Topp 15 kryptovalutaer å vite og se i 2021: BTC, ETH, XRP og mer!

Du må kjenne disse 15 beste kryptovalutaene for å lykkes i 2021!

Lurer du på hvilken kryptovaluta som vil eksplodere i 2021? Eller muligens, hvilken krypto har mest potensial i 2021? Vil Bitcoin øke i 2021? Vi vil dekke alt dette og mer!

2021 kommer til å bli en tøff handling å følge, det er sikkert! Bitcoin nådde virkelig ut etter månen etter at den halverte og påminnet oss om at kryptodrømmen fortsatt er en realitet.

Men når du spør hva som sannsynligvis kommer til å skje i 2021, gir de fleste kryptovalutahandlere veldig forskjellige svar, så det blir ganske vanskelig å få et klart svar på hvilke som vil gjøre handelsmenn til sin formue i 2021.

Og det er ikke bare Bitcoin du bør holde øye med, det er mye å være begeistret for i 2021, og du bør holde styr på det hele! (Noen ganger er det bare umulig!)

Samtidig som Bitcoin trekker inn de store institusjonene, Ethereum blir fulgt nøye med når den endelig begynner å overgå til bevis på innsats, og Ripple håndterer en SEC-fiasko som kan riste kryptoverden litt opp.

Og når vi ser nærmere på altcoins, er det fortsatt et vell av muligheter der også! Rikelig med at du fremdeles kan kjøpe deg til en lav pris og tjene på mye senere.

Selvfølgelig handler det til slutt om popularitet. Jo mer en mynt brukes, og potensielle applikasjoner den kan tilby, jo høyere blir verdien. Men det fungerer også begge veier – hvis en kryptovaluta blir mindre populær, kan den lett stagnere og synke i verdi også.

I denne artikkelen skal vi se på de 15 beste kryptovalutaene å vite og se på – og avhengig av din vurdering – beste kryptovaluta å kjøpe i 2021!

Topp 15 kryptovalutaer å vite og se i 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ripple (XRP)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Bitcoin Cash (BCH)
 5. Litecoin (LTC)
 6. Cardano (ADA)
 7. TRON (TRX)
 8. Binance Coin (BNB)
 9. Stellar (XLM)
 10. Tezos (XTZ)
 11. EOS (EOS)
 12. MIOTA (IOTA)
 13. Zcash (ZEC)
 14. Ethereum Classic (ETC)
 15. NEO (NEO)

Hvis du vil dykke inn i kryptomarkedet raskt og enkelt, med 0% kommisjon, sjekk ut eToro Exchange!

Vi har organisert listen vår basert på hvilke kryptokurver som gir de beste mulighetene for 2021. Men alt i alt er hver enkelt verdt å holde øye med.

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin er alltid først i køen i kryptovaluta!

Ja, vi vet, hver liste snakker alltid om Bitcoin først … bla bla bla! Men 2021 er veldig, veldig annerledes. I 2020 så vi endelig noen større handlinger med Bitcoin, til slutt nådde $ 20 000 territorium igjen og deretter skyter rett forbi det, dobbelt!

Bitcoin tilbyr kanskje beste kortsiktige kryptovaluta-investering for 2021 med stor volatilitet tilbake for første gang på omtrent fire år. Vi skal ennå se hva som vil skje.

Vil den fortsette å stige til nye nivåer i 2021, eller vil den finne et nytt punkt å begynne å strekke seg med med klare nivåer av støtte og motstand? Eller må vi vente til en annen halvering til vi ser en så enorm økning?

Vel, for å svare på disse spørsmålene, kan vi se på hva noen av ekspertene sier.

I følge Andy Agnas, “Vi kan si at BTC vil fortsette å bryte nye høyder i 2021. Men selvfølgelig vil det noen ganger være noen fall i pris, men det vil ikke være så tøft som det som skjedde i 2018 hvor det traff det laveste”.

Så, husk at Bitcoins reise ikke alltid vil være oppover! Faktisk kan vi også se mye spenner til tider da prisene stabiliserer seg mellom topper og kummer.

Men igjen, noen ting kan bare ikke forutsies, som Tesla kunngjorde at de har kjøpt $ 1,5 milliarder dollar i begynnelsen av februar, og prisen skyter oppover $ 48 000 dagen etter! (Nok en rekord!)

Vi bør heller ikke glemme to viktige ting som gjør Bitcoin til kanskje den beste kryptoen for 2021:

1) Institusjonelle handelsmenn og store banker kommer dypt inn i Bitcoin – endelig ser de potensialet.

Og, 2) Bitcoin er som ‘gateway drug’ til kryptovalutaverdenen. Det er den mest kjente kryptovalutaen, og nybegynnere pleier å snu den først når de begynner, før de fortsetter å utforske andre muligheter.

Med det i bakhodet er Bitcoin fremdeles den kryptoen med mest potensial i 2021, og du bør holde øye med den! Til tross for dette, bør Bitcoin-handelsmenn fortsatt være forsiktige med et potensielt krasj, ikke begynn å tenke at markedet bare kan gå opp!

