Coinigy vs TradingView 2021: Sammenligning, anmeldelser og sikkerhet av handelsplattformer

Kartprogramvare er det mest nyttige verktøyet en teknisk analytiker eller kartlegger kan bruke. Datamaskiner ble designet for å lagre og beregne data mens de ga brukbare tolkninger i et menneskelig lesbart og forståelig format. For de fleste handelsmenn og investorer er kartlegging av programvare en smerte. De vokser raskt ut av dem eller når et ufremkommelig kodingsproblem på grunn av det underliggende språket som brukes. I denne artikkelen vil vi sammenligne Coinigy mot TradingView for å bestemme hvilken som er bedre for kryptohandlere å bruke.

Sammenligningstabell for Coinigy VS TradingView

CoinigyTradingView
Coinigy TradingView
Vår vurdering: 5 Vår vurdering: 5
Selskapslansering: 2013 Selskapslansering: 2011
Firma beliggenhet: Milwaukee, Wisconsin Firma beliggenhet: New York, NY
Alexa Rang: 52,321 Alexa Rang: 196
Cryptocurrency Screener: I produksjon Cryptocurrency Screener: Ja
Sosiale medier screener: I produksjon Sosiale medier screener: Ja
Arbitrage visning: Ja Arbitrage visning: Nei
Tilpassede skript: Nei Tilpassede skript: Ja
Avgifter: Gratis 30-dagers prøveversjon – $ 99,99 per måned Avgifter: Gratis – $ 59,95 per måned
Sikkerhet: Flott Sikkerhet: Flott
Samfunnstillit: Utmerket Samfunnstillit: Utmerket
Kundeservice: Utmerket Kundeservice: Utmerket
Kundeservice: God Kundeservice: God
Mobilapp: Ja Mobilapp: Ja
Nybegynnervennlig: Ja Nybegynnervennlig: Ja
Besøk Exchange Besøk Exchange

Hva er Coinigy?

mynt

Coinigy er en kryptovaluta-fokusert handelsplattform. De har vært i drift siden 2013 i Milwaukee, Wisconsin, USA. Med sterk vekt på å tilby handelsdiagrammer, og verktøy for uklare børser. De har også alle de store børsene.

Hva er TradingView?

Tradingview er en godt avrundet handelsplattform som er i stand til å analysere aksjer, obligasjoner, råvarer, valutaer, kryptovalutaer, indekser, futures og CFD-er. De ble grunnlagt i 2011 i New York, New York, USA.

Tradingview ga eksepsjonelt tilpassbare kart til en brøkdel av kostnaden for andre store aktører, Reuters, Bloomberg og CQG. Evnen til å kjøpe sanntidsdata fra de fleste store markeder på ett sted uten megler er revolusjonerende.

Kart- og handelsplattformer

Coinigy

Coinigy er en nettbasert (uten installasjon) plattformuavhengig programvare for stasjonær og mobil kartlegging med datastrømmer av institusjonell karakter. Du kan kartlegge 38 børser, 3 349 markeder og 6 957 valutaer. Deres handelsbokfunksjoner gir horisontale og vertikale visninger for visuelle handelsmenn. De er kjøpt og selger vegger er lett synlige.

Markeder og børser er imponerende, uklare mynter kan bli funnet og kartlagt, noe som ikke er en liten bragd med tanke på at likviditeten kan være mer $ 1000.

API-en deres er fantastisk, slik at du kan utføre ordre uten forsinkelse. Kontosaldoer er synlige, diagramvisning utvekslingsfordeling (sporer saldiene dine på tvers av prosentandelen). Det vises et sektordiagram som er bra for risikoreduksjon hvis man av en eller annen grunn svikter midlertidig eller permanent.

