12 najboljših denarnic Ethereum 2021 – Ocene in navodila za kupca

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Izhod
knjiga nano trezor denarnica exodus
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Trenutno je Ethereum druga največja kriptovaluta z več kot 70 milijardami USD tržne kapitalizacije. Čeprav je Bitcoin največji s 43-odstotnim tržnim deležem, meni CoinMarketCap.com, zanimanje Ethereuma je poskočilo z neverjetnim zvišanjem cene za 5.700% v letu 2018. V tej vadnici bomo pregledali najboljše denarnice Ethereum, da boste zlahka našli varen način za shranjevanje svojega kmalu kupljenega ETH.

Kakšno odlično denarnico Ethereum morate imeti:

  • Varnostni sistem, ki vam v primeru napake omogoča varnostno kopiranje denarnice.
  • Zasebni ključi, ki jih nadzorujete sami. Predlagamo, da imate strojno denarnico, ker lahko zlonamerna programska oprema krši programsko opremo in denarnice, shranjene v spletu.
  • Enostavnost uporabe: Dandanes je običajno, da v denarnico Ethereum vključite zaslon, da lahko denarnico enostavno konfigurirate in dostopate do nje..
  • Združljivost z različnimi operacijskimi sistemi, kot so Macintosh OS X, Windows, Linux, Ubuntu, Android in kateri koli drugi operacijski sistem, ki ga morda imate.
  • Posodobitve in aktivna podpora ekipe, ki stoji za denarnico.

Če denarnica ETH, ki si jo trenutno ogledujete, ali jo morda že imate, ki ne izpolnjuje nekaterih od teh zahtev, priporočamo, da premislite o svoji odločitvi. Preverite, ali katera denarnica v tem priročniku ustreza vašemu proračunu.

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE : Večina denarnic Ethereum ne stane več kot 100 USD in vam lahko prihrani pred izgubo na tisoče, če ne celo več. Nakup denarnice Ethereum za manj kot 100 USD za zavarovanje kapitala v Ethereumu je poceni.

Strojna denarnica Ethereum v primerjavi z namizno / mobilno / spletno denarnico

Ko govorimo o prednostih in slabostih strojne opreme v primerjavi z namizno ali mobilno denarnico (spletne denarnice Ethereum), je nekaj polemik. En del trdi, da je denarnica strojne opreme najbolj varna, saj gre za denarnico, shranjeno brez povezave; tako je nobena zlonamerna programska oprema ali hekerji ne morejo kršiti. Po drugi strani pa mnogi trdijo, da je dostop do njega prav tako preprost (s krajo denarnice).

Na spletnem mestu TheEasyBitcoin.com našim bralcem vedno svetujemo nakup strojne denarnice, vendar smo še vedno odprti za pregled in ocenjevanje storitev, ki delujejo v spletu, kot so mobilne, spletne ali namizne denarnice. Tako boste v tej vadnici, kjer vam pomagamo najti najboljšo denarnico Ethereum, videli kombinacijo storitev / izdelkov – tako za hladilno kot tudi za spletne storitve. Menimo, da ste edina oseba, ki ve, katera denarnica najbolje ustreza vašim potrebam.

Kakorkoli, zdaj, ko veste, katere dejavnike morate upoštevati pri nakupu denarnice Ethereum, pojdimo naravnost na seznam najboljših denarnic Ethereum leta 2020.

12 najboljših Ethereum denarnic leta 2021

1. Ledger Nano S (denarnica za strojno opremo)

Ledger Nano S je daleč ena najbolj priljubljenih denarnic za strojno opremo Ethereum, saj odlično opravlja svoje delo, hkrati pa ostaja ena najcenejših denarnic na trgu (69,60 €). Denarnica ima zaslon OLED, ki olajša konfiguracijo in uporabo. Najboljši del je, da lahko shranite široko paleto kriptovalut, kot so Bitcoin, Ethereum in Litecoin – če jih naštejemo le nekaj. V isto denarnico lahko shranite celo različne altcoine. Tako ne boste potrebovali nove denarnice za vsako kripto valuto, ki jo želite shraniti – kot nalašč za tiste, ki želijo zmanjšati svoje naložbeno tveganje, tako da jo razdelijo na različna digitalna sredstva.

Tu je video vadnica o tem, kako nastaviti in uporabljati Ledger Nano S:

Ledger Nano S lahko uporabljate tudi na vdrtem računalniku, ne da bi ogrozili svoje kriptovalute – njihova varnost je tako močna, da je nihče, razen vas, ne bo mogel uporabljati. Vsekakor ena najboljših denarnic za Ethereum vseh časov.

