Bitcoin Rush Review: Er det en svindel eller legit?

Hva er Bitcoin Rush?

Bitcoin Rush er en avansert handelsprogramvare som gjør det enkelt for brukerne å tjene penger på å handle Bitcoin. Bitcoin Rush fungerer ved å utnytte handelssignaler fra sofistikerte datalgoritmer for å ta handelsbeslutninger. Algoritmen analyserer kryptovalutamarkedene og trekker ut omsettelig innsikt. Disse handelsalgoritmene sies å være mer nøyaktige enn mennesker. De har en unik evne til å ta hensyn til et stort antall faktorer før de gir brukeren den mest lønnsomme handelen. 

Merk at Bitcoin Rush-teknologi har muligheten til å skille data i to kategorier, grunnleggende analyse og teknisk analyse. Som i utgangspunktet er kvalitative og kvantitative data. Bitcoin Rush-teknologiprogrammet har også hevdet muligheten til å lese aktuelle nyheter når de dukker opp globalt. Disse nyhetene blir deretter integrert i teknologien og blir tatt i betraktning når det handles. 

Er Bitcoin Rush en svindel, eller er det Legit?

Bitcoin Rush er en ekte handelsprogramvare som fungerer med regulerte meglere. Investering i Bitcoin Rush eller andre lignende programmer innebærer imidlertid et risikonivå som går utover programmet eller systemet. Kryptovalutamarkedet er ustabilt og tidssensitivt. Brukernes potensielle fortjeneste eller tap avhenger av hvor mye den underliggende eiendelen varierer fra den opprinnelige verdien. Dette er grunnen til at programmer som Bitcoin Rush er utviklet for å gi folk fordelen.

Andre grunner som peker på troverdigheten til plattformen:

 • Bitcoin Rush tilbyr en demo-konto for å øve på handel.
 • Bitcoin Rush-teknologien er tilknyttet regulerte meglere.
 • Du må bare sette inn et minimumsinnskudd på € 250, dette er ikke gebyrer, men penger du vil bruke til å begynne å handle når du bestemmer deg for å begynne å handle på live-kontoen.

Opprette en Bitcoin Rush-konto

Trinn 1: Registrer deg

Det første trinnet er å opprett en gratis konto via skjemaet nedenfor. Etter vellykket registrering vil du bli tildelt en personlig megler som veileder deg gjennom oppsettprosessen:

Bitcoin Rush har alle nødvendige tiltak for å sikre brukerens datasikkerhet, inkludert kryptering av nettstedet, databeskyttelse og GDPR-samsvar.

Trinn 2: Gjøre innskudd

Heldigvis har Bitcoin Rush rask og enkel transaksjonsprosess, og det er mange betalingsalternativer. Nye investorer vil kreve et innledende innskudd på £ 250 / € 250. Det tar mindre enn fem minutter å fullføre et innskudd. 

Trinn 3: Demohandel 

Etter å ha foretatt et første innskudd, vil du kunne aktivere demohandelfunksjonen. Demo trading-funksjonen lar deg eksperimentere med teknologien før du handler live på programmet. Det vil også tillate investorer å utdanne seg på kryptovalutamarkedet uten å handle ekte penger. 

Trinn 4: Handelsprosess

Når nye investorer er komfortable med programmet, vil de kunne aktivere live trading-funksjonen. Bitcoin Rush vil da gjøre resten på vegne av investoren. Selvfølgelig vil nye investorer måtte bruke omtrent 10-20 minutter per dag på programmet for å holde rede på deres handler og fremdriften.   

Viktige funksjoner i Bitcoin Rush

Utbetalinger 

Bitcoin Rush belaster ikke provisjon etter å ha tjent penger. Dette betyr at programmet ikke genererer penger hvis investorene ikke tjener noe. Noen investorer har hevdet å tjene € 800 på sitt første innskudd på € 250. 

Bekreftelse 

Verifiseringsprosessen sikrer at informasjonen investorene gir er riktig. Det er et sikkerhetstiltak som er nødvendig, og det er viktig at investorene oppgir riktig kontaktinformasjon og e-postadresse slik at kontoen kan bekreftes. Bekreftelsesprosessen sørger også for at fortjenesten ikke blir satt inn på feil konto. 

Uttaksprosess

Uttak er raskt og enkelt. Det hevdes at det tar 24 timer å behandle det etter at du har startet et uttak. 

Kostnad eller gebyrer

Det er ingen skjulte avgifter eller systemgebyrer. Imidlertid krever Bitcoin Rush at provisjon betales til systemet etter at innskuddet er gjort. 

