Bitcoin Revolution Review: Er det en svindel eller legit?

Contents

Hva er Bitcoin Revolution?

Det er foreløpig ukjent hvem hovedskaperen til Bitcoin Revolution er, men det sies at en gruppe meglere som er godt forbundet med Bitcoin, kom sammen for å skape det ultimate handelssystemet. Videre, fordi de har alt å handle på sine egne plattformer, var det bare å justere den generelle algoritmen og gjøre plattformen brukervennlig for nybegynnere. Bitcoin Revolution er en handelsteknologiprogramvare som ble opprettet i 2017. Handelsteknologien systemet hevder å utføre handler 0,01 sekunder raskere enn konkurrentens trender.

Det er trygt å si at de har lykkes med å gjøre det, og denne appen er en av de enkleste, men effektive plattformene som er tilgjengelige for investering.

Hvordan fungerer Bitcoin Revolution?

Programmet for handelsteknologi er gratis å bruke for brukere. Det er veldig uanstrengt å komme i gang. 

Brukere trenger bare å sette inn sin opprinnelige investering hos megleren, sette opp de anbefalte risikoinnstillingene og begynne å handle. Hele denne prosessen tar ikke lenger enn 20 minutter daglig.

Husk å overvåke ytelsen på plattformen. Det er mye volatilitet i kryptovalutamiljø. Vi anbefaler at du starter en moderat investering på £ 250 / € 250.

Er Bitcoin Revolution Legit? Ja!

Et av målene for kryptovalutahandlere er å få mer fortjeneste etter hver handelsøkt. Betydning, de leter kontinuerlig etter den beste handelsplattformen for å ha den konkurransefortrinnet over andre handelsmenn i kryptovalutamarkedet. Med tanke på markedets konkurransedyktige natur, må du ta den beste avgjørelsen angående handelsplattformer. Derfor har vi grundig studert Bitcoin Revolution, og oppdagelsene våre har vært mer enn tilfredsstillende, og vi kan anbefale det til alle handelsfolk. 

Den første tingen som ble gjort oppmerksom på Bitcoin Revolution-plattformen, er dens unike egenskaper, som fikk den til å skille seg ut fra resten. Du kan nyte de systematiserte funksjonene og fortsette å handle med en jevn økning i inntektene dine.

Utviklerne har bevist at de er forpliktet til å tilby handelsmenn en upåklagelig og uanstrengt å bruke handelsplattform for den mest populære kryptovalutaen – Bitcoin.

Hvordan plassere en handel

For å begynne å handle må du først registrere deg og opprette en konto på deres nettsted. Husk at programvaren er gratis å bruke, men du må ha din første investering for å faktisk bruke den i live-modus.

Her er trinn for trinn hvordan du åpner en konto:

1. Registrering

Det første trinnet er å opprett en gratis konto via skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom oppsettprosessen:

Bitcoin Revolution har tatt alle nødvendige tiltak for å sikre brukernes datasikkerhet, inkludert kryptering av nettstedet, databeskyttelse og samsvar med GDPR.

2. Innskudd

Nå som du har utforsket alle alternativene dine med Bitcoin Revolution, og bestemmer deg for å begynne med live-kontoen, må du foreta det første innskuddet og la systemet kjøre. Vi foretrekker at du foretar en beskjeden investering på £ 250 / € 250 til å begynne med. Hvis du tjener, kan du investere dem på nytt, og ikke glemme å ta ut noe av det også. Innsparingselementet er spesielt viktig i handelsprosessen.

Betalingsmetodene som godtas er Visa og Master kreditt- og debetkort, Neteller, American Express og Discover Network.

Når du gjør det første innskuddet, vil du være klar til å begynne å handle.

3. Demokonto

Bitcoin Revolution har en demo-konto tilgjengelig for brukerne. Når du velger å opprette en demo-konto, blir du omdirigert til en rask omvisning om funksjonene til kontoen. For å eksperimentere applikasjonen til den fulle muligheten, gir handelsteknologiprogrammet deg en kreditt på € 1500.

Du kan bruke dette beløpet til å starte dine egne handler i demo-modus for å øve hvis du er nybegynner. Alt som er igjen nå er å klikke på ‘Auto Trade’ -knappen og la applikasjonen kjøre automatisk.

