Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021

En vellykket portefølje av mynter som skal eksplodere i 2021

Leter du etter kryptovalutaer å investere i 2021? Lurer du på hva de 10 beste digitale eiendelene er? Planlegger du å bygge en lønnsom portefølje av kryptoer i år? Fortsett å lese og finn ut hva 2021 har for kryptovaluta-sektoren.

Til tross for alle sprø konspirasjoner om det nye koronavirus, er det et faktum at den pågående pandemien fortsetter å smitte ikke bare mennesker, men økonomier over hele verden..

Året 2020 var et utfordrende år for spesielt finanssektoren og investorer.

Frykten for en global lavkonjunktur førte imidlertid til en økt interesse for kryptovalutaer og blockchain-teknologier. Investorer så en mulighet til å investere i kryptoer som et alternativ til tradisjonelle eiendeler og som en sikring mot inflasjon.

Blockchain-teknologi ble derimot noe naturlig – akkurat som Internett eller strøm.

Store finansinstitusjoner anerkjente også potensialet til kryptoer, noe som naturlig nok førte til bredere adopsjon og et betydelig prisøkning.

Med andre ord, selv om 2020 var et utfordrende år, hjalp det kryptoer med å sementere sin plass i finanssektoren.

Året 2021 startet med en bullish samtale for hele markedet.

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, sjekk ut eToro Exchange!

De 10 beste kryptovalutaene i 2021:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Ripple
 4. Litecoin
 5. TRON
 6. Bitcoin kontanter
 7. Cardano
 8. Tezos
 9. IOTA
 10. Fantastisk

Du kan lese våre grundige anmeldelser av de 10 beste kryptovalutaene i år for å ta en informert beslutning.

1. Beste kryptovaluta å investere i 2021: Bitcoin

Hvis det er en kryptovaluta du sannsynligvis har hørt om, er det sannsynligvis Bitcoin.

Navnet Bitcoin resonerer med kryptoinvestorer og blockchain-entusiaster av en grunn.

Bitcoin er den første kryptovalutaen som forvandlet finansens fremtid til et punkt uten retur. Selv om Bitcoin ble opprettet for mer enn et tiår siden av den anonyme figuren Satoshi Nakamoto, ser det ut til at denne kryptoen aldri vil gå av moten.

Bitcoin er en peer-to-peer-plattform som brukes til å lette betalinger på nettet for varer og tjenester.

I motsetning til fiat-penger har bitcoins ikke en fysisk form. Tvert imot – bitcoins skrives ikke ut av noen regjeringer; de utvinnes i stedet. Det er 21 millioner mynter som kan utvinnes, med 18 618 006 i omløp.

Kanskje en av de største fordelene med Bitcoin og andre altcoins er at de er desentraliserte og gjennomsiktige, noe som har akselerert kryptomasseadopsjon over hele verden.

Når det er sagt, er Bitcoins historie preget av mange opp- og nedturer. Selv om Bitcoin nå betraktes som en verdi av verdi, handlet BTC nesten ingenting i noen år etter den første utgivelsen.

Likevel, midt i kryptoboblen i 2017, steg BTC til over $ 20.000. I fjor, da Bitcoins tredje halvering fant sted, klarte Bitcoin å komme seg fra den pågående pandemien og nå nye heltidshøyder.

Bitcoin økte til over $ 40.000 i januar 2021, som ble etterfulgt av en betydelig utsalg.

Vil BTC-prisen fortsette å øke i 2021? Eksperter deler sterke synspunkter på BTC, og forutsier utrolige mål på $ 100.000, $ 170.000 og $ 318.000 i 2021 og utover.

Noen hevder at Bitcoin vil erstatte gull som en butikk med verdi. Faktisk er Bitcoin en av de beste kryptovalutaene å investere i 2021. En ting er sikkert: mange mynter kommer og går, men Bitcoin er her for å holde seg langt utover 2021.

2. Ethereum (ETH)

Porteføljen din blir ikke fullført i 2021 uten Ethereum. Ethereum er den nest største kryptovalutaen etter Bitcoin med en markedsverdi på $ 176,153,194,295.

