligger i Armenia.

Østerrike

Sikkerhetsrang: 7.2

I Østerrike er kryptovaluta lovlig, selv om det verken er klassifisert som et lovlig betalingsmiddel eller som et finansielt instrument.

I stedet klassifiserer det østerrikske finansdepartementet kryptovalutaer som ‘andre (immaterielle) varer’.

Gruvedrift bør også behandles som ethvert annet produkt av varer og transaksjoner fra kryptovaluta til fiat ikke skattlegges.

Det ser ut til at det i fremtiden kan være mer regulering av kryptovaluta på plass.

Østerrike, som mange andre nasjoner, har advart innbyggerne om farene ved å investere i kryptovalutaer.

Én ICO har vært begrenset for folk i Østerrike som deltar, men 20 er lokalisert der samt en utveksling.

Aserbajdsjan

Sikkerhetsrang: 2.9

I Aserbajdsjan er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ingen kryptovalutaregulering på plass.

Imidlertid ser det ut til at regjeringen i Aserbajdsjan ser på måter å regulere kryptovaluta på.

Én ICO ligger i Aserbajdsjan.

Hviterussland

Sikkerhetsrang: 5.6

I Hviterussland er det lovlig å kjøpe, selge og gruve kryptovaluta.

ICO og kryptovaluta-utveksling har ennå ingen reguleringer på plass. De vil regulere seg selv for nå.

Inntekter fra gruvedrift og annen kryptovalutaoperasjon er skattefri frem til 2023, selv om det forventes at visse virksomheter har tilstrekkelig kapital.

16 ICO-er har begrenset folk fra Hviterussland til å delta, selv om 17 er der.

Belgia

Sikkerhetsrang: 7.0

I Belgia er kryptovaluta lovlig og uregulert, men de regnes ikke som lovlig betalingsmiddel.

Regulering vil sannsynligvis komme på plass et eller annet tidspunkt i fremtiden, men for øyeblikket ser Belgia ikke kryptovalutaregulering som så viktig ettersom markedet fortsatt er veldig lite.

Når det er sagt, har de lagt merke til at det er problemer knyttet til hvitvasking av penger.

13 ICO-er ligger i Belgia.

Bosnia og Herzegovina

Sikkerhetsrang: 4.6

I Bosnia og Hercegovina er kryptovaluta lovlig.

Sentralbanken i Bosnia og Hercegovina har imidlertid sagt at den eneste valutaen i nasjonen er det konvertible merket, og at kryptovaluta ikke kan byttes ut for det..

Per i dag har regjeringen ingen planer om å regulere kryptovaluta.

21 ICO-er er begrenset til mennesker i Bosnia-Hercegovina, men to er der.

Bulgaria

Sikkerhetsrang: 7.4

I Bulgaria er kryptovaluta lovlig.

Skatteetaten har uttalt at enkeltpersoner som tjener på å selge kryptovaluta, må betale skatt, selv om det ikke er noen lisensieringskrav for folk som kjøper, selger eller betaler med kryptovaluta..

Bulgaria har angivelig inndratt nok Bitcoin til å betale en stor del av statsgjelden. Så mye faktisk at den har mer Bitcoin enn gullreserver.

34 ICO-er ligger i Bulgaria og en sentral.

Kroatia

Sikkerhetsrang: 6.8

I Kroatia er kryptovaluta lovlig, selv om regjeringen har advart om at folk bruker kryptovaluta på egen risiko og kanskje må betale skatt.

Ni ICO-er ligger i Kroatia.

Kypros

Sikkerhetsrang: 7.5

På Kypros er kryptovaluta lovlig og erklærte i 2014 at kryptovaluta er lovlig betalingsmiddel.

Foreløpig er det ingen regulering på plass for kjøp, salg og eie av kryptovaluta, og det ser ut til at det ikke er noen planer om å få på plass noen form for regulering, inkludert skatt.

Kypros er en veldig populær nasjon for ICO-arrangører og blockchain-selskaper.

45 ICO-er ligger på Kypros og har en sentral.

Tsjekkisk Republikk

Sikkerhetsrang: 7.5

I Tsjekkia er kryptovaluta lovlig og blir sett på som en vare snarere enn en valuta.

Den tsjekkiske nasjonalbanken har sagt at den verken vil hindre utviklingen av kryptovaluta eller fremme den.

42 ICO-er ligger i Tsjekkia og en sentral.

Danmark

Sikkerhetsrang: 6.7

I Danmark er kryptovaluta lovlig, og det er for tiden ingen lover eller forskrifter om kryptovaluta.

Fortjeneste og tap fra investeringer i kryptovaluta er fradragsberettiget, selv om gruvedrift er unntatt moms.

ICO-er er stort sett uregulerte, men de kan reguleres av Finanstilsynet, hvis de gjennomføres på en bestemt måte.

Åtte ICO-er ligger i Danmark.

Estland

Sikkerhetsrang: 6.5

I Estland er kryptovaluta lovlig, og regulering av kryptovaluta er veldig avslappet.

Når det er sagt, har Estland oppdatert hvitvaskingsloven for å inkludere kryptovalutaer og bedrifter som håndterer mer enn 1000 euro i måneden, må identifiseres.

Videre til det må bedrifter som håndterer kryptovaluta ha lisens.

Estland prøvde til og med å lansere sin egen ICO for Estcoin, men EU ville ikke erklære det lovlig betalingsmiddel.

Fire ICO-er har begrenset folk fra Estland fra å delta, selv om 241 ICO-er ligger i Estland.

