LEND Coin Prediction & Peer-to-Peer Lending Analysis

Hvis du holder øye med den siste utviklingen i kryptovalutaverdenen, har du kanskje hørt om ETHLend-plattformen; en desentralisert låneplattform som bruker kryptovalutaer som sikkerhet. I så fall vet du sannsynligvis om plattformens LEND-token og lurer på om det er en god langsiktig investering. Les videre for en LEND-myntprisforutsigelse som kan hjelpe deg med å bestemme deg.

Hva er desentralisert økonomi?

Når Bitcoin dukket opp i 2009, klarte den å bane vei for mange andre kryptovalutaer, med flere som ble opprettet nesten hver dag. Mens de fleste sannsynligvis har hørt om Bitcoin, har mange bare en vag forståelse av akkurat hva kryptovalutaer er. Det viser seg at kryptovalutaer bare er en del av det større konseptet Decentralized Finance (aka Defi); et pengevekslingssystem som kutter ut mellommenn til fordel for direkte transaksjoner mellom jevnaldrende.

Direkte peer-to-peer-transaksjoner betyr mye mer enn bare å sende penger eller betale for varer eller tjenester. En av de mest lovende Defi-applikasjonene er å låne ut penger.

Hvis du noen gang har prøvd, eller til og med vurdert å få et lån fra en bank, vet du allerede at det er en lang, vanskelig prosess med mange papirer og tilsynelatende evig ventetid. Du må også vise banken hva som synes å være vanvittige mengder sikkerhet. Avdøde Bob Hope sa det glimrende: “En bank er et sted som vil låne deg penger hvis du kan bevise at du ikke trenger det”.

Defi kutter bankene ut av ligningen. Desentraliserte utlånsplattformer forbinder mennesker som trenger å låne penger med folk som er villige til å låne ut dem. Lånevilkår er avtalt og lagret i smarte kontrakter med kryptotokener som sikkerhet.

Slik ble ETHlend til.

Hva er ETHLend?

LÅN myntprisforutsigelse

I et nøtteskall, ETHlend er en desentralisert utlånsplattform som kjører på Ethereum blockchain, der brukere kan låne penger ved hjelp av kryptovalutaer som sikkerhet.

Anta at du har en idé for en oppstartsbedrift og trenger pengene for å gjøre visjonen din oppfylt. Du har noen kryptotokener til navnet ditt, men du vil ikke selge dem fordi du tror at verdien deres vil være mye høyere i nær fremtid. Så i stedet for å selge dem, går du videre til ETHlend og låner pengene fra en annen bruker ved å bruke tokens som sikkerhet. Hvis du betaler av lånet ditt, vil du fortsatt ha tokens.

Hva er LEND-mynten??

LÅN mynt

LEND-token er en integrert del av ETHlend-plattformen. Det er et ERC20-kompatibelt kryptotoken, noe som betyr at du kan bruke Ether-lommebokprogramvare som metamask eller Trust lommebok. Bruk av LEND i ETHlend-plattformen gir deg noen fordeler, for eksempel reduserte avgifter, airdrops og tilgang til spesielle plattformalternativer og funksjoner.

ETHlend ICO skjedde mellom 25. – 30. november 2017 med en pris på 1 ETH til 25.000 LÅN. Med andre ord var 1 utlån verdt omtrent 0,01727 USD. Siden den gang har ETHlend-nyheter kommet regelmessig. I skrivende stund har plattformen generert over 1200 lån med et totalt volum på nesten 186 000 USD. ETHlends fremtid ser absolutt lovende ut.

Nå som du er kjent med hva ETHlend-plattformen er og noen av funksjonene i LEND-token, er det på tide å fortsette med det du sannsynligvis er her for … LEND-myntprisforutsigelsen.

LÅN myntprisforutsigelse

Selvfølgelig, med mindre du tilfeldigvis kjenner en bestemt tohjertet person fra Gallifrey som løper rundt i en blå boks, kan ingen komme med en absolutt sikker ETHlend-prisforutsigelse. Ingen vet med sikkerhet hva prisen på Bitcoin, Ether, EOS eller annen kryptovaluta vil være i morgen, enn si et eller fem år fra nå. Vi kan si det samme for prisen på olje, gull eller andre eiendeler.

I skrivende stund er prisen for 1 LEND-mynt 0,012 USD og har steget med rundt 38% den siste uken, med en markedsverdi på litt over 13,5 millioner USD. Det er godt å vite … men hva som vil skje i fremtiden?

Som jeg sa før, er det ingen som vet sikkert. Men noen eksperter og kryptoanalysetjenester har vært kjent for å forutsi LEND-myntpris eller to. Og vi kan se på hva de sier. Her er de seks beste nettstedene som prøver å forutsi fremtiden for LEND-mynten:

Coinswitch’s LEND myntprisforutsigelse:

Coinswitch er et nettsted som samler informasjon om kryptokurver fra mange forskjellige steder. De forutsier en pris på 0,14 USD for 2021 og 0,37 USD for 2023. Dette vil bety en økning på 1167% på to år og en økning på fire år på over 3000%. Ifølge dem er det å kjøpe LEND-tokens en god langsiktig investering.

