Stellar Price Prediction Forecast – Hvor mye vil Stellar XLM være verdt i 2021 og utover?

Stellar XLM-prisvarsel:

Hvor mye vil stjernene være verdt i 2021 og utover?

Vil Stellar gå opp eller krasje? Les vår Stellar XLM-prisforutsigelse 2021 – 2025

På utkikk etter Stellar spådom 2021 – 2025? Eller har du slitt med å svare på spørsmålet ‘er Stellar en god investering? Du er på rett sted. Vi deler den beste Stellar-prisforutsigelsen for 2021 og utover. vi tar en titt på Stellar XLM for å finne ut hva ekspertene har å si om dens fremtidige ytelse, og hvor mye vil Stellar være verdt i 2021 og utover.

Opprinnelig referert til som ‘The Secret Bitcoin Project’, Stellar (XLM) ble lansert i 2014 av Ripple medstifter Jed McCaleb. Siden den gang har det blitt verdens 11. største kryptovaluta. Den nåværende markedsverdien er $ 3,307,763,271, og prisen på den opprinnelige valutaen, Lumens, er beskjedne $ 0,1552991.

I løpet av de siste seks årene har Stellar-nettverket fått oppmerksomhet fra forskjellige høyt profilerte virksomheter. Fra IBM til Deloitte driver Stellar apper og betalingssystemer for noen av de største virksomhetene i verden. Men hva kan vi forvente å se store ting i fremtiden?

Prisen på Stellar (XLM) har aldri vært skyhøy. Men etter at markedets nylige bull run sendte prisen fra $ 0,1552991 i oktober til $ 0,3258 i dag (og markedsverdien fra $ 3,307,763,271 til $ 7,567,856,726), kan du lure på om det er satt til å øke i løpet av de neste fem årene.

Bransjen er ikke fremmed for volatilitet. Tilbake i 2017/18 så en markedsomfattende oksekjøring at de fleste eiendeler nådde en all-time high (ATH). Effektene varte imidlertid ikke lenge, og det er forståelig at mange mennesker er bekymret for at det samme vil skje igjen. Så forventer bransjeeksperter å se prisen på XLM falle? Eller kan vi være med på en ny ATH?

Enten du er en nåværende Stellar-investor eller noen som ønsker å finne ut ‘er fantastisk en god investering’ og lære mer om teknologien, les videre. I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste Stellar-prisforutsigelsene for å finne ut om XLM-prisen vil få verdi de neste fem årene. Enten du er en nåværende investor som vil bestemme om du vil beholde eller selge XLM, eller noen som vurderer å legge eiendelen til porteføljen din, har vi samlet alt du trenger å vite her.

Hvis du vil kjøpe eller investere i Stellar XLM raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Hva er Stellar XLM?

Før vi utforsker hva 2021-2025 har i vente for Stellar, la oss oppsummere hvordan denne kryptovalutaen fungerer. Som vi antydet i innledningen, består Stellar XLM av to nøkkelkomponenter: det åpne kildekoden desentraliserte betalingsnettverket, Stellar, og dens opprinnelige valuta, Lumens (XLM).

Tatt i betraktning det faktum at Jed McCaleb tidligere grunnla Ripple, vil du sannsynligvis ikke bli overrasket over at Stellar er sterkt fokusert på å tilrettelegge for grenseoverskridende betalinger. Imidlertid er en viktig forskjell mellom Stellar og Ripple deres målgrupper. Mens Ripple gjør det lettere for bankene å overføre penger uten å måtte bekymre seg for valutakurser og avgifter, har Stellar posisjonert seg som en digital løsning for folk som ønsker å betale hver dag..

Kryptovalutaen eies av en ideell organisasjon som hevder at det primære målet er å tilby økonomisk frihet til de med begrenset tilgang til pålitelige institusjoner. Til slutt håper den å skape et verdensomspennende nettverk. Dette vil bety at noen kan foreta en internasjonal betaling i sin egen valuta, og det vil nå mottakeren i deres, uten gebyrer og langsomme transaksjonstider som tradisjonelt er forbundet med grenseoverskridende betalinger..

