Bitcoin Era Review: Er det svindel eller legitimt?

Hva er Bitcoin Era?

Bitcoin Era er en avansert handelsteknologi som letter automatisert handel med bitcoin så vel som andre fremtredende kryptovalutaer. Denne handelsteknologien bruker statistiske algoritmer for å sammenligne store mengder historiske og ferske data. Den bruker deretter disse dataene på det eksisterende kryptovalutamarkedet ved å bruke markedstrender for å forutsi lønnsomme handler.

Hvordan fungerer Bitcoin Era?

Den opererer ved å koble til forskjellige kryptokurrencymeglere for å lette handler. Teknologien beregner først optimale inn- og utgangspunkter for handel med et bestemt kryptovaluta-aktivum, og sender deretter denne informasjonen til en partnermegler ved hjelp av et API. Ved mottak av handelssignalet utfører megleren automatisk i henhold til kriteriene som er satt.

I tillegg muliggjør teknologien manuell handel for brukerne. Det tillater en bruker å legge inn handelsparametere, inkludert kryptovalutaaktiva, beløpet en næringsdrivende vil investere, stoppe tap og handelsstrategi. Når markedsforholdene beveger seg for å matche brukerens krav, plasserer Bitcoin Eras intelligente algoritme handelen.

Hvordan åpne en konto med Bitcoin Era

Fremgangsmåten for å tjene penger med Bitcoin Era er enkle. Investorer oppretter bare en konto (gratis) med en nøyaktig brukerprofil. Når den er godkjent, gjør du et innskudd og begynner å handle.

Trinn 1: Kontoregistrering og bekreftelse

Å opprette en Bitcoin Era-konto er en enkel og enkel prosess som tar noen minutter å fullføre. Start med å opprette en gratis konto via skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom oppsettprosessen:

Trinn 2: Økonomi

 Du kan velge en praksiskonto for å gjøre deg kjent med det grunnleggende om kryptovalutahandel. Alternativt kan du direkte gå for live-handel. For å gjøre det, må du finansiere kontoen din med en minimumsinvestering på £ 250 / € 250. Å gjøre et innskudd på Bitcoin Era er veldig enkelt: Nettstedet tilbyr flere betalingsalternativer som MasterCard, Visa, PayPal, Net-teller og Skrill, blant andre. Vi er spesielt imponert over denne tjenesten, ettersom flere betalingsalternativer gjør det mulig for brukere fra alle deler av verden hvor Bitcoin Era er tilgjengelig for å delta. Maksimum innskudd på Bitcoin Era er € 15.000.

Trinn 3: Demohandel

Demo trading er en funksjon som lar deg øve på å handle med falske penger. Du får gjøre deg kjent med plattformen og kryptovalutamarkedene før du handler med ekte penger. Når du er komfortabel med å handle, kan du sette inn et minimumsbeløp på £ 250 / € 250 for å begynne å handle på live-kontoen.

Trinn 4: Live trading

Når du har gjort deg kjent med hvordan Bitcoin Era-plattformen fungerer, og det er gjort et innskudd på din Bitcoin Era-konto, kan du nå begynne å handle.

Fordeler og ulemper med Bitcoin Era

Bitcoin Era ble opprettet og lansert i 2019; den har et system som utfører transaksjoner raskere enn de vanlige kryptokurrencymarkedsprosessene. Vi har imidlertid funnet ut at det også har noen utfordringer. Vi har oppsummert PROs og CONSs for deg og oppfordrer deg til å fortsette å undersøke denne handelsteknologien før du begynner å handle.

PROs Ulemper
✔️ Enkel registrerings- og verifiseringsprosess ❌ Begrensede kryptovalutaopsjoner
✔️ Tilpassbare handelsinnstillinger ❌ Ingen mobilapp
✔️ Ingen skjulte gebyrer, gebyrer og meglerprovisjon ❌ Uklar og noen ganger misvisende informasjon på nettstedet
✔️ Utbetalinger kan nås på daglig basis, da det ikke er begrensninger for uttak ❌ Har flere nettsteder under navnet, derfor vanskelig å verifisere ektheten
✔️ Handler gjøres bare ved bruk av CFD-meglere, så alle transaksjoner skjer i fiat-valuta i stedet for i kryptovaluta. ❌ Nettstedet krever utmerkelsesgevinster, men ingen bevis er funnet.