4. Live-konto

På dette stadiet har du opprettet kontoen, og deretter blir du ført til handelsrommet – det er her du avslører systemet nøyaktig hvordan du vil at det skal handle Bitcoin og andre kryptovalutaer. Du finner beskrivelsen av noen av funksjonene nedenfor:

 • Kontrollpanel”Lar deg se innstillingene og fremdriften til porteføljen din og gir deg tilgang til å gjøre endringer og administrere oppførselen til handelssystemet.
 • Handelshistorie”Lar deg se historikken til både positive og negative transaksjoner.
 •  “Åpne transaksjoner”Lar deg åpne operasjonskonsollen i sanntid. På denne måten kan du evaluere robotens ytelse på det spesifikke tidspunktet.
 • Gå live konto / demo”Endrer kontomodus og tar deg til live- eller demodrift.

Kryptovalutaene som er tilgjengelige for handel med er Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple. Parene handler mot EUR eller USD, og ​​crypto / crypto. Når du har valgt parene du vil handle med, må du velge antall samtidige handler du vil sette opp og handelsbeløpet du vil starte med for hver handel..

Funksjoner i Bitcoin Revolution

registrer deg for bitcoin evolusjon

Alle registrerte brukere får tilgang til å bruke alle funksjonene i Bitcoin Revolution gratis. Denne beslutningen ble tatt for å oppmuntre flere handelsmenn til å bruke handelsapplikasjonen som har hjulpet utviklerne med å tjene høyt volum. Etter en vellykket handel gir brukeren 1% av gevinsten til systemet. For å begynne å handle med Bitcoin Revolution, må du registrere en konto, koble kontoen din til en av meglerne, finansiere den og starte. Det er en betimelig prosess som kan fullføres på få minutter. Overføringen fra vellykkede handler er satt til en lav verdi fordi utviklerne er sikre på at hver bruker på systemet vil tjene kjekk fortjeneste.

Opprette kontoen din

På plattformen er det en liste over meglere som kan knyttes til brukere. Etter å ha deponert midlene som kreves for handel, forventes det at brukeren velger en megler fra listen og kobler sin handelskonto.

Den systematiserte handelsfunksjonen

Etter å ha koblet en konto til en megler, kan brukerne aktivere den systematiserte funksjonen og la systemet utføre transaksjonene. Imidlertid kan det settes grenser for å måle volumet av handel som skjer i systemet. Det bør også vurderes at brukeren skal velge handelsinnstillinger basert på det nåværende markedet og anslag, da kryptovalutas natur kan være ekstremt ustabil..

Utfører en handel

Det er gratis; brukere kan opprette en konto uten gebyr. For å aktivere live handler, er det viktig at kontoen er finansiert før.

Nøkkelegenskaper

Utbetalinger:

Den offisielle nettsiden for Bitcoin Revolution hevder at brukere kan forvente å tjene i gjennomsnitt € 1.300 per dag. Hvis du er lærer, får du kanskje ikke så store utbetalinger med en gang, men Bitcoin Revolution kan være det rette stedet å starte. Du vil sannsynligvis tjene mindre fortjeneste, men når du går vil du kunne investere mer penger og øke profittpotensialet ditt.

Verifiseringssystem:

Verifiseringssystemet er ganske enkelt og rett til poenget. For å registrere deg må du legge inn litt personlig informasjon i registreringsskjemaet. Alt som kreves av deg er en e-postadresse, et fullt navn og et telefonnummer. Etterpå blir du bedt om å sette inn penger på den nye kontoen din. For å gjøre det må du oppgi betalingsinformasjonen din. Du må spesifisere Hvis det er et kreditt- / debetkort, vil kortnummer, utløpsdato og kortbekreftelseskode være betydelig. Du trenger ikke å oppgi kontoutskrifter, regninger eller noe annet som er privat.

Uttak og innskudd:

I løpet av eksperimentet forsøkte vi å ta ut penger. Forespørselen ble behandlet på mindre enn en dag. Du kan når som helst ta ut penger og vil sannsynligvis ta mindre enn 24 timer før du mottar dem på bankkontoen din. Som de fleste av de pålitelige handelsteknologisystemene, tilbyr Bitcoin Revolution også mange forskjellige betalingsmåter for innskudd. Dette viser et forsøk fra systemet for å møte kundenes behov som måtte oppstå.