Forutsigelse av Wallet Investors LEND-myntpris:

Wallet Investor bruker programvare for teknisk analyse for å forutsi kryptovalutapriser. De forutsier at mens LÅN-prisen kan gå opp litt på kort sikt, vil den til slutt gå ned … helt ned! De forutsier en pris på 0,00193 på ett år, og at mynten vil miste over 84% av verdien. De anser det også som veldig sannsynlig at LEND til slutt vil krasje. Dette får det absolutt til å se ut som LEND er en dårlig langsiktig investering. Men ærlig talt er Wallet Investors spådommer like dystre for nesten alle kryptokurver, inkludert Ether, Litecoin og Ripple.

Forutsigelse av Cryptogrounds LEND-myntpris:

Cryptoground brukte også programvare for å lage tekniske analyser av kryptoprishistorier for å forutsi hva som vil skje i fremtiden. Nevrale nettverk spår at 1 LEND vil være verdt 0,015 USD på ett år (opp med rundt 24%) og 0,263 USD på fem år, noe som betyr en økning på over 2000%. De sier også at LEND er en god langsiktig investering.

Digitalcoin’s LEND-myntprisforutsigelse:

Spådommer fra Digitalcoin oppdateres ikke i sanntid som noen av de andre spådommene på denne listen. Spesielt spådommen for LEND er over ett år gammel. Men det gir interessant informasjon. I skrivende stund var LEND-prisen 0,0049 USD. Prognosen deres var en pris på 0,006 for oktober 2019, men den faktiske prisen akkurat nå er 0,012, og at prisen i henhold til deres forutsigelse ikke ville skje før 2024. Så prisen på LEND går faktisk opp mye raskere enn Digitalcoin forventet at den ville gjort.

Coinpredictor’s LEND myntprisforutsigelse:

Coinpredictors prognoser går ikke så langt inn i fremtiden, så vi får bare en tre måneders spådom fra dem, og det er ikke bra. De anslår at prisen på LEND vil være 0,0017 USD om tre måneder, noe som betyr en nedgang på 86%.

Tradingbeasts LEND-myntprisforutsigelse:

Tradingbeast spår også en god fremtid for å investere i LEND-mynt. De sier at prisen skal være rundt 0,0024 USD innen utgangen av 2020 og 0,0033 USD innen desember 2022. Det betyr en prisøkning på 163% innen to år.

Som du kan se, er det forskjellige meninger om hva fremtiden til LEND-token vil være. Noen eksperter mener det er en dårlig langsiktig investering, og vil til slutt krasje helt. Imidlertid forutser de fleste analytikere at LEND-myntprisen vil øke betydelig med fem års inntjening mellom 300 og 3000%.

Selvfølgelig er LEND-token ikke bare en annen kryptovaluta. Det er sentralt i ETHlend-plattformen. Som sådan er mynts eventuelle suksess knyttet til plattformens adopsjon av brukere. Og mens konseptet med desentraliserte, peer-to-peer-lån støttet av kryptotoken og lagret i smarte kontrakter er tiltalende, er ETHlend ikke den eneste desentraliserte utlånsplattformen der ute.

Så LEND-token har mange potensialer, men hvis det kommer til å skyte i været, må ETHlend-plattformen virkelig ta tak i det. Men masseadopsjon av ETHlend er sannsynligvis ikke bare rundt hjørnet. Rettferdig tilgang til lån for alle, uten bryet med å søke i en bank, er absolutt en god ting. Men det kan være litt forut for sin tid. Sannheten er at folk ikke virkelig får tak i det hele kryptovaluta-buzz handler om. Selv noen som forstår kryptovalutaer, tror ikke helt på fremtiden eller stoler på dem. Dette er ikke det beste scenariet for en nyutlånt plattform som kun bruker kryptotoken som sikkerhet.

På den annen side er mange eksperter enige om at kryptokurver er her på lang sikt og vil ha stor innflytelse på måten vi driver forretning på. De spår også at kryptokurver snart vil begynne å ta bort kraft fra store banker. For meg høres det ut som en god ting.

For å konkludere…

LEND-mynt er et interessant symbol med mange potensialer. Dens fremtidige verdi er knyttet til suksessen til ETHlend-plattformen. Til tross for alle hindringer, tror jeg tiden er moden for et desentralisert utlånssystem som begynner å ta makten fra grådige bankselskaper. Jeg tror ETHlend vil fange opp. Kanskje enda raskere enn noen analytikere har spådd. LEND-mynt vil sannsynligvis øke i prisen med 300-500% de neste to eller tre årene, og det høres sikkert ut som en god avkastning på investeringen din.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me