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 865,033,736,991
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 47,055.05
 • 2020 retur: 4698,3%
 • Etablert: 2009

Les vår artikkel om Bitcoin her.

Har du vurdert å investere i Bitcoin (BTC)?

2. Ripple (XRP)

Ikke bli skremt av SEC, det er fortsatt tonn potensial med Ripple!

Du ventet Ethereum, ikke sant? FEIL!

Ripple tar plass nr. 2. Hvorfor? Vel, til tross for å gli ned fra den tredje største etter markedsverdi til den fjerde, Ripple har mye potensial til å heve seg opp til toppen og når det gjør det, kan det være veldig lønnsomt å være der.

Prisnedgangen har betydd det er nå lettere å komme inn i Ripple. Selvfølgelig må du selv tro at den prisen kommer til å sprette tilbake.

Og for de av dere som er bekymret for problemene med SEC (US Securities and Exchange Commission), er det sannsynligvis ikke nødvendig å være redd for å handle den (med mindre du er i USA, kan det være lurt å utvise forsiktighet). Ingenting har skjedd ennå, og det vil sannsynligvis ikke påvirke handelsmenn utenfor USA.

Ifølge PrimeXBT kan Ripples prisforutsigelse for 2021 være en potensiell høy på $ 27 per token og en potensiell lav på $ 0,5, som faktisk er høyere enn den nåværende prisen er i skrivende stund.!

Men kanskje kommer en mer fornuftig spådom fra City Telegraph, som tror at Ripple er på en bullish trend som sannsynligvis vil føre den opp til $ 0,755 per mynt i 2021 og som vi sannsynligvis vil se investorenes renteavkastning når prisen krysser $ 6,50.

Husk at det også er mulighet for at situasjonen med SEC kan være en gevinst til slutt, og hvis det er tilfelle, noe som kan være veldig bra for verdien av Ripple!

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 20,807,485,096
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 0,4583
 • 2020 retur: 2,846,0%
 • Etablert: 2012

Les vår artikkel om Ripple her.

Har du vurdert å investere i Ripple (XRP)?

3. Ethereum (ETH)

Dronningen av kryptovalutaverdenen er fortsatt sterk!

Nå, som du sikkert allerede vet, er Ethereum helt forskjellig fra Bitcoin på en rekke måter. Ethereum har sikte langt lenger enn bare å revolusjonere hvordan vi bruker penger, men også hvordan vi bruker internett!

Og den visjonen blir sakte, men sikkert oppfylt. I første kvartal av 2020 ble det rapportert av Cointelegraph at Det er nå 635 fungerende DApps som opererer på Ethereum, med totalt 616 369 ‘aktive’ brukere.

Samtidig som DevTeam.Space, i en artikkel om DApps i 2021, hevder det er opptil omtrent 3000 på Ethereum! (Når det er sagt, er det ikke klart å fungere eller ikke.)

Uansett er det potensielt en veldig stor økning og viser oss det Ethereum vokser fortsatt veldig mye når det gjelder bruk, og dette vil påvirke verdsettelsen, potensielt gjør den til en av de beste kryptovalutaene i 2021.

En annen viktig ting å huske på Ethereum er at det vanligvis er en ny traders andre valg etter Bitcoin.

Når de først får smake på Bitcoin, fortsetter de vanligvis med å investere i Ethereum, den nest største og velkjente kryptovalutaen..

I 2021 når Ethereum allerede nye høyder. Dette er sannsynligvis delvis å gjøre med den økte interessen for Bitcoin (en knock-on-effekt som sannsynligvis vil påvirke mye av kryptovalutamarkedet).

Det raketter oppover i februar 2021 for å nå $ 1800 per mynt. Selv om det skal sies, eksperter som Capital.com tror det fortsatt innen utgangen av første kvartal 2021 vil det nå maksimalt $ 1628 eller minimum $ 1107.

Imidlertid er det viktigste å se opp for er ankomsten av Ethereum 2.0, hvor Ethereum vil gå fra bevis på arbeid til bevis på innsats.

Selv om den ble lansert i desember 2020, bør overgangen være fullført på et tidspunkt i 2021. Flyttingen har vært diskutert i årevis og er etterlengtet. Etter ferdigstillelse kan det være noe bevegelse oppover.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 200,073,757,033
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 1 745,84
 • 2020 retur: 4.622,6%
 • Etablert: 2015

Les vår artikkel om Ethereum her.

Har du vurdert å investere i Ethereum (ETH)?

4. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoins favorittbarn kan ha noe å vokse opp, men gir fortsatt store muligheter!

Det er sant at Bitcoin Cash har mistet mye terreng det siste året siden begynnelsen av 2020, men er fortsatt i topp 15 (var tidligere en av de fem beste).

Ikke se bort fra Bitcoin Cash fordi det har falt litt ute av mote, det er fortsatt penger å tjene, og det representerer fortsatt en veldig reell trussel mot Bitcoin – eller i det minste et levedyktig alternativ.

