BitcoinMix: Den ultimate løsningen for å gjøre transaksjoner anonyme på Blockchain

Bitcoin og Ethereum opererer med en viss åpenhet uten sidestykke som folk flest ikke er vant til å håndtere. Alle transaksjoner er oppdagelige, offentlig tilgjengelige og lagres direkte i DETTE respektive nettverket permanent. Adressene er de eneste detaljene som kan brukes til å bestemme hvor og når BTC og ETH distribueres og deretter sendes. Slike adresser genereres privat via lommebøkene til hver bruker. Siden brukerne kan finne transaksjoner basert på adressen, betyr det at hver transaksjon du har gjort på enten bitcoin eller Ethereum, ikke kan være anonym..

Det er stort nok i kryptosamfunnet som fullt ut tilfredsstiller og forstyrrer samtidig. Det er blitt anerkjent og påminnet om at både bitcoin og Ethereum mangler personvern når det gjelder sikrere transaksjoner. Flertallet av BTC- og ETH-brukere følger på en eller annen måte prinsippene om personvern eller anonymitet når det gjelder deres finansielle transaksjoner.

Finne løsninger for å oppnå et lag med personvern

Det er et Blockchain-dilemma at detaljene i økonomiske transaksjoner skaper et digitalt spor av dataene dine på Blockchain-nettverket som kan avsløres for publikum når som helst. Derfor innser samfunnet konsekvensene av mangelen på privatliv på bitcoin og Ethereum, og stadig flere initiativer øker og forbedrer transaksjons privatlivet. Kryptovalutaer som bitcoin og Ethereum er sikre, men de er ikke helt anonyme. Fordi transaksjonene vi har gjort er lagret i en offentlig Blockchain som alle kan ha tilgang til.

I alle disse dilemmaene har behovet for personvernforbedrende verktøy blitt avgjørende viktig i kryptoøkosystemet. Hver bitcoin-overføring er registrert på den perfekt offentlige Blockchain eller hovedboken. Det er bare et spørsmål om tid, verktøy og dedikasjon til til slutt å avanonymisere alle eller de fleste bitcoin- og Ethereum-transaksjonene. Dette er sant at bitcoin og andre kryptovalutaer er 100% eller sannsynligvis 75% sporbare. Heldigvis er det få verktøy som VPN, Bitcoin-personlommebok og TOR-nettlesere som forvirrer brukerens aktivitet, og holder den helt privat og personlig..

Til tross for det, hva om vi fortalte deg at det er mulig at du kan avanonymisere noen av transaksjonene du gjør på Bitcoin eller Ethereum ved å bruke mikseren? Her kommer bitcoin Mixer. En plattform som gir fullstendig anonymitet til transaksjonene dine. De setter kryptovalutaer i tumbleren og blander den med fersk ny bitcoin eller ETH, noe som gjør transaksjonene dine sporbare og sikre.

LES Bexplus tilbyr 100x utnyttelse av kryptohandel & 100% innskuddsbonus

Hva hacket er myntblanding?

Myntblanding er en utbredt strategi for å forbedre personvernet til brukere av kryptovaluta-transaksjoner. Miksermiksere kan enten være forvaring eller ikke-forvaring. I tilfelle forvaringsblanding sender en forbruker som ønsker å forbedre personvernet sine “gamle” mynter til en pålitelig enhet, som etter en viss tidsavbrudd returnerer “nye” mynter. Ikke-frihetsberøvelse er en to-trinns operasjon. For det første setter brukere som ønsker å kombinere mynter inn ekvivalente mengder ETH, BTC eller andre tokens fra adresse A i en mikserkontrakt. De kan ta ut sine innskuddsmynter etter et bestemt brukerdefinert tidsintervall med en uttakstransaksjon til en ny adresse B.

Hvorfor skal jeg bruke en Bitcoin Mixer?