Hver Stellar-transaksjon koster bare 0,0001 XLM i avgifter og tar mindre enn seks sekunder å behandle. (Sammenlign dette med Bitcoin, som kan ta så lang tid som en time å behandle en enkelt transaksjon). Og det er ikke den eneste forskjellen mellom Bitcoin og det såkalte ‘Secret Bitcoin Project’. Fordi den totale forsyningen opprinnelig skulle øke med 1% hvert år, var Stellar kjent som en inflasjonsvaluta. I teorien ville dette ha gjort det mye mer skalerbart enn Bitcoin, som for tiden forventes å nå sin maksimale forsyning rundt år 2030.

Enten du er en eksisterende investor eller noen som leter etter den ekstra pressen for å legge Stellar til porteføljen, kan du fortsette å lese for å finne ut mer. I denne oppdaterte artikkelen har vi samlet noen av de mest overbevisende prisvarslene for Stellar XLM i løpet av de neste fem årene.

Kortsiktige spådommer: 2021

Stjerner prisvarsel for 2021

Hva forutsier kryptoeksperter for Stellar XLM i 2021?

Vil Stellar XLM øke i 2021? Etter kryptovalutamarkedets siste bull run, lurer mange investorer på hva 2021 har for prisen på XLM. Hvis du lurer på “er Stellar XLM en god investering i 2021?”, Les videre for å finne ut hva topp kryptoanalytikere har å si.

Så, etter å ha oppsummert hva Stellar er, kan vi se på hva vi kan forvente å skje med XLM-prisen gjennom 2021.

Da vi først delte en artikkel om Stellar XLM-prisforutsigelser tilbake i oktober, hadde WalletInvestor en av de mest baisse prognosene. Plattformen mente at eiendelen ville følge en generell nedadgående trend i løpet av året og stengte 2021 til en verdi av rundt $ 0,08. Så hvordan har spådommene endret seg de siste par månedene?

Som vi kan se fra grafen ovenfor, har WalletInvestor dramatisk endret sine prognoser! I følge forskningen er prisen på XLM satt for det nest mest suksessrike året gjennom tidene, med en annen betydelig bull run spådd for november-desember. Selv om den forventer at prisen vil svinge gjennom året, tror den ikke at Stellar noen gang vil falle under 0,2 dollar.

Mot slutten av 2021 kunne vi se fantastiske priser på $ 0,448 – eiendelens høyeste pris siden 2018.

Hvis dette er sant, vil det være gode nyheter for investorer som lurer på ‘vil Stellar XLM gå opp?’. I forkant av markedets bull run har kryptovaluta hatt to ganske skuffende år. Dette har til og med fått noen til å spørre ‘er Stellar Lumens død?’ Men som vi kan se fra WalletInvestors spådom, kan denne underdog-eiendelen settes for en mye lysere fremtid.

Vår andre kortsiktige prisforutsigelse kommer fra Trading Beasts.

I følge Trading Beasts kan Stellar-fremtiden bli lysere. Handelsplattformen har spådd at prisen på XLM kan slå en maksimal pris på $ 0,53 innen desember 2021.

I likhet med WalletInvestor forventer Trading Beasts at prisen på Stellar Lumens vil øke mot slutten av 2021, med de høyeste endringsnivåene som er planlagt til november og desember. Selv om minimumsprognosene ikke er svimlende bullish, viser de fremdeles forbedring fra den nåværende prisen, mens de gjennomsnittlige spådommene er utrolig oppmuntrende. De indikerer at Stellar kan være i et spesielt vellykket år, og forbli over $ 0,4 for hele 2021. Dette vil ta eiendelen til sitt høyeste nivå siden begynnelsen av 2018.

Trading Beasts ‘spådommer er merkbart statiske. Det forventer ikke at prisen på Stellar på noe tidspunkt vil falle under 0,2 dollar.