Kostnader / gebyrer:

Handelssystemet har ingen skjulte avgifter. Registrering er helt gratis, og det er ingen meglergebyrer eller provisjoner heller.

Brukeranmeldelser:

Nettstedet gir noe sosialt bevis på virkelige brukere som har tjent penger gjennom Bitcoin Revolution. De var glade for det faktum at handelsteknologiplattformen ga dem muligheten til å “leve drømmen” på grunn av fortjenesten de angivelig har gjort på plattformen.

Kundeservice:

Du kan kontakte kundesupport 24/7 via live chat eller e-post. Stol på at et av medarbeiderne vil svare på kort tid. De er veldig profesjonelle og vennlige og vil sikkert kunne løse ethvert problem du måtte oppleve.

Meglere:

Bitcoin Revolution er et kryptohandelssystem, noe som betyr at for å fungere kanaliserer det midler gjennom online meglere. Så når du setter applikasjonen i systematisert modus, går pengene dine gjennom en megler og blir deretter investert i eiendeler. Dette er en automatisk prosess som man ikke skal være forsiktig med. Meglerne som brukes av plattformen er blant de beste i markedet og er pålitelige.

Bitcoin Revolution vs. andre handelssystemer:

Bitcoin Revolution

Andre handelssystemer

✔️ Bitcoin Revolution har en rapportert suksessrate på mellom 88% og 95%. Andre Crypto-handelssystemer har vanligvis ikke så høye suksessrater.
✔️ Bitcoin Revolution tilbyr en demo-konto som lar deg bli kjent med handelsplattformens grensesnitt.  Noen handelssystemer tilbyr ikke demohandel med det formål å lokke folk til å begynne å handle med ekte penger med en gang.
✔️ Påmeldingsprosessen er veldig rett frem og tar bare et par minutter.  Noen handelssystemer krever mange personlige opplysninger for at nye brukere skal kunne fullføre registreringsprosessen.
✔️ Å tjene penger er veldig oppnåelig og uttak blir behandlet på under 24 timer. Internett er fullt av falske handelssystemer designet for å stjele pengene dine.
✔️ For å begynne å handle må du sette inn minst £ 250 / € 250, noe som er et rimelig beløp.  Mange handelssystemer krever mye høyere beløp for at brukere skal begynne å handle, noe som utsetter nye handelsmenn for unødvendig risiko for å miste kapital.

Hvorfor handle med Bitcoin Revolution?

Det er et stort antall handelssystemer tilgjengelig i markedet, og noen hevder å ha ekstraordinære konverterings- og ytelseskurser. Problemet er at du alltid vil finne en funksjon som ikke gjør andre handelssystemer like gode. I sammenligning med andre Bitcoin-handelssystemer, her er hva Bitcoin Revolution bringer til den næringsdrivende:

 • Det er brukervennlig. Programvaren er en avansert algoritme, men har et bemerkelsesverdig enkelt, brukervennlig grensesnitt. Det er ganske enkelt å sette opp innstillingene, og alt du trenger er 20 minutter per dag for å få systemet til å lykkes.
 • Den hevder å ha høy suksessrate. Bitcoin Revolution rapporterer å ha høy suksessrate. Fra et innskudd på £ 250 / € 250 kan du plassere mange samtidige handler på så lite som € 25 USD hver. Husk at du har å gjøre med komplekse eiendeler som kryptovalutaer, som er svært volatile.
 • Demokonto og opplæringsprogrammer. Bitcoin Revolution har en handelsplattform som lar brukerne gjøre seg kjent med programvaren før de forplikter seg til den. Et annet solid poeng er meglerfunksjonen og de pedagogiske webinarene, så vel som innholdet på deres nettside. Du får tilgang til det når du legger inn et innskudd, eller når du utforsker alternativene dine i en av meglerne som tilbys på plattformen.
 • Dedikert kundesupport. Du kan få tilgang til kundesupportteamet på Bitcoin Revolution-plattformen når som helst. Den beste måten å gjøre det på er via live chat. Alt du trenger å gjøre er å sende en melding til en av deres representanter, og du vil snart få problemet løst.

