Kraken vs Poloniex 2021: Beste kryptovaluta utveksling sammenligning

Å velge riktig kryptokursutveksling som oppfyller investeringsbehovet ditt er avgjørende. Enten du kjøper, selger eller bare handler, har hver børs sine egne sett med forskjeller som kan være viktigere, avhengig av hva du prøver å gjøre. For å sammenligne forskjellene mellom to av de vanligste kryptobørsene, les vår fulle Kraken vs Poloniex guide slik at du kan velge en som passer deg.

Hovedforskjeller

Kraken og Poloniex har hatt helt forskjellige vekstbaner. Kraken har klart å beholde eierskapet og den øverste ledelsen av børsen siden oppstarten i 2011. Markedsforholdene har sett flom og tørke fra handelsmenn og investorer strømmer til og bort fra begge børsene. Å velge den beste utvekslingen er viktig

Poloniex har derimot skiftet eier mange ganger siden oppstarten i januar 2014. Til deres kreditt klarte de å holde seg flytende til tross for at de mistet +/- 98% av sitt globale handelsvolum. Plaget av regulatorer og avnoteringer, kjørte de effektivt handelsvolumet ned til der det er i dag.

Som en feniks ser Poloniex ut til å stige fra asken og presse mot et nytt liv. De har opphevet KYC-forbud, utestengt amerikanske handelsmenn og investorer og har lagt til en ny myntrunde. TRXMarket har blitt omdøpt Poloni DEX. Poloni DEX har tilbudt gratis notering for alle TRX-20-tokens.

Kraken, derimot, har veldig strenge bekreftelsesprosesser som trosser formålet med kryptoetos. Kraken har marginhandel for amerikanske borgere, noe som gjør det velsmakende for offentliggjøring. Sikkerhet og myntsikkerhet trumfer alt i kryptoverdenen.

Sammenligningstabell for Kraken vs Poloniex

KrakenPoloniex
Kraken Poloniex
Kraken vs Coinbase poloniex
Vår vurdering: 5 Vår vurdering: 5
Bedrift Luanch: 2011 Bedrift Luanch: 2012
Firma beliggenhet: San Francisco, CA Firma beliggenhet: Seychellene
Utvekslingstype: Global Spot og Global Margin Cryptocurrency Exchange inkludert USA. Utvekslingstype: Global Spot og ikke-USA. Margin Cryptocurrency Exchange
Tilgjengelige kryptovalutaer: 32 Tilgjengelige kryptovalutaer: 49
Handelspar: 131 Handelspar: 100
Kjøp / innskuddsmetode: Kryptovaluta, bankoverføring Kjøp / innskuddsmetode: Kredittkort, Cryptocurrency
Selge / trekke tilbake metode: Bankoverføring, kryptovaluta Selge / trekke tilbake metode: Kryptovaluta
Avgifter: Lav Avgifter: Nedre
Sikkerhet: Utmerket Sikkerhet: Flott
Samfunnstillit: Flott Samfunnstillit: Flott
Bekreftelse påkrevd: Ja Bekreftelse påkrevd: Nei
Kundeservice: God Kundeservice: God
Mobilapp: Nei Mobilapp: Ja
Nybegynnervennlig: Nei Nybegynnervennlig: Nei
Besøk Exchange Besøk Exchange

Hva er Kraken?

Kraken vs Coinbase

Kraken er en kryptobørs grunnlagt av Jesse Powell i juli 2011. Jesse Powell jobbet på Mt. Gox, han følte utvekslingslandskapet kunne forbedres med riktig implementerte sikkerhetskontroller og forbedret kundeopplevelse. Hittil har ikke Kraken Exchange opplevd en eneste hack siden starten. Deres kundeopplevelse var anstrengt på grunn av volumet av brukere i 2017, men i stabile markeder er deres kundetjenester rask. Kraken ligger i San Francisco, California.

Kraken er i forkant av å bringe kryptovaluta til de institusjonelle massene. De var den første kryptobørs som hadde sine handelsdata vist på Bloomberg Terminals. Kraken er også i forkant med regulering, da Tokyo-regjeringen utnevnt forvalter og Tysklands BaFin-regulerte Fidor Bank.

Kraken var en av de første Cryptocurrency-børsene som ga en utnyttet margin til kryptosamfunnet og amerikanske borgere. Det er også den første kryptovalutautvekslingen som gjennomfører en kryptografisk verifiserbar bevisbevis-revisjon.