Plattformen er enig i ideen om at XLM kan raketter mot $ 0,7 i 2021.

For vår siste kortsiktige prisforutsigelse har vi henvendt oss til Digital Coin Price. Utsiktene er ganske mer ustabile enn for både WalletInvestor og Trading Beasts, men plattformen tror fremdeles at Stellar XLM vil stenge året til en høyere pris enn dagens $ 0,3258..

Selv om denne grafen ikke ser så oppmuntrende ut, er det viktig å fokusere på det faktum at Digital Coin Price tror at Stellar vil betale $ 0,475 i nesten hele 2021.

(Det er tilsynelatende bare et par dager som vil se prisnedgangen til $ 0,471647 i slutten av august og begynnelsen av september). Dette gjør det faktisk til et av de mest optimistiske spådommene vi har sett! Fordi plattformen har spådd en massiv oksekjøring – og påfølgende bearish justering – mot slutten av februar, kan det hende at noen investorer føler det som om de er i en steinete tur. Men hvis det årlige lavpunktet virkelig er litt over $ 0,47, er utsiktene fortsatt utrolig positive.

Mange investorer er opptatt av å spørre ‘er Stellar XLM en god investering i 2021?’ Ifølge DigitalCoinPrice er utsiktene positive. Det tror at prisen på Stellar XLM vil slå en høyde på $ 0,49 i løpet av 2021.

Samlet sett er Stellar XLM 2021 prisforutsigelser varierte. På en ekstrem side forutsier DigitalCoinPrice høye nivåer av volatilitet og XLMs høyeste pris på mange år. På den andre siden mener WalletInvestor at prisen på XLM vil øke gjennom 2021 og ende opp med å handle høyere enn den nåværende prisen.

Så er Stellar en god investering for 2021? De kortsiktige Stellar-prisforutsigelsene som vi har tatt med i denne artikkelen, antyder at det kan være. Ingen spår at XLM vil stenge 2021 til en lavere pris enn dagens verdi, noe som burde være et betryggende tegn for investorer.

Nøkkelspørsmålet nå er om de langsiktige utsiktene er like lovende som de kortsiktige. Hvis du foretrekker en langsiktig investeringsstrategi, la oss ta en titt på Stellar-prisforutsigelsene for 2022-2025.

Har du vurdert å investere i Stellar XLM?

Langsiktige stjerneprisforutsigelser: 2022-2025

Hva forutsier kryptoeksperter for Stellar XLM i 2022 og utover?

Mange kryptoinvestorer er opptatt av å vite hva de neste 5 årene kan ha i vente for prisen på fantastisk XLM. Hvis du leter etter en Cardano-prisforutsigelse 2025, eller til og med lurer på “skal jeg investere i Stellar?”, Fortsett å lese. det er viktig å se fremover for å se hvordan prisen kan endre seg de neste par årene. I denne delen vil vi utforske de potensielle prisendringene på XLM mellom 2022 og 2025.

Som disse spådommene viser, kan Stellar Lumens (XLM) være satt for et av de beste årene hittil. Men hva kunne vi forvente å se på lang sikt? For 2022 har den italienske kryptoplattformen Previsioni Bitcoin gitt følgende spådommer:

Previsioni Bitcoin rettferdiggjør sine (overordentlig bullish!) Spådommer da de tror at verden vil øke adopsjonen av mange kryptovalutaer betydelig de neste par årene. Som vi kan se, tror det ikke at Stellar Lumens er et unntak fra denne regelen.

I følge Previsioni Bitcoin-prognose kan prisen på Stellar XLM stige fra $ 1 til $ 2 mellom januar og mai 2022! Selv $ 1 er en utrolig optimistisk spådom, så dette er potensielt spennende nyheter for investorer.

Etter en årlig høyde på $ 2.130037 i august, tror Previsioni Bitcoin at Stellar XLM vil stenge i 2021 til en pris på $ 1.719757.