Viktige funksjoner i Bitcoin Era

Bitcoin Era-plattformen er utstyrt med noen flotte funksjoner som gjør live tradingopplevelsen til en suksess. 

 1. Utbetalinger: Bitcoin Era tilbyr raske utbetalinger. Alle midler og fortjeneste kan trekkes ut med et klikk på en knapp. Du kan overføre fortjenesten eller handelskapitalen direkte til bankkontoen din.
 2. Systemet utgjør heller ingen begrensninger for uttakene dine, og utbetalinger kan nås på daglig basis. Det er verdt å merke seg at Bitcoin Era ikke tilbyr utbetalinger i bitcoin eller andre kryptovalutaer, da den kun handler med CFD-meglere.
 3. Par i kryptovaluta: Det er lettere å tjene mer penger ved å investere i Bitcoin Era; Vi oppdaget at handelsplattformen gir brukerne en sjanse til å angi automatisk handel med forskjellige valutapar som BTC / USD, BTC / EUR osv..
 4. Innskudd og uttak: Midler kan deponeres og trekkes ut når som helst på dagen siden systemet alltid er live. Prosessen med uttak skjer gjennom meglerens konto. Selv om det ikke er noen begrensninger på uttaksgrensene, tar det opptil 36 timer for pengene å nå kontoen din.
 5. Verifiseringssystem: Verifiseringssystemet er forbedret for å sikre at all informasjon som kontoinnehaverne oppgir, er nøyaktig. Dette forhindrer forsinkelser i betaling eller uttak og reduserer også sjansen for svindel.
 6. Profesjonelle meglere: For å sikre at alle brukere tjener mye penger med Bitcoin Era, overvåkes systemet av profesjonelle meglere som veterinærhandler valgt av handelsteknologien..
 7. Kundeservicetjeneste: Helpdesk er tilgjengelig for alle brukere 24/7; vi testet helpdesk og kan bekrefte at den er lydhør. Vi er glade for denne funksjonen fordi alle kan få veiledning og støtte når de har problemer.

Noen treningstips for nybegynnere 

Det er viktig å undersøke noe før du handler kryptovalutaer. Crypto er et komplisert og noen ganger ustabilt marked, og til og med erfarne handelsmenn bør fortsette med forsiktighet før de stoler på midlene til handelsteknologi. Her er rådene fra ekspertteamet vårt for alle som kommer i automatisert handel:

 1. Lær om å handle før du bruker en handelsteknologi For folk som er nye innen handel, er det viktig å lære om detaljene i hva det innebærer – selv om du bruker en handelsteknologi. Gjennom dette kan du gjøre deg kjent med strategier som å sette grenser og stoppe tap for å beskytte fondene dine og skape en bedre handelsstrategi.
 2. Lær mer om kryptovaluta. Kryptovaluta er en komplisert ressurs, og det er viktig å forstå det grunnleggende om hva du handler før du registrerer deg for en handelsteknologitjeneste.
 3. Forskning på markedstrender: Registrer deg på digitale fora der kryptovalutamarkedet analyseres og hold deg oppdatert med gjeldende trender. Med informasjonen du kan samle, blir det lettere å vite når du bør investere mer for å tjene betydelig fortjeneste fra handler.
 4. Start med en demo-konto. Handelsteknologitjenester lar brukerne begynne å handle på en demo-konto, noe som gir deg sjansen til å bli kjent med plattformen uten å sette noen av dine hardt opptjente penger i fare. 
 5. Bygg porteføljen din gradvis over tid. De beste handelsstrategiene er langsiktige, basert på å generere kontinuerlig vekst over lang tid. Det er alltid best å starte opplevelsen med en perfekt handelsplattform som Bitcoin Era med et minimum innskudd på $ 250. Etter å ha tjent ditt første overskudd, kan du gradvis øke investeringen din over tid når du har en bedre forståelse av hvordan auto-trading kryptovaluta-systemer fungerer.
 6. Invester bare det du har råd til å tape. Den viktigste regelen når det gjelder å handle eiendeler av noe slag, er bare å investere det du har råd til å tape. Det er ingen garantert handelsstrategi, og det vil alltid være noen risiko for enkelte handelsmenn, så ikke invester alle pengene dine med en handelsteknologi.