En viktig ting å vurdere er om volatiliteten som Bitcoin bringer inn i markedet, også kan overføres til Bitcoin Cash.

På toppen av det, akkurat som Bitcoin, Bitcoin Cash går også gjennom en halvering, som fant sted 8. april 2020.

Uten tvil har vi ikke sett de fulle effektene av dette ennå, vi har ikke sett en stor prisøkning som vi gjorde med Bitcoin, og kanskje noen handelsmenn lurer på om det i det hele tatt vil skje.

Så, for å oppsummere, for nå er stemningen generelt ‘vent og se’. Med det sagt, Økonomi-prognosbyrået spår det innen utgangen av 2021, Bitcoin Cash kan nå mellom $ 881- $ 923 per mynt.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 9,136,379,395
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 489,90
 • 2020 retur: -60,0%
 • Etablert: 2017

Les vår artikkel om Bitcoin Cash her.

Har du vurdert å investere i Bitcoin Cash (BCH)?

5. Litecoin (LTC)

Litecoin er som en gammel drage som fortsetter å flamme på!

Litecoin var en av de aller første altcoins og var alvorlig store nyheter da den først dukket opp. Men på samme måte som BCH, er Litecoin en skygge av sitt tidligere selv og har nå stort sett tatt baksetet i kryptoscenen.

Når det er sagt, er det fortsatt en av de beste hundene i krypto og det er fortsatt penger å tjene på å handle Litecoin. Det gir fortsatt mange muligheter og er en stor aktør som bør tas på alvor.

I følge Arthur Webb fra Ripple News, Prediksjoner for Litecoin for 2021 er mellom $ 150 på det høyeste og $ 40 på det laveste.

Dette kan tolkes på flere måter. Enten kan det bryte gjennom denne anslaget på $ 150 per mynt og inn i ukontrollert territorium, eller så går det tom for damp og kan slite forbi dette.

Så selv om du absolutt bør være forsiktig, avhengig av hvor mye du har investert i Litecoin, kan $ 3 på toppen av hver mynt du har være en god fortjeneste, avhengig av dine mål.

Crypterium sier at noen kryptokurrencyanalytikere ser at Litecoins pris når $ 600 innen utgangen av 2021.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 112222626982
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 168,58
 • 2020 retur: 809,2%
 • Etablert: 2011

Les vår artikkel om Litecoin her.

Har du vurdert å investere i Litecoin (LTC)?

6. Cardano (ADA)

To kjeder er bedre enn en!

Sannsynligvis vet de fleste av oss nå at Cardanos primære salgsargument erouroboros blockchain’- eller blokkeringer, hvis du vil – en for vanlige transaksjoner og andre for smarte kontrakter. (Hvis Cardano var en rapper, ville det vært ‘2 Chainz’.)

Nå, mens det for noen av dere kan høres ut som gamle nyheter (det er), vi har fremdeles ikke sett denne potensielt geniale ideen presset til det maksimale; for å se om løsningen deres virkelig fungerer og kan løse problemet med skalerbarhet.

Noen ganger glemmer vi det, men hvis problemet med skalerbarhet ikke er løst, har ikke kryptokurrency virkelig en kampsjanse til å ta av og virkelig ta på seg fiatpenger.

Å gi opp dette prosjektet nå ville være litt tåpelig. Cardano har fortsatt sjansen til å være den neste kryptovalutaen som eksploderer i 2021, men hvis du slutter nå og det skjer, vil du synes veldig synd på deg selv!

Så ha litt tålmodighet. Det er lett å glemme det, spesielt siden Cardano var veldig eksplosiv i begynnelsen av 2018.

Vær imidlertid oppmerksom på at noe av den volatiliteten har kommet tilbake de siste månedene med noen kilder, for eksempel Investorplace tro det Cardano kan nå $ 2 per mynt.

Handelsdyr forutsi en økning i Cardanos pris, i tro på at jegt vil nå $ 1.038 innen desember 2021.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 21,314,232,382
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 0,6851
 • 2020 retur: 38,9%
 • Etablert: 2017

Les vår artikkel om Cardano her.

Har du vurdert å investere i Cardano (ADA)?

7. TRON (TRX)

Pløyer TRON fortsatt stille i det skjulte?

Folk glemmer at TRON har mye å gjøre for det.

De glemmer at den ambisiøse Justin Sun startet i kryptovaluta og jobbet for Ripple. De glemmer at de har det smidd partnerskap med Samsung, BitTorrent og Baidu (en kinesisk søkemotor).

Men kanskje det største de overser er at TRON startet på Ethereum-nettverket! Hvorfor er dette viktig? Fordi det betyr at den bruker samme kodingspråk – Solidity.

Dette er en stor fordel for TRON fordi det betyr at DApp-utviklere enkelt kan gå fra å utvikle seg på Ethereum til TRON.