Kraken-investorer inkluderer Blockchain Capital, Digital Currency Group, Hummingbird Ventures, Money Partners Group og SBI Investment.

Hva er Poloniex?

poloniex

Poloniex er en Cryptocurrency exchange som ble grunnlagt av Tristan D’Agosta i 2014. Under hans tilsyn klarte børsen å sikre 50+% av det globale børshandelsvolumet.

Poloniex hadde et mangfoldig tilbud av altcoins, ingen KYC var nødvendig hvis kontoinnehaveren ikke hadde noe imot et maksimalt uttak på $ 2000 per dag. Utlån og marginhandel var tilgjengelig for alle. De oppnådde dette ved å være en Crypto to Crypto exchange og ikke være en onramp som handlet i fiat.

26. februar 2018 kunngjorde Circle at de ville kjøpe Poloniex Cryptocurrency exchange for summen av 400 millioner dollar. Dette startet den nedadgående spiralen for utveksling og sirkel. 2018 var et interessant år for Poloniex, de startet en avnotering og krevde full KYC å handle på plattformen på grunn av overholdelse av regelverket. Poloniex måtte også stenge marginhandel og utlånstjenester til amerikanske borgere. Circle flyttet børsene fra Delaware til Bermuda.

Poloniex ble deretter delt fra Circle for å opprette Polo Digital Assets, Ltd. i oktober 2019. På dette tidspunktet hadde børsen litt mer enn 1% av det globale børshandlede volumet. Justin Sun, grunnlegger av Tron TRX crypto-plattformen, og et ikke navngitt asiatisk investeringsselskap kjøpte Poloniex for 400 millioner dollar. Circle kastet effektivt bort 18 måneder på å komme i balanse på investeringen, dette var et monumentalt tap for Circle og så avviklingen av deres stabilitet.

Circles co-CEO Sean Neville trakk seg, men han vil forbli som en uavhengig direktør i Circle Board. Han vil også fortsette å samarbeide med Circle and Coinbase om USDCs stabile myntprosjekt. Kretsen måtte si opp 40 ansatte fra mai 2019, 30 ansatte ble permittert før Poloniex ble solgt og 10 ble permittert etter at konsernsjefen gikk av..

For å være rettferdig forbedret Circle utvekslingen betydelig, forbedret støtten og bygde en mobilapp, samtidig som han taklet regulatoriske bekymringer. Dessverre kjøpte de toppen av oksemarkedet i 2017 og måtte lide et monsterbjørnemarked, fra starten av 2018 til slutten av 2019. Hva gjør salget enda verre da de fortsatte å kapitulere på bunnen av markedet.

Alle amerikanere er utestengt fra Poloniex fra 1. november 2019. Poloniex har skiftet fra en global kryptovalutautveksling til en amerikansk kryptovalutabørs og tilbake til en global kryptokursutveksling med et sterkt press for det kinesiske markedet. Kinesiske investorer og handelsmenn kan få tilgang til Poloniex fra pwang.com, et omdirigeringsnettsted for å få kinesiske handelsmenn og investorer på børsen. Poloniex vil også godta kinesiske identitetsdokumenter.

De nye eierne planlegger å bruke 100 millioner dollar på å utvikle og forbedre utvekslingen med 100 pluss heltidsansatte. Å starte sin nye Poloniex og returnere børsen til sin tidligere prakt. De reduserte alle spotgebyrer til 0% fra 21. oktober 2019 til 31. desember 2019 for å få handelsmenn og investorer tilbake på plattformen, samt løfte ikke-KYC-forbudte kontoer. Alle ikke-KYC-kontoer kan ta ut $ 10 000,00 per dag, ikke-KYC-kontoer kan ikke marginhandel. Poloniex er nå lokalisert på Seychellene, slik at private investorselskapsdetaljer ikke er tilgjengelige.

Kraken vs Poloniex: Anmeldelser

Kraken gjennomgang

Kraken vs Poloniex

Kraken-systemer er designet for de største ligaene innen handel og investering. Systemene deres er stablet med sikkerhetsfunksjoner som er innebygd for å tvinge brukernes sikkerhet.

Mens Krakens støttehistorie i beste fall er dårlig til gjennomsnitt, svarer de fortsatt på billetter / brukerklager eller problemer. De har gjort mye for å jobbe med dette, og den siste statistikken viser forbedring.

Kraken har en rimelig innflytelse på opptil 5 ganger av kontosaldoen din. Profesjonelle pit-tradere tror at 4x er gambling ikke handler, og de fleste profesjonelle forex-handelsmenn holder margingrenser på 10x. Kraken har dobbelt marginalhandel med Poloniex på 2,5 ganger.