Har Bitcoin Era blitt godkjent av kjendiser?

Det har vært påstander om at Bitcoin Era har blitt godkjent av internasjonale kjendiser. Vi bestemte oss for å undersøke hvert tilfelle der en kjendis har vært lenket til Bitcoin Era eller andre kryptohandelsapplikasjoner.

Støtter Gordon Ramsay Bitcoin Era?

Gordon Ramsay er en av de mest berømte kokkene i verden. Multi-Michelin-stjernet britisk kokk, restauratør, skribent og TV-personlighet har et stort merke, slik at godkjenningen hans vil gi enhver produkt troverdighet. Vi gjennomsøkte nettet og YouTube for å finne ut om han har godkjent Bitcoin Era, dessverre fant vi ikke noe. Så ryktene er falske.

Støtter Peter Jones Bitcoin Era?

Peter Jones er en britisk forretningsmann og reality-TV-stjerne i det populære investeringsprogrammet Dragons Den og det amerikanske TV-showet American Inventor. Han har en estimert nettoverdi nær 500 millioner dollar, så hvis noen av hans økonomiske status støtter et investeringsprodukt, ville mange mennesker også investere i det. Vi så etter forekomst av at Peter Jones har godkjent Bitcoin Era, men vi fant ikke noe.

Godkjenner Elon Musk Bitcoin Era?

Elon Musk er den eksentriske milliardæren med tre nasjonaliteter, sørafrikanske, kanadiske og amerikanske. Han er mannen bak Tesla og SpaceX. Tweets fra Elon Musk påvirker aksjemarkedet, hvis han skulle støtte Bitcoin Era, ville det være over hele nyheten, og Bitcoin Era-nettstedet ville krasje. Vi søkte på internett etter gyldige bevis for at Elon Musk godkjente Bitcoin Era, igjen, vi klarte ikke å bekrefte disse påstandene.

Anbefaler Trevor Noah Bitcoin Era?

Trevor Noah er en sørafrikansk komiker, politisk kommentator, skuespiller og programleder for det populære amerikanske talkshowet The Daily Show. Det har vært rykter om at Trevor Noah bruker Bitcoin Era på grunn av annonser som sirkulerer rundt på internett om at Trevor blir rik på grunn av Bitcoin. Det er offentlig kjent at Trevor Noahs kilde til rikdom er hans kontrakt med The Daily Show og hans komedieturer. Om Trevor Noah investerer i bitcoin eller ikke er ikke offentlig kjent. Det kan ikke bekreftes at han bruker Bitcoin Era.

Bruker Kate Winslet Bitcoin Era?

Kate Winslet er en berømt britisk skuespillerinne kjent for sitt arbeid med Titanic og periodedramaer. Det har vært en økning i søk fra folk som lurer på om Kate Winslet støtter noen avansert kryptovaluta handelsplattform. Vi har undersøkt og funnet ingen bevis for at Kate Winslet godkjenner noen handelsplattform.

Holly Willoughby og Bitcoin Era?

Holly Marie Willoughby er en britisk forfatter, modell og TV-programleder på This Morning and Dancing on Ice. I likhet med de andre kjendisene på denne listen har det vært påstander om at hun støtter avansert kryptohandelsapplikasjon, men det er ingen bevis som støtter dette.

