Uniswap Price Prediction (UNI) for 2021, 2022 og 2025

Å handle og bytte mynter mot en annen kan være vanskelig, forvirrende, tidkrevende og ikke billig. Ville det ikke vært bra om det var en protokoll der ute som ikke bare tillot deg å bytte eller bytte tokens, men som også er superenkel å bruke? Å vent. Det er! Det kalles Uniswap, og symbolet deres er UNI.

Å si at det var en summet om dette prosjektet og token da det ble lansert i september 2020, er en underdrivelse. Det var stor hype rundt prosjektet tidligere, med token oppført på flere børser på få timer, og så handelsvolumet nå over $ 5 milliarder på en dag! Men hvorfor? Hva er det med Uniswap som fikk alle så begeistret?

Denne artikkelen vil prøve å svare på det spørsmålet og gi en Uniswap-prisforutsigelse for både kort og lang sikt over symbolet for å få en større forståelse av hvorfor UNI-token fortsetter å være så bullish.

Ikke-bytt prisprediksjon

Uniswap historisk prisanalyse

Selv om den desentraliserte børsen (dex) har eksistert siden 2018, var det ikke før 2020 da UNI-token ble til. Da den først ble utgitt 16. september, hadde den en innledende pris på bare 3,00 dollar. Imidlertid på grunn av den voldsomme sprøyten rundt den, Uniswap prisen økte drastisk opp til $ 7,00 innen 19. september 2020, ifølge CoinMarketCap.

Etter at sprøytenarkomanen og spenningen begynte å avta, begynte prisen også å falle, men den opplevde ikke et drastisk fall enn andre tokens, og det var heller ikke lavt hele tiden. Hele tidenes lave var $ 1,03 17. september 2020, før prisøkningen, ifølge CoinGecko. Selv om CoinMarketCap oppgir sin laveste tid til å være $ 0,4190 samme dag. Den opplevde sin heltidshøyde på $ 8,44 bare en dag etter at den begynte å roe seg og avta.

UNIs pris fortsatte å synke etter hvert som månedene rullet forbi, selv om den aldri gikk under $ 2 før den igjen begynte å sakte øke i pris, takket være Bull Bull 2020. UNI avsluttet året 2020 med en pris på $ 5,00. Siden den fortsatte den å øke, med den nå på randen av å overgå den tidligere rekorden.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund er prisen for ett UNI-token for øyeblikket $ 7,44. Den rangeres for tiden på # 20 innen hele kryptomarkedet. Den har en markedsverdi på $ 2.070.905.210 med 277.250.381 UNIer som er i omløp. Det maksimale tilbudet er på 1 000 000 000.

uniswapUniswap (UNI)

Rangering: 8$ 30,69 Pris (BTC) Ƀ0,00061700 Markedskap$ 16.08 BVolume$ 1,17 B24h Endring8,82% Total forsyning 1000,00 M UNI

Uniswap (UNI) Prediksjoner for fremtidig prisvarsel

Det ser ut til at sprøytenarkomanen rundt Uniswap aldri virkelig avtok. Wallet Investor skalerer for øyeblikket UNI-token til veldig bullish. Dette er ikke overraskende gitt plattformens popularitet. Selv da den opplevde en gaffel tilbake i begynnelsen av september 2020, fødte den den rivaliserende og kontroversielle dexen kalt Sushiswap, automatisert markedsprodusent (AMM) fortsetter å bli høyt utnyttet, med det som en go-to-dex for enhver ny bruker som nettopp er på vei inn i kryptomarkedet.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 måned $ 10,48 40,97%
2 måneder $ 12 61,45%
3 måneder $ 10,09 35,78%
6 måneder $ 10,6 42,6%
1 år $ 11,11 49,39%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
2022 $ 12,15 63,37%
2023 $ 13,7 84,28%
2024 $ 20,37 173,98%
2025 $ 24,84 234,06%

Prisspådommer for uniswap 2021

Prisvarselet for året 2021 ser veldig positivt ut. Det forventes at UNI hodler innen utgangen av året kan forvente en økning på 49,39% fra dagens pris.

Uniswap-prisforutsigelse 2022

2022 ser enda mer positivt ut ettersom det er spådd at prisen vil fortsette å stige. Det er spådd at en investor innen juni kan forvente en nesten dobbel prisøkning.

Prisspådommer for uniswap 2025

2025 ser ikke ut til å være annerledes enn å være mer positivt. Investorer kan forvente en gjennomsnittlig økning på 194,45% fra dagens pris.

Er Uniswap en god investering?

Etter å ha gjennomgått flere kilder for prisvarsler og undersøkt protokollens grunnleggende, kan det sies med stor tillit at investering i Uniswap er en god investering. Selv om sprøytenarkomanen har avtatt betydelig, betydde det ikke at etterspørselen etter det også gikk ned. Wallet Investor, Digitalcoin, Tradingbest og andre har alle spådd UNIs svært positive prisutsikter. Hvis du får sjansen til å se på grunnleggende protokoller og token, er det ikke vanskelig å se hvorfor det er slik.

Hvordan kjøpe Uniswap?

UNI kan kjøpes fra flere forskjellige børser. For øyeblikket finner du den oppført på Binance, Coinbase Pro, Uniswap dex selv (V2), Bithumb, etc. Mange av disse børsene har høy UNI-likviditet, så du trenger ikke å bekymre deg for plutselig prisfall. Du kan hoppe over til CoinMarketCap eller CoinGecko for å få en fullstendig liste over børser som viser UNI.

Mer informasjon om uniswap

Hva er Uniswap?