Finland

Sikkerhetsrang: 6.5

I Finland er kryptovaluta lovlig, og det ser ut til å ikke være noen planer om å innføre noen regulering på dette tidspunktet, selv om inntektsskatt gjelder for de som har kryptovaluta.

Interessant nok kan finske tollmyndigheter auksjonere bort Bitcoins som brukes til narkotikarelaterte forbrytelser. Angivelig har de € 19 millioner verdt.

Fem ICO-er ligger i Finland.

Frankrike

Sikkerhetsrang: 7.8

I Frankrike er kryptovaluta lovlig, og de begynte å sette sammen lovgivning tilbake i 2014, og har hittil vært veldig vennlige overfor kryptokursbedrifter.

Når det er sagt, har Frankrike fortsatt gitt advarsler om farene ved å handle kryptovalutaer.

Frankrike er den høyest rangerte nasjonen på denne listen. Sammen med Tyskland har Frankrike bedt om at kryptovalutaer blir diskutert på G20, slik at regulering av kryptovaluta kan koordineres mer på et internasjonalt nivå.

Mer regulering av kryptovaluta kan komme på plass senere ettersom Frankrike undersøker mer om hvordan kryptovaluta og blockchain-teknologi kan brukes.

Én ICO har begrenset folk i Frankrike fra å delta, men 63 ICO er der og en utveksling.

Tyskland

Sikkerhetsrang: 6.5

I Tyskland er kryptovaluta lovlig og klassifisert som et finansielt instrument.

Bedrifter som distribuerer kryptovalutaer, må være autorisert av det tyske føderale finanstilsynet, og ICO-er vil bli sett på fra sak til sak..

Det ser også ut til at Tyskland foreløpig ikke beskatter kryptovalutaer fordi de ikke fullt ut omfatter definisjonen av penger.

Fem ICO-er har begrenset deltakere fra Tyskland, men 100 er basert der og en utveksling.

Georgia

Sikkerhetsrang: 4.0

I Georgia er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt tema, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass, og for øyeblikket anses kryptokurrency ikke som lovlig betalingsmiddel.

Så langt har National Bank of Georgia oppfordret folk til å være forsiktige når de arbeider med kryptovalutaer.

18 ICO-er ligger i Georgia.

Hellas

Sikkerhetsrang: 6.5

I Hellas er kryptovaluta lovlig, selv om regjeringen har gjengitt advarsler fra europeiske tilsynsmyndigheter om farene ved å handle kryptovaluta.

Fem ICO-er har blitt lansert fra Hellas.

Guernsey

Sikkerhetsrang: 2.6

I Guernsey er det ennå ingen solid kryptovaluta-regulering på plass.

Guernsey Financial Services Commission har uttalt at det kan avvise noen selskaper å registrere seg som finansielle tjenester hvis de håndterer kryptovaluta.

Det er ikke ICO-er i Guernsey.

Ungarn

Sikkerhetsrang: 6.4

I Ungarn er kryptovaluta lovlig, selv om det har advart innbyggerne om farene ved å handle kryptovaluta.

Fire ICO-er ligger i Ungarn.

Island

Sikkerhetsrang: 5.2

På Island ser kryptovaluta ut til å være lovlig, selv om regjeringens holdning har vært litt uklar tidligere.

Inntekt fra kryptovaluta er skattepliktig. Den islandske regjeringen ser på måter å beskatte inntektene fra gruvedrift basert på energiforbruk.

Seks ICO-er har begrenset folk fra Island som deltar, selv om tre er lokalisert der samt en utveksling.

Isle of Man

Sikkerhetsrang: 3.7

På Isle of Man er det noe kryptovalutaregulering på plass, og ICO-er må overholde lover om hvitvasking av penger.

Mange bedrifter godtar betaling i Bitcoin, og tjener øya kallenavnet ‘Bitcoin Island’. Slike virksomheter er regulert av Isle of Man Financial Services Authority.

Isle of Man er også en av de første myndighetene i verden som bruker blockchain-teknologi til å lagre data. Det endret også lovgivningen om spill for å inkludere kryptovaluta.

12 ICO-er ligger på Isle of Man.

Irland

Sikkerhetsrang: 6.9

I Irland er kryptovaluta lovlig, selv om det ser ut til at nasjonen har litt vent-og-se-tilnærming.

Gevinstskatt gjelder for kryptovaluta-transaksjoner, men bare når en person tjener på transaksjonen.

Når det gjelder ICO-er, hvis en ICO blir sett på som overførbar sikkerhet, vil den bli regulert.

Interessant, Irland har opprettet Irishcoin, en kryptovaluta for å hjelpe sin turistindustri, og er akseptert i noen deler av landet.

Én ICO har begrenset folk fra Irland som deltar, selv om 28 er lokalisert der.

Italia

Sikkerhetsrang: 6.8

I Italia er kryptovaluta lovlig.

Fortjeneste og tap fra handel med kryptovaluta kan skattlegges, selv om de som har kryptovaluta ikke er skattepliktige.

Én ICO har begrenset folk fra Italia til å delta, selv om 20 er basert der.

Jersey

Sikkerhetsrang: 2.8

I Jersey ser det ut til at kryptovaluta i stor grad er akseptert, og regjeringen ønsker å implementere vennlig kryptovaluta-regulering.

Stort sett ser de på regulering som bare viktig for å forhindre hvitvasking og finansiering av terrorisme. De ønsker ikke å være altfor belastende på dette tidspunktet som kan kvele innovasjon.

Én ICO ligger i Jersey.

Kosovo

Sikkerhetsrang: 2.0

I Kosovo er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Én ICO har begrenset folk fra Kosovo fra å delta.

