Napoved cene Solane (SOL) za leta 2021, 2023 in 2025

Prihodnost, kako se bo denar porabljal in razdeljeval, postaja vse bolj jasna, ko začnemo opazovati stalno rast in sprejemanje decentraliziranih financ ali DeFi, kot je bolj znano. Vendar pa začenjamo razkrivati ​​tudi več omejitev okoli glavnih verig blokov, kot je Ethereum, ki napajajo številne aplikacije in platforme, ki ponujajo storitve DeFi, zaradi težav, kot so slaba razširljivost, dolgi časi potrditve in visoke provizije za transakcije..

Tu je torej to Solana ne samo, da bi rešil te ovire, temveč v zameno ponuja več, s tem da lahko iz decentralizacije izkoristi večji potencial. Solana je visoko zmogljiva, enoplastna veriga blokov z revolucionarnimi inovacijami, ki se osredotoča na gradnjo zelo razširljivih infrastruktur blokov, ne da bi žrtvovala omrežno varnost ali načela decentralizacije..

V zameno to pomaga pri podpori bolj usmerjenih v rast in visokofrekvenčnih aplikacij, ki bi običajno oškodovale druge verige blokov, obenem pa ohranile porazdeljeni protokol brez zaupanja in brez dovoljenj..

Žeton, ki poganja to močno omrežje, je SOL, in če boste nadaljevali, boste ugotovili, da naša napoved cen Solane napoveduje zelo svetlo prihodnost, podkrepljeno z nenehnim trdnim sprejemanjem, zaradi česar je vreden kandidat za dodajanje v vaš portfelj.

Napovedovanje cene Solane

Zgodovinska analiza cen Solane

Od svoje ustanovitve je Solana izvedla pet različnih krogov financiranja svojih žetonov SOL s štirimi zasebnimi prodajami. Prvi krog financiranja semen je potekal 5. aprila 2018 in zbral 3,17 milijona dolarjev. To je kasneje doseglo vrhunec v dveh ločenih krogih financiranja serije A, objavljenih 9. julija 2018, ki sta zbrala skoraj 20 milijonov dolarjev iz večjih investicijskih skladov in podjetij tveganega kapitala. Februarja in marca 2020 sta bili izvedeni še dve prodaji, ki sta skupaj zbrali še dodatnih 4 milijone dolarjev.

Solanovi žetoni SOL spadajo med najnovejše kriptovalutne projekte, ki so se začeli pred kratkim, z najzgodnejšimi podatki o trgovanju od 10. aprila 2020, poroča CoinMarketCap. Kot tak bi morali biti vedno previdni pri selitvi na novo vdrto tržnico. Kmalu zatem, ko je začel javno trgovati, se je SOL 11. maja 2020 spustil na najnižjo raven v višini 0,5052 USD..

Vendar pa SOL ni trajalo dolgo, da se je okoli sredine leta 2020 začel parabolično dvigovati, preden je 1. septembra 2020 dosegel najvišjo vrednost v višini 4,9400 USD..

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi.

Od trenutka, ko je dosegel najvišje vrednosti, se je SOL od takrat popravil nazaj navzdol, preden se je konec decembra 2020 spet hitro dvignil. V času pisanja tega dokumenta (15. januarja 2021) cena SOL znaša 3.3600 USD, kar pomeni 24-urni padec za 0,86%.

Po Messarijevih podatkih, če bi kupili SOL med njegovo javno prodajo leta 2020 za 0,2200 USD na žeton – čeprav je bil prvi krog semen v letu 2018 po ceni 0,0400 SOL – bi dobili neverjetno donosnost naložbe v višini 1,427,27%.

V primerjavi s svojo vrednostjo trgovanja bi današnja cena SOL padla le za 32,08% od najvišje vrednosti vseh časov in impresivnih 564,81% dobička od najnižje vrednosti. SOL je bil zasnovan kot sredstvo za deflacijo, katerega celotna ponudba je 500.000.000 SOL. Solana pa je v algoritmu opeklin programiral tudi zmanjšanje celotne zaloge, s čimer je celotno cirkulacijo zmanjšal na 488.630.611 SOL od pisanja.

