Napovedovanje cen Siacoin (SC) za leta 2021, 2022 in 2025

Siacoin je ponudnik skladiščenja, ki temelji na blockchainu. Bili so ena prvih rešitev za shranjevanje blokov v verigi v oblaku. Platforma je privzeto šifrirana za zasebnost, uporabniki nadzirajo šifriranje in ključe za dešifriranje.

Nobena tretja oseba nima dostopa do shranjenih podatkov na Sia, v nasprotju s tradicionalnimi ponudniki pomnilnika v oblaku.

Platforma je decentralizirana za odpoved shranjevanja datotek na več vozliščih po vsem svetu. Uptime je tako dober, če ne celo boljši od konkurenčnih ponudnikov skladišč.

Njihova dolgoročna vizija je postati hrbtenica za shranjevanje celotnega interneta. Skupina Siacoin meni, da bi morali biti podatki brezplačni za vse.

V tem Napovedovanje riža Siacoin, analizirali bomo vse o projektu, da vam bomo pomagali ugotoviti, ali je to dobra naložba za vas ali ne.

Napovedovanje cen Siacoin

Analiza zgodovinskih cen Siacoin (SC) 

Siacoin (SC) je na trgu kriptovalut od leta 2015 in ima v letih svojega obstoja pravičen delež črpalk in odlagališč.

Svoje ves čas nizka je prišel nekaj mesecev po tem, ko ga je predstavil Nebulous, Inc, ki je videl, da je njegova cena padla tako počasi kot 0,00001262 USD dne 28. decembra 2015.

SC je v prvi polovici leta 2016 trgoval vodoravno, ko je nenadoma njegova cena doživela nekaj večjih pozitivnih cenovnih ukrepov, ki jih lahko pripišemo bližajočemu se dogodku prepolovitve bitcoinov v letu 2016.

Kot mnogi altcoin-i v tej panogi so bili tudi stroški SC vedno v neposredni povezavi s cenami BTC.

Če pogledamo lestvice iz prejšnjih let, to potrjuje, saj se večina pomembnih gibanj cen SC sinhronizira z nekaj pomembnimi cenovnimi akcijami bitcoin.

To je najbolj očitno v poznih vojaških letih kripto industrije 2017-2018 in njenem nadaljnjem in podaljšanem medvedjem trgu.

Višina bikovega teka je pokazala, da je cena Siacoina narasla do 0,092868 USD dne 6. januarja 2018. Takoj ko je dosegla to cenovno točko, pa se je začela postopno spuščati do trenutne cene, razen maja 2018, tik preden je uvrščena na seznam Binance. 

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

siacoinSiacoin (SC)

Uvrstitev: 105$ 0,010802Cena (BTC) .000,00000000Marketcap$ 512,13 M volumen$ 19.10 M24h Sprememba1,93% Skupna ponudba0,00 SC

Napovedi napovedi prihodnjih cen Siacoin (SC)

Ni zanesljivega načina napovedovanja prihodnjih cen katerega koli sredstva; to je še bolj zapleteno pri napovedovanju cen kriptovalut, kot je Siacoin.

Hitro iskanje po internetu vam bo pokazalo, da imajo številni analitiki različna mnenja o tem, kakšne bi lahko bile cene Siacoina v različnih časovnih okvirih.

Edino, kar je tukaj gotovo, je dejstvo, da v njihovo napoved nihče ni prepričan. V svojih prizadevanjih za pripravo izvedljivega traktorja cen za projekt lahko izdelamo samo opažanja iz preteklih cenovnih ukrepov, korelacije identitetnih cen in utemeljene predpostavke.

Pogosto kot ne, so cene kriptovalut močno povezane s cenovnim delovanjem bitcoinov, za katere mnogi strokovnjaki menijo, da se gibljejo v periodičnih cenovnih ciklih.

Ti cikli se ponavadi zgodijo po pomembnem razvoju bitcoinov, kot so rudarjenje bitcoinov, prepolovitev dogodkov, spreminjanje regulativnega okolja, nadgradnje protokola in vilice.

