Cosmos Price Prediction (ATOM) voor 2021, 2022 en 2025

Cosmos is niet zomaar een cryptocurrency, maar een netwerk van cryptocurrencies. Cosmos, dat zichzelf het ‘internet van blockchains’ noemt, maakt transactie, communicatie en consensus mogelijk tussen verschillende blockchaintoepassingen. In dit artikel over prijsvoorspelling in Cosmos zullen we kijken naar echte technologische beperkingen die de ontwikkeling van deze cryptocurrency noodzakelijk maakten..

Zelfs nu bitcoin de wereld stormenderhand verovert, en terwijl er duizenden navolgers in bloei komen, worden cryptocurrencies geteisterd door een hele reeks problemen die hun wijdverbreide gebruik in de reguliere samenleving belemmeren. Zoals de oprichters van Cosmos het uitdrukten, zijn de problemen schaalbaarheid, interoperabiliteit en bruikbaarheid.

Om te parafraseren, cryptocurrencies zijn inefficiënt in vergelijking met andere transactiemiddelen, zoals creditcards; ze kunnen niet met elkaar communiceren of opereren omdat elke cryptovaluta is afgeschermd in zijn eigen virtuele territorium; en ze kunnen niet worden aangepast om aan verschillende behoeften te voldoen, omdat blockchain-codebase in het algemeen monolithisch is, moeilijk te ontleden in de samenstellende modules.

kosmos prijsvoorspelling

In een poging om deze problemen op te lossen, Kosmos scheidde eerst de originele codebase in drie verschillende modules: applicatie, die transacties verwerkt; netwerk, dat informatie naar alle gebruikers (of “knooppunten”) van het systeem verzendt; en een consensusmechanisme, dat ervoor zorgt dat gebruikers het allemaal eens zijn over de toestand en de aard van de informatie.

Cosmos kan worden gevisualiseerd als een groep parallelle applicaties (“de Zone”), elk verbonden met de bemiddelende hub die voor elke Zone het onderliggende netwerksysteem en het consensusmechanisme overziet. Cosmos Hub heeft zijn eigen proof-of-stake cryptocurrency, ATOM, die communicatie en transacties tussen verschillende zones mogelijk maakt.

Dankzij Cosmos kunnen ontwikkelaars nu gloednieuwe cryptocurrencies uitgeven zonder alles vanaf nul te creëren, waardoor de ontwikkelingstijd van jaren in slechts weken wordt verkort (het oplossen, dus het “bruikbaarheidsprobleem”). Valuta’s kunnen gegevens verzenden en zakelijke transacties tussen platforms uitvoeren, waardoor ze interoperabel worden. Wat nog belangrijker is, is dat de cryptocurrencies nu kunnen worden opgeschaald om meer transacties dan ooit tevoren te verwerken.

Conventionele creditcards / betaalpassen genieten momenteel een enorm voordeel ten opzichte van cryptocurrencies: Visa en Mastercard kunnen duizenden transacties per seconde verwerken en naadloos gegevens verzenden met honderden banken, terwijl cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum minder dan twintig per seconde verwerken..

De reden is dat zowel Bitcoin als Ethereum vertrouwen op een “proof-of-work” consensusmechanisme, waarbij elke transactie wordt gevalideerd door het verkwistende en omslachtige proces van mijnbouw. In plaats daarvan vertrouwt Cosmos op het efficiëntere ‘proof-of-stake’-mechanisme, waarbij validators hun eigen valuta inzetten op de integriteit van het systeem.

Cosmos speelt dus in op echte behoeften in de cryptoscene: om cryptocurrencies minder silos, minder monolithisch en meer aanpasbaar te maken voor ontwikkelaars. Als bitcoin het begin van het blockchain-tijdperk inluidde, en Ethereum, crypto van de tweede generatie, de technologie beschikbaar maakte voor een breed scala aan toepassingen, vertegenwoordigt Cosmos de derde generatie van de evolutie: het overstijgt de beperkingen van zowel Bitcoin als Ethereum, en dus luidt het tijdperk in van schaalbare en interoperabele cryptocurrencies.

