BitPay gjennomgang og brukerhåndbok 2021: Funksjoner, sikkerhet, avgifter

Bitpay er en krypto-betalingsgateway-plattform som ble etablert i 2011 og er basert i Atlanta Georgia. Plattformen gjør det enkelt for selgere å akseptere betaling i bitcoin. Faktisk ble Bitpay etablert av Tony Gallipi i løpet av Bitcoins tidlige dager. Ved å tilby en mobil utsjekkingsprosess kan kjøpere få midler direkte overført fra bitcoin-lommeboken til selgerens bankkonto. Raskt framover et tiår senere har Bitpay en base i mer enn 38 land. Dette innlegget vil dekke en grundig beskrivelse BitPay gjennomgang og brukerhåndbok.

Videre har gatewaygiganten samarbeidet med flere ledende betalingsfirmaer som Paypal, WordPress, NewEgg og Microsoft. I mellomtiden har det også etablert to open source-prosjekter for Bitcoin; Bitcore og CoPay. Plattformens bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer et BitPay-kort som fungerer som et debet- / kredittkort. Dette kortet lar deg bruke Bitcoins hvor som helst som godtar Visa. 

bitpay anmeldelse

Alt du trenger er å opprette bedriftskontoen din, og få tilgang til millioner av selgere som godtar betaling i krypto. I tillegg kan du åpne en individuell konto som bytter mellom krypto og fiat. Etter å ha gitt nødvendig dokumentasjon og personlige opplysninger, vil Bitpay gi deg en lommebok og dens Bitpay-kort. Du vil da kunne foreta og godta kryptobetalinger ved hjelp av kortet. 

Registrer deg på verdens ledende Bitcoin Payment Gateway

Bitpay er merket som et av de mest praktiske kryptobetalingsfirmaene, og er ideelt for bedrifter som vil akseptere Bitcoin som betalingsmiddel. Plattformen leverer en rekke banebrytende funksjoner og fordeler. For eksempel finner du direkte bankinnskudd, 2-faktorautentisering, e-postfakturering, sporing av reskontrobetalinger, kryptografisk sikre APIer, beste budkurs blant andre. Vi vil grave om alle disse funksjonene i den følgende BitPay-gjennomgangen. 

Utpakking av Bitpay 

Bitpay distribueres gjennom følgende enheter: Android, Windows Mobile og iPhone / Ipad. Distribusjonen kommer med en lynhurtig online konfigurasjon tilpasset for online betaling. På toppen av det er det to oppbevaringslommebøker som vi skal diskutere i senere deler av denne BitPay Review. 

I tillegg drar brukerne av massiv personalisering for hastighetsbekreftelser og sikkerhet. Den støtter også opptil 40 faktureringsspråk. Dette oversettes til en global konsensus mens du utfører grenseløse betalinger.  

Plattformen er bygget på bitcoin blockchain. Beskytter derfor brukere mot tilbakeføringssvindel og identitetstyveri. Mens Bitpay-kortet utsetter brukere for et behandlingsgebyr på 3% per transaksjon; det tilbyr også en fast avgift på 1% oppgjør. 

hva er bitpay

Bitpay Visa-kort

BitPay Visa-kortet ble lansert i 2016 blant mange positive svar fra brukerne. Kortet er bundet til en Wave Crest Backing. Wave Crest er en europeisk kortutsteder. 

På kort tid endret BitPay sitt Bitcoin-behandlingsfirma fra Wave Crest til Metropolitan Commercial Bank. En beslutning utløst av en tjenesteforstyrrelse kolliderte med Visa. Visa-kortet lar brukerne utføre transaksjoner i et fysisk salgsregister. 

I tillegg kan en kortinnehaver også ta ut Bitcoin for tilsvarende BTC-fiat fra en minibank. Imidlertid bør de først fylle opp kortet med en tilsvarende mengde Bitcoin. En passform som du enkelt kan oppnå gjennom BitPay Wallet-applikasjonen.