Zdi se, da je gibanje cen BTC najpomembnejši dejavnik pri določanju cene številnih altcoinov v industriji, in Siacoin ni nič drugačen.

Verjamemo, da bo z nedavnim dogodkom prepolovitve bitcoinov nenehni razvoj infrastrukture Siacoin, pa tudi namen vzpostavljanja poslovnih partnerstev s sorodnimi industrijami, služil kot katalizator za nov bikovski cikel za Siacoin.

Iz teh razlogov smo pripravili razmeroma optimistično napoved cene za to digitalno sredstvo kratkoročno in dolgoročno, kot je prikazano v naslednjem razdelku. 

Kratkoročna napoved

AfterPriceChange
1 dan 0,0021 USD 5%
1 teden 0,0023 USD 15%
1 mesec 0,0024 USD 20%
6 mesecev 0,0100 USD 500%
1 leto 0,1000 USD 5000%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 0,1000 USD 5000%
2 leti 0,0916 USD 4578%
3 leta 0,765 USD 3825%
4 leta 0,1163 USD 5815%
5 let 0,5105 USD 25525%

Napovedovanje cen Siacoin 2020

Verjamemo, da nedavni dogodek za prepolovitev nagrad za Bitcoin (BTC) pomeni začetek novega bikovskega cikla za kriptovalutno industrijo.

To predpostavko podpirajo opažanja, zbrana iz prejšnjih razpolovljenih dogodkov bitcoinov. Kratkoročno lahko Siacoin doživi bikovsko cenovno dogajanje, ko njegova cena doseže 0,01 USD do konca leta.

Ta napoved temelji na predpostavki, da bo BTC še naprej pridobival na vrednosti vse leto in bo ta zagon nosil v naslednjem letu.

Napovedovanje cen Siacoin 2022

Napovedujemo, da bi v tem času Siacoin dosegel novo rekordno vrednost 0,10 USD, kar je približno 50-krat več od njegove tržne vrednosti po trenutnih cenah.

Čeprav je to morda preveč optimistična napoved, tudi to ni nemogoče. To bi se verjetno zgodilo v letu 2021, kmalu zatem pa bo prišlo do nekaj dobička, kar bo ceno znižalo na približno 0,0916 USD v leto 2022.

To bo sedmo leto od uvedbe Siacoina in pričakujemo, da bi bile izdane številne njegove bistvene značilnosti in da bi se partnerstvo utrdilo.

Napovedovanje cen Siacoin 2025

V petih letih bi se zgodil še en dogodek prepolovitve bitcoinov, ki bo znova označil začetek novega bikovskega kripto cikla.

Leto 2025 bo leto po dogodku 4. razpolovitve in verjetno času, ko bi verjetno prišlo do občutno pozitivnega gibanja cen za bitcoin.

To pomeni tudi prvo desetletje obstoja družbe Siacoin in do takrat bi bil sproščen večji del njene infrastrukture. Partnerstva s sorodnimi industrijami bi že dozorela, kar kaže na idealno situacijo, ko bi Siacoin lahko doživel še en močan skok cen.

Glede na predvideni trg oblačnega trga v letu 2025 je cena 0,5105 USD ali več za Siacoin je verjeten.

Je Siacoin dobra naložba?

V tem trenutku je SC dolgoročna naložba. Predvidena vrednost globalnega računalništva v oblaku do leta 2025 bo 712,83 milijarde USD. Če SC zavzame 1-2% tega trga, bi lahko vsak žeton ocenili na 0,17 do 0,34 USD.

Te ocene so zelo konzervativni osnovni večkratniki in ne upoštevajo kripto bull teka, ki bi lahko cenovno raketo še bolj premagal njihove najvišje cene in dosegel vrednost 1,00 USD..

Projekt Sia je stabilen in bi lahko nadaljeval razvoj, če bi nadaljeval razvoj.

Kako kupiti Siacoin?