Kosmos Historische prijsanalyse

Op het moment van schrijven is ATOM met 10,02% gestegen en wordt verhandeld tegen $ 6,60. De munt heeft een marktkapitalisatie van $ 1,59 miljard.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

De historische prijs voor deze specifieke munt schommelde tussen $ 1,68 op het laagste punt en meer dan $ 8 op zijn hoogtepunt. Door de geschiedenis heen schommelde de gemiddelde prijs tussen $ 2 en $ 6.

kosmosKosmos (ATOM)

Positie: 19 18,92 Prijs (BTC) Ƀ0,00037500 Marketcap 4,51 BVolume 728,82 M24h Wijziging 0,4% Totaal aanbod 0,00 ATOM

Kosmos Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Prijsvoorspelling berust op zorgvuldig onderzoek van historische trends en projectie van die trends in een inherent onzekere toekomst. Met een goed begrip van de beschikbare gegevens en een zorgvuldige analyse met het oog op de steeds veranderende omstandigheden, kan men echter met een zekere mate van nauwkeurigheid voorspellen.

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 6,08 -0,65%
1 week $ 6,30 2,94%
1 maand $ 15,35 150,81%
1 jaar $ 12,85 109,9%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 12,85 109%
2 jaar $ 17,9 192%
3 jaar $ 25,1 310%
5 jaar $ 29,1 375%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en niet als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

Cosmos-prijsvoorspelling 2021

Cosmos blijft stabiel, zelfs nu het meer gebruikers bereikt en zijn toepassingen uitbreidt. Volgens de voorspelling en algoritmische analyse is Cosmos (ATOM) ingesteld op een potentieel van ongeveer $ 6,15 in 2021.

Cosmos Prijsvoorspelling 2022

Cosmos zal nieuwe hoogten bereiken nu blockchain-technologie dieper doordringt in het alledaagse weefsel van de samenleving en zijn diensten nodig zijn voor een divers klantenbestand. Volgens voorspelling en algoritmische analyse zou ATOM in 2022 mogelijk rond de $ 12,8 kunnen liggen.

Cosmos Prijsvoorspelling 2025

Cosmos zal blijven groeien, zelfs als zijn diensten zullen diversifiëren en zich in de crypto-ruimte zullen vertakken. Volgens de voorspelling en algoritmische analyse zou de prijs van ATOM in 2025 ongeveer $ 29,9 kunnen bedragen.

Is Cosmos (ATOM) een goede investering?

Om deze vraag te beantwoorden, moet men onderscheid maken tussen Cosmos, het ‘ecosysteem’ van blockchain, en ATOM, een valuta die een bepaald gebied van dat ecosysteem aandrijft. Hoewel Cosmos het ‘ecosysteem’ zelf een veelbelovende onderneming is, wil dat niet zeggen dat men op lange termijn zal profiteren van het ‘hodelen’ van ATOM in zijn portefeuille..

ATOM is een zogenaamd staking token. U kunt het kopen en verkopen of het inwisselen voor andere valuta, maar daar is het niet voor ontworpen. Cosmos, zo zal worden herinnerd, hangt af van het ‘proof-of-stake’-consensusalgoritme. Dit mechanisme vereist dat validators hun valuta in het systeem “inzetten” voordat ze transacties kunnen verifiëren en hun vergoeding hiervoor kunnen innen.

Om validators aan te moedigen hun valuta in te zetten, hebben de oprichters van Cosmos ATOM ontworpen om op te blazen (dat wil zeggen, om waarde te verliezen) tegen een vast tarief, wat er ook gebeurt. Dat betekent niet dat de prijs niet zal stijgen, maar als u de valuta vasthoudt, kan het zijn dat u niet zoveel waarde krijgt als u zou verwachten..

Hoe Cosmos te kopen?

Cosmos kan worden gekocht op beurzen zoals Kucoin, Binance, Kraken, Bitmax, Coinbase en anderen. Deze uitwisselingen vereisen meestal dat hun gebruikers een account aanmaken en tweefactorauthenticatie instellen. Hoewel op sommige sites (zoals Coinbase) u cryptocurrencies in fiat-valuta kunt kopen, moet u bij andere al over bitcoin of ethereum beschikken om te kunnen handelen.

