Napoved cene valovanja: napoved XRP 2021-2025

Danes v tem članku bomo ponudili koristen vodnik za raziskovanje kupcev in trgovcev Napoved cene valovanja tako za kratkoročne kot dolgoročne naložbe do leta 2030. Ta priročnik vključuje vse informacije in napovedi, potrebne za določitev pomena Valovanje in ali je smiselno vlagati v Ripple.

Ta priročnik je koristen za tiste, ki jih zanimajo naložbe in trgovina. Zadržite zamer in raziščimo dinamiko.

Kaj je valovanje (XRP)?

Prva stvar, ki mi pride na misel valovanje je vedeti, da je hkrati valuta in platforma. Da bi lahko transakcije naredili hitrejše in natančnejše, ponuja valovanje odprtokodno okolje, ki je posebej zasnovano za ta namen.

Cilj izdelave teh transakcijskih strojev ni bil nikoli biti kot bitcoin. Namenjeno naj bi vladalo po vsem svetu v smislu hitrejših mednarodnih transakcij. To je precej ambiciozno. Kajne? A veste, kdaj se bo ta trg razvil in zdi se, da se miza obrača.

Kaj je Ripple? (Razloženo XRP, IOU, Gateway in Validators)

Kratek uvod RippleNet in XRP

Najprej, če želite s preprostimi besedami razumeti, kaj je RippleNet, predpostavimo, da gre za vozlišče ali pa recimo točko srečanja, kjer vsa plačilna podjetja, kot so podjetja, ki opravljajo denarne storitve, prodajajo na drobno in v bankah itd. srečanje na skupni točki za delo na uporabniški rešitvi, ki jo je ustvarila ena entiteta, imenovana Ripple.

V sistemu, v katerem živimo, je skoraj nemogoče, da bi se katero koli podjetje pridružilo takim mojstrskim razvojem, razen Rippleu.

Poleg tega omrežje omogoča nakazila v kateri koli valuti, kot je Bitcoin, in ima minimalno notranjo provizijo 0,00001 USD. Prav ste slišali, v ničlah je. Razlog, zakaj ni brezplačen, je le v izogibanju napadom DDoS.

Če govorimo o XRP, gre za digitalno valuto, ki jo je leta 2012 izdal Ripple Inc., gre za isto organizacijo, ki upravlja čezmejne plačilne sisteme, imenovane RippleNet, o katerih smo govorili zgoraj. Čeprav je podjetje res več pozornosti namenilo čezmejnemu plačilnemu sistemu kot digitalni valuti.

  1. Napovedovanje cen za Tezos (XTZ) za obdobje 2021-2025
  2. Napovedovanje cen dogecoinov 2021-2025 | Ali lahko DOGE kdaj doseže $ 1?

Zgodovinska analiza cen valovanja (XRP)

Omrežje Ripple ni bilo uporabljeno, kot je bilo mišljeno. Žeton XRP je bil omejeno oskrbovan in ni bil izkopan na način, kako so kopali bitcoin in Ethereum. Čeprav je bil kovanec prvotno izdan na trg že leta 2012, je do leta 2018 pridobil slavo.

Začetni rally XRP v začetku leta 2018 je bil velik hit. The kovanec dosegel ceno v prvem reliju znaša 3,40 USD. To je bil trenutek, ko je bil Ripple (XRP) prepoznan in pravilno predstavljen v javnosti. Toda kmalu za tem ni uspel sodelovati pri apreciaciji cenovne dirke, kjer sta Ethereum in Bitcoin uživala v vrhunskem okrevanju na trgu.

52-tedenski razpon kovancev je v zadnjih nekaj letih znašal okoli 0,1151 $ -0,7680 $. Medtem ko so bile dnevne cene v povprečju od 0,33 do 0,364 dolarja. Riž XRP je bil po letu 2018 omejen na najnižjih 0,15 USD. Toda žeton se je trudil, da bi zasenčil ceno na skoraj 0,30 USD. Trenutna trgovalna cena XRP je 0,3367 USD.

Žeton se je trudil, da bi si pridobil daleč izgubljeno podlago. Čeprav dovoljuje aplikacije Defi, je bil žeton prezrt. Cene XRP se običajno gibljejo v skladu z drugimi kriptovalutami. To pomeni, da bo, če se cene bitcoinov zvišujejo ali zniževale, močno vplivalo na druge kriptovalute. Cene XRP se popolnoma obnašajo glede likvidnosti svetovnega trga in usmeritve.