ZAČNITE Z LEDGER DENARNICO

2. Trezor (strojna denarnica)

Trezor je prvi doslej Bitcoin denarnica, in zdaj ga je mogoče uporabljati za Ethereum prek spletnega vmesnika MyEtherWallet. Denarnico shranite brez povezave in ko želite uporabljati svoje bitcoine, jo preprosto povežete z računalnikom, vnesete geslo in voilá, imate dostop do denarnice.

Tukaj je video o tem, kako nastaviti in uporabljati Trezor:

Ta denarnica, tako kot Ledger Nano S, uporablja dvostopenjsko preverjanje pristnosti, da preveri, ali resnično poskušate dostopati do denarnice. Trezor lahko uporabite tudi kot glavni ključ vseh svojih spletnih računov z njihovim upraviteljem gesel Trezor. Čeprav za izvrstno denarnico to ni nekaj, kar samo kaže, kako kreativna in strastna je ekipa glede načinov uporabe TREZORJA.

ZAČNITE S TREZORJEM

3. Exodus (namizna denarnica)

Exodus je namizna denarnica z več kriptovalutami, ki je enostavna za uporabo. Z Exodusom dobite pregled svojega portfelja kriptovalut s tortnim grafikonom in njihovo skupno vrednostjo neposredno, ko se prijavite v denarnico. Podpira Bitcoin, Augur, Dash, Dogecoin, Ethereum, Factom, Golem in Litecoin, zaradi česar je odlična denarnica za tiste, ki imate široko paleto kovancev.

Za dostop do denarnice boste morali dostopati do interneta, a ker so zasebni ključi dostopni samo na namizju, je še vedno eden najvarnejših načinov shranjevanja Ethereuma. To je tudi prva denarnica, ki vključuje ShapeShift, ki vam omogoča neposredno izmenjavo v namizni denarnici – to je zelo priročno, če želite ETH obdržati na enem mestu, hkrati pa ga še vedno lahko trgovati.

Z enim klikom obnovitev e-pošte in varnostni ključi za varnostno kopiranje olajšata varnostno kopiranje in obnovo izgubljenih zasebnih ključev, hkrati pa se prepričajte, da ključi ne pridejo v roko napačne osebe. Mac, Linux in Windows so edini operacijski sistemi, ki podpirajo aplikacijo, zato, če imate kateri koli drug operacijski sistem, boste morali iskati nekje drugje.

Kateri je najboljši del te denarnice Ethereum, ki bi ga morda vprašali? No, BREZPLAČNO! Svojega težko prisluženega denarja vam ni treba vlagati v strojno denarnico (čeprav jo toplo priporočamo). Exodus je zagotovo najboljša programska oprema / aplikacija za denarnico Ethereum glede na vse, kar ponuja, in to brezplačno..

ZAČNITE Z EXODUS

4. Jaxx (mobilna denarnica)

jaxx mobilna aplikacijaJaxx je mobilna denarnica z več aktivami, ki jo je ustvarilo kanadsko podjetje Decentral. Zaenkrat podpira shranjevanje 16 kriptovalut, ekipa za Jaxxom pa svojo denarnico vedno potiska naprej. Z jasnim vmesnikom, ki olajša navigacijo za začetnike, hkrati pa je varen, je postala ena najbolj priljubljenih mobilnih denarnic z več kot 400.000 uporabniki.

Vaši zasebni ključi nikoli ne zapustijo vaše naprave. Na voljo imate semenske ključe, s katerimi lahko po potrebi obnovite sredstva. Mobilna denarnica je podprta v sistemih Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux, Chrome & Firefox Extension in za tiste, ki imajo raje strojne denarnice, ekipa Jaxx v prihodnjih mesecih uvaja eno.

Njihova ekipa je presenetljiva in zagotavlja razvoj ter si prizadeva, da bi denarnica postala najboljša. Jaxx za razliko od Exodusa podpira pametne pogodbe (več o pametnih pogodbah preberite tukaj). Jaxx je brezplačen in je zato odlična izbira za tiste, ki denarja Ethereum raje ne zapravijo.

Jaxx toplo priporočamo!

ZAČNITE Z JAXXOM

5. Mist (namizna denarnica)

Mist je uradna aplikacija za denarnico Ethereum. Denarnico prenesete in začne se sinhronizirati z vsemi vozlišči Ethereum. Po tem vas prosijo, da nastavite geslo za svojo denarnico. Zapišite si to na list papirja in ga varno shranite v svojem domu, saj če izgubite geslo, denarnice ni mogoče obnoviti.