Så hvis det noen gang er en sterk grunn til å flytte vekk fra Ethereum (f.eks. For dyre problemer med skalerbarhet, funksjonelle problemer), vil TRON være et av de første alternativene de sannsynligvis vil tenke på.

Med dette i tankene, det er høyst mulig at TRON kan være veldig undervurdert. Vær oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis ser et betydelig overskudd fra TRON i 2021, men det kan være det perfekte tidspunktet å komme inn og holde før det er for sent.

Trading Beast spår det innen desember 2021, TRON kan nå en makspris på $ 0,05222281, en sunn økning.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 3,340,415,564
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 0,04662
 • 2020 retur: 463,5%
 • Etablert: 2017

Les vår artikkel om TRON her.

Har du vurdert å investere i TRON (TRX)?

8. Binance Coin (BNB)

Binance Exchange-verktøyet er fortsatt veldig populært, men hva har fremtiden for seg?

Binance Coin er en ganske enkel krypto, men hei, hva er galt med å være enkel i den komplekse verden av kryptovalutahandel?

Se på Bitcoin, det er ikke i nærheten av så komplisert som noen av de andre kryptoene på denne listen, men likevel trives det!

Spørsmålet om Binance Coin skjønt, er hvor lenge det virkelig vil være verdt å handle? Vil det fremdeles tjene noe bruk i fremtiden? Og i så fall, hva vil det være utenfor Binance Exchange??

Og videre, hva med rabatten sentralen gir for å bruke mynten til å kjøpe krypto? Vil det forbli det samme, eller vil Binance fortsette å redusere det slik de opprinnelig planla?

I henhold til side 9 i Binance’s whitepaper, innen det fjerde året (som vil være 2021), vil rabatten bare være 6,75% for å betale visse avgifter med Binance Coin. Men så langt har de gjort det ikke redusert den fra 25% de siste to årene.

Og innen 5. år (som ville være 2022), var det meningen at det ikke skulle være noen rabatt. Men kanskje er denne ideen nå forlatt? Binance må avklare intensjonene sine.

Alt dette gjør det vanskelig å si hvor Binance Coin vil være i nær fremtid, men i det minste er det i det minste mulig å tjene penger på å handle.

Det til side, Pris for digital mynt spår at Binance Coin kan nå så høyt som $ 158,49 i februar 2021 og lukk året på rundt $ 133,98.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 16,060,572,142
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 103,35
 • 2020 retur: 11.309,9%
 • Etablert: 2017

Les vår artikkel om Binance Coin her.

Har du vurdert å investere i Binance Coin (BNB)?

9. Stellar (XLM)

Er Stellar et levedyktig alternativ til Ripple?

Stellar så noen tidevannsbølger av volatilitet tilbake i 2017 og 2018, og gikk deretter inn i en periode med stille som endte ganske nylig (akkurat som mange andre altcoins).

Målet med Stellar er en kjent historie vi hører i hele kryptosamfunnet: ‘la oss hjelpe banken de ikke-bankede’.

Ifølge Verdensbanken, Omtrent 1,7 milliarder voksne er ‘uten bank’, som de definerer som ‘uten konto i en finansinstitusjon eller gjennom en leverandør av mobile penger’.

Det er en ganske hederlig sak, men det er også en ganske tøff, og det er sannsynlig hvorfor de fokuserer nå mer på å koble finansinstitusjoner med hverandre via blockchain.

Kanskje når det gjelder teknologi og mål, Stellar ligner likevel Ripple. Faktisk jobbet Jed McCaleb, medstifter og CTO for Stellar, tidligere på Ripple før han dro, uenig i retningen de var på vei.

Med dette i tankene, Stellar kan være en god hekk mot Ripple eller hvis du tror at tilnærmingen de to tar er tilnærmingen som vil vinne over mainstream.

Spesielt når Ripple står overfor noen juridiske problemer, kan Stellar skille seg ut som en av de beste kryptoene å kjøpe i 2021.

3Kommar spår at maksimal pris å forvente for Stellar i 2021 er $ 0,45 og minimum $ 0,208.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 8,703,291,056
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 0,3895
 • 2020 retur: 1 263,8%
 • Etablert: 2014

Les vår artikkel om Stellar her.

Har du vurdert å investere i Stellar (XLM)?

10. Tezos (XTZ)

Er Tezos den mest demokratiske kryptoen, og vil det hjelpe den med å lykkes i 2021?

I teorien, Tezos er uten tvil den mest adaptive kryptovalutaen så langt, med ‘governance’ som en sentral del av utviklingen. Ingen annen kryptovaluta så langt er denne demokratiske og desentraliserte (det er det krypto handler om og gir den verdi) når det gjelder utvikling.

Og ved å sette styring før utvikling, er ideen at de kan tilpasse seg forandring raskt og varer derfor lenger enn andre kryptoer (og forhåpentligvis tar klokere beslutninger).

Selve arten av hvordan alt håndteres er et enkelt begrep å forstå, noe som gjør det lettere tilgjengelig for den daglige handelsmannen.

