Syscoin Price Prediction (SYS) for 2021, 2022, 2025

Kryptovaluta er klar til å gjøre en enorm innvirkning på vanlig handel. Ikke mer enn Syscoin, som sikter mot intet mindre enn en desentralisert plattform for online detaljhandel. Med andre ord kan Syscoin være neste Amazon eller Walmart.

Disse butikkene har fått stadig sterkere kritikk for sin monopolistiske taktikk og kaldblodige arbeidspraksis. Men samtidig ser det ikke ut til å være noe alternativ til den sentraliserte e-handelsmodellen de legemliggjør, ingenting som ville ha råd til den samme kombinasjonen av høy hastighet, lav pris og høyeste bekvemmelighet.

Men hvis Syscoin lykkes med målet om å avskaffe mellommennene helt, slik at folk kan bruke den virtuelle valutaen til å handle direkte med hverandre over blockchain-nettverket, kan det dukke opp en ny form for inkluderende, rettferdig markedsplass.

Det kan virkelig være en spillveksler, og det er derfor vi bestemte oss for å bringe denne Syscoin-prisforutsigelsesartikkelen til deg!

Syscoin prisforutsigelse

Hvor levedyktig er dette scenariet? Er Syscoin virkelig opp til oppgaven? Hva er opprinnelsen og historien til denne plattformen, og hva er fremtidens utsikter? Bør du, investoren, ta litt hensyn til denne lovende virksomheten? For å være sløv, hvor mye vil aksjen stige de neste årene?

Syscoin historisk prisanalyse

Lansert i 2014, Syscoin er en av de første kryptovalutaene som hopper inn i blockchain-vognen. I nesten tre år, frem til 2017, forble det imidlertid et altcoin med lav markedsverdi, med prisen på en cent per token. Som andre altcoins gjennomgikk den en vedvarende okseløp fra 2017 til 2018, som nesten berørte dollarmerket i januar 2018. I mellomtiden introduserte Syscoin en rekke innovasjoner diskutert ovenfor, og mens prisen krasjet til slutt, forble den i rekkevidde på 4-10 cent.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund handler Syscoin til 11,5 cent per token, med endring på 5,82% det siste døgnet. Altcoin har en markedsverdi på 69,26 millioner. Den totale tilgangen på Syscoin er 888 millioner.

syscoinSyscoin (SYS)

Rangering: 235$ 0.198318 Pris (BTC) .000.00000400 Markedskap$ 121,80 MVolum$ 17,90 M24h Endring3,85% Totalforsyning888,00 M SYS

Syscoin fremtidige prisvarsler

Prisvarsling krever nøye historisk analyse og forsvarlig projeksjon av analysen i fremtiden. Det er sant at tidligere resultater ikke er noen garanti for fremtidig suksess.

På samme tid, hvis løfter blir oppfylt, mål oppfylt i henhold til forventningene, og nye og innovative mål som stadig settes, kan man komme med en rimelig spådom om en lys og rosenrød fremtid. Alt dette gjelder Syscoin, hvis potensial er tilnærmet nedenfor:

Kortsiktig prognose

AfterPrice Change
1 dag $ 0,118 1,72%
1 uke $ 0,210 81,0%
1 måned $ 0,123 6,03%
1 år $ 0.135 16,4%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 0.135 16,4%
2 år $ 0,119 2,59%
3 år $ 0,122 5,17%
5 år 0,155 dollar 25%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder kun ment for utdanningsformål og ikke er tatt som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon for Syscoin 2021

Syscoin vil fortsette å vokse og innovere gjennom hele året.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Syscoin token (SYS) potensielt være rundt 0,131 i 2021.

Prediksjon for Syscoin 2022

Med et nytt og forbedret grensesnitt og bred penetrering av blockchain i samfunnet, er Syscoin satt til å fortsette sin nåværende kurs.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Syscoin-token (SYS) potensielt være rundt $ 0,135 i 2022.

Prediksjon for Syscoin 2025

Syscoin vil trolig nå et bøyepunkt i år ettersom flere og flere mennesker vil bruke det til sin daglige virksomhet.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Syscoin token (SYS) potensielt være rundt $ 0,210 i 2025.

Er Syscoin en god investering?

Mens mange mynter har stagnert og til og med gått i dvale, har Syscoin stille stillt mål, oppfylt forventningene og oppfylt sine løfter. Den støttes av et strålende team (se nedenfor) med ekte innovasjoner under beltet. Med funksjoner som ZDAG-protokollen kan det til og med være innen slående avstand fra å oppnå blockchain hellige gral med høy hastighet og robust sikkerhet.

Mens konkurrenter (som Neo, Origin eller BitBay) er i felt, er det ikke vanskelig å forestille seg at Syscoin, med sin allsidige Ethereum-bro, vil være den første som tilbyr en virkelig desentralisert versjon av Amazonas markedsplass i nær fremtid . Så langt det går, har det et lyst potensial.

Det er imidlertid ulemper også med desentraliserte markeder. Den mest åpenbare er mangelen på regulering. Det er ikke klart hvordan Syscoin-plattformen kan forhindre salg av ulovlige gjenstander som narkotika og våpen. Noen gjenstander, for eksempel våpen, er lovlige i en jurisdiksjon og ulovlige i en annen. Hvordan skal en desentralisert markedsplass håndtere slike problemer?