Ko denarnico pravilno nastavite, jo lahko uporabljate naravnost. Za pošiljanje in prejemanje Ethereuma v denarnici dobite nabor javnih in zasebnih ključev.

Zasebni ključi so shranjeni v sami napravi in ​​jih ne gosti strežnik, zaradi česar je varna. Edino, kar lahko ugotovimo, je, da uporabniški vmesnik ni optimalen za začetnike. Nekateri drugi, ki smo jih pregledali, prikazujejo lahko razumljive tortne karte in izgledajo bolj »moderno«.

ShapeShift je na voljo v denarnici Mist, kar olajša trgovanje s kovanci za druge valute. Mist podpirajo Mac, Linux in Windows, kot Jaxx pa podpira pametne pogodbe.

ZAČNITE Z MESTNO DENARNICO

6. Atomska denarnica 

Atomic Wallet je denarna denarnica, ki ni skrbniška za kriptovalute z več sredstvi in ​​podpira Ethereum ter več kot 500 kovancev in žetonov. Atomsko pridobivanje vedno večjega zanimanja za kriptoskupnost. 

Poleg Ethereuma in top 30 kovancev, Atomic podpira vse žetone ERC20: funkcija po meri žetona vam omogoča, da dodate kateri koli žeton Ethereum v nekaj sekundah.

V programu Atomic lahko v aplikaciji izmenjate širok spekter kripto. Vključene so tudi možnosti nakupa Ripple, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin in Ethereum z bančno kartico.

Pomembno: v podjetju Atomic vam ni treba opraviti KYC ali kakršnih koli drugih preverjanj svoje identitete. Preprosto namestite aplikacijo in jo uporabite, kakor želite. Atomske različice so na voljo za MacOS, Windows, Ubuntu, Fedora, Debian, iOS in Android.

Da bi zagotovili varno kripto, je zelo pomembno, da po namestitvi aplikacije zapišete mnemonični besedni izraz. Dokler bo vaša mnemonika znana samo vam – vaša sredstva so na varnem.

Druga značilnost je podpora uvozu zasebnih ključev, ki vam omogoča enostavno premikanje sredstev iz katere koli druge kripto denarnice.

ZAČNITE Z ATOMSKO DENARNICO

7. MetaMask (namizna denarnica)

logotip metamaskeMetaMask je edinstvena denarnica Ethereum, saj vam ne omogoča le pošiljanja in shranjevanja ETH, temveč tudi dostop do decentraliziranih aplikacij Ethereum. Zasebni ključi so v vašem računalniku šifrirani in jih lahko kadar koli izvlečete za dostop do svojih zasebnih ključev.

Tu je uvod v platformo:

Kot katera koli druga namizna denarnica Ethereum je tudi ta brezplačna. Njihova denarnica deluje z razširitvami za Chrome in Firefox, da lahko dostopa do denarnice, tako da jo lahko uporabljate, dokler lahko v računalniku deluje Chrome ali Firefox. Ne podpirajo pa pametnih pogodb. In ShapeShift ni na voljo na platformi. Je pa varna denarnica, zato si zasluži, da jo omenimo v tem priročniku najboljših Ethereum denarnic.

ZAČNITE Z DENARNICO META MASK

8. MyEtherWallet (spletna denarnica)

logotip myetherwalletTo je nenavadna spletna denarnica, saj za gostovanje zasebnih ključev ne uporablja nobenega strežnika. Namesto tega shrani zasebne ključe v računalnik, zaradi česar je denarnica varna. To je odprtokodna denarnica, tako da lahko pišete in dostopate do pametnih pogodb. Omogoča tudi zamenjavo med ETH na BTC, kar je kot nalašč za tiste, ki trgujejo z BTC / ETH, in obratno, ki ne želijo, da bi njihov Ethereum ležal na borzi.

Za dostop do računalnika lahko uporabite tudi strojno denarnico, kot sta Ledger Nano S ali Trezor z MyEtherWallet. To je spletna denarnica, zato do svoje denarnice dostopate prek spleta (na kateri koli platformi, tudi PS4) in ima razširitev za Chrome, če vam je tako ljubše.

Nekateri trdijo, da je za začetnike lahko nekoliko težko uporabiti, s čimer se strinjamo. Ko pa se denarnice navadiš, je to kos torte. Toplo priporočamo zaradi odlične podpore, zasebnosti in varnega shranjevanja kriptovalut MEW.

