6 beste måter å kjøpe Ripple 2021 – The Definitive Guide

1. BitStamp 2. CoinCheck 3. CoinOne
bitstempel myntkontroll myntone
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Ved å bruke den innflytelsesrike kraften til Blockchain, støtter Ripple en jevn opplevelse for å overføre valuta over hele verden. Når finansinstitusjoner kobler seg til Ripples blomstrende, globale nettverk; de kan foreta sine kunders betalinger som er tilgjengelige i alle deler av verden, på en mer kostnadseffektiv og autentisk måte. Ulike banker og betalingsleverandører kan bruke Ripple (XRP) for å stimulere til lavere kostnader og også komme inn på nye markeder.

Ripples kontorer har mer enn 100 kunder (banker) over hele verden i San Francisco, New York, London, Sydney, India, Singapore og Luxembourg.

Så hvordan nytter det?

  • Nytt bind: Nytt volum og likviditet forbedres, har børser inngått i markedet siden XRPs bidrag som digital eiendel muliggjør globale betalinger.
  • Pålitelig volum: Betalingsstrømmer gjennom XRP gir stabilt volum for børser og tilknyttede markedsdeltakere.
  • Raskere oppgjør: Sammenligner det med Bitcoin og andre digitale eiendeler, legger XRP seg over 500 ganger raskere, noe som gjør det mulig for brukere å oppleve nær øyeblikkelig overføring av utveksling.

Så etter å ha kjent en kjennetegn eller overflatekunnskap om Ripple, hvor undersøker vi egentlig for å kjøpe den?

Denne artikkelen vil gi sammenligninger av toppbørser, sammen med potensielle kunder, ulemper og fordeler for å veilede brukere i å velge riktig børs for å kjøpe Ripple..

Topp 6 måter å kjøpe Ripple 2021

1. Bitstempel

BitstempelEtter å ha blitt etablert og er kjent som en av de lengste sentrene på verdensbasis – har de holdt det greit og enkelt, og dermed resultert i å skape og utvikle fremtredende relasjoner i bransjen.

De koordinerte og betjente nært med Coinbase, en ledende børs som for tiden blomstrer og er kjent som en av de beste børsene. De har sjarmert og fått investeringer fra Pantera Capital, en ganske stor Bitcoin-spesifikk risikokapitalinvestor, der Benchmark eide den delvis; Fortress Investment Group, og Ribbit Capital.

Basert i Luxembourg er det i utgangspunktet den første og en frittstående børsen for digital eiendeler som er fullstendig modulert i hele de 28 EU-landene, som kunngjorde frigjøring av XRP-handel på børsen. XRP er en individualistisk digital ressurs som tilhører Ripple Consensus Ledger. Det skal bemerkes at XRP-handel ble funnet tilgjengelig fra 17. januar 2018, med 0% avgifter for den første måneden. Men prisene ser ut til å endre seg i løpet av året på grunn av popularitet og etterspørsel.

De to oppdaterte handelsparene som skal legges til Bitstamps register er XRP / USD og XRP / EUR. XRP er idiosynkratisk blant andre digitale eiendeler der den kan fungere som en koblet valuta for sanntidspakt eller kompromiss, og gir pålitelig og effektiv verdiutveksling mellom grenser som er effektiv.

Valget om å gjøre XRP-innskudd og uttak startet 17. januar med full handelstjenester i drift. Videre, med hensyn til Ripples XRP-insentivprogram, frem til slutten av april, vil Bitstamp ha en begrenset avgiftsplan.

Midt i opinionen skinner det som et oppmuntrende og upartisk positivt lys på Bitstamp. Ettersom det er kjent og etablert tidligere, observerte vi nylig noen av vurderingene for å illustrere et mer omfattende bilde.

Fordelene

Folk tar sikte på å se etter lave handelsavgifter på 25% eller enda lavere. Europeere anbefaler å bruke Bitstamp fordi brukere kan sette inn euro med SEPA uten kostnad. Brukere trenger heller ikke å pådra seg et transaksjonsgebyr når han / hun tar ut BTC. Det er meninger og påstander om at kundestøtten til Bitstamp primært er å foretrekke enn andre børser til sammen, men kan fortsatt være veldig bevisst. Når en handel etableres og inngås, er den ekstremt rask. Analysene er samlet til standardiserte tradinggulvanalyser. Av samme grunnlag er Bitstamp lisensiert.