Kan du tjene penger med Bitcoin Revolution?

Dette er det mest avgjørende området vi undersøkte, fordi et av hovedmålene for handelsmenn er å tjene penger. Vi trengte å bekrefte at Bitcoin Revolution ikke er et av de falske handelssystemene som annonseres på nettet, og vi trengte å vite om du kan få virkelig verdi av det. Vi la merke til mange attester på nettstedet; det er fornøyde brukere som har hatt nytte av systemet. Attestene var oppmuntrende, men vi gikk videre for å undersøke systemet.

Gjennomgangsteamet vårt fortsatte å utføre faktiske transaksjoner på systemet, og vi tjente penger. Imidlertid kan kryptovalutamarkedets generelt ustabile natur ikke overses og bør vurderes sterkt når du tar investeringsbeslutninger. Utviklerne av Bitcoin Revolution har omtanke designet systemet slik at det passer for nye og erfarne handelsmenn.

Tips for nye handelsmenn:

Start med minimale investeringer:

Vi anbefaler at ditt første økonomiske innskudd skal være et minimumsbeløp på € 250. Dette innskuddet kan gi deg innflytelse for å forstå plattformen og begynne å tjene penger før du gjør større innskudd.

Reinvestere:

Du kan tjene mer penger når du investerer igjen. Vi anbefaler at du tar ut inntektene dine og reinvesterer en del av den for handel. Dette er en bedre tilnærming, slik at du kan spare litt av pengene og ikke miste alt på en gang.

Lær av ekspertene:

Meglerne tilknyttet Bitcoin Revolution er ledere innen handels- og kryptovalutaområdet. Heldigvis deler de denne informasjonen på nettstedet som blogger og veiledninger. Du kan lese og lære av dette innholdet for å få vite mer om markedet.

Forsiktig investering:

Vi står fast med behovet for å lære og forbedre din kunnskap om kryptovalutahandel konsekvent. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å ta bedre investeringsbeslutninger. Den usikre karakteren til kryptokurver har gjort det nødvendig å investere bare det du har råd til å spille med i stedet for å sette inn hele livssparingen din. Våre funn avslører at de unike egenskapene til Bitcoin Revolution ikke har hindret noen brukere i å miste pengene sine på grunn av uforsiktige og ikke gjennomtenkte beslutninger.

Følg disse tipsene, og du bør være blant de beste inntektene med Bitcoin Revolution. Selv om det er tydelig at høye investeringer øker inntektene dine, er det riktig å ta informerte beslutninger basert på markedstrender, spesielt når du er student.

Har Bitcoin Revolution blitt omtalt på TV?

Dragens hule

Hai tank

Denne morgenen

Det har vært forskjellige påstander om at Bitcoin Revolution har blitt godkjent i TV-serier som Dragon’s Den, Shark Tank og This Morning. Det har vært mange kjendiser som har vist støtte for bitcoin- og kryptokurrencyprosjekter, og kryptokurver har blitt et hett tema i nyhetsoppdateringer. Vi bestemte oss for å undersøke avanserte handelsplattformer for kryptovaluta som Bitcoin Revolution som er nevnt i media.

La oss se på noen av grunnene til at folk vil at Bitcoin Revolution skal vises i disse TV-programmene:

Ble Bitcoin Revolution omtalt på Dragons Den?

Dragons Den er et kjent britisk show hvor ambisiøse forretningsfolk får 3 minutter til å gi sin forretningsidé til et panel av vellykkede forretningsfolk i håp om å få investeringer til å starte og ta forretningsideen sin til neste fase. Ethvert produkt tilknyttet dette showet vil få suksess over natten. Vi har ikke funnet noen kobling mellom Bitcoin Revolution og Dragons Den

Ble Bitcoin Revolution omtalt på Shark Tank?

Shark Tank er et amerikansk investeringsprogram som ligner på Dragons Den. Entreprenører får noen minutter på å gi ideen sin til et panel av millionærer i håp om at disse millionærene vil investere penger i ideen sin. Hvis Bitcoin Revolution hadde støtte fra Shark Tank, er det trygt å si at det vil være over hele nyheten, men det er høyst usannsynlig, da Bitcoin Revolution ikke er lisensiert i statene.

