Decred Price Prediction (DCR) voor 2021, 2022 en 2025

Moet je vandaag Decred (DCR) kopen? Wat is Decred, hoe is het ontstaan ​​en wat is zijn toekomst? Zal het groeien, of zal het, zoals zoveel andere altcoins, in winterslaap gaan? Als u zich afvraagt ​​over deze vragen en een duidelijk en beknopt antwoord wilt, bent u op de juiste webpagina terechtgekomen. Door algoritmische analyse toe te passen op historische gegevens die uit verschillende bronnen zijn verzameld, kunnen we een redelijke schatting maken van de verwachte toekomst van Decred. Laten we zonder verder oponthoud eerst ingaan op de oorsprong van deze cryptomunt en zijn historische prestaties met dit artikel over de prijsvoorspelling..

gedeclareerde prijsvoorspelling

Bedacht en ontworpen door Jake Yacom-Piatt, de CEO van CompanyO, Decred pakt een van de meest hardnekkige problemen aan die bitcoin sinds de popularisering ervan hebben geteisterd: de problemen van centralisatie, of beter gezegd, van oligopolie. Bitcoin-mining, dat een enorme hoeveelheid energie vereist, is onbereikbaar voor gewone gebruikers met gewone computers en wordt als gevolg daarvan gemonopoliseerd door een handvol bedrijven (zoals Blockstream) die een nefaste invloed uitoefenen op een volledige blockchain-ontwikkelaar. gemeenschap.

Deze gang van zaken versloeg het doel, of liever de belofte, van de blockchain-revolutie: decentralisatie. Informatie wordt uit de handen van centrale bewaarders gerukt en naar het netwerk als geheel gedistribueerd. Bitcoin, dat begon als een opstand tegen centrale banken en hun zakelijke begunstigden, begon te veranderen in zijn poging om te vernietigen.

In een poging om bitcoin te hervormen en zijn oorspronkelijke belofte te herstellen, lanceerde Yacom-Piatt, samen met een anonieme ontwikkelaar genaamd _ingsoc, in 2016 een nieuwe valuta genaamd Decred, wat staat voor gedecentraliseerd krediet; het doel was om het hele bestuursmodel van bitcoin te herzien, zodat ontluikende oligopolies in de kiem konden worden gesmoord.

Hoe werkt Decred?

Decred heeft zijn eigen grondwet afgekondigd, waarin onder meer het principe van “Multi-Stakeholder Inclusivity” wordt genoemd. Dat betekent, in gewone taal, een evenwicht tussen de belangen van de oligarchen en die van de gemeenschap in het algemeen. Met andere woorden, respecteer de wensen van mijnwerkers (die in elke blockchain een invloed uitoefenen die evenredig is met hun miljoenen dollars aan ASIC-apparatuur) en van de gebruikers die alleen kopen en uitgeven.

Decred vertrouwt op een consensusmechanisme dat niet puur POW (proof-of-work, dat mijnwerkers begunstigt) of POS (proof-of-stake, dat mijnbouw helemaal elimineert) is, maar eerder iets dat de twee combineert. Hoe dit hybride mechanisme precies is opgebouwd, is te gecompliceerd om in een inleidend artikel als dit uit te leggen. Het is echter ingenieus genoeg om ervoor te zorgen dat geen enkele belangengroep anderen kan overtreffen bij het nemen van beslissingen.

Dit unieke mechanisme wordt beheerd in een openbaar platform genaamd Politeia, dat werd gelanceerd in 2018. Politeia stelt iedereen in staat om voorstellen in te dienen met betrekking tot de toekomstige ontwikkeling van Decred. Zodra het voorstel is ingediend, op spam is gescreend en door beheerders is gecontroleerd, wordt het ter stemming voorgelegd. Het voorstel kan worden bewerkt na feedback van gebruikers, en zodra de community ervoor heeft gestemd, kan het werk beginnen. Omdat Politeia een open-sourceplatform is, kan elk crypto-netwerk worden gebruikt dat de gebruikersinvoer in hun beheer wil verbreden.

Decred komt dus voort uit diepe teleurstellingen van bitcoin en speelt in op een reële behoefte. Het wil een vorm van democratische consensus in een publieke sfeer injecteren die een handjevol oligarchen heeft gedreigd te consumeren. Het blijft een open vraag of het zijn ambitieuze agenda kan waarmaken. Is de architectuur van Politeia, hoe verfijnd ze ook is, stabiel en robuust genoeg om de belangen van de verschillende groepen in evenwicht te brengen? Zal het zijn stabiliteit behouden zodra het de algemene acceptatie begint te vergaren??

Zal het in staat zijn om kwaadwillende spelers te bevatten? Dit zijn diepgaande en eeuwige vragen waar politieke filosofen, te beginnen met Aristoteles, al twee millennia over hebben nagedacht. Van Decred kan niet worden verwacht dat hij ze in één klap oplost. We kunnen het echter oprecht toejuichen omdat we ze voor het eerst in de crypto-ruimte durven te verhogen.