Ulempene

Brukere som setter inn pengebeløp via kredittkort, kan være ekstremt ublu. Dette er vanligvis en vanlig norm og en standard blant de fleste cryptocurrency-børser. Brukere bør unngå bruk av kredittkort på en hvilken som helst børs eller rettere sagt, være klare til å betale noen ganske tilbøyelige avgifter.

Bekreftelsesprosessen kan være tidkrevende for brukerne, men dette er høyst sannsynlig mot den store oversvømmelsen av kryptovalutahandlere. Mengden tokens er litt begrenset (BTC, LTC, XRP og ETH) i motsetning til noen flere mangfoldige børser som er tilgjengelige over hele verden.

En ting å merke seg er at enhver bruker ser på at overføring av valutaer fra Bitstamp til europeiske banker kan være et problem, da mange europeiske banker ikke tillater eller rettere forbyr transaksjoner med Bitcoin-relaterte selskaper. Dette er ikke relatert til Bitstamp-problemet i stor grad, men de er fortsatt ansvarlige for overflatenivået.

Sammendrag? Hvis en bruker ser etter et godt, uanstrengt sted å handle (kjøpe og selge) Bitcoin trygt, og også europabasert, er Bitstamp et av de beste valgene eller mulighetene som er til stede og tilgjengelig.

KOM I GANG MED BITSTAMP

2. Myntsjekk

myntsjekklogoSom en av de ledende leverandørene av digitale valutatjenester i Asia, har Coincheck et enormt nettverk spredt over mange land i området, der de gir mange autentiske tjenestetilbud og også støtter brukere, inkludert både kjøpere og selgere i plattformen..

Enhver kilde til en guide der det er mange tilfeller som bestemmer seg for å være favorisert på lang sikt og gir en riktig visjon når tiden går, forsikrer Coincheck å forbli og beholde sin posisjon i asiatiske markeder i lang tid.

Fordelene

Enkel handel

Den raske og direkte handelsplattformen er den fremste tjenesten støttet av Coincheck, som sikrer at brukere blir justert inn i plattformen og begynner å handle (kjøpe og selge) favoriserte og aksepterte digitale valutaer i løpet av få minutter.

Brukergrensesnittet på nettet sørger for at brukerne får en enkel opplevelse av å starte ting og senere kjøpe kjente digitale valutaer etablert fra hvilket som helst område eller sted innenfor plattformen. Det er enorm lovende hjelp for mange typer etablerte populære digitale mynter, og handelsmenn som vanligvis nøyer seg med flere mynter vil utvilsomt beundre den enkle fleksibiliteten som plattformen gir.

Tett sikkerhet

Sikkerhet er en dominerende egenskap når det gjelder å bruke de riktige digitale valutahandelsplattformene, og Coincheck oppnår den høye posisjonen i dette nummeret. Å gå i dybden mot sikkerhetssystemet, kjøler lagringsteknologien og sørger for at digital valuta blir deponert på en autentisk måte, og immun mot hindringer utenfor.

Den strenge sikkerhetspolitikken sier at plattformen i seg selv spiller en stor rolle for å sikre at handelsmenn enkelt kan utføre sine daglige oppgaver og sjelefred..

En annen vittig sikkerhetsprotokoll som er tatt er å gjøre ting mye tryggere ved å implementere et tofaktors autentiseringssystem for brukere. Tofaktorautentiseringen utnytter et kontaktnummer som verifiseres og autentiseres under påmeldingsprosessen for å tilby en bedre kilde til beskyttelse og sørger for å gjøre ting mye enklere for de brukere som har visse bekymringer eller usikkerhet knyttet til sikkerhetsproblemer.

Forretnings- og investorløsninger

Et hovedpoeng som Coincheck skal adressere er antall løsninger de tilbyr til sine virksomheter og investorer. Bedrifter kan knytte seg til plattformen for å begynne å akseptere betalinger i digital valuta, og utsetter seg derfor for å øke fortjenesteinntektene og kundene. Dette kan oppnås i løpet av få minutter, og Coincheck har allerede hatt mange virksomheter klare og bruker for tiden tjenesten.