Overholdelse vil være en stor hodepine. Det er imidlertid ikke umulig at en brukbar løsning vil bli nådd. Syscoin insisterer hardt på at det er i samsvar med alle relevante lover og regler.

Når alt kom til alt, ble nettbutikk, da den først dukket opp, en uforlignelig forvirring om jurisdiksjon og regulering. Slik forvirring ryddet opp i tide, og Amazon, eBay og andre giganter ble de største selskapene på planeten.

Hvordan kjøpe Syscoin

Syscoin er tilgjengelig i flere børser som Binance, Bittrex, Coinswitch og andre. Hvis du allerede har bitcoin, kan du bruke bitcoin-lommeboken til å bytte Syscoin. Opprett en konto på børsen, bekreft identiteten din og sikre kontoen din ved hjelp av tofaktorautentisering. Sett inn penger på kontoen, og når fondene dukker opp, bytt dem mot ønsket mengde Syscoin.

Mer informasjon om Syscoin

Lansert i 2014 som en Bitcoin-gaffel, kan Syscoin bli slått sammen med Bitcoin, noe som gir det et sikkert grunnlag. Samtidig er Syscoin raskere og mye mer skalerbar, og oppnår en gjennomstrømning på mer enn 60000 transaksjoner per sekund (TPS), sammenlignet med mindre enn 20 for Bitcoin.

Syscoin ser ut til å ha virkelig løst det Vitalik Buterin har kalt “blockchain-trilemmaet”, det tilsynelatende faktum at blant dygdene til desentralisering, sikkerhet og skalerbarhet, kan man bare velge to og avstå fra den tredje.

Vanligvis velger du de to sistnevnte på bekostning av det første (de kontrolleres av selskaper som VISA), mens altcoins, per definisjon desentralisert, velger den ene eller den andre av de to sistnevnte.

Syscoin kutter Gordian Knot med den blærende raske Z-DAG-protokollen, en bevis for arbeidskonsensusmekanisme bygget på toppen av Syscoin-laget.

I tillegg til en robust e-handelsplattform, har Syscoin 4.0 bygget en rask og sikker toveisbro med Ethereum, noe som gjør den interoperabel med ERC-20-tokens. På denne måten kan Ethereum-utviklere dra nytte av Syscoin-funksjoner, og omvendt.

Ethereum-transaksjoner, som de av Bitcoin, er relativt treg, men brukere kan mobilisere Syscoyns høye gjennomstrømning for å overføre mengder tokens raskt over nettverket; Syscoin-brukere kan også bruke Ethereum-funksjoner som smarte kontrakter. Med tiden vil utviklere kunne bygge broer over andre nettverk etter behov, noe som gjør plattformen mye kraftigere.

Syscoin tilbyr også en digital autentiseringstjeneste, som gjør det mulig for brukere å bruke kryptografi for å utstede og autentisere krypterte digitale sertifikater (titler, garantier, lisenser og så videre).

Syscoin er ikke uten rivaler. Andre plattformer som Origin og Bitbay tar også sikte på å tilby desentraliserte e-handelsprotokoller. Investorer vil være lurt å ta i betraktning disse konkurrentene mens de vurderer de langsiktige utsiktene til Syscoin.

Teamet

Syscoin ledes av Jag Sidhu, medstifteren og den ledende kjerneutvikleren av plattformen. Han er ekspert på maskinlæring og kunstig intelligens med mer enn 20 års erfaring innen programvareutvikling. Markedsføringsteamet består av Andres Cortes, en dApps-utvikler, sammen med et team av andre utviklere.

Konklusjon

I sum er Syscoin en lovende plattform med enormt potensial for fremtidig vekst. Etter en ganske treg start har den bygget opp kapasitet, og den har introdusert en rekke innovative funksjoner underveis. Det hevder til og med å ha oppnådd et høyt sikkerhetsnivå kombinert med høy hastighet.

Hvis det fortsetter på denne veien, er det rimelig å forutse en fremtid der det kan tilby en virkelig inkluderende og desentralisert markedsplass – en blockchain-Amazon – hvor noen kan delta. Imidlertid gjenstår hindringer. Det mest åpenbare er selvfølgelig spørsmålet om regulering, hvilke hunder som blockchain-teknologi generelt. Vil en virkelig desentralisert markedsplass komme i krysset av regulatorer?

Amazon er for eksempel et selskap som opererer under et veldefinert juridisk rammeverk. Det kan ikke holdes ansvarlig for alle ulovligheter som foregår på nettstedet, men det er samtidig forpliktet til å forhindre dem til deres beste evne ved å ta visse handlinger.

Vil det være en lignende juridisk ramme på plass for Syscoin når (eller hvis) det gjelder moden frukting? Eller vil Syscoin bli tvunget til å operere i skygger, et fristed for kriminelle og forhandlere av skyggefulle varer?

Bare tiden vil vise, men det er ingen grunn til å være for tidlig pessimistisk på denne poengsummen. Blockchain vinner vanlig aksept hver dag, selv av regjeringer, så vi kan håpe å få et opplyst og progressivt syn i stedet for å legge ned prosjektet i de tidlige dager.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me