Kundeservice 

Bitcoin Rush-teknologien har en 24-timers kundeservicestøtte tilgjengelig for investorer som får problemer i programmet. Dette er en flott funksjon, spesielt for investorer globalt. 

Meglere

Meglerne som er tildelt Bitcoin Rush er der for å sikre at investorer tjener fortjeneste og at disse fortjenestene er nøyaktige. Alle meglerne på programmet anbefales på det sterkeste. 

Brukeranmeldelser 

På nettstedet Bitcoin Rush er det mange attester fra nye og erfarne investorer som hevder at de har tjent enorme fortjenester hver uke fra deres første innskudd på £ 250 / € 250. 

Fordeler med Bitcoin Rush

 • Åpenhet – alle transaksjoner som er gjort med Bitcoin Rush-teknologien er gjennomsiktige og det er ingen skjulte avgifter. 
 • Høy nøyaktighet – i tillegg til den intuitive teknologien som kjører Bitcoin Rush-programmet, er meglerne som er tildelt hver investor der for å sikre at fortjeneste opptjenes. 
 • Positive vitnesbyrd – mange nye og erfarne investorer har hevdet å tjene så mye som € 800 fra sin første innledende investering på £ 250 / € 250. 
 • Raske uttak – det er ingen forsinkelser når det gjelder uttak. Du vil kunne starte et uttak og bli kreditert innen 24 timer. 
 • Kundeservice – investorer har tilgang til 24-timers kundesupport. 

Bitcoin Rush vs. andre programmer

Bitcoin Rush  Andre programmer 
✔️  Registreringen tar mindre enn 20 minutter å fullføre.  Lang tungvint informasjon er nødvendig før verifisering.
✔️  Det har rapportert en suksessrate på 82% eller høyere.  Utfør automatisk og oppnår dårlige resultater.
✔️  Det opprinnelige beløpet som kreves for å begynne å handle er £ 250 / € 250.  Kan kreve et høyere innskudd. 
✔️  Transaksjoner kan gjøres ganske raskt, og det er mange betalingsalternativer tilgjengelig. Andre tar opptil uker å levere pengene dine.

Tips for å komme i gang

 • Jeginvestere minimum- Vi foreslår at du starter med den første investeringen på € 250 av din disponible inntekt. Du kan alltid investere på nytt etter å ha tjent din første fortjeneste. Dette minimerer risikoen for å tape store pengesummer. 
 • Utdann deg på kryptovalutamarkedet– kryptovalutamarkedet er veldig ustabilt, og det er viktig at nye investorer lærer seg om kryptovalutaen og Bitcoin Rush-teknologien før de investerer. 
 • Ta ut fortjenesten din– sørg for at du trekker fortjenesten regelmessig. På denne måten vil du kunne holde rede på hvordan din passive inntekt vokser. 
 • Hold deg til de vanlige åpningstidene- sørg for at du vet når markedene åpnes og lukkes. Du kan muligens tape penger ved å la programmet handle hele dagen og natten. 

Har Bitcoin Rush blitt omtalt i media?

Det har vært påstander om at Bitcoin Rush har blitt omtalt i vanlige medier og godkjent av internasjonale kjendiser. På dette stadiet kan vi utelukke disse påstandene som rykter. Det er ikke noe legitimt bevis for at Bitcoin Rush har blitt sendt på TV. Her er noen av TV-showene som mange hevder at Bitcoin Rush har blitt omtalt på:

Ble Bitcoin Rush omtalt på Dragons Den?

Dragons Den er et kjent britisk show der ambisiøse forretningsfolk får 3 minutter til å gi sin forretningsidé til et panel med vellykkede forretningsfolk i håp om å få investeringer til å starte og ta forretningsideen sin til neste fase. Ethvert produkt tilknyttet dette showet vil få suksess over natten. Vi har ikke funnet noen kobling mellom Bitcoin Rush og Dragons Den.

Ble Bitcoin Rush omtalt på Shark Tank?

Shark Tank er et amerikansk investeringsprogram som ligner på Dragons Den. Entreprenører ga noen minutter på å gi ideen sin til et panel av millionærer i håp om at disse millionærene vil investere penger i ideen sin. Hvis Bitcoin Rush hadde støtte fra Shark Tank, er det trygt å si at det vil være over hele nyheten, men det er høyst usannsynlig, da Bitcoin Rush ikke er lisensiert i delstatene..

Har Bitcoin Rush blitt godkjent av kjendiser?

Det har blitt påstått at Bitcoin Rush har blitt godkjent av internasjonale kjendiser. Vi har imidlertid ikke funnet noe bevis på at disse påstandene er sanne, og for nå bør dette utelukkes som spekulasjoner. 