BitPay slår konkurransen gjennom sitt unike Visa-kort, gitt at det bare finnes en begrenset mengde av slike alternativer. Mens noen kryptobetalingsfirmaer har prøvd å gi et slikt kort før; de har sprutet ut før de dukker opp i markedet på grunn av begrensede adopsjonsrater. Siden forstyrrelsen deres på grunn av Wave Crests avbrudd har betalingstjenesten ikke mottatt noen kundeklager. Faktisk har den fortsatt å tilby tjenester av høy kvalitet i betaling av både Bitcoin Cash og Bitcoin gjennom sitt vanlige Visa-kort.

bitpay visakort

BitPay leveres med to lommeboktjenester. Begge lommebøkene er en gratis løsning for enkeltpersoner som bruker Bitcoin (BTC) og Bitcoin Cash (BCH). La oss ta en titt på begge lommebøkene. 

 • CoPay lommebok
 • BitPay lommebok

CoPay lommebok

CoPay tillater brukere å bruke og lagre sin bitcoin trygt. Lommeboken er som tidligere nevnt en helt åpen kildekode og fungerer som en hierarkisk deterministisk (HD) lommebok. En HD-lommebok bruker brukere med nøkler som er kryptografisk kryptert og utover sprekker. selv mens du implementerer avanserte hackingsmetoder. 

Vær også oppmerksom på at CoPay Wallet er en fler-signatur. Derfor, hvis du vil at flere personer skal ha tilgang til lommeboken, kan de gjøre det samtidig. Dette er en god funksjon for en forretnings- eller gruppebasert transaksjon med flere administratorer. Videre er lommeboken tverrkompatibel med iOS, Android, Linux, Windows OS og Mac OS. 

Til slutt, merk at CoPay Wallet er et frittstående program og ikke kommer med andre tjenester. Husk derfor at det ikke direkte utnytter Bitpays betalingsgateway. Imidlertid har BitPays betalingstjenester direkte integrert CoPays utviklings- og sikkerhetsdetaljer for å forbedre BitPay-lommeboken. De utnyttede utviklingsfunksjonene gjør lommeboken like brukervennlig og sikker som CoPay. 

BitPay lommebok

BitPay Inc ga ut lommeboken i 2016. Som tidligere nevnt ble lommeboken bygget på toppen av CoPays Wallet-plattform. Derfor vil du lett bli kjent med lommeboken i tilfelle du har brukt CoPay før. BitPay-lommebok forenkler kundens mulighet til å konvertere, bruke og kjøpe varer gjennom bitcoin.

Derfor og i motsetning til CoPay som bare lar brukerne lagre bitcoins; dette gir deg mer funksjonalitet. Du finner også en annen betalingsfunksjon som heter Gildera. Funksjonen sørger for at du kan bruke Bitcoin uten å nødvendigvis lagre dem i en utvekslingslommebok. Videre vil Bitpay-lommeboken tillate deg å administrere BitPay Visa-kortet på en enkel måte. 

For å sjekke saldoen din, naviger til menyen og last inn saldoen raskt. Så lenge du bruker Bitcoin, vil du få et fast gebyrtilbud for å laste inn balansen. Dette er en så viktig funksjon gitt at den bringer flere funksjoner gjennom en lommebokløsning. I likhet med CoPay finner du også multisignaturfunksjonen. 

Vær generelt oppmerksom på at multisignaturen gir et nivå av sikkerhet og sikkerhet; ved å sikre at alle signatører signerer en bestemt transaksjon. Derfor kan alle enheter og lommebøker som har tilgang til lommebøkene signere en transaksjon og forhindre identitetstyveri og sikkerhetsbrudd. 

BitPay kundesupport

Du kan nå ut til et kundespørsmål til BitPay-support via en live billett, telefon, via e-post eller opplæring. Likevel tillater betalingsfirmaet bare e-poststøtte til de fleste av sine forhandlerkunder. Imidlertid utvider det bare deres live support til store selskaper. 

Vi har ennå ikke bekreftet om BitPay gir raske svar på brukerspørsmål. Dette er fordi vi fikk blandede reaksjoner på dette etter at vi kontaktet dem og mottok en rask respons innen 6 timer. I mellomtiden hadde vi tidligere mottatt klager som hevdet at BitPays kundesupport ofte er nyttig. 