Bitcoin-mikserne hjelper deg med å bevare personvernet ditt. Fordi hver transaksjon vi har gjort i BTC eller Eth, er lagret på offentlig Blockchain. Det betyr at alle som sitter hvor som helst rundt om i verden som er opptatt av å kjenne din økonomiske historie, enkelt kan få tilgang til all informasjonen din, inkludert adressen og kontoene du gjennomførte siste transaksjoner i bitcoin, Ethereum eller annen kryptovaluta. Hovedideen med å fortelle er at dette gir brukeren en selektiv evne til å bevare sitt privatliv. Dette er hvor en bitcoin-mikser hjelper deg med å opprettholde personvern og soppbarhet. Bitcoin-mikser gjør sporing av transaksjonene dine vanskeligere. Viktigst av alt, det fører ikke en historie om transaksjonene dine.

Den ultimate guiden til Bitcoin Mixer

Bitcoin mikser gjør det samme som navnet ser ut. Det gir deg blandetjenester ved å skjule alle transaksjonsadresser som tilhører deg. Hver gang du sender bitcoin- eller etermyntene dine til miksen, skiller den myntene fra deg, blander dem med butikken og sender til slutt den blandede mynten til den medfølgende lommeboken din som ikke er sporbar og legitim på samme tid. Som et resultat fikk du de samme myntene, men det gjør det umulig for mynten å bli sporet tilbake til deg.

En av fordelene med å ha en bitcoin-mikser eller eter-mikser, er at myntene leveres direkte til lommebokadressen din. Du kan holde den lommeboken privat. Myntene i lommeboken ser nesten ut som de ble nyutvunnet fordi de kom direkte fra mikseren. Din gamle Bitcoin eller Ether er lagret i bassenget til Bitcoin Mixer og hører ikke lenger eller spores til deg.

LES Hvordan bruke Ripple (XRP) for Crypto Betting | Nybegynnerguide

Fordeler og funksjoner

BitcoinMix er den beste plattformen der ute for å blande myntene dine. Enten det er bitcoin, Ethereum eller litecoin, er nettstedet legitimt og klar til å gi deg hele veien de beste miksetjenester som du kan forvente, for eksempel:

  • Først og fremst Bitcoin Mixer GJØR IKKE be om personlig informasjon fra noen av brukerne. Uten å oppgi e-post eller personlige opplysninger, kan du blande myntene dine. Dette reduserer sjansen for å spore tilbake til deg.
  • BitcoinMix.org står for øyeblikket på toppen når det gjelder å blande mynten din. Når du blander mynten din på nettsiden deres, sørger den for at ingen organisasjoner eller noen myndighet kan spore transaksjonen din. Det er 0% av enhver person som får tak i transaksjonen din fordi det ikke er lagret noen logger når du blander kryptoen din.
  • I motsetning til andre plattformer som tar mye høyere avgifter, som mer enn 5%, som vanligvis er høye, krever Bitcoin Mixer ca. 2,5% avgifter for hver transaksjon du har gjort.
  • Ikke bare for Bitcoin, men plattformen har utnyttet brukerne til å også blande Ethereum-mynt gjennom Ethereum-mikser. Tjenesten er den samme for både Ethereum og Litcoin. Dessuten er tjenesten fullstendig automatisert og krever ingen menneskelig hjelp. Når blandingen er ferdig, fjerner den fullstendig all informasjon relatert til transaksjonen og settes som standard.

Siste tanker

Det er mange myntmikser der ute som garanterer din anonymitet. Men de fleste suger! Kryptomarkedet er stort. Det kan være mange ulovlige måter og ulemper ved alle forestillinger som vi følger eller ønsker å komme inn på. Som sagt tidligere, bør en god mikser ha høy likviditet for å sikre at myntene på leveringssiden ikke har noen tidligere lenke til lommeboken, og de er anonyme. Fordi det viktigste mikseren tilbyr.

Vil du lære mer om Bitcoin tumbler. La oss få gjennomgang av alt du trenger å vite om BitcoinMix

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me