Trenutna ponudba v obtoku je 261.900.137 SOL, kar bi Solanovo tržno kapitalizacijo ocenilo na 879.539.929 USD, kar pomeni 44. najdragocenejšo kriptovaluto.

solanaSolana (SOL)

Uvrstitev: 24$ 13,66Cena (BTC) Ƀ0,00027100 tržna cena$ 3,61 B Volumen$ 189,54 M24h Sprememba 6,4% Skupna ponudba488,63 M SOL

Solana (SOL) Napovedi napovedi prihodnjih cen

Čeprav je leto 2020 zelo novo nastajajoče leto, je bilo za Solano eksplozivno leto, saj je bila že izbrana kot veriga blokov za vse večje število decentraliziranih platform, zlasti v sektorju DeFi. Solana naj bi nadaljevala spektakularno rast v letu 2021 in pozneje, saj druge prilagodljive rešitve, kot je bližajoča se nadgradnja ETH 2.0 za Ethereum, še niso dobile popolne funkcionalnosti. Kot takšna naša napoved cen Solane napoveduje zelo bikovsko prihodnost.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 3,776 USD 12,38%
1 teden 4,407 USD 31,16%
1 mesec 3.620 USD 7,92%
6 mesecev 4 726 USD 40,65%
1 leto 6,156 USD 83,21%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
2022 6,156 USD 83,21%
2023 8.970 USD 166,96%
2024 11,806 USD 251,37%
2025 14.351 USD 333,27%

Napoved cene Solane 2021

Iz razpoložljivih algoritmičnih modelov, ki temeljijo na tehničnih dejavnikih okoli Solanovih žetonov SOL, smo lahko združili zelo bikovsko razpoloženje. Videti, kako veliko pozornosti je bilo namenjenega decentraliziranim finančnim platformam, ki so se pravkar nabrekle 22 milijard dolarjev zaklenjene vrednosti januarja 2021 se Solana predstavlja kot dobra alternativa Ethereumu za aplikacije in platforme, ki si prizadevajo za visoko rast. Posledično smo lahko videli, kako se je SOL sredi sredine leta 2021 prebil nad svoj najvišji čas.

Napovedovanje cene Solane 2023

Do zdaj je največji izziv proti Solani ta, da bi uveljavljene verige blokov, kot sta Ethereum ali EOS, v svoje omrežje uvedle prepotrebne posodobitve, da bi rešile zaskrbljujoča vprašanja razširljivosti, vključno s počasnim časom obdelave in visokimi pristojbinami. Številne novosti Solane pa bi jo lahko še vedno postavile na močan položaj proti svojim vrstnikom, vključno z težko pričakovanimi nadgradnjami, da bi omogočile boljšo medsebojno združljivost med Solano in drugimi verigami blokov, ki jih poganjajo njeni žetoni SOL..

Napovedovanje cene Solane 2025

Težko je napovedati, koliko se bo finančni svet spremenil v dolgih štirih letih, vendar bi močno stavili, da bo vrednost decentralizacije z večjim uvajanjem decentraliziranih financ (DeFi) in večjo uvedbo napredovala v večino našega vsakdana. decentraliziranih aplikacij (dAPP). Solana zaradi velike razširljivosti je močna izbira za prihodnost za platforme. Ker je domača valuta te vsestranske in zmogljive verige blokov SOL zelo privlačna naložbena priložnost.

Je Solana dobra naložba?

Kot je pokazala naša napoved napovedovanja cen Solane, ima SOLANIN SOL zelo močno tehnično podlago, saj je zelo uporaben kot uporabni žeton in ima dolgoročen deflacijski ekonomski model za doseganje večje vrednosti zaradi pomanjkanja. SOL je odlična ponudba, če ga nameravate dodati v svojo košarico, vendar bodite previdni tudi pri prestopu na mladi in še nezreli trg SOL. Tudi če pogledamo nazaj k bolj temeljnemu stališču, je Solanin projekt predstavil revolucionarne rešitve za reševanje glavnih izzivov povečevanja navzgor.

Prvič imamo decentralizirano omrežje blokovnih verig, ki bi teoretično lahko podpiralo velike današnje glavne platforme, če izvajajo preklop in storitve na ravni podjetja, hkrati pa ohranjajo zanesljivo varnost, hitro obdelavo in nizke stroške. Solanina enoplastna veriga blokov vodi algoritem soglasja delegiranih dokazov o vlogi (dPoS), vendar v kombinaciji z revolucionarno rešitvijo za skaliranje skozi decentralizirano uro, imenovano Proof-of-History (PoH).