Bruker Patrice Motsepe Bitcoin Era?

Patrice Motsepe er en av de rikeste sør-afrikanerne, med en nettoverdi på over 1,6 milliarder dollar. Han tjente rikdommen på grunn av gruveinteressene. Han er grunnlegger og administrerende styreleder for African Rainbow Minerals, som har interesser i gull, jernholdige metaller, uedle metaller og platina. Han har tjent pengene sine fra tradisjonell virksomhet, vi fant ingen bevis for hans engasjement i Bitcoin eller Bitcoin Era.

Bruker Aliko Dangote Bitcoin-tid?

Aliko Dangote er en nigeriansk milliardær og den rikeste mannen i Afrika, til en verdi av over 8,5 milliarder dollar. Han er grunnlegger og styreleder for industrikonglomeratet Dangote Group. Å være den rikeste mannen i Afrika gjør ham kjent, dette gjør at folk ønsker å knytte produkter til ham, spesielt hvis produktene har noe å gjøre med å tjene penger. Hvis den rikeste mannen i Afrika investerer i bitcoin, vil andre afrikanere også investere i bitcoin i håp om å samle en brøkdel av nettoverdien hans. Dessverre er det ingen bevis der ute som tyder på at Aliko Dangote bruker Bitcoin Era eller om han investerer i bitcoin eller ikke.

Selv om ingen av kjendispåtegningene har sjekket ut, er det viktig å merke seg at ingen av påstandene faktisk ble fremsatt av skaperne av Bitcoin Era. Det er tilknyttede markedsførere som bruker kjendisnavnene som klikkbete. Bitcoin Era-systemet leverer hva det står det kan gjøre.

Hva kjendiser faktisk sier om bitcoin

Bitcoin er den beste ytelsen aktivaklassen det siste tiåret, med slike resultater har den tiltrukket millionæres oppmerksomhet i form av kjendiser og forretningsfolk. Det endrer bokstavelig talt hvordan vi ser på og bruker penger. Her er hva berømte har å si om bitcoin og kryptovalutaer:

1. “Det er tre tidsperioder med valuta: varebasert, politisk basert, og nå matematisk basert.” – Chris Dixon (medstifter av Hunch nå eid av Ebay, medstifter av SiteAdvisor nå eid av McAfee)

2. “Hele klasser av feil mangler.” – Dan Kaminsky (Security Penetration Expert for Cisco og Avaya)

3. “Det er penger 2.0, en enorm enorm avtale.” – Chamath Palihapitiya (tidligere sjef for AOL instant messenger)

4. “Du kan ikke stoppe ting som Bitcoin. Det vil være overalt, og verden må justeres på nytt. Verdens regjeringer vil måtte justere på nytt. ” – John McAfee

5. “Bitcoin er kommet for å bli. Det ville være et hackerbråk for alle som prøvde å ta æren for patentet på kryptovaluta. Og jeg vil ikke være i den mottakende enden av hacker-raseri. ” – Adam Draper

6. “Hvis det er en positiv holdning fra kollapsen til Mount Gox, er det viljen til en ny generasjon av Bitcoin-selskaper å samarbeide for å sikre fremtiden for Bitcoin og sikkerheten til kundemidlene.” – Brian Armstrong (administrerende direktør i Coinbase)

7. “Bitcoin ser ut til å være en veldig lovende idé. Jeg liker ideen om å basere sikkerhet på antagelsen om at CPU-kraften til ærlige deltakere oppveier angriperens. Det er en veldig moderne forestilling som utnytter kraften til den lange halen. ” – Hal Finney

8. “Bitcoin muliggjør visse bruksområder som er veldig unike. Jeg tror det gir muligheter som ingen annen valuta tillater. For eksempel muligheten til å bruke en mynt som bare oppstår når to separate parter er enige om å bruke mynten; med en tredjepart som ikke kunne stikke av med selve mynten. ” – Pieter Wuille