Når det er sagt, skal vi ennå ikke se et klart eksempel på dette i aksjon. Først da kan vi virkelig bestemme hvor godt det fungerer.

Derfor kan Tezos være en krypto det handelsmenn må holde på en stund før de ser noen større verdi og å investere nå mens det er billig kan være smart.

Vær oppmerksom på at hvis du tar et dypdykk i Tezos, vil du sannsynligvis høre om skandalen som skjedde like etter ICO (en av de største ICOene noensinne!). Men dette skal ikke motet handelsmenn, de dagene er nå lenge etter dem.

Wallet Investor spår at i 2021 vil ett Tezos-token være verdt $ 4.665 og $ 10,112 innen 2030.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 2,742,180,683
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 3,62
 • 2020 retur: 241,1%
 • Etablert: 2018

Les vår artikkel om Tezos her.

Har du vurdert å investere i Tezos (XTZ)?

invester i teos

11. EOS (EOS)

Er ‘Ethereum Killer’ bare biding time?

Da EOS først kom på scenen, ble mange Ethereum-handelsmenn, hodlers og utviklere bekymret. EOS sa at de kunne gjøre ganske mye det Ethereum kunne gjøre – spesielt DApps – men bedre.

Nå, mens det ennå ikke har materialisert seg til noe ennå. Det gjør det fortsatt EOS en flott hekk mot Ethereum for de som ser fremtiden til DApps.

I følge DappRadar, det er minst 572 DApp-er som bruker EOS-nettverket, omtrent seks ganger mindre enn Ethereum.

EOS er kanskje en av beste kryptovalutaer å investere i i dag. Den er allerede i bruk og veldig populær blant utviklere som allerede bruker den mens noen kryptoer på denne listen er veldig “vent og se” (det betyr at vi trenger tid for å se om de kan oppnå sine krav), har EOS en praktisk bruk nå.

Verdien av EOS er mer håndgripelig enn andre kryptovalutaer som ser ut til å planlegge verdensherredømme. Så, handelsmenn som leter etter et altcoin som allerede har daglig bruk, ser ikke lenger enn EOS.

Handelsdyr forutsi det innen desember 2021, EOS kan maksimalt være verdt $ 3,87264 per mynt.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 3,523,772,269
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 3,66
 • 2020 retur: 118,4%
 • Etablert: 2018

Les vår artikkel om EOS her.

Har du vurdert å investere i EOS (EOS)?

12. MIOTA (IOTA)

Vil MIOTAs DAG vise seg å være like innovativ som blockchain-teknologi?

MIOTA er kanskje den mest innovative kryptoen når det gjelder potensiell daglig bruk i fremtiden. Tenk deg om bilen din kunne betale for sitt eget drivstoff eller et hus som kunne betale sine egne regninger!

De er veldig fremtidsrettede og bygger noe foran teknologien som trengs for at den skal fungere.

På grunn av dette er MIOTA en av de beste kryptoene å investere i for 2021. Handelsmenn må vente en stund for å se MIOTAs sanne verdi, det vil ta en stund for oss å nå det punktet hvor denne kryptoen er mest nyttig. Det kan være til og med tiår!

Men det er noe annet vi trenger å nevne; MIOTA er også ganske kontroversielt i kryptosamfunnet. Hvorfor? Vel, noen anser det ikke en gang som en kryptovaluta bruker en DAG i stedet for en blockchain.

En DAG er en ‘Regissert syklisk graf’, Og det fungerer veldig annerledes enn blockchain-teknologien, som kjennes av de fleste kryptovalutaer og blir sett på som den beste løsningen.

DAG-er har eksistert langt lenger, og i noen kretser blir de ikke sett på som effektive. Næringsdrivende må gjøre den vurderingen når de ser på MIOTA.

Handelsdyr virke optimistisk om MIOTA, og forutsier at den blir verdsatt til $ 1,1060496 på det høyeste innen desember 2021.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 2,033,370,042
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 0.7316
 • 2020 retur: 9.000,0%
 • Etablert: 2016

Les vår artikkel om MIOTA her.

Har du vurdert å investere i MIOTA (IOTA)?

13. Zcash (ZEC)

Er Zcash den viktigste må-ha personvernmynten i vår tid?

For enhver toppkryptohandler blir det alltid sett på som en god idé å ha minst en personvernmynt i porteføljen din. Det er faktisk bra å ha litt av alt litt annerledes i kryptomarkedet.

Personvernmynter blir spesielt sett på som viktige for de som mener at du bør se etter dine personlige data, spesielt dine økonomiske data. Det skal ikke være liggende på internett for noen å finne, slik tilfellet er med distribuerte reskontroer.

Men problemet med personvernmynter akkurat som Zcash er det regjeringer og banker misliker virkelig dem, og det er en misforståelse at deres eneste formål er å undergrave loven.

For dem er ideen om anonymitet innen økonomi forbeholdt kriminelle (‘med mindre du er kokainforhandler, hvorfor trenger du å skjule identiteten din?’).