Med tanke på at XLMs forrige ATH bare var $ 0,897472 i 2018, ville dette være en utrolig ny rekord. Mange synes kanskje dette er altfor ambisiøst. Imidlertid har Stellar allerede bevist at prisen kan dobles i løpet av en måned, så kanskje det ikke er så urealistisk som det kan virke ved første øyekast.

For vår andre langsiktige prisforutsigelse har vi returnert til Digital Coin Price. Etter å ha spådd et oppmuntrende 2021, hva forventer plattformen å se i 2022-2025?

Digital Coin Price prognose for Stellar XLM er utrolig positiv. I de neste årene er det spådd følgende milepæler:

År Fantastisk pris
2021 $0,52
2022 $ 0,62
2023 $ 0,72
2024 $ 0,83
2025 $ 1,25

Som en langsiktig investering, projiserer den at Stellar kan fungere utrolig positivt. I følge sine spådommer kan verdien av Stellar-prisen stige til $ 0,65 helt på slutten av 2021, øke til $ 0,75 i 2022, $ 0,84 i 2023, $ 0,91 i 2024 og oppnå en gjennomsnittspris på $ 1,50 innen 2025.

I følge den tekniske analysen forventer Digital Coin Price at prisen på Stellar Lumens vil treffe en ny ATH i løpet av de neste fem årene. Den forventer at den største vekstraten vil skje i løpet av 2024-25, med en prisøkning på rundt $ 0,2.

Hvis du lurer på ‘hva vil Stellar Lumens være verdt i 2030?’, Vil du sannsynligvis være glad for å se at Digital Coin Price mener at den kan ha en verdi på mer enn $ 2,5 innen 2030.

Dessverre mener Long Forecast at vi burde komme tilbake til jorden. I sterk kontrast til Digital Coin Price (og spesielt Previsioni Bitcoin), har denne plattformen gitt en dyster bearish spådom som kan se prisen på XLM gå under $ 0,2 i løpet av 2023. For 2024 er det sitert følgende priser:

Stjernepriser i 2024

Jan: $ 0,14

Feb: $ 0,11

Mar: $ 0,09

Apr: $ 0,10

Mai: $ 0,12

Jun: $ 0,14

Jul: $ 0,12

Aug: $ 0,11

Sep: $ 0,13

Okt: $ 0,15

Nov: $ 0,17

Des: $ 0,20

De konsekvent negative vekstratene er utrolig nedslående, da ingen av de andre spådommene som inngår i denne artikkelen forventer at prisen på XLM vil falle under nåverdien. Med et årlig lavt nivå på $ 0,09 spådd for februar og mars 2024, forventer Long Forecast tydeligvis ikke at XLMs bullish trend vil fortsette på lang sikt. Selv om den tror eiendelen vil forsøke å samle seg frem mot 2025, er det neppe den bullish prognosen investorer håpet på.

Med tanke på antall positive spådommer oppveier vi langt dette bearish utsiktene, men vi bør ikke miste håpet om Stellars langsiktige utsikter ennå. Det er viktig å ha et potensielt worst case-scenario i tankene for å lage en robust handelsstrategi, spesielt ettersom markedet for øyeblikket er mer volatilt enn noensinne. Som det ofte blir sagt i handelsverdenen: planlegg det verste, forvent det beste!

Kryptoplattformen Prime XBT har brukt teknisk analyse for å lage følgende spådommer, avbildet i denne grafen:

De tre trekantene vi kan se uthevet i grønt er representative for et omvendt hode- og skuldermønster. Kryptoanalytikere har identifisert dette mønsteret som et som vanligvis går foran en bullish løp – derav den kraftige oppadgående trenden med Prime XBTs spådommer.

Plattformen spår en utrolig optimistisk fremtid for Stellar XLM. Som vi kan se, plasserer Prime XBTs tekniske analyse Stellar XLM til en mulig verdi på $ 1,25 innen 2023.

Hvis disse spådommene er korrekte, vil det bety at Stellar XLM er satt til å overhale sin forrige heltid (ATH) på $ 0,897328..