Decred Historische prijsanalyse

Na de ICO in februari 2016, steeg Decred van minder dan $ 1 naar $ 2,39. Het kwijnde vervolgens weg in het bereik van 70-80 cent voor de crypto bull-run van 2017 en 2018, toen het de ongekende hoogten van $ 110 naar $ 120 opschaalde. Het crashte toen naar het duurzamere bereik van $ 20- $ 30, maar is sindsdien gestegen tot een hoge 50. Over het algemeen is het prijstraject (initiële stijging, wegkwijnende crawl, uitbundige bull-run, crash en late revival) waargenomen in tal van andere valuta’s die in de afgelopen vijf jaar zijn gelanceerd.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Decred is op het moment van schrijven met 15,47% gestegen, met een prijs van $ 58,58 per token. De altcoin heeft een marktkapitalisatie van $ 752,75 miljoen, een totaal aanbod van 21,00 miljoen DCR.

decredDecred (DCR)

Positie: 49 150.42Prijs (BTC) Ƀ0.00298000Marktcap 1,91 BVolume 36,34 M 24h Verandering 0,7% Totaal aanbod 21,00 M DCR

Decred Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Prijsvoorspelling berust op het zorgvuldige gebruik van algoritmische technieken voor de analyse van historische gegevens en een projectie van die gegevens op korte en lange termijn. Onlangs hebben analisten deep learning- of machine learning-tools gebruikt om de trends te identificeren die traditionele technieken waarschijnlijk zullen missen. In ieder geval is kunstmatige intelligentie een steeds populairder instrument geworden om grote blokken gegevens te analyseren, inclusief historische gegevens van cryptocurrencies..

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag 59.1 1,35%
1 week 62,3 6,84%
1 maand 77,5 32,9%
1 jaar 109,9 88,5%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar 109,9 88,5%
2 jaar 105,7 81,3%
3 jaar 125,2 114%
5 jaar 150,6 158%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en niet als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

Gedeclareerde prijsvoorspelling 2021

Decred heeft een enorm groeipotentieel. Met solide basisprincipes en een gepassioneerde ontwikkelaarsgemeenschap, zal Decred zichzelf waarschijnlijk constant upgraden en mijlpalen na mijlpalen halen in zijn zoektocht naar de gouden standaard van cryptocurrency..

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Decred-token (DCR) in 2021 mogelijk rond de $ 59,1 liggen.

Decred Prijsvoorspelling 2022

Hoewel Bitcoin en Ethereum waarschijnlijk nog steeds de onbetwiste dubbele vorsten van de crypto-ruimte zullen blijven, zal Decred zeker momentum winnen met zijn inclusieve governance-filosofie en zijn steeds geavanceerdere technologische innovaties..

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse zou de prijs van 1 Decred-token (DCR) in 2022 mogelijk rond de $ 109,9 kunnen liggen.

Decred Prijsvoorspelling 2025

Dit jaar zal niet alleen een keerpunt zijn voor Decred maar voor cryptocurrencies als geheel. Dit is namelijk het jaar waarin blockchain waarschijnlijk mainstream zal worden in de samenleving, met elke moeder-en-pop-investeerder met zijn of haar eigen cryptoportfolio. Dit jaar zal ook beslissen welke munten zullen overleven en welke kapot gaan. Decred zal waarschijnlijk niet alleen overleven, maar ook gedijen.

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse zou de prijs van 1 Decred-token (DCR) in 2025 mogelijk rond de $ 133,7 kunnen liggen.

Wordt verklaard een goede investering?

De vraag is een technische vraag over de toekomstige prijs en een filosofische vraag die de kern raakt van de betekenis van democratische controle. Decred is trots op zijn geavanceerde bestuursstructuur die tot doel heeft belanghebbenden uit alle hoeken te betrekken. Maar het is gemakkelijker om de democratie in een stadstaat te handhaven dan in een transnationaal rijk, en Decred is tot nu toe een stadstaat, klein, homogeen en verbonden met gemeenschapsbanden.

Zal het zijn bestuursarchitectuur kunnen behouden zodra het honderdduizenden reguliere gebruikers begint aan te trekken die hun stem willen laten horen? Zal het in staat zijn om iedereen zijn of haar recht te geven? Hoe worden tegenstrijdige belangen in evenwicht gebracht? Er is geen antwoord op deze vraag. Het is een eeuwige puzzel, en alleen de tijd zal uitwijzen hoe alles zal aflopen.

 Hoe Decred te kopen

Decred is beschikbaar in reguliere beurzen zoals Binance of Bittrex. Om Decred te kopen, moet u eerst een account openen en dat account beveiligen met tweefactorauthenticatie. Decred kan in deze uitwisselingen worden gekocht met Bitcoin of Ethereum. Als je fiat-valuta wilt gebruiken, is het misschien een beter idee om naar Coinbase te gaan om eerst wat bitcoin in te wisselen voor fiat en die bitcoin te gebruiken om valuta te kopen in Binance.

Welnu, DCR, dat is gebouwd op bitcoin-codebase, is geen ERC-20-token, dat is gebouwd op Ethereum. Decred kan daarom niet worden opgeslagen in ERC-20-compatibele portefeuilles. DCR-compatibele wallets kunnen worden gedownload van de Decred-website.

Meer informatie over Decred

Het team

Decred vertrouwt op een nieuw groeimodel waarin bijdragers worden beloond voor hun werk. Beschikt over een aantal aannemers die hebben bijgedragen aan het project. Jake Yacom-Piatt is de projectleider, terwijl Jonathan Zeppettini de internationale operaties leidt.

Gevolgtrekking 

Decred is een reactie op een aantal ernstige tekortkomingen die cryptocurrencies zoals bitcoin sinds hun opkomst hebben geteisterd. Deze tekortkomingen – die van centralisatie, oligarchische controle, van onverantwoord bestuur – dreigen het doel van gedecentraliseerd bestuur waarvoor blockchain is uitgevonden, te ondermijnen. Om deze kwalen onder controle te krijgen, probeert Decred een zekere mate van democratische controle in het systeem te injecteren. Het valt nog te bezien of dit project zal slagen.

Er bestaat geen twijfel over het technologische kaliber van het Decred-team, noch over de interne samenhang en de intellectuele ambitie van zijn langetermijnagenda. Maar als de menselijke natuur is, is de prijs van democratie misschien te hoog om te dragen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me