Napoved cen AAVE 2021-2025 | Je AAVE Coin dobra naložba?

Verjetno boste morda slišali za kovanec AAVE ali katero koli drugo njegovo ime. Če je tako, potem se verjetno sprašujete, ali gre za dobro dolgoročno naložbo ali ne. V tej napovedi cen AAVE vas bomo popeljali skozi preteklo analizo cen, kako se je kovanec vedel v preteklosti. Povzeli bomo napovedne podatke AAVE enega najboljših tržnih analitikov, ki so na voljo. S sklepom, da je kovanec dolgoročna možnost ali ne, bomo svoj blog zaključili s pogovorom o tem, koliko ta kovanec trenutno povzroča vznemirjenje na trgu.

Kaj je Aave (AAVE)?

The Aave sistem je decentraliziran sistem posojil, ki je privedel do rasti novih interesov na trgu Defi. Ta protokol naslednje generacije je bil eden prvih, ki je uporabnikom omogočal posojanje in izposojo kripto-sredstev in pridobivanje obresti. V najboljšem primeru vam ni treba uporabljati Aave kot posrednika, saj celoten sistem deluje avtonomno z uporabo inteligentnih pogodb, ki živijo na Ethereum Blockchain.

Po njegovem zagonu so ustvarjalci Aave svojo mrežo povsem namerno odprli za vse. Ta platforma omogoča odprt dostop, ki je enostaven za uporabo in je primeren tako za vlagatelje na drobno kot za podjetja. Kot rezultat je Aave postal ena najuspešnejših aplikacij Defi na svetu. Napovedovanje cen Siacoin 2021-2025

Katere dejanske težave rešuje kovanec Aave?

Poskusite se spoprijeti z nekaterimi najnujnejšimi izzivi običajnih posojilnih storitev. Kot vsi Defi je tudi glavni cilj projekta preoblikovanje centraliziranih finančnih storitev na decentraliziran način. Banke bodo sredstva posodile in zaslužile obresti v običajnem scenariju posojila. Tudi če posodite denar, ne boste nikoli imeli dostopa do tega donosnega dohodka.

Vse se spremeni v ekosistemu Aave. Vsakdo lahko svoje kripto posodi drugim uporabnikom brez zaupanja ali soglasja. Obresti, pridobljene s posojili, se plačajo neposredno v vašo omrežno denarnico. To je Aavea spodbudilo, da je revolucioniral posojanje med enakovrednimi in se zavezal, da bo ustvaril enaka pričakovanja za celotno industrijo Defi. Napoved cene valovanja 2021-2025

Zgodovina Aave Kako deluje?

Leta 2017 je Aave začel poslovati. Platforma je bila prvi protokol Defi, ki je posodil, ETHlend pa je dobil nekoliko drugačno ime. Ustvarjalec podjetja Stani Kulechov se je previdno izogibal tehnološkim oviram, da bi lahko uporabili to prefinjeno mrežo. Skupno je Aave med množično prodajo zagotovil več kot 16 milijonov dolarjev.

Aave je posojilni okvir P2P, ki temelji na Ethereumu in na trg prinaša nekaj novih funkcij. Da bi izpolnili to nalogo, so razvijalci podjetja Aave predstavili edinstveno strategijo, ki za zagotavljanje zadovoljive izkušnje temelji na zavarovanih posojilih in posojilih. Posojilodajalci morajo vlagati denar v likvidnostne baze omrežja, da bodo lahko uporabljali Aave. Posojilodajalci si lahko ta sredstva izposodijo in izposodijo, če želijo. Uporabniki morajo zavarovati stanje zavarovanja, večje od zneskov, potrebnih za izposojo sredstev iz likvidnostnega sklada. Zlasti njegova vrednost temelji na ameriških dolarjih. Napovedovanje cen dogecoinov 2021-2025

Žeton AAVE

AAVE je prvotni uporabniški žeton omrežja. Novembra 2017 je ta žeton ERC-20 na trg prišel z drugim imenom. Ta žeton se je preimenoval iz ETHLand v Aave. Kovanec je uvrščen na številne znane borze, ki so kdaj obstajale, zlasti Binance. Razvijalci so se strinjali z načrti, da bodo kmalu postali AAVE glavni žeton upravljanja omrežja. Cardano Price Napoved 2021-2025

Aave (AAVE) Zgodovina cen in analiza

Od 25. do 30. novembra 2017 je potekal ICO ETHlend po ceni med 1 ETH in 25 000 LEND. Z drugimi besedami, približno 0,01727 ameriških dolarjev je bilo vredno 1 LEND. Od takrat se ETHlend nenehno posodablja. Prihodnost ETHlenda je nedvomno svetla.

AAVE Coin je pred kratkim prestopil leto 2020 najboljša cena, in večina izmed 100 najboljših kriptovalut, ki se še vedno borijo za dosego številke iz februarja 2020, saj je Lend februarja dosegel 0,036 USD, ko se je znižal na 0,015 USD, od takrat pa je začel rasti s stabilnimi rezultati, danes pa ga primerja s 0,041 USD . Kovanec teče v omrežju Ethereum. To je lahko razlog za nenadno rast Aave, ker ima trenutna transakcija s tržno kapitalizacijo v povprečju skoraj 3,5 milijona dolarjev.

Kovanec je trenutno vreden 431,03 USD, kljub vsem slabim krivuljam grafov, ki jih je ta kovanec naredil v preteklosti. Tudi prihodnje napovedi, ki jih bomo našteli spodaj, so nekako optimistične in verodostojne.