Ble Bitcoin Revolution omtalt på denne morgenen?

This Morning er et populært TV-show på dagtid på iTV, det britiske programmet har pågått siden 1988. Showet er en blanding av kjendisintervjuer, show-forretningsnyheter, aktuell diskusjon, konkurranser, helse og andre generelle emner. Hvis Bitcoin Revoltion skulle vises på dette showet, ville millioner av mennesker i Storbritannia bli eksponert for Bitcoin og Bitcoin Revolution, sosiale medier og nyhetssider ville også bli oversvømmet med nyheter, spørsmål og hashtags om Bitcoin Revolution.

Har Bitcoin Revolution blitt godkjent av kjendiser?

Det har vært påstander om at Bitcoin Revolution har blitt godkjent av internasjonale kjendiser. Vi bestemte oss for å undersøke disse påstandene ved å undersøke alle kjendiser som hevdet å støtte Bitcoin Revolution. Nedenfor er en liste over kjendiser som vi undersøkte:

Støtter Gordon Ramsay Bitcoin Revolution?

Gordon Ramsay er en av de mest berømte kokkene i verden. Multi-Michelin-stjernet britisk kokk, restauratør, skribent og TV-personlighet har et stort merke, slik at godkjenningen hans vil gi enhver produkt troverdighet. Vi gjennomsøkte nettet og YouTube for å finne ut om han har støttet Bitcoin Revolution, men dessverre fant vi ikke noe. Så ryktene er falske.

Anbefaler Peter Jones Bitcoin Revolution?

Peter Jones er en britisk forretningsmann og reality-TV-stjerne i det populære investeringsprogrammet Dragons Den og det amerikanske TV-showet American Inventor. Han har en estimert nettoverdi nær 500 millioner euro, så hvis noen av hans økonomiske forhold støtter et investeringsprodukt, ville mange også investere i det. Vi så etter hendelser som Peter Jones har støttet Bitcoin Revolution, men vi fant ikke noe.

Bruker Elon Musk Bitcoin Revolution?

Elon Musk er den eksentriske milliardæren med tre nasjonaliteter, sørafrikanske, kanadiske og amerikanske. Han er mannen bak Tesla og SpaceX. Tweets fra Elon Musk påvirker aksjemarkedet. Hvis han støtter Bitcoin Revolution, vil det være over hele nyheten og Bitcoin Revolution-nettstedet vil krasje. Vi søkte på internett etter gyldige bevis for at Elon Musk støttet Bitcoin Revolution, igjen kunne vi ikke bekrefte disse påstandene.

Støtter Trevor Noah Bitcoin Revolution?

Trevor Noah er en sørafrikansk komiker, politisk kommentator, skuespiller og programleder for det populære amerikanske talkshowet The Daily Show. Det har vært rykter om at Trevor Noah bruker Bitcoin Revolution på grunn av annonser som sirkulerer rundt på internett om at Trevor blir rik på grunn av Bitcoin. Det er offentlig kjent at Trevor Noahs kilde til rikdom er hans kontrakt med The Daily Show og hans komedieturer. Om Trevor Noah investerer i bitcoin eller ikke er ikke offentlig kjent. Det kan ikke bekreftes at han bruker Bitcoin Revolution.

Anbefaler Kate Winslet Bitcoin Revolution?

Kate Winslet er en berømt britisk skuespillerinne kjent for sitt arbeid med Titanic og periodedramaer. Det har vært en økning i søk fra folk som lurer på om Kate Winslet støtter noen avansert kryptovaluta handelsplattform. Vi har undersøkt og funnet ingen bevis for at Kate Winslet godkjenner noen handelsplattform.

Støtter Holly Willoughby Bitcoin Revolution?

Holly Marie Willoughby er en britisk forfatter, modell og TV-programleder på This Morning and Dancing on Ice. Som de andre kjendisene på denne listen har det vært påstander om at hun støtter avansert kryptohandelssystem, men det er ingen bevis som støtter dette.

Støtter Idris Elba Bitcoin Revolution?