Latvia

Sikkerhetsrang: 3.2

I Latvia er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, selv om det er noe kryptokurrencyregulering på plass. Teknisk sett ser det ut til å være lovlig å eie og handle, men det blir ikke sett på som lovlig betalingsmiddel.

Latvia har også oppdatert sine hvitvaskingslover for å inkludere kryptovalutaer.

To ICO-er har begrenset folk fra Latvia fra å delta, selv om 26 er der.

Liechtenstein

Sikkerhetsrang: 3.7

I Liechtenstein er det ennå ingen solid regulering av kryptokurrency ennå, og ser ut til å fortsatt definere hvilken lovgivning som skal regulere dem.

ICO kan reguleres som finansielle instrumenter hvis de er definert på en slik måte.

14 ICO-er ligger i Liechtenstein.

Litauen

Sikkerhetsrang: 6.9

I Litauen har Bank of Lithuania anbefalt at finansielle tjenester må skilles fra kryptovaluta og ikke tilby tjenester til dem eller med dem.

Til tross for dette har Litauen planer om å lage verdens første digitale samler som mest sannsynlig vil bruke blockchain-teknologi.

33 ICO-er ligger i Litauen.

Luxembourg

Sikkerhetsrang: 6.5

I Luxembourg er kryptovaluta lovlig, men det er lite i veien for regulering av kryptovaluta.

I mellomtiden har Luxembourgs overvåkingskommisjon for finanssektoren gitt en advarsel om risikoen forbundet med kryptovaluta.

Imidlertid ser det ut til at Luxembourg godtar kryptovaluta som valuta, og virksomheter som opererer med kryptovaluta er bundet av de samme lovene som andre finansinstitusjoner.

Én ICO har begrenset folk fra Luxembourg som deltar, selv om 11 er der.

Malta

Sikkerhetsrang: 7.4

Kallenavnet ‘Blockchain Island’, Malta er et av de mest liberale landene innen regulering av kryptovaluta, og kryptovaluta er helt lovlig.

Den maltesiske regjeringen er veldig positiv til kryptovaluta og blockchain-teknologi, selv om det sannsynligvis vil komme mer regulering, men det antas at det vil være vennlig mot kryptovaluta.

Senest flyttet Binance, en av verdens største kryptovaluta-børser, dit fra Japan.

84 ICO-er ligger i Malta og har to sentraler.

Moldova

Sikkerhetsrang: 1.2

I Moldova er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass. Så langt har myndighetene gitt forsiktighet når de bruker dem.

I den utbrytende regionen Transnistria har gruvedrift blitt legalisert og ser ut til å være opptatt av å hjelpe gruvearbeidere til å utvikle seg innenfor sine grenser.

Seks ICO-er er begrenset til mennesker i Moldova.

Monaco

Sikkerhetsrang: 3.0

I Monaco er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ikke regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er ligger i Monaco.

Montenegro

Sikkerhetsrang: 2.2

I Montenegro er kryptokurrency fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Én ICO har begrenset folk fra Montenegro fra å delta, selv om en ICO er basert der.

Nederland

Sikkerhetsrang: 7.3

I Nederland er kryptovaluta lovlig, og angivelig har opptil 500 000 husstander kryptovaluta i Nederland.

Nederland ser ut til å forstå kryptovaluta ganske bra, og De Nederlandsche Bank har til og med eksperimentert med det den kaller DNBcoin.

Regulering vil sannsynligvis komme på plass snart, men det antas at det vil være gunstig.

95 ICO-er ligger i Nederland og en sentral.

Nord-Makedonia

Sikkerhetsrang: 4.7

I Nord-Makedonia, mens kryptovaluta er lovlig, er det problematisk å få tak i.

National Bank of Macedonia har sagt at makedonere ikke har lov til å ha bankkontoer eller eie verdipapirer fra utlandet, noe som for dem betyr at de ikke har tillatelse til kryptokurrency.

Ni ICO-er har begrenset folk fra Makedonia som deltar, selv om to er basert der.

Norge

Sikkerhetsrang: 5.3

I Norge er kryptovaluta lovlig, selv om de ikke er anerkjent.

Kryptovaluta beskattes som gevinst, selv om tap blir trukket, og salg av kryptovaluta er unntatt moms.

Fire ICO-er har begrenset personer fra Norge som deltar, selv om ni ICO-er ligger der.

Polen

Sikkerhetsrang: 6.9

I Polen er kryptovaluta lovlig, selv om de ikke regnes som lovlig betalingsmiddel.

Kryptovaluta er underlagt inntektsskatt, og overføring av kryptovaluta blir sett på som en overføring av eiendom, og det må derfor betales en avgift på 1%.

Bekymringsfullt har statsminister Morawiecki sagt i 2018 at de enten vil forby kryptovaluta eller utvikle regulering for det.

36 ICO er basert i Polen og en børs.

Portugal

Sikkerhetsrang: 6.1

I Portugal er kryptovaluta lovlig, og det er foreløpig ingen regelverk på plass.

Imidlertid har Federal Reserve Bank of Portugal rådet forsiktighet ved å bruke kryptovaluta på grunn av mangel på regulering.

Seks ICO-er ligger i Portugal.

Romania

Sikkerhetsrang: 6.7

I Romania er kryptovaluta lovlig, selv om Romanias nasjonalbank har frarådet finansinstitusjoner å håndtere kryptovaluta.

På grunn av dette ble flere kryptokursutvekslinger lagt ned.

Inntekt fra kryptovaluta er skattepliktig i Romania.