Napoved cen valovanja (XRP) 2021-2022

Če se fraktali ne motijo, je bila napoved do konca leta 2020 0,50 USD. Cilj je bil nekako dosežen. Čeprav gre le za 16-odstotno izgubo od ciljnih cen, je vseeno pokrila večji del predvidenih cen.

Rečeno je, da se bo XRP po ceni pocenil, ko bodo vlagatelji in trgovci začeli vlagati. Smiselno je, da bo XRP do konca tega leta dosegel raven 1,00 USD.

Glede na prejšnje cene in valuto, ki se je obnašala v zadnjih dveh letih, mnogi analitiki pravijo, da bo XRP končno izstopil iz svoje lupine in dosegel novo točko v višini 1,00 USD. Zadnjič, ko se je kripto zelo pocenil, je bil dve leti in od takrat večinoma vidimo slabo stran. No, prsti so prekrižani.

Ripple (XRP) napoved cen 2023, 2024, 2025

Kljub vsem preizkušnjam, s katerimi se XRP sooča že leta, je končno čas, da se žeton izkoplje iz masla bikovega trga. Čas, ko bitcoin in drugi kovanci strmo naraščajo.

Grickanje se je že začelo, saj obstaja veliko drugih kovancev, ki dobro delujejo in prevladujejo nad bitcoinom. Če se bikovski trg ohrani v letih 2021 in 2022, se pričakuje, da bo izgubljeni potencial XRP pridobljen do leta 2025.

Glede na ocenjeno ugotovitev in oceno bo kripto sredstvo znašalo 6 USD na XRP. Cena je ocenjena in če bo bikov trg v prihodnjem letu zrasel, naj bi do konca leta 2025 dosegel celo 8 USD.

Ripple (XRP) napoved cene 2030

Ker sev COVID končno konča. Trg se počasi pozdravi, vendar napreduje, da bo kripto trg začel novo obdobje dosežkov. Zagotovo se bodo dolgoročne napovedi XRP dvignile, saj še vedno obstaja upanje, da bo valuta dobila veliko več pozornosti, kot jo je prejela.

Stopnja posvojitve in trgovci in vlagatelji načrtujejo vlaganje, to bo velika sprememba za skupnost Ripple bolj, kot si sploh lahko predstavljamo. Uvrstila se bo po vrstnem redu in kdo ve, da bo postala najljubša za vselej do konca leta 2030.

Dolgoročne napovedi cen napovedujejo, da bo XRP leta 2030 dosegel potencialno visoko raven 30,0478 USD. Povprečna stopnja bi bila skoraj 17 USD. Upamo pa, da se bo cenovni klepet razvil.

Dejavniki, ki vplivajo na cene Ripple (XRP)

Bistvo in glavno vprašanje je, kaj bo v prihodnjih letih vplivalo na Ripple (XRP) ceno. Ker vsi veste, da so Cryptos decentralizirani in se vlagatelji sprašujejo, katera stvar bo cene XRP dvignila v nebo.

No, ni niti enega dokaza, da se bo to zgodilo v realnem času ali ne, vendar obstaja nekaj dejavnikov, ki lahko vplivajo na njegovo ceno. Ali bo cena šla GAGGA ali pa se bo spet soočila z mrtvo stranjo. Pogovorimo se o nekaterih dejavnikih, za katere menimo, da jih je vredno obravnavati

  • Ponudba in povpraševanje – to ima zelo pomembno vlogo pri dvigu vrednosti. Bodisi Ripple (XRP) ali kateri koli drug kripto, je povpraševanje po kripto bistveno. Prej smo ugotovili, da Ripple ne dobiva toliko pozornosti v primerjavi z drugimi Cryptos. Novice in dosežki podjetja imajo največji vpliv na uporabnike.
  • Pretekle analize cen je vrtilni del. Če boste vlagali v valovanje, bi pomislili, ali je v kovanec vredno vlagati ali ne. Preverili boste 10 let zgodovinskih podatkov. Na žalost Ripple (XRP) nima pravljic ali zgodb o uspehu. Zaradi finančne krize se vlagatelji in trgovci umikajo.
  • Moč medijev lahko obrne pomoč ali škoduje kateremu koli kripto, dokler želi. So tiste kolute, ki poganjajo ogenj med vlagatelji in trgovci. V veliki meri vpliva na povpraševanje po Cryptos, ko mediji o tem pišejo ali govorijo. Zelo pozitivno vlogo igra posredno s pogovorom o stvareh, kot so zagotavljanje znanja, osnovni 101 vodniki in sporočljive novice.
  • Tožba SEC – Decembra je SEC, prej znana kot Komisija za vrednostne papirje in borzo, vložila tožbo proti družbi Ripple Labs, Inc. in njenim dvema uradnikoma zaradi zbiranja več kot 1,3 milijarde ameriških dolarjev z zavarovanjem neregistriranih ponudb za zaščito digitalnih sredstev. V skladu s tožbo je podjetje nasprotovalo zveznim varnostnim zakonom s prodajo kovancev XRP, ne da bi jih registriralo kot vrednostni papir.
  • XRP je zadela bomba, potem ko ga je SEC tožila. če SEC zmaga v zadevi, je verjetno, da bo Ripple v ZDA veljal za varščino in ne kot valuto. To bi lahko vplivalo na druge kriptovalute, ki bi bile razvrščene kot vrednostni papirji.
  • Vlagatelji ne marajo negotovosti. Ta tožba Ripple verjetno traja eno leto ali več. XRP bo ena najbolj negotovih naložb v kripto skupnosti, preden bo poravnana tožba SEC proti Rippleu. Torej to lahko slabo vpliva na podobo kovanca.

