Aeternity Price Prediction (AE) voor 2021, 2023 en 2025

In deze recente crisis bent u misschien in de war, vraagt ​​u zich af of maakt u zich misschien zorgen of Aeternity zal crashen? Zal Aeternity maan zijn? Zal de Aeternity-prijs stijgen? Of is AE een investering die de moeite waard is? Maar maak u geen zorgen meer, want de Aeternity (AE) zorgt ervoor dat uw verwachtingen werkelijkheid worden!

Aeternity-prijsvoorspelling en -prognose helpen u te begrijpen wat er op dit moment in de cryptomarkt gebeurt, de handelsstrategie dienovereenkomstig aan te passen en in de toekomst berekende investerings- en handelsbeslissingen te nemen. Het Aeternity-handelsvolume voor de 24-uurs vormt elke dag een grote toename.

aeternity prijsvoorspelling

De AE-prijs zal stijgen en u zult de volgende dag, volgende maand en zelfs de komende jaren een winstgevende investering doen. Zelfs uw 80% -investering in de AE ​​zou niet worden verspild en zou er niet toe leiden dat u financieel onzeker wordt.

Om u een beter gevoel te geven en dit realistisch te maken, helpen we u de Aeternity-prijsvoorspelling in te duiken en te voorspellen om te zien of uw investering het waard zal zijn en de komende maanden en jaren zal groeien. Blijf op de hoogte, want we zullen de mogelijkheden en kansen van AE blootleggen waardoor u van gedachten verandert om voor de volgende keer in ons te investeren.

Aeternity (AE) historische prijsanalyse

Toen we voor het eerst het woord “Aeternity (AE)” hoorden, weten we dat u nog steeds onzeker bent en op zoek bent naar meer informatie en achtergrondinformatie over deze investering. Dus wens vervuld, want we zullen je toeren naar het verleden van de AE. Vanaf juni 2018 bedraagt ​​de marktkapitalisatie van Aeternity (AE) $ 434,7 miljoen.

Het maximale aanbod van de Aeternity cryptocurrency (AE) is ongeveer 30 miljard AE. Met schaalbaarheid en zeer functionele slimme contracten is Aeternity klaar voor een sterke en lange termijn op de markten. Geprijsd op ongeveer $ 0,684297 bij de lancering, steeg het in een snel tempo tot meer dan $ 5,86, wat zijn investeerders een indrukwekkend rendement van 753% opleverde, net binnen een jaar na de lancering. Op 29 april 2018 bereikte Aeternity een recordhoogte van $ 5,82.

Bovendien was het hoogste punt ooit in BTC van Aeternity 0.00058478. Op dit moment is Aeternity geprijsd op 0,00000242. De prijs van Aeternity varieerde de afgelopen 3 maanden tussen $ 0,1064 en $ 0,0808, wat betekent dat het een samengesteld maandelijks groeipercentage had van -8,75% en een geëxtrapoleerd samengesteld jaarlijks groeipercentage van -0,67%.

In de afgelopen 6 maanden schommelde de prijs van Aeternity tussen $ 0,1478 en $ 0,0808, wat een samengesteld maandelijks groeipercentage van -9,75% en een geëxtrapoleerd samengesteld jaarlijks groeipercentage van -0,70% oplevert. Als we verder teruggaan, werd Aeternity een jaar geleden geprijsd op $ 0,1557, wat een samengesteld maandelijks groeipercentage van -5,23% en een samengesteld jaarlijks groeipercentage van -0,48% oplevert sindsdien. Aeternity wordt momenteel 41 maanden (3 jaar) verhandeld. Het begon te handelen op zaterdag 12 augustus 2017 voor de eerste prijs van $ 0,9226.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, aanbodgegevens

Als u zich afvraagt ​​wat de waarde en het aanbod van Aeternity is, neem dan de tijd om dit te lezen, want we zullen u het hoogtepunt van de genoemde investering geven. Aeternity (AE) is een niet-mijnbare munt die momenteel geprijsd is op $ 0,0813 en een marktkapitalisatie van $ 28.665.556, waarmee het op de 355e plaats in de wereldwijde cryptocurrency-ranglijst staat. Het momenteel beschikbare aanbod van Aeternity is 329.289.207 munten.

eeuwigheidAeternity (AE)

Rang: 345 0.166651 Prijs (BTC) Ƀ0.00000300 Marketcap 63,27 MVolume 33,73 M 24h Wijziging 20,06% Totaal aanbod 536,31 M AE

Aeternity (AE) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Als u op zoek bent naar een vertrouwd en winstgevend investeringsplatform, dan zal Aeternity dat voor u verzorgen! Aeternity (AE) zal u een goed rendement opleveren met uw investering voor de komende dagen en maanden. Met zijn dagelijks stijgende prijs bewijst AE dat het de afgelopen maanden en jaren op de goede weg was.