Når det gjelder investorer, er det øyeblikket å låne ut og låne digital valuta ved hjelp av plattformen til Coincheck, og å oppnå renter på lånet, og muliggjør derfor en lønnsom sjanse eller mulighet som til og med kan appellere til de brukerne som har en viss mengde digital valuta til overs.

Den japanske kryptovalutautvekslingen Coincheck har eliminert alle slags innskudd og uttak av NEM og XRP i plattformen. De har kunngjort at plattformen deres er blitt hacket, og overføringstransaksjoner bør være strengt forbudt inntil videre. Coincheck skal være kjent som en av Japans bredeste og største kryptovaluta-børser, selv om Coincheck, i motsetning til andre veletablerte japanske børser som bitFlyer og Quoine, ikke registrerte seg og registrerte Japans Financial Services Agency, så det ble ikke regulert.

Det opplyses at estimert $ 123,5 millioner XRP og $ 600 millioner NEM er ulovlig sendt ut av Coinchecks lommebok. NEM Foundation-president Lon Wong har merket hackingen som “det største tyveriet i verdenshistorien.” Beløpet som ble stjålet overvinner til og med beløpet som ble drevet under Mt.Gox-hackingen. Det var ingen ledetråder foreløpig, bortsett fra muligheten for at XRP og NEM hack er relatert gitt via hypotese.

Coincheck har nevnt og rapportert de uventede stjålne midlene til Financial Services Agency og deres lokale politi. Alle innskudd og uttak holdes inntil videre.

KOM I GANG MED COINCHECK

3. Coinone

coinone-logoGrunnlagt i 2014 av administrerende direktør Chan Myung Hun etter at han prøvde å etablere en sørkoreansk kryptovaluta-utveksling som var overordentlig brukervennlig enn dagens nåværende børser. Da Coinone ble lansert, ble den brukt som en eneste Bitcoin-børs. Fra da av har de inkludert ekstra valutaer, inkludert BCH, ETH, ETC, XRP, QTUM, LTC og IOTA.

Coinone er nå den nest største sørkoreanske baserte kryptokursutvekslingen, og kjører bak Bithumb. På samme grunnlag hadde Coinone posisjonen som det niende største handelsvolumet for kryptovaluta internasjonalt.

Foreløpig er den eneste fiat-valutaen som kan deponeres og handles for kryptokurver på børsen KRW (sørkoreansk vant). Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Qtum og Litecoin er de få kryptovalutaene som Coinone har tilbudt. Hver av disse valutaene kan være; handlet med KRW; de tillates imidlertid ikke å handles mot hverandre.

Selv om det ble nevnt tidligere, har den koreanske Coinone-børsen nå oppmuntret og aktivert XRP-handel. Denne endringen vil skinne et positivt lys etter hvert som den vil introdusere, og appellere til flere mennesker til XRP, ettersom plattformen spesifikt omhandler trading-par til kryptovaluta. Av samme grunnlag blir XRP behandlet mot den koreanske vant, og ting ser ut til å komme til å komme godt i gang så langt.

For å være mer presis på dette emnet, har XRP / KRW-handelsparet Coinone plutselig gått forbi BTC / KRW og ETH / KRW. Den bakerste er ikke uventet, siden det er veldig liten popularitet og etterspørsel etter ETH på denne koreanske børsen av en eller annen grunn. Det skal bemerkes at XRP overskred BTC-handel på bare noen få timer, noe som er fenomenalt, skjønt; ifølge Coinmarketcap, Coinone skapte mer enn $ 5,7 millioner i XRP / KRW-volum til dags dato.

Med all denne positiviteten og de gode nyhetene viser det seg å vise en fremtid som venter på at XRP skal være etterspurt, det opprinnelige token til Ripple-økosystemet. Imidlertid kunne det ha vært ganske bra for XRP, hvis det ikke var for Poloniex-børsen. For å spesifisere ble utvekslingen igjen skadet av et antatt DDoS-angrep. Det ble bemerket at, da XRP genererte mye handelsvolum, skjedde disse angrepene tre ganger i løpet av en uke. Selv om det mest sannsynlig er tilfeldig, antar noen at de tror at Poloniex påvirker altcoin-markedet effektivt i disse dager..