To omogoča, da Solanina veriga blokov vsako sekundo obdela več kot 50.000 transakcij, z zelo nizkim 400ms blok-časom in z enako nizkimi stroški v višini samo 0,00001 USD za vsako transakcijo.

Solanino omrežje je zaščiteno s 488 validacijskimi vozlišči po vsem svetu in je od marca 2020 obdelalo več kot 5,5 milijarde edinstvenih transakcij. Solanina veriga blokov je zelo vsestranska, saj lahko podpira široko paleto različnih storitev, ki jih je mogoče enostavno ustvariti z uporabo priljubljenih kodnih jezikov . Njegov glavni primer uporabe je trenutno v sektorju DeFi, saj lahko napaja in varuje denarnice, tržnice, borze, plačilne platforme, trge napovedovanja, posojanja ali izposojanja, decentralizirani ponudniki v oblaku, shranjevanje podatkov in še veliko več.

Solana opaža tudi povečano zanimanje za uporabo kot temelj za številne platforme Web3. Trenutno se na Solanini blokovni verigi izvaja 68 projektov ali pa sodelujejo s Solano za izmenjavo in sorazvoj novih tehnologij. Večina jih je uglednih imen v prostoru verige blokov. Stajbolkoji z velikimi kapicami, kot sta Tether in Circle’s USDC, Solano uporabljata kot eno izmed verig blokov, ki varujeta njihovo ekspanzivno omrežje. Chainlink je s Solano sodeloval tudi pri razvoju varnega hitrega preročišča za poganjanje trgovanja z binarnimi opcijami.

Solanina največja prihajajoča posodobitev omrežja, Wormhole, prav tako širi uporabnost Solaninega SOL-blokchaina. Je decentraliziran “most”, ki uporabnikom omogoča enostavno prenašanje sredstev med Solano in drugimi verigami, kot je Ethereum. To pomeni, da bi platforme DeFi lahko izkoristile Solanin hitri, poceni in razširljiv blok verigo, medtem ko še vedno izvajajo poravnave, ki jih je treba opraviti drugje. Ta medsebojna interoperabilnost bi prinesla večje sprejetje SOL in posledično rast vrednosti.

Kako kupiti Solano?

Preverjevalniki vozlišč zaslužijo žetone SOL za pomoč pri oskrbi in zaščiti Solanovega bloka. Kot domača valuta se izvršbe pametnih pogodb in provizije za transakcije plačujejo v SOL. Zaradi deflacijskega ekonomskega modela Solane se imetnike žetonov spodbuja, da vložijo žetone SOL, da bi izkoristili povečano pomanjkanje, hkrati pa zaščitili omrežje.

Novorojene žetone SOL je težje najti za tujce in jih podpirajo le nekatere borze, najbolj vidne Binance, OKEx, FTX, MXC in Bithumb. Morda boste našli izčrpen seznam podprtih trgov s spletnimi mesti, kot so CoinMarketCap, ali CoinGecko.

Več informacij o Solani

Solana, ki so jo ustanovili pionirski veterani v tehnološkem sektorju, kot so Intel, Qualcomm, Dropbox in drugi, ponuja omrežje verig blokov, ki se ponaša z visoko prepustnostjo, razširljivostjo in nizkimi honorarji, hkrati pa uporablja samo en sloj za večjo komponiranost med projekti na svoj ekosistem. Solanina najbolj znana in moteča inovacija v prostoru verige blokov je ustvarjanje in široko izvajanje Proof-of-History (PoH). Glavni izziv v decentraliziranih ali distribuiranih omrežjih je iskanje dogovora o določenem času in kraju, kjer se dogajajo transakcije.

Solanin PoH uporablja preverljive funkcije zakasnitve (VDF), da vsakemu vozlišču omogoča, da preko SHA256 izda lokalno generirane časovne žige, s čimer ustvari sinhronizirano in prijetno “uro” po celotnem omrežju. Rezultat je distribucija enotnih časovnih žigov, kar omogoča obdelavo podatkov veliko bolj učinkovito. To ima za posledico obljubo Solane o veliko večji razširljivosti kot drugi konkurenčni blockchains, hkrati pa ASIC-jem otežuje “napad” na svoj blockchain.