Zainteresirani kupci, ki želijo kupiti Siacoin, bodo z veseljem izvedeli, da obstaja veliko načinov, kako nabaviti to digitalno sredstvo. Trenutno je naveden na številnih vodilnih borzah kriptovalut v industriji danes.

Tej vključujejo Binance, Kraken, Poloniex, Bittrex, Huobi, in V redu.

Upoštevajte, da kupci morda ne bodo mogli kupiti Siacoins (SC) s fiatom neposredno prek teh borz.

Najprej bodo morali kupiti bitcoin ali ethereum, nato pa jih zamenjati za Siacoins, nato pa lahko svoj žeton dvignejo na svojo želeno denarnico Siacoin.

Tisti, ki želijo kupiti Siacoins neposredno s fiatom, bodo morda želeli uporabiti takojšnjo izmenjavo kriptovalut, ChangeNow. Ponuja preprost, a zmogljiv vmesnik, ki uporabnikom omogoča, da s partnerstvom z Simplexom kupijo Siacoine z uporabo kreditnih ali debetnih kartic.

Denarnice Siacoin

 Upoštevajte, koliko SC pustite na svojih vročih denarnicah. Pri vzpostavljanju kratkotrajnih računov bodite izredno premišljeni.

Vedno financirajte kratkotrajne račune z najmanjšim zneskom, ki vam ustreza. Če ste priročni s kodo, lahko uporabite Hladilnica Sia.

Za vse ostale prostore morate vedno uporabljati strojno denarnico, Ledger ali Trezor so naše najboljše izbire.

Sia lahko uporabljate le Ledger in zahteva znanje ukazne vrstice.

Več informacij o Siacoin

Kaj je Siacoin?

Projekt Siacoin je odprtokodna, decentralizirana rešitev za shranjevanje, ki temelji na blockchainu. Podobno kot storitve v oblaku, ki jih ponujajo Dropbox, Google Drive, Microsoft Onedrive, iCloud in Amazon Cloud.

Siacoin ločuje predvsem način upravljanja izpadov z delitvijo podatkov, varnost z zasebnimi ključi (Google tega ne more storiti, saj to neposredno vpliva na njihovo sposobnost trženja, tretje osebe bodo vedno imele dostop do vaših podatkov) in njihovo cena, ki je cenejša od konkurentov.

Siacoin deluje tako, da lastnikom / lastnikom trdega diska dovoli, da svoj neuporabljeni prostor na trdem disku najamejo najemnikom za plačilo. Platforma Siacoin uporablja pametne pogodbe za zaklepanje kovancev SC.

To zagotavlja, da najemniki plačajo gostiteljem, kot je bilo dogovorjeno, gostitelji pa morajo SC dati tudi kot zavarovanje. Zagotavlja tudi čas neprekinjenega delovanja, saj lahko gostitelja zaračunamo za nedelovanje.

Vizija podjetja Siacoins je brezplačna uporaba podatkov za vse, za izrabo največje baze podatkov na svetu za shranjevanje pa nameravajo uporabiti neuporabljene trde diske z vsega sveta..

Ekipa

Podjetje, ki stoji za podjetjem SiaCoin, je Nebulous, Inc. Podjetje se je ustanovilo leta 2014. Novembra 2014 je bel papir je bil izdan.

Napovedovanje cen Siacoin SC

Siacoin z ICO ni zbiral zagonskih sredstev. Sia je sredstva zbirala od neodvisnih vlagateljev. Začetni krog financiranja je zbral 1,25 milijona dolarjev.

Nebulas Labs so ta sredstva prejeli za razvoj družbe Sia. Siafunds so še en žeton v omrežju.

To so tokenizirani vrednostni papirji, ki imetnikom ob sklenitvi vsake pogodbe izplačajo določen znesek Sie. V drugem krogu financiranja so zbrali 3.250.000 USD

Sia je prejela svoj drugi krog sredstev zaradi svojih monumentalnih dosežkov. V času financiranja so shranili več kot 4 PB podatkov, razdeljenih med 925.000 pametnih pogodb za shranjevanje.