Meer informatie over Cosmos

Kosmos is niet zomaar een cryptocurrency, maar eerder een nieuw vertrek in de evolutie van blockchain. In de toekomst zal blockchain op veel gebieden worden gebruikt, zoals gaming. Met zijn platform waarmee ontwikkelaars een reeks applicaties kunnen bouwen, is Cosmos goed voorbereid om die klanten in de toekomst van dienst te zijn.

Cosmos vult een hoognodig gat in de markt en de toekomst is er een van gestage groei en snelle acceptatie. Cosmos kan op een dag zelfs Ethereum evenaren als een favoriet platform voor ontwikkelaars. Ontwikkelaars geven misschien de voorkeur aan de Cosmos-architectuur, met zijn modulaire ontwerp en zijn behendige consensusalgoritme voor proof-of-stake, boven Bitcoin en Ethereum, met hun omvangrijke, monolithische codebasis.

Het team

Cosmos begon als Tendermint, een blockchain-stack die het proof-of-work consensusmechanisme verving door het proof-of-stake-mechanisme. Tendermint is het geesteskind van Jae Kwon, een programmeur die het team leidde dat de Yelp-app voor iPhones ontwikkelde. Nu host het Cosmos-ecosysteem een ​​reeks applicaties die door verschillende ontwikkelaars zijn gemaakt.

Gevolgtrekking 

Samenvattend is Cosmos een ecosysteem, of ‘internet’, van blockchains. Het bestaat uit twee delen: in de kern is er Tendermint, een proof-of-stake consensus-engine; en, aan de oppervlakte, vertrouwend op de motor, zijn er enkele blockchain-applicaties die als het ware uitwaaieren vanuit de centrale hub.

Deze dubbele, modulaire structuur stelt ontwikkelaars in staat om blockchaintoepassingen te maken zonder de consensus-engine helemaal opnieuw te hoeven maken, wat de ontwikkelingstijd aanzienlijk verkort, van maanden en jaren tot slechts weken. Hierdoor kunnen verschillende applicaties ook met elkaar communiceren en zelfs zaken met elkaar afhandelen.

Op deze manier probeert Cosmos de drie problemen op te lossen die cryptocurrencies tot dusver hebben gekweld: de problemen van gebruik, schaal en communicatie. Cryptocurrencies zijn moeilijk te ontwikkelen en moeilijker aan te passen aan bepaalde toepassingen; Cosmos beweert de code te hebben vereenvoudigd tot hapklare, aanpasbare brokken.

Omdat cryptocurrencies zoveel energie verbruiken bij inefficiënte mijnbouw, was het moeilijk om ze op te schalen om te concurreren met meer conventionele transactiemiddelen (zoals contant geld of creditcards); Cosmos beweert ze efficiënter te hebben gemaakt door proof-of-work-algoritmen (die mining vereisen) te vervangen door proof-of-stake-algoritmen, die dat niet doen.

Ten slotte zijn cryptocurrencies van elkaar afgezonderd, elk gevangen in zijn eigen grond; als gevolg hiervan kunnen transacties die bijvoorbeeld in een token van bitcoin zijn geregistreerd, niet in een andere cryptocurrency worden geregistreerd. Cosmos beweert dit probleem op te lossen door verschillende valuta’s (of zones) via een hub te verbinden. Deze transacties worden mogelijk gemaakt door zijn eigen native cryptocurrency, ATOM, die, zelfs meer dan de architectuur van Cosmos, het onderwerp van onze zorg is.

Maar zelfs als Cosmos een even innovatieve en veelbelovende technologie is als de oprichters beweren, bewijst het dat ATOM een winstgevende investering is. Hier wordt het lastig. ATOM is een uitzetmunt – het is iets dat de gebruikers van Cosmos in staat stelt deel te nemen aan het beheer van het systeem. Om de gebruikers te stimuleren om ATOM binnen het systeem uit te geven (in plaats van het te hamsteren, zoals beleggers meestal doen), hebben de oprichters de munt opzettelijk ontworpen om inflatoir te zijn.

Het is niet bedoeld als ruilmiddel of als opslagplaats van waarde, hoewel het die taken ook kan uitvoeren als we dat willen. Als u als validator aan het Cosmos-systeem wilt deelnemen, kan het handig zijn om in deze valuta te investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me