MaidSafeCoin-prijsvoorspelling (MAID) voor 2021, 2023 en 2025

Temidden van deze pandemie waren mensen nu op zoek naar een digitale investering voor minder contact met iemand. Mensen waren ook meer gedigitaliseerd. In overeenstemming daarmee kunt u met slechts een paar klikken online investeren en rente verdienen zonder uw leven op het spel te zetten, en het is probleemloos!

Omdat er tegenwoordig veel cryptoplatforms op de markt zijn, is MaidSafeCoin een van die online investeringsplatforms die u kunt vertrouwen. Met zijn onmiskenbare diensten is het ook een investeringsmaatschappij die uw munten niet zou verspillen, omdat SafeCoin kan worden gerecycled wanneer de handelaren ze verhandelen voor netwerkdiensten. Het stelt de gebruikers ook in staat om het waard te zijn om terug te verdienen en interesse te wekken die niet oneerlijk is naar hun kant. Het is ook een cryptocurrency die vrij is van transactiekosten.

Zit stil en bereid je voor om naar beneden te scrollen in dit MaidSafeCoin-prijsvoorspellingsartikel, aangezien we de toekomst van de MaidSafeCoin (MAID) zullen uitdiepen door de voorspelling te laten zien, hoe het vandaag op de markt bestaat, hoe competent MaidSafeCoin is en het voortbestaan ​​sinds dag één.

maidsafecoin prijsvoorspelling

MaidSafeCoin (MAID) Historische prijsanalyse

MaidSafeCoin (MAID) handelt nu 42 maanden (4 jaar). Het begon met handelen op 7 augustus 2017 voor de eerste prijs van $ 0,3631. Sinds de eerste verhandeling had MaidSafeCoin ongeveer 67,00% winnende maanden. MAID’s hoogste punt ooit was $ 1,30. Op dit moment is MaidSafeCoin geprijsd op $ 0,2813, 78,34% lager dan zijn hoogste punt ooit. Dit was een grote daling van de prijs van de MAID-munten.

De prijs van MaidSafeCoin varieerde de afgelopen 3 maanden echter tussen $ 0,1067 en $ 0,2805, wat betekent dat het een samengesteld maandelijks tarief van 38,03% had en een geëxtrapoleerd samengesteld jaarlijks groeipercentage van 46,82%. In de afgelopen 6 maanden varieerde de prijs van MaidSafeCoin tussen $ 0,0891 en 0,2805%, wat een samengesteld maandelijks groeipercentage van 21,07% en een geëxtrapoleerd samengesteld jaarlijks groeipercentage van 8,92% oplevert. Beetje bij beetje bevatten de MAID-munten hun waarde weer en concurreren ze weer met de andere munten op de markt.

Om verder terug te gaan, werd MaidSafeCoin een jaar geleden geprijsd op 0,0888, wat sindsdien een samengesteld maandelijks groeipercentage van 10,05% en een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 2,16% oplevert. Het is geen grote verandering, maar het was een goed teken om mee te beginnen.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, aanbodgegevens

MaidSafeCoin is een digitale token die momenteel geprijsd is op $ 0,3172 met een MAID-prijs van 10,03321632% vandaag. De marktkapitalisatie van MaidSafeCoin is USD 143.530.466 met momenteel 452.552.412 MAID in omloop. De 24-uurs koersverloopgrafiek geeft aan dat $ 873.113 aan MAID werd verhandeld. De prijs piekte in de afgelopen 24 uur op $ 0,3326, terwijl de laagste prijs $ 0,2881 was.

maidsafecoinMaidSafeCoin (MAID)

Positie: 152 0.480074Prijs (BTC) Ƀ0.00001000Marktcap 217,27 MVolume 1,05 M 24u Verandering 9,4% Totaal aanbod 45 2,55 M MAID

MaidSafeCoin (MAID) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Wil je vanwege het enorme rendement, waarbij de prijs een enorme positieve stijging kent, investeren in een digitale asset, dan is de MaidSafeCoin het platform waar je naar op zoek was! Nu de druk op de digitalisering van activa toeneemt en het bewustzijn van cryptocurrency-activa ook toeneemt, heeft MaidSafeCoin veel potentieel in het verschiet. Ze implementeren strategieën zodat de prijs van hun tokens de komende dagen, komende maanden en komende jaren zal stijgen.

Als u nu $ 100 hebt geïnvesteerd, kan uw huidige investering in 2022, dat is een jaar vanaf nu, $ 70,014 waard zijn. Beleggen op lange termijn is dus veel effectief op MaidSafeCoin omdat zoals voorspeld, in het jaar 2026 de $ 100 dollar die u hebt geïnvesteerd $ 150 of waarschijnlijk hoger zal zijn dan dat..