Nato je imela mreža Sia dodatnih 2 PB razpoložljive zmogljivosti za shranjevanje. Programska oprema Sia je bila nato prenesena več kot milijon krat.

Sia načrt je podrobno opisan s preprosto razumljivimi cilji in je na voljo tudi v realnem času.

To jih ločuje od večine verig blokov. Njihov posodobitve skupnosti so pogosti in poučni, če ne marate brati, imajo youtube stran ki ponuja 1-2 minutni video z vsemi ustreznimi posodobitvami.

Ekipa Nebulous / Sia je skupaj že dolgo od leta 2014. Razvili so skupinsko vizijo. Njihovi vlagatelji so A_Capital, Bain Capital Ventures, Bessemer Venture Partners, Collaborative Fund, Dragonfly Capital Partners, Fenbushi Capital, First Star Ventures, Hack VC, INBlockchain, Raptor Capital Management in SV Angel.

Napovedovanje cen Siacoin SC

Razvoj projektov

Lastniška programska oprema Siacoin datoteke razdeli na ločene segmente, preden jih naložite. Vsako 30 gostiteljev bo prejelo 1 del podatkov.

To ne ustvari signalne točke odvečne odpovedi.

Siacoin ustvari te segmente datotek z uporabo kodiranja z brisanjem Reed-Solomon. Tehnologija izhaja iz tega, kako so bili CD-ji / DVD-ji kodirani, da se še vedno predvajajo, tudi če so poškodovani.

Če 20 od 30 gostiteljev ne uspe, lahko najemnik / končni uporabnik še vedno dostopa do njihovih podatkov in jih prenese. Če se odpove še en gostitelj, bo platforma samodejno dodelila novega gostitelja podatkom najemnikov.

Vsak segment je tudi šifriran, preden zapusti računalnik najemnikov. Gostitelji na platformi Sia shranjujejo samo šifrirane datoteke. Tradicionalni ponudniki pomnilnika v oblaku privzeto ne šifrirajo vaših podatkov.

Segmentirano shranjevanje dodaja plast varnosti. Razdrobljene datoteke je neverjetno težko prebrati. Datoteke je treba znova sestaviti, da postanejo berljive.

Zaradi tega decentraliziranega pristopa je tehnologija veriženja blokov odlična rešitev za storitve v oblaku.

Najemniki na platformi Sia ustvarijo datotečne pogodbe, te pogodbe določajo obveznosti glede neprekinjenega delovanja, cene in druga merila, ki jih želijo vključiti gostitelj in uporabnik.

Sia je nedavno najemniku dodala zaščito pred izrezom cen, da bi storitev zaščitila pred izkoriščanjem gostitelja.

Za pospešitev postopka prenosa so bili ustvarjeni tudi kratkotrajni računi, ki gostiteljem omogočajo dostop do vnaprej financiranega računa, gostitelji lahko hitreje dostopajo do sredstev in pospešijo postopek prenosa.

Na žalost lahko gostitelji ta sredstva kadar koli tudi ukradejo, najemnik pa nima možnosti regresa. Siacoin najemnikom svetuje, naj kratkotrajne račune financirajo z majhnimi zneski SC.

Datotečne pogodbe so skoraj kot pametne pogodbe; ustvarjajo sporazume o ravni storitev (SLA). Ti dogovori se nato po zaključku transakcij shranijo v Sia-jevi verigi blokov.

Gostitelj je zagotovil ustrezno delovanje, najemnik pa je podatke shranil za predvideni čas. Te pametne pogodbe veljajo za uporabo omrežja in v postopek niso vključene nobene tretje osebe.

Najemniki uporabljajo Siacoin za nakup prostora za shranjevanje, vendar morajo gostitelji Siacoin tudi položiti v vsako pametno pogodbo kot zavarovanje.

Majhne transakcije potekajo med gostiteljem in najemnikom. Ta postopek je počasen in traja do 2,5 sekunde. To je ena izmed težav z razširljivostjo, s katero se sooča omrežje.