9. “Hei, selvfølgelig er dette en veldig interessant tid å være i Bitcoin akkurat nå, men hvis dere vil krangle om dette er virkeligheten eller ikke, vil en Bitcoin mate over 40 hjemløse i Pensacola akkurat nå. Hvis dere vil ha bevis på at Bitcoin er ekte, send dem til meg, jeg betaler dem ut og mater hjemløse. ” – Jason King

10. “Blockchain er teknologien. Bitcoin er bare den første ordinære manifestasjonen av potensialet. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin ble opprettet for å tjene en svært politisk hensikt, et gratis og usensurert nettverk der alle kan delta med lik tilgang.” – Amir Taaki

12. “Når verdien stiger, begynner hodene å svinge og skeptikerne begynner å bli myke. Å starte en ny valuta er enkelt, alle kan gjøre det. Trikset er å få folk til å akseptere det, fordi det er deres bruk som gir “pengene” -verdien. ” – Adam B. Levine

13. ”I kjernen er bitcoin en smart valuta, designet av veldig fremtidsrettede ingeniører. Det eliminerer behovet for banker, kvitter seg med kredittkortavgifter, valutavekslingsgebyrer, pengeoverføringsgebyrer, og reduserer behovet for advokater i overganger … alle gode ting. ” – Peter Diamandis

14. “Bitcoin, og ideene bak, vil være en forstyrrelse for de tradisjonelle forestillingene om valuta. Til slutt vil valuta være bedre for det. ” – Edmund C. Moy

15. “Det er så mye potensial, … Jeg venter bare på at det skal være en milliardindustri.” “Wow, Silk Road fungerer faktisk” – Charlie Shrem

Kjendiser som er involvert i kryptoprosjekter

Kjendis Crypto-prosjekter
Richard Branson Richard Branson har angivelig $ 30 millioner investert i BitPay.
Mel B kunngjorde at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel.
Ashton Kutcher Ashton Kutcher har vært talsmann for Bitcoin, og han investerte i en sportsbetting blockchain, Unikrn
William Shatner Involvert med Solar Alliance, et Vancouver-basert selskap som driver en soldrevet bitcoin-gruvedrift
Mike Tyson Tyson lanserte sin egen serie med bitcoin-minibanker i Las Vegas i 2015.
50 cent Solgte et album for kryptovalutaen med tittelen: holde det og glemme det
Gwyneth Paltrow Ble med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien, Planet of the Apps.
Snoop Dogg I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..
Dennis Coles Dennis Coles, kunngjorde sin investering i kryptovalutaverdenen som medstifter av Cream Capital, et firma som tar sikte på å bygge et ATM-nettverk med blockchain for å lette bruken av mynter som Ethereum og bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx hoppet på kryptovalutaen da han begynte å markedsføre token-salget av Cobinhood, en gratis børs for handel med kryptovaluta
Richard Sherman Richard Sherman kunngjorde på Facebook at hans offisielle nettbutikk ville begynne å akseptere bitcoinbetalinger, og kalte det “fremtidens valuta.”
Johnny Depp Høsten 2018 ble skuespilleren en partner med TaTaTu blockchain-oppstart, som tar for seg filmskaping.
Luis Suarez Luis Suarez vil nå også tjene penger ved å forutsi hvem som vinner en kamp. Uruguays fotballstjerne inviterte 25 millioner av hans følgere på Instagram til å bli med på å registrere seg for den Ethereum-baserte prediksjonsmarkedsplattformen Stox og komme med sine spådommer for US Open
Lothar Matthaus Lothar Matthaus ble med som fotballambassadør, fordi, som han uttalte, ved å desentralisere talentutforskning, har TokenStars et stort potensiale for å sikre at vi får se de nye maradonene og Ronaldos i nærmeste fremtid..
Gianluca Zambrotta Han er fokusert på å coache fotballklubben i Kina og i kryptoverdenen som en TokenStars fotballambassadør.
Redfoo Han er en koder som jobber med et Ethereum-prosjekt! Han er veldig interessert i blockchain og donerte flere personlige ting til TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver For tiden er han involvert i mange prosjekter, som Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger donerte T-skjorten til Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Er tennisambassadør for TokenStars.