BitPay-avgifter, priser og priser 

Gitt at BitPay ikke trenger å gå gjennom Visa / Mastercard betalingsbehandling gateways; det er i stand til å unngå vekslingskurser og andre gebyrer for betalingsbehandling. (Som å sette opp avgifter, månedlige minimumsavgifter, PCL-overholdelsesgebyrer, uttalelsesgebyrer og tilbakeføringsgebyrer). Som et resultat kan BitPay enkelt tilby noen av de billigste prisene i betalingsbehandling. 

Plattformen krever ikke også avbestillingsgebyrer. Selv om en kjøpmann kan avslutte tjenesten med BitPay når de vil, bør de spekulere i potensielle fondbesittelser. Selv om dette ikke kan ta lang tid. 

Standardrisikovirksomheter er underlagt 1% per transaksjonsgebyr uten ekstra kostnader. Imidlertid kan selgere i høyrisikovirksomheter bli pålagt høyere risikokostnader som vil bli avtalt etter kontooppsett. 

I mellomtiden vil brukerne dra nytte av e-poststøtte, automatisk håndtering av unntak av betaling, grunnleggende e-handel, Quickbooks og støtte for flere brukere. På den annen side kan bedrifter på bedriftsnivå oppnå enten prioritetsstøtte eller lavere priser. Populariteten til dropshipping-plattformer som Ali Express og Shopify gjør BitPay enda mer verdifull i denne tiden. Du kan sjekke ut BitPay Shopify-anmeldelser for å forstå hva selgere gjør for å integrere begge tjenestene. 

Oversikt over BitPay-funksjoner 

 • Direkte bankinnskudd
 • 2-faktor autentisering
 • Mobiloptimalisering
 • 40 språk fakturering
 • Kryptografisk sikker API
 • Sporing av betalingsbok
 • Tilpassede alternativer for innstilling av transaksjonshastighet
 • E-post-, server- og mobilbetalingsvarsler
 • Hosted Integrations
 • E-postfakturering
 • Drikkepenger alternativer
 • Betalingsknapper
 • Hosted Checkout
 • Faktureringsprogramtillegg
 • Nettbasert kasse
 • Direkte salgsintegrasjon
 • Flere brukeregenskaper
 • Mobil PoS-applikasjon

Sikkerhetsegenskaper

BitPays Wallet-lagringsanlegg (CoPay og BitPay Wallet) beskytter en kundes kryptovaluta fra hackere. Selv om begge lommebøkene ikke bruker Googles tofaktorautentiseringsprosess; de har integrert Bitcoin Payment Protocol (BIP) for å validere utførelsen av en transaksjon. Siden de ikke er underlagt KYC-policyer, og alle Bitcoin-transaksjoner er helt anonyme; Jeg er sikker på at dette fjerner tvilen – Er BitPay anonym?  

BitPay gjennomgang: Bottom Line

Fra en forhandlers perspektiv er Bitpay det mest praktiske betalingsmåten. Plattformens evne til å omgå visse generelle avgifter appellerer til selgeren. Hovedsakelig fordi de enkelt kan kreve lavere avgifter på produktene sine. Det har vært en massiv debatt mellom BitPay Vs Coinbase. For å rense luften vil vi si at begge plattformene er helt forskjellige. Selv om dette er en krypteringsbehandlingsportal, er Coinbase en utvekslingsplattform for kryptovaluta. I tillegg har de klaget over at det pålegges brukere et nettverksgebyr. Dette resulterte i at selgere brukte tilgjengelige Bitpay-alternativer som PayBear og CoinPayments. Til slutt benytter plattformen to lommebøker som sikkert vil legge til funksjonalitet i kryptoen din. Hvis du foretrekker å bruke Bitcoin som betalingsmåte eller; ønsker å diversifisere betalingsmåtene dine – BitPay er veien å gå. Vurder ovennevnte BitPay-gjennomgang og ta en informert beslutning. 

Les også: CoinGate Review

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me