Heldigvis ser det ut til at børser som Coinone vil hjelpe til med å heve XRP til høyder som aldri er nådd. For tiden handles valutaen til en verdi av rundt $ 1 på Coinone. Poloniex og Kraken har det nevnt og oppført på rundt $ 1. Selv om det er korrekt at de asiatiske børsbrukerne generelt sett kjøper en premie for handel med valuta, vil dette totalt klassifiseres som en tilnærmet 20% premie for XRP-handel..

Når vi ser helhetsbildet, må XRP lykkes med å overskride ETH for å sikte på å bli den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi på globalt nivå. Begge valutaene vil sikte på å kjempe og konkurrere for å kjempe for en posisjon etter hvert som tiden går, men siden markedsverdi for begge valutaer er nær hverandre. Det er definitivt ikke mulig for XRP å våge seg med en breakout enten nå eller senere, men som eksperter forutser at token kan berøre en verdi på USD 2 innen noen få måneder.

KOM I GANG MED COINONE

4. Gatehub

gatehubGateHub er en Bitcoin, Ripple, Ethereum, Ethereum Classic og Augur lommebok. Det gjør det mulig for brukere å lagre, overføre og utveksle disse kryptovalutaene i en utveksling som allerede er innebygd. Alle private nøkler og passord behandles og krypteres ved hjelp av etablerte industristandardalgoritmer, der GateHub ikke kan ha direkte eller indirekte tilgang til det.

Brukere som holder pengene sine i Ripple-lommebøker på GateHub, er mer sannsynlig å holde dem i et hvelv med noen forhold i tankene. På grunn av dette illustrerer GateHub et grensesnitt for brukerens personlige hvelv, men de har imidlertid ikke muligheten til å trekke ut midler eller hindre brukere i å ta ut midler. Dette er mulig siden brukeren bare har den hemmelige nøkkelen. Hvis antar at GateHub skulle lukke en konto, kan brukeren få tilgang til Ripple-lommeboken sin ved hjelp av andre plattformer eller til og med en stasjonær klient ved hjelp av den respektive hemmelige nøkkelen. Imidlertid har GateHub en kryptert design av den respekterte hemmelige nøkkelen, så om mulig kan dette føre til at penger blir stjålet av hackere. Det skal bemerkes at brukere må ha sterke passord og tofaktorautentisering for å kunne logge på Gatehub.

Imidlertid kan brukere stole på andre Ripple-lommebokholdere og bytte XRP for sine eiendeler. For eksempel XRP for USD. Vær oppmerksom på at XRP er en eiendel som er innfødt i sin type Ripple-protokoll som ikke eksisterer fysisk. Når en bruker har XRP i en Ripple-lommebok, er det hans / hennes XRP og ikke noen andres. Hvis en bruker spesielt handler XRP for eiendeler som BTC eller USD, har han senere handlet XRP for en IOU på BTC eller IOU på USD, så viser det at brukerne setter sin lit til en annen enhet, det vil gjøre det mulig for dem å få varetekt over BTC eller USD hvis du blir bedt om det. Dette er grunnen til at brukere må utvide en tillitslinje til forskjellige kontoer hvis de blir spurt om han / hun vil velge å handle med den kontoen. GateHub vil ikke være tilgjengelig for brukere, derfor er det opp til brukerens tro og flid og bestemmer om han / hun må stole på kontoinnehaveren som genererer IOU.

KOM I GANG MED GATEHUB

5. Korbit

korbit-logoKorbit er den største børsen i Sør-Korea med høye BTC og snart ETH-volumer.

Korbits mål er å oppnå fri verdistrøm ved å benytte ny teknologi som Bitcoin og Blockchain. Innledningsvis, når de arbeider med finansielle tjenester, har de alle som mål å skape en verden der brukere kan handle med andre brukere fritt, uten å gi opp deres generelle sikkerhet eller bekvemmelighet..

Tro på teknologiens kraft for å bringe fremgang og utvikling, sørger Korbit også for å tro på verdien av et balansert samfunn og bærekraftige samfunn som er tålelige. Teknologi bør opprettes og leveres til ikke bare en liten gruppe individer, men faktisk til et bedre samfunn selv. Korbits grunnleggere hadde tidligere viet seg til formål som er til fordel for publikums interesser, og på Korbit beveger de seg videre for å streve og bidra til å gi et felles beste. Korbit har samlet samlet $ 3,6 millioner fra store VC-fond som er få i tillegg til private investorer.