I følge Coinlikers analyse har investorer som lurer på ‘vil prisen på Stellar XLM gå opp?’ Ikke noe å bekymre seg for. Den tror at Stellar vil vokse år-til-år mellom 2021 og 2025:

2021-2022: XLM-pris: $ 0,64, vekst: + 1.130%

2022-2023: XLM-pris: $ 1,52, vekst: + 2820%

2025: XLM-pris: $ 3,35, vekst: + 6,340%

Coinliker hevder at selv om vi kanskje tror disse spådommene er ekstreme, er de ikke så ville som de ser ut. Plattformen siterer den utviklende teknologien til Stellar-nettverket, samt den økte adopsjonen av XLM i en rekke forskjellige brukssaker, som nøkkelfaktorer som kan føre til denne prisveksten. Det er en påstand om det StormGain er enig med. Ifølge plattformen er et estimat på $ 2 innen 2025 ‘konservativt’.

Stellar XLM kan innstilles til å øke etter sin tidligere ATH på $ 0,897328. I følge Coinlikers spådommer kan ATH faktisk mer enn tredobles de neste fem årene.

Som en langsiktig investering, projiserer den at Stellar kan prestere veldig bra. I følge sine spådommer kan verdien av Stellar-prisen stige til $ 0,75 innen slutten av 2021, og øke til $ 0,95 i 2022, og oppnå en gjennomsnittspris på $ 2,50 innen 2025.

Hvor mye vil stjernene være verdt i 2025?

Ifølge Stellar-prisforutsigelsen som tilbys av WalletInvestor.com, er XLM satt til å stige til $ 0,782 innen utgangen av 2021 og til $ 0,96 innen utgangen av 2022, for å sveve helt til $ 2,35 innen desember 2025.

Basert på Stellar-anslag fra DigitalCoinPrice.com, forventes XLM-verdien å øke betydelig de kommende årene, og handler på rundt $ 0,63 i 2021, til $ 0,71 i desember 2023 og til $ 1,255 i desember 2025.

Longforecast spår at XLM vil nå $ 1,69 innen utgangen av 2025.

Ekstra Stellar (XLM) prisforutsigelser 2023-2025:

Prediksjoner for fantastiske priser 2021:

Crypto Coin Society: $ 1.332967

Investing Haven: $ 4

Mega Crypto-pris: $ 5

Prediksjoner for fantastiske priser 2023:

Prime XBT: $ 1,25

WalletInvestor: $ 0,613

Handelsdyr: $ 0,5554100

Prediksjoner for fantastiske priser 2025:

Myntbryter: $ 5

Ripple News: $ 3

Kaptein Altcoin: $ 5

Konklusjon: Stellar XLM Prediction Forecast

Nedenstående prediksjonstall skisserer noen av Potensiell høyt og lavt av Prognoser for prisutvikling i Stellar XLM i 2021, 2022, 2023 og 2025, som tilbys av tekniske analytikere og Crypto-bransjeeksperter.

År Høy Lav
2021 $ 0,82 $ 0,22
2022 $ 0,95 $ 0,46
2023 $ 1,32 $ 0,60
2025 $ 2,20 $ 0,90

Hvordan har prisen på stjernene endret seg over tid?

For å finne det mest nøyaktige svaret på spørsmålet ‘er Stellar XLM en god investering?’, Er det en fin måte å starte å analysere kryptovaluta-spådommer. Det er imidlertid også viktig å se både bakover og fremover. Tidligere resultater kan være en nøkkelindikator for fremtidig suksess, så vi har satt sammen en kort guide til prisen på XLM over tid.

Som vi nevnte tidligere, kom Stellar XLM først til markedet i 2014. Dette betyr at vi har seks år med prisendringer å undersøke. Denne grafen fra Nomics sporer prisen på XLM:

Som vi kan se, var prisen på Stellar XLM utrolig statisk før 2017. Etter å ha brukt de første årene av livet sitt på å handle mellom 0,001 og 0,004 dollar, var den plutselige veksten i april, mai og juni 2017 helt uten sidestykke. Dette var imidlertid bare starten.