ZAČNITE Z MOJO ETERNO DENARNICO

9. Coinbase (spletna denarnica)

Coinbase-pregledCoinbase je daleč najpogosteje uporabljena denarnica. Ko je Bitcoin v novicah, se Coinbase prijavi več kot 100.000 uporabnikov na DAN. Sprva so dovoljevali samo nakup in shranjevanje Bitcoinov, danes pa vam omogoča, da shranjujete Ethereum, Bitcoin Cash in Litecoin.

To je poceni in hiter način za shranjevanje Ethereuma in drugih kriptovalut, saj služijo vaši državi (tukaj je seznam vseh držav, ki jim služijo.)

Če strežejo vaši državi, sledite tem korakom:

  • Registrirajte se na Coinbase
  • Pridobite svoj javni naslov
  • Prenesite svoj ETH na javni ključ Coinbase
  • Shranite ETH na Coinbase

Glavna pomanjkljivost shranjevanja vašega Ethereuma na Coinbase je ta, da so oni odgovorni za vaše javne ključe, saj so ti shranjeni na njihovih strežnikih. Nimate nadzora nad njimi in ker Coinbase uporabljajo milijoni ljudi, hekerji radi ciljajo na njihovo platformo. Čeprav v Coinbase ni veliko uspešnih primerov vdorov v uporabnike Coinbase, vam priporočamo, da dobite strojno denarnico, če Ethereum imate dolgoročno.

ZAČNITE Z OSNOVO KOVANIC

10. ETHAddress (Paper Wallet)

pregled e-naslovaETHAddress je najcenejša možnost za tiste, ki želijo hladilnico za Ethereum. Ta papirnata denarnica je odprtokodni projekt, ki ga natisnete sami doma in vključuje zasebne in javne ključe, da lahko hitro pošljete in shranite Ethereum.

Če želite dodatno povečati varnost ključev, se lahko prijavite za dodatno šifrirane ključe. Pametne pogodbe niso podprte, a ker je ta denarnica na papirju, tega ni pričakovati. Osebni podatki niso potrebni, zato naslova ni mogoče izslediti do vas.

ZAČNITE Z ETHADRESS

11. KeepKey (denarnica za strojno opremo)

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewKeepKey je najdražja strojna denarnica Ethereum s 120 USD za pop. Omogoča vam, da Ethereum shranjujete brez povezave na strojni opremi, tako kot Trezor ali Ledger Nano S. Glavna razlika med KeepKey in Ledger Nano S v primerjavi s Trezorjem, razen cene, je velikost zaslona. Je nekoliko bolj debel in ga je težje prenašati.

Plastično ohišje denarnice je nekoliko občutljivo na poškodbe, če jo spustite ali če zanjo ne poskrbite pravilno. Priporočamo vam, da pred nakupom KeepKey razmislite o Ledger Nano S ali Trezor. Če pa vam je všeč vmesnik denarnic in želite za denarnico zapraviti nekaj dodatnega denarja (da pokažete, koliko ste baler), je to denarnica za vas.

ZAČNITE S KLJUČNICO

12. Parnost

paritetni logotipParity je denarnica, ki vam hkrati omogoča povezavo z omrežjem Ethereum in računalnikom. Tako kot MyEtherWallet je tudi Parity bolj brskalnik kot le denarnica. Dobiš dostop do vseh decentraliziranih aplikacij Ethereum in dejansko lahko ločiš platformo, ne pa samo, da kupuješ in prodajaš Ethereum za dobiček.

Parity je nova denarnica in ima močne varnostne ukrepe, da lahko varno komunicirate z verigo Ethereum. Trenutno je Parity podprt v Linuxu, Windows in Mac. Parity je imel nekaj vdorov in napak, zadnjega novembra 2018, ko so morali zamrzniti celotno mrežo, za katero se ocenjuje, da vsebuje več kot 150 milijonov dolarjev Ethereuma.

Ne priporočamo vam, da preizkusite Parity zdaj, vendar pri kateri koli platformi in denarnici pride do napak. Bomo videli, ali bodo lahko popravili svoj ugled leta 2020 in se povzpeli po lestvicah na seznamu najboljših ETH denarnic.

ZAČNITE S PARITETO

Zaključek

Čeprav vam priporočamo, da kupite denarnico s strojno opremo, je večina najboljših denarnic dejansko zasnovana na spletu / namizju / mobilni napravi. Kako to, da rečemo, da so tiste denarnice strojne opreme najboljše, medtem ko na seznamu prevladujejo programske / spletne denarnice? Preprosto ni toliko denarnic za strojno opremo kot spletnih / namiznih.

Upamo, da smo zagotovili dovolj informacij o vsaki denarnici, tako da se lahko ob nakupu Ethereum denarnice odločite izobraženo. Vso srečo!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me