Du kan marginhandle følgende eiendeler på Kraken; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Augur (REP), Ripple (XRP) og Bitcoin Cash (BCH)

Kraken bruker Cryptowatch for sine karttjenester. Selv om det ikke sammenligner godt med Tradingview i programmerbarhet eller Coinigy for det totale antallet børser, er Cryptowatch-tjenesten fortsatt utmerket og lett omsettelig. Alle Krakens eiendeler kan kartlegges på Tradingview eller Coinigy. En investor eller handelsmann kan også handle med alle eiendelene ved hjelp av Coinigys API.

Kraken Pros

 • Profesjonelt handelsgrensesnitt
 • Et stort antall kryptovalutaer og handelspar
 • Største likviditet i EUR-markeder
 • Aldri blitt hacket
 • U.S. marginhandel

Kraken Cons

 • Bekreftelsestidene er lengre
 • Serverproblemer når markedet har store svinger
 • Brukerstøtte

Besøk Exchange

Poloniex gjennomgang

Kraken vs Poloniex

Børser fra kryptovaluta har alltid vært skummelt å handle på. Vil planlagt vedlikehold være siste gang du ser en positiv kontosaldo? Poloniex-systemer, i deres nåværende tilstand, er noe handelsmenn og investorer seriøst trenger å tenke på.

30. desember 2019 kunngjorde Poloniex En datalekkasje på 5,5% av brukernes e-post og passord (dette kan bare være brukerfeil, det er kjent at sluttbrukere bruker det samme passordet overalt og generelt bruker en e-postadresse for alt), dette er angivelig knyttet til at en annen børs er kompromittert.

Den 12. februar 2020 mellom 17:53 UTC og 18:05 UTC oppstod en feil i ordrenes utførelseskode. Poloniexs svar var å reversere enhver handel som fant sted og fryse uttak. Vi er enige om å fryse uttak for å beskytte handelsmenn og investormidler i tilfelle hack.

Mest ansvarlige og ansvarlige børser tar det økonomiske tapet av dårlig kode med et forsikringsfond. Ikke økonomisk skadet ofre for feilen, men også belønning av handelsmenn som var heldige nok til å tjene penger, dette skjedde med GDAX og Ethereum Flash Crash (dette var ikke feil kode, men markedsforhold, likevel ble standarden og presidenten satt).

Poloniex har aktivt søkt å få tilbake handelsmenn. Med 3 airdrop-kampanjer på USDT og TRX20. TRXMarket ble omdøpt til Poloni DEX som kontrollerer den største desentraliserte Tron TRX-markedet. De opphevet forbudet mot alle ikke-KYC-kontoer og implementerte en maksimal uttaksgrense på $ 10.000 for ikke-KYC-kontoer. Gjennomføring pwang.com for folk i Kina å bruke Poloniex var et mesterstrek.

Poloniexs historie med støtte er verre enn Kraken på grunn av størrelsen, på et tidspunkt hadde de 50 +% av det globale utvekslingsvolumet, noe som er en høy ordre for enhver Cryptocurrency Exchange. De har forbedret tjenestene sine under Circle, og mye utvekslingsfrustrasjon er fjernet av ikke-KYC-kontoer. Vi mistenker at de fleste av problemene kom fra ikke-KYC-kontoer i oksemarkedet i 2017, men bare tiden vil vise om dette vil være et problem igjen for dem.

Poloniex har begrenset innflytelse på opptil 2,5 ganger av kontosaldoen din, men de har et bedre utvalg av mynter. Du kan marginhandel på følgende eiendeler på Poloniex; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), USD Coin (USDC), Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) og Bitcoin Cash (BCHABC), Bitcoin SV (BCHSV), Dash (DASH), Cosmos (ATOM), Stellar (STR), EOS (EOS) og Dogecoin (DOGE).

Poloniex bruker Tradingview for sine karttjenester. Tjenesten er begrenset og sammenlignes ikke godt med Tradingviews originale tjeneste. Alle eiendeler oppført på Poloni DEX er ikke tilgjengelig for kartlegging i både Tradingview og Coinigy. Poloni DEX bruker også en begrenset versjon av Tradingview.

