IOST-prijsvoorspelling (IOST) voor 2021, 2023 en 2025.

Als je onlangs kennis hebt genomen van dit kleine ding genaamd ‘decentralisatie’, dan heb je misschien wel eens gehoord van de naam ‘IOST’ die eraan verbonden is. IOST is een van de hotste blockchains die er zijn, met een cryptocurrency om een ​​gedecentraliseerd Internet-of-Services-ecosysteem te ondersteunen dat is gebouwd op echt gedecentraliseerd bestuur, hoge doorvoersnelheden en grote schaalbaarheid.

Gezien hoeveel potentieel voor groei en massale acceptatie er is voor services zoals DeFi, en de bredere inzet van dApps om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen, voorspelt onze IOST-prijsvoorspelling een veelbelovende toekomst.

De decentralisatie van alle dingen is begonnen en groeit al snel in elk aspect van ons leven; via financiële diensten, sociale media, bloggen, gamen, marktplaatsen en zelfs gokken.

Nu we echter beginnen te zien dat deze steeds groter worden, samen met een groeiende gebruikersbasis, zijn we op weg gegaan naar de eeuwenoude vijand van blockchains; transactiesnelheid, hoge gaskosten en schaalbaarheid. De blockchain van IOST lost dit alles en meer op, dus lees verder langs onze IOST-prijsvoorspelling om te bepalen waarom we zulke goede hoop hebben gevestigd op dit jonge project.

IOST-prijsvoorspelling

IOST historische prijsanalyse.

IOST’s native cryptocurrency is het IOST-token, een afkorting van ‘Internet-of-Services Token. ‘ IOST hield op 3 januari 2018 een onderhandse verkoop, waaraan alleen werd deelgenomen door grote institutionele beleggers. Het verkocht 40% van zijn totale voorraad aan die investeerders, nadat het $ 35 miljoen aan ether (ETH) had opgehaald om de ontwikkeling van de IOST-blockchain te blijven financieren.

Volgens historische handelsgegevens van Messari en CoinMarketCap, begon het publiekelijk te handelen rond half januari 2018. Bijna onmiddellijk bereikte het een hoogtepunt op 24 januari 2018 op een recordhoogte van $ 0,136500. Het corrigeerde later weer naar beneden in maart 2018 voordat het steeg. omhoog in mei 2018. Sinds die tweede piek in mei handelde IOST echter grotendeels in een bereik, voordat het dieptepunt bereikte naar een historisch dieptepunt van $ 0,001562 op 13 maart 2020.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails.

Volgens Messari’s volatiliteitsindex meting voor cryptocurrencies, IOST is relatief vluchtiger dan andere tokens gezien de omvang en marktkapitalisatie. Daarom moet u voorzichtig zijn bij het betreden van deze markt. Op het moment van schrijven (19 januari 2021) wordt IOST gewaardeerd op $ 0,019434, een verlies van 6,07% in 24-uurs handel. Ter vergelijking: hierdoor zou IOST 85,76% dalen ten opzichte van het hoogste punt ooit en 1,144,17% gestegen ten opzichte van het laagste punt ooit..

De gegevens van CoinMarketCap laten zien dat u een verlies van 17,36% op uw ROI zou hebben gemarkeerd als u had deelgenomen aan de privé-tokenverkoop van IOST. IOST heeft een afgetopt totaal aanbod van 22.306.434.689 IOST, met een circulerend aanbod van 16.374.175.762 IOST. Met een marktkapitalisatiewaarde van $ 318.222.387 is IOST de 76e grootste cryptocurrency op de markt. Interessant is dat de statistieken van Messari aantonen dat 31,30% van zijn tokens in omloop (3.760.798.379,00 IOST) wordt ingezet, met een gemiddeld uitzetrendement op jaarbasis van 12,65%.

iostokenIOST (IOST)

Rang: 80 0,044843 Prijs (BTC) Ƀ 0,00000100 Marketcap 830.09 MVolume 243,75 M24h verandering 0,66% totaal aanbod 22,40 B IOST

IOST (IOST) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen.

IOST’s aanbod van een veelzijdig en ontwikkelaarvriendelijk blockchain-as-a-service (BaaS) -platform maken het ongelooflijk eenvoudig om de toekomst van een gedecentraliseerd en krachtig internet-of-services-ecosysteem op te bouwen. U kunt sites bekijken zoals DappRadar of DappReview om het volledige ecosysteem van IOST te vinden.

De blockchain kan nieuwe gedecentraliseerde applicaties en platforms creëren, samen met het aandrijven van slimme contracten, met een hoge doorvoer en een zeer schaalbare architectuur die massale acceptatie en hoge groei zou kunnen ondersteunen zonder zware kosten. Als zodanig is onze IOST-prijsvoorspelling redelijk optimistisch over de vooruitzichten.