25 ICO-er ligger i Romania.

San Marino

Sikkerhetsrang: 2.1

I San Marino er kryptovaluta fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Det er ingen ICO-er i San Marino.

Serbia

Sikkerhetsrang: 1.3

I Serbia betraktes ikke kryptovaluta som lovlig betalingsmiddel, og det er ingen regulering på plass ennå, selv om de har sagt at de er villige til å samarbeide med andre nasjoner for å få på plass forskrifter..

29 ICO-er har begrenset folk fra Serbia fra å delta, selv om syv er der.

Slovakia

Sikkerhetsrang: 5.6

I Slovakia er kryptovaluta lovlig, og Finansdepartementet har sagt at inntekt fra kryptovaluta må skattlegges.

Kryptovaluta betraktes som kortsiktige finansielle eiendeler i stedet for penger, og kjøp av kryptovaluta er også skattepliktig.

Én ICO er begrenset til folk i Slovakia, selv om fire er lokalisert der.

Slovenia

Sikkerhetsrang: 7.6

I Slovenia er kryptovaluta lovlig, og det er ikke mye i veien for regulering av kryptovaluta ennå.

Virksomheter som er involvert i gruvedrift eller bruker kryptovalutaer som betalingsmåte, er skattepliktige.

I 2018 advarte Bank of Slovenia publikum om farene ved kryptovaluta og kort tid etter at noen banker sluttet å selge kryptovaluta i minibanker.

Det skal også nevnes at guvernøren for Bank of Slovenia også har ansvaret for styret for finansiell stabilitet som kan være en interessekonflikt.

44 ICO-er ligger i Slovenia.

Spania

Sikkerhetsrang: 6.5

I Spania er kryptovaluta lovlig, og fortjeneste fra transaksjoner er skattepliktig, men fritatt for merverdiavgift.

Når det er sagt, har Spania fortsatt advart investorer om farene som følger med kryptovalutaer.

Én ICO har begrenset personer fra Spania som deltar, selv om 37 ICO-er ligger der og en utveksling.

Sverige

Sikkerhetsrang: 6.0

I Sverige er kryptovaluta lovlig og regulert av det svenske finanstilsynet, selv om de ikke blir sett på som penger.

Generelt sett er gruvedrift av cryptocurrency skattefri, og kryptovaluta er unntatt moms.

Interessant nok har Sverige utforsket ideen om å lansere en ‘e-valuta’, selv om den fremdeles er i en tidlig fase.

En annen interessant ting som skjer i Sverige er at regjeringen har begynt å ta i bruk kryptovaluta fra de som har gjeld.

Én ICO har begrenset folk fra Sverige til å delta, selv om 11 er der og en utveksling.

Sveits

Sikkerhetsrang: 6.3

I Sveits er kryptovaluta lovlig og har relativt god anseelse.

I Zug og Tucino er betalinger i kryptovaluta lovlige, selv for offentlige etater, og det er for øyeblikket ingen regulering på ICO, men i noen tilfeller kan det være behov for en banktillatelse.

Sveits er kjent som en av de mest kryptovalutavennlige nasjonene i verden. Det har ført til at Ethereum Foundation og Libra Association har hovedkontor der.

Mer omfattende regulering av kryptovaluta kan komme på plass et eller annet tidspunkt i fremtiden.

Tre ICO-er har begrenset folk fra Sveits fra å delta, selv om 238 er der og to utvekslinger.

Storbritannia

Sikkerhetsrang: 6.2

I Storbritannia er kryptovaluta lovlig, og det er ikke noen spesifikk regulering ennå på plass. Når det er sagt, er det en rekke skattelover som folk må overholde.

Kryptovaluta blir sett på som utenlandske penger (men ikke lovlig betalingsmiddel) og påvirker hvordan de skattlegges i forhold til mange nasjoner som ser på det som et råvare eller finansielt instrument..

En merverdiavgift gjelder for kryptovaluta når den kjøpes fra en leverandør.

Selskapsskatt gjelder valutaveksling, og inntektsskatt må betales av ikke-selskaper.

En av de største ulempene med Storbritannia er at ICO er strengt regulert.

11 ICO-er er begrenset til personer fra Storbritannia, selv om 421 ligger der og seks sentraler.

Ukraina

Sikkerhetsrang: 5.8

I Ukraina er kryptovaluta lovlig, og det er ingen regulering av kryptovaluta på plass, selv om det ikke regnes som penger.

Situasjonen kan lett endres, ettersom Ukraina har vurdert å forby kryptovaluta hvis det ikke er noen regulering på plass de neste årene.

Når det er sagt, for tiden beskattes ikke cryptocurrency mining, og det er ingen lover for ICO.

Fem ICO-er har begrenset folk fra Ukraina fra å delta, selv om 39 er lokalisert der, samt tre utvekslinger.

Nord Amerika

Nord-Amerika land kart

USA er det mest progressive landet i Nord-Amerika når det gjelder regulering av kryptovaluta.

Mye av Mellom-Amerika og Karibien henger etter med noen få unntak som Costa Rica og Jamaica.

Det er noen få unntak i Nord-Amerika fra nasjoner som har en hard holdning til kryptovaluta. I stor grad er det imidlertid ikke regulering.

Anguilla

Sikkerhetsrang: 3.4

I Anguilla er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, selv om det allerede er noe regulering av kryptovaluta, selv om det hovedsakelig er med hensyn til ICO.

Anguilla introduserte Anguilla Utility Token Offering Act for å regulere noen ICO, mens andre vurderte at verdipapirer ville bli regulert av eksisterende regulering.

ICO i Anguilla må betale et registreringsgebyr og betale 1,5% avgift på det totale beløpet de samler inn.

