Bityard Review: Den beste nye kontraktshandelsplattformen?

Handel med kryptovaluta har eksistert en stund, og midt i den globale COVID-19-pandemien har mange mennesker begynt å utforske det som en måte å tjene litt ekstra penger hjemmefra. Men handel med kryptotokener er ikke den eneste typen handel du kan gjøre. Helt siden smarte kontrakter debuterte på Ethereum blockchain, har også Contracts Trading vært en mulighet. Nettsteder som BitMex og Bybit tilbyr utmerkede plattformer hvor erfarne handelsmenn kan delta i kontrakter. Men disse plattformene har funksjoner og grensesnitt som kan overvelde nybegynnere. Skriv inn Bityard; en tjeneste rettet mot å tilby en enkel, nybegynnervennlig plattform for kontrakthandel. Les videre for en omfattende Bityard gjennomgang av de viktigste funksjonene.

Hva er Bityard?

Bityard ble grunnlagt i Singapore i 2019 med sitt spesifikke mål om å tilby en brukervennlig plattform for handel med kryptovalutaopsjoner, reflektert i mottoet “Komplekse kontrakter – enkel handel”. Andre plattformer som BitMex eller Bybit kan ha mer avanserte funksjoner, men de er rettet mot erfarne handelsmenn.

Hva gjør Bityard annerledes?

Hovedforskjellen mellom Bityard og andre plattformer for kontrakthandel er enkelhet. Fordi Bityard er spesielt rettet mot nybegynnere, har de gått langt med å tilby et rent, brukervennlig grensesnitt som ikke vil overvelde brukeren med mange funksjoner og alternativer..

La oss bare se på handelsgrensesnittene for BitMex og Bityard …

Grensesnittet til BitMex er fullt av alternativer. Selv om disse alternativene er enkle å forstå og veldig nyttige for eksperter, vil en førstegangshandler helt sikkert gå seg vill i dette brukergrensesnittet. Og sannheten er at de fleste av disse alternativene ikke er nødvendige for den nye opsjonshandleren. Bityards grensesnitt er derimot mye enklere, renere og lettere å forstå. Ikke misforstå meg nå. Både BitMex og Bybit er fine handelsplattformer … de retter seg bare mot en annen type handelsmann.

Hvilke andre fordeler tilbyr Bityard?

Enkelhet og brukervennlighet kan være en stor del av Bityards appel, men det er langt fra den eneste fordelen. Det er også:

  • Regulering: Dette er en stor forskjell med andre kontrakter handelsplattformer. Bityard er i samsvar med flere reguleringssett og er lisensiert under Singapores ACRA, Australias AUSTRAC, Estlands MTR og USAs MSB fra Department of the Treasury’s Financial Crimes Enforcement Network.

  • Fiat innskudd: I skrivende stund er Bityard en av få handelsplattformer for kontrakter som aksepterer innskudd i fiat-valuta.

  • Flere alternativer for kryptovalutainnskudd: Foreløpig godtar Bityard innskudd i syv forskjellige kryptotokener: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS og BYD (Bityards opprinnelige token). Dette er mer enn noen annen større handelsplattform for kontrakter.

  • De har sin egen plattformmynt: Bityard har kunngjort at de snart vil introdusere gruvedrift som vil bli belønnet med sitt eget BYD-token. Denne mynten er på vei mot en ICO og vil bli notert på flere store børser. Potensialet for BYD kan matche Binances BNB-token.

  • Brand Ambassador: Dette er noe andre utvekslingsplattformer ikke engang bry seg med. Men Bityard har investert i å ha en merkevareambassadør i den thailandske boksemesteren Buakaw Banchamek. Du kan dra her å lese innlegget sitt om samarbeid med Bityard.

  • Demo Trading Mode: Dette er et velkomment tillegg til ethvert handelsnettsted: en måte for brukere å bli komfortable med plattformens funksjoner før de investerer noe av pengene sine.

  • Avgifter: Bityard tar et standard handelsgebyr på 0,05% for både takere og produsenter; lavere enn andre konkurrerende plattformer.

  • Brukerstøtte: Når du handler, vil du ha noen spørsmål eller tvil eller oppleve noen form for et teknisk problem fra tid til annen. Dette er når du ønsker å komme i kontakt med kundestøtte, og du vil ha så mange alternativer som mulig, slik at problemet ditt kan ordnes raskt. Bityard tilbyr flere støttealternativer enn andre plattformer; du kan få hjelp via e-post, online kundestøtte eller deres offisielle Telegram-gruppe.

Tabellen nedenfor viser en mer detaljert sammenligning mellom Bityard og andre handelsplattformer:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Hovedkvarter Seychellene Singapore Panama Singapore
Tillatelse Lisens for verdipapirforhandlere Financial Services Commission MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Transaksjonsgebyr 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (Gruvebelønningen kan trekkes med ytterligere 10%)
Fiat innskudd? Nei Nei Nei Ja
Støttet innskuddsvaluta Bare 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK)
Minimum Margin 1 USDT 5 USDT 0,1 BTC / 1 ETH 5,00 USDT
Antall alternativ for eiendeler 8 4 2 10
Demomodus Ja Ja Ja Ja
Tvunget avvikling? Ja Nei Nei Nei
Maks. uttak Ingen 10 BTC Ingen med KYC 100.000 USDT
KYC? Nei Nei Uttak > 1BTC Nei
Pressmiddel 1-100x 1-100x 1-100x 10-100x
Kundeservice E-post, Telegram E-post, online kunde E-post E-post, Telegram, Online kunde
Brand Ambassadors Ingen Ingen Ingen Buakaw Banchamek

Konklusjon om Bityard gjennomgang …

Hvis du er en erfaren ekspert på jakt etter avanserte funksjoner for handel med kontrakter, er det flere fine plattformer du kan velge mellom. Men hvis du er en nyhandler av kontrakter, eller hvis du bare vil ha et rent, brukervennlig grensesnitt, vil du oppdage at Bityard er uovertruffen når det gjelder enkelhet. Og hvis denne enkelheten også kommer med lavere handelsavgifter, flere opsjoner i både fiat- og kryptovalutainnskudd, og flere kundestøttealternativer, så mye bedre. Å velge Bityard som en enkel plattform for handel med kontrakter er rett og slett en no-brainer. Så hvis du tenker på å ta de første skrittene dine i kryptovalutaopsjoner, må du sjekke ut Bityard.

Glad handel, alle sammen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me