Ephemeralni računi za zdaj rešujejo težavo, vendar jih bodo gostitelji sčasoma igrali. Zavarovanje, ki ga vložijo gostitelji, finančno odvrača od neaktivnosti.

Najemniki morajo predplačati pogodbo, SC je namenjen za prenos, pogodbe o skladiščenju pa običajno trajajo 90 dni, pogodbe pa se samodejno podaljšajo. Če je posel odpovedan, se ves neuporabljeni SC povrne najemniku.

Ko pogodbe prenehajo, mora gostitelj predložiti dokazilo, da je najemnikovo datoteko shranil s pogodbo. Sia to imenuje dokaz za shranjevanje. Ta dokaz o shranjevanju se mora v določenem času pojaviti na verigi blokov Sia.

Če se dokaz o shranjevanju pojavi na verigi blokov, je gostitelj plačan; v nasprotnem primeru se gostitelj kaznuje.

Siacoin uporablja Merkle drevesa za dokaze o hrambi. Drevesa Merkle omogočajo omrežju, da potrdi, da je majhen del podatkov (hash) del širšega nabora prenesenih podatkov.

Ti dokazi so majhni in izjemno varni; na koncu bodo zmanjšali napihnjenost blokov.

Blockchain bloat je strupen za to platformo, saj lahko traja nekaj dni, da najemnika ali gostitelja sinhronizirate s Sia blockchain. Siacoinsova Lite Denarnica bi to lahko rešila, vendar so še vedno v beta testiranju.

Siacoin je uradno začel z izmenjavo in distribucijo vsebin. Skynet označuje trenutek, ko je “tehnologija pripravljena” za intenzivno trženje.

Pretakanje videa in SiaStream sta revolucionarni blockchain storitvi, ki omogočata pretakanje medijev prek decentraliziranega omrežja, SiaStream je trenutno v beta različici, njihova različica alfa bo kmalu na voljo javnosti.

Njihove storitve lahko tudi brezhibno pretakajo 4k video vsebine, kar je impresivno, vendar še ne more pretakati na vaš pametni televizor.

Nebulozni Github je naložen z obvezami, ki potiskajo verigo blokov Siacoin naprej.

Sia ostaja na vrhu tega, kaj bi lahko bilo shranjevanje v oblaku blockchain. Aktivno sodelujejo s končnimi uporabniki, poskušajo optimizirati dostavo izdelkov in ustvariti uporabnejši izdelek.

Napovedovanje cen Siacoin SC

Rudarstvo Siacoin

Siacoin je mogoče rudariti. Uporablja algoritem zgoščevanja Blake 2B. SC je bil kovan GPU, dokler Bitmain ni izdal rudarja ASIC, ki je sposoben rudariti Blake 2B.

Bitminov Antminer A3 je bil zelo donosen in to je imelo pomembno vlogo pri izbiri družbe Siacoins za vilico verige blokov. S tem so zaščitili svoj neposredni interes za Obelisk in rudar Obelisk SC1, ki je bil pol močnejši od Antminer A3.

Napovedovanje cen Siacoin SC

Siacoin je to storil tako, da je v Obelisk SC1 zasnoval varnostni algoritem, če Bitmain ni deloval transparentno in pošteno. To je pripovedni pritisk Sie. Bitmain res ni deloval v najboljšem interesu rudarske skupnosti Sia. Sia je ukrepala za zaščito omrežja, saj lahko centralizacija povzroči smrt decentraliziranega verige blokov. Bitmain je bil v bistvu napaden omrežje Sia in rudarska skupnost Sia. Po našem mnenju je Sia ravnala korektno, toda rudarski projekt Obelisk je preprosto manjše zlo in denar.