Anguilla er en del av ECCBs (Eastern Caribbean Central Bank) pilot for å teste kryptovaluta ved siden av sin egen nasjonale valuta.

To ICO-er ligger i Anguilla.

Antigua og Barbuda

Sikkerhetsrang: 2.8

I Antigua og Barbuda er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass, selv om det kan være noen i fremtiden, og ICO er tillatt.

Regjeringen har støttet utviklingen av Antigua og Barbuda Development Coin, selv om den ikke er statsstøttet.

Antigua og Barbuda er en del av ECCBs pilot for å teste kryptovaluta sammen med sin egen nasjonale valuta.

En ICO har begrenset folk fra Antigua og Barbuda fra å delta.

Aruba

Sikkerhetsrang: 2.5

På Aruba er kryptokurrency fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er har begrenset folk fra Aruba som deltar.

Bahamas

Sikkerhetsrang: 3.1

På Bahamas er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og regulering avhenger av om kryptokurrency er definert som sikkerhet, valuta eller handelsvare.

Regjeringen på Bahamas er opptatt av å bruke blockchain-teknologi for å forenkle transaksjoner.

Bahamas ser også på å implementere et lovforslag for å forhindre at kryptovaluta brukes til hvitvasking og finansiering av terrorisme.

Bahamas kan også bringe kryptovalutaer under Bahamas sentralbank og kan introdusere en digital versjon av den bahamiske dollaren.

To ICO-er har vært begrenset til å delta i Bahamas, selv om seks er der.

Barbados

Sikkerhetsrang: 3.4

På Barbados er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Barbados kan snart lage sin egen kryptovaluta som vil være bundet til den Barbadiske dollaren gjennom et selskap som heter Bitt Inc..

Én ICO har begrenset folk fra Barbados som deltar, selv om fire ICO er basert der.

Belize

Sikkerhetsrang: 3.2

I Belize er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Bedrifter som driver handel er regulert av International Financial Services Commission of Belize, men de har ikke noen regler om kryptovaluta.

Syv ICO-er har begrenset folk fra Belize som deltar, selv om 41 er der.

Bermuda

Sikkerhetsrang: 3.3

I Bermuda er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Én ICO har begrenset deltakere fra Bermuda, selv om fire ICOer er der.

Bonaire

Sikkerhetsrang: 2.9

I Bonaire er kryptokurrency fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen kryptovalutaregulering på plass.

Ingen ICO-er har begrenset folk fra Bonaire.

De britiske jomfruøyene

Sikkerhetsrang: 4.0

På De britiske jomfruøyene er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass, selv om det er blitt antydet at noen av gjeldende regler gjelder.

To ICO-er har begrenset folk fra De britiske jomfruøyene som deltar, selv om 62 er der og to utvekslinger.

Canada

Sikkerhetsrang: 4.4

I Canada er det lovlig å eie og bruke kryptovaluta, men mange banker har gjort det ikke mulig å kjøpe kryptovaluta med debet- eller kredittkort.

Angivelig er dette forbudet bare midlertidig til regulatorer har bedre forståelse av kryptovaluta. Solid regulering av kryptovaluta er ennå ikke kommet, og kryptovaluta blir heller ikke ansett som lovlig betalingsmiddel.

Kryptovaluta er også underlagt inntektsskatt og betraktes som en vare.

153 ICO har begrenset folk fra Canada som deltar, selv om 100 er lokalisert der og to sentraler.

Caymanøyene

Sikkerhetsrang: 3.1

På Caymanøyene er det ingen spesifikk kryptokurrencyregulering ennå, selv om eksisterende lover kan være gjeldende under visse omstendigheter.

Dette kan være lover om hvitvasking av penger, verdipapirer og elektroniske transaksjoner.

16 ICO-er har begrenset folk fra Caymanøyene som deltar, selv om 101 er der.

Costa Rica

Sikkerhetsrang: 6.9

I Costa Rica er kryptovaluta lovlig, selv om den ikke regnes som lovlig betalingsmiddel eller til og med utenlandsk valuta.

Mens sentralbanken i Costa Rica har gitt advarsler om kryptovaluta, har den også sagt at den ikke vil regulere eller overvåke kryptovalutaer for betalinger..

11 ICO-er ligger i Costa Rica.

Cuba

Sikkerhetsrang: 0,8

På Cuba er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ingen kjent regulering av kryptovaluta på plass ennå.

88 ICO-er har forbudt folk fra Cuba å delta.

Curaçao

Sikkerhetsrang: 3.0

På Curaçao er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Én ICO ligger på Curaçao.

Dominica

Sikkerhetsrang: 2.2

I Dominica er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Dominica er en del av ECCBs pilot for å teste kryptovaluta ved siden av sin egen nasjonale valuta.

To ICO-er har begrenset deltakere fra Dominica.

den dominikanske republikk

Sikkerhetsrang: 2.8

I Den Dominikanske republikk er kryptovaluta fortsatt et kontroversielt spørsmål. Kryptovaluta regnes ikke som lovlig betalingsmiddel, og finansinstitusjoner har ikke lov til å bruke den til transaksjoner.

Enkeltpersoner kan fortsatt bruke kryptovaluta på egen risiko.

To ICO-er har begrenset personer fra Den Dominikanske republikk som deltar, selv om tre er der.

El Salvador

Sikkerhetsrang: 1.6

I El Salvador er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og de regnes ikke som lovlig betalingsmiddel. ICO er også teknisk forbudt.

Fire ICO-er har begrenset folk fra El Salvador som deltar.