Kryptovalutamarkedet som helhet opplevde en utrolig vekstrate mot begynnelsen av 2018. Dette skyldtes delvis antall nye tredje generasjons kryptoer som ble lansert, noe som utløste et enormt nivå av investorinteresse. Det økte handelsvolumet i hele bransjen førte til at prisen på nesten alle kryptovalutaer skyte opp – og Stellar XLM var ikke noe unntak.

Til under $ 1 ($ 0,897328) kan Stellars ATH virke lite imponerende sammenlignet med Bitcoins ATH på hele $ 20.000. Imidlertid var dette fortsatt en utrolig økning fra de tidligere prisene på $ 0,001-0,004. Selv om denne prisen raskt falt i løpet av 2018, kom den aldri tilbake til de samme lave prisene, og forble for det meste over $ 0,05.

Uvanlig blant kryptokurver krasjet ikke prisen på XLM tilbake i mars 2020. Den globale koronavirus-krasjen skjedde da investortilliten falt i kjølvannet av verdensomspennende låsing, og sendte prisen på nesten alle større valutaer som stupte mellom 1. og 16. mars. Overraskende nok økte prisen på XLM faktisk over denne perioden og steg fra $ 0,081985 til $ 0,100722..

Dette kan potensielt indikere at XLM ikke påvirkes av alle de samme faktorene som vanligvis påvirker prissvingninger i bransjen. For eksempel har analytikere lenge lagt merke til at mange andre valutaer speiler Bitcoins volatilitetsnivå, da det kan være en god indikasjon på investorstemning. (Vi vil utforske flere faktorer som potensielt kan påvirke prisen på Stellar XLM i neste del av artikkelen).

Selv om verdien av XLM ikke falt i tråd med resten av markedet i mars, var den heldigvis ikke unntatt fra det bransjeaktige okseløpet som reiste hodet i desember 2020. Mellom 16. november og 25. januar økte Stellar fra $ 0,0870 til $ 0,278334 – en imponerende prosentvis økning på 219,92414%! Med prisen på XLM som fortsatt fortsetter å vokse, håper mange investorer at Stellars bearish dager stort sett er over.

Klar til å investere i Stellar XLM?

Hvilke faktorer påvirker prisen på Stellar XLM?

Prisen på Stellar XLM kan endres i henhold til en rekke interne og eksterne faktorer. For å gjøre de mest nøyaktige Stellar-prisforutsigelsene 2021-2025 og svare på spørsmålet ‘vil prisen på Stellar XLM øke?’, Er det viktig å forstå hva disse faktorene er. Dette vil gjøre det lettere å forutsi perioder med vekst eller nedgang basert på nåværende kryptovaluta-trender og andre verdenshendelser som kan påvirke prisen på XLM.

Tilbud og etterspørsel

Forholdet mellom tilbud og etterspørsel påvirker prisen på hver enkelt kryptovaluta (og valuta generelt). Når flere prøver å kjøpe XLM enn å selge, betyr det at tilbudet er større enn etterspørselen. Dette skyver prisen på XLM opp. Når flere prøver å selge enn å kjøpe, betyr det at etterspørselen er større enn tilbudet, noe som har en negativ effekt på prisen.

Både tilbud og etterspørsel påvirkes av en rekke forskjellige faktorer. Vi har skissert noen av de viktigste nedenfor.

Fremveksten av desentraliserte apper (dApps)

Over hele verden øker interessen for desentraliserte apper (dApps). Stellar-nettverket driver en rekke finansieringsapper som tar sikte på å gjøre det lettere for folk å sende hverdagsoverskridende betalinger. Stellars partnerskap med IBM har resultert i en betalingsplattform som snart vil være i stand til å håndtere syv fiat-valutaer (inkludert britisk pund og fijiansk dollar) samt XLM.