Bitcoin Era Review: Vår dom

Bitcoin Era-appen er laget med den mest avanserte programmeringen handelsverdenen noensinne har sett. Programvaren ligger foran markedene med 0,01 sekunder. Dette ‘tidsspranget’ gjør programvaren til den mest konsistente handelsappen på planeten. 

Vi kan med sikkerhet konkludere med at Bitcoin Era er en flott handelsplattform som kan hjelpe brukere å tjene fortjeneste hver dag. Å komme i gang er ganske enkelt, med en rask registrerings- og bekreftelsesprosess som lar deg begynne å handle på under 3 minutter. Mens vi navigerte på plattformen, opplevde vi ingen problemer, noe som er en veldig viktig faktor i kryptohandelens verden. Grensesnittet er enkelt å navigere med 24/7 kundesupport klar til å hjelpe hvis brukere har spørsmål eller støter på problemer. 

Vi fant også bevis på at utviklerne som har ansvaret for å administrere systemet er forpliktet til å tilby tilstrekkelig online sikkerhet på plattformen for å beskytte brukerinformasjon og midler. Utbetalingssystemet er også gjennomsiktig og nøyaktig.

Bitcoin Era er en legitim handelsteknologi, og hvis du planlegger å bruke den, er den beste måten å nærme seg den som et støttende verktøy for å perfeksjonere din handelsstrategi. Ved å lære mer om handel og kryptovaluta, kan du sette parametere på kontoen din som kan hjelpe deg med å redusere risiko og gi høyere avkastning. 

Vanlige spørsmål

Kan jeg ta ut Bitcoins fra systemet?

Nei, dette er ikke mulig, systemet konverterer opptjente Bitcoins til din lokale valuta med sendes til bankkontoen din.

Kan jeg velge megler for min Bitcoin Era-konto?

Nei, dette er heller ikke mulig, systemet kobler automatisk kontoer til meglere. Vi har imidlertid bekreftet at alle meglerne tilknyttet Bitcoin Era er erfarne og pålitelige. Vi vet at de kan stole på å sikre maksimal fortjeneste fra handler utført av handelsteknologien.

Er dette som MLM eller affiliate marketing?

Nei, Bitcoin Era er ikke som MLM, tilknyttet markedsføring eller noe annet der ute. Programvaren vinner handler med 99,4% nøyaktighet.

Hva er det maksimale beløpet jeg kan tjene?

I følge Bitcoin Era-nettstedet er fortjenesten ubegrenset i Bitcoin Era, og noen medlemmer tjente sin første million innen bare 61 dager.

Hvor mange timer per dag trenger jeg for å jobbe?

Medlemmene jobber i gjennomsnitt 20 minutter om dagen eller mindre. Dette er fordi programvaren håndterer handel mengden ‘arbeid’ som kreves er minimal.

Hvor mye koster programvaren?

Medlemmer av The Bitcoin Era får gratis en kopi av programvaren.

Er det noen avgifter?

Det er ingen skjulte avgifter, meglergebyrer eller provisjoner. Alle pengene dine er 100% dine, og du er fri til å ta ut dem når som helst du velger uten forsinkelse.

Ordliste med vilkår for kryptovaluta

Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer mot andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer investorenes private og offentlige nøkler. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er samlet under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin-miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Henviser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt forbundet med ICO og bygger ofte på den eksisterende standarden fra etablerte “smart contract” -blokkjeder som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på en egen maskinvare.
Escrow En deponering er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bli bekreftet og lagt til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptokurver velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med nedadgående prisutvikling og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Viser til noen som har en stor mengde kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.

Andre avanserte handelssystemer

Crypto Trader Bitcoin smutthull Bitcoin livsstil Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin Revolution Bitcoin-fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me