In 2021/01/16 schat het Aeternity-voorspellingsscript dat als u $ 1000 in AE koopt, de marktprijs van uw investering binnen 24 uur $ 1007 zal zijn. Over zeven dagen is het $ 915. Over één maand is het $ 1332 en binnen drie maanden is het $ 1401. Daarmee, als u koopt voor een langetermijninvestering, zoals voorspeld en algoritmisch zegt, zal de prijs van 1 Aeternity (AE) over vijf jaar (2026) ongeveer $ 5,0179 zijn..

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 0,202 149,32%
1 week $ 0,26 154,12%
1 maand $ 0,215 161,38%
6 maanden $ 0,287 253,51%
1 jaar $ 0,493 506,64%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
2022 $ 1,087 1.254,42%
2023 $ 2,186 2.623,03%
2024 $ 3,256 3.954,91%
2025 $ 4,054 6.148,94%

Aeternity-prijsvoorspelling in 2021

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse wordt verwacht dat de gemiddelde Aeternity (AE) -prijs in 2021 $ 0,0972051 zal zijn. De prijs van AE was met 21,0460% gewijzigd ten opzichte van de laatste prijs. De stijging toont een positief percentage van de waarde van AE in het jaar 2021, en het is een goed jaar om te beginnen met investeren in AE.

Door deze prijsstijging hebben de handelaren een grotere kans om meer te verdienen en een groter rendement te behalen. De AE-community zal de prijsstijging omarmen en zal een goede concurrent zijn van de andere cryptoleningplatforms. De toekomst van de LR schijnt rooskleurig, vooral met de teaminspanning en het blijven werken met hun product.

Aeternity-prijsvoorspelling in 2023

De technische analyse met behulp van het algoritme zegt dat de prijs van Aeternity (AE) in het jaar 2023 ongeveer $ 2,1866 zal zijn. Met die prijs is het jaar 2023 een goed jaar om in AE te investeren, aangezien het een positieve prijsverandering kent. Tegen die tijd zal de prijs blijven stijgen en zal de markt de positieve impact en de waarde van AE erkennen.

Aeternity-prijsvoorspelling in 2025

Het jaar 2025 was voor Aeternity een veel beter en prijstechnisch jaar geweest. Volgens de prognose en algoritmische analyse zal de prijs van 1 Aeternity (AE) in het jaar 2025 ongeveer $ 4,0548 bedragen, wat meer dan driemaal de stijging is sinds het moment van schrijven van dit artikel.

Er was voorspeld dat met het verstrijken van het jaar de marktprijs van Aeternity (AE) zal blijven stijgen. Maar het is nog geen garantie dat het altijd zal stijgen. U moet de AE-prijzen in de gaten houden voor een betere referentie wanneer dit het beste moment is om te kopen of verkopen.

Is Aeternity een goede investering?

Op zoek naar een veilige investering met een onmiskenbaar resultaat? Kortom, Aeternity past bij jou! AE is inderdaad een goede investering aangezien de prijs elke dag stijgt. Het kan betalingen buiten de keten afhandelen via zijn staatskanalen, die anonieme en onmiddellijke micro- en nanobetalingen mogelijk maken.

AE is de beste keuze om in te investeren, omdat ze niet alleen een utility-token zijn zoals andere op Ethereum gebaseerde tokens. Ze hebben plannen om over te stappen van de huidige steunpilaar van Ethereum’s VM-omgeving naar hun eigen hoofdnet, waardoor een enorme vraag naar de munt ontstaat en een nieuw blockchain-consensusmodel wordt geïntroduceerd..

Het consensusmechanisme van het platform werkt eraan om een ​​hybride versie van Proof of Work en Proof of Stake te worden, iets om op te letten bij het investeren, omdat het laat zien dat een prijsstijging zeer nabij is. Het heeft dus een kleine voorraad munten in vergelijking met sommige andere altcoins op de markt; dit garandeert nog steeds een waardestijging naarmate meer mensen erom vragen, op basis van de wetten van vraag en aanbod. Investeren in AE is winstgevend, wat inderdaad aangeeft dat AE een goede investering is.

Hoe Aeternity (AE) te kopen?

Bij het kopen van AE waren er veel manieren en alternatieven om dit te doen. Aeternity-blockchain kan worden gebruikt door aeon-token of AE-token uit te geven. Betaling van systeemvergoedingen en afwikkeling van slimme contracten vindt plaats op basis van aeon-tokens. Aeternity is beschikbaar op meerdere beurzen zoals Binance, Hadax, Liqui, Gate.lo Bithumb, Latoken, enz.