Coinigy har en app-knapp som fører til flere verktøy. Appene inkluderer; Google ark for organisering av handler og saldoer. En nyhetstråd for live aktuelle begivenheter som kan begeistre oksene eller bjørnene. Crypto ticker chrome plugin for markedssporing mens du gjør andre internettoppgaver. SMS-varsler som har en ekstra avgift.

myntutveksling

Arb (arbitrage) matrise er en flott app for å spore prisavvik i markedene som kan utnyttes hvis blokkeringstider er raske nok og prisforskjellen er høy nok. Ytterligere varsler i nettleseren er basert på utveksling og ticker. E-post, SMS eller systemlydalarmer kan også aktiveres. Coinigy gjør det mulig å lagre skriftlige notater for hvert par, lett synlig i en sidefane.

Økonomidataoppsett forklarer hvor mynteinformasjon kan bli funnet. Disse inkluderer beskrivelser om prosjektet, sosial lenking til samfunnet og nettstedet, white paper, block explorer, miner belønninger, bekreftelser, block time og mining algoritmer.

Coinigy har planer om en kartskanner og en sosial skanner. Foreløpig er deres 2.0 Beta-versjon tilgjengelig for test. Både 1.0 og 2.0 har hurtigtastfunksjoner som kan gjøre handel raskere.

TradingView

TradingView er en nettbasert (uten installasjon) plattformuavhengig programvare for stasjonær og mobil kartlegging med datastrømmer av institusjonell karakter. Med tilgang til flere markeder er det et bredt basert økonomisk verktøy. For analyse av aksjer, obligasjoner, råvarer, valutaer, kryptovalutaer, indekser, futures og CFDer.

Tradingview er et sosialt nettverk med handelsmenn og investorer fra hele verden som deler handelsideer privat eller offentlig. Plattformen deres er designet for artikulert tanke rundt finansielle instrumenter.

Plattformen er veldig sosial, og samfunnet er alltid klar til å hjelpe selv når de ikke er enige med deg. De vil fortelle deg hvorfor det er opp til deg å bli dømt og ringe riktig eller galt eller ombestemme deg og ringe riktig eller galt.

Tradingview tillater at egendefinerte skript / programmer kjøres på systemet. Tradingview har sitt programmeringsspråk, Pine Script. Selv om det ikke er ille, er det litt komplekst i noen områder. Men for det meste er det bare å komme seg rundt datalogikk og jobbe med språkbegrensningene. Disse begrensningene betyr ganske enkelt re-koding, kodingssamfunnet er klar til å hjelpe.

tradingview børs

Screeneren er fantastisk. Den ser på indikatorsignaler og kan gi deg råd om handelsoppsett som passer til systemkriteriene dine. Deres diagrammer er utover solide, og ved å legge til funksjoner i flere vinduer, vil noen føle seg som en Wall Street-handelsmann.

TradingView er et bredt basert finansielt verktøy for flere markeder som lar deg se verdensmarkeder og investoradferd. Dette komplette bildet er et must, avhengig av handelsstilen.

Tradingviews ‘backtesting-funksjoner er fantastiske med utallige forhåndsskrevne manus å velge mellom eller lage. Hurtigtastene og notatfunksjonene er de samme på begge plattformene. Bar replay er en flott testressurs for scalpers. La dem teste ferdighetene sine ved hjelp av indikatorer eller markedsstruktur. Et flott verktøy for å oppsummere dagen og avgrense personlige handelsmetoder.

Coinigy VS TradingView: Anmeldelser

Dette koker ned til formålet med bruk og handelsstil. Noen handelsmenn / investorer trenger mye informasjon for å gjøre handler, mens andre bare trenger å vite prisen og markedsstrukturen til deres valgte eiendel.

Coinigy anmeldelse

coinigy anmeldelse

Coinigy er et raffinert kryptohandelprodukt som tilbyr en skreddersydd løsning for kryptovalutamarkedene. Den viser flere kryptovaluta-børser i sammenligning med Tradingview. Det tillater ikke deling av handelsideer i systemet. De har ingen backtesting-funksjoner samlet for lekmannen å bruke.