Nå er det som gjør at Zcash skiller seg ut fra konkurransen med andre kryptovalutaer som også tar sikte på å dominere privatlivssfæren – Zcash jobber hardt for å bevise at det er lovlig, og det skal ikke brukes til å bryte loven.

Og de er villige til å samarbeide med regjeringer for å bevise at det er absolutt ingenting galt med det kryptovalutaen deres gjør, og det er denne innsatsen for å samarbeide med banker og regjeringer som gir den verdi.

Faktisk så tidlig som i 2017, JPMorgan Chase, en av Amerikas største banker, begynte å samarbeide med Zcash, viser noen favorisering fra store institusjoner.

Eksperter er uenige om hva Zcash sannsynligvis vil bli verdsatt innen utgangen av 2021. Previsioni Bitcoin spår prisen på Zcash på $ 415,68 i 2021, mens Handelsdyr anslå et mer konservativt maksimum på $ 137,989.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 1 153 269 485
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 103,95
 • 2020 retur: -99,3%
 • Etablert: 2016

Les vår artikkel om Zcash her.

Har du vurdert å investere i ZCASH (ZEC)?

14. Ethereum Classic (ETC)

Den beste potensielle sikringen mot Ethereum?

Nærmest den virkelige tingen, eller skal vi si den ‘originale’. Siden Ethereum og Ethereum Classic begge utvikler seg på forskjellige måter av forskjellige lag, splittelsen mellom dem vil bli større og forskjellene mer fremtredende.

Merk at dette spesielt vil være tilfelle etter at Ethereum har fullført overgangen til bevis på innsatsen – hvis dette forårsaker problemer med Ethereum, kan mange strømme til Ethereum Classic, i et forsøk på å replikere det Ethereum en gang var.

Når det er sagt, vil Ethereum Classic måtte møte hard konkurranse fra EOS, NEO, Cardano og TRON, for bare å nevne noen få.

Kanskje en sikring Ethereum Classic mot Ethereum er den mest ultimate sikringen, og det er absolutt ingenting galt med å handle begge deler.

Du trenger ikke bare å identifisere deg med en leir, selv om gitt Ethereum definitivt har en kant i forhold til Ethereum Classic, kan det hende at kanten ikke alltid er der.

I desember 2021 forutsier økonomivarslingsbyrået prisen på Ethereum Classic en lav på $ 9,34 og en høy på $ 10,76.

Handelsdyr forutsi at prisen på Ethereum Classic skal nå minimum $ 6,49 og maksimalt $ 9,55.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 1.066.077.947
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 9,17
 • 2020 retur: 561,4%
 • Etablert: 2015

Les artikkelen vår om Ethereum Classic her.

Har du vurdert å investere i Ethereum Classic (ETC)?

15. NEO (NEO)

Ikke glem en av Ethereums største og eldste rivaler!

Akkurat som Ethereum Classic, kan det være lurt å tildele en liten prosentandel av midlene dine til handel til NEO, en annen spiller innen å skape neste generasjon av internett.

Og på samme måte som Tezos, NEO har som mål å kontinuerlig utvikles, noe som betyr at det også kan ha en sjanse til å overleve konkurrentene.

Men det skjer også mye mer med NEO – det er utenfor beviset for stav vs. bevis for arbeidsmark. I stedet bruker den en ‘Delegert bysantinsk feiltoleranse’-mekanisme, som visstnok er ganske lik delegert bevis på innsatsen.

Alt dette gjør NEO til en kryptokurrency av interesse og potensielt den neste store kryptokurrency (husk imidlertid tålmodighet og litt fantasi kan være nødvendig!).

På samme måte som Ethereum Classic er både Economy Forecast Agency og Trading Beasts uenige om NEOs potensial, med The Economy Forecast Agency som gir høyere estimater.

Handelsdyr mener at innen desember 2021 vil NEO nå minimum $ 19,52 eller maksimalt $ 28,71. Økonomi-prognosbyrået i mellomtiden sier at det kan være mellom $ 39,45 på det laveste og $ 48,96 på det høyeste for samme tidsperiode.

 • Omtrentlig markedsverdi: $ 2224170822
 • Omtrentlig pris per mynt: $ 31,53
 • 2020 retur: 3.571,1%
 • Etablert: 2014

Les vår artikkel om NEO her.

Har du vurdert å investere i NEO (NEO)?

Så hvilke kryptovalutaer kan gjøre deg rik på 2021?

Er ikke det spørsmålet vi alle har?

Ingen kan garantere at du blir rik ved å investere i noen av kryptovalutaene på denne listen!

Vi er ikke klarsynt og vi later absolutt ikke til å være Nostradamus. Alle kryptovalutaer i listen vår har stort potensiale og stor risiko, og alle påvirkes av forskjellige faktorer, avhengig av hva de prøver å oppnå.