Ethereum er opprettet av visjonær Vitalik Buterin og er mer enn et betalingssystem.

Ethereum kan brukes til distribusjon av smarte kontrakter og desentraliserte applikasjoner (dApps). Det er også en plattform som støtter utviklingen av forskjellige ERC-20-tokens. Faktisk ble dagens gigantiske Binance Coin utviklet på Ethereum blockchain.

Ethereum støtter også forskjellige plattformer som er aktive i Decentralized Finance (DeFi) -sektoren, noe som er en stor fordel i dag. Tross alt er DeFi-sektoren en av de mest populære kryptotrendene som er her for å bli lenge etter slutten av 2021.

Tro det eller ei, antall eiendeler låst i DeFi økte fra 3 milliarder dollar i 2019 til 13 milliarder dollar i 2020. Og gjett hva: Ethereum var mynten som inneholdt 96% av volumet av alle transaksjoner!

Ikke bare det, men Ethereum letter utviklingen av forskjellige blockchain-baserte spill, som er en annen raskt voksende industri over hele verden..

Til tross for den pågående pandemien klatret Ethereum dermed fra rundt $ 125 til over $ 600 i 2020, som var en økning på mer enn 380%!

ETH gikk inn i 2021 med en bullish start; så mange eksperter tror at det kan bryte gjennom $ 2500-barrieren i 2021.

3. Ripple (XRP)

Ripple er en annen unik mynt det er verdt å vurdere i 2021. Ripple ble utgitt i 2012 og fikk mye støtte fra store finansinstitusjoner globalt.

Gitt sitt potensial for å transformere grenseoverskridende betalinger til lave kostnader, samarbeider nå Ripple med over 300 leverandører i 40 land. Noen store partnere er Banco Santander og JP Morgan.

Her skal vi merke oss at Ripple ikke er din gjennomsnittlige mynt. Ripple ble opprettet som et bedre og billigere alternativ, ikke bare til kryptoer, men tradisjonelle betalingssystemer som SWIFT. Og dette er en av grunnene til å kjøpe XRP!

I henhold til det offisielle forumet for monetære og finansielle institusjoner kan Ripple erstatte SWIFT når det gjelder sikkerhet, hastighet, sporbarhet, kostnad, gjennomsiktighet og risikostyring.

Mens XRP er Ripples innfødte krypto, kan brukerne velge hvilken som helst valuta som skal transakseres på plattformen. Vi bør merke oss at mens Ripple behandler rundt 1500 transaksjoner per sekund, hevder selskapet at det kan skalere opp til 50000 transaksjoner.

Merk at selv om Ripple hadde opplevd jevn fremgang gjennom årene, førte en søksmål fra US Securities and Exchange Commission (SEC) til den usikre nåværende posisjonen i kryptomarkedet i år..

Vi kan bare vente og se hva som vil skje med Ripple i år…

4. Litecoin (LTC)

Litecoin er uten tvil en av de beste kryptoene å investere i 2021. Litecoin er laget som en liten versjon av Bitcoin, og har gjort betalinger enklere og raskere. Merk at det tar opptil 2,5 minutter å behandle en blokk på Litecoin, sammenlignet med Bitcoins 10 minutter.

Den nåværende prisen er et annet forlokkende aspekt for investorer og handelsmenn, noe som gjør Litecoin til et rimelig alternativ til Bitcoin.

Den gode nyheten er at Litecoin fortsetter å trives for innovasjoner. Utgivelsen av rollespillet videospill LiteBringer på Litecoin blockchain er et av prosjektene som kan føre til et prisøkning. Merk at Litecoin-transaksjoner oversteg 130 000 etter utgivelsen av LiteBringer.

Ingen overraskelse at Litecoin fortsatt er en av de beste myntene nesten et tiår etter den første utgivelsen. For øyeblikket er Litecoin rangert som nr. 7 CoinMarketCap.

Året 2021 vil være et lovende for LTC, med eksperter som er sikre på at prisen på Litecoin vil fortsette å øke. Cryptoground hevder for eksempel at kryptoaktiva vil klatre opp til over $ 347 i år. CoinSwitch mener derimot at Litecoin kan nå et nytt prismål på $ 600 i 2021.