Ripple je drugačen kot druge kriptovalute

Nedavni val, ki se je novembra zvišal za 50 centov, se je od takrat nekoliko ohladil. Z izjavo, da se XRP razlikuje od drugih, ta kripto ustvarja dilemo za privabljanje potencialnih vlagateljev. Primerjalno, XRP je po nizki ceni kot drugi kovanci zelo privlačen za vlagatelje in trgovce.

Za nekoga, ki v Ripple vloži 1000 dolarjev, se cene nenadoma zvišajo za 50 centov. Ta dvig pomembno vpliva na posameznika. Medtem pa za vlagatelje v bitkoine to skoraj ne bi dvignilo obrvi.

Leto 2020 je lahko iz nekega drugega razloga slabo za ljudi, toda za XRP je bilo kar dobro leto. Dobro je omeniti, da je XRP bolj dostopen javnosti. Je tudi v manjših različicah veliko bolj dostopen in spremenljiv.

Kako kupiti Ripple (XRP)?

Obstaja veliko načinov za nakup Ripple (XRP). Kovanec lahko kupite prek debetnih in kreditnih kartic ali pa ga dobite na kateri koli ugledni borzi. Nakup neposredno iz USD je najlažji način, saj večina borz ne podpira fiatnih valut. Tudi njihov tečaj danes ni tako dober, da bi imeli raje njihove storitve. Vendar obstaja še en način, za katerega menimo, da ni preveč zapleten, če imate osnovno znanje o izmenjavi.

Naredite račun na kateri koli borzi in kupite kriptovaluto tretje osebe, tj. Eter. Iz te kripto lahko enostavno zamenjate želeno kripto.

Pogosta vprašanja o napovedovanju cen valovanja

Ali bo XRP dosegel 100 USD?

Verjetnost, da bo XRP zrasel za 100 dolarjev, je v 10 letih veliko bolj optimistična. Nikoli pa ne veste, kaj se bo zgodilo prihodnje leto, ko gre za kripto poslovanje.

Je XRP dobra naložba?

Kovanec je na trgu veliko bolj sprejet kot kdaj koli prej. Uporabljali naj bi ga najboljši finančni akterji na trgu. Obstaja prostor za rast Ripplea, kar pomeni, da je dober kovanec za vlaganje.

Zakaj so cene XRP tako nizke?

Glavni in potencialni razlog je količina kovancev. Količina valovanja na trgu je manjša od bitcoinov. Pred kratkim se je soočil z ameriškimi tožbami zaradi povezanega žetona. Toda kmalu si bo opomogel, da bo spet na trgu.

Naša razsodba o napovednem scenariju in kakšna je prihodnost valovanja?

V preteklih letih smo videli, da ima valovanje potencial, da moti industrijo. Kovanec ima podporo regulatorjev, strokovno pa ga vodi skupina strokovnjakov in vlagateljev, ki si močno prizadevajo za potiskanje kovanca in povečanje stopnje posvojitve kot kdaj koli prej. Ta priročnik je naša samoocena, zaključena s tem, kako je kovanec dobro deloval v prihodnosti in kakšne so možnosti.

Prepričajte se, da pred naložbo opravite raziskavo in v svojem imenu sprejmete zaključke. Če pa ste vlagatelj in želite vlagati najmanj, potem je ta kovanec najbolj primeren za vas. Že najmanjše povečanje centov lahko močno vpliva na dobiček. Ne pozabite deliti tega spletnega dnevnika s prijatelji, ki bi morali dobro slišati z naše strani. Imate izkušnje ali želite deliti zgodbo o uspehu? Pokrili smo vas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me