MaidSafeCoin (MAID) Prognosetabel voor de korte termijn

AfterPriceChange
1 dag $ 0,287 -9,394%
1 week $ 0,347 9,413%
1 maand $ 0,238 -24,968%
6 maanden $ 0,327 3,152%
1 jaar $ 1,321 54,855%

MaidSafeCoin (MAID) langetermijnvoorspellingstabel

AfterPriceChange
2022 $ 0,506 59,71%
2023 $ 0,657 107,22%
2024 $ 0,877 176,67%
2025 $ 1.250 294,07%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en mogen niet worden opgevat als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

MaidSafeCoin-prijsvoorspelling in 2021

Dit jaar is geen productief jaar voor MAID, maar het was het startpunt waar de prijs van de MAID-munten zal stijgen en de komende jaren zal beïnvloeden. Het is slechts een kleine prijsstijging, maar het is een goed teken dat MaidSafeCoin-munten opnieuw de marktwereld zullen domineren. Volgens de voorspelling en algoritmische analyse, werd de prijs van MAID aan het einde van het jaar 2021 voorspeld op $ 0,4173, wat een verandering van 31,56% heeft in vergelijking met de huidige prijs, die $ 0,3172 is..

MaidSafeCoin-prijsvoorspelling in 2023

Omdat de prijs van de MAID-munten blijft stijgen, was de kans op een goed rendement groot. MaidSafe heeft dit jaar, net als de meest opkomende munten, een aanzienlijk deel van zijn waarde weggevaagd door de bearmarkt van Cryptocurrency. Door algoritmische analyse was voorspeld dat in het jaar 2023 de prijs van 1 MAID $ 0,6573 bedroeg. In dit jaar zal de prijs van MaidSafe min of meer gestabiliseerd zijn. Dit betekent dat, in ieder geval dit jaar, een verdere daling onwaarschijnlijk is. Als zodanig voorspellen sites als Walletinvestor.com een ​​geleidelijke stijging in de komende jaren.

MaidSafeCoin-prijsvoorspelling in 2025

Met een gestage prijsstijging elk jaar, zou MAID een van de moeilijke concurrenten op de markt zijn, vooral de huidige langetermijntrend die de MAID-prijs omhoog drijft. De prijsvoorspelling van MaidSafeCoin suggereert dat de MAID-prijs op de lange termijn 286,243225% hoger is dan de MAID-prijswaarde met een investering van 4-5 jaar. In het jaar 2025 zal de MAID-prijs $ 1,2500 zijn, wat een verandering van 294,07% ten opzichte van de huidige prijs is. De prijs is altijd aan verandering onderhevig, monitoring via de nieuwsbrief en social media is een must voor de investeerders om te weten of het de beste tijd is om te investeren.

Is MEID een goede investering?

Vragen naar de mogelijkheden en de goedheid van de investering is niet nieuw, aangezien het u, de investeerder, zal aanmoedigen om MaidSafeCoin te kopen of erin te investeren. Dus, is MAID een goede investering? Het antwoord is ja. Waarom? Omdat de behoefte aan gegevensopslag onvermijdelijk zal toenemen. En MAID was altijd op zoek naar de toekomst, wat ertoe leidt dat ze een gedecentraliseerde, goedkope en snelle optie genereren die uw gebruikers misschien willen.

Afgezien daarvan blijven MAID-prijzen door de jaren heen stijgen en zal uw investering in de toekomst een beter rendement opleveren. De MAID-service betaalde de gebruikers ook voor het gebruik van het netwerktoken, de Safecoin, wat waar is, een groot punt dat MAID een goede investering is. Bovendien was MAID een oog voor het algemeen belang geworden, aangezien het een van de best verhandelde cryptocurrencies op Poloniex wordt, de waarheid moet gezegd worden, het overtrof zelfs de ETC en ETH die 2 jaar geleden als reuzen werden beschouwd in handelsvolume.

MAID biedt ook een platform voor online beveiliging en privacy. De naam MaidSafe staat trouwens voor Massive Array of Internet Disks, Secure Access for Everyone. U investeerde veilig en MAID brengt uw identiteit niet in gevaar. MAID ondergaat ook veel tests om een ​​effectief online investeringsplatform te zijn en ontwikkelde een aantal algoritmen die een veiligere toegang voor de investeerders bieden..

Er waren ook voordelen die u zult hebben bij het beleggen met MaidSafeCoin, net als lage transactiekosten, internationale acceptatie, onveranderlijke staat van dienst, veilige haven tegen valutarisico’s, pseudonimiteit, geen weigering van creditcards en niet blootgestelde persoonlijke gegevens. Ondanks dit alles is het echter een must om eerst de positieve en negatieve effecten van investeringen af ​​te wegen, zodat u de mogelijke uitkomst van uw geld weet. Het is aan jou, uiteindelijk, jouw beslissing en hoe je omgaat met en zorgt voor de verantwoordelijkheid bij het betreden van de MaidSafeCoin-wereld.

Hoe MaidSafeCoin (MAID) te kopen?