Økt bruk av disse appene, som er forsterket på grunn av den høye profilen til partnerskap med selskaper som IBM, vil ha en positiv innvirkning på prisen på Stellar XLM.

Systemoppdateringer

Oppdateringer til kryptovaluta-nettverk ventes vanligvis spent på av investorer, noen ganger i mange år i forveien. Spenningen om oppdateringen er ofte nok til å holde prisen på eiendelen oppdrevet før utgivelsen, men prisene kan virkelig skyte i været når oppdateringen er rullet ut vellykket.

Det siste eksemplet på dette for XLM kom tidligere denne uken 23. november. En toppsjef i Stellar, Justin Rice, tok til selskapets blogg for å kunngjøre at Stellar hadde oppgradert sin protokoll fra nummer 13 til 15 – et trekk som fikk prisen på XLM til å øke med enorme 68% på bare en uke.

Kryptovaluta er underlagt en rekke interne og eksterne faktorer, som alle kan føre til at prisene stiger eller faller. det er viktig å forstå hva disse faktorene er. Dette vil gjøre det lettere for deg å forutsi potensielle breakoutperioder (eller krasj).

eToro – Kjøp Stellar XLM med 0% provisjon

Melde deg på for eToro og begynn å handle Stellar eller kopiere topp Stellar-investorer uten ekstra kostnad. Det er ingen administrasjonsgebyrer eller andre skjulte kostnader involvert.

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Stellar XLM Prisforutsigelse – Viktige punkter

 • Ved utgangen av 2021 mener WalletInvestor at vi kan se priser på 0,44 dollar.
 • Trading Beasts har spådd at prisen på XLM kan slå en makspris på $ 0,5335535 innen desember 2021.
 • Digital Coin Price tror at Stellar XLM vil stenge året til en høyere pris enn dagens $ 0,3258.
 • Ifølge Previsioni Bitcoin kan prisen på Stellar XLM stige fra $ 1 til $ 2 mellom januar og mai 2022.
 • Digital myntpris forventer at prisen på Stellar Lumens vil slå en ny ATH på $ 1.046891 i løpet av de neste fem årene.
 • Long Forecast har gitt den mest bearish prognosen, og forutsier at XLM kan falle til $ 0,09 i 2024.
 • Prime XBT har brukt teknisk analyse og siterer Stellars omvendte hode- og skuldermønster for å antyde at prisen kan slå $ 1,25 innen 2023-25.
 • XLM var uvanlig fordi prisen ikke falt betydelig under koronavirus-krasjet.
 • Mellom 16. november og 25. januar økte Stellar fra $ 0,0870 til $ 0,278334.
 • Faktorer som kan påvirke prisen på XLM inkluderer tilbud og etterspørsel, økningen av dApps og lanseringen av systemoppgraderinger.
 • Stellar ble lansert i 2014 av en av Ripple-medstifterne og er fokusert på å legge til rette for grenseoverskridende betalinger for hverdagslige mennesker.
 • Partnerskapene inkluderer IBM og Deloitte, som begge har bygget betalingsapper og -systemer på Stella-nettverket.
 • Hver Stellar-transaksjon koster bare 0,0001 XLM i avgifter og tar mindre enn seks sekunder å behandle (mye billigere og raskere enn Bitcoin).
 • Coinliker gir den mest optimistiske spådommen på $ 3,35 på fem år.
 • ATH for Stellar XLM var $ 0,897328 i 2018.

Hvis du har sett etter en pålitelig Stellar XLM-prisforutsigelse for 2021, 2022, 2025 og utover og lurer på ‘er Stellar XLM en god investering?’, Håper vi at du har funnet denne artikkelen nyttig. Denne eiendelen har vært på markedet siden 2014 og sett en rekke høyprofilerte partnerskap på den tiden. Den nylig statiske prisen kan ha vært litt overveldende, men i henhold til spådommene vi har tatt med her, kan den være i en lys fremtid.

