Topp blockchain-spill og simulatorer i 2020

Topp Blockchain-spill

Blockchain-teknologi forvandler vår verden, og spillindustrien er ikke noe unntak. Gitt de enorme mulighetene blockchain har å tilby, Det er ingen overraskelse at blockchain-spill øker i popularitet.

Det er ikke bare spillere og utviklere som finner disse endringene viktige; kryptovalutahandlere holder også øye med emnet. Tross alt, blockchain er i ferd med å forstyrre vår verden langt utenfor finanssektoren!

Uansett om du er en spiller eller en kryptotrader, må du innrømme at å spille spill er en fin måte å lære, slappe av og ha det moro på samtidig.

Fortsett å lese videre og lær mer om noen av de beste blockchain-spillene og simulatorene i 2020.

Hvis du er en nybegynner, men ingen bekymringer! Utforsk nettstedet vårt og registrer deg for vårt online kurs for kryptohandel for å bli en proff i spillet.

Hvorfor er Blockchain-spill så populære?

Spillbransjen er en av de største og mest innovative sektorene i hele verden. Ifølge data vil spillsektoren overstige 180 milliarder dollar innen 2021. Og det er ingen tvil om at blockchain-teknologi er en stor aktør innen spill!

Faktisk har blockchain-teknologi potensialet til å transformere verden vår til et punkt uten retur. Spillindustrien er et av hovedfeltene der blockchain-teknologien allerede gjør betydelige endringer. Fra ekte digitalt eierskap og overførbare eiendeler i spillet til trygge og desentraliserte miljøer, blockchain har mye å tilby både utviklere og spillere.

Sjekk ut vår artikkel om blockchain og spillindustrien for å lære mer om implementeringen av blockchain-teknologi i spill.

Dessuten ville det ikke vært bra å tjene penger mens du spiller? Tokens og kryptovalutaer er gode insentiver som tiltrekker spillere (og handelsmenn) fra hele verden. Tenk deg å samle og handle knappe virtuelle gjenstander … og tjene penger!

Topp Blockchain-spill i 2020

blockchain-spill

Det er ikke en hemmelighet at spillsektoren er en av de mest skiftende bransjene i verden. Gitt det faktum at mange spillselskaper strever for tekniske innovasjoner, er foreningen av blockchain og spill rett og slett naturlig.

Antall blockchain-spill øker, sette brukeropplevelse og handle eiendeler i spillet på en pidestall.

Her er noen av de beste blockchain-spillene du kan prøve i 2020:

 • CryptoKitties

Kanskje du ikke er overrasket over å se CryptoKitties på listen vår. Uansett hvor enkelt og spill-å-tjene-orientert det er, er CryptoKitties ikonisk. Det er et av de første blockchain-spillene noensinne, et spill som har omformet hele blockchain-baserte spillindustrien.

Brukere kan samle og avle sjeldne katter, akkurat slik barna samler Pokemon-kort. Noen spillere vil ikke nøle med å betale opptil $ 300 000 for en enkelt virtuell katt! Den berømte virtuelle katten Dragon ble for eksempel solgt for $ 170.000, eller 600 ETH i kryptovaluta.

Dette Ethereum-baserte spillet ble møtt med stor suksess. Tro det eller ei, den første uken behandlet den millioner av dollar i transaksjoner. I dag er CryptoKitties fortsatt populært! Merk at spillet på grunn av problemer med skalerbarhet vil flytte til en ny plattform, Flow blockchain.

 • Mine Crypto Heroes

My Crypto Heroes er et annet populært spill med blockchain. Faktisk tiltrekker dette rollespillet for flere spillere (RPG) mer enn 3000-6000 brukere om dagen og regnes som et av de mest vellykkede blockchain-spillene noensinne..

Som navnet antyder, har brukerne sjansen til å leke med historiske helter og samle knappe gjenstander, sikret med ERC-721-tokens. Hvor kult er det?!

 • Spells of Genesis

Et annet populært rollespill er Spells of Genesis. Vi bør merke oss at noen anser dette eventyrspillet som det første mobile blockchain-spillet. Spells of Genesis kombinerer strategiske aspekter, arkadefunksjoner og handelsbevegelser samtidig.

Brukere kan utvikle kortstokker med sjeldne kort og teste dem mot andre. Selvfølgelig konverterer spillerne kortene sine til blockchain-baserte eiendeler og flytter dem til sine digitale lommebøker.

Merk at spillet, opprinnelig bygget på Bitcoin, har lagt til Ethereum, noe som muliggjør flere blokkeringer.

 • OxUniverse

OxUniverse er et annet Ethereum-drevet spill som kan ta deg til en annen dimensjon. Bokstavelig! Brukere kan bygge romskip og utforske universet; de kan også kolonisere planeter for å tjene penger på opplevelsen.

Interessant nok, ettersom spillet er helt bygget på Ethereum blockchain, kan du se og analysere dine tidligere handlinger for å forbedre strategien din.

 • Gods Unchained

Gods Unchained er et kult turbasert digitalt kortspill. På samme måte som det populære spillet Hearthstone, må spillerne samle sjeldne kort og bygge et kampstokk av dem.