Det virkelige svaret er at det ikke er noe enkelt, bli rik-raskt-ordning her, og kryptovalutahandel har aldri vært en. Alle som ble rike ved å handle, måtte vente. Ingen enkelt handel vil gjøre deg rik, og det er mye arbeid involvert!

Kanskje nå, i dette øyeblikket, Bitcoin kan være beste kryptokurrency å investere i 2021, presentere noen av de beste mulighetene for å tjene penger i år hvis volatiliteten fortsetter.

Men å sette inn en trygg mengde av midlene dine for å handle i flere forskjellige mynter kan være tryggere, og diversifisere risikoen.

Ideelt sett, du bør velge mynter du forstår og huske at flertallet av myntene i denne listen fremdeles er i begynnelsen, og vi må vente litt lenger for å se om de har noen reell verdi, og det er derfor handelsmenn bør være tålmodige med dem.

Så er det Ethereum, som vil fortsette å overføre til bevis på innsats i 2021, en prosess som vil finne sted over flere trinn. Dette kan øke kryptovalutaen betydelig, men risikoen for at den mislykkes bør ha handelsmenn som ser på potensielle alternativer.

Til slutt kan Ripples dilemma med SEC se skummelt ut, men husk det kan faktisk ende opp med å bli bra for dem. Situasjonen kan til og med bane vei for forbedret regulering av kryptovaluta.

På toppen av det, SEC har kanskje nettopp skapt en perfekt kjøpsmulighet for Ripple hvis den spretter tilbake. Så lenge du er utenfor USA, er det ikke mye grunn til å unngå Ripple.

Du velger imidlertid å handle, husk å ta fortjeneste med jevne mellomrom og kutte tap.

eToro – Den beste plattformen for å kjøpe Cryptos

Dette er vår liste over topp 15 kryptovalutaer å vite og se på i år. Hvis du føler deg inspirert til å begynne å kjøpe kryptovaluta, kan du være glad for å vite at eToro gir muligheten til å kjøpe Crypto-eiendeler og og handle CFD-er på opptil 90+ kryptovalutaer.

eToro har vist seg å være pålitelig i Crypto-bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er svært ustabile. Kapitalen din er i fare.

Konklusjon: Hvor vil kryptovaluta gå i 2021?

Nå er det like vanskelig å svare på som spørsmålet om å tjene penger i 2021! Helt ærlig vet vi bare ikke ennå hva 2021 vil ha for oss.

En ting vi kan gjøre er å se tilbake på tidligere år og legge noen generelle antakelser om hva som sannsynligvis vil skje.

Men det er et problem med denne tilnærmingen – kryptokurrency har bare eksistert i omtrent 12 år, noe som ikke er lenge nok til å virkelig ha en ide om hvilken retning markedet vil ta.

Når det er sagt, er det noen få ting vi kan ta som ‘vissheter’, hvis vi i det hele tatt er villige til å kalle dem det.

Ser vi tilbake på tidligere Bitcoin-halveringer, vil sannsynligvis Bitcoin finne et nytt nivå av støtte og motstand og holde seg på det punktet til neste halvering som skulle være på et tidspunkt i 2024.

Med denne kunnskapen kan handelsmenn enten prøve å handle disse nye nivåene eller holde til neste hopp opp.

Det er også ganske sannsynlig at Bitcoin også vil føre med seg en bølge av interesse for andre kryptovalutaer. Dette vil trolig komme i tre forskjellige former:

 • Bitcoin-tradere utvider mer til kryptovaluta. De tjente sannsynligvis litt penger på å handle Bitcoin og ønsker nå å investere fortjenesten i andre kryptovalutaer.
 • Nybegynnerhandlere som er helt nye, to kryptoscenen som nå vil hoppe inn i handlingen etter å ha sett potensialet.
 • Erfarne kryptohandlere som kjenner andre kryptovalutaer, vil oppleve noe volatilitet og hva de kan tjene på den handlingen også.

En annen ting vi helt sikkert vil se fortsette i 2021 er en rekke nye kryptovalutaer som strømmer inn i markedet slik vi har sett de siste årene. Og mens dette skjer, vil vi sannsynligvis også se at mer falmer av popularitet, og blir nevnt mindre og mindre.

På toppen av det, bør vi holde øye med altcoins som beveger seg vekk fra Ethereum-nettverket og til deres egen ‘mainnet’, som er en kontinuerlig trend.

Kryptovalutaer som vellykket kan migrere til sitt eget nettverk, vil sannsynligvis øke.

Klar til å dykke inn i kryptomarkedet?

Måten vi handler med kryptovaluta i 2021 kan endres

Sannsynligvis den største utviklingen vi vil fortsette å se i 2021 er økende involvering av store institusjoner i kryptovaluta som har mye penger å pumpe ut i markedet.

Deres engasjement i kryptomarkedet er i stor grad fordi det har modnet enormt siden de første dagene.

Dette har ført til at handelsmenn av alle trosbekjennelser har begynt å se kryptovaluta som en seriøs utvikling som ikke kan ignoreres og som faktisk bør omfavnes. Og selv om markedet fortsatt er ustabilt, er det mye mindre risikabelt enn for noen år siden.