Gjorde Gordon Ramsay Endorse Bitcoin Rush?

Gordon Ramsay er en av de mest berømte kokkene i verden. Multi-Michelin-stjernet britisk kokk, restauratør, skribent og TV-personlighet har et stort merke, slik at godkjenningen hans vil gi enhver produkt troverdighet. Vi gjennomsøkte nettet og YouTube for å finne ut om han har støttet Bitcoin Rush, dessverre fant vi ikke noe. Så ryktene er falske.

Gjorde Peter Jones godkjennelse av Bitcoin Rush? 

Peter Jones er en britisk forretningsmann og reality-tv-stjerne i det populære investeringsprogrammet Dragons Den og det amerikanske TV-showet American Inventor. Han har en anslått nettoverdi nær € 500 millioner, så hvis noen av hans økonomiske status støtter et investeringsprodukt, ville mange også investere i det. Vi så etter hendelser som Peter Jones har godkjent Bitcoin Rush, men vi fant ikke noe.

Gjorde Elon Musk Endorse Bitcoin Rush?

Elon Musk er den eksentriske milliardæren med tre nasjonaliteter, sørafrikanske, kanadiske og amerikanske. Han er mannen bak Tesla og SpaceX. Tweets fra Elon Musk påvirker aksjemarkedet. Hvis han støtter Bitcoin Rush, vil det være over hele nyheten og Bitcoin Rush-nettstedet vil krasje. Vi søkte på internett etter gyldig bevis for at Elon Musk støttet Bitcoin Rush, igjen kunne vi ikke bekrefte disse påstandene. Elon Musk eier 0,25 bitcoin, vi delte informasjon om dette i en nylig nyhetsartikkel.

Så langt har alle påstandene om forskjellige kjendiser støttet Bitcoin Rush blitt funnet å være falske. Vær oppmerksom på at det er markedsførere som fremsetter disse påstandene, og ikke selve Bitcoin Rush-plattformen. Bare informasjonen som er publisert på nettstedet Bitcoin Rush, skal betraktes som sant.

Kjendiser med interesser i kryptovalutaer:

Gwyneth Paltrow – I 2017 ble Gwyneth Paltrow med i Bitcoin-lommebok-oppstarten Abra som rådgiver under en episode av Apple-serien Planet of the Apps.

Mike Tyson – I 2016 lanserte Mike Tyson en Bitcoin-lommebok i et partnerskap med Bitcoin Direct.

Snoop Dogg -I 2013 tvitret Snoop: 

“Min neste plate tilgjengelig i bitcoin n levert i en drone.” I 2017 ble Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOINs fra selskapet til en verdi av $ 55.500 som en donasjon til ungdomsfotballprogrammet..

Ashton Kutcher  – Investert i en sportsbetting blockchain, Unikrn, sammen med milliardæren Mark Cuban.

Jamie Foxx – I 2017 godkjente Jamie Foxx kryptovalutautvekslingen Cobinhood på Twitter:

 “Ser frem til å delta i det nye @cobinhood Token! NULL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – En av de tidligste tilhengerne av Bitcoin. I 2013 tvitret hun:

første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nå ulovlig – inkludert gjeldsslaveri. #BITCOIN.

Mel B – I 2013 kunngjorde Mel B at hun kom til å godta Bitcoin-betalinger for sin nye singel.

Hun sa:

Jeg elsker hvordan ny teknologi gjør livene våre enklere, og for meg er det spennende. Bitcoin forener fansen min over hele verden ved hjelp av en valuta. De kan bare betale med bitcoins.

Drew Carey – En gang twitret:

 Bare prøvde å kjøpe frokost med bitcoins. Nektet. #whhenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tvitret han et bilde av seg selv med en billedtekst som lyder: “Å bruke bitcoins ethereum og andre typer kryptovaluta i Beverly Hill.”

Richard BransonEn artikkel ble publisert og rapporterte at Richard Branson investerte € 30 millioner i betalingsplattform BitPay for kryptovaluta.