Pristojbine za Siacoin

90% ceneje 1-2 USD na TB na mesec. Primerjalno bo 100 GB prostora za shranjevanje v storitvi Google Drive stalo 2 USD na mesec. Na žalost Sia ni tako intuitivna kot Google Drive. Dobičkonosnosti tudi pri posameznih lastnikih trdega diska ni. Na tem trgu bodo prevladovali obsežni podatkovni centri, kar je super za potrošniške cene, ne pa tudi za decentralizacijo.

Tržna konkurenca Siacoin

Glavni akterji trenutnega trga računalništva v oblaku so:

 • Amazonka
 • Microsoft
 • IBM
 • Aliyun
 • Google
 • Prodajno silo
 • Rackspace
 • SAP
 • Oracle
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Zagotavljanje različnih storitev:

 • Infrastruktura kot storitev (IaaS)
 • Platforma kot storitev (PaaS)
 • Programska oprema kot storitev (SaaS)

Glavna težava podjetja Siacoin je tekmovanje s podjetji, ki ponujajo celoten sklop rešitev, ki se integrirajo v njihove storitve. Zaradi tega so bolj privlačna za podjetja, ki želijo rešiti vse svoje težave z eno rešitvijo. Siacoin se osredotoča le na shranjevanje podatkov in ima še veliko pot, preden lahko tekmuje. Njihova cena jih lahko doseže le, če se njihove storitve ne morejo integrirati z drugimi ponudniki storitev.

Siacoin Onramp

Integracija Carbon in Siacoin omogoča uporabnikom, da Siacoin kupijo s svojo kreditno ali debetno kartico. Zamuda, ki jo nalagajo menjalnice, je smešna, od KYC (Spoznajte svojo stranko) in obdobij vzdrževanja do likvidnostnih težav, zaradi česar bi se uporabnik moral prisiliti, da se registrira pri drugi borzi in znova zažene KYC ali pa bi bil finančno kaznovan za takojšnje potrebe. Odnos Carbon Siacoin rešuje ta vprašanja in ustvarja alternativni kripto onramp v korist celotne kripto skupnosti.

Končna sodba 

Shranjevanje v oblaku je prihodnost shranjevanja podatkov. Ker človeštvo shranjuje podatke vedno več vsebin v spletu, so napadi oblačnih storitev neizbežni. Kako varni so vaši podatki na Amazonovih ali Googlovih strežnikih nešifrirani? Glavni ponudniki storitev v oblaku imajo nekaj najboljših inženirjev, ki delajo na njihovi varnosti. V nekaterih primerih je še vedno kriva napaka uporabnika. Dostop do šifriranih podatkov je brez ključa za dešifriranje neuporaben.

Siacoin še vedno ni gospodinjsko ime za shranjevanje v oblaku, toda z izdajo Skyneta bi se to lahko spremenilo. Lahko bi začeli bolj agresivno tržno kampanjo in svojo verigo blokov spremenili v glavnega ponudnika storitev v oblaku. Za uresničitev tega jih čaka še veliko razvoja, saj ponudniki storitev v oblaku ponujajo pakete možnosti in uporabnike zaklepajo z dodatnimi storitvami, ki jim otežujejo odhod.

Dodatni stroški zamenjave ponudnikov oblakov so lahko astronomski, saj je treba vsak gostiteljski stroj vključiti v nov sistem. Dodeliti je treba nešteto delovnih ur in uporabnike usposobiti za uporabo sistemov. Sia sicer ima stroškovno prednost, vendar v svojem trenutnem stanju ne more konkurirati večjim ponudnikom storitev v oblaku. Lahko pa ponujajo rešitve za razvijalce verig blokov in domače uporabnike. Odnos Carbon Siacoin olajša njihovo uporabo. Večji ponudniki oblakov imajo te plačilne sisteme že od samega začetka, Sia pa je potrebovala pol desetletja, da je ustvaril enako enostavno uporabo.

Kot preprosta, poceni rešitev za varnostno kopiranje so kilometre pred konkurenco. Njihovo omrežje je v območju PB, kar ni malo in zdaj ponujajo storitve pretakanja, ki odpirajo drugo tržno nišo, domačo zabavo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me