Coinbase Pros

 • Profesjonelt handelsgrensesnitt
 • Et stort antall kryptovalutaer og handelspar
 • Ikke-KYC-kontoer
 • Lave avgifter
 • Global marginhandel unntatt USA.
 • Poloni DEX

Coinbase Cons

 • Brukerstøtte
 • Sikkerhet
 • Forsikringsfond

Besøk Exchange

Avgifter

Kraken-avgifter

Kraken har rykte for å være den billigere børsen sammenlignet med andre børser, men ikke mot Poloniex. Kraken tjener den mer sikkerhetsbevisste næringsdrivende og investor, i tillegg er midlene kryptografisk verifiserbare med en bevisbevisrevisjon. Disse forholdene er verdt utgiften.

Kraken avgifter må gjennomgås og forstås for å handle effektivt på plattformen deres. Nivåene som tilbys kan utgjøre hele forskjellen til den månedlige bunnlinjen for en profesjonell handelsmann eller investor. Kostnadene ved handel kan være astronomiske for brukernes handelsbalanse når de ikke blir tatt i betraktning.

Poloniex-avgifter

Poloniex søker aggressivt virksomhet fra handelsmenn og investorer. På grunn av dette er gebyrene deres ekstremt konkurransedyktige. Det inngås kompromisser for denne reduserte kostnaden. Poloniex er den mindre sentralen med mindre volum Coinmarketcap, og FTX Volume Monitor plasserer begge Kraken over Poloniex.

poloniex avgifter

Sikkerhet og tillit

Er Kraken trygt?

Kraken er en av de sikreste børsene i Cryptocurrency-markedene, uten å lide et eneste hack. Dette er av design og ikke av en tilfeldighet. Kraken-ingeniører har tatt seg tid til å designe et system som fungerer og som mest kan brukes.

En annen fantastisk funksjon er Global Settings Lock. Denne funksjonen blokkerer IP-adresser som ikke er tilknyttet kontoen.

Dette kan spoofes / få det til å se ut som en annen adresse blir brukt enn den faktiske opprinnelige adressen, noe som betyr at noen i USA kan se ut som om de beregner over internett fra Østerrike. Dette må være et målrettet angrep og for det meste sannsynligvis brukerens feil. Dette ville ikke ha noe med Kraken å gjøre.

Kraken tillater bruk av 2FA, noe som gjør hacking av kontoen din vanskeligere, men ikke umulig.

Er Poloniex trygt?

Poloniex er ikke like trygg som Kraken. Tatt i betraktning hvordan de håndterte en intern feil den 12. februar 2020 og ikke kompenserer brukerne for effekten av feilene ved bruk av et forsikringsfond, har vi bekymringer om midler igjen på denne børsen. Deres beliggenhet gjør det også vanskeligere å søke juridisk løsning på problemer.

Poloniex bruker Email 2FA for nye IP-adresser. Poloniex vil sende en e-post til din registrerte e-postkonto. Dette vil inneholde en serie med tall som kan legges inn etter påloggingsinformasjonen din. Dette er trygt med mindre noen hakker e-postkontoen din, finner en gammel Poloniex-e-post eller du nevner dine kryptointeresser online. Du kan også bruke 2FA til å låse kontoen din lenger på Poloniex.

Kraken vs Poloniex: Konklusjon

Dette koker ned til hvordan investor eller næringsdrivende samhandler med enten børsen og de tilgjengelige markedene. Både Kraken og Poloniex har sine respektive markeder. Kraken er Amerika-fokusert og Poloniex har skiftet mot Kina.

Kraken er den mer pålitelige utvekslingen, rett og slett fordi vi kan se hva ledelsen deres har gjort tidligere og kan forutsi hva de sannsynligvis vil gjøre i fremtiden. Vi ser ikke noe problem med Poloniex, da handel med investeringsplattform er avgiftene billigere, men vil på det sterkeste fraråde å beholde fond på børsen på lang sikt.

For å være rettferdig stoler vi heller ikke på Kraken, ikke nøklene dine eller din krypto. Begge børsene bør brukes når det er nødvendig, til alle andre tider skal kjøpte mynter være i hardware-lommebøker. Bare når mynter skal selges umiddelbart, bør de være på børs.

Vi føler oss trygge på å bruke begge sentrene. Hvis investoren eller forhandleren følger riktig kryptohygiene; bare bruk en maskinvarepungebok, ta sikkerhetskopi av maskinvarepungeboka, og la aldri igjen penger på en børs. Sikre utvekslingen med 2FA og opprett en 2FA-sikkerhetskopi.

Se også:

 • Kraken vs Coinbase
 • Bitstamp vs Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me