Berømte bitcoin-sitater:

 1. Bitcoin er en teknotur. ” – Bill Gates
 2. “Bitcoin er en bemerkelsesverdig kryptografisk prestasjon, og muligheten til å skape noe som ikke er dupliserbart i den digitale verden har enorm verdi.” – Eric Schmidt (Google CEO) 
 3. “Bitcoin er en veldig spennende utvikling, det kan føre til en verdensvaluta. Jeg tror det i løpet av det neste tiåret vil vokse til å bli en av de viktigste måtene å betale for ting og overføre eiendeler på. ” – Kim Dotcom (administrerende direktør i MegaUpload)
 4. “Vi har valgt å sette pengene våre og troen på en matematisk ramme som er fri for politikk og menneskelige feil.” – Tyler Winklevoss (medoppfinner av Facebook)
 5. “Bitcoin har faktisk balansen og insentivene riktig, og det er derfor det begynner å ta av.” – Julian Assange (grunnlegger av Wikileaks)
 6. “Så bitcoin er cybersnobvaluta …” – William Shatner (skuespiller i Star Trek TOS)
 7. “Virgin Galactic er en dristig gründerteknologi. Det driver en revolusjon, og Bitcoin gjør akkurat det samme når det gjelder å finne opp en ny valuta. – Sir Richard Branson (grunnlegger av Virgin-gruppen av selskaper)
 8. “Jeg liker veldig godt Bitcoin. Jeg eier Bitcoins. Det er en verdilager, en distribuert hovedbok. Det er et flott sted å plassere eiendeler, spesielt steder som Argentina med 40 prosent inflasjon, hvor € 1 i dag er verdt 60 cent i løpet av et år, og regjeringens valuta ikke holder verdi. Det er også et godt investeringsmiddel hvis du har lyst på risiko. Men det vil ikke være en valuta før volatiliteten bremser. ” – David Marcus (administrerende direktør i Paypal)
 9. “Jeg tror det faktum at innenfor algoritmen erstatter en algoritme funksjonene til [myndighetene] … er ganske kult. Jeg er en stor fan av Bitcoin. ” – Al Gore (45. visepresident i USA)
 10. “Bitcoin kan være TCP / IP for penger.” – Paul Buchheit (skaperen av Gmail)

Bitcoin Rush Review: The Verdict!

Resultatet av denne gjennomgangen av Bitcoin Rush crypto trading-systemet fører oss til å støtte påstandene om at Bitcoin Rush er 100% legit og kan hjelpe nye og erfarne handelsmenn med å generere en passiv inntekt og øke sin formue. Selv å få den økonomiske friheten de trenger. Det anslås at en ny bruker kan tjene mellom £ / € 200 og £ / € 1000 hver uke. Dette avhenger av hvor mye penger brukeren investerer og fortsetter å investere på nytt. Å tjene en betydelig sum penger på denne handelsplattformen er en mulighet.

Vanlige spørsmål

 • Er Bitcoin Rush legit?

Bitcoin Rush hevder å være legitim, og det er mange attester på selve nettstedet for å bekrefte disse påstandene. 

 • Hvor mye fortjeneste kan tjene med Bitcoin Rush?

Etter markedsstandarden, jo høyere innskudd jo høyere gevinst. Det er nåværende investorer på plattformen som hevder å tjene så mye som € 1500 daglig.

 • Hva er et ideelt innskudd til å begynne med på Bitcoin Rush?

Vi foreslår at du starter med et minimum innskudd på € 250, og du kan investere kapitalen etter å ha tjent.

 • Hvordan er uttaksprosessen?

Investorer kan når som helst ta ut penger fra sin Bitcoin Rush-konto. Uttaksprosessen vil være fullført om 24 timer. Overskudd konverteres deretter fra kryptovalutaverdien og deponeres i din lokale valuta.