Voorspelling op korte termijn.

AfterPriceChange
1 dag $ 0,020 5,9%
1 week $ 0,028 44,59%
1 maand $ 0,019 -1,72%
6 maanden $ 0,022 16,81%
1 jaar $ 0,026 37,9%

Voorspelling op lange termijn.

AfterPriceChange
2022 $ 0,026 37,9%
2023 $ 0,031 63,63%
2024 $ 0,036 87,82%
2025 $ 0,041 115,09%

IOST-prijsvoorspelling 2021.

IOST handelde begin 2021 op een stevige basis, ondanks de terugval in de 24-uurs handel. Als zodanig voorspellen de algoritmische modellen die we hebben verzameld, dat er in 2021 meer winst te behalen is, samen met een gezonde terugval onderweg.

Het laatste nieuws dat op het moment van schrijven van IOST naar voren kwam, is de aankondiging als een van de eerste batch openbare blockchains die de aan HUSD-dollar gekoppelde stabiele munt zal ondersteunen. Mochten we de opkomst van stabiele munten blijven zien zoals we hebben gedaan met Tether, dan zou dit IOST nog verder kunnen katapulteren.

IOST-prijsvoorspelling 2023.

Een belangrijke onbekende bij het bepalen van de toekomst van IOST is DeFi. In 2020 en 2021 is er een explosieve toestroom van nieuwe contanten en gebruikers naar gedecentraliseerde financiële platforms en diensten, en we verwachten dat dit de komende jaren exponentieel zal groeien. Het belangrijkste probleem waarmee massaconsumentenplatforms te maken hebben, wordt gevormd door een traag, vluchtig en beperkend netwerk.

De belofte van IOST om dit alles op te lossen, zou het een verleidelijk voorstel maken voor DeFi-platforms. Een voortdurende druk in deze sector zal cruciaal zijn om de fundamenten van IOST in de toekomst van het financiële systeem en een gedemocratiseerde economie te verstevigen..

IOST-prijsvoorspelling 2025.

Decentralisatie zou tegen 2025 een bredere acceptatie hebben bereikt, en IOST heeft het potentieel om een ​​van de cruciale blockchains te zijn die deze transformatie mogelijk maken voor al onze beschaafde benodigdheden, zoals toegang tot bankieren of zelfs onze feeds voor sociale media..

Tussen de voltooiing van andere toekomstige roadmap-updates, zoals cross-chain compatibiliteit met niet-IOST-netwerken en verdere ondersteuning voor een diverse groep van gedecentraliseerde applicaties zoals games, zal de native cryptocurrency van IOST tegen 2025 waarschijnlijk voorbij zijn recordhoogtes breken..

Is het een goede investering?

Onze IOST-prijsvoorspelling heeft aangetoond dat het een uitstekende investeringsmogelijkheid is, of u nu van plan bent om zijn eigen cryptocurrency te gebruiken om transacties uit te voeren en uit te wisselen via de vele gedecentraliseerde platforms die worden aangedreven door IOST en zijn blockchain-as-a-service (BaaS) -platform of om het voor een langdurige HODL.

Desalniettemin is het verstandig om voorzichtig te zijn bij het betreden van een vrij jonge markt zoals IOST, aangezien we de laatste tijd schokkerige handel hebben gezien. IOST heeft al een lange lijst met prestaties en doelen op haar naam staan ​​om blockchain-technologie voor te bereiden op brede reguliere acceptatie, zonder de gelijktijdige tekortkomingen om die ervaring teniet te doen.

In vergelijking met concurrerende blockchains zoals Ethereum, NEO, EOS of Cardano, lanceerde IOST zijn oorspronkelijke main-net met de mogelijkheid om 7.000-8.000 transacties per seconde (TPS) te verwerken. Theoretisch is het gemakkelijk mogelijk om het toestemmingsloze netwerk van IOST op te schalen om tot 100.000 TPS te verwerken, met een bloktijd van slechts 0,5 seconde die verder kan worden verbeterd en zonder dat netwerkdeelnemers de vluchtigheid van hoge gaskosten oplopen.

Als het netwerk om de bouwsteen te bieden van een toekomst waarin gedecentraliseerde ecosystemen massaal worden gecreëerd, heeft IOST zeker een goede belofte.

Ze willen ook graag een meer proactieve houding aannemen bij het helpen bouwen aan die toekomst. IOST is ontwikkelaarsvriendelijk door een snelle en krachtige virtuele machine te bieden om te helpen bij het ontwikkelingsproces. Ze hebben ook kant-en-klare SDK-kits om eenvoudig dApps te maken, mogelijk gemaakt door IOST, met het gemak van het gebruik van reguliere coderingstalen.