Grønland

Sikkerhetsrang: 2.6

På Grønland er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Ingen ICO-er ligger på Grønland.

Grenada

Sikkerhetsrang: 2.6

I Grenada er det for tiden ingen regulering av kryptovalutaer, selv om det er en del av ECCBs pilot om å teste kryptovaluta ved siden av sin egen nasjonale valuta.

Én ICO har begrenset deltakelse fra Grenada.

Guadeloupe

Sikkerhetsrang: 2.6

I Guadeloupe er det fortsatt kontroversielt, og det er ennå ingen kryptovalutaregulering på plass.

Ingen ICO-er har begrenset folk fra Guadeloupe fra å delta.

Guatemala

Sikkerhetsrang: 2.0

I Guatemala er kryptokurrency kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Kryptovaluta blir ikke sett på som lovlig betalingsmiddel eller til og med utenlandsk valuta, og borgere blir advart om farene ved kryptovaluta.

To ICO-er har begrenset folk fra Guatemala fra å delta.

Haiti

Sikkerhetsrang: 1.5

På Haiti er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Fem ICO-er har begrenset folk fra Haiti som deltar.

Honduras

Sikkerhetsrang: 1.9

I Honduras er kryptokurrency fremdeles et kontroversielt spørsmål, og det er ingen regulering av kryptovaluta på plass ennå.

Sentralbanken i Honduras sa at den ikke støtter kryptovalutaer og innbyggere håndterer dem på egen risiko.

To ICO-er har begrenset personer fra Honduras som deltar.

Jamaica

Sikkerhetsrang: 5.8

På Jamaica er kryptovaluta lovlig, selv om det ikke regnes som lovlig betalingsmiddel eller utenlandsk valuta, og regjeringen har advart om risikoen forbundet med dem.

Én ICO har begrenset folk fra Jamaica som deltar, selv om en er lokalisert der.

Martinique

Sikkerhetsrang: 2.4

På Martinique er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Ingen ICO-er ligger på Martinique.

Mexico

Sikkerhetsrang: 6.7

I Mexico er kryptovaluta lovlig og regulert av sentralbanken.

Mexico har oppdatert sine hvitvaskingslover slik at de inkluderer kryptovaluta, og selskaper som tilbyr tjenester knyttet til kryptovaluta, må forklare risikoen forbundet med dem.

Én ICO har begrenset folk fra Mexico som deltar, selv om 14 er der og en utveksling.

Montserrat

Sikkerhetsrang: 2.4

I Montserrat er det ingen spesifikke lover på plass med hensyn til regulering av kryptovaluta.

Montserrat er en del av ECCBs pilot for å teste kryptovaluta ved siden av sin egen nasjonale valuta.

Ingen ICO-er ligger i Montserrat.

Nicaragua

Sikkerhetsrang: 4.6

I Nicaragua er kryptovaluta lovlig.

To ICO-er har begrenset folk fra Nicaragua fra å delta.

Panama

Sikkerhetsrang: 2.6

I Panama er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Fire ICO-er har begrenset folk fra Panama som deltar, selv om 15 er lokalisert der og to utvekslinger.

Saint Kitts og Nevis

Sikkerhetsrang: 3.2

I St Kitts og Nevis er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

St Kitts og Nevis er en del av ECCBs pilot for å teste kryptovaluta ved siden av sin egen nasjonale valuta.

Én ICO er begrenset i St Kitts og Nevis, selv om 14 ligger der.

Saint Lucia

Sikkerhetsrang: 2.1

I St Lucia er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ennå ikke regulering av kryptovaluta på plass.

St. Lucia er en del av ECCBs pilot for å teste kryptovaluta sammen med sin egen nasjonale valuta.

Én ICO har begrenset folk fra St Lucia som deltar, selv om en er basert der.

Saint Martin

Sikkerhetsrang: 2.2

I Saint Martin er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Ingen ICO-er har begrenset deltakelse fra Saint Martin.

Saint Vincent og Grenadinene

Sikkerhetsrang: 2.8

I St Vincent og Grenadinene er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

St Vincent og Grenadinene er en del av ECCBs pilot for å teste kryptovaluta sammen med sin egen nasjonale valuta.

Én ICO har begrenset folk fra St Vincent og Grenadinene fra å delta, selv om fire ICO-er ligger der og en utveksling.

Sint Maarten

Sikkerhetsrang: 2.2

I Sint Maarten er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen kryptovalutaregulering på plass

Ingen ICO har begrenset folk fra Sint Maarten som deltar.

Trinidad og Tobago

Sikkerhetsrang: 3.3

I Trinidad og Tobago er kryptovaluta lovlig, selv om regjeringen ikke godkjenner ICO, med henvisning til de mange risikoene knyttet til dem.

27 ICO-er har begrenset deltakelse fra Trinidad og Tobago.

Turks- og Caicosøyene

Sikkerhetsrang: 2.7

På Turks- og Caicosøyene er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Tre ICO-er ligger i Turks- og Caicosøyene.

USA

Sikkerhetsrang: 7.5

I USA er kryptovaluta lovlig, selv om regulering kanskje er den strengeste i verden.

På grunn av dette tilbyr mange internasjonale selskaper som arbeider med kryptovalutaer ikke tjenester til amerikanske borgere.

USA er kanskje det viktigste landet å se på da regulering av kryptovaluta implementert der sannsynligvis vil bli fulgt blant dets allierte og resten av verden.

I likhet med mange andre nasjoner er USA i stor grad opptatt av å dempe hvitvasking av penger og bekjempe terrorfinansiering, og det er derfor det er så strengt mot kryptokurver, spesielt ICO-er..