Korbit gledet seg over å rapportere sin fulle støtte for handel med Ripple (XRP). Ripple er kjent for å være en av de ledende kryptovalutaene, og har også nylig opplevd en tilbøyelighet i pris. Brukere kan nå handle (kjøpe og selge) Ripple på Korbit ved å bestille grenser eller plassere markedsordrer.

Når vi ser tilbake på tre år, har Korbit sikkert lagret 3,6 millioner dollar i investeringer fra Sør-Koreas mest anerkjente investeringsselskaper og kombinerer også gigantiske telekommunikasjonsselskaper på $ 17 milliarder, SK Telecom, den sørkoreanske delen av det japanske investeringsselskapet: Softbank, og Tim Draper – en milliardærengel. investor.

Selv om Korbit for øyeblikket faller bak Coinhub; når det gjelder forbruker / brukerbase og markedsverdi, har den en meget betydelig innflytelse over bitcoinindustrien i Sør-Korea og markedsutveksling siden den sterke listen over investorer og støttespillere. Autentisering og validering av Ripple av Korbit-teamet vil trolig utgjøre en stigning i etterspørselen mot Ripple i byttemarkedet i Sør-Korea, som er det nest og tredje største markedet allerede i det globale Ethereum- og Bitcoin-utvekslingsmarkedet..

Når det gjelder å sammenligne andre børser, tilbyr Korbit de samme tjenestene, men de er stolte av å stadig investere i nye og nyeste banebrytende teknologier. Korbits tilnærming til å utvikle en kundebase gjør det mulig for den å gi den en høyde over andre børser.

Når det gjelder forretningsformål ble webprogrammerere informert om å ta med en COBIT-betalingsknapp i betalingsalternativene der brukerne kan motta Bitcoins som betalinger. Bedriftene kan være enten kjøpesentre, blogger, e-handelsselskaper osv.

Eierne av bedrifter med sine tjenester som tilbys offline, kan bruke en ekstra funksjon kalt KOBI-avgift. Nedlasting av en slik funksjon på en mobil enhet vil gjøre det mulig for brukere å få Bitcoins som betaling. Utviklerne har rett til å bruke en annen API for å tilby forskjellige funksjoner i Korbit i sin egen applikasjon.

Ved tvil med hensyn til handel og utveksling gir Korbit kundesupport døgnet rundt.

KOM I GANG MED KORBIT

6. Kraken

kraken logoKraken ble grunnlagt i San Francisco og er en av de største Bitcoin-børsene, og er til og med valgt som den største bitcoin-børsen på euro volum, likviditet og handel med kanadiske dollar, amerikanske dollar, britiske pund og japansk yen..

Kraken ble anerkjent internasjonalt i løpet av 2011, hvor mange brukere ble fulgt, og var opprinnelig den første Bitcoin-børsen som hadde en handelspris og et volum vist i Bloomberg Terminal. Krakens prestasjoner omfatter også å være den første til å verifisere og bestå en kryptografisk verifiserbar bevisbevis-revisjon, er Tokyo-regjeringens rettsoppnevnte tillitsmann, og den tyske BaFin-regulerte Fidor Bank.

Kraken er imidlertid en annen av børsene generelt som brukere kan handle (kjøpe og selge) Bitcoin.

I forhold til XRP, synes registreringsprosessen å være enklere, men mange brukere ser ut til å møte problemer som sådan på grunn av uventede endringer i plattformen.

Støttet par XRP: XRP / EUR, XRP / BTC, XRP / USD.

KOM I GANG MED KRAKEN

Konklusjon

Det anbefales at du aldri bruker disse sentrene som personlige lommebøker for å lagre en stor mengde Ripple i den på grunn av slike sentraliserte sentraler er alltid i tråd med trusler og nettangrep..

Hvis brukeren er en som er en bestemt kjøper og innehaver av Ripple, vil jeg absolutt foreslå at han / hun får Ledger Nano S maskinvarepungebok som derfor vil gi muligheten for at brukeren holder full kontroll over alle myntene sine.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me