5. TRON (TRX)

Hvis du vil bygge en vellykket portefølje i år, bør du vurdere TRON.

TRON er en av de mest populære plattformene som har potensial til å transformere deling og annonsering av innhold.

TRON er imidlertid helt forskjellig fra andre sosiale medier. Det tar sikte på å beskytte sine kunder og belønne dem gjennom Tronix samtidig. Denne typen inntektsgenerering er faktisk langt mer gjennomsiktig enn de som brukes på tradisjonelle sosiale mediekanaler.

Interessant, selv om TRON ble opprettet på Ethereum blockchain, oversteg TRONs dApp-transaksjonsvolum i 2020 volumet til Ethereum. Ingen tvil om at denne kryptoen nå er en av de største kreftene i markedet.

En kraft som fortsetter å utvikle seg! I fjor ble for eksempel TRONs 4.0 Great Voyage-protokoll implementert.

Mange eksperter tror at 2021 vil være nok et positivt år for TRON. Det faktum at TRON samarbeider med giganter som Baidu og Samsung er et av mange tegn på at TRON er kommet for å bli!

6. Bitcoin Kontanter (BCH)

Bitcoin Cash er en annen mynt det er verdt å se på i år. Bitcoin Cash ble opprettet i 2017 som en raskere og mer skalerbar versjon av Bitcoin, og er nå en av de mest populære myntene å investere i.

Merk at Bitcoin Cash ble opprettet med åtte ganger større blokker enn Bitcoin, som ble økt til 32 MB. Siden Bitcoin Cash kan håndtere flere transaksjoner, tror mange eksperter og blockchain-entusiaster at Bitcoin Cash kan bli den viktigste blockchain for gjennomføring av online-transaksjoner.

Som sin største talsmann Roger Ver, Bitcoin Jesus, tvitret: “Bitcoin og Bitcoin Cash er like knappe, men Bitcoin Cash kan faktisk brukes til betaling.”

Selvfølgelig kan økt adopsjon føre til økte BCH-prisklasser. Kryptoeksperter mener at BCH-prisene kan svinge mellom $ 500 og $ 1 900 i 2021.

Vi kan bare vente og se hva dette året har for Bitcoin Cash!

7. Cardano (ADA)

Cardano er en proof-of-stake blockchain-plattform med unik arkitektur og algoritmeprinsipper.

Cardano har imidlertid ikke sluttet å utvikle seg. I følge kjøreplanen vil Goguen-piken lanseres rundt februar-mars i år, noe som vil bringe Cardano et skritt nærmere å bli en ekte Ethereum-drapsmann..

I tillegg kan implementeringen av Hydra – Cardanos andre lagsløsning – hjelpe Cardano å behandle mer enn 1 million transaksjoner i fremtiden, noe som vil øke veksten og prisene.

I mellomtiden må vi nevne at prisen på ADA steg til 0,25 5. januar 2020 – det høyeste nivået siden midten av 2018.

Ingen overraskelse at Cardano tiltrukket seg mye oppmerksomhet fra investorer, og har for øyeblikket mer enn 14000 stakepooler.

Antallet ADA-lommebøker har også økt betydelig. Tall viser at 5. januar ble 4000 nye ADA-lommebøker registrert.

Gitt sitt potensial, tror mange eksperter at ADA kan overstige $ 1,5 per mynt i 2021.

8. Tezos (XTZ)

Året 2021 er preget av økt interesse for kryptovaluta og DeFi. Som nevnt ovenfor kan DeFi-sektoren revolusjonere hele finanssektoren – og Tezos er en av kryptoene som kan dra nytte av den økende interessen for DeFi.

Tezos er faktisk et av de mest lovende kryptoprosjektene fra 2017 Initial Coin Offering (ICO) mani. Den unike og demokratiske strukturen for automatisk å oppgradere protokollen (uten å risikere at det kommer gafler) er unik. Interessenter kan stake (eller delegere XTZ), som lar dem stemme og bestemme fremtiden for Tezos.