Solana našteje sedem drugih večjih novosti kot del svoje splošne rešitve za reševanje vprašanj, ki pestijo tradicionalna omrežja verig blokov, ko se uporabljajo v velikem obsegu:

• Konsenzni mehanizem Tower Byzantine Fale tolerance (BFT) – Solana je uvedla različico bizantinske tolerance napak (BFT), optimizirano za PoH. Uporablja sinhronizirano uro na verigi blokov Solana pred konsenznim glasovanjem, da zmanjša režijske stroške in zakasnitve za komunikacijo ter usklajevanje po vsej mreži. Ko se potrjevalci dogovorijo o glasovanju za vrstni red transakcij, postane kanonikaliziran in ga ni mogoče povrniti nazaj.

• Turbina – Solana uporablja edinstven protokol za širjenje blokov, imenovan „Turbine“, ki lahko podpira veliko število vozlišč, ki delujejo v njegovem omrežju, ne da bi to vplivalo na delovanje. Namesto da bi eno vozlišče v celoti prenašalo podatke na vsa druga vozlišča, bi bili podatki razdeljeni na majhne pakete. Te pakete bi posredoval vsakemu validatorju, ki bi ga nato posredoval skupini drugih vozlišč hkrati. Omogoča rekonstrukcijo blokov podatkov tudi z delnim paketom.

• Gulf Stream – Solana uporablja „Gulf Stream“ kot protokol za posredovanje transakcij brez Mempoola, s čimer validatorjem vozlišč omogočijo hitrejše izvajanje transakcij, skrajšajo čas potrditve in zmanjšajo pasovno širino pomnilnika za validatorje.

• Sealevel – Solana je s sprejetjem Sealevela postala prva vzporedna pametna pogodba na svetu. Podpira zmožnost vzporednega izvrševanja transakcij znotraj enoplastne arhitekture Solane. Sealevel najde vse transakcije, ki se ne prekrivajo v bloku, in jih izvede vzporedno, da dodatno optimizira delovanje blokovne verige Solana.

• Cevovod – Cevovod je Solanina enota za obdelavo transakcij za preverjanje veljavnosti podatkov. Sprejema optimizacijski mehanizem v zasnovi CPU, imenovan “cevovod”, kjer je treba podatke preveriti na podlagi zaporedja korakov, z različno strojno opremo za upravljanje vsakega posebej. To omogoča učinkovitejše preverjanje veljavnosti podatkov in večjo uporabo razpoložljive strojne opreme.

• Cloudbreak – Solana z Cloudbreakom reši težavo s sledenjem računov v porazdeljenem omrežju brez izgube zmogljivosti omrežja zaradi pomanjkanja pomnilnika ali omejene hitrosti dostopa. Cloudbreak uporablja sočasno branje in zapisovanje prek konfiguracije RAID 0 na pogonih SSD (SSD).

• Arhiverji – Shramba podatkov na verigi blokov Solana se iz validatorjev prenese v mrežo vozlišč, imenovanih »Arhiverji«. Vsi obdelani podatki se porazdelijo in razpršijo med vozlišči, kar zagotavlja večjo varnost v omrežju in podatki se hranijo v decentralizirani knjigi.

Zaključek

DeFi je pred nekaj leti eksplodiral na prizorišče iz ničesar. Po dolgem in nenehnem nadzoru velikih bank in institucij smo končno lahko videli začetek demokratizacije v finančni industriji. DeFi je pripravljen in pripravljen na prihodnost, kako bo človeštvo sodelovalo s finančnimi storitvami in vsem zagotovilo dostopen, poceni, pregleden in pošten dostop. Toda kot pri vsem v življenju tudi koraki v prihodnost pomenijo, da bomo sčasoma naleteli na nekaj kamnov spotike.

Blockchain je doslej v svojem kratkem obstoju imel več kot nekaj kolcanja, nedvomno pa se bomo v prihodnosti soočili z več. Toda tu in zdaj so še vedno veliki izzivi, ki preprečujejo obsežno posvojitev in integracijo. Cilj Solanove iznajdljive verige blokov je vse to rešiti z zagotavljanjem omrežja, ki ponuja hitrost, razširljivost in stroškovno učinkovitost, ne da bi pri tem izgubila katero od temeljnih vrednot, zaradi katerih so decentralizirane verige verig takšne, kot so. Kot je že razvidno iz naše napovedi cen Solane, nas za ta mladi projekt čaka zelo upanja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me