Mens begge tjenestene tilbyr samme bytte, har Tradingview bedre verktøy og vil bli brukt til kartlegging. For ordreutførelse er Coinigy API uten sidestykke, og noen kryptovalutahandlere bør ikke være uten. Det finnes andre metoder for API-integrering i et tilpasset eller kjøpt program.

Coinigy Pros

 • Valutavekslinger
 • API
 • Arb Matrix
 • Google-regneark
 • Fokusert på kryptovaluta
 • Lett å bruke

Coinigy Cons

 • Ingen interne sosiale nettverk
 • Ingen screening
 • Egendefinerte skript

Besøk Exchange

TradingView gjennomgang

tradingview anmeldelse

TradingView kan gi et bredt overblikk over markedene. Fellesskapet deres vil utfordre deg hvis du er sosial. Dette kan være veldig konstruktivt når det gjelder å danne meninger og ikke bli rystet ut av en god handel. De kan også markere feilberegninger som har blitt oversett, noe som kan redde dårlig handel fra å bli dårligere.

I tillegg kan du se andre ideer og måle konsensus i markedet. Innsikten fra markedsveteraner om visse forhold og sannsynlige resultater fra tidligere hendelser eller handelsoppsett kan være uvurderlig for nye og erfarne handelsmenn..

TradingView-proffer

 • Samfunnet
 • Screener
 • Egendefinerte skript
 • Volumprofil
 • Flere vinduer
 • Globale markeder
 • Lett å bruke

TradingView Cons

 • Antall kryptovalutautvekslinger
 • API

Besøk Exchange

Avgifter

Coinigy

Coinigy tilbyr en 30-dagers startkonto, slik at du kan prøve begge betalte abonnementer. Funksjonene er imidlertid begrenset, appen Arb-matrise – arbitrage-matrise er ikke tilgjengelig.

Coinigy har 2 betalte abonnementsmodeller.

Pro Trader til $ 21,95 US / Måned

API Developer Pro til $ 99,99 US / måned

Pro Trader er et must-ha verktøy for manuelle handelsmenn (skriv inn handler for hånd). Verktøyene deres tillater anvendelse av industristandard og proprietære indikatorer. Indikatorene er begrenset til hva som er tilgjengelig.

API-utviklerversjonen gir backend-tilgang til utvekslinger, slik at roboter kan utføre kompliserte begrensningsordrer og handle når generelle brukere ikke kan. Vanligvis kjøres API-transaksjoner selv om sentrene har innleveringsfeil.

Historiske data er veldig vanskelig å finne og krever en premiumpris. Backtesting og gjennomføring av ideer med tidligere data kan finpusse et handelssystem / bot eller trader / investors ferdigheter. Fortiden gjenspeiler ganske nøyaktig fremtiden hvis du vet hvordan du skal tolke dataene. Valgsykluser er bare ett eksempel på sykliske markeder.

Coinigy selger også historisk data.

BITF: BTC / USD (RAW)

04/05/2014 – 26/02/2020 $ 2583,60

BMEX: XBT / USD (RAW)

05/12/2016 – 02/26/2020 $ 1108,00

Coinigy Tradingview Bedre

TradingView

TradingView tilbyr en 30-dagers prøveperiode som lar deg prøve alle de tre første betalte abonnementene.

TradingView har 5 abonnement.

Grunnleggende til $ 0,00 US / måned

Pro på $ 14,95 US / måned

Pro + til $ 29,95 US / måned

Premium til $ 59,95 US / måned

Det er en hemmelig abonnementsmodell, The Rookie til $ 5. Denne pakken er bare tilgjengelig hvis du begynner med prøveperioden, og deretter starter prosessen med å avbryte den månedlige faktureringen. Før du avslutter abonnementet helt, vil du bli tilbudt den reduserte rookie-pakken. Tjenestene som leveres er en begrenset versjon av Pro-abonnementet, ingen volumprofildata blir gitt.