De meeste MAID-munten zijn te vinden op beurzen zoals Hit BTC, Poloniex en Bittrex. Sinds juli 2018 is het beschikbaar in 6 uitwisselingen op internet. Het kan voornamelijk worden uitgewisseld met behulp van BTC. Een gebruiker moet zijn BTC overzetten naar de beursgenoteerde beurzen, waar hij een handelsorder kan plaatsen om MAID te kopen tegen zijn eigen BTC. De gebruiker moet dan een BTC-adres aanmaken en vervolgens zijn MAID-munten uit de uitwisseling halen om naar het gemaakte BTC-adres te sturen.

Als u liever op een gemakkelijkere manier MAID koopt, kunt u altijd gebruik maken van Changelly of Verander nu!

Meer informatie over MAID

Wat is MaidSafeCoin (MAID)?

Het bedrijf MaidSafe heeft de MAID gemaakt om mensen gemakkelijk toegang te geven om hun gegevens op te slaan en een revolutie teweeg te brengen in de gemeenschappelijke manier van opslaan van de gegevens. MaidSafeCoin is de ruggengraat van het SAFE-netwerk. Het is bedoeld om te certificeren dat alle gebruikers een winst of beloning zouden hebben met de waarde die ze hebben geïnvesteerd. Het genoemde bedrijf heeft zijn gegevens op een gecirculeerde manier opgeslagen in de blockchain.

Het SAFE-netwerk (Safe Access for Everyone) is veilig en heeft een opslagsysteem dat was gedecentraliseerd en overgedragen van de verschillende gebruikers van het systeem. Aan de andere kant heeft MaidSafeCoin dit zogenaamde “landbouw” -proces, waarbij het een geven en neemt-procedure heeft voor de investeerders, wat betekent dat ze middelen verstrekken, maar tegelijkertijd ontvangen de handelaren ook veilige munten..

U bent waarschijnlijk enkele online cryptoplatforms tegengekomen die de veiligheid van uw investering niet kunnen garanderen. Welnu, in tegenstelling tot hen is de topprioriteit van MaidSafeCoin de veiligheid van uw investering. U, de belegger, heeft direct toegang tot wat u heeft opgeslagen en u bent op de hoogte en up-to-date van uw vermogen. Ook kan de deposant anoniem gebruik maken van het netwerk.

Het team

MaidSafe werd in 2002 bedacht door de Schotse ingenieur David Irvine, de CEO van het bedrijf en een voormalig IT-consultant. MaidSafe is een klein team, bestaande uit denkers, investeerders, knutselaars, promovendi, ingenieurs en ontwerpers. Hoewel MaidSafe gevestigd is in Ayr, Schotland, heeft het talenten uit veel verschillende culturen en landen aangetrokken.

MaidSafe is opgericht door vier niet-uitvoerende bestuurders. De eerste was David Allan, een bedrijfsjurist met 35 jaar ervaring in fusies en overnames. Hij is ook directeur geweest bij verschillende tech start-ups. Er is ook een man genaamd Andy Laverty die een gekwalificeerde registeraccountant is en functies heeft bekleed als interim voormalig Chief Financial Officer bij Sun Microsystems en Group Chief Financial Officer van FNZ, een vermogensbeheerprogramma voor Software as a Service..

Bovendien is David Cosh ook een van de niet-uitvoerende bestuurders, aangezien hij 40 jaar ervaring heeft met werken op directieniveau, een drankbedrijf tot $ 40 miljoen heeft gegroeid en 350 mensen in dienst heeft. Ten slotte was Fraser Hutschion. Fraser heeft 26 jaar dienst als operationeel piloot bij de Royal Navy. Hij was ook Senior Manager bij de AA en was de eigenaar en exploitant van een familiebedrijf.

De hierboven genoemde namen waren slechts enkele van de namen met de meeste hoogtepunten in het MaidSafe-team, maar er waren nog steeds veel denkers en innovators die de MaidSafe hebben samengesteld. Ze zijn het geheime wapen dat MaidSafe heeft om te overleven en nog steeds te bestaan ​​in de marktwereld.

Gevolgtrekking

Als we kijken naar de toenemende datasnelheden en behoeften van de gebruikers, zou opslag al snel een grote zorg worden. Met de eindeloze concurrentie op de huidige markt, biedt MaidSafe een gedecentraliseerde oplossing die fungeert als een grote stimulans om de extra middelen te gebruiken die het SAFE-netwerk gebruiken..

Bovenal is het maken van een geïnformeerde MaidSafe-prijsvoorspelling alleen zinvol als u de markttrends nauwlettend volgt. Ondanks alle ondergang en problemen die er zijn over de MAID, geloven veel mensen nog steeds in het potentieel van de MAID om in de toekomst te stijgen. Met de gezamenlijke inspanning van het MAID-team garanderen ze dat uw investering niet waardeloos zal zijn en dat u, de investeerders, kunt kiezen hoeveel opslagruimte u aan het MAID-netwerk wilt verstrekken, of u kunt ervoor kiezen om het systeem te gebruiken terwijl u er helemaal geen biedt. Er is dus geen reden dat de MaidSafeCoin (MAID) niet uw keuze is om te investeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me