Om AE te kopen, hebt u bovendien een ERC20-compatibele portemonnee nodig, zoals Myetherwallet (MEW) of een hardware-portemonnee om een ​​munt op te slaan zodra u deze hebt meegenomen van een van de beurzen die deze momenteel verhandelen. De goedkoopste en meest efficiënte manier om Aeternity (AE) te verkrijgen, is door eerst Litecoin, Ethereum of Bitcoin te kopen via Coinbase..

Meer informatie over AE

Aeternity (AE) is een blockchain-platform dat is gebouwd voor het creëren van schaalbare slimme contracten. Als een open-source gedistribueerd computerplatform heeft Aeternity een breed scala aan potentiële gebruiksscenario’s, variërend van een DApps-ecosysteem, vertrouwensvrije uitwisselingen en een projectcrowdfundingplatform.

Het is een van de nieuw gelanceerde cryptocurrencies die getuige is van een vrij snelle commerciële acceptatie. De munt lijkt leidend te zijn op het gebied van technologie, omdat het de blockchain-technologie van Ethereum gebruikt en opschaalt.

Het team achter AE

Aeternity (AE) is onmogelijk zonder het grondige idee van de oprichter, Yanislav Malahov, die ook wel de “peetvader van Ethereum” werd genoemd. Yanislav is een echte veteraan in de blockchain-ruimte. Hij had zich voorgenomen om in 2013 krachtige algoritmen op blockchains te hebben. Aeternity is zijn visie voordat dat werkelijkheid wordt.

Een ander wapen dat de Aeternity mogelijk maakt, is de mede-oprichter en maker van AE Ventures, Nikola Stojanow, van AE blockchain. Hij speelde een essentiële rol bij de ontwikkeling van het Aeternity-ecosysteem sinds de vroege dagen toen hij samenwerkte met de Aeternity blockchain-oprichter Malahov.

De volgende namen spelen een grote rol bij het succes van de Aeternity: Marion Vogel (directeur), Emin Mahrt (Chief Operations Officer), Sascha Hense (hoofdingenieur), Ulf Norell, Ph.D. (Ontwikkelaar), John Hughes, Ph.D. (Developer), Emil Wagner (AEpps Lead), Stoyan Vasilev (Design Consultant), John Newby (AEpps Developer) en Vladislav Dramaliev (Marketing and Community Manager), om er maar een paar te noemen. Het geeft duidelijk aan dat het succes van een project mogelijk is met de hulp van de mensen erachter.

Veelgestelde vragen (FAQS)

Is Aeternity een goede investering in 2021?

Ja, op basis van prognoses zal de Aeternity-prijs stijgen. De Aeternity-prijs is $ 0,0813, maar tegen het einde van 2021 wordt verwacht dat de gemiddelde Aeternity-prijs $ 0,9720 zal zijn.

Wat zal 1 Aeternity over 1 jaar waard zijn?

In januari 2022 wordt de Aeternity-prijs voorspeld op gemiddeld $ 0,0970877. De verwachte maximale prijs is $ 0,1213596. De minimumprijs is $ 0,0825245.

Waarin verschilt Aeternity van andere cryptocurrencies?

Aeternity heeft meerdere opvallende kenmerken waardoor het uniek is ten opzichte van de andere cryptocurrencies. AE-miners en tokenhouders hebben het recht om te stemmen over voorgestelde wijzigingen, in tegenstelling tot veel andere cryptocurrencies. Aeternity is ook in staat om goedkope commerciële transacties aan te bieden en daarmee de meest efficiënte Turing te maken. En single-point-of-failure wordt geëlimineerd vanwege de beste cryptografische datastructuren van Aeternity.

Zal de prijs van Aeternity (AE) in de toekomst dalen, dalen of dalen??

De technische analyse met behulp van het algoritme zegt dat de prijs van Aeternity (AE) op de lange termijn niet zal dalen of dalen..

Gevolgtrekking

Aeternity-investering belooft een lonend digitaal bezit te zijn dat iedereen zou kunnen hebben. De prijs van Aeternity (AE) zal in de loop van de jaren stijgen en uw investering de moeite waard maken. Hoewel Aeternity (AE) inderdaad leed aan buitengewone verliezen en een of ander probleem, maar door de jaren heen herstelde het zich en blijft het u beter van dienst zijn met het beste resultaat.

Als u een investering wilt die meer snelheid biedt voor peer-transacties op de blockchain, dan is AE degene die u zoekt. Investeer en wees een van ons terwijl we de rit naar een succes zullen verkennen en ervan genieten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me