Idris Elba er en engelsk skuespiller, DJ, produsent, rapper og låtskriver. Han er mest kjent for sine hovedrolle i HBO TV Series the Wire, BBC ONE TV-serie Luther og for å spille den kjente sørafrikanske politikeren Nelson Mandela i filmen, Mandela: Long Walk to Freedom. Vi prøvde å finne bevis på at Idris støtter Bitcoin Revolution, dessverre kan ikke disse påstandene bekreftes.

Tilslutter Ant McPartlin Bitcoin Revolution?

Ant McPartlin er en TV-programleder, musiker, skuespiller og TV-produsent fra England. Det ryktes at han er en investor bak Bitcoin Revolution i mange online markedsføringskampanjer, men vi fant ingen bevis på dette. Det er klikk agn som brukes i tilknyttede kampanjer for å bli viral.

Har Nicole Kidman investert Bitcoin Revolution?

Nicole Kidman er en berømt prisvinnende Hollywood-skuespillerinne og produsent. Hun har en estimert nettoverdi på € 183 millioner. Det går rykter på internett om at hun er investert i bitcoin og Bitcoin Revolution. Vi fant ingen bevis for at hun støttet eller investerte i Bitcoin Revolution. Å investere i bitcoin er en måte å diversifisere inntektsstrømmer på, hun kan veldig godt ha bitcoin-investering, men hennes investeringer er ikke offentlig kjent. Så langt vi kan fortelle henne, er velstandskilden filmindustrien der hun har vært en av de best betalte skuespillerinner i 2006, 2018 og 2019.

Andrew Forrest og Bitcoin Revolution?

Andrew Forrest er en australsk forretningsmann som er verdt anslagsvis 9 milliarder euro, og hans rikdomskilde er gruveindustrien (ikke bitcoin-gruvedrift) og storfestasjoner. Det har gått rykter som forbinder Andrew Forrest med Bitcoin Revolution, men disse påstandene ser ut til å være falske, mannen har tjent pengene sine i tradisjonell virksomhet. Om han har investert penger i bitcoin eller ikke, er fortsatt et mysterium.

Vi har ikke funnet noe bevis for at disse påstandene er sanne, og for nå bør disse påstandene om kjendispåtegning utelukkes som spekulasjoner. Det er imidlertid viktig å merke seg at Bitcoin Revolution-plattformen er et legitimt avansert kryptohandelssystem og ikke kan knyttes til påstandene fra markedsførere om å få flere annonseklikk..

Hva sier kjente mennesker om bitcoin

 1. “Jeg er veldig fascinert av Bitcoin. Den har alle tegn. Paradigmeskifte, hackere elsker det, men det blir latterliggjort som et leketøy. Akkurat som mikrodatamaskiner. ” – Paul Graham (Yahoo Store)
 2. “Bitcoin vil gjøre mot bankene hva e-post gjorde med postindustrien.” – Rick Falkvinge (grunnlegger av det svenske piratpartiet)
 3. “Akkurat nå føles Bitcoin som Internett før nettleseren.” – Wences Casares (grunnlegger av Banco Lemon)
 4. “[Virtuelle valutaer] kan ha et langsiktig løfte, spesielt hvis innovasjonene fremmer et raskere, sikrere og mer effektivt betalingssystem.” – Ben Bernanke (styreleder for Federal Reserve)
 5. “Jeg tror Bitcoin er de første [krypterte pengene] som har potensial til å gjøre noe som å forandre verden.” – Peter Thiel (medstifter av Paypal)
 6. “Det er tre tidsperioder med valuta: varebasert, politisk basert, og nå matematisk basert.” – Chris Dixon (medstifter av Hunch nå eid av Ebay, medstifter av SiteAdvisor nå eid av McAfee)
 7. “Hele klasser av feil mangler.” – Dan Kaminsky (Security Penetration Expert for Cisco og Avaya)
 8. “Det er penger 2.0, en enorm enorm avtale.” – Chamath Palihapitiya (tidligere sjef for AOL instant messenger) 
 9. “Du kan ikke stoppe ting som Bitcoin. Det vil være overalt, og verden vil måtte justeres på nytt. Verdens regjeringer må omstille seg. ” – John McAfee
 10. “Bitcoin er kommet for å bli. Det ville være et hackerbråk for alle som forsøkte å ta æren for patentet på kryptovaluta. Og jeg vil ikke være i den mottakende enden av hacker-raseri. ” – Adam Draper

Hvilke kjendiser har interesse for kryptovalutaer?

Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun:

første innlegg apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig – inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.

Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel.

Hun sa:

Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.

Drew Carey – En gang twitret:

 Bare prøvde å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins eter og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”

Richard BransonEn artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte 30 millioner dollar i kryptovaluta betalingsplattform BitPay.

Vanlige spørsmål:

Er Bitcoin Revolution en svindel?

Nei, det er et program for handel med teknologi opprettet i 2017 av en gruppe etablerte meglere som utfører handler for brukerne sine ved å trykke på en enkelt knapp. Det er et av de eldste Bitcoin-systemene i markedet, og uten tvil et av de mest kjente. 

Finnes det en Bitcoin Revolution-app?

Dessverre har ikke Bitcoin Revolution en mobilapp. Plattformen er mobilvennlig og fungerer hvis du får tilgang til den via nettleseren på telefonen din.

Er Bitcoin Revolution en svindel eller ikke? Dommen

Det har vært påstander om at Bitcoin Revolution er en svindel, og mange videoer på YouTube om handelssystemene. Faktum er imidlertid at det er mye volatilitet når man handler med en kompleks eiendel som Bitcoin og kryptovaluta.

Vi oppdaget at det angivelig er en 92% sjanse for å lykkes i operasjonene vi har gjennomgått på denne plattformen, som er et bemerkelsesverdig interessant tall.

I tillegg til den påståtte suksessgraden på 92%, er det en annen detalj som også må tas i betraktning, og det er at til tross for dette er det betydelige risikoer ved handel, men de kan reduseres hvis riktig undersøkelse tas.

Det dårlige omdømmet til teknologihandelssystemer spredte seg på internett på grunn av ulike faktorer. For eksempel kan en av faktorene være misfornøyde brukere som ikke fikk det de forventet, og begynte å sirkulere falsk informasjon basert på deres erfaring, noe som er veldig vanlig. Dette får en til å overse troverdigheten til noen av disse verktøyene. På grunn av høye svingninger medfører investering med Bitcoin og kryptovaluta mange risikoer, og er ikke alltid en garanti. Dette er bare en annen støttende uttalelse om hvorfor alle alltid skal bruke et verktøy som Bitcoin Revolution for å plassere sine automatiske handler.

De nye investorene bør alltid starte med en minimumsinvestering for å teste handelssystemet. Mange nettsteder anbefaler en innledende investering på € / £ 250 til å begynne med. Velg tidsrammer på 20 minutter, og ikke risikere mer enn € 25 per handel.

Ordliste

Begrep Definisjon
Fiat Fiat er tradisjonelt referert til som papirpenger, som ikke har noen egenverdi, men hvis verdi egentlig er etablert av skaperen, i de fleste tilfeller vil dette være regjeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer mot andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer private og offentlige nøkler til investorer. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er gruppert under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain til en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Viser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt assosiert med ICO og er ofte bygget på eksisterende standard fra etablerte ‘smart contract’ blokkjeder som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på et eget stykke maskinvare.
Escrow En sperring er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bekreftes og legges til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptovalutaer velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med prisnedgang og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Viser til noen som har store mengder kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.
Hard Fork Viser til en type gaffel som skaper en permanent endring av en digital valutas standardprotokoll
Lang / lang posisjon Henviser til å satse på at en viss eiendel til slutt vil øke i verdi.
Privat nøkkel Et stykke informasjon som presenteres som en rekke bokstaver og tall en investor kan bruke for å få tilgang til sin digitale valuta
Offentlig nøkkel En adresse der en investor kan motta sin digitale valuta ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall.
Rekt Oppstår når en investor mister store summer på kryptovalutamarkedet
Short / Shorting Oppstår når en investor tar en kort posisjon – satser på at en eiendel eller valuta faller i verdi
Mining Incentive En belønning gruvearbeidere får for å bekrefte transaksjoner og bryte dem inn i blokker
Nybegynner Henviser til nye investorer på kryptovalutamarkedet.
DApp Viser til en desentralisert applikasjon.

Andre Crypto Trading Systems

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin smutthull Bitcoin livsstil
Bitcoin Rush Bitcoin Evolution Bitcoin-fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me