Ethereum-prijsvoorspelling 2025 – Hoe hoog kan ETH worden?

Crypto-handel is de nieuwe buzz. Nadat ze hebben gezien hoe Bitcoin van niets waard is naar meer dan 27.000 dollar, zijn veel mensen op zoek naar de volgende cryptomunt die ze kunnen kopen om winst te maken zonder veel te doen. Ze zeggen dat je alleen maar het juiste token hoeft te kiezen, wat cryptocurrency te kopen, het een paar jaar vast te houden en miljoenen in te wisselen.

Veel mensen zien Ethereum als het volgende grote ding en vragen zich af “wat zal Ethereum waard zijn in 2025?, Of“ wat zou Ethereum over 10 jaar waard kunnen zijn? ”. Dus laten we eens kijken naar de Ethereum-prijsvoorspelling 2025.

Natuurlijk, niemand kan een nauwkeurige Ethereum-prijsvoorspelling maken. Niemand had in 2009 immers kunnen voorspellen dat Bitcoin 10 jaar later ongeveer 10.000 dollar waard zou zijn. Dus tenzij u een heel speciaal op maat gemaakte DeLorean, een tijdverdrijver of volledige beheersing van het ruimte-tijd continuüm, er is geen manier om zeker te weten hoe hoog Ethereum zal gaan. Sommige economen weigeren absoluut prijsvoorspellingen te doen, omdat ze bang zijn dat die voorspellingen hen zullen blijven achtervolgen. Maar sommige experts zijn praten en we kunnen kijken naar wat ze zeggen.

Wat is er zo goed aan Ethereum?

Ethereum-prijsvoorspelling 2025

Ethereum is meer dan een simpele altcoin. Het biedt een volledige, gedecentraliseerde virtuele machine waarop een besturingssysteem draait. Het Ethereum-platform introduceerde sinds de lancering in 2015 slimme contracten in de cryptowereld. Met deze slimme contracten kunnen transacties worden uitgevoerd en geverifieerd zonder tussenkomst van derden. Met behulp van slimme contracten kunnen bedrijven en individuele gebruikers veilige, efficiënte betalingen programmeren en plannen.

Veel nieuwe bedrijven vertrouwen op slimme contracten en zij zijn de belangrijkste reden waarom Ether momenteel de nummer twee cryptocurrency ter wereld is en dat de waarde ervan in de nabije toekomst niet aanzienlijk zal dalen..

Hoe hoog zal Ethereum gaan?

Zoals hierboven vermeld, heeft niemand echt het antwoord op deze vraag. In het verleden zijn er enkele zeer grote prijsverschillen geweest. Ether was in januari 2017 ongeveer 8 dollar waard en bereikte slechts een jaar later een recordhoogte van ongeveer 1.450 dollar. Na januari 2018 zijn er meer stijgingen en dalingen geweest. In 2019 was de hoogste prijs in juni 2019 (ongeveer 310 USD) en op het moment van schrijven wordt ETH gewaardeerd op iets minder dan 200 USD.

Hoe hoog zal Ethereum gaan

De prijs van Ether is dus enorm gevarieerd, en de meningen van experts variëren net zo enorm. Bill Gates heeft bijvoorbeeld verklaard dat Bitcoin uiteindelijk helemaal niets waard zal zijn en anderen hebben hetzelfde gezegd voor alle cryptocurrencies. Aan de andere kant zegt Brian Schuster van Ark Capital LLC dat de prijs van Ether wel 100.000 USD zal bedragen en zelfs goud zal vervangen als een waardeopslag.

Als we de meest extreme voorspellingen negeren – zowel laag als hoog – denken de meeste experts dat Ether uiteindelijk ongeveer 3.000 tot 5.000 USD waard zal zijn, wat een stijging van de waarde van ongeveer 2.500% betekent ten opzichte van de huidige prijs..

Natuurlijk is geen van deze cijfers specifiek een Ethereum-prijsvoorspelling voor 2025. Sommigen zeggen dat de prijs van Ether vóór 2025 een piek zal bereiken en anderen plaatsen deze piek iets later.

Is Ethereum een ​​goede investering op lange termijn??

Afgezien van de zeer verschillende prijsvoorspellingen, zijn de meeste experts het erover eens dat Ether de prijs geleidelijk zal zien stijgen. De waardestijging zal te wijten zijn aan de waargenomen grootste kracht van Ethereum: het slimme contractplatform.

De ERC-20-standaard van Ethereum heeft het mogelijk gemaakt om slimme contracten en vele andere tokens op de blockchain te maken. Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er meer dan 200.000 tokens op de Ethereum-blockchain. En er zijn ook enkele geweldige dApps (gedecentraliseerde applicaties). 

is ethereum een ​​goede investering op lange termijn

Er zijn momenteel meer dan 3.000 dApps op de Ethereum-blockchain. Van schattige kitten-spellen, online casino’s tot financiële voorspellingen. Ontwikkelaars creëren voortdurend nieuwe applicaties op basis van slimme Ethereum-contracten en deze ontwikkeling is wat experts zien als de grootste troef van de blockchain en wat garandeert dat de waarde van Ethereum zal blijven toenemen..

Dus, op basis van de kracht van het platform en hoe populair het is onder dApp-ontwikkelaars, is het redelijk veilig om te zeggen dat Ethereum zeker een goede investering is op de lange termijn..

Dus wat is de prijsvoorspelling van Ethereum in 2025??

Zoals eerder vermeld, kan niemand het zeker weten. Cryptoprijzen fluctueren zelfs meer dan de prijzen voor andere activa en kunnen binnen een paar dagen van een recordhoogte naar een dieptepunt gaan. Naarmate echter meer mensen aan boord komen, zijn de bootprijzen voor cryptocurrency stabieler en stijgen de tokenprijzen. Enkele van de meer optimistische voorspellingen plaatsen de prijs van Ether in 2025 rond de 1.400 – 1.500 dollar. Zelfs als de meer bescheiden voorspellingen correct blijken te zijn, kunnen we redelijkerwijs verwachten dat we eind 2025 een prijs van 800-900 USD zullen verwachten.

Ten slotte…

Ethereum is momenteel ‘s werelds nummer twee cryptocurrency met een marktkapitalisatie van meer dan 21 miljard US dollar en de tweede alleen voor Bitcoin. De huidige prijs van Ether is ongeveer 180 USD en de meest conservatieve voorspellingen zeggen dat het in 2025 minstens 800 en misschien zelfs 1500 dollar zal zijn. Ether ziet er erg goed uit voor een langetermijninvestering.

Heb je momenteel Ethereum? Wat is jouw mening over de toekomst van Ethereum? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Lees meer: ​​de beste cryptocurrency onder een cent

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me