Til tross for alle juridiske problemer som fulgte den første utgivelsen, har Tezos opplevd jevn vekst. Året 2020 var ikke noe unntak: Tezos doblet markedsverdien fra 1,21 milliarder dollar i desember 2019 til 2,32 milliarder dollar i desember 2020.

Det beste er at Tezos fortsetter å oppgradere for å tiltrekke seg nye DeFi-plattformer og ikke-fungible token (NFT) markedsplasser, som Kalamint.

Delphi, for eksempel, var en av de siste oppgraderingene som førte til et redusert gassforbruk for å gjøre avanserte smarte kontrakter rimelige for utviklere.

Vil Tezos fortsette å utvikle seg gjennom 2021?

9. IOTA (MIOTA)

Hvis du leter etter flere kryptovalutaer for å diversifisere porteføljen din i 2021, så legg IOTA på overvåkningslisten din.

IOTA er en åpen kildekodeplattform som brukes til å behandle transaksjoner og utveksle data mellom enheter på tingenes internett. Fordi det Internett av ting tillater milliarder av enheter å trekke ut og utveksle data gjennom nyskapende teknologi, mange eksperter hevder at tingenes internett kan være mer fordelaktig enn internett.

IOTAs distribuerte hovedboksteknologi kalt Tangle er det som gjør denne kryptovalutaen unik. Faktisk er Tangle ansett som et tryggere alternativ til andre blockchain-teknologier.

Gitt potensialet, bør vi ikke bli overrasket over at IOTA allerede samarbeider med forskjellige bil- og forsikringsmarkedsaktører. Noe som selvfølgelig kan øke MIOTA-prisene gjennom hele 2021!

10. Stellar (XLM)

Stellar er en annen topp kryptovaluta å vurdere å investere i 2021.

Stellar ble opprettet i 2014 og har ikke sluttet å utvikle seg. Dens veikart handler om vekst når det gjelder offentlig bevissthet og transaksjoner.

Her skal vi forklare at Stellar bruker en FBA-algoritme i stedet for tradisjonell gruvedrift for å validere transaksjoner til lave transaksjonskostnader, noe som er en av dens unike egenskaper.

Stellar muliggjør ikke bare raskere transaksjoner, men har som mål å lukke gapet mellom kryptovalutaer og tradisjonelle betalingssystemer. Det samarbeider med giganter som Deloitte og IBM for å etablere seg som en global betalingsbane.

Merk at Stellars opprinnelige valuta er Stellar Lumen (XLM), som kan ha en sterk tilnærming i 2021.

Poenget: Hvilken kryptovaluta du skal investere i 2021?

Selv om det ikke er tvil om at 2021 kommer til å bli et vellykket år for kryptohandlere og investorer, bør vi merke oss at kryptomarkedet kan være uforutsigbart og avhengig av faktorer som etterspørsel og tilbud, markedssentiment, kryptonyheter og spekulasjoner og teknologi fremskritt.

Selv om lister over toppkryptoer kan variere, kan alle gi noen gode investeringsmuligheter. men, alltid gjøre din forskning før du investerer i kryptovaluta. Spor prisen på favorittelementet ditt live, analyser fortidens og nåværende ytelse, og ikke glem å følge de siste kryptomeldingene.

Til slutt er masseadopsjon av kryptoer et spørsmål om tid. Så spørsmålet er ikke hvis men når? Så når skal du dykke inn i markedet?

eToro – Kjøp de beste kryptovalutaene i 2021

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Viktige punkter

 • Året 2020 førte til en økt interesse for kryptovalutaer og blockchain-teknologi.
 • Til tross for den pågående pandemien, vil året 2021 være positivt for kryptovalutamarkedet.
 • Topp 10 kryptovalutaer å investere i 2021 er Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, TRON, Bitcoin Cash, Cardano, Tezos, IOTA og Stellar.
 • Kryptoprisene avhenger av forskjellige faktorer, inkludert etterspørsel og tilbud, konkurranse, teknologi og markedssentiment.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me