I forskjellige stater kan det være forskjellige lover om hvordan kryptovaluta kan brukes. For eksempel BitLicense i New York.

Tunge krav er også på plass for utveksling av kryptovalutaer, og kryptovaluta blir sett på som eiendom, ikke valuta. Avgifter gjelder også for kryptovalutaer.

1475 ICO er begrenset i USA, selv om 681 er der og 15 sentraler.

De amerikanske jomfruøyene

Sikkerhetsrang: 2.8

På De amerikanske jomfruøyene er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta ennå på plass.

Det er ingen ICO på De amerikanske jomfruøyene.

Oseania

oceania land kart

Australia og New Zealand fører i stor grad veien for kryptokurrencyregulering i Oseania, med de fleste stillehavsøyene som har lite i veien for regulering på dette tidspunktet.

Amerikansk Samoa

Sikkerhetsrang: 1.9

I Amerikansk Samoa er kryptovaluta fortsatt et kontroversielt spørsmål, og det er for øyeblikket ingen kryptovalutaregulering på dette tidspunktet.

Tre ICO-er har begrenset folk fra Amerikansk Samoa fra å delta.

Australia

Sikkerhetsrang: 6.7

I Australia er kryptovaluta lovlig, men det blir ikke sett på som penger eller utenlandsk valuta.

Hvis det gjøres transaksjoner som tilsvarer mer enn $ 10.000, kan de gjelde for kapitalgevinstskatt. Varer og tjenesteavgift gjelder også.

Gruveselskaper må også betale skatt også.

Australia har endret sine lover om hvitvasking og terrorbekjempelse for å inkludere kryptovalutautveksling i regulering. De vil bli pålagt å rapportere mistenkelige transaksjoner.

Den australske verdipapir- og investeringskommisjonen har også advart innbyggerne om farene ved å handle kryptovalutaer.

12 ICO-er har begrenset folk fra Australia som deltar, selv om 99 er lokalisert der og fire sentraler.

De forente stater i Mikronesia

Sikkerhetsrang: 2.0

I De forente stater i Mikronesia er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta på plass ennå.

To ICO-er har begrenset deltakelse fra Mikronesiaføderasjonen.

Fiji

Sikkerhetsrang: 2.6

I Fiji er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta på plass ennå.

Én ICO har begrenset deltakelse fra Fiji.

Fransk Polynesia

Sikkerhetsrang: 3.0

I Fransk Polynesia er kryptokurrency fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Én ICO ligger i Fransk Polynesia.

Guam

Sikkerhetsrang: 1.7

I Guam er kryptovaluta kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta på plass ennå.

Tre ICO-er har begrenset folk fra Guam som deltar.

Kiribati

Sikkerhetsrang: 2.5

I Kiribati er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta på plass ennå.

Det er ingen ICO-er i Kiribati.

Marshalløyene

Sikkerhetsrang: 3.2

På Marshalløyene, mens regulering av kryptovaluta ligger i et grått område, oppretter landet sin egen kryptovaluta kalt SOV.

SOV vil fungere ved siden av amerikanske dollar og kan brukes til gjeld, offentlige avgifter, skatter og avgifter. På et tidspunkt i fremtiden vil det også være en ICO for SOV.

Én ICO har vært begrenset til folket på Marshalløyene, selv om syv har blitt lansert derfra.

Nauru

Sikkerhetsrang: 1.5

I Nauru er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta på plass ennå.

To ICO-er har begrenset folk fra Nauru fra å delta.

Ny Caledonia

Sikkerhetsrang: 1.7

I Ny-Caledonia er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er har begrenset folk fra Ny-Caledonia fra å delta, selv om den ene er der.

New Zealand

Sikkerhetsrang: 5,0

I New Zealand er kryptovaluta lovlig, selv om regulering av kryptovaluta ikke er helt klar ennå.

Avhengig av hvordan en ICO er kategorisert, kan det være forskjellige regler som gjelder, og det er heller ikke klart hvordan kryptovaluta vil bli beskattet, og noen hevder at det skal gjøres på samme måte som gull.

29 ICO-er har begrenset folk fra New Zealand som deltar, selv om åtte befinner seg der og fire utvekslinger.

Palau

Sikkerhetsrang: 2.1

I Palau er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta på plass ennå.

Én ICO har begrenset folk fra Palau fra å delta.

Papua Ny-Guinea

Sikkerhetsrang: 1.4

I Papua Ny-Guinea er kryptovaluta kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Tre ICO-er har begrenset folk fra Papua Ny-Guinea fra å delta.

Samoa

Sikkerhetsrang: 1.7

I Samoa er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta ennå på plass, selv om regjeringen har advart innbyggerne om risikoen.

Tre ICO-er har begrenset folk fra Samoa fra å delta, selv om to befinner seg der.

Solomon øyene

Sikkerhetsrang: 2.2

På Salomonøyene er kryptokurrency fremdeles kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptokurrency ennå på plass.

Det er ingen ICO på Salomonøyene.

Tonga

Sikkerhetsrang: 1.5

I Tonga er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta ennå på plass.

To ICO-er har begrenset folk fra Tonga som deltar.

Tuvalu

Sikkerhetsrang: 2.1

På Tuvalu er kryptovaluta fortsatt kontroversiell, og det er ingen regulering av kryptovaluta ennå på plass.

Det er ingen ICO i Tuvalu.

Vanuatu

Sikkerhetsrang: 0,6

I Vanuatu er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ingen kryptovalutaregulering på plass.