Gods Unchained er bygget på Ethereum blockchain (med det formål ikke-fungible tokenhandel). Her skal vi nevne at dette spillet har fått sjenerøs finansiering, noe som gjør det til en stor aktør i det blockchain-baserte spillmiljøet.

Merk at vi er det ikke tilknyttet noen av spillene som er oppført ovenfor; så avhengig av dine interesser, gjør undersøkelser og hold deg øverst i spillet ditt!

Selvfølgelig er det mange andre vellykkede blockchain-spill, og mange flere som ennå ikke skal slippes. Mens utviklere må håndtere forskjellige problemer, for eksempel skalerbarhet, forventes det at antall blockchain-baserte spill vil fortsette å øke.

Simulatorer for kryptovalutahandel

blockchain-spill og simulatorer

Når vi snakker om blockchain og spill, bør vi også liste opp noen populære simulatorer for kryptovalutahandel. Hvorfor? Rett og slett fordi, ifølge statistikk, kryptomarkedet har en markedsverdi på mer enn 155 milliarder dollar.

Så hvis du er interessert i å lære å handle kryptovaluta mens du spiller, er det fem simulatorer som kan hjelpe deg med å nå dine mål:

 • Bitcoin Mining Profit Calculator

Bitcoin Mining Profit er en kryptohandelssimulator som er ideell for nybegynnere. Det kan hjelpe brukere å forstå verden av kryptovalutahandel ved å gi dem forskjellige instruksjoner og informasjon.

Merk at dette er et lærerikt spill, noe som et teksteventyr, så ikke forvent fancy grafikk og realistiske opplevelser.

 • Bitcoin Hero

Bitcoin Hero er en flott app som lar deg spille og handle fire kryptovalutaer. Det er verdt å nevne at disse kryptovalutaene er Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Dash.

Det beste er at prisene kommer fra den virkelige verdenen av handel, slik at du kan få en bedre forståelse av kryptohandelens verden.

 • Altcoin Fantasy

Altcoin Fantasy er et annet spill som tar kryptohandelutdanning til et nytt nivå.

Det lar brukerne handle mot andre mennesker for ekte premier. Man kan også tjene poeng og bytte dem mot etterspurte virtuelle gjenstander, for eksempel en CryptoKitty.

 • Bitcoin Flip

Bitcoin Flip er en annen imponerende kryptohandelssimulator som kombinerer moro og kunnskap. Det hjelper deg å forstå det grunnleggende i kryptovalutaverdenen.

Brukere kan overvåke prisene 24/7 og handle forskjellige kryptovalutaer online eller med en app.

 • Spark Profit

Spark Profit er et interessant spådomsspill for kryptovaluta. Brukere oppfordres til å forutsi posisjonene til Bitcoin, Ethereum og Litecoin – og til og med noen aksjemarkeder – for å vinne poeng..

Og gjett hva! Spark Profit-brukere kan faktisk få betalt for sine spådommer.

Merk at innlegget vårt er ikke tilknyttet noen av simulatorene som er oppført ovenfor, så gjør din forskning før du velger en krypto trading simulator. Selvfølgelig er denne listen ovenfor ikke komplett – det er mange andre pedagogiske spill og simulatorer som kan gi deg en ide om hva du kan forvente deg av kryptohandel.

Her skal vi imidlertid merke oss at simulatorer og demo-kontoer kan spille en dårlig vits på deg. Mens de kan gi deg klar informasjon om handel, tar demo-kontoer det virkelige aspektet ved handel: følelser, grådighet, risikotaking og frykt.

Tross alt forståelse crypto trading psykologi er en av hovednøklene til suksess!

Blockchain Games & Handel med kryptovaluta

Fra bank og helsevesen til spill og musikk, er blockchain-teknologien allerede med å omforme verden vår i et sprekkende tempo.

Det mest forbløffende er det alle næringer er sammenkoblet. Hvis du tror at spillindustrien ikke påvirker kryptohandling, tenk to ganger! Den økende etterspørselen etter kryptovalutaer, så vel som tekniske problemer som skalerbarhet, kan påvirke kryptohandel dypt.

Sist men ikke minst, blockchain-spill og kryptovalutahandel er like – brukere kan tjene penger mens de gjør det de elsker mest!

Viktige punkter

 • Blockchain-teknologi er i ferd med å revolusjonere verden langt utenfor finanssektoren, inkludert spillindustrien.
 • Blockchain-spill kan sikre brukersikkerhet, nye økonomiske regler og interoperabilitet.
 • Det er mange blockchain-baserte spill, som CryptoKitties og Spells of Genesis, som tillater brukere å handle eiendeler i spillet og tjene penger mens de spiller.
 • For de som foretrekker å lære å handle kryptovaluta gjennom lek, er det forskjellige simulatorer som kan være svært informative.
 • Utvilsomt vil etterspørselen etter kryptovalutaer i spill påvirke kryptohandelens verden.

Den lukrative verdenen av kryptokurver utvikler seg. Dermed kan du registrere deg for kurset for kryptovalutahandel og holde deg foran spillet!

Hvis du likte denne artikkelen, kan du gi den en like og dele den med alle som kan synes det er nyttig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me