Videre til det, måtene du kan handle på kryptovaluta på, har også utviklet seg mye. Et sentralt eksempel på dette er krypto-futuresmarkedet.

Bitcoin-futures startet i 2017, og nå i februar 2021 får vi se Ethereum Futures, som definitivt vil øke handelen og gi flere mennesker tilgang til kryptohandel.

Kanskje ikke i år, men i løpet av de neste årene som kommer kan vi se mer kryptovalutahandel i form av futures.

En annen viktig utvikling du passer på i 2021 er sterk innflytelse fra Reddit, med Redditors som sannsynligvis vil fortsette å øke prisene på spesifikke kryptovalutaer i et forsøk på å forhindre Wall Street-handelsmenn og hedgefond i å forkorte dem. (På en måte er de som motsetningen til de store institusjonene.)

Akkurat som de gjorde med GameStop-lager, gjør de det samme med Dogecoin (kjører den opp til den tiende største etter markedsverdi!), og de kan fortsette å gjøre det med andre kryptovalutaer hvis de føler at det er en trussel mot dem.

Fremveksten av DeFi (Decentralized Finance) har også virkelig forandret kryptovaluta-scenen og vil trolig fortsette å gjøre det resten av 2021. Noen mener at DeFi til og med kan revidere måten vi handler kryptovaluta på i løpet av det neste tiåret (til og med Nasdaq gjør!).

Ser på CoinMarketCaps DeFi-seksjon, du vil legge merke til at situasjonen er veldig annerledes der med noen altcoins som bølger mens de største kryptovalutaene ikke er å se.

Som svar på den potensielle trusselen fra DeFi, kan meglere til slutt begynne å diversifisere kryptovalutaene de tilbyr. Vanligvis har de vært veldig forsiktige når de tilbyr kryptovalutahandel, og holdt seg til topp 10 på det aller høyeste.

Men ettersom topp 10 har endret seg betydelig de siste årene, kan det være lurt for dem å slippe noen mindre gunstige mynter og legge til nyere.

Hvis de ønsker å fortsette å trekke inn nye handelsmenn, kan de trenge å ta mer risiko og utvide sortimentet de tilbyr. Bare tiden vil vise.

Er coronavirus drivstoff inflasjon og pumpe prisen på kryptovaluta?

Kanskje ikke nok folk snakker om det, men en av de viktigste grunnene til at kryptovaluta, spesielt Bitcoin, øker i verdi, er på grunn av inflasjon.

Coronavirus stimulansregninger har økt inflasjonen ettersom sentralbanker, som den amerikanske sentralbanken, skriver ut mer og mer penger for å gi hjelp.

På grunn av dette fortsetter kjøpekraften til amerikanske dollar og mange andre valutaer å synke, og mister tilliten til mange handelsmenn som ønsker en trygg butikk av verdi for pengene..

Handlere setter nå fortjenesten et annet sted, i dette tilfellet Bitcoin, og beveger seg bort fra fiat-valuta.

Interessant, ifølge Investopedia: “Kongressen er for tiden i forhandlinger om å sende en ny stimulusregning på nesten 1 billion dollar, som skal hjelpe de som lider av koronavirus. Hvis denne nye stimulusregningen ble vedtatt, vil det bety at siden begynnelsen av coronavirus, vil rundt 50% av verdens totale tilførsel av amerikanske dollar ha blitt skrevet ut i 2020..

Mer nylig, ifølge Reuters USAs president Biden har avduket en stimulansplan på 1,9 billioner dollar, nesten dobbelt så stor som planen diskutert ovenfor av Investopedia. Selv om når denne planen skal implementeres, er det uklart.

Hva betyr dette??

Det betyr at hvis denne stimulusregningen fortsetter i USA, kan det være en økning i prisen på Bitcoin.

La oss se hva som skjer!

Viktige punkter

Hvis du husker noe fra de 15 beste kryptovalutaene å vite og se på i 2021: BTC, ETH, XRP og mer! gjør det til disse viktige punktene.

 • Bitcoin er fremdeles leder og kan føre til mye volatilitet i løpet av 2021. Etter en lang periode med ikke for mye bevegelse, er dette gode nyheter.
 • Ripples situasjon med SEC kan ende på en rekke forskjellige måter. Poenget er, ikke la deg skremme, men vær litt forsiktig.
 • Ethereum kommer nærmere og nærmere å flytte til bevis på innsatsen. 2021 kan være en flott tid for handelsmenn å involvere seg.
 • Noen kryptokurver har klare bruksområder, mens andre krever tålmodighet. Kryptovalutaer for smarte kontrakter er allerede i drift, mens noen kryptovalutaer med mer storslåtte planer vil ta tid før vi ser verdien deres.

Hvis du likte å lese Topp 15 kryptovalutaer å vite og se på i 2021, kan du dele den med alle andre du tror det kan være av interesse for.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me