39 ICO-er har begrenset folk fra Vanuatu som deltar, selv om to er basert der.

Sør Amerika

Sør-Amerika land kart

I Sør-Amerika er noen nasjoner langt fremme med å vedta kryptovaluta, som Argentina og Venezuela, som har opprettet sin egen kryptovaluta.

I mellomtiden i nordvest, Bolivia og Ecuador er kryptovaluta ulovlig.

Argentina

Sikkerhetsrang: 7.0

I Argentina er kryptovaluta lovlig, selv om de ikke regnes som lovlig valuta eller lovlig betalingsmiddel.

Argentina er kjent for å ha strenge kontroller av utenlandsk valuta, noe som har økt publikums interesse for kryptovaluta.

Så langt er det ingen regulering av kryptovaluta, selv om fortjeneste ved handel med kryptovaluta kan beskattes.

Syv ICO-er ligger i Argentina og en sentral.

Bolivia

Sikkerhetsrang: 1.1

I Bolivia er kryptovaluta ulovlig, og sentralbanken har advart borgere om farene forbundet med kryptovaluta.

31 ICO-er har begrenset folk fra Bolivia til å delta.

Brasil

Sikkerhetsrang: 6.6

I Brasil er kryptovaluta lovlig, og regulering er egentlig ikke eksisterende for øyeblikket, og regjeringen har advart innbyggerne om farene forbundet med kryptovaluta.

Interessant nok ble en av Brasils tidligere presidenter fengslet for hvitvasking av penger i kryptovalutaer. Dette ser imidlertid ut til å ha gjort lite for å endre folks oppfatning.

Tre ICO-er har begrenset folk fra Brasil som deltar, selv om 12 er lokalisert der, samt seks børser.

Chile

Sikkerhetsrang: 6.8

I Chile er kryptovaluta lovlig, selv om de ikke har noen spesifikk juridisk anerkjennelse og ikke er regulert av noen myndighet.

Syv ICO-er ligger i Chile og en sentral.

Colombia

Sikkerhetsrang: 5,0

I Colombia er den juridiske tilstanden for kryptovaluta ikke helt klar, selv om den ikke betraktes som lovlig betalingsmiddel eller til og med en sikkerhet, og det er ingen regulering av kryptovaluta ennå på plass.

Den finansielle tilsynet i Colombia har advart innbyggerne om risikoen forbundet med kryptovaluta.

Fire ICO-er ligger i Colombia.

Ecuador

Sikkerhetsrang: 1.3

I Ecuador er kryptovaluta ulovlig og regnes ikke som lovlig betalingsmiddel.

Teknisk sett kan imidlertid Ecuador ikke forhindre at folk i landet deres kjøper kryptovaluta over internett.

Central Bank of Ecuador har også fremhevet noen av risikoen knyttet til kryptovaluta.

27 ICO-er har begrenset folk fra Ecuador fra å delta, selv om en ICO er lokalisert der.

Falklandsøyene

Sikkerhetsrang: 2.7

På Falklandsøyene er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Ingen ICO-er ligger på Falklandsøyene.

fransk Guyana

Sikkerhetsrang: 2.7

I Fransk Guyana er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Ingen ICO-er ligger i Fransk Guyana.

Guyana

Sikkerhetsrang: 1.2

I Guyana er kryptokurrency fortsatt kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

12 ICO-er har begrenset folk fra Guyana fra å delta.

Paraguay

Sikkerhetsrang: 2.4

I Paraguay er kryptokurrency fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Én ICO ligger i Paraguay.

Peru

Sikkerhetsrang: 2.7

I Peru er kryptovaluta fremdeles kontroversiell, og det er ennå ingen regulering av kryptovaluta på plass.

To ICO-er ligger i Peru.

Surinam

Sikkerhetsrang: 1.1

I Surinam er kryptokurrency fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Tre ICO-er har begrenset folk i Surinam fra å delta.

Venezuela

Sikkerhetsrang: 4.2

I Venezuela er kryptovaluta lovlig, selv om regulering av kryptovaluta på dette tidspunktet ikke er klart.

For å komme seg rundt amerikanske sanksjoner har Venezuela opprettet sin egen kryptovaluta kalt Petro, som er støttet av verdien av venezuelansk olje.

Venezuela håper at Petro over tid vil bli lovlig betalingsmiddel for alle transaksjoner.

16 ICO-er har begrenset folk fra Venezuela som deltar, selv om tre er der og en utveksling.

Uruguay

Sikkerhetsrang: 2.2

I Uruguay er kryptokurrency fremdeles kontroversiell, og det er foreløpig ingen regulering av kryptovaluta på plass.

Én ICO ligger i Uruguay.

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra denne artikkelen, gjør det til disse viktige punktene.

  • Kryptovaluta regulering varierer over hele kontinentet. Noen regioner er mer pro kryptokurrency enn andre.
  • Noen nasjoner har valgt å ikke regulere kryptovalutaer. Dette har gjort det mulig for industrien å blomstre i disse landene.
  • Frankrike er den høyest rangerte nasjonen når det gjelder gunstige kryptovaluta regulering. Jemen er den lavest rangerte.
  • Ulike nasjoner kategoriserer og beskatter kryptovaluta og ICO på forskjellige måter. Kryptovaluta regnes ikke alltid som en valuta; i mange tilfeller er det en vare.

Lær å handle med vårt kurs i kryptovalutahandel

Vil du lære mer om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Registrer deg deretter på kurset vårt for handel med kryptovalutaer!

Hvis du likte å lese denne artikkelen fra Handelsutdanning, vennligst gi den en like og del den med alle andre du tror det kan være av interesse også.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me