IOST heeft twee initiatieven gelanceerd om deze groei beter te versnellen. Theseus is een toegewijd intern dApp-onderzoeks- en ontwikkelingsteam, terwijl Bluehill een acceleratorprogramma van $ 50 miljoen is om ontwikkelaars te helpen meer op het platform te creëren.

Hoe IOST te kopen?

Omdat het qua volume de grootste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld is, is Binance natuurlijk een goede plek om te beginnen voor het kopen van allerlei soorten tokens. Als zodanig is IOST hier gemakkelijk te vinden, evenals andere marktplaatsen, zoals OKEx, Upbit, Huobi, Bithumb, MXC, KuCoin, Bittrex en nog veel meer. U kunt altijd sites zoals CoinMarketCap, of CoinGecko voor een meer uitgebreide lijst van alle uitwisselingen die koppelingen voor IOST aanbieden.

Meer informatie over IOST.

IOST is de native cryptocurrency van de gelijknamige IOST-blockchain. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt binnen het gedecentraliseerde ecosysteem, zoals het worden gebruikt voor betalingen van goederen en diensten die worden uitgewisseld op een door IOST aangedreven marktplaats, betalen voor vergoedingen of het verdienen van commissies voor het uitvoeren van slimme contracten, het verwerken van transacties of het gebruik van gedeelde bronnen zoals opslagruimte, betalingen als beloning voor het bijdragen van computationele bronnen om het IOST-netwerk te beveiligen, of het inwisselen voor andere IOST-aangedreven tokens van derden.

De blockchain van IOST is ondertussen een snel gedecentraliseerd netwerk met als doel de basis te worden van een nieuwe digitale economie die is gebouwd rond gedecentraliseerde platforms en diensten. Het host op het moment van schrijven 401747-accounts op zijn main-net, met meer dan 552 miljoen transacties, met meer dan 930 slimme contracten en 474 knooppunten.

Het draait op een innovatief, baanbrekend Proof-of-Believability (PoB) Byzantijns consensusalgoritme om de IOST-blockchain te besturen. Het wordt ondersteund door een proces van gedecentraliseerde stem- en comitévormingsprocedures via een speciaal ontworpen puntensysteem genaamd ‘Servi’ om te beslissen en leden van de bestuurscommissie te roteren.

Het aantal blokken dat door elk lid wordt geproduceerd, is evenredig met het aantal ontvangen stemmen, zodat de blokproductie echt gedecentraliseerd blijft, maar met de voordelen van dPoS-netwerken die een hoge schaalbaarheid en doorvoersnelheden mogelijk maken.

Andere innovaties zijn onder meer een ‘Micro State Block’-mechanisme om de opslagkosten voor knooppuntvalidators te minimaliseren,’ Efficient Distributed Sharding ‘(EDS) -mechanisme dat shards voldoende groot maakt om meer transacties met hoge snelheid uit te voeren en tegelijkertijd sterk bias-resistent is,’ TransEpoch ‘ dat validators-to-shards-toewijzingen beveiligt tijdens epoch-transitie met behoud van netwerkoperabiliteit en ‘Atomix’ als een tweestaps inter-shard-protocol dat transactie-atomiciteit garandeert.

Gevolgtrekking.

Concluderend, zoals blijkt uit onze IOST-prijsvoorspelling, is IOST een goed project om naar te kijken als u erover denkt om het aan uw investeringsstapel toe te voegen, met een goede opwaartse organische groei die volgt. Het toestemmingsloze blockchain-netwerk van IOST biedt niet alleen hoge transactiesnelheden, hoge schaalbaarheid en lage kosten, maar het zorgt ook voor onveranderlijkheid van gegevens bovenop een robuust gedecentraliseerd netwerk.

Het streeft ook naar voortdurende uitbreiding van het gebruik door proactieve maatregelen om ontwikkelaars te helpen een breder ecosysteem van platforms te creëren om op IOST te draaien en vooruitgang te boeken in het rijpe maar nog onontgonnen gebied Internet-of-Services, mogelijk het volgende grote ding na IoT.

De grootste bedreiging is toegenomen concurrentie van andere, meer gevestigde en populaire blockchains zoals Ethereum, EOS, NEO of Cardano. Omdat elke blockchain hetzelfde probleem van doorvoer, schaalbaarheid en netwerkstabiliteit aanpakt, kan dit de druk op IOST vergroten.

Het PoB-algoritme is echter een unieke USP binnen de blockchain-ruimte, met een bestuursstructuur die volledig transparant en gedecentraliseerd is. Dit alleen is voldoende om IOST van de massa te scheiden, en dit zal zeker DeFi-platforms en dAPP-ontwikkelaars twee keer nadenken voordat ze kiezen op welk platform ze hun toekomst willen bouwen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me