Ordliste

Begrep Definisjon
Fiat Fiat er tradisjonelt referert til som papirpenger, som ikke har noen egenverdi, men hvis verdi egentlig er etablert av skaperen, i de fleste tilfeller vil dette være regjeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres å være verdens mest populære kryptovaluta. Bitcoin kjører på en Bitcoin Blockchain og er en desentralisert valuta som opererer uavhengig av sentralbanker og myndighet
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, er en kryptovaluta som er desentralisert. Her kan investorer overføre og bytte verdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptovaluta og en blockchain-speiling av Bitcoin.
Utveksling Kryptobørs er i utgangspunktet en online plattform der kryptoinvestorer får bytte forskjellige kryptovalutaer mot andre kryptovalutaer.
Bitcoin gruvedrift Bitcoin-gruvedrift skjer når Bitcoin-transaksjoner blir bekreftet og bekreftet før de legges til Bitcoin Blockchain.
Krypto lommebok En kryptolommebok er et program som lagrer investorenes private og offentlige nøkler. Det tillater også brukere å overføre, motta, bruke, lagre og sjekke saldoen.
Sirkulerer forsyning Dette refererer til mengden av en gitt kryptovaluta eller tokens som er offentlig tilgjengelig og sirkulerer på markedet mellom kjøpere og selgere.
Markedsverdi Markedsverdi refererer til markedsverdien av alle kryptovalutaene som er tilgjengelige i markedet per dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest vellykkede av alle kryptovalutaer. Alle andre mynter er samlet under kategorien altcoins.
Blokker Explorer Et online verktøy for å utforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokker høyde Blokkhøyde refererer til antall blokker som er koblet til i blokkeringen.
Blokker belønning Et insentiv gitt til en bitcoin-miner som har beregnet hash (verifisering) i en blokk.
Kjettingkobling Overføre en kryptovaluta til en annen. Dette krever at transaksjonen skal inngis i to separate blokkjeder.
Consortium Blockchain En privateid og drevet blockchain.
Kryptografi Prosessen med å kryptere og dekryptere informasjon.
Desentralisert autonom organisasjon Henviser til organisasjoner som drives av dataprogrammer eller programvare i stedet for menneskelig innspill. Det er ingen sentral autoritet i denne forbindelse.
Token Tokens er sterkt assosiert med ICO og bygger ofte på eksisterende standard fra etablerte ‘smart contract’ blokkjeder som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og refererer til en forstyrrende ny metode for prosjekter for å få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta-termer er en gaffel en hendelse der en eksisterende kryptovaluta deler seg i to varianter av koden.
Lommebok En kryptovaluta-lommebok er den primære måten eiere av kryptovalutaer får tilgang til myntene sine.
Varm og kald oppbevaring Dette refererer til hvor en bestemt lommebok er vert. Varm lagring refererer til en lommebok som er tilgjengelig fra en internettforbindelse, der kald lagring refererer til å være vert for lommeboken din offline på en egen maskinvare.
Escrow En deponering er en økonomisk ordning der en tredjepart holder og regulerer betaling av midlene som kreves for to parter som er involvert i en gitt transaksjon.
Smart kontrakt Ethereum blockchain tillater at kode blir distribuert på den i form av en smart kontrakt. Denne kontrakten er i hovedsak et sett med matematiske regler som dikterer hvordan transaksjonene fungerer
Bevis for arbeid (PoW) For at transaksjoner skal bli bekreftet og lagt til i Blockchain-hovedboken, er det forskjellige tilnærminger som er utviklet for å fullføre denne prosessen.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserte kryptokurver velges skaperen av neste blokk via forskjellige kombinasjoner av tilfeldig utvalg og rikdom eller alder.
Bevis for viktighet (POI) Dette er en bevisstil som mynt NEM er banebrytende som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Forkortelse for en teknisk analyse, eller analyse av myntverdier basert på historiske prisbevegelser og sofistikerte indikatorer.
Node en datamaskin som er koblet til nettverket til en bestemt kryptovaluta.
Gruvedrift Gruvedrift er prosessen med å validere nye transaksjoner på en kryptovaluta distribuert hovedbok.
Moonshot Dette refererer til en kryptovaluta som skyter dramatisk oppover.
Bear og Bull markeder Et oksemarked refererer til stigende priser og optimistisk følelse som oppmuntrer til kjøp. Bjørnemarkeder regnes som det motsatte av oksemarkeder, med nedadgående prisutvikling og en pessimistisk følelse som oppmuntrer til salg
Hval Viser til noen som har store mengder kryptovaluta
HODL Viser til den passive investeringsstrategien å ignorere markedsturbulens og vente på langsiktig avkastning.
Hard Fork Viser til en type gaffel som skaper en permanent endring av standardprotokollen til en digital valuta
Lang / lang posisjon Henviser til å satse på at en viss eiendel til slutt vil øke i verdi.
Privat nøkkel Et stykke informasjon som presenteres som en rekke bokstaver og tall en investor kan bruke for å få tilgang til sin digitale valuta
Offentlig nøkkel En adresse der en investor kan motta sin digitale valuta ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall.
Rekt Oppstår når en investor mister store summer på kryptovalutamarkedet
Short / Shorting Oppstår når en investor tar en kort posisjon – satser på at en eiendel eller valuta faller i verdi
Mining Incentive En belønning gruvearbeidere får for å bekrefte transaksjoner og bryte dem inn i blokker
Nybegynner Henviser til nye investorer på kryptovalutamarkedet.
DApp Viser til en desentralisert applikasjon.

Andre Crypto Trading Systems

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin smutthull Bitcoin livsstil
Bitcoin Evolution Bitcoin Revolution Bitcoin-fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet på denne siden skal ikke tas som økonomisk rådgivning. Det er kun for informasjonsformål. Invester aldri det du ikke har råd til å tape. Undersøk alltid så mye som mulig før du tar en økonomisk beslutning, og konsulter en sertifisert finansiell rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me