Napoved cen AAVE 2021-2025

Denarnica investor.com meni, da je Aave dolgoročna odlična naložbena priložnost. Cena LEND bo v letu 2025 dosegla 5,504 USD za kovanec (+1200 odstotkov), na podlagi ocene napovedi Wallet Investorja. Povprečna cena kovancev LEND-ov bo konec decembra 2021 približno 1327.240 USD za kovanec (+158 odstotkov).

Za leto 2022 naj bi cena znašala 2371.730 USD (+250 odstotkov), 3410.670 USD za leto 2023 (+560 odstotkov) in 4448.460 USD (+880 odstotkov). Resnično, to je veliko informacij za prebavo. Zagotovo veliko informacij za obdelavo našega uma. Način, kako se je AAVE vedel v preteklosti, je napoved Wallet Investorja precej optimistična.

Napoved cen AAVE 2021.2022.2023 in 2024

Napovedi Digitalni kovanec se posodabljajo sproti kot nekatere druge napovedi v tem članku. Napoved je zelo posodobljena in kljub temu ponuja nekaj koristnih podrobnosti. V času pisanja članka je bila cena LEND 431,44 USD.

Platforma meni, da so kovanci donosna naložba. groba ocena je, da bo do leta 2025 1AAVE vreden 1.347,37 USD. Cena AAVE se bo povečala v skladu z njihovimi napovedanimi podatki. December 2021 se bo končal s ceno 627,17 USD, naslednje leto pa 756,3 USD, leta 2023 pa 908,12 USD..

Napovedovanje cen AAVE za obdobje 2021–2024 s strani TradingBeasts

TradingBeasts je najbolj znan po natančnih napovedih cen različnih kovancev. Napovedi cen so verodostojne in nekje verjetne do najvišje ravni. Z linearno in regresijsko analizo dajejo najbolj verodostojne napovedi v mestu.

V primeru AAVE so zelo prepričani, da bo kovanec po tem, kar se je zgodilo v preteklosti, spet zadel palice. Po njihovem mnenju se bo december 2021 končal s trgovalno ceno 477,731 USD. V naslednjem letu bo za obdobje 2022–2024 povprečna cena, s katero bo trgoval AAVE, znašala od 800 do 1190 212 dolarjev..

Naše napovedovanje cen AAVE za naslednjih 5 let

Nihče ne more napovedati popolnoma natančne cene AAVE. Nihče zagotovo ne ve, kakšna bi bila cena bitcoina, etra, EOS-a ali kakšne druge kriptovalute po jutrišnjem času, kaj šele leto ali pet. Za naftne trge, zlato ali katero drugo blago bi lahko rekli enako. Med pisanjem tega spletnega dnevnika se je cena AAVE I znižala za 10,23%. Lahko pa predvidevamo določen znesek, ki lahko gre tako daleč. Po mnenju našega panelista analizatorjev bi AAVE do konca leta 2025 lahko dosegel najvišjo vrednost 1000 USD.

Hype AAVE na trgu

Aave je eden najbolj vznemirljivih projektov v razvoju industrije Defi. Vendar ima projekt neposrednega konkurenta pri Compoundu, kar je tudi solidno. Vendar imajo vsi posebne vidike, zaradi katerih so ločeni. V prodaji ima tudi več različnih žetonov.

Za Aave so zelo koristne nove obrestne mere in predpisi, na primer sprememba obrestnih mer. Aave ponuja tudi izjemne ugodnosti za uporabnike, ki prvič uporabljajo, v obliki donosnih obrestnih mer.

Kako lahko kupite Aave (AAVE)?

Danes je enostavno kupiti AAVE. Do tega žetona bo še vedno mogoče neposredno dostopati iz omrežja. Ta žeton financira več cenjenih borz. Glede tržne kapitalizacije je Binance vodilna svetovna kripto-denarna borza, ki svojim strankam ponuja AAVE.

Na trgu je na voljo malo možnosti, med katerimi lahko izbirate. Pred končno odločitvijo raziščite.

Kje shraniti AAVE

AAVE je prav tako priročno za shranjevanje. Ta žeton lahko shranite v katero koli denarnico, ki je skladna z ERC-20, na primer MyEtherWallet (MEW). Resni vlagatelji so veseli, da so zdaj na voljo nekatere rešitve denarnice za strojno opremo. Ta žeton Defi lahko podpirata tako Ledger Nano S kot Ledger Nano X.

Pogosta vprašanja o napovedovanju kovancev AAVE

Koliko je kovancev AAVE?

Po podatkih coinmarketcap je trenutno na trgu približno 16 000 000 kovancev.

Je kovanec AAVE dobra naložba?

Če želite vlagati v digitalne valute, je lahko kovanec AAVE donosna možnost za vas. S petimi leti naložbenega načrta naj bi cena AAVE znašala več kot 1000 USD.

Ali lahko mine AAVE?

AAEVE lahko rudarite v računalniku, vendar je najboljši način za pridobivanje prek ASIC. Če pa želite rudariti na osebnem računalniku, bodite pozorni na rudarski bazen.

Končne misli

Kovanec AAVE je zelo zanimiv in močan žeton in ima potencial v šoli. Futuristični pomen platforme ETHlend je povezan z njenim uspehom. Kljub vsemu verjamemo, da je napočil čas, da je treba sistem posojanja denarja odvzeti bankam in uradno uvesti sistem decentraliziranega posojanja. Upam, da se bo AAVE v tej zadevi ujel. Še hitreje, kot so napovedovali analitiki. V naslednjih dveh do treh letih kovanec LEND bo verjetno zvišal ceno za 300-500% in to je vsekakor videti kot spodobna donosnost vaših prihrankov.

Radi bi slišali vaše misli v zvezi s tem. Komentirajte spodaj in nam povejte svoje mnenje o AAVE.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me