Grunnleggende versjonen inneholder alt du trenger. Hvis du ikke har råd til Pro-versjonen, men er dedikert, er all kraften i Tradingview tilgjengelig. Det er bare vanskeligere å få tilgang til fordi du må jobbe for det. Lære å kode inn furuskrift kan hjelpe deg sterkt. Fellesskapet vil også hjelpe deg. I de fleste tilfeller må du bare finne indikatoren i manusbiblioteket.

Pro-versjonen har en volumprofil (som er verdt prisen som ble spurt), tilleggsindikatorer per diagram og 2 diagrammer per fane.

Pro + har 4 diagrammer per fane, og viser flere markedsdatastrømmer for å gi et mer helhetlig bilde av hva som skjer. Crypto har ikke sentraliserte markeder, Apple Inc. (APPL) Den har bare en pris. Hver kryptovaluta har en pris per bytte per par. Mange arbitrasjemuligheter er tilgjengelige ettersom prisene ikke er stabile eller faste på tvers av børser. Tilpassede rekkevidder (stearinlys- og stangperioder) er tilgjengelige 5 dager, for eksempel.

Premium tilbyr ubegrenset kartoppsett, 24 indikatorer og en publiser-bare indikatorfunksjon. Det er her en utvikler kan tjene penger på deres arbeid og utelåst tilgang til ikke-betalende brukere og opprette en klientbase som vanligvis tar et engangsavgift på $ 100 til $ 500, noe som er en bransjenorm.

Tradingview tillater eksport av alle diagramdata til CSV.

Sikkerhet, tillit og støtte

Coinigy Security

Coinigy er trygt for det meste. Sikkerheten deres er industristandard 2FA, og e-postvarsler om pålogging. Dette er all den tilliten de fleste selskaper kan tilby. Å gi noen eller et selskap en API-nøkkel er en risiko du trenger å begrunne i din brede handelsplan.

Hvis du overfører pengene dine til børser når du handler og utenfor børser når du ikke er det, og oppbevarer myntene i en maskinvarepungebag resten av tiden. API-nøkkeltildeling kan være bra for handel eller investering.

Sikkerheten deres er industristandard 2FA, og e-postvarsler om pålogging. Dette er all den tilliten de fleste selskaper kan tilby. Coinigy leverer en fantastisk service. Supportpersonalet deres har løst problemer innen en time, men opplevelsen din kan variere på grunn av kompleksiteten i oppgaven.

TradingView Security

Handelsvisningen for kryptohandel er trygg. Det kan gjøres tryggere hvis du registrerer deg for tjenesten med en ikke-koblet ikke-beskrivende e-postkonto, et ikke-beskrivende brukernavn og bruker et tilfeldig bilde som ikke er relatert til livet ditt. Kjøp en forhåndsbetalt mobiltelefon for varsler og forhåndsbetalte kredittkort. Resten er personlig sikkerhetsetikett på internett.

Støtten deres er fantastisk. Samfunnet er alltid tilgjengelig for å hjelpe med kodingsproblemer, handelsideer og pedagogisk innsikt. Tradingviews teknisk støtte løser problemer på en effektiv måte. Kunnskapsbasen deres kan svare på nesten alle spørsmål.

Endelig konklusjon om Coinigy vs TradingView

Begge disse verktøyene utfyller hverandre perfekt, og åpner kryptovalutamarkeder for teknisk og grunnleggende analyse mens du ser på finansnæringen. Tradingview-fellesskapet kan utnyttes for å gjøre deg til en bedre handelsmann / investor med sine markedsideer og screener. Coinigys API kan handle gjennom utvekslingsfeil.

Hvis budsjettet ikke er et problem, skaff begge deler. Kjør Tradingview for markedsanalyse og Coinigy for utførelse. Hvis du bare har råd til en få Coinigy med mindre du handler med volumprofil og børsen din støttes av Tradingview. Tradingview kan brukes gratis, du må kanskje jobbe hardere for å samle alle handelsdataene dine. Dette kan hjelpe deg med å lære å kode for å optimalisere prosessen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me