Uniswap er en desentralisert utvekslingsplattform (DEX) der brukere kan gjøre to ting; bytte eller bytte tokens mot en annen og / eller gi likviditet.

For å bytte eller bytte, må du først sørge for at du er i plattformens bytteseksjon. Deretter kobler du plattformen med lommeboken din, klikker på tokens du vil bytte for, betaler et minimalt gebyr, og det er det! Det er så enkelt.

Brukere kan også legge til likviditet på plattformen ved å gå over til likviditetsseksjonen. Du har da muligheten til å enten tilføre likviditet til et allerede eksisterende basseng eller opprette ditt eget likviditetspar. Gebyrene som brukerne betaler når de bytter tokens, går til likviditetsleverandørene, som tjener 0,30% av gebyrene proporsjonalt med hvor mye likviditet de gir. For å ta ut disse gebyrene, nå en interesse, må brukerne trekke token de la til likviditet. Igjen, det er så enkelt som det!

En grei advarsel, skjønt! Brukere som tilfører likviditet kan være i fare for tap av impernans. Hva er det? Det er når likviditetsleverandører står overfor et tap på grunn av prisavvik. Som navnet antyder, kan dette tapet reverseres når en av tokensprisen reduserer seg selv. Dette er imidlertid ingen garanti og kan føre til permanent tap.

Uniswap dex ble lansert i november 2018. Å være automatisert og avhengig av smarte kontrakter, løste Uniswap mange av de første problemene som plaget den første desentraliserte sentralen. 16. september 2020 gikk protokollen et skritt videre da den begynte å utstede UNI-styringstoken til mange tidligere brukere. Denne økte lønnsomheten og tillot enhver symbolsk UNI-innehaver å si noe om styringen av protokollen, noe som gir ytterligere desentralisering.

UNI som belønning og styringstoken

Da Uniswap først ble opprettet, hadde det ikke et symbol og, bortsett fra å tilby likviditet, hadde det ikke mye annet insentiv. Det var først etter Sushiswap gaffelen og dens vampyr gruvedrift metode at Uniswap kunngjorde sin egen token utgivelse, kalt UNI.

Mens en god del av denne forsyningen gikk til utviklere og investorer, var det som fanget oppmerksomheten til alle da Uniswap kunngjorde at 15% av hele 1 milliard UNI-tokens som ble myntet skulle luftes og gis til alle som hadde historisk oversikt over ved å bruke uniswap før 1. september 2020. Dette tillot enhver adresse å kreve 400 UNIer.

I tillegg til det, ble alle som ga historisk likviditet fratatt en proporsjonal andel basert på tiden og mengden av likviditet som ble gitt.

Dette var imidlertid bare 15% av den totale forsyningen. Alle som ønsket å få tak i noen UNI, måtte enten kjøpe noen fra en børs eller tilby likviditet. Alle som gjør sistnevnte, det er bare fire flytende bassenger som vil belønne brukere med UNi:

  • ETH – USDT (Tether)
  • ETH – USDC
  • ETH – DAI
  • ETH – WBTC (Wrapped Bitcoin)

Dette programmet varer bare i to måneder, fram til 17. november 2020. Enda mer, for å bli belønnet med en betydelig mengde av den UNIen, må du levere en ganske stor mengde ETH eller stablecoins eller vente veldig lenge. Det er derfor det er mye enklere å kjøpe UNI på en børs, slik at etterspørsel kan opprettes, noe som førte til at prisen økte. Så du kan forstå hvor mye spenning det var rundt kryptosamfunnet angående Uniswap.

I tillegg til dette har Uniswap en betydelig mengde UNI i reserve for å stimulere brukere som en belønning for å skaffe likviditet og delta i styringen av protokollen. UNI-innehavere sier hva de vil at Uniswap skal gå. De som har omtrent 1% av den totale forsyningen av UNI, kan til og med sende inn forslag. Det antas at de som har et innflytelse på styresett, vil bli stimulert til å gjøre protokollen mer attraktiv, øke volumet i handel og skape ytterligere etterspørsel etter symbolet, noe som åpenbart vil øke i pris.

Teamet

Utvikler Hayden Adams opprettet Uniswap. En tidligere bilingeniør, Hayden, ble permittert fra jobben sin og forlatt i skjærsilden til en venn introduserte ham for kryptovaluta, spesielt Ethereum. Intrigert lærte han å utvikle kode og jobbet med mange prosjekter før han kom over den tidligere dominerende desentraliserte børsen kalt EtherDelta..

Hayden var ikke imponert over dex. Det så… komplisert og grovt ut, og trodde det kunne forbedres. Det som faktisk fikk ham til å begynne å jobbe med et eget prosjekt var da han kom over en Reddit-artikkel av grunnleggeren av Eethereum, Vitalik Buterin, at lese, ‘La oss drive desentraliserte børser på kjeden slik vi driver spådomsmarkeder.’

Inspirert begynte han å jobbe med sin egen dex, og etter mange måneders intens koding og bare fikk et tilskudd på $ 65 000 fra Ethereum-stiftelsen, ga han ut sin første versjon av Uniswap i november 2018. A versjon 2 ble lansert i mars 2020, noe som gjør den sikrere og mer robust og gjør den til den ikoniske dex-plattformen mulig i alle Ethereum-økosystemer.

Konklusjon

Gitt belønningspotensialet for å kjøpe og holde UNI, er det ikke overraskende at prisen har økt jevnlig. Og med det nåværende oksemarkedet i full gang, kan det med sikkerhet uttalt at UNIs pris vil gå overdrive. Med protokollen som er så enkel å bruke, er det en alternativ kilde for brukere å tjene passiv inntekt, både i avgifter og UNI.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me