Enten du favoriserer den laveste spådommen fra Long Forecast eller Previsioni Bitcoins ekstremt positive utsikter, er det klart at analytikerne overveldende forventer at prisen på Stellar vil øke de neste fem årene. Når det er sagt, har markedet endret seg over natten tidligere og kan lett gjøre det igjen. Som et resultat er det avgjørende å utføre din egen forskning for å lage en robust investeringsstrategi.

Hvis denne artikkelen har gitt deg den tilliten du trenger for å begynne å handle Stellar XLM for deg selv, kan det hende du er interessert i å vite at meglermegleren eToro gir muligheten til å handle med kryptoaktiva (inkludert Stellar) og CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

Stellar Price Predictions – FAQs

Vil Stellar nå $ 1?

I følge de oppdaterte spådommene virker det høyst mulig at Stellar kan nå $ 1 i løpet av de neste to årene. De tidligste prognosene tror dette kan skje før slutten av 2021, mens andre forventer det i oppkjøringen til 2025.

Det virker mulig at Stellar kan nå $ 1. I følge den tekniske analysen av Prime XBT, Coin Liker og StormGain, kan XLM være verdt mer enn $ 1 i løpet av de neste årene. Coinliker forventer til og med at den vil slå $ 3 innen 2025!

Er Stellar XLM en god investering?

Spådommene antyder overveldende at Stellar kan være en god investering. Long Forecast er unntaket fra regelen, og tror at XLM vil falle i verdi og slå $ 0,09 i 2024.

Hvorfor er Stellar så billig?

Selv om prisen på Stellar øker, er det fortsatt en av de billigste kryptoene på markedet. Noen mennesker mener at eiendelen rett og slett er undervurdert, men noe av grunnen til at den er så lav er at Stellar-plattformen tar svært lave avgifter.

Er XLM bedre enn XRP?

Det er ikke noe enkelt svar på spørsmålet ‘er XLM bedre enn XRP’. Stellar er bygget for å legge til rette for grenseoverskridende betalinger for vanlige mennesker, mens Ripple ble bygget for å gjøre det lettere for banker å sende store summer uten å bli offer for ugunstige valutakurser og høye avgifter. Stellar er bedre eller mer egnet for enkeltpersoner, mens Ripple er bedre for store bedrifter og banker.

Kommer Stellar til å stige?

Spådommene om kryptovaluta som vi har tatt med i denne artikkelen er enige om at ja, prisen på Stellar kommer til å stige. De fleste plattformer forutsetter et bullish løp mot 2025, om enn med perioder med volatilitet før da.

Er Stellar en gaffel med Ripple?

Nei, Stellar er ikke en gaffel med Ripple. Selv om den ble lansert av en av grunnleggerne av Ripple, ble den referert til som ‘The Secret Bitcoin Project’ før utgivelsen.

Hvis du lurer på “vil prisen på XLM øke?”, Håper vi denne artikkelen har vist seg nyttig. Etter en rekke bearish år som trosset eiendelens høyprofilerte partnerskap, begynner utsiktene for XLM å bli lysere.

For noen investorer kan Coinlikers optimistiske spådommer virke altfor ambisiøse. Det er imidlertid verdt å merke seg at både Prime XBT og StormGain er enige om at prisen på XLM kan slå $ 2 i løpet av de neste fem årene. Enten du er en eksisterende XLM-investor eller noen som vurderer å legge eiendelen til porteføljen, er denne nyheten absolutt oppmuntrende.

Videre lesning:

Topp 15 beste kryptovalutaer å kjøpe denne måneden

15 grunner til å investere i kryptovalutaer

Mest populære kryptovalutaer i Storbritannia

Topp kryptovalutaer å investere i Australia i 2021

Viktigste kryptovalutaer enn Bitcoin

Mest populære kryptovalutaer i USA

Ansvarsfraskrivelse: Stellar eller andre kryptoer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare, og tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Prognoser og analyser gjenspeiler ulike eksterne og interne analytikers synspunkter til enhver tid og kan endres når som helst. Videre kan de ikke utgjøre en forpliktelse eller garanti fra Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me