Verge VS Monero 2021: Hvilken personvernmynt bør du satse på?

Debatten om Verge vs Monero har i dag vært et summende spørsmål om hva som skal betraktes som de beste personvernmyntene som skal brukes. Men først, hva mener vi med personvernmynter? Hvordan fungerer de? Personvernmynter er unike kryptovalutaer som lar brukeren skjule sin egen identitet. De spiller en viktig rolle i den digitale verden.

Disse personvernmyntene brukerne skal ha innflytelse over sine transaksjoner, og det er for å være sporbart. Dette gjør at forretningstransaksjoner kan forbli anonyme, noe som gjør personvern fullstendig beskyttet og trygt. Blir sporbar og beskyttet, blir personvernet til brukerne hovedmålet med personvernpyntede mynter.

To av de mest konkurransedyktige personvernmyntene er Verge XVG og Monero XMR. De hevder å være bedre enn andre personvernmynter som finnes i markedet. Men hva tror du er best blant disse valutaene?

La oss se nærmere på både Verge XVG og Monero XMR, med dette kan vi sidestille hvilken som er mellom disse to personvernmyntene som fungerer bedre.

Verge VS Monero sammenligningstabell

Verge XVGMonero XMR
Gruvedriftalgoritme: Scrypt, X17, Lyra2rev2, Myriad-Groestl og Blake2S Gruvedriftalgoritme: TilfeldigX
Coinbase opprinnelse: Dogecoin DOGE Coinbase opprinnelse: Bytecoin BCN
Gruvedrift maskinvare: CPU, GPU og ASIC Gruvedrift maskinvare: CPU og GPU
Prosjektgruppe: Kjent og synlig Prosjektgruppe: Anonym
Utvikling og markedsføring: Lagdrevet Utvikling og markedsføring: Samfunnsdrevet
Personvernfunksjoner: TOR og I2P Personvernfunksjoner: Ringsignaturer og snikadresser
Fungible: Nei Fungible: Ja
Desentralisert: Ja Desentralisert: Ja
Sirkulerende forsyning: 16,370,089,543 Sirkulerende forsyning: 17,723,193
Besøk Exchange Besøk Exchange

Hovedforskjell

Hovedforskjellen mellom Verge XVG og Monero XMR valuta er de tekniske personvernfunksjonene de har. Førstnevnte brukte de to personvernteknologiene som I2P (Invisible Internet Project) og TOR (Onion Router) som gjør at brukerens informasjon forblir skjult og tilslørt hele tiden.

På den annen side bruker sistnevnte også kjent som ringesignaturer og skjult adresser som hjelper til med å maskere transaksjonene fra både avsenderens og mottakerens individualiteter.

 Hva er Verge XVG?

randen mot monero

 Randen Opprinnelse og historie

Flere kryptovalutaer ble formulert og gafflet før de fødte Verge-valutaen. Det startet med Charlie Lee som dupliserte Satoshi Nakamotos Bitcoin BTC-programmeringsspråk for å generere sitt Litecoin LTC-nettverk.

Reproduksjon og redigering av eksisterende kode er veldig fremtredende på den tiden, som refererer til og også kjent som en kodebasegaffel. Senere gjorde Luckycoin LKY-grunnleggerne en kodegaffel med Litecoin, og Dogecoin-programmererne kopierte Luckycoin-koden.

Videre ble Dogecoin forkjøpt i Dogecoin Dark i september 2014 med sikte på å skape en total anonymitetsmynt med ekte desentralisering. På grunn av det progressive samfunnet og veikartet som ble utfylt av Dogecoin Dark-utviklerne, ble det omdøpt til “Verge” -mynten.

I 2017 utviklet det seg til en stor markedsaktør med en rekke partnerskap, der merkevarebygging ikke lenger kunne bli mishandlet. Verge (XVG) har vært omtalt i nyhets- og mediebransjen det siste året. Dette er fordi Verge-personvernmynten ble angrepet med 51% ved visse anledninger.

Verge (XVG) har surret over hele internett og gjort det til overskrifter i noen kryptomedieinstitusjoner. Dette er også kjent for koblingen og på noen store nettsteder for vokseninnhold.

Verge Mining og lønnsomhet

Gruvealgoritmer for Verge-mynt gir en rekke alternativer.

Du har 5 muligheter for å velge enkel implementering av myntdrift, for eksempel Scrypt, X17, Lyra2rev2, Myriad-Groestl og Blake2S.

Du kan også bruke CPUer, GPUer og ASIC som gruvedrift.

Dessverre kjører alle disse gruvealgoritmene og gruveutstyret med tap med mindre de hadde et konkurransefortrinn over andre gruvearbeidere.

Verge Project Teams, Marketing og Funding

Verge-teamet har banebrytende når det gjelder merkevarebygging og markedsføringsstrategi. De kan enkelt fange oppmerksomheten til samfunnet og bygge tillit hos dem på grunn av det godt avrundede teamet av utviklere, forretningsledere, markedsførere og rådgivere..

De har også “masseadopsjon” -effekten som kryptobrukere kan se gruppen mennesker som er ansvarlige og ansvarlige for et bestemt prosjekt. Deretter føler vi at Verge kanskje ikke er det beste tekniske produktet sammenlignet med Monero, men de forstår riktig blanding av sosial virksomhet og markedsføring..

Deres veikart er veldig tydelig når det gjelder prosjektmål. De har en liste over sponsede motorsportsutøvere, selvfølgelig, som har som mål å øke merkevarebevissthet og adopsjon av deres kryptovaluta.

I tillegg har Verge en imponerende liste over leverandører og utvekslingsmarkeder, som lar forbrukerne bruke XVG til å kjøpe sine produkter. Teamet begynte å skaffe midler gjennom donasjoner fra samfunnet.

Verge personvernfunksjoner

Verge er kanskje ikke det beste valget for å gjøre ulovlige aktiviteter som hvitvasking av penger eller økonomisk hacking. Noen kan spore og bevise at det er du som gjør disse tingene. Dette skyldes noen personvernfeil som ligger i algoritmearkitekturen.

Verge-personvernfunksjonen bruker to forskjellige teknologier som skaper skjult og uklar brukerinformasjon til enhver tid, for eksempel TOR (The Onion Router) og I2P (Invisible Internet Project)..

I2P bruker svært anonyme og tilslørede tunneltjenester som lager usignerte data sendt til Verge blockchain med lag med kryptering per pakke. TOR (The Onion Router) er en IP-tjeneste som tillater skjult kommunikasjon i nettverket. TOR kompliserer også alle som ønsker å analysere trafikkdata og andre verktøy for overvåking.

Hver transaksjon som ble gjort i nettverket er veldig synlig og kan sees av enhver enhet, men beskytter brukerkarakterer og posisjoner ved å integrere både TOR og I2P for ikke å skildre IP-adressene. Hvis en bruker enten sender eller mottar midler, er lommebokadressen tilgjengelig for motparten som likner på en offentlig reskontro.

Motparten har evnen til å gjennomgå og undersøke adressen. Det kan også identifisere antall tilgjengelige midler; undersøke hvor alle midlene ble skaffet tidligere og hvor andre midler tidligere ble brukt.

Kort sagt, alle kan sjekke og overvåke dine økonomiske bevegelser over Verge blockchain. Dette vil forholde seg til å gi tilgangsnøkkel til alle dine tidligere og fremtidige kredittkortuttalelser, noe som av en eller annen grunn vil være et mareritt. Heldigvis har vi noen vendinger og justeringer med Verge blockchain for å minimere og unngå å være mistenkt.

Spre myntene dine på forskjellige blokker kan være svaret ved å bruke Samurai-lommeboken som har en forskjøvet Ricochet-protokoll. Du vil gjøre alt dette, men det vil ta deg litt tid, og det vil koste transaksjonsgebyrer knyttet til de ekstra trinnene.

Whales lommebok eller den rike listen kan også være synlige og kan spores deres transaksjoner i Verge blockchain. De kan være forsiktige med transaksjonene som mange overvåker på nettet, så vel som hvalbot-trackerne, fokuserer på lommebokene deres..

Verge Pros & Ulemper

Verge Pros

 • Sterk markedsføring og merkevareopprykk
 • Aktive medlemmer av samfunnet
 • Høy gjennomstrømming
 • Oppført på mange anerkjente børser
 • Støttet av forskjellige lommebok- eller forvaringsløsninger

Verge Cons

 • Assosiert med Dark Web-applikasjon
 • Len deg mot voksnesorienterte nettsteder
 • Mindre personvernfunksjoner sammenlignet med andre personvernmynter

Besøk nettsiden

Verge Fordeler

Markedsførings- og merkevarekampanjer brakte mot for Verge-valutaen for å nå mer fellesskap, så vel som de progressive oppdateringene i nettverket.

Personvernfunksjonen til Verge gjør brukerinformasjonsdataene (identitet og plassering) skjult og skjult i blockchain.

I tillegg har den en meget skalerbar og mye raskere transaksjon per sekund for å sammenligne med andre kryptovalutaer, og den har mange kryptomarkeder og lommebokløsninger som støtter XVG.

Verge Ulemper

Verge-valutaen er assosiert med nettsteder med vokseninnhold og andre mørke webapplikasjoner som gjør den veldig egnet for det aspektet.

Det er ikke en total personvernfunksjon, så få andre kryptovalutaer akkurat som Monero, Zcash og andre.

Hva er Monero XMR?

Monero Opprinnelse og historie

Cryptonote ble opprettet for å løse spesifikke feil i Bitcoin-algoritmen. En rekke kryptovalutaer bruker Cryptonote-lagprotokollen, men Bytecoin BCN var den første og originale anonyme mynten. Det er fordelaktig og autentisk fordi det ble opprettet fra linje til linje med koder, og det var ikke en gaffel fra noen andre kryptoalgoritmer.

Langt tilbake i tider har implementeringen av forhåndsutviklede valutaer negative effekter. Dette er på grunn av det faktum at kryptomarkedsføring er en fellesskapsdrevet handling, suksessen ligger i hendene på kryptoneksene som bruker valutaen. Bytecoin mottok tilbakeslag fra samfunnet fordi 80% av mynttilførselen var pre-min.

Grupper av enkeltpersoner samles for å forkaste og lage en ny valuta “BitMonero” som er en kombinasjon av “Bit” Bitcoin og Monero som betyr “en mynt” på esperanto. På grunn av noen dårlige utviklinger og problemer som oppstår fra algoritmen, har den blitt løst av samfunnet ledet av Johnny Mnemonic.

Senere ble navnet endret til “Monero”. Den ble lansert i april 2014 uten forhåndsmynter fra den totale forsyningen, og ingen del av blokkbelønningen går til utvikling. Monero har sett mange forbedringer siden lanseringen. For det meste gir alle forbedringene sofistikert sikkerhet, personvern og plattformbruk.

Teamet gjenstår å utvikle seg med målmaler for personvern og sikkerhet i begynnelsen, komfortene til bruk og effektivitet på sistnevnte.

Monero gruvedrift og lønnsomhet

På den annen side fortsetter Monero-utviklere å oppdatere sin eneste gruvealgoritme (nå RandomX) for å unngå ASIC-produsentene (Application Specific Integrated Circuit)..

De er også villige til å forkaste Monero blockchain når det er nødvendig. Dette betyr ikke at en ASIC-gruvearbeider ikke er tilgjengelig for Monero, men mer sannsynlig vil de gjøre dette i hemmelighet. Monero-mynter kan bare utvinnes ved hjelp av CPU og GPU for å gi mer desentralisering.

På det tidspunktet artikkelen ble opprettet, kan gruvedrift i RandomX-algoritme være lønnsomt hvis du har billig til gratis strøm samt minimale vedlikeholdskostnader. Dette skyldes den lave prisen på Monero i kryptovaluta-børsene.

Monero Project Teams, Marketing og Funding

Monero-valutateamet er stille annerledes enn ovennevnte når det gjelder forretnings- og merkevarestrategier. De har mindre eller ingen informasjon for sin forretningsorganisasjonsstruktur, som igjen er den ansvarlige gruppen av individer ukjent og anonym.

Selv om de ikke synlig har forretningsledere, markedsførere og rådgivere, har de alle aktiv samfunnsdrevet støtte som utfører alle disse rollene. Imidlertid har Monero et ekstremt kompetent utviklingsteam, som fullt ut forstår det tekniske aspektet og kompleksiteten til koden sin mesteparten av tiden.

Når du ser tilbake på planlagt veikart, er det virkelig imponerende, og det definerer tydelig prosjektbruk og mål. Fraværet av konvensjonelle merkevaremarkedsførere betyr ikke at de ikke har online-arrangementer.

Ikke desto mindre sponser de, og de godtar også donasjoner fra samfunnet.

Monero personvernfunksjoner

Noen som tenker Monero personvernalgoritme er bedre enn Verge-valuta? Ja, og det har mye mer når det gjelder sikkerhet og forblir anonym i sitt blockchain-nettverk.

I Monero trenger du ikke gjøre noen ekstra trinn bare for å spre myntene dine i forskjellige lommebøker. Det vil ikke også medføre noe tidspunkt og transaksjonsgebyr for å gjøre det. For hvalplommebøker er det også en komfortsone og ingenting å bekymre seg for, fordi ingen kan spore noen av transaksjonene dine.

Monero har mer unike personvernfunksjoner som ringesignaturer og skjult adresse som hjelper til å dekke transaksjonsdataene til avsenderen og mottakeren. I sin blockchain skaper ringsignaturen en blanding av de offentlige nøklene og brukerens kontonøkkel.

Dermed klarer ikke tredjeparter å tilordne nøklene fra hverken offentlig eller brukernøkkel, og er heller ikke i stand til å koble brukeren og signaturen helt. Alle disse tingene er veldig fordelaktige for ulovlige aktiviteter som kan gjøres i Monero-nettverket.

Hackere foretrekker Monero annet enn Verge av denne grunn. For tid siden oppstår det problemer med Monero fordi hackere bruker det til krypto-jacking og nettleserutvinning. Fremtredende løsepengerangrep bruker Monero som løsepenger i bytte for dekrypterende nøkler og gir tilgang til filene dine igjen.

Selv om det gir deg tilgang til filene dine, må du alltid huske at de ikke skal betales fordi de vil bruke den om og om igjen. De tror kanskje at de alltid kan få penger for å gjøre slike ulovlige aktiviteter. Nettstedets skadelige programvare stjeler også datakraften din og utvinner en del Monero mens nettleseren din har en fane åpen for nettstedet deres.

Teknisk sett, hvis en hacker kompromitterer og tar kontroll over et nettsted, kan de injisere kode på nettstedet, mens nettleseren din er på den siden, vil datamaskinen din prøve å løse neste blokkering på Monero blockchain, og denne belønningen vil bli utbetalt til hackerne.

Omvendt kan det gjøres på ethvert nettsted uten sterke sikkerhetstiltak. På grunn av utviklingen av cybersikkerhet er enkeltpersoner, selskaper og andre nystartede selskaper, ransomware, malware og andre hackingsaktiviteter minimert ved å gjøre systemoppgraderinger og oppdateringer.

Monero Pros & Ulemper

Monero Pros

 • Betraktet som en av de mest private kryptoene
 • Umulig å spore transaksjonen
 • Dynamisk skalerbarhet
 • Aktivt utviklermiljø

Monero Cons

 • Store børser som er motvillige til å støtte Monero på grunn av bekymringer fra myndighetene
 • Begrenset støtte for maskinvare og lommebok
 • Sentralisert gruvedrift

Besøk nettsiden

Monero Fordeler

 Monero regnes som en av de mest private kryptovalutaene. Det er umulig å spore eller identifisere transaksjonen og knytte den til en persons identitet.

Monero-blokkjeden har dynamisk skalerbarhet, noe som betyr at transaksjonsgebyrene forblir de samme selv om de blir brukt til toppnivå.

Samfunnsutviklerne er også gode i å gjøre noen nettverksforbedringer som legger til den enorme kanten av Monero over andre valutaer.

Monero Ulemper

 Flere store kryptokursutvekslinger støtter ikke Monero på grunn av personvernfunksjonene og samsvar med AML- og KYC-prosedyrer.

Det er vanskelig å håndtere lagring annet enn kryptovalutaer på grunn av et begrenset antall maskinvare- og multikrypto-løsninger som støtter Monero.

Det er stor sentralisert gruvedrift, som omtrent anslår at 43% av hashgraden bare kom fra tre gruvebassenger, til tross for at de var ASIC-resistente..

Se også: Hvordan kjøpe Monero

Verge VS Monero: Konklusjon

Monero har en fordel på alle målinger av noen grunner versus Verge. Markedsprisen per mynt er et kriterium og også et bevis på hvordan prosjektutviklingen foregår. Det gjenspeiler også med markedsverdi, handelsvolum og nettverkshash-kraft som alle gir Monero den sterkere protokollen.

Hele tidenes høyde, sammenlignet med dagens pris, viser at Monero gjorde det bedre i dette bjørnemarkedet mot Verge. I tillegg mistet Monero 92% av verdien mens Verge mistet 99%, og tallet sier alt. Både Monero og Verge-kryptokurrency har veldig unike funksjoner og har forskjellige bruksscenarier.

De har alle det samme målet som har som mål å gi mer dynamiske og desentraliserte finansielle systemer som er fellesskapsdrevne, sikre og private mynter. Men vi kan ikke bare være ulydige og være usynlige for regjeringen fordi det regnes som en sivil tap og dette skjer globalt.

Alle regjeringer over hele verden ser det som et brudd i prosedyrene mot hvitvasking av penger (AML) og Know-Your-Customer (KYC), til gjengjeld kan du bli utsatt for fengsel eller død, avhengig av landet du bor. Disse antar at du blir funnet skyldig i ulovlige aktiviteter du har gjort ved å bruke enten Monero eller Verge-valutaen.

For profesjonelle kriminelle og politiske aktivister som må gjemme seg for å leve, har de nok informasjon til